Content-Type: multipart/related; start=; boundary=----------R642daJwYw1RYd3apLOsKm Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT08/posten_uke41.htm Subject: =?utf-8?Q?IFT=20POSTEN=20-=20DATO?= MIME-Version: 1.0 ------------R642daJwYw1RYd3apLOsKm Content-Disposition: inline; filename=posten_uke41.htm Content-Type: text/html; charset=windows-1252; name=posten_uke41.htm Content-ID: Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT08/posten_uke41.htm Content-Transfer-Encoding: 8bit IFT POSTEN - DATO

IFT POSTEN – 10.10.2008

 

 

Fra Instituttledelsen

 

De fleste har nok ikke ha unngått å lese om vår pågående ledelsesdebatt. Den er en del av to uavhengige  evalueringsprosesser som dessverre foregår parallelt både ved UiB sentralt og ved  Mat. Nat.  Det medfører at noen (eller alle) vil i epost både få spørreskjema fra Rokkan senteret som utfører UiB sentralt sin undersøkelse og fra NIFU step som vil utføre en spørreundersøkelse som er et ledd i fakultetets selvevaluering.  Jeg oppfordrer alle til å svare på begge disse undersøkelsene – og for øvrig delta i en demokratisk debatt som handler, eller i allefall bør handle om, styringsformer og ledelse - og ikke om personer. I den forbindelse henvises det til dagens og ukens leserinnlegg i ”På Høyden”, f. eks. dagens bidrag fra undertegnede -  http://nyheter.uib.no/?modus=vis_leserbrev&id=41645. 

 

Legg også merke til annonsering av allmøte 29. Oktober som vil informere om pågående prosess. Jeg ber alle som har anledning om å delta her!

 

Per Osland og kolleger har nå publisert et arbeid som analyserer spinn utveksling ved forskjellige vekselvirkninger  relevant for LHC eksperimenter. Catalin G Ilea og veiledere (Pawel Kosinski og Alex Hoffmann) har modellert støv propagasjon i tre dimensjoner. Dertil følger en rekke BABAR artikler hvor medlemmene av denne kollaborasjonen nå kan smykke seg med å ha bidratt noe til årets Nobelpris – så gratulerer til Bjarne og Gerald!

 

Jan Petter

 

Nyheter og generell informasjon

 

Nobelprisen i Fysikk 2008

Nobelprisen i fysikk tildeles i år tre japanere: Yoichiro Nambu  (amerikansk statsborger), Makoto Kobayashi, og Toshihide Maskawa.  Nambu får halvparten av prisen for hans bidrag til forståelsen av  spontant symmetribrudd (som er en del av Higgsmekanismen). Kobayashi 

og Maskawa får en fjerdepart hver for å ha vist at minst tre  kvarkfamilier tillater brudd på den såkalte CP-symmetrien. Den   sistnevnte mekanismen er blitt grundig studert i BaBar-eksperimentet  (Stanford), hvor Gerald Eigen og Bjarne Stugu er aktivt involvert. 

Prisen vil bli belyst i en prøveforelesning av Trygve Buanes 21. oktober. Mer informasjon finnes på http://nobelprize.org/nobel_prizes/physics/laureates/2008/

Per Osland

 

Allmøte om fakultetets evaluering av styringsformer

Ordningen med 8 institutter med ansatte instituttledere er for tiden under evalunering. Utvalget ledes av professor Kuvet Atakan (Geologi). Han har sagt seg villig til å orientere om status for prosessen i et allmøte ved IFT, tidskriftrommet


Onsdag 29. Oktober kl. 14.00

 

Etter orienteringen – åpnes det for spørsmål og synspunkt.

 

Informasjon om prosessen oppdateres løpende på http://www.uib.no/mnfa/strategi_omstilling/organisasjon/evaluering_ledelsesmodell/index.html

 

Informasjonsuken "PÅ VEI"

I uke 42 (14. - 16. oktober) arrangeres MN-fakultetets informasjonsuke "PÅ VEI" i Realfagbygget. Det blir informasjonstorg, utdeling av foreleserpris og mange spennende fagmøter, foredrag og infomøter.

 

Fullt program er lagt ut på http://link.uib.no/?MM6q

 

Velkommen til PÅ VEI uken!

 

Nasjonal karaktersamling 28. oktober

 

- En anledning til å diskutere aktuelle problemstillinger innen karaktersetting i Universitets- og høgskolesektoren

 

Universitets- og høgskolerådets utdanningsutvalg og analysegruppe minner om årets karaktersamling 28. oktober fra klokken 1000-1545. Samlingen finner sted i Athene 1+2, Høgskolen i Oslo, Pilestredet 46, 1. etg. Påmeldingsfristen er 14. oktober.

 

For program og påmelding se: http://www.uhr.no/aktuelt_fra_uhr/nasjonal_karaktersamling_28._oktober

 

Temaer på årets samling:

·        Oppsummering av analysegruppens arbeid med karakterrapportene

·        Karakterfastsetting: Erfaringer og undersøkelser fra statsvitenskap

·        Internasjonal mobilitet med den nye danske karakterskalaen

·        Studenters erfaringer med vurderingsordninger

·        Nye generelle beskrivelser på masternivå?

·        Målrelaterte karakterer ved Stockholms universitet

 

Har du spørsmål om påmelding kan trine.nesland@uhr.no kontaktes.

 

Bedriftspresentasjon StatoilHydro - 14. oktober kl. 12.00, Aud. A

 

Tirsdag 14. oktober vil StatoilHydro invitere realfagstudenter v/UiB til en presentasjon av selskapet og redegjøre for jobbmuligheter. Presentasjonen, samt enkel servering, vil bli avholdt ved Institutt for fysikk og teknologi, Aud. A., kl. 12:00-14:00, tirsdag 14.10.08.

 

Se mer informasjon her: http://www.uib.no/people/tfi001/StatoilHydro141008.pdf

 

Foreleserprisen 2007/08 – del 1:

                  

I forbindelse med fakultetets informasjonsuke " PÅ VEI", vil Realistutvalgets pris til beste foreleser for studieåret 2007/2008 deles ut.

 

Den offisielle overrekkelsen skjer TIRSDAG 14. OKTOBER kl 12:00 i Realfagbyggets vrimleareal i 1. etg. Prisvinneren vil holde et foredrag i Aud 2 kl 12:30. Alle er hjertelig velkommen til både prisutdeling og foredraget.

 

 

Foreleserprisen 2007/2008 – del 2:
Fagutvalget for fysikk og teknologi har i år nominert Bjørn Tore Hjertaker som kandidat fra institutt for fysikk og teknologi til Realistutvalget sin foreleserpris. Vinneren vil bli annonsert tirsdag 14.10 kl 12 i første etasje på realfagsbygget.
Fagutvalget sin begrunnelse for nomineringen av Bjørn Tore var:

"Bjørn Tore Hjertaker, førsteamanuensis ved Institutt for Fysikk og Teknologi har ved flere tidligere anledninger vært aktuell som FFT sin kandidat til foreleserprisen.

Bjørn Tore er en faglig dyktig og usedvanlig engasjert foreleser. Forelesningene er alltid strukturerte og lette å følge med i, og relevant materiale er alltid tilgjengelig på 'min side' i god tid før forelesningene. Oppmøtet på forelesningene er alltid høyt, siden de gjør pensum oversiktlig og lettere å forstå.

En ting som spesielt skiller Bjørn Tore fra en del andre forelesere er at han alltid tar seg tid, som han som regel har altfor lite av, til å hjelpe med problemstillinger relatert til faget.  Det er aldri noe problem å banke på døren til Bjørn Tore om man lurer på noe, for dersom han ikke har tid akkurat da, setter han av tid så fort som mulig.

Studentene har i flere år vært svært fornøyd med Bjørn Tore som foreleser, og har ofte synes at han har vært en av de flinkeste foreleserne de har hatt."

Med vennlig hilsen Fagutvalget for fysikk og teknologi.

 

 

Nasjonalt fakultetsmøte “I pose og sekk”

 

Det nasjonale fakultetsmøte i realfag inviterer til konferanse om kvalitetsutvikling i realfagsutdanningen. Tema er ”I pose og sekk – Kvalitet i både forskning og utdanning. Er det mulig?”

 

Finn mer informasjon om det nasjonale fakultetsmøtet her: http://www.uib.no/people/tfi001/Fakultetsmote.pdf

 

Offshore Technology Days - Arenum Messesenter 15. og 16. oktober

 

Offshore Technology Days er fellesnavnet på det store arrangementet på Arenum Messesenter 15. og 16. oktober, som har samlet 210 oljerelaterte bedrifter og forventer 10.000 besøkende.

Under Offshore Technology Days arrangeres det en egen studentsatsing som heter OTD Student. Offshore Technology Days arrangementet er gratis for studenter!

 

Finn mer informasjon, program og påmelding her: http://www.uib.no/people/tfi001/OTD.doc

 

Benytt denne sjansen til å komme i kontakt med petroleumsindustrien.

 

INN i BERGEN

UiB har inngått et samarbeid med inn Bergen; International network of Bergen. Målet for INN Bergen er å sikre at Bergens regionen opprettholder og utvikler sitt rykte som en attraktiv og dynamisk region som tiltrekker seg internasjonal arbeidskraft til forretning- og organisasjonsliv i området.

http://www.uib.no/people/nfyeb/Samarbeid-med-INN-Bergen.doc

 

 

Ledergruppemøte 11 – 2008

Referat og saksliste kan lastes fra http://www.ift.uib.no/~janp/IFT08/leder12.pdf

 

Dokumentet beskriver også et skriv som oversendes på bestilling til gruppen som evaluerer ledelsesmodellen: Det skal være en dokument som på om lag en side beskriver i kortform faktisk utvikling ved IFT i perioden 2004-2008 i tilknyttet punktene ”Faglig utvikling/Personale”, ”Undervisning/Forskerutdanning”,  ”Formidling”, ”Organisering” og ”HMS”. Instituttleder tar gjerne imot kommentarer til tekst, endringsforslag og påpeking av feil/mangler innen neste onsdag.

 

Neste møte i ledergruppen finner sted onsdag 23.10  kl. 11.30

 

 

Personal

 

 

 

 

 

 

 

Dominik Fehlker begynte som overingeniør ved IFT den 15.09.2008.

 

 

 

Synlige og viktige små resultater ved Instituttet….

Det er som kjent et økende antall kvinner ved instituttet – mange av dem er i reproduktiv alder. I år har det vært god produksjon både i romfysikk og nanofysikk.   Her er et par eksempler på noen av smårollingene som er født i år. Gratulerer til både mødre og fedre! IFT posten mottar med takk også bilde av andre nye verdensborgere!

 

 Mor: Marit Irene Sandanger (Romfysikk)

Audun Sandanger

31.januar 2008

3090 gram og 48 cm

 

 

 

 

 Mor: Camilla Sætre (Elektronikk og målevitenskap)

Kristine Sætre

08.juni 2008

3880 gram og 51 cm

 

 

 Mor: Velaug Myrseth Oltedal (Nanofysikk)

Inge Myrseth Oltedal

31. juli 2008

3280 gram og 48 cm.

 

Helserom

Som et HMS-tiltak har instituttet innredet rom 378 som et helserom for alle tilsatte. Rommet er ennå ikke helt ferdig innredet, men klar for bruk og har matte, ribbevegg, lampe for lysbehandling og massasjestol. På sikt vil der også komme en hvilestol (sakkosekk) slik at rommet i ferdig form kan brukes til alle formål som krever en liten pause fra hverdagen som f. eks.  amming eller en ”kort pust i bakken”..

 

De som ønsker å bruke helserommet må sette seg opp på en liste i ekspedisjonen med ønsket tid og får da utdelt nøkkel.

 

Nedenfor noen bilder av administrasjonens ”innvielse” av rommet.

 

 

       

 

Grete åpner …                               Jan Petter tester ribbeveggen       

 

      

 

Gjert får lysbehandling i massasje-         og Villy klarer 20 armhevinger

stol

 

 

 

Utdanning

 

Avsluttende mastergrader ved instituttet tirsdag 14. oktober

 

Kl. 08.30 i rom 546, IFT

Kandidat

Fagområde – Oppgavetittel

Veileder(e)

Jarle Fagervold Haug

Prosessteknologi – Separasjon:

”PVP as Kinetic Hydrate Inhibitor in gas - water systems

Bjørn Kvamme

Kl. 09.45 i rom 546, IFT

Kandidat

Fagområde – Oppgavetittel

Veileder(e)

Lin Hedberg Sissener

Prosessteknologi – Separasjon:

Modeling hydrate dissociation using phase

field theory

Bjørn Kvamme

 

Kommende disputaser

I dag, kl.1315 i Aud. 2, Realfagbygget:

 

Master Catalin Grigore Ilea disputerer for PhD-graden med avhandlingen:

Numerical Simulations of Dust Lifting

 

Velkommen til lokalet i god tid før disputasen!

 

Pressemelding: http://www.uib.no/info/dr_grad/2008/Ilea_CatalinGrigore.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle er velkommen til å høre på!

 

 
 


Catalin Grigore Ilea

 

Fredag 17.10.08, kl.1215 i Aud. 2, Realfagbygget:

 

Cand. scient Geir Ersland disputerer for PhD-graden med avhandlingen:

”Studies of flow mechanisms and hydrate phase transitions in fractured rocks”

 

Velkommen til lokalet i god tid før disputasen!

 

Pressemelding:

http://www.uib.no/info/dr_grad/2008/Ersland_Geir.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle er velkommen til å høre på!

 

 
 


Geir Ersland

 

 

Prøveforelesning

 

Tirsdag 14.10.2008, kl.1015 i Aud. B, Allegt. 66

 

Master Liang Sun vil holde følgende prøveforelesning for Ph.D.-graden:

“Higgs searches at the Tevatron”

 

Alle er velkommen til å høre på!

 

 

PhD-kurs ”Critical Realism and Interdisciplinary Research”

 

Forskningsprogrammene ved Høgskolen i Oslo, sammen med Universitetet i Aalborg, arrangerer PhD-kurs på HiO i kritisk realisme og tverrfaglig forskning 24. til 27. november.

 

Programmet finnes her: http://www.uib.no/people/tfi001/CR_PhD.pdf

 

Påmeldingsfrist er 15. oktober til janne.reitan@hio.no

 

 

Formidling

 

 

Ledelse ved UiB har denne uken dominert lokal presse. Det henvises derfor generelt til
På Høyden. De tre innlegg som foreløpig er publisert fra Instituttleder ved IFT som medforfatter er;

 

1) På Høyden, 10. Oktober

Rektors utfordringer og den delte ledelse 

http://nyheter.uib.no/?modus=vis_leserbrev&id=41645

 

2) På Høyden, 9. Oktober  (I forkortet form i BT samme dag)

Om ledelse ved UiB

http://nyheter.uib.no/?modus=vis_leserbrev&id=41634

 

3) Bergens Tidende (4 okt)
Hva skal vi med UiB?
http://www.bt.no/meninger/kronikk/article639582.ece

 

-----------------------

 

Nrk
Artikkel som omtaler Egil Lillestøl, Institutt for fysikk og teknologi
Tittel: Sjekk atom-aktørene
Flere av Norges mektigste personer er involvert i arbeidet med atomkraft i Norge.
http://www.nrk.no/programmer/tv/brennpunkt/1.6249429

 

Publikasjoner (ISI – siste 2 uker)-

 

 

Three-dimensional simulation of a dust lifting process with varying parameters
Author(s): Ilea CG, Kosinski P, Hoffmann AC

 

Abstract: This article presents modelling considerations and simulation results for a dust lifting process in a three-dimensional domain. The Eulerian-Lagrangian modelling technique is used. Multiple simulations with different values for the number of particles were performed. The results of the simulations are shown as snapshots of particle position at certain points in time after the passage of a shock wave. Statistical data for the particle positions and collisions are presented. These are: the average height of the particles, the mean square displacement of the particles and the cumulative number of recorded collisions plotted as functions of time. The particle averaged kinetic energy and the mechanical energy lost by particles during collisions are recorded as functions of time in order to study the motion of particles. The results show that simulations of an increasing number of particles render a less intense lifting effect and, more importantly, that the inter-particle and particle-wall collisions represent essential phenomena and need to be included in this type of model. Also, a comparison between two-dimensional and three-dimensional simulations was performed. It was found that, although 2D simulations are still useful, they overestimate the lifting process and therefore a 3D model is preferable. The influence of the magnitude of the restitution and friction coefficients on the process was also studied.

 

 

Spin identification of the Randall-Sundrum resonance in lepton-pair production at the CERN LHC
Author(s): Osland P, Pankov AA, Tsytrinov AV, et al.
Source: PHYSICAL REVIEW D   Volume: 78   Issue: 3 Article Number: 035008   Published: AUG 2008

 

Abstract: The determination of the spin of the quantum states exchanged in the various nonstandard interactions is a relevant aspect in the identification of the corresponding scenarios. We discuss the identification reach at the CERN LHC on the spin-2 of the lowest-lying Randall-Sundrum (RS) resonance, predicted by gravity with one warped extra dimension, against spin-1 and spin-0 nonstandard exchanges with the same mass and producing the same number of events in the cross section. We focus on the angular distributions of leptons produced in the Drell-Yan process at the LHC; in particular, we use as a basic observable a "normalized" integrated angular asymmetry A(CE). Our finding is that the 95% C.L. identification reach on the spin-2 of the RS resonance (equivalently, the exclusion reach on both the spin-1 and spin-0 hypotheses for the peak) is up to a resonance mass scale of the order of 1.0 or 1.6 TeV in the case of weak coupling between graviton excitations and SM particles (k/(M) over bar (Pl)=0.01) and 2.4 or 3.2 TeV for a larger coupling constant (k/(M) over bar (Pl)=0.1) for a time-integrated LHC luminosity of 10 or 100 fb(-1), respectively. Also, some comments are given on the complementary roles of the angular analysis and the eventual discovery of the predicted second graviton excitation in the identification of the RS scenario.

 


BABAR:

Study of B meson decays with excited eta and eta ' mesons
Author(s): Aubert B, Bona M, Boutigny D, et al.
Source: PHYSICAL REVIEW LETTERS   Volume: 101   Issue: 9 Article Number: 091801   Published: AUG 29 2008

 

Measurement of the branching fractions of the rare decays B-0 -> D-s((*)+)pi(-), B-0 -> D-s((*)+)rho(-), and B-0 -> Ds(*)-K(*)+
Author(s): Aubert B, Bona M, Karyotakis Y, et al.
Source: PHYSICAL REVIEW D   Volume: 78   Issue: 3 Article Number: 032005   Published: AUG 2008

 

Measurement of the spin of the Xi(1530) resonance
Author(s): Aubert B, Bona M, Karyotakis Y, et al.
Source: PHYSICAL REVIEW D   Volume: 78   Issue: 3 Article Number: 034008   Published: AUG 2008

 

Improved measurement of the CKM angle gamma in B--/+->(DK(*)-/+)-K-(*) decays with a Dalitz plot analysis of D decays to K-S(0)pi(+)pi(-) and (KSK+K-)-K-0
Author(s): Aubert B, Bona M, Karyotakis Y, et al.
Source: PHYSICAL REVIEW D   Volume: 78   Issue: 3 Article Number: 034023   Published: AUG 2008

 

 

------------R642daJwYw1RYd3apLOsKm Content-Disposition: inline; filename=image002.jpg Content-Type: image/jpeg; name=image002.jpg Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT08/posten_uke41-filer/image002.jpg Content-Transfer-Encoding: Base64 /9j/4AAQSkZJRgABAQEAYABgAAD/2wBDAAgGBgcGBQgHBwcJCQgKDBQNDAsLDBkS Ew8UHRofHh0aHBwgJC4nICIsIxwcKDcpLDAxNDQ0Hyc5PTgyPC4zNDL/2wBDAQkJ CQwLDBgNDRgyIRwhMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIy MjIyMjIyMjIyMjIyMjL/wAARCABYAZkDASIAAhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEA AAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIh MUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3ODk6 Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZ mqKjpKWmp6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx 8vP09fb3+Pn6/8QAHwEAAwEBAQEBAQEBAQAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtREA AgECBAQDBAcFBAQAAQJ3AAECAxEEBSExBhJBUQdhcRMiMoEIFEKRobHBCSMzUvAV YnLRChYkNOEl8RcYGRomJygpKjU2Nzg5OkNERUZHSElKU1RVVldYWVpjZGVmZ2hp anN0dXZ3eHl6goOEhYaHiImKkpOUlZaXmJmaoqOkpaanqKmqsrO0tba3uLm6wsPE xcbHyMnK0tPU1dbX2Nna4uPk5ebn6Onq8vP09fb3+Pn6/9oADAMBAAIRAxEAPwDG ooor3T44KKKQkCgBaKsJp97Iu6OyuXHqsLH+lNlsruBd01rPGvXLxMo/UUrofLLs Q0UgOehzS0xBRRRQAUUce1GRQAd6KMj2pMj2oAWijIoyPUUAFFJkUuR7UAFFGR6i jIoAKKMj2oyPagAooyKMigAoozRkeooAKKMik49aAHZ5pQxpmfcUZ96LAShqcGqH I9aXd79KVguThvxpwNVw49aeGHrSHcmBpQ1Qhx604OPWiwybdS7qiDD1pQ3vSsBM GpwIqHcPWlDe9KwE4PvzShveoQ3uKdvoGShv8+lODDNQhqcGpATBqUNUIb3/AFpw f3osBMGNLmog3uKUNmlYZMCKdmoQ3vShuOtICbNLz7VEGpdw9RQKxz1Haj+daOi6 YNSvD5xZbWEb52Uc47KPcngVs3ZXYoxcnZDtM0WS+iN1M5gskbBkxlnPog/iNbVn cWdvfWVrp9tHEl0hKTuN8zHJCgk8LkjtmonuJ9SlU6d5tpqNkWEdnnA8sdk/2h39 eay7vVluJrOeO3S2uYGyxXlSc5BC9vpWNnLc6U401df8P/kbEF1dz6xcRS3T+ULc uN8zFFcY5JXHSmpcX8fieWyjvLmGBW+RZH3A8cDLZ4J6H3rZHgjU7yWSVdaQxfdG 1COG5I9O9VbvwlqGiW9zeS6tE8MMO4AxklgD8o54yDWSnB6XN3SqpXs9730/zMwS Wes3NxBd6eY2iUs1zAArpjg716Ng/SsfUdLm04xuWSa2lGYbiM5Rx/Q+1PW+MmnN ZwxObu6mzNJnJk9FH4/nxW5bfZdPsBpmplFZlL3EA/gHY+0gznHpxWusNvuOe0ai 1+/9DkqKtalYvpt/JbOwYDDI46Oh5DD6iqtbJ3V0czTTszStM/ZkwZPwQEdamw3r J/37FV7XZ9nXIXPPVjU37v8A2P8Avo1m1qWth2G/6af9+hR83rJ/37FN/d/7H/fR o/d/7H/fRosA75vWT/v2KMN6yf8AfoU393/sf99Gj93/ALH/AH0aLAO+b1k/79ij 5vWT/v0Kb+7/ANj/AL6NH7v/AGP++jRYB2G9ZP8Av2KPm9ZP+/Ypv7v/AGP++jR+ 7/2P++jRYB3zesn/AH6FGG9ZP+/Ypv7v/Y/76NH7v/Y/76NFgHfN6yf9+xRhv+mn /fsU393/ALH/AH0aP3f+x/30aLAOw3rJ/wB+1ow3/TT/AL9im/u/9j/vo0fu/VP+ +jRYB3zesn/fsUc/9NP+/Qpv7v8A2P8Avo0fu/8AY/76NFgHYb1k/wC/Yow3/TT/ AL9im/u/9j/vo0fu/wDY/wC+jRYY7B9ZP+/Yow3/AE0/79rTf3f+x/30aP3f+x/3 0aLCHYb/AKaf9+1o+f1k/wC/Ypv7v/Y/76NH7v8A2P8Avo0WAf8AN6y/9+1pfn9Z f+/a1H+7/wBj/vo0fu/9j/vo0WAl+f1l/wC/a0o3+sv/AH7Wof3fqn/fRpcp/sf9 9GlYZL8/rL/37Wl+b+9L/wB+1qLKeif99Gl+T/Y/76NFgJPn/vS/9+1oy396T/v2 Kj+T/Y/76NGU9E/76NFgJfn/AL0v/fApcv8A35f++BUX7v0T/vo0fJ6J/wB9GiwE uX/vS/8AfApcuP4pf++BUWU/2P8Avo0uU/2P++jRYCTL8fPL/wB8Cly/96X67BUX yf7H/fRpfk/2P++jSsBLl/70v/fAoy3Zpf8AvgVFlP8AY/76NLlP9j/vo0DJdz5+ 9L/3wKT95/el/wC+BTMp/s/99Gk/d/7P/fRosFzBrpIXstO0mxtb2S4iFz/pMrwd T2QH2xzXNHoa6/U9wvpYINWs4RGVj8i4TptUAHoe1VU3SHR0TZm63e5EEaQwLhcp cxyl5HU8fMf6Vk2cfm31vFgHfIq4PfJp+o+QdQmNtjyc/Lt6dOce2c1Y0BlXxBYF 8bRMp57800rR0Jb56mvc9dj+028zGGCRvJRgFVvkfJGD9arapZy3VpeRyJO3mo7E yMMLleFA9M1cSa4a2laERw3L7ljZlO0MDgbvbFPllkt0QyDceVkcDpgc49cmvMvZ n0DScbPY8KBIwQSD19MVuaXZWWqiaW9lulZAZJ7jcu0DPGc8kmsi5ZGupmTJQu20 nuM8VY05Emkkt5ZRGsifLvbapcdM+w5r1JarQ+ehZSs9TRvmt7/QhLbGQjT5vKUy 43mFvu5x6HisKuli/sz7PqltYsSv2RiWJz5mzB3e3Nc1Sp9UVWWzNK03fZkwHxz0 xWjJp91HpkOoMrfZ5XKKQRnI68VjwTRrCoJhz/tE5rqb6ZF+HWluTDj7VL3OOpqZ tpr1HTipJ36L/Iw/m/uyfpR8392T9K3h4RmSWBLm+06Dz0V4t8py2R0xVWDw7dya 1dabKbSF7RDJO7O21U45/UVPtI9y3RqLoZnzddsn6UsaSSuEjjmd2OAqgEmtD+zL SPUrCOLUdPuYp5gpZXYYx1yD61taxYHTPHVmmlyWUU00gEMeSdhx/EPehzV7IcaM rXfdL7zlXSSNykkcqODgqQAQab8392T9K7HStNGrP4il1CSya7XKF2YgIw/i9hXL S6c0OkNqXmWrQC4NvkM3LYzn6URmm7CnRlFKXR3/AAIPm/uyfpSZb+7Jj14rUsdI zcaPLNJaCG+k+Xcx6A85ro00KyHxDa3LWLW7BpBbhuV+UcEeueaTqRRUMPOS+aX3 nEfN/dk/StOw0K/1CxmvIgqQRHBaVwuTjOB61S1iKLT9WuLYTWjhW4Mbkge1dTb2 CXXw3T/S7OMfaDLl5CF4B+X/AHqJysk11FSpc0pJ9EzkAWxnbJ+lLlv7r/kK1rTw 8JbG1uby/sbMXYzbpIzZcevtSxeFdRl1qTSytqsyKWzvOGHXIp88e5Psp6abmPlv 7sn6Vo6Xot9q4ma2UKkQBd5nCqM9s0apoc2meSGlspncEsIpC2w+ldB4d0trnwbq 0RmtYjO6/ec4XH970pTnaN0VSpqVTkl0v+RyDq8cjIyvlSQcY6im5b+7J+Qq/Pod zBpaagfszRPMYQA5ySM8/pUj+HL5V04qtsxvv9WA54+tVzLuZcr/AK89jNyx/hk/ SpPIuPLjkaCcRyHarFQAT9a1NQ8NixhkYX9hLNEcPErMCD7etTXKasfDelJM1s1j 5/7pATuUg9z+dLnWliuS11LoZWoafdaZePaXKMJUxnaQRzzSw6ddXFhc3saMYbfH mHIB59BXSeJtGuNU8Wai8Zt44YY1eSWViAo2j9araTC48F66oWMksmACcHkVKneK fXT8TR0oqo4vbW3yOa+b+7J+lGW/uyfpV3UdEutMECzi286VA5jDnKA9M+9Jpmi3 eq3n2eFLZcAs7s5AVR1JrTmVrmFnzcnUpZb+7J+lLlv7sn6VsXnhmSGwkvbS6sru GE4l2MwKZ749Kkt/CV1Np8V1LcWNu04zDHJIQX9Knnja9y/ZTva3mYWX/uyfkKMt /dk/Sr2raJd6PeC1nW3ZzGHyrnv2/Stzw3oMV/4f1Z5vsaTEosTOx/d46k+gOaHN KPMEKblN0+uv4HLfP/dk/SrNjZXOo3kdrboxlk6biAKu2HhuW6s2vLi4s7W2DlFd 2Y7j7CtTQtFudI8Z2CSm3eNwXjliYkMpHUUpTSTtuVTpOTjfZ2/E5mRJIpnjZZNy MVPI6jim5b0k/StS70S6kjv9Sf7PHAty6JuY5kbcelPtPCt1cafb3zzWMFvKxBaS Qjbg4p88bak8km7L1+RkfMf4ZP0pfm/uyfpWne+GL6z1K2s0W1mNzgwurnDirb+D 5dssdte2M91CpZ4EdsjHXB70c8RqlO7VtjMXT7ptLbUQjfZ1l8onIzuxnpVX5v7s n5Cuihhb/hXVwu2LP28HG44+6Kii8Iy7IRc3tlb3Eyho4Xc5OemT2pKa1uU6d7cn ZMwst6SfpS/N/dk/StO08M31zqk9iVtomt8mZ2c4QetT3fhS4t7C4vknsp7aHA3R uTnJxj2p88b2uSqc2ua39LcyXhnjRJJIZ0SQZRioAP0pmW64k/StvWY9TfSdJS8e 2eARZgVSQVHTn9KxPs0n9yL/AL6NEXdEVHGMrXF+b0k/Skw392T9KX7NJ/diH/Aj S/Z3/uw/99GmRzx7nOt90/StbxGmfEFwyKSJtsijGc5UVlV19pqyQaRZ3zebhALe V4gC6sn3eT0DLxVzbTTRdKKknFu3X+vvOUuLaa0lMU8bRyAAlW64PSi3l8i6hm/5 5urfkc1rapDd6hB/ar2y20ONscO4ligJ+bnkjJxmtDw74IutbtvtlzL9ks/4XYfM /uPb3pOpFRvJjjRnKfLTVz0dYkuoZTLIHjl2AAtw6lR0HbNV9blW00K4uzhhHbEA ng9eBVewj/s+0tYm1PzmhAiiQDIbbnnA5I9ak1LTF1TRLuGa/LC42kBeEQjpj2zX npJS1eh7jbcHZa2PGRwBTljd0dlRmRBlyBwo966HxJ4Tn0JUuIJftdi//LZR90+h qpAbvRbVLmS0imgulV0LjcoI6Z9+c4NeiqiavE8F0ZQk4z0sM0ZQIdVmbOFsXT8W wBWXXSapdqdC8/BE+osoJIClkj6sQPVq5unB3uwqJRtFFuBnEK4MuP8AZArqNQL/ APCuNMP73d9pl7DPU1ykWzyxkJnvkmtKbVXm0K30lkg8iCRpFYM24luuaznG7XqV TmkpX6r/ACN7xkX/ALZ0vBk4tYegHFaeuazHpPjXVBc201xbXNuInRCARkDkVyGq axJq11b3E8cCtBGkahS2CF6GrcviY3Or3Go3en2Fw06BGik3FRjHI9+Kz9m7K66H Q68eaTTtdr8maN5Y6Y+n6dq2lxXkCveLC8UpVuhHNXr8sPixbj95j7RH0Ax0rndR 8RPfW1tbRWtnZ29vJ5qRQbsbvU1Ld+KZLvV7PVGsrJLu2YOXQsPNI/vUckvzB1af Tunt23N60LGTxj/rOEfGQPU9KynL/wDCuY+Zc/2h6DP3apWXiWayvr65NvaTJfAi eGQttbJzRY+JDZ2txZvYWNxZTS+b9nl3bUb/AGaOSS6dg9rBq1+jX3u5sTlzpPhP /Wf6w54H97vVy33f8LbuPv7fMbsMf6sVy+peIJtRuLSQQ2tvHZ48iGLIVOc1Ym8V TSa5Bq8dnZQ3cWd7JuxKSMZb8KXs5W26MarU7rXZx/BWMy9Mn2+4x52PNbsvrXQP v/4Vmv8ArN3270Ga5/Ur6LUb17kWttbF+THEWxn1qU6vIdBGkbIPs4m87dlt2a0c W0jCM4xctd0zZ8TF/sfh3Hm5+xjOAP71dfbsT4zYZbIshnj/AGa4W28U+XZW1rda Zp96LUYheYNuUenFLbeK7qPxBLqsggaWZDGw5wq4xxWTpyatbube2ppqV+qf3Icd 2Wxv6nsK39Mz/wAIlrGd3306gVzvyn+7+Zq7b6k9tpt1YosZjuCCxJORj0q5JtHn UaihJt9n+KNO5Lf8IPZ/f/4/G7D+6at3921jZ+HbrYzeUpYr61n6fqV5Y6OynT4b qwaQkeapKh60PEF4yW+iXE0URlEZcwsMLg9Bj0rKz5rebOyMl7NzTs0o/g1qMkTS datdQuLW2ube6hQzEswIbJ6VHeFv+ET0U/Nn7Qc9KpzeIN1nPb22n2VqJxtkaLOS PSqkupvLp1rYlIhHbOXQgnJPvVKDM516euurXRW1vf8AI7PxSrXFnex2JIkikV7q NR8zrt4P0FZ/hKWCLS76S7UmFZELbgPXg/nWMfEV1/bbaooiWVxtdMnawxjB9qgX VmSzvbSOGFIrtgzAE/L7CpVN8vKayxdN1/bLz0/L/g/eSa9DdwazcfaneR3O5ZFx hlPTFWvDJbztRzv/AOPOTqBVC41WS706CznSJ/IP7uXJ3Aen0pmm6jJpd358IjYl SrK+SGB7GrcW42OVVIRrqaeho6Tn/hHNe+9ny4uw/vGpPEefI0XG/wD49BjA75qr da951hLZwWVpaQykGXys5fFWo9WvrfT7OCfTIJlCj7LLLGSQO2Kmzve39WNVOm4e zT6b2/vX/UTxaW/teH7/APx6xZ4+tLouf+Eb17O77kfUe5pPGJzribyu8W8Yb2PO aoaZq7aYlxGIIJ4bgASRyZwcdKaTdNWCc4wxUnJ6ar700a8Qsj4Qsv7QNyF8+Tb5 QGc+9WLHULa98R6RHZiYRW8RjzIBk1h2etta2slo9pa3Nq77xFLnCn2pV1xo9Tgv oLS1hMIwsSZC/Wk4PX5lRxMFyu/a+munmavipXmgt7m0ZjYIWjMaD/VyZOc+5qtf 5PgzSfv/AOtl7D1qhbazLbLeRlIpIbvJkjcnAJOcj3qKbUnn0u209ljEVuzMpBOT k55pqDVl2InXpycpX1krW87r8LI6WLd9p8J/e+4M8fzqnoJb/hKrv73/AC37fWsp tZnYaft8tGsVxEwzz9auP4mf988Gn2VvcTKVeaMHcc9aThK1rFrEUnJSb2af4Jfo SxE/8IJP9/P24dh/dFP8QE/8JFZfe+5B2+lYy6k66O+m7Y/KaXzS2TnOMVox+JmA gaews7ieFQqTSA7hjpT5WnexCrU5QUW7aL8L/wCZsSE/2h4q+9xCcfkKztN3Hwdr HD/fjxx71V03VNR/tK7voIFuXkQm4TaSCvvWob03ng/VGNrDaw70WNIlKgnIJ+tQ 046ehvGcKl5J9J/jcra6W/sbRcbv9R2xWDub/bx9BVi71N721tIJEjCWybEIJyR7 1T49F/M1rFWVmcNeopz5l2X5Iky3+3+Qoy/+3+QpnH+z+Zo+T/Z/WqsZXOSrU0PU Y7O4eC6J+x3ACycZ2MD8r49j+lZf50Guhq6szpjJxd0dXew6hfauLKWQxwBTLLOS CvlkclT/AHSB0962Ydeex1C30qaCS5sYwS1sjBnhwSArnoQAM4965LT9ZWO1FhqC PNZg5RkOJIf909x7GtYWMl2mqSWk8V1HfEP5sIwyndkqydQD7ZrmlDpLY7adT7UN /wCtDvU1vQHmEkdzFbXar0MeGwexwORVO+8T6HBMs8rGeWAlsWylwCeMsOMfjXDW 8cdtrV1ErSm2itWjiMzeWT04BbGO+KZp8t7H4gla3aQC4Qq7IvmgZHGcDDEVmqEd 7nQ8ZNpKy3NXVvEv9oXxtrhEtrKaMOiR5dZGJ4LgYz0PTvWbp1lcWV5NGLlf7MMW +5kkTCqp/wBk9H7Cpb60iZbafVfJ01oAQY7ZsyS85GF/h5z1x1rI1XWX1BVt4k8m zjOVj3bix/vO3c1tCOlonLUm+bmnv07/APDEOq6h/aN6ZVTy4EURwR/3EHQVSoor dKysjjbcndluHd5QwsmPYjFP+b+7L+a1DEUEYBMGf9oNn9Kfuj/vWv5NUNajH/N/ dl/MUfN/dl/MUzdH/etfyajdH/etfyagCT5v7sv5rSfN/dl/MUzdH/etfyajdH/e tfyagB/zf3Zf0o+b+7L+Ypm6P+9a/k1G6P8AvWv5NSAf8/8Adl/MUvzf3ZfzFR7o /wC9a/k1G6P1tfyamA/5v7sv5ij5v7sv5imbk/vWv5NRuj9bX8mpWAf8392X8xR8 392X8xTN0fra/k1G6P1tfyaiwGvZTNJFtYPuXjkirPzejfmKw4J0hmVw1sOxwGrV +02//PWD9alownGz0NWy1jUdOQpazyIh5KEBlz64NQXd5dX05nuZJJZDxkkVR+02 /wDz1g/DNH2m3/56wfrU8qvewOc3HlbdvUn+b0b8xR83o35ioPtNt/z1g/Wj7Tbf 89YP1p2I1J/m9G/MUfN6N+YqD7Tb/wDPWD8zR9pt/wDnrB+tFg1J/m9G/Sj5vRvz FQfarf8A56wfrS/abf8A56wfrRYNSb5vRvzFaVtr+q2cIhgupFjHQEK2PpnpWP8A arf/AJ6wfrSfabb/AJ6wfrScb7ouE5wd4totTTSzytLK0jyNyzMRk0z5vRvzFQ/a bf8A56wfrSfabf8A56wfmadidXqyf5vRvzFKoZiByMnuRUH2m3/56wfrSfabf/nr B+ZosLU0v7OuPVf++v8A61H9nXHqv/fQ/wAKsWV/BPbj99GWXg4NWPtEP/PWP86i 7OlUotXM/wDs649V/wC+h/hR/Z1x6r/31/8AWrQ+0Q/89E/Oj7RD/wA9E/Oi7H7G Jn/2dceq/wDfQ/wo/s649V/76/8ArVofaIf+eqfnR9oh/wCeqfnRdh7GJWtE1Gxl 821nMT4xlW6/Xipr6bVtSVVu7neq8hQQB+QFSfaIf+eqfnSfaIf+eifnS63sWotR 5U3b1M/+z7j1H/fX/wBal/s+49V/76q/9oh/56x/nS/aIf8Anqn507sj2MTP/s+f 1X/vqnf2dN6p/wB9f/Wq99ohH/LVPzpfPg/57J+dF2P2MTI8b+Dm0Kc31kCdPlb7 v/PI+n0rjs0UVeGm507s6cdSjTrNRD6UqSPE4eN2Rv7ynBooroOM0U8QavGmxdQm 2+hwf5imy69q06bJNQnI9AQP5UUVPJHsX7Sdt2Z5LM25iWY92OT+dFFFUQFFFFAB RRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAnNGKKKADFGKKKAFx/kUmKKKQBil xRRQAYpMUUUALijA9KKKAExRiiigLBilxRRQBa0+YQ3IDfdfg1t/lRRWdRam9F3Q Y+lH5flRRUI2Cl/z0oopBYSjH0oooCwY+lH5flRRQAuKKKKaVwsf/9k= ------------R642daJwYw1RYd3apLOsKm Content-Disposition: inline; filename=image004.jpg Content-Type: image/jpeg; name=image004.jpg Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT08/posten_uke41-filer/image004.jpg Content-Transfer-Encoding: Base64 /9j/4AAQSkZJRgABAQEAYABgAAD/2wBDAAgGBgcGBQgHBwcJCQgKDBQNDAsLDBkS Ew8UHRofHh0aHBwgJC4nICIsIxwcKDcpLDAxNDQ0Hyc5PTgyPC4zNDL/2wBDAQkJ CQwLDBgNDRgyIRwhMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIy MjIyMjIyMjIyMjIyMjL/wAARCABYAM4DASIAAhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEA AAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIh MUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3ODk6 Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZ mqKjpKWmp6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx 8vP09fb3+Pn6/8QAHwEAAwEBAQEBAQEBAQAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtREA AgECBAQDBAcFBAQAAQJ3AAECAxEEBSExBhJBUQdhcRMiMoEIFEKRobHBCSMzUvAV YnLRChYkNOEl8RcYGRomJygpKjU2Nzg5OkNERUZHSElKU1RVVldYWVpjZGVmZ2hp anN0dXZ3eHl6goOEhYaHiImKkpOUlZaXmJmaoqOkpaanqKmqsrO0tba3uLm6wsPE xcbHyMnK0tPU1dbX2Nna4uPk5ebn6Onq8vP09fb3+Pn6/9oADAMBAAIRAxEAPwCa CyjeUxRzLLcNvWKCJslgMkY9wAc0huraxlSa4u7e0lnGdkzfKCDzj3HArttek0/Q tKsdRt9MhWVk8sSw2+5l7Y46AjNefeKNA1XxBpujNpfh24dkiuEePbyPmX5mJ7nt UWvPlOf2Whq75msBeQpEzNjBA+VgRxz79qdJYXsiiV28ssgc7Twpx0+vNX/D2geJ fsRtZ7Y6fttljzOA8bYGAm0deec9sVS1Hw74yl04AaRDD5TF5ityAGAHUfXFYSnN R92N2HsiQW6RW6GSd9ygqUUZIq5FcLHvhlImgA2GTq2fQ+/NYlyqjQo9SdGN2IN0 kAzuifBIHuDyR9DU/h25utU0xbiOWLazHzG6YY/zwCKrWyTJ5TutE0bT5rDzpo2l ZpGQl2yMDoKyb63sUt5fLZVXaTsC4PHvVX7Tf+H7G4ms1N9bxo8rQ7+HY8H9Ofwr M0O5k1Xw3bidZRJKhjmkc4xkZ49sYGa2VSKVmU0rFzMrMpLqVyeeOPT8KXzGQOPM G5eF9zW7oHh+yk0r7WrB2nLMrOvMYXI24/DNVrnR2uhGsMduJhyu2TGTjvVKF0Lk ZUhukkGCwDEHIJ5qwpR3XO04Xdg8Ypkfhm9+TLQiQjjDZ4PH5ipx4cvUlWFVmlkw XbC4Qe2/ufaocGmJQbZZkYQ6eTLZOJyCdzDn1BFTLZwSjHmTQsY8qZY8BiACce2D VS90PX1sD/Z9vYm7yABdScYPUcfpUOot4wWzt21m58PWBaVYYWzIxaRuAOB1NWmb chpHTroXPkmEs20kMOhAweKhaGWLaJEKlvu5HWtyGxvkntzPeO92kZJIH7vPAOPY 1U1LS7x5cw3itcR5kClOAWPp9RTuKVPsZoLeZtYFGHbFODkA9wO+Kv39lNdxAIHk upIgs0iYBikxwwHpnPFTxRXB06WLyN07Ao77MbmA447VRPsjKz8vOfb2rnvF+o3N jb20UBaOaSTBJ7HBxn9TXbyWf22NLlYys7FUPynC49K858Z6J4k8QeIftEWizvGE VEkjwoYLn72T1yfyrGs3yaDVOz1Os0GK5m0bTTcLOGkgBaR1yxx3I962RaxljuWd /mzxHjFS+Df7WHh2CLWbM2txCBEqtIHZlUABiR3PPFb+KqLaRcYJHOfY1bKrZ3Tg cDJCj8KwfHfhfUfElnp9tpsTIYDljO+IwMY6dST6+1d7HFsYnJP40jzqsmzkkDtV XZSSXQ4PQ/BEOnaRa297p2n3N9HFsluDGW3/ADHA59sVpS6Tb2Efmf2bZIGbGI7N P8K6bzlACtyazdZtzqVrHEkzwYffuHXoRiptcdzYMKYACrgdtvFOwayItea4iEtv p1xIhPysSqhh68mspfGc010kEWjTAMyAu8qgBWOM0roVzT0HQo/D8FzDBPNcLc3U l0zTHJUuc7R7DtWjcRG4tpYHJRZUKEocMARjg+tS5xnj8fWquo3b2em3V1HF5rwQ vII843EDOM9qduwHKn4ZaI9q9vLc6lIJGBZ3uSWOBgc1Jb/DbQrRVRHvDGowqGbC r64A9azdA+JN9rt1bImhpDFJcRQO/wBqDFA4YhsY5+7XoJ5GKFZiaR5V8UNLh8Oe CEm0yWeGQTpbZZ8jY/3s5+nWuP8AAd/u0u7gebfB18px09cHqeB0r0T4zsI/h3JI UDhLuA7T3+b/AOvXjHh7WZdMmhWO1ggmVxucjLSA9j6cZrCtpG8UY1Ek0e0eHbie 71eCGzmMW2J5CkyHDJ0z+bD8jW8/hOXBaDUWglI4dYwdvriuX8A6yNV1OUxki58l ghdPlMYYZI9eeK7W7uNUgeEJLbMJJCpJQ8AKT6+oFaUp3jdG0dh1roSQ/Z3nnMs8 BUrJt2nA7Ee9a/HSvO77xZr0TyLHNp4KQSSEBCTlASR19qpv4t8QNdSRrfWyhJNv EI6EZFW5NlHetoNi+qHUWEpuC4f752ggDt/wEVPqGl2WqJAl5AsqwTLcRg/wyKcq 34VzvhW+1DWvD9td32pOLmV5UxHGqgkMQOMdgKsa3Hd2ek311HqV2ZLa1eVV4ALq pIzx3pJgdNjnPWmhF8xn2DceCcelchb2V42k3M82sXzmW1SRD5mPLYjccYHvj8Ko 2tneS+MbjTm1fUJLaCG3uNjS9d5k3DPpwPypgd8FVSSAAT1I707I9f1rKGkWeEz5 rZPeZjUMmiae0qOYScMRzK3c/WmBs716bhn0zTDcQp96ZF78sK4m8srW9ttRuY7E 29/bXIs4sSnDBGDbh7EE/lXH6kLqLU54bdpmXzbYIoBIAa7KtzjoU4PtQx2PYhqV ipI+2W+e48wUPqVkgBe7gUE4BLgc15h4w0mK1v7aKxgdEQ2afIucg3HOfwzn2rQv X/taXxE7W3lrFCsESAfKdkrjeOOpwPwqXcR28uv6TAcS6jbJj1cVFd6vAkcc0IE6 SAMpVgBt/vAmuDm04v4U8Q3E0BaSNbwQKy5Yqy4GB1+ldVpcSx+GdHWTbEy2MK4k 4wQgz+NMQn9vyvMwawjCIPvicHk+2Ky5PHejXDtHDfaY7Rn5jJdYAPPHA61qLd2E V0Fe6t0YckA8149ptvaLcSGPTI3JDMTlATlj+nFIbv2PUdCv7fXNInstKu4rmKNW ijk3Ydl6byD05JA9Rg1em0K7lVkVBEpVF3A9Nveub8PX+p2Om2h0m30lYLiGJkZo njcjcI8MOvHrWnYeJ/FF24X7Fo7EPtYfaGVsBsFgCORiojayuLQ7Ytk57VV1EBtL vAzJtMDgl+mNp6+1TnGTioL5lFhcl9hUQuW3LuGAO471qI8e8JS202oQy28cCp/a Ni6oibDGPLZSR/eHT869s714to3jq7vtesorfT9H+wvqFtbo6W2xykoLbh6EYxXs 5yCcYqIjucB8aFVvhrdF2CqLmA5xn+MV876c0qwFisZGc7pH5J44H5V9FfGOKS4+ Gt7FDG0khngwqgkk7x2r56h0PUFVHj0y+mPQEW5+X19qp2tYxrRuj1T4W3LDxPm6 ISNrOWQqBwg3LhF9hknHvXrbalog3+ZdIPLALb2I2Z9fSvGfhqbvTvGUVzqFvLY2 wsZUL3Pygvlcde+B0r1fUIU1fTr6K3vbTF4ibZBIDtwR19elZ01yqxpT+BE8+o+F raUxzz2McrDcQ+AxBpo1Twk8jIt1ppc9QGXJxWdqGhz6rrf2qaS0cxRyoFC87HXC Zz3Hesf/AIQbUUvRdeXaOnnLJsHUADB/HvV2ZZ2EWoeHWCtDeWeEyy+XIMDPXGKm S80Wfeq3du+MhwJQevY1jeF9DbQ7BLa5tIzL5kh3ogICliRk+uDVnSrWOw1fV5J7 dFW/u/Ph2x5LqsaqSfxBo1QGn5mkEDE8AB4A8zAxQk2jnDJcW+SMbg4yfbNV5r6K 1kna5sFSzhiVxcED5yTgrt68cH8arRa5oc93aWixxNJPnaBEMKQAeTjg1MqkYy5W 9QNVJ9LA2rcW5/7aj/GhpdMAIM1vjr/rB/jWNBBYxavJJFpMbRtatItztXY7bz+7 x6nrWa8Z1eXQLufRY7cTWszXUbKMW7ELtVvU54qwOpVtKdxiW1Z1/wCmgNTBrHZl Wt8Z6hhXOX3h7R7uxW1srS0jSG6jlkZVC5Cne3PWsTQxpn/CXamkgtio08BVVQIm G5juUH+LBwfpUSqKLswud8hsQWCyQ5PLYcH8+aUfYXKlXgOOmHFcZ4bsLOy0XTYx pdm80u1JWY/MqsGPP4AAVb8QeH9LttJupodOhWRgiLsU5454xVXuB1G2w3bswE9c 7hWdqlktzJwT5e0cKcjFM/4RXQ5FCvpcH3VB6jr+NM1OG4jjS2smNvDEqqvlvg4x 0qgKCaJGspGyTBOa8lt9AhjEqyXUDMWyArDgZbHOfevTU03UBNIxvLlt2Aoe4JAG D2rx7RtN1K4t2DRxMuSwxGpP3mGajWwHrGuMug+HbWS5fOoRW8cfkk7mVSwOSRwc Muc+1Yltr01v4bTWbTyDd7yjA8sMsBlvY4J/KuH1bUFaGytbjVtRlijXc6NKS0TD A28jNQx6nHHEyvJ5yFCipCRkDPXHcjj8TXmV5z5rw9DmlWSbSPddB8UwayrK4ERj iWRnLYD5OMgemRW1ft5emXjjnEEhx6/KeK8K0XUo5rgmCV5JHh8z9zzJvzk8NwO/ Hqa9sjuRdaAZ7VslrUlQSCVbZkBveunCVp1E1PobRd1c8F8H2txAdGaWGUMdTsJS ChyqgOGJ9gT+tfRePmP1r550Dx/4p1G/06O71VAsl7aRskcCLuR2O4E4/wBmvocn DN9a64qw+hk+Jb7T9N0Ge71WOWSzj2mRYkLN14OB6GuHb4geD44t8OianJGZFjBM BUM7DKjk9SOa7bxPb3d54duobBEku22mNZCAuQw657VyFpoHiGaCKO7s7JJE58wy ghmHfH4US3Hchk+IegQeUq+FbotJGk6CRUG5HbYp5PdiBTE+I8G65W28IAG3ExkD SoDmIgOB+JFar+ENTvZCbiLTAuU2rknG0gg9OxGam/4V+XjuEaW2UXHmeaUhJyHI L46dSBRbsF2YU3xF1gW8DW3hayzcvNHEhueT5Qyx4HT0+lOh+IXiS41w6THpmlxS K5VpTI5XAjDnA79QK31+Htsq2oe9ZDaF2hKpjaXGH6nnI/KmL4I0q3vTef2tJFdM cmZZEB5AU9fYAUtQJdK8S+JdRsDfHS9PRRJJH5AuGLko2DzjHrVX/hLL2XU7T/RJ HbzTFGkUgCsW6BiR0HP5Umu3Uvhe0W1tomks53wZlYEs7/ez3BPXI9DXOeHZLiO+ huEj+3TR5nWOGTIbHB5PcdvWvLxdeXtYwi9OoJmj4o8Uy381zp82mTW0kQVUBkw2 T13DoR3BFcpa+If7H8Q2UMEYkW3kEhjD8kMDuIz1wcnPpU2vMNR1C4ubO+aW0SXZ M82QwdQT5e369vYVyZtWvNYZ0aSOVVCqsZxtQg8sfTAz9Tiue/NVcpMznJp6HtXh zx5p93pluuoTk3gB8xVtmA4HLcdvet5fE2gyWn2oXkf2Zhv84xnYRnAOcV5R8P3K TNLbTvN9qjaz37N32WQsSBIO28AYYcV11xaappHhLR9Ok2/ZLawlt9QREDfPsHlk ewYHmvVozl7O8uhpF3VxPEXj2xs/tFvZRQNEokid/wCLfgHKgdVx39a8ktNa0t9R ilNm1xcgNIqCQpG5z0z25Gak1TXEF0tukgdp2CRK4CsgcYLMfr2FcnqGnx2cEM1r dG4t2maB5ANueAehrlhB1p3qadjCc3ex9BfD3XbPXr7V/tjWw1R5d8kUROFRQF4P Qiu+FnbOoAy2O4bPNfL3hJ0tbxbsqIbeaWLzFBziHd849sjr9K+h4fD+httuLSBk EhwDFM68AemeK7qTVuVPVGlOalG5snTosn55uf8Abqhqd2tkQqQ+awwDuY8DFVW8 OWhuDIlzqURwo2pePtPHoT1q3d/ZrQIJ5tq7QqlzknA71sWYD65fb5WNlbqqqSpB ZieDXi4S/m08vBDeqd6ggzBM43cjH1r26fVtK23AWZmKIwO2M4HynvXjuhXS2BeS +vrW4tygGYXaUhySRkdOm7mpd7DVuoy8fTtW1e7udG2SREBXhdvLblwqEqep5PA7 Lk81m2dmYIgVDCOBzl2A+Y7j932JHesyaeS5Espto1divlGIYywwCcewq5FcKwdY naGRGUs0inacngY79RzXnVoyt7p5spKRtaPfTWEMsK2sMt3PN5ZZyMsBzhu2Oc5r todT1Sx1ayjWS3lgl3GWGxGRJGBsJPfgHPr8teYPFMILiKDTJo5Q6NcHBO5ScHHo uRXR+Hrua31FWSOeOeIsXa3wWK5G0Aeo6H61g21qnqdFKdvdZW0HwT4gguNNuH0i 4VYr61k3OoXEcbtuP6rxX0Y/DkZHWvmzSpNbkvJp9R1S9mjjntvJBuiQpa4UEED1 X1r6RfBduO5r14O5umrGX4juLu10KeWxkjjuN0arJIm8LlwCdvfg15bL4s8Uwahq tteeI4rZbOeOCF0tUG8vjG4Hp1r03xZbSXfhW/ghtZbqV1XbDDII3Yhh0Y9PX8K4 GLw7qslwXHg8OzndJNqWqKzSen3R1HrTkHUz4r3xLql3Ci+NLvyniLkRKqk4JGQQ OBSQ2WqXOo38V3r2pTwKsnkH7aV525QcehzW7a+FfGMd2zx2/hu2tCSVtiHk28Y+ 8ACeeaztbudQ0m4XTLp9LEmFLyWlqUC56YLHnOMYrGtWVKHMym7K5hanpGPJR/ts +bhSzNcu/wC78hSc89C+fxqvF4chfxdLK2nzPpySqYs72XaIgB/49n8a67S3udWW Bn8U3Vo0kqxJFb2sZXLZAGSM5+Un2re1LwvJp9n5r+LdZd0O5UknUKx64woGBUxq xnT5kwv1PPA/9l2kdjLuhnDsWXdvKhsBRjsB29M81NpryaTd3DaZdSskOW3R/KGU E547+mO1F/qK3V3GbeCOCJZQkIaQSGQt94s3VgWxx7VDYRQn7XE7osSjieDKv83D bM+6n5T1zXiOzm3czvqM13VXu7GGQ7ZI7T51swApDt0dmHXbnHPNcudcNpHPAba3 luWOd6lsKeMD3AH4c1q7XjXDRkAxtmZxlVCnLEj1C8AepNc9NYzrHPDHIouHi8+W SZwDED2x2JG388V24flnfn1MZyZ0nhLUxFrlrrkrs0kUXliCL5QSPlQH+8B1574r 0DU/H2q6f4hjuI4Xm0t4/wB9ayxhXj7YXHJ7Ek8YI9a8ns1uNJt2uXnL6jAI2aMc CIHsf04q1q81758Ul6XL3Kj98knzuvGUUdunftj2rRTmptR2HGraNiLUrmPWvFry bY7C1lleZHYbzFxltx75PA7DNUFuLBIvs1nf2zb7tY988ZxIrbgXP91Rgcdc81Hd NYy3ENg4fMmDIVc7t+T94+w4qpDplpazukW27kCiE+UcgyHnd9AeOPSt42dnLQhS W7Oii0K81bV7ePTbGGeMyqJII7orE2OCwbqBww+hr6NtdBhtbC3tbaa5t0iQABZN x6dyev1r5fs43OptYG9jtrqJFWErny5pAcgEjkbhnn1Feg+EY31C8ltjqWp28YtI JyY7ttwkZ3Vhk544HHtWtNtbm1FpK57G+ly7wU1G4UjsQCDVe901bi4y4aQ4UE/Q YJrzfQ7zxHPpDXI8WXnmLJMiiSFHX5JCi5454rvtTt7iWFZJr0RwxR7pJt2wfd5Y /qa15tDXm7Hnl34z0/S9R1zStRiLX1vMyW6Km0NGeOT6gHOe9cevhtYdOG2C5c5Q LhyuRhuf1H51i3j3er+I2RGeY3QIaVoy58sZIf1xxnjtVyxjF3YsralFeu7hibqR gV2grxgjjnj8aw53FXfUhTu9Tl1vPtGoSmWAMzne5YngE549OavWxBjA+1Ltyd5O d69gAOn40UVdVaWOOcVdmj/a2oiH55DHFcfJuLfNgcAfT3966HwdDcXNjdXkMUtz cLKh2wOMuvOQV6ngYJHqPSiiuPlile3UqirzVy/o/wAO9dtJbhp7qxtUleIkXE+G /dyiQHHcYGBXsdx4g0WCRzPq1ihB6NMOOaKK7oaLQ7VFWOe8S/ELRtP0G9m03ULW 7v4490MJBKsdwHOO3NeZL8YvF8tzPbx2Gm26xrIRL5DEHaCcDJ74x+NFFMZmTfFv xzNpFzd/2hbwPDNHGFitgMhgxOc+m2jUdf1W+tLC9vrl7meWKNi+0YmyxBHHTHT6 0UVz4uKfKmZVHoRNqEkjyQbWRtrIqo5Uoynhs/Qfz9aSCO9eGK2vlDTi4Mao07ZR Qmckk8/NyPWiiuL4VZGUG2Pvr+Gygt0HlNOqhV3N0dukjHsAB27mnaY5Er2iPC8m wTSHPyFsnLcegAwPeiis+SPsOYTZR1HXVj1S6unkJiFu0VvEvRgeCSOgPU1gTTah qlgIlhy5JklnbgyjGck9wMfyoor0aUIwgmkSmaVnm2kVcsXeIPctPyvPKg/ofypu tyoZllmlMewdVYMS3AJz6UUVMIp1EyItuVmZGlX6/wBpJJ5ck8j5UKOr8H8+31qu gvYpVjVGiI+aUL3IJ5I9qKK6/tnRLR2NbRLY71uba4aO/jkBScEHg8YC92JPFe9e EZNN8Q7ZbW9ubLVbaER3VnNCnmDGeeQCRnPP9aKKz5nzjpSbujXh8Hy2dr5FtJaN EWZmTYydTkkYPUnk1yfxMl1bRtQh1qwlmjRbZrW42xmSMkgfMVPGccZPpRRVzScT WastDyTV5lS8z9pvUu3QN5j/ALscrgkAdBjjHvUOmeGdVv3ZotBuLzcu4hSSF/Lp 1oorCMnGCSOZfEf/2Q== ------------R642daJwYw1RYd3apLOsKm Content-Disposition: inline; filename=image006.jpg Content-Type: image/jpeg; name=image006.jpg Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT08/posten_uke41-filer/image006.jpg Content-Transfer-Encoding: Base64 /9j/4AAQSkZJRgABAQEAYABgAAD/2wBDAAgGBgcGBQgHBwcJCQgKDBQNDAsLDBkS Ew8UHRofHh0aHBwgJC4nICIsIxwcKDcpLDAxNDQ0Hyc5PTgyPC4zNDL/2wBDAQkJ CQwLDBgNDRgyIRwhMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIy MjIyMjIyMjIyMjIyMjL/wAARCAC8AMADASIAAhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEA AAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIh MUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3ODk6 Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZ mqKjpKWmp6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx 8vP09fb3+Pn6/8QAHwEAAwEBAQEBAQEBAQAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtREA AgECBAQDBAcFBAQAAQJ3AAECAxEEBSExBhJBUQdhcRMiMoEIFEKRobHBCSMzUvAV YnLRChYkNOEl8RcYGRomJygpKjU2Nzg5OkNERUZHSElKU1RVVldYWVpjZGVmZ2hp anN0dXZ3eHl6goOEhYaHiImKkpOUlZaXmJmaoqOkpaanqKmqsrO0tba3uLm6wsPE xcbHyMnK0tPU1dbX2Nna4uPk5ebn6Onq8vP09fb3+Pn6/9oADAMBAAIRAxEAPwDM AqRRTBUiisyh4FOFNFOFAxaWkpaAFpRSUtADhS00U4UAKKcKQU4UAKBTgKQU8UgA CrVocSkeq1XFTW5xMv5U0BdbrTae3Wm0yRKWiigYUYpaKBCUYp2KMUxnIjIPNSCl K560mCPpUsELTs0wUoz6UgH5paaM+lKM+lAxwpaQZpeaAHA0oNNpaYDwacDTB9aU fWgCUGnA1GKcKQEgNSxnDqfQ1AM1KgJIoA03+9TKN+40CqELRSgUuKAEpcUoFLig Q3FLinYpG4BNAHL4pCODT8Uh6Gm0BHilpaXFTYYYpcUYpcUAAFFLilxQAmKXFLil FAABTgKAKr3uoWumwGa6mWNR0Hc/Qd6ALYFPArhL3x+yyFbO1XaDw0h5I+grPn8e 6qy/u0hj+iZ/nTsFz09Vz0qxGmBXlFr481WJ8yPHIPQrj+VdRpXxBsZ9kd7G8Dnq +MrQI7ZaeKr2tzBeQia3lSSM9GU5FWgKAACnAUAU4CmAAUoFOApQKAG4pGXKmpAK GHFAHKEUhHymnGkYfLTYDMUuKKWpGGKXFFFAgpcUUooGFLiilFAFbUL+LTbKS5m6 KOB3Y+leY6tez6vdtczORxhVA4UelaXjTV/P1E2iHMUHBHq3euZS5YFc8g9aEhE3 2UlSQOaaLRwVDEZYZFIlwwkyOc9qnFyAQQmWC4z6VQELW+0HkEjsKd5LrngkD2qd 7kEElQDwenX2qykplRDuGBw2RwKVwJdG1y90O8Sa3djGT+8jJ+Vx/jXsmlalb6tY x3ds2Uccjup9DXjEvkum1eh74ra8IakdG16NGkP2W5/dv6Z7GkB64BTgKAM08CmA gFOApQKcBQA0Cgjin4oxQByBpG+7TjSN938apgR0oooqRi0tJS0CClpKWgYtLSU4 DNAHiurSSSajdNJ99pWz+dR2trJcKdo4X1rX8ZWX2LXplVNqOA64HXNR2LeRYxEJ lm5PFDdloOKTepFBpsrSEFSeOCK6LSvCVxdw7htJ6kZqkuqSxL8loCf7wrZ0vX3i 5dSgrCbnudVONPYzdV8K6hGx8q1kdRxlRmpNH8OXV7bOnlkBDncePwrsJNXMUAmD HkZGKzIfFlws5ih055CxzlBnJqVOUlZFyp04u7Ob1jQ7jTIS7IVx/KsmzuFbGc7l YY/Ou8utXGr2FzbXEBSXy2IyvQ4rg9Etnv8AU4LdF+aWQJitabbVpHNWUU7xPeNK uBd6XbXAz88YPNXwKhtbZbW1igQYWNQo/CrIFamIgFOApQKcBQA0ClxTwKXFAHEm kf7opaa/3RTYDaWkoqRi0UUUCFpaSnAUDFAqO8keCwnljGXVCVqZRUoQMCCMgjBF AJ6nkurobiEzSszSLyCTmpFgcQRIhwxT9celWdcsZLW+e1ZGMaNk47r2q1FHG0ib /u4FYczSszscFKV0Yb2U5I/eOwHUZPNWbK1uvNRZN/lBwSCenpXUK+mQxMxgywHX NZ9moluROYwis2VGecUvaNopUEmdH4h0+4bTtOW38ogpyOh5ziuSTw/qn2oeasse DyckZr0e5CXGmQ+SQ7qgAHowqpaaxat8jQkOOGG4jB+lSptaGlSkpMw7HSLuN0Fx IX6ncODtx3/So/B9h5GoWdyluo3zMm7HbnmuumkiZMxqApHJ7movD2nG2uTGTlEc ui5+6KFJt2IdNRTb6I6kCngUAU8Cus84AKcBQBTwKAExS4pcUuKAOEpsnQU6mydR TYxlLSUVIxaWkpwFAhQKeBSAVIooGOVamRaaq1MgpiMvWdEj1SEMuFuUGEf1Hoa4 64tHs7hrWYqZI+CR0r0kCuP8V2vk6glwPuzL+o4/wrKpHS5vSm72OcupAsRjHJPW qkVzIsig42gYxUt4rPgRyFD1yKpRmZJAswDe4GDWcVodV22dNY3t3cNHFauygNye uKsXVvLZ3nnZ3Bm+Y+9ZtgbwxEWrCInGMt1P0FaX2G6gvYZbm7edmXDjsPoKUkka O6R0Fkz3OyJFUucYDcCurs7YW8QBVQ5+9isDw/F51283aMfqa6hRWlKH2jir1G/d Q4CngUgFPFbnMKBTgKQCnAUAGKXFLilxQBwFMk+8KkIqOT71NjG0uKQU4CpGKBTw KQCpFFAhVFSqtNUVMq0AKq1KBSKKeBTAUCuV8bsBHZjIzljj8q6pnWONnc4VRkmv LdXv3v8AxBfO7HC7VQHsKmfwl0/iRSkLDmrNlb3F7IEj2KP7zVWB52n8K0LN/KHB IzXO12OqMrbnSWGiG2jEj3SMw7KtPusIQM5asuG/lQYySKt2ge7uNzdM1PK92U53 0R1nhmPy7aXPUkE10C1jaGyAzRA/OoViPbmtpa6afwo46vxseKeKYKkFWZiinUgp 1AC0tAooA4GopPv1KKjk++acgQgFOApAKeBUlDgKkUU0CpFFAh6ipVFNUVDPexwq do3t6DpVJN7CbsWxVO41iytiQZN7f3U5rBvtRu7jKFyqH+EcCslgRkGr5O4rmnda 9PqJeFUWO33YAHJbHqa5TWITBqIuF+7KMH6ita2TYo+pNLe2q3duYz1I4PoaHBSV hxlZ3MH7wBq/a5bHNU4EZXaJxhl4Iq/bKY33Y4rkaa0OxNPU0IYd3DHH4VvWipBb 5xism2kDHnirkzyOVjiUljwAO5qZdjSNlqdJ4MRry/1W6bOwCOFfwyT/ADFdNsZb k27YD43Kc8MKo+Fba20/T3s454nnB3SqrAtu75FbU9tvuobkY4Qo39K9alQiqajJ Hk1ardRyRWKspwwI+tOFWthePg/gar4H0NZToNbDjVT3FFKKQCnCsGrbmotFFLSA 4AUx/vmnL1pDy5okNABT1FNAqQCpGPUU4usa5Y0DAGT0qJFM0vzD7pIxWlOHMyZO xM8bvGGJ+U9MdKZNadEx8xFS6A32iymtnOWt5jHn26ir15DslRvfFdqikro529Tk bq2dHI21mSwscmu6uLISruAGcVz1/aCDDMMLuGaUoDUjGEJjwKz9U1BrdkghOH6u 3p7fWtS4u2kcpBEQP7xHP4VRk09JAS6EE9zUKNiua5DZ26aq6CCTF6FztfpJjsD6 1Yaxu4HCTQtGT6jrVP8AsyVJA0GWIPAHWuhtNQ1+QC1IMq45S5jHH4nmplQU9tzS Fbk32EsNPcuOCSatX2qDSUZLOJRdEYMrclfp6VYad4rYDywtyRyEOQpqBfD93cAz Ou9m5wadDDOF5TWo6+IU9IPQ42CbULTVE1C3kdbhH3789fr617t4d16117TVkjYL MFHmxE8of8K8+/4RW/aMsIkPoM1Lpvg/W7a9W8t7hLaRejLJz9PeulKzORtHp8I+ 8OhzVKYYdjmprBrgQR/a2Rp8fOUGATUV78pI9achREiIZevzdfwqQdaozy/ZryA9 tuDV6JlbAqJQUlZlKTjqhaWhhhyO3akrhnDldmdMZcyuefjrSfxmhTzSfxGokUiV RUgFMSpVqQK19N5UQUdWPP0q0m1Lq4zwVYE/Q9DWc3+mXMyA8eWwWrkUguLWG6Pd PInHp2BrroqyMpk3h0FdY1VD03q36Vr6hkRrx3rC8LTNJqWo7wN3yqT7gEVv33zF Vrq+wY/aGxEbUz3FFxYpMnKg/UUpjP2aPHUVLaXAfKN94U12EzIl0iMuDtA+gqRt IgUAOgIPrW1LGCw9zTLyP90DjjFS49QTM+3sra3wYokX6CrJtvtgkizt2YwffrUV sTIQp7VeteBMR3kP6ACnDUJFQaNAN0spBfvjpV5I1VBgYFNl4R8UqHKgCqemiEiQ AlQAO9W1XagHeoYly4z25qVWJJNCBkycOBUN6u6eMd80/dhgaJRuu4/QLmhgjL1c Hehx9KuwED5j0Cj+VVdWQgJnoDSSysIUVerACnFCbLyP5hVv72SKkqoJVE8Cqcg5 FWz1rkxMftG9J9DzxTyKQH5jTVPNIDzXGzdFhDSzy+VbSP6KajU1DqDH7E/4fzpx 1YmyPSGzqSRn+OJh+NWIZRZ3B3829wNsg9D61nWDsmr2TKefMx+BrSvY1ZbiM/dG 7H4dK64fDcyluHhTKapqKekldFK2+Zieg4rlfB8rNqF6TjJIz+VdT1Qn3reOsUZy 3LKHMOe1UJWMNysgBGTVqMnyB+NNulDKAfSqZK3LsUglVTmpJc+RnqM1nWDkqR6G tGTmzan0JehQslBlmI4wantydrg9fMY/rUNgSUnptq5eIOT8xZh+ppR0Q3uWGkGx +uanjdfLYr2FZYclyOOmasQOTA59aLgaVu37pn7mnoflqOEYtF+lETHaOe9UIlkO KeH3Kz91XFRTH5GPcCiLm2kz/doAL1fP09mx8yDmsiefEkaDlio/Cr9vO5kjgOCj xndWZtDag+R9wAChbAXYzi7tk/uhifyrU3fMPcZrGtju1Zgf4YuPzrUDHzUH+yf6 VnVV4suD1R//2Q== ------------R642daJwYw1RYd3apLOsKm Content-Disposition: inline; filename=image008.jpg Content-Type: image/jpeg; name=image008.jpg Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT08/posten_uke41-filer/image008.jpg Content-Transfer-Encoding: Base64 /9j/4AAQSkZJRgABAQEAYABgAAD/2wBDAAgGBgcGBQgHBwcJCQgKDBQNDAsLDBkS Ew8UHRofHh0aHBwgJC4nICIsIxwcKDcpLDAxNDQ0Hyc5PTgyPC4zNDL/2wBDAQkJ CQwLDBgNDRgyIRwhMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIy MjIyMjIyMjIyMjIyMjL/wAARCADUAOQDASIAAhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEA AAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIh MUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3ODk6 Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZ mqKjpKWmp6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx 8vP09fb3+Pn6/8QAHwEAAwEBAQEBAQEBAQAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtREA AgECBAQDBAcFBAQAAQJ3AAECAxEEBSExBhJBUQdhcRMiMoEIFEKRobHBCSMzUvAV YnLRChYkNOEl8RcYGRomJygpKjU2Nzg5OkNERUZHSElKU1RVVldYWVpjZGVmZ2hp anN0dXZ3eHl6goOEhYaHiImKkpOUlZaXmJmaoqOkpaanqKmqsrO0tba3uLm6wsPE xcbHyMnK0tPU1dbX2Nna4uPk5ebn6Onq8vP09fb3+Pn6/9oADAMBAAIRAxEAPwDj 5rHyiRLKxYcEdTUVrp6PKzOzKB0qzLbz2/EoIPQGpoSI32Absrhh715EZJxvFnMi WOGK2jOxuCOST1qtcWnIeLJ55X1qd0lmik8mNnaNd5wOgHrW3o6Wl6Zb7VoRtWHZ Gu7YpPXcQPpj60RS5kmwtpchk1C40BIraZpftQH7+2lTG0dVYHuCKZd65Bc2jSDe swHyBeCD/UVoeLp7fxBZw3dhBIVs3MHmYyDFgbcnqTwa5KBnt5VkQIzKfuuuQfqK uvSpKp7uxCva56j4W8EqIbLUby7S4jllE2IzlWAGVGfzzXf3xvLTR5pNNt0mu1Xc kTtgMfSvJLDxteWvhZraHSxG0U6mKaHITeTkgj39BTZvFXiSGSK++0yF0GWR+jfh XVPGUKNlFbjTajYpap4x8RyXVxFcXD2rt8skUa7MfXvn3rKsb55NSSa8ndwiN80j Zxx70a1rra7eC7nhgiuGGHaNcbz6ketZbc8E1zVJuT3uSkdzbatpenafKUk88upa Ro1wT0x9MGs7VvEd74glS3gbZDKmAndsev5VjWiSuXGVHTkr8pqKW3dLl0BGEOA0 Z4/CsoR5m7GiV1oael3kuh6nDdxxt8uco+CD25FbF14xupbKezjsoIo36eSm3B9T jqawoZHVNkknmr6MM/rTl2I+7aBjkAnNdUaUnHlkXGDIYruWK5W5VnSWNgyuOoIr 1PwvfJrPhi8a8mH2rcyNJu5IYYBx2HNebidPM8wqpYHPIyKuWupNbSPJboIi67W2 cAiuqkpU1oxOiz0jw9oOieELcXctwsl2w2NIOSMnoBW/Bd6OdQaaCW3+0yKFZgQG YV5Ct+XkEjyNv9asXV09yI28sOFOXxwzfQ1XtZ320FyuKPbBgjIorJ0PWbbV7IS2 4KFMK8bdVNbA5rRmkXdCYoxTsUYpXKsNxS04CkxQOwlFOxRikFhtGKfijFAWGYoq SigLHzlFqun6hNHDqCSfZt4LCBgDHz16ciq2u6d/YesXVgJPMEMhw49Dyufwwaxi o+0KY1KhnChscAmtTxD4hm1QxQSQwK0KLG8ip8zFRt5PfpXiUoqEVCKskYK1hmn3 clvOHjcMsoKPGWID+gJHStvT4vFGk2gu7Wxjntm3qVYCTG04PHUY4rFj0+6k0571 JrZY4wJGi3AMO2QO/wBKa3iPU7ez+w219ItqS7bccnd97n6iuilOlfXVrsJ3tobf ie0uFtbO9CG1KwpDLZsAGU4PzHHXJz9KwbmWOa0E7t/pO4KFAwNgHX65qC+1i81P yzcymR4/useuP8isy5u22oewPNVNqrNySsKEbKxrw305WK0M5S280S7Sfl3Yxn64 rSaPzbu3iS5EhmkCbFBJXJxn/wCtXLmQuRt54rU0+8+zzQTIB5kLq4HuDms/q65l NlctzpPE2hy+Fb22tZkhuUK+ZkpgN2IHesl4rGQicQyQknPkZyPzrrvG/iWz10Wf lRRs8Kbnn5xuI5Vc9q4aW46t0H6mumeHhz3RcKV9WW5bnIAG1EHRR6VUku0XgDNU zKXYliAO5/wp8Ziz90t9a0jFRVkdMYIlF27H5Vq1DMeNynNRI0eP9W35VYj2E4wa HI0UCXYzjKkH9DSLvjbP6VNGpGNq4HrUm3HORk+1CkHIRiQ9f4qnhumjbPI9qaQM YxzR5DkCrUiZQOx8IanDBqYPnCMuNpDdGr06C4Ei5HUfeGeleAhJYpAUzkfpXpnh DxEtxEsVySJF4ye4P+BrojJNWOWUHF3R3gORTsUIF7dKfioNBuKKdiigBuKWlooA Skp1FADcUU6igD5RhvriO2MEhQ27MC6OOMjoc9RVm3ttPnucPfxsWOGdj0J74+tV LiaN9Mt7NSBIGLysRncew+mKtaFptlPdgXNxHaj+KR32gD2B614ijzbOxjF66kdx D5UeAiEBzGZFPBI9KpEAEK2eDWzqSWtgVitr2C6dWaOZdvHB+VhnrkdxUDWUe+xV 5wIblAxkQZ2t0I+tVT7Gjjoypa20115i28O/au447Adak1DTYFiQwyRyLtXzHTP3 iM/pUouX083EECI4JwxIz07j2qms5BIA2qxztHSrbt8JjZ30KkcW1yueF4zWtZ2p iHmylTxxj096rW1uJpefujk1pY81toHyjrXRFt6s6KVO+rIZZDKfRR0FZ8zNLJtX j+laE6kKQo+Y8ACo4rEpweWPU1opI6eQrw2wAyf1qwoUdBk1oW2k3FycBSAe5Fb1 j4Zt4vmlBdvek5mihY5dRIQAEOT3xWhbWUzgEIfyrrk063T7saj8KnECKOBU3Ksc 5Dp8gHzDtT004g/Mea32jUdBUTIOaLhYyTYDnn8aeINq7cdO9X8DaRUTccVSZm0Z cqkEA9fan208kDq0bkMOfrU1zFuUkdRzWeZMNjvWsZGUo3PZPC+uwalaRR+YBMFw UJ5yK6SvA7DUZbC8iuYXZWUg5Fe36VqCappsN3H0deR6HuK2vfUwtZ2LtFFFAwoo ooAKKKKACiiigD5bsbSFdV826KRxMx/d5+6M96u+JLaFNTeaB42tcKIkA5HFZV2W lLOAc4yapxJLdyrEuSzEKua+f9m3L2l9jBPSxc1q/t760sEht0SW3h8p5FTaZOcg n1Paqtveu0cds38GSD71NNBFb3rWk5wysBJIvzAe/vUcVmlzfxRQTIpL7fMc4Unt 9M10U2mvIuN76GjLbQy6Zc6hBNtmilClc/fVh1H9ax1GVySAfSu58EeFX1bUBJcx P/Z4ZlkdTxnHSue1S5X+2Et47eFreAtFH8vJXJPJ7nnrSg7ScUU4jLWMxQZbqeTV qP5VC4zk8gdzUSBpJAqjNdDpWlgOJZByOgrq6WO6nBJEVnoM8+JZmEWeg6kCte20 S1tzuILt6tzV9QAAKd3oNREiRMYUCpMjHFMzQaAHg5pSQKZnFGcjrTAQnNROakOK iakBEx54qJjxTpDiombI5q0ZshkPY9KzbhMTqR0rQc5zUJjDHJq0Zso4KZPpXpfw 31EvFPaF+nzbD/Mf57V5vcKVJwa7P4YMJNSulI5VFYHuOcGtoMxqI9Wooqjeara2 N1bW8zEPcMVTA4z71TdtzNtLcvUUUUxhRRRQAUUUUAfKsrx73QkEgcgVUX5ivlE7 92AB/OrV1plxYWxkuUkglbnbKhGQe4qnDctHGQnbnjrXi3Tj7pz2sNZJ2uJhGBKY 8szrn5gOtaGnQWjRXltMNiywmW2lkyCGH8PH4isuO5ke4O+aSJdpDEHPb0pLGdvM O6Ukj7m49/StOWXKaQly6nT6X4wvtJ8Lz6PAAomk3GTPzAYwQPyrEtJ2kd/lySQS T1FQ+ZlmUjBqa28zcGwBjg5HJrRRjv3Nb3Oj0uAY8wjk9K6SAhEAJrB0xh9lUjrV 9brnbmtDthqaxlX1phnHrVLk4NPC560jSxZ87nGacJST1qBY+lSquPeqHYeZscZo E4x1FRMApyajOCciiwaFkzKR1ppeoDA0gzihbeVf4uPQ1Oo9CSQblqo2QDxVrJXg 80hVWGRVoykikV96aynrVxoeKrTLtGKoyZSuGBHNavgrUxpevPJk4aMrgDO7nOKx 7j5lI70zQpgmsxAjOTjGcZq4mVRe6e8/b4bqyIeY2xmX5Gzg89CPeprTT47eCFZH NzJEPlmlALfXNUtCszFbOZUUBn3JHncI+OgJrZraxzxV9WFFFFMsKKKZJLHCheR1 RR1LHAoAfRWBP4x0iCZo/NdyO6LkUUE8yPn3XLm51GSHULku0ExKJ82SCDjn07Vm XiO8kcyqoEkeSEGMEcH+Wa0re9tri3NuYWhRnAdlYkKDx398GmR2Egmvo3AMsEbb UzySe49eMmvApvkSja1jOT10MOeRXeNvJCYGGYEnPvTLUIJSGHUHHsae8RBeORXS RfvKOmastFaJbxKXbzCMsyjkDvXZeysF7E8Ngol3SOHAAI2njPvV4HJwu36CqGmw ie9ltv3jQ7WfKkBtoHXmqazNDJFICcKcH3qORye5oldHWaYxTch7citW0t9y5cc+ tZOmkPcxvjhlrZmlMETOp6VtTfNHU7KD0LXkkD5TTWVlUmuNvfEt5HJ8rhATx2/E 1r6DqOoX8c0m6OaOM88EE8Z4raMGauaTs2dBBJ5ny96tqhA5FVo4SRHMFK7uqkYI rTbaIh61DRonoZNye1U7q/isIPNmPGOlac0YZs1nazoUOtW8cTTPDs5OwdaasJ3O ffxpIzARW+EJwGNaX9tXcO1ru32oejqcioYPAsEbuVu3IcYYFRmuh/siJo0SZvMC jAB6Vp7tiIqd9Srb3aXABVgc1aQc9Klj02GMfukC/Spjb7RzUDkQ8YqldLx0rQZc CqdxhgR6UIzaMqRNwNO8Maa99qsyCNm2Hll/g9DUyIXJUdT+lXLOW10uUrE7b5SD Iu8jf7HFPmsZyg5LQ9l01XSxjjkA8xBtcgYBI71NJcJGyoSSzHhQOa5iDxjpMWnK sbOsoTiL7xB96qp4stpoI5ZlmE0bAOwXHFaOvTXU5L20O2rD1HxDa2v2uB5fKnhU FQCCWJ6YFcpq3jO6uAYLV/JjHR1PzMPf0rkpZHaYyOxkLHduY8g1M6ySTQnJvY9B v/GybxFYKcrgtI4+XpyPrXJ3GsXmrzSJPcMduTgnA/AVkyWslzbnywdxbLHdtIA7 02Ig25RolHcyb+R2xXIq9SU2kxPUvLAGGSc/Wiq/nsAAOworuuxXOCiHk283zn5y FZNuQy56g1qW2rwwvZyvGZPLlUuzfLvXG3B/Cs++jnjjmmbZGW6Ivyrx7d81mrC8 2wh+JHC7j0UmvIhFTV2LojbuLURXDyFvMjjmaPZu6HPy898+vtVHUBNNcIzL5sYB ChU28d/ypmoXNxHKkc64IOJB6sOM1LY3CS3MatnaqtlATzwaaUkuYRJ51tDaQKqq 80qlSx6isqSPyphFg8n5RWrf2BnT+1LRYks0CLtLAMD06fWsu6ZheJK/ReMZ54re ivxNobWN/QbhjqEEBXGFIJ9TXYfYftSbG4U964rQ7qE6rbMyYMhKpk9CRXpdnECl bQWmx1UNjmJ/BmmzOGmkkbHYGtbT9JtbGMx2cOxScsSc5962Wt1znFNk2oh7Cr5u h1qPUq7d0gVecd6kkjKgCqc2o2tu+wzornqCwBpH1ACMng8Z3HsKi5olYWVvLfaQ cHuBUsKLINynOKw28VKLoQLp9w6d5sAD8s5rQS6AuI5I+A/BFAGssOe2DUgthnJx TYpQanD5o5mLlIzGqjiopBmpnbHFQSMKETJFeRRis6c9RWjKflNZspyapGEilJMt spdzgE4zUT2rQsJt+8P/ABD1qS/iWSJcnGG71Oq505QzAKCCT6AUpGtNWjzFC8ll F2xhmVGRecj+VXLSe8nsYo5IFiTHzO2cuT3rDF65uXusKyMxO084Hap31qVI08ss XAyqLzj2rhqRvqtzyZO8mzaaNx++z+6Hy7uOMUqQvIHVOzA7uvFYkl3canKQi7GY AeXnO4itKykuDNDAkWUKlWePnbx1I7c1hKpU2evkK13oTX16LW38iNXcxrlgCMEZ 5z3rJi1EXE0jRxBYDwFJzx6V1sPw91TUEnuZLhPOKqY8ZAkXHc+/Sub1HwzeaXqp tQg8uIjc2f5etdEMPKMeaQ2ixb+asQVuo980VqWtgZLdWidNvTkEYNFdsakUrXIs eXgXjMGba4AwN5z+FRSboIApJODztb+lW1mWU7I3ICuVxjrjv9KimgWTJG0DPJzW Gi0YeQ2WWSaALKvyE/eI5z60yzHlurqx3ZOc8fUVYaMzfLxsxin2BSHUUkMYkSM8 q3TkVN0kyo2uRTgSJAsIkIIwFPrT9XjUiJmkiM5jG5IxjaRxg++Kv77ORTGtu4cd JFbpWFdKI7p7UvslIyrN0b8adKXM9DW6XwljR9x1bT8nJFypr2O3kCqBXjunxvDq VnI/BEyNx0616qknbNdLfY68NZtmm0wIqjPKXymetKJcg1WMg3kmoO2Wxlz2AlaU PDuZ+hIyPrU8OntHEI9xKgYwa0VYMM8YpHljXjzFB9zVbEpuRWWwh3A+WAR3qQWs cbbgOe3tQ13CDgSp+dRtdx/wsDRuEky3HJtI9KuLNisIXY3fe6VaiuAw4OaloIsv yS5NQtJUZamkmgGLI+VqlIanc4FV5ThCfTmqRhUHQxrI43DIHOKztcnFtpkkcfyA /KK0oZUaMFQSQOQBzXI61qDzNK0g8tM7V3f561M3YwrT5Y8q6mUEnnRzE6gDqBxW npWYV81d7NyCCOnrS29vbzuqWrYUJ82AcOe+M96zDd+XfOsjyCPJxkYJIrkf728U cO516X/kWe1I1WV+d4HzDParNlNdafH51t95yC4I/lWZpIMvkTzp5iyr+5BfJYj/ AA9K2YtitJbusjMWyCwxk4zxXFNcjtYrlaR0en+KtZgTa08LhVBKsMhRj1rndZ1y a4nxJkzBc8DIfPTFZsMqXDGKWVoo5flMinn8vSpIHmhupLZFEikbCwGSVHpWixFW XutiNfTtTvH0638u5jTauGXIGDmis25jkaXJRQcDOTgn8KKtQY+drQ4K3d5ZZF3r FsQuM8ZA6j61kyysHZEIOWPQ4FSySiSEIAQwHzcd/WoHiTzFCZcHnHfNelGNmC0N SxnkFtmZhleAvf602W7XzVZSeRyKijt2+zsxO0Afl7VTVdzdanli22TuzW+0y7PM RWb2B7VWut9wUllYsVHy/Jgj8aWKWSNcYyPap0Z/LPm4I6YqEuV6Du0Nt3KIu05U ckHsa9NtJhc2cE6nh0DV5YkbRXCxlsxy5BHoT0r0bwwlyugQLcQyRkEhd643DPWt uXS51YaVpeprLmopEJDAde1ToOalZAy+9Sele5zWo6q9nbOADkcVw11f31yzyS3c sZzwiHAAr0XUdNS9LK44rj9Q0Ca2nZgDIpXArWm11JkpONolGK2MiB2lldiM5Lk1 ZiaeEgRzyj2Jz/OpNIiIt9kylXU4IbitJoIA/B/P1q7lRhoihJf38CBvNDezL1rq tFd2hQSjDMoYD0zWKtmbi4HykJn5Qew966u2ttsKkDBXpWU2hyjy7lplGOKhbgVK W4qIjPWoJZGeRVafiIDu7BRVo4AqCOL7VqKdSlsNxx/eP/1q0ijnqPQ3LSCPYoKK cD0qDVfD0OoMk6qnnRncFZQQx9T71ftUOAcYHvVjKMwcSdeMZrqcYzjyyOGUbnlN 8mrWd7tvIUR1JbeExke2OKieGCRDJOhkdgSoHGK9aurK3vYDDcxh0I79R9K43VPB 9xbJJJaStPGexHzqP61wVMJyu8NiHGxzeg28NnMJruYlc5hhJIGc9c9q6Ga4mNxF dgmSOKQPtVs7SDxg9xWNaaW6atCZIN8YI+STI478Vp6rvgvAIG8uAHKso5x0xXmY htVNSXLoVb22MXiKVQ4+zTP5sQIwNh5FKbmawVJYp0YSuSEQ5Yds1qa9a7tPt7hC S8UBEikfNt7H9TXL21uW1ONiN0eFJHbnk0Rd9WEtHY2ri+JuH3xGVs/eLY7dKK1L JNPkid5bJJ2LkbiemOMfpRWHOlpYi6PIpRJJGSmcA7jnuarxXLKC2Pn9fSppRdmH yVIcHnGMtioDbOF8wlFVTjLZ619CkrWZqkupP9qdlG88f3R3+tWIY1JV+q9az3ZF QHzVJzjjNWI5Ua2cCYKTxgnFKUdNAaLH25X37Iz8nfPWnJNNcsscceSxwoHJJ9Kq QQlD1DKwKkg12/wq037d4glu5EBS0TI/3zwP60404t2Cx2vg3wHHYwR32rRpLfEZ VDysX4etdRrGm77QyoCXTn8KujKwDYuFHfNTKHclt/7srjaT0rdpW5Uaw93VHDgD qKdkitTVtLNo/nx8xMecfwn/AArKPNccotOx6EJqSGiPccmorm0WVSGXNWk4p55H vSLvbVHOTacm47ow3uvWo/sCKR5cJHHVzzmuhKZPShbSWbPlxs+Ou0Zq1qafWJIy LazCMM9T1NbKLtQVDHHhuakdwoqWZyk5O7EcKKrlhSPLULOACScChIhyCecQxNIe cD8zVjQY3+yKzE+bKxZ/Y1Ba25upDI4/dp0B7mtvSYQpbI4B4reCOWpK5dVSgwTT oUVwQsg4+UDqAB2pZkDKV5APcVDBavEyqHBTOc9606mRcZNijnIHFPjUkjrg1DKX OVBJwMgDrTbaWZApK7lYfLsGec85FF9Q6Fq5tIJcbolLevpXM6po11CUm87zrOMf MNgJH19q6qRicqcb2/QVKNsMRZ+45z3rOth4VlaS1MpRTOEFwl95ccUgRkLZbHAB HQeuaiXTLV7iJYbViCoWRFbOP6ioL2/t9OvZfJVfK8zKx/8A1vSq66rNMzG4lNvG x/1cXDEehP8ASvAlScZNJnO3qa02nW8EzqJYwCdwUscrnsaKyV1jyRsSEhR0yaKn kFY4e48O6nbTpJCw2DISQHqPcV1ujfD3W9atIrueS0t4s5BlUtn3xXpln4U06zhQ vAbmU4y0rd/pW4kYjjWMKoC8Ki9BX0qoRb1Oix4lr3wo1aN1mhuLe8UDOxV2H8u9 ee6jpl1ZXJhurWaIL1VkIxX1WbXzZN0hLfyFJPp9lcLtnhSTH95c1XsktgR8rWsM cpKxZOOcEdK9x+FmjNp+hS3M0eyW6k3YIwdo6f1roT4V0NLoXP8AZtv5q8g7en1r WgHGcYzRGLTuxpajiuxyP4WqlPHLFuwWKk5BHatFgWXgcg0wxllw5OfahmiKBZpI TDOOGwQcdax7/S5IyZoImER5wTyPwroWjBJVj8p/Snqp2mNzu9D6is5R5i4ycdjh SSOeopVmHSrWraLMmoSXFpJt38mNvusf6GspndM+fEUIOCRzisHBnSqiaL4kWlW4 eJ90blGwRkGs/wAwEfJIDTmb9yG3fNnGO9JIvnRO0ijJPWq0kwxxVaWZY+ZJUQe5 qt9rVziAFz/exxRYHJvYtF9vLHnsKTazEEjLH7q+9Nghkb53yD6nrWzpNmJJvOYf JHwPdv8A61XFXdjObsrlqC1FvbJFnJA+Y+pp1vuabygSqnkn15q3L8qk+1OtYEMX zKCa2sc1wO7LBmDYPBFKz+XESBluwp7IobaowopkGbiTdj5R0oAsWyMIw8mN5GT6 Usb+VCD3xgYp7ngIPqfpREm+Te2AB93NAD418uNpnBLdq5bxZqV8ulySWgOFOHYd hXYrIjnYM9PTrWbc2AQucb4JBhlPRau11YymjyKC5BZpZMyTkcux4H0pZbxD80Kh G7nOc1D4p0qfRNVeFCxt5PnhJ6Aen4VkJcME5mz7CvNnh0nqc7iapu1Jy0W4nqWP WisszHvMeP8AZoqfZRFY+kgpmfDMwAOTz19qn3KmQPxNVLSXMRfOd3zA+xqyNr4D fWvYOkeWwox3qEkgknrUjgjvioGJJ9B2zTARhlGPp+ppImA+U8EVIcGEkHgVGU3Y x17GoY0OiiCPv3ktU+ciqskLlSFfDY4NVwbuNfm3DHoQcmpuUWpvl5HUdqRWyvQg jpmmlvNiBOAccjrihfujnPFT1Hcju4hKoYVzuoWwWcMB6Fq6Bg3mFMsVbJwBWdLD udwQdrJxn170W1HfQzJLCGUEPEpz7Vyt5pL2V0yKzleq5Y4Iru4I8oAewpl/pf2q 34Hzryp/pUTjdFQlZnG21tbuu7yl3d8jJq2IFXkAD6CnCHypDxjswPrTwrSSLHGM sxwBWKOq/UWKF5pFiiGWb9B610dvAlvAsSdFH50yysUtIsD5nP3m9atEYHua3hGy OWpPmZXkXcwHbNPWXy0VUw0jHgf404gDgHkCqX2gwXBtQpcdflGDz6mhskkmuDLb /u/leQ7QM9KsL/osCKg9s1QtItt7JnAjQ/Ljpk1pM24hcdOaAHwh5H2kc9WNTzW5 cgAIV27ee2e9S20e1cnqalbFCQMjijKMWZtx7cdKmZFcEHvUf3aGmjjALsFB9apa CepzXi3wuuu6W1uCq3CfNA7dM+hrx++8NarpU4ju7OSM9AwG5W+hHFfRKSI/y5Bz +tR3EMUqMjopB7Gm4qZlKB85i3uRkeRMfohor3f+zov4Y2A9M0VHsV3J5GHhmZ3s CjcpGdqknPFb27ac964fSNQ/sq2EJO6MNwcVpP4g3A7I3I9QK6Loo6gAvzmoLl9q gjsap6XqgvLU9VdTgqetW5httmJ5J703sCHoA6EevWpFjIAwc49aggdW4ByR1qcs chQDz3qGUVgtyjSFpcjqPlz+AqcZKDdjOOcVKgwMZJ+tVnEizksGKHptFRYq4jxg 8jg0keMbT1FSZbBypAqCRj5gANGwCXAYKGTqpzVedg+xwODVwOJEPIyOtZ8p2h0P bkVSEyKEFTg8jBOfTmtGIZQetZ0UgKgjBHetCBlZaloaMrV9K8/M9uP338S/3/8A 69UNKs3jU3MqlWb5UUjkDua6dzjP90Dk1TmdRk4yfU1Cir3L53y2IweAO56UyWVU Q/Ngk4zTlIWJ5B1A601VVYsuAfY1TIIIEHnsyn5QMEnnJpbs5hJBAYYIPoRUhxFG F71UmYySpEvO48/SlbQZZsoNlqM/efLH8altQGZjuDBDinNKI4C68gLkVHbnytPV j95hkk0hkr6l5LgbcqDyfSrskqCMSE/Ke9c/FOszlep6/hWtI3kRREoWQegzimIu RSJOm6M5Heql0JReQAJ8mc7hzz0xip9PiaONmfO5zu2n+GrTFVOeC+OKFqPYgjt0 ibzWRFb/AGR1qJ2aRzipmDSHLdKhFu8zllUqB90mrSsQ9Q2NRVsQ8ckZoqhHk+5l w29j04J4ra0f5RPIPvBciiiqM0PtNQnS/snUgGZyrgDgiu8b5o1B6YooprYpFe2A EJI6seTVxB2oorPqWPRiWYelBPX2oopiEPWqz/eb2ooqQKM7eXJuAqO6GNh9ciii iO42VY+FVRwBV22Y4aiihjHzjMfUjjscVkTzvvC54oopITLMnyrHGPuk5PvTmYmZ F7BSfxoooY0QSMSx5qtExE7v3AIooqWNFmVysQAxgClvXK6cSP7tFFCAqaQiK74U dh+ddBLwcdqKKBl2MBYhjuKjRAw8w8tRRVEj0jU5ZiTz0J4qbpRRVITExRRRVCP/ 2Q== ------------R642daJwYw1RYd3apLOsKm Content-Disposition: inline; filename=image010.jpg Content-Type: image/jpeg; name=image010.jpg Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT08/posten_uke41-filer/image010.jpg Content-Transfer-Encoding: Base64 /9j/4AAQSkZJRgABAQEAYABgAAD/2wBDAAgGBgcGBQgHBwcJCQgKDBQNDAsLDBkS Ew8UHRofHh0aHBwgJC4nICIsIxwcKDcpLDAxNDQ0Hyc5PTgyPC4zNDL/2wBDAQkJ CQwLDBgNDRgyIRwhMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIy MjIyMjIyMjIyMjIyMjL/wAARCADMAOQDASIAAhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEA AAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIh MUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3ODk6 Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZ mqKjpKWmp6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx 8vP09fb3+Pn6/8QAHwEAAwEBAQEBAQEBAQAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtREA AgECBAQDBAcFBAQAAQJ3AAECAxEEBSExBhJBUQdhcRMiMoEIFEKRobHBCSMzUvAV YnLRChYkNOEl8RcYGRomJygpKjU2Nzg5OkNERUZHSElKU1RVVldYWVpjZGVmZ2hp anN0dXZ3eHl6goOEhYaHiImKkpOUlZaXmJmaoqOkpaanqKmqsrO0tba3uLm6wsPE xcbHyMnK0tPU1dbX2Nna4uPk5ebn6Onq8vP09fb3+Pn6/9oADAMBAAIRAxEAPwD1 cHI6U7GODWBb6lLEcOS6Hkg9a3PMDgOO4zXBgMfSxkW4bouonAXOMntnFIwIYDPf FIWqndanb2pIdi0n9xeTXfUq06Meao7I5229i2VJDe3T8qUIMqe3f8qr2d7Hexl4 8jBwynqKs9K0p1IVIqUHdGbTAJw3v0NSbRuB/OmA80/JxWghwUHPvUnG7OPaolNO zSGSdaUHio6VQcdeKQIrWeofap5IhbyxhP4nGAazNS8QGNmhtMEqcNJ1wfatPVJH g0y4kUnIQ49q4RHG7GfpXzWcY2tQgqKldvVvy7HtZfhadWTqNaLoXJbme4JM0ruT 6mqn25YJAkxKnswHBpwfGPWs7VX8uISEkYbP4dxXy9PmqTtJvU9lwjFaI24fFYsu Bc+cn9wgn/8AVVfVfFsMoW8jlNps4+eTn8FH/wBauC1fW7XTwUbUmkU/wLyfyrib 3xFPcvIqKfLbjB7/AFr6jLaVVLlqax8zx8XGne8dGeh6h8TpLaRltmadicFthBqh H8QNXvh+6vI4XByB5jKf1rz9L+62hQ5QdgBUihp2DSLluzDg17bqvucUaC7Hc3F1 rV1Mly16vmL/AMt16592FWItU1G+CR3F5MXj+66v/LjIrm9KvbizmAGZoz/CTh8f yNdrbQ6bfWwlh/duPvKeCD9O1Ze2LdKw23MtxIsd1NNvH3XBDKx9aqyRX+nOzQSb vn3DY20g/StQqkcHzbSQfvD1qwi29/GsZCB3BUc9xS9o5dSfZpbl3RPFt0WEEt6k coxsjuF+WT1Xd2b9K7vS9SGpQCRUKsRnA9jg/ka8X1HS5X+0QAlniXzMdyK0fBfi i50GdYJGM9kHLDefmQEYIz/SuiniGlaRzVcMnrE9kOc0VPbXMF5GJI8HIzUpjRv4 R+FdSqI5XSZT5oqdrc5+U8UVXMiORnDwgyzRx5xuYCulHygAdBxVKy0KaOZJZZUU xtyo5rWW2TzZEaQjyxknFfN5FhJ4elJ1FZs9Oq3J6GTqWoC0h2If3zj5fb3rmNzM 2c5J6knkmumn0eKaQyF5ZpWGcZAA54/Ct2w0qxS2XdbQblx/DyD35qMZl+JxtW9R 2itkSlyo5/RLKS3haWTgyYwvtWtitJrSHedqZHbmobiOCESEqAFCkkngV7eGoww9 JUo7IycW2VQPx+lSbeOlTae6s0jLMCpORnotXWKZVSwGOSa35hOmZyoScBTUqwSE EiMkDrU9wqPtZZFKq2cg1JBOke5mbjqOKXMNQKLqyrkqQPpT1iMkbHcAMcEUzUNS trOBrm7fy7dMsZCCFH1rzfWPihLcn7DoMRDMcfaJBz+A7fjWNavGmtTow+EnWfuo 9Ag0ONIpopb2WZpV5V2HP4VnXnhGyW2EiXcseB8xJBH41h6ZeHS9KF5d3Dy3Lchm OWZqxPEfxSWK0e10m3EhdSJJZR8qn2HeuCnTw1WPvQ2OuarUpWiyXV9QttCsfNuR FI5JXCzEMCD1x0IxXmWv+KbnVnKWskkNqR9wdc/Wsu8ae/uGmndpHY557fhT4LFm PP603ToRd1FFx9rLSTM+KwV23HLEnr1rcsdEikI3Dr7VLb2wU4P6V0OnquAOuKzq Vn0NY0kiCDw1A2NyKQe+KtR+G7DByEXHvit+1jDYUA4NSXPh+O7Qgs+MdKx52+o+ U55LHQ4mKS3cI9nPFaD6LZSRrPZao0LgfKyMHU+2D2qpc+GIYVJlthMn4g1Ti0DS mk3Wr3FvJ3VZDwfpTvbdkuLZHeXMunyn7TjDHmRMmNvqP4arLdAzB4pioYfLhsjP 17VYvba+09GkmZ7u0HHmoMMg917isn+z/OUz6eylc5O3gH2KnoauMrGcoouR6vcp fYlkbcTtJLdQfU1FHc+RJeQE5B/eIc9ieRWZPDIsW4FSyHLIep+lQvPtnSYg7ONx 7j14roTujFxPcfAniWLUNMtw7qtxHiOVenI4zXfNKi9W/CvmLTdWm0PUJGQkwswl icH7pHY+xGa980nWINWHnW8oaMxIyr3Gc9f5V3UHzKzPOrpwZtNOS3AwKKr7qK6e U5eYyW1PU423P+8H+woxTk1+cMWazD5GCOmanCg9sUjQqx5Ar59V59z6R06b3RUG vIsrM1tskI28ntV469G1uVjj2Snox6VWltUdcMgI96otZ+U2Y8genarWJqLqHsKb 6HQafebo/muv3noRxU1tcySyXXnGGVFIUEDj6GufgJH3sZrQjb92UBIBIJ+tawxd 9GjGpQ7G3abVEzFEVOgHbj1p1u0Z27QmeuBVSG8jSCc3JAQjHA5xSw3ltHGh8zI7 EjtXbGaaujjlBp2LDBYTLsRAWbJwetULnXrHRdJkutRnWBGJ2KeS3sB3rmvEXjj7 FcT2+lxLczk/63qif414rr+t3uq6nI1zcSSyA4JY9PYDtWNTEpO0dzsw+CdTWeiO q8X+MrjxQwtlkaOxjOUhU8sfVj6/yrA0+WGykMrHOOTWfZ2M4zLLlFxgbv8ACni2 ec7UB2jjPrXnTvN3kz1vdpR5IGhqfiW41J1VQyxx/cWs1YJJm3FevXHFaFrpeMFh V/yQoxt49aXOo6IwcbmWlkijLDn6U2QIp2g81Ndz7WwvFUN53GhNvUajYtRoScA4 561v6XBuIxWJapuPTNdXpUJRVbGCetTJgzfs7XEfQZrWgiCAZFVbVG2ghsGtGIMf vVJk2Ry2YkBwoI71ymsaE8Nx9ohGMcnFd/CnHTim3lmksRBA5FaKz0Znz2Z56qrc QGPGDjkev1rnZtOaCeSazby3UcqvcdxXX6xYy2LGSJSMc1yJuSrSSH7wbdz+tKzW jHJXV0JeWCahZG4XCSgchO/vXK7CjOsmCfX2rqFlZkdrf5c8qPQ9xXPvL5t6Vddu 7PGOh9K3g3Y52QX9ns0yFCTjzBjHpXb+DvEy6ZqOn2twVWMoImf2bkZ+h/nXK6g+ YIVJwo4/KsbM14SYsmRH4A7gkCumlJrU56sFKJ9TUVyfhfVZ5/DlmJZS8saeU7Z6 leKK9SM01e547i07HQK2aeDzVNZATipvMGM18vc+qaLBI21A6g+lN83A5NRvIAKp MVmRyDa3AoS521Xnn4NU2n6/NipvqXa6N1bteh59q47xz4quICNOtWCKqBnYdTno KvPeMhGD0rjvFNpLPfreIylJAFbnkEe1aqckrIdKlDnvIyLO9mnD5kYuQQCe1QwW UNrI0j/vZ2OS7dvpUgCwpsjGPemcsfU1C02OqTu9Cct5z/MM1YijVOFUVHbwk4BF XzCVXpxipepLsiMOAOoqtcTBYzg1DdSmI88CqMlyJFxmqUSHqU7qc8+tVUkycmln Q7ietVwcEV0KKsCOi06XLDArr9OcYGDXCadNhwD1rrrGbaFINYtO45HaWpwo78Vq 27FhnHFc9p9xuGDW7ZSE8Gp5TCRrwr3FTGNTyeT0psH3elWQuRVpHO2Y99YLcRup GSa8617w46sxRfyr1h4+D3xWJqNusiMvQ/SqUujGmeN2iSQzOr9uCKrahapJciVc b++O/vXXatp8cEwkjj3c8+1c9f2+xiWGGOGWhNp2KnG6uZesRiO02AcgZ/A1m6Md lwecFuD9M81q6g3mWEjEfMMAfnVHSI3WXzlUEpnb7seBXSn7pyyR2tgNQFtut3Ma uzMVBxg5/wD1UVHpk8qWSqnzqD94nqe/65orojKyOOULs9F83AyaUXHHFUGmxwea jNwFHXrXjHvcpoPcjPWqk93gEhqoTXW0cGs2a+OSc0Iaplq61Pyz96qh1mMAlmGP rXM65qXkpkHms61lkePzJm5POPSq5XuXGNzpbnW5JifJHlxj+I9TWRdXxkPzPnHr WdPdlj7DoKreYWNXZmipl/fu6GpIzz0qvB2q8qELkVLQ/I0bQg8Ec1sw26yxmsWw DMQCK6jT4tsftThHUxqaI4TxOhtZAMEZrnFmJPNdl48hLWolX+A5rz5LgdTx711+ zM4VO5osSRmq7nb7VLFMrDFRyjINJLoaNrdEtpcBZAa6rTLvIAJrio/lcYrZspyh FTKAKSkj0WyuSrD3rp7GfcB64rgLC64TJ+uK6vTrjnGahoza0OytZflGfStCNuKw bSUlBzmtWGTgU0jmlEvhQRzWbfWYkBA61fjfIqOUbhmqaM1ozitSsYyHjKnLA7T6 GuLv7cyR7tmSAea9O1OFUUu3QGuI1G3aKYlUOwnpWdjdO6PO5SzI0IGDznNXILQq 9vaxY4UPKx7VLdWqrdruT75y3tRauqRySvjdI+1ee1arU556G1bWo+zJtk8tccAd +etFU/7QGTsJ2dsmiuqLjbc4JPU7OaYoKpSz8dc1JdSDBrEubjaeteOz6NFie74w DWTd3hVTzVe4uwM4NYeo3x2nB5qoR5mXokQ3M5vtSVc5SPk1bklKqFWqGnLtjMhH zOck1PISe9byWtjSnHS4x396EOTUZ60qUWLZrWo/Gti3jDgA1iWj9q37D73TtUWM 2i7bWxWUYHy5ro4R5cGcYqpaxBlWtSSE/ZiuOccVrTic1V9DkPEkf2mExn7rIx/K vJ5Ua1Y5OUJ5Feu37brAnGXQtH+fSvE72Zi7JIMOrsC2Tk89PwrthG559efIadtN h9hPB+6aukkpk1hwsyQxszA/xLg84zjmtkNmMVNSNmbUKnPEIj82DV2NiGHPFUl4 Oas7/un2rNq5vHQ6fTp8qDmut0uY7lIrhNOkK49K6zT5cKpFZW1LlodtZXHzDFbc MuTkdDXI2lyARjvxW9bzHAweMU7GUkb0UhzUu7g/yqhDINqnPNWS+Bn2oOdrUz9U kATON3qPauLmla4uHXaflByetdbqLB8kc4FcxDHteYtwW6Vm1qaR2OJ1sGKXKoQF H4k1jBmuJVQ/KqgCup1q2l3+ZImYzz9a5+yEYlaVzwpyF9aowqm5ptlG1mrSxIWJ P3qKwJLy6kcsjEL2ABxRXBKM22+Y4mjt9RcLuxXL3s/J5rotVbbuIrjL6bDHmteW 8j6FIqXNxyeaxrmQueD1qxPISapscyID/errpxshSfQ1bfiMD0p71DCccVK3NQ9z pjoiE5zmnKeaQjFAxuoC5dtG+eul05skVzNuDuBroLByCD3qWiJPQ7GxYEAEd621 UPHyea5a1uRtB6H0rUi1MKK1hoclRXM3WLH7PM7gHyJhh8D7p7GvH/GGiPp+qNcG NhBcEsrL03dx/WvdpJ47uMq2MEdK43xDpAubCW2eNpIz/qyD9w1105pHFWpuSPHY Ey5IBx0FbiH92B3xUT6TNYuVlHINSxKSaU5XKoU3AkQetTc7hihI881IifNmsbnW omrYdeeldNYnCg9q5i1IG39a3LabBTnipW4SZ0lu5G33roLKY7APTrXL27BlHNbt lLgcnjFUyNzoYpcrkHpVoSF1wTWTBKAB6VfjmGBk0iJRK99ymAvY1zrZRsYIzmuk uRuXHXNY8yL5rDHTuKh7ivY5fWJZWsy/O7BGM9AK5WzjZ4mcgsWPQV1OvYtrGZTz 5nCk9etc4tysNuAkWcDrmsa0mlZHLWlYsx20hQfdT/ZJorEudVcTEeYiewyaK5PY Tetzksd1rAyHAHSuE1BSrnivSNct9l5MvbORXEanbAluOa7lHqfSQd9DlZOp5qtn Eyf71XrmMo1Z83ykN6Gt4mU1bU1Ij82KlLYqvC25gR6VM1ZNanQnoKSDSomTiqzM Qc0+G7CyBWHJ6Z71XKZuetjatosEVrW/yL6VnWzGVAY+oHSluruW2iLEEYoUUzGp KWxsG+WIfMwH1qvJrRU/KCR6iuQ+1yXVzl2bHYV2Ph8W86iOXaT70pNJjjB2uy9p 2peeRyQa3ygngxjNYVzpaW16rQg/N1ArqNMtC0AJGPrVQbvYzqJWucFr+j/vN+2u XazKNjGK9h1TThLEcgZrhdR08K545rRxZmppI5ry8DpShMEcVcNsyvjHFSrbcZxU 8prGomR2/BFatscDJNUfJ24PSrduQTg+lCQN3N22kwOela9tLzxWDasQAM5FacT7 SDmqJOltJBjGa04gAoI61gW042iteCUYAPPHWkKSLU4PkkisK6l2ozd2PFbMz/ui o9K5fU7sRgjooFRbUxkzntbk+0zpb5wfvZ965W+ZYVKDBb0HaulXNxK8zIx67Tux WHe2FxPdx+Wu5252RrgKf8aKsEo8zOKpO7MP7GvWaVldvm2g9KK7C30KGOEC5idp TycdvaiuB5jFOxhznWay26+kyc8CuYvIA+6ujvir3UjZyCazJYFY5HNdqR9LFpHE alalMnFYM65U16Bf2KyoQBXGX1o8ErAjjtVrQUmpIj05/MQA/eUYNXHU4OKy7FvK vSp6OP1rZVd3BFTNWlcdN3gZzE5wahnVjGHH3lORWjcWhxuAqkp5Mcg+hq4mEtHq aGka1FHIFc4buDXTX0MeqWQaHGcZ4rzi+tijbhx6EV0PhDU7kOkTsXBfbz6VUoWX MiVUcpcslr3Kd1ayW02OQ3rT9JnuLG9EiSMVP3lJrf8AE7L9oEUUGXxya56FzbFm nGF7nHSos2rGsZK+p6roN7HqLRtN1OBXb3Kw2sKogHTPFeV+FZlLIyPlT0Nd1d6g sYRCdzH1pU7oisk3oTXE26HB5zzXH6sNpLAcV0Tz7wOwxzXG+MJHm0y5EEhjNuys xB6g10x1OWasjJe7TeeO/anLPG1caupbJceb8397sfrWvZ3vnfIwAkHb1HqKJRsF KalsbEhLfdamwTSxE55Wo1LYySantxvyPas7G2xrWVyGwARzWtCSetc7bKYpAOwr obU5wSOCKaQNmtbnGB2rUgc8DNZUBJAFaELbcmny6ESkW7ifEZ+b2rh9cnkn8wQ4 2p1961dc1eO0URB/3snAx2q1omiHW9M8pfll53MRxntVwpXOGtVtoin4W0m5vwsU hEUZGSQPmOfT0re1zQoNJs7RYU2nLZA6/wD161PCdkLPcsg/0hQYyOykf561W8UX puriOEqf3IKk+9cuayjTwrv1OGUrs5b5uyjHvRUxU5or45SjYVyh5pfnuacoz1qt A42gk1N9oTOARX2SPpmOe3D56Vj6no4uIWG3B7VuI+eQKmCeYORTsTdo8g1Gwmsr j5lIZTkVftZxLGkg6GvQNU0GLUYCpUbuxFcDPp1xo120UyHyWP3scChq61KhLU0k AlTGKzNRsWVfNUdK1rJlGM4xVy6jjkgbp0pQFM414/OgIPJFV9Lmlsr8+Wcdx9a1 Wg8okdqznXydRjcDKk4Nap30MmrNM9Dt0F5aLPMgMhHPFYGoaTLdTsFjOzsK0tNv yYgp4A4xWk1wgXIxmpSG21LQzfC9oNInZ532xddp/pW217JqGoNcAFYhwi+grL2t PID+lbdhbAAYGKmyRo7vVmjACUya5mUJdXepW0y5WaNk/TiuvSPZGOlc/NZ7NSd9 p+bmtouxjKN00eLm3uIbnGwYRuh9RWrazNIhlAVXifOB02k9K67XvCoaaW7iBBYb io6E+tczp9q7b0243HGBWspJo4qVKUZnRWyb488nNXYrYhd/THNO061YRBT2FaaW 4chO1YpHc9ilAN8gGBW7aRkoBVWK2igO52VfqaV9f0+2gkaFvPaP7yx9q0jBvYxn ViupuRKI1yxAA6k1kah4nhjV4rM+Yy8My8gVyc3iq61C7jWUeXbMcFE7D1J71btN PTTtfVCoNtMu5Se+a3hR6s4auI6I6bRNHXXmRrlV2kbsOfmY9/pXf+HrB9HtJYfK wEb5eeorlfDEMdtqZgkcCPIKseM16LbruO35TGRg4roUVE4nJtlWWLyNUiu0HyzD 5h2DCsHxPaqmpGQLxIof8e9dWI0eFkwcxPnmsHxQVM8Kd1jrws/jF4Rt7pgjkyvN FTtHzRXxCkVZHBRzyTck4X0Bq5FJHGQSwFY0NjIRg3EmfapRpJY5LO3rljX3lj6m 50cd3EcAMMVp28iMOCK5yz00RkH5j9a6C1iCge1CMpNdDRjhz8wqtf6XBdRMkqBs jnIq7AcqMmnv3OM1aMWeU67pdxobmW1+aHqUPb6VnWusi5QrkhhwVPavR9fsxc2j ggcg14xfCSxvmKdVOMetVypilUcdXsdDLLuHSqXk+ZKCR0Oada3CXEQYcEjoatRp k/hWbujoioyV0XbWTYBV6OVnbrVCJOODxV+1i59Ki7NVFGrZrkg4robTaVA6GsS0 AUAd61YHww4ppCaRqscR9KpzxB2Vu4pXkO3JNQfaQfatUZySRZeNHtnVwMEYrj7f Slt7lyEyC3Brdu9Tit4v3kgRPfvVWxne+vvKii/dqMs5NaqLehzSlGFxkrQWMDSz nao7DqaypNWeW4EQJhikBCBfvMe3Ndzd6KrWiboI2BYA7utXrfwvbT2JEcMe8D5W IGQfrXZClGJ5tavKS8jy/SrW5gvWgvY5DLnhpTnj61of2LJZ6rNENnlzjzVYDv0x Xqmm6FZXOnslxaiTYcb25JI96L3wxYXziPySsiJ+7kRuQfSttEjkbbZ43Lpstun2 cQYlU5LFfeti+QyWVk6xOJF65ByTXpljoY8oebDvu4gc7zgmtaG2ieEwXMMJZRgA r0qG+xRj+E4RqdiqXUaeZGPlJGSK7BYPJACgHA5PrWLpyxWE5C7QC2BtHBro1w6h 1HFRdg4ojEfJcD7w+auV8RknUORwEGK6442Eg1yviMhrtF6kIAa8TiDXBP1QI5xl 5oqYrg0V8KnoVY4mO2XggVbSEA5AqtFJlh6Crq5yPav0A+jZNGgXnHNWkXGOmTUK DGPWpV5PJxVGehbQ88GpS/yc8CqmQoDE1HJdBRjPAqkQMvirRMOwFeMeJJEXWHVe cHnFeg+IvEUVlavhsueFA7mvM0tJ9SvC7EZc7mJ7VrBanNiJacqIoboxOCrCtu1v 45AMtg1RTRpFmAKjmu98H+C7Ab9S1KPzVjXesZ+6T2+tOcUyKM5w9DLtMTAFfyxW rbQAk5rt9OFtqCm1ewiZZm6BcbfpXnmv3NzoviTULC2iWS3t5SqMWOSPes1R0ujs +tJbnQwoABiriyBRwwFcvp95qd5A8hjiiQDCnJOTVg219ObcPcjLsNyLwMd6uNBk yxcVsa11qUMTLG0o3vwq55NVEu5pdQjgYBI2bBPcitCfT7eZoXZFLRkAEelOn055 LqApGNw79hW6pxjqcksRObsTajp1skBZog4GMEjNV9KmW31dtgG1sfSulmsZLqBY QoBKYyemafb+EGAW5kblAMBB1rSbX2TGN7e8zWv4hcaUjpnHBJFW9CCyWjhgR1Tm kEM8enBYpE2j7wI5+latpHG9j5gG1upK+tP2jMXAr6Xbm1MtqzB15K1Vgglt9bAY ts/hPUEVr6YPMV2YDOSM96lZQH2kcHI5qedsXKkyCG2aPU5pDzFL3znFQm1lku3d ACANpNasKuinK8Co7UMJJWUfKT09KLsmyMG6tLmNgRCxUHOQK0dNvH/1ch46CtjJ 25x161BJbwFvM2hXHcUXAVsngdK5HXriIam6kMSoAOOldTPcJa2rTMchRniuAvHl ubiSZlJ3NnpWiwVLFxcayvE4MVXdKyjuJ9pj7x/rRVfyZeyGiqWR5ev+XaOL63W7 nGQSgACr8cwBGawYpGweelWkkbZnPNeOkffM2EnGaf8AaF3Zz9aw/Oc5O6o/Pkw3 NWkZs2Jr8Y+90rndZ8RC0iIU5c9B61X1C6lSFipxgVhw2iXUwlmd3YnueK0SMZza 2MyU3l7c+fPz6A9q3NFs5ZC0gUKCMMx71ehs4ZblIWTCZAwK6m7sbe1hghhTYpAz ik5NbGcYrqZ1npyuykJx612EWn3d3FHBa28jRqOirwTVnwVpdrqF+y3ClljG4Lnj PvXqIRYcJGoVQMAAU6MG1dszrVeXRI47RdEl0eCW/vGRGWMlV64OOK811HTJ3uZJ 5sSPcOWZ+3Neo+Lp5CYoNx8sgsQO5rkpEEkADDIrq5eWNkc8ZuUrsj07R7VdKSJ4 lHHJFa1jpdqLZonijBxhWIyRUWn/ACwbeo960UQLayOOqtxU3ZqZEMYsrry5I1Kh upXitW+0pWtluoSRgfdA4rO1GRmeME5HHFdbpJ83RGDcgZx7VK1dmEpWSZm6DbyE 5ODjqproYV8wMPudQazdKjEcshUng9K2lA2/WqjsYVJXdzL08FL+S1mw6HoTWlBF 9nkMe35SentUQjQSCTHzZ61p4Hlq2BmmRJlCMLDO5UYUtmprkgkPjmpzDGMNtGaS WNWiJxyKpJEtsjtpwSRSLKElbH3TS2sa7enUU4RrnpVJIhtjBdgbgfXio/PaUFVT dmpJok29KSAAHA6YqrK10ZNtuxS1VvLsPLOAXOBiubI6itjW5WNwEP3VHArIbkV2 UY2gediJXmRFRnriikzRWljO5//Z ------------R642daJwYw1RYd3apLOsKm Content-Disposition: inline; filename=image012.jpg Content-Type: image/jpeg; name=image012.jpg Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT08/posten_uke41-filer/image012.jpg Content-Transfer-Encoding: Base64 /9j/4AAQSkZJRgABAQEAYABgAAD/2wBDAAgGBgcGBQgHBwcJCQgKDBQNDAsLDBkS Ew8UHRofHh0aHBwgJC4nICIsIxwcKDcpLDAxNDQ0Hyc5PTgyPC4zNDL/2wBDAQkJ CQwLDBgNDRgyIRwhMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIy MjIyMjIyMjIyMjIyMjL/wAARCACzAOQDASIAAhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEA AAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIh MUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3ODk6 Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZ mqKjpKWmp6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx 8vP09fb3+Pn6/8QAHwEAAwEBAQEBAQEBAQAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtREA AgECBAQDBAcFBAQAAQJ3AAECAxEEBSExBhJBUQdhcRMiMoEIFEKRobHBCSMzUvAV YnLRChYkNOEl8RcYGRomJygpKjU2Nzg5OkNERUZHSElKU1RVVldYWVpjZGVmZ2hp anN0dXZ3eHl6goOEhYaHiImKkpOUlZaXmJmaoqOkpaanqKmqsrO0tba3uLm6wsPE xcbHyMnK0tPU1dbX2Nna4uPk5ebn6Onq8vP09fb3+Pn6/9oADAMBAAIRAxEAPwDw U+9d34S8YC3jWw1GT92OI5T/AA+xrhMUqGgR7qs0c8QkidXU9CpzUEx4rybTNdvt JlDQSkx/xRseDXoWleILXWYMxkJMB80Z6ikxltutRk09utMNQUMJqGU1KahkoAdb H5qmn+5UFufmqef7hpAZjdaSrVlp9zqV15Fsm5+p9AK7rSPCNtp+ya6IluT90fwg 00riOGttKvruREitpCX6ErgV32i+GNO0iAXF5tnuRycjIU+gFbN2v2VB5agyHhaq wWckrBp5PfFVawLzHS3M0nEMGyLsMYzUKwzsS28qe+O1ai2q7sZJ+pqdYQkZzTsF zGFspPJdj34p62yun3MY9a0xEe3T1pDEWPTNFguZn2eEDPlE+9K8cTrtCmM9mxWl 5Pbb+VMeDcuDz7UWC5nRS3NkQcmSM+lOM1tezeXJlGP3SRjHtUrwgZAYr6VBMnA3 qAeoYUD0K9xbPbSbW5HY+tRCr8V5HduLS5XD44btmqk8Jt5ih59D61SZDjYYKWmi lqiR4paaKWgQ6ikooA+Z6FPzUH1o71BY/PGO1PtrqWyuVngcq6nIIqM80nagD0/S NUTVbFZhgOOHX0NXSa898Mai1lqaxsf3cp2sPftXoJNQykNJqGSpSahk6VIxbc4e tqw0e41Rh5akRA4Z6b4b0OTUrkSSKwt1PJx972r0yC2jtYRHHGqjHYVSj3Fcz9J0 a102MJbqf9pj1NWZCGulYfdXOM1Zc7ECgfM3FV7qMojY7Jx9TVkkSsbu88wfcQYB 9au+Su4YFNtoktrZRxnHOal835lKLn60th7gsR5qTyehOKZ5kjZ24A70zzFIYNJk gc0XQ7MsiIDjtSrGvTIzWU2pQR8PKBz0JqqfEOnw8SXAz1GKOZBys23jODtqpK5U 8jnpWa3irTUwRKxJ9qUa/plyuPtSKfRuKXMu4+SXYuAbhuyDjtVeWPe2SuB2FU5b mIEvDcRt7BqnS9SaNfMbkHn1p3FYq3FtvjYxHEynIzSW5lv7djIoE0RwfcVakaMk eUScjGTVSGVNPvFZmwkp2sp7HtQ0NMi5HWlFXriIP5gA5Byp9qocjgiqjK5nJWHC lpuaWqEOopKKBHzTjikH9KdSHrxUFi0DvSUD8KBjkYxyq68EEGvUbO4W5s4pVYHc ozj1ryw9RW9oOstYSiKUkwN+lJoEdya0tE0t9QvVYxb4EPz56VT0+1l1N1FqvmKc ZI6AV6Vo9mlnDsSMKD29KlLqMv2dqtvAI40CgDt0xVpQCQajQtgg5GKlUbVLHt0q gICN8+f4V6VFqLkIoHUsKtMuxN36VVH764ZjysYwB70MEhoRiq/3j0BNEl7b2ysJ pBHx3OKz9Z1qPTYWlMi56Kvcn0rzy/1O51ObfK2F7KKylKxvCnzHVX3jJIXaKzQy YP3ieDWDNruo3BbMxUN1C8Vnxx8Dipgg9Kxc2dMaSI3kkkyWZmPuahII5GatFMcg VGUJ7Vm2bKCGFjs6k1FkkcEVMVK4BqM4znHNK4+QruHX5lJGPQ1ZttVu4CpWUnHZ qY2GHTkd6rspK8cH0NNSa2JlTT3OqsfFEUhWGcGJzxk9DWldxi7gZQ/TnI7ehrz9 4yY/mFSW+tXWnfuyxeE8bG7V0Qq30ZyVKHLqj1pBnTredTu+Ubveql7D5bhh0Paq vgy/XVtClVesLFdp/OtMkSQ7XGT0FaJ2dznaurGaKWh0MblW60lbJmI6ikopiPmu m/1paTqc+lQWFAo70D1oAO+KtW0LXNxHDGMu7BQPc1XRWdwqqWY8AAZJr134deCZ bWWLVb0Rs7p8sDLygPf60Adr4S8Ptoui21pJOsjqCdypjOefxrpIsRL90Hnk+9JE nzcDpx+FSeWVfOMgmkxok3cDI5qUjCgfjUSrulAFWPU5pIbIpl3REbivuKwrrV7b TtNluJWyMnGO5q7rV8LOxbDDzJPlX8a871zUIr2aO3RGSK3+9uGMt7VMnYuEbszr q8n1G6a5nJGfur/dHpTUXmlBB5A4qwCm3OMVzs7ooao+tPAI780AAjIPFCnnFQze I7ml2g9BRx9KU/XipKRC68dKhMfPSrRGeKjIIPtSKsQkKD0xxUb7c8irDD1qJhzS uJxIiEbgDn3qpcwBgSoxVhsg5xio25UlDz6GqT1M5ROt+GMgja/t8HBKuP5V1zIf OlAOQWyFrh/AMw/t14VXBaMlju9Pau6ORqDp1AHBrrWqR501aTM+6Ubs9KrVdn3F 3Jwe2BVIggkHgitab6GE11FzRSUVoZnzXS9FxTaXPf8AKoLD2ooA79zW94c8L3Pi C4IUmK3X70pGefQDuaANH4daXb6h4lQ3kTvDEu4YQld3bJHSvf7JRwUU46ZPpWF4 R8N22g6Y1tbqxUnczt1Y+tdOixiMjJz04FK47DvLJbeOPfPWn8g4JyOtNBIjReuO 9IjESbT0pMpFmLPLZ7cVJ0Uk02NR5YakmkSKJnc4VRk0AcR4wvwb+K2jch408xuO melcbI25yTkmtDWr4T3k9y3DStnGe3QD8q5W91aOFwp3OxOAq96wk3JnXBKKuzaA 9qPMwfasS11a3nk8lHeGf+654NXhK28iQAN+hqWjZPS6ZorLkU5fmPFUkkycVfhG RUM1iyQdQKco65oUU13257mkWO4IzSEVEG4zTwRuqWihCM5qJuCQKlcYHWoHYVNh kTqCDyagMfHI5qZ26+lIDnH8qZLNnwJas3iC4kAPyQnke5ruUJa6MmcnH65rF8C2 xTTbq7OQZHIX6D/6+a3IADPIw+tdcfhR5dV3myO4VQzt3PJ+tZsmPMJHfmtNuS+T yKoXKFWIGMKcZHeri7MykrohopM0VuYHzZSjnmk7Gl6VBYte1/DfRZ7DRopZ2hKT nzQCp3ofT3Bryjw7pZ1jW7e1OfL3bpD6KOtfQ2lIkMQiG0RAfJQBuruWEMi8gdfS pFBMQfjPeorctJHgMREeh7mpyVHykYHX61JQ3eDwOBmhs4AJ+maYQGIBGAeakA3z oC21e2fWkUkWsFUC+grnfEt4sdgYg3zyfoO9dJKwVST0HevNNfv/ALVfSYPyA4Aq Zysi6UeaRhXUcEjcqCfese80SyvchwUbOd0bY5rZ2bqQQITygrnUrHd7K61OYt/D EFrdxSGfzIVYMVb7351pTKhuHWMsY1OY2PUj0q7MqKdoGT6AU1Ld2GQAq+1U6j6k qkk/dILeJg2WrUiwBVbAjODQ7krkGsXO5vCFi9vXg9jUMjhapxyvI6op5PFOnuIo SVeRSc44OauKuKUrOxYWRWUikD7R6e9VYykhzE4PtU2wlMYwaHEqM0yQuD1qJ8Hi o2Lx9QcUqsGqC7jccHmmjIUhQSxOAB3NBxnFbvg/Tzf64szLmG2+cntu7VUVd2Iq S5IuTOy0WzlsdAht5F8uQJll7gnmrNsuyAN3bGKfdO7zFBxxUgxGiLxgYH/166zy W76lKcuZWAIBI5qpIMRAkY9/WrlxlWdhtzg5zVSdd3lgA4x+VIRUHSiiitzA+bj1 9qQc0vehFLuqjqTgVJZ6D8PdIikQ6htJm3mNWPAUY7V61aKsQiVsFQMA15pouspp McVmloMxgCTy2wCe5rurDXbDUFgiUrA+eUc4x+NHMti/Zytex0sCyxEi3RGVuQrN 92reyRi2QAOOKrWMqhmKbWA44NTtLJLuA+QKRn6VDBIUt+8VCcDofep7fDzblHTq RVUfNdBsYCirTzx2djNcMNqKpY/QUijA8Wa59kh+xwN++cfOR/CK4DcXbcamv7yS 9u5biQ5Z2z9Khj9SeK5Zy5mejRpqKJkBbiluZIreBjjLYPNMacKuE6VQnkL5Gc5p RRpOViG5vfs7xrIPkkH3/Q1oWksar843DtVKLT1dF87LhegbtQLd1LLHKQgPGKdi VJXL91F8m9RlT0qpD+8jYHqKh0y/vTdz21wFa225VsYINTxFRdPjpjms7WdjW+hB tKEkdayr1b0DfbpHJ6huCK6Mxq3OKgMWxs9Qeoqoys9RVI3WhyljrCNdeVdRmBwc b04/Q108N2VYRysGH8Lr0Ip17o9jqMAEsQJHQjhh+NUWs5LJNgzJCOnqtaOSMIKS 0eprPgjIORVORlUHBwaSOcsgGQff1qvc8dKzZtHVDnlIUHqeg969X8L6UukaFHv4 nlG+Q+57fhXBeDdCfWdTFxLxa2zBmz/E3UCvTbvgbVOB0AFb0o2VzjxVS75ERxZl lEnUL/Oll2Jhj8zY2lfSrCx+XGoUYC/zqqxDTGTAxjFanGU5DukA7E8/SorjClnH BxwB2q05AkZ2xjHAH8qz7hyZm5yQP1oGV1bcoNFNU8daK2Wxi9z5yNXdHtzdatbx B9mXzn6VTPritPw7CJtctgzYVW3E1JRtyNcaZeSJcAgudyOe4rWsFEpRt2Sf1rrt N0SG8iQXKb9zNjzBkbe1YGraHP4dvI5o8NYyvhOc+Wf7tZ1IdUdNCt0ZuaVq8mlX CByzW+fmUdh6ivQJNQtrew+2yOptxHv3DuK8thIlA45qS+1GeDQLrT2LGJsPH32k HJH0NYxnbRnTUpKXvIv3XiK+1O7eSOV4bccRorYwPc9zUc/iO+XT5rGZzJHIwIdj 8w9s9xWfpSh7VCTyRyKS/XEbZA6cVEm0bQhBq1hFfcc088DOap2bZjUmrcgDIc5P 0qDV6Ihe4RPvMB+NUpNTiRsjBqKazikky2c/WopdOR12YUk9s9apWEo31NOC+juV GycIx6o1X1iKJjHNccbG4t8CNj8vRW/xrptJ1ETQeVNlZE4II5oasTOKHS25Ztwd lPfFMSIIdi5PqT1NXJJEGcHNFvFubOKkcb9R0SZUA9aHi61dWHCE96gfpzUSNYlM MY2welEhDDnmnygEVWbIpJg4oqvBskLIeD1FOaEvhQCzNwAOpqQjJrY8MWi3niC2 Vl3JF+8P4dP1xWkPedjKp7kXI7vw7pR0jw/DAVAmI3yY/vGrkSh5tzknFSvIzOwX pQEEcWecg5Jrs2PIbu7sSV9gY5wR29TVCZlVDj5SW61MSPnkOdmPl9Saruoy0hQH 2piIpn2gbcEDpjuaquoVA+Dk9atpE0h85wCOoqvcuFbcFyew7GkMoHOckYzziirL IWIOwDI6Zoq1LQzcdT5sPpXV6Rax2CwXEGJLhlDMT0+mK5StrSbyS1tW3EbWJVGz 0PpSlfoaU2r6nrWi+K7VbMJd3CQvGNrA9xUXiDW9H1bQrmCC8BkyCgdCuGHcVwEc yCFQuDnljVu3ZZnz/Cvb1NS6jSNY0U3c1dOnf7OgcbTjnIzWnvR1I2g/7Tn+lZsG 7Zz0qbbxnNczdztirFjcsZG1IgfUGorpjNGy5XOPWkwuOn500oGH3M/Q1Ni0ylaM UURvwRwRWgG4yTxWVepJD++UE46j2p9rcGYDmhrqF9bFt1WTgRlj69Kj+yNj5hj0 q/bhQMk1aNvvQEdKQ7GNGjx5XqO4xmopbOPf5qAwy/3l7/UVqy28gwU4JOCKhnTt TTE7sqQO7sFf7w64rZthnbWTGm181rWxAHHFFzRLQ0eiYzVKYfMcVOZML1zVaQg8 k0pDjoV2PUVXcVPIcnkYFV5WA6dazsa3K8hKj6V3nw9skFhNfsP3kr7FJ7KP/r15 3czAAgGvWPB1nLbeGbQSrtdl3bT2yc10UI63OLGz9yyNV0JuAB+lTTR5jPPb9KYD smG4daUkHbubv37V0HmlQq20sABtPykHpUJPmzBWzyenrWjL5axkE9R1xVKeI7EY cMP1pBuITiMYOBnBz2rOf95dcJlRVp2dvvc8UzZ0Kc+tK47DQgwOM0UBoufMbY3o aKBny/2roPCwjmuZbeVI3RhuZJBwQOuPQ1XHhnVvN8s2uD1yWGK39H8P3Gms0zuD K42cDoD1rTniiVSnLQS90FrNPPtZ/wB07bVjc8/hVm2i8jbGOSOprTNiqbZGJJX1 OaiZFEztjgkAVlKV9jrp0+Td3Jo8lcdBUqjHOSRUcbAqKmDgsFHasWdCHBSBk9TT sN9KdCgLcmrQjU1LGUWjJ4ZqzZLX7NKZIvud1Hb6VuyIB0qrNFkHipuUkU0uQyAg 9a0rS7KgKeR6Vzt2JbKTcqloWPbqpp9tqcZ6nB96duqDm6M6rehHTNUbogciqS6o mMKc/SmtNJNyFbHuKQbMmUjIqzHJg+lZ48wdRSNcpGfnkAPpQaXRq+dzTHmzWetz LJ/qozg924pTDcSfelx7KKY0yeW4GOtZ894DwDipX00MPmkkP/AqoXemeWpMckin 65oTTFJtLQfZnz9Tt4iwxJIqNkZyCea96iTbAoHygDgeleHeBrFr3xhaxzjKQZmb 3x0/XFe6pJG65RgwHGQc11U1ZHmYifNIawAXIOW6io1U4OepGRU5X5MCqe/ErkMA pGM1ZziswYcMSB69PpQZFKAgAY7immRY4CD+dZklxtY8EKeuOOKLBctFtsjFgHAO cZqADEgxjDZ49Kri4BuCegByADwKc8qhHBkDKOfvUmhpk6xrIM7h+NFVhcxhRlT0 9KKVh3OC/teykiWSORHLKCMGqk2rW4TLEAg5xXl2WU5VmU+oOK774aadbX893cXc JnMWAvmfMBx2z3pqkX9YstjW0wNq5kHnCFVxgEcv9B3rTfwrfGMND++YvkAEKNuO vNdJbQxy6iyEKnlIpChR3rYRlRWQqOuFI9KfJFB7aT1PLniaGRonG2RTtKnsaW39 c8mut8RaP9siM0W1Jo8kED731rk/sN5YMPtEfyP92RTlTWU4NbHRTqp7lpDg8VYR 93FVFapl4xWJ0k7DI61CwJFP3MaVlJHHX2qWhoz7iEMDms8rFEwDxL7ErW1IvbHN U57SOZcNkj60k7A43IVmiUcBR9Kil1CNW2p87/3RVS50eQtmKdwndf8A69WrGySJ CxAHvVaAkyQCZ4/MmbYn91ev502G1V33lfpStcCaTgHy1+6B396sxOTxtxQPQnjj AHAqQJikRsdanUhx3+lSUpELLwCaqXMRZCK0GTA4qKRMqRUlXNT4c2scV9e3hXdI FWNB9eT/ACFelonGSACecAVyXgPTVt9PmvGzumfjPYDiuvBJG5T+HY13wXuo8es7 zYybO3htvvWdMJEBQnqKvTsSNuOOoqnNIQ2AwxjkntTMyg6yBcEkBulQTKXzESWA GCKsNM00wAyoBxwM1aWFFDbcEMMAmmmKxmrZkfuwGxjk5xUEkEcRXYoPse5qzcSt bgkD5CccnrXOyeJLJkc7sjcUCjlv8+9O4WNV5pN2BubHHBxiiuYfxNBC7JLvJzkb XA47cetFAHjP8Jr2r4ZwRR+HFdEUMwLk46n1ooq4ks1tEG64uJjzIp2hu+CxyP0r qF6dB930ooqWUtindjdbyMeoHBrBvEV/DVxuGdpyvsQaKKXQpbnMRcgZqyKKK4z0 0SnhOKlUDFFFSykQuOaj7miipNEMYDHSqdyoCHAxnrRRQIjQADgVZT7tFFDJRKpO RUycDNFFICweUHvUY6NRRQty+h6FoSgWNvGBhBEpxW0flTjiiivQWx40/iKjk+W5 zznFUZgDOFI45OKKKQhbcBYjgdSaiuWKou04xmiikM868RX9011DAZm8svgqOKyv FEz2mn+ZbkRuhQAqBxRRVRJZwUs0lxK8krszk8kmiiioZqkrH//Z ------------R642daJwYw1RYd3apLOsKm Content-Disposition: inline; filename=image014.jpg Content-Type: image/jpeg; name=image014.jpg Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT08/posten_uke41-filer/image014.jpg Content-Transfer-Encoding: Base64 /9j/4AAQSkZJRgABAQEAYABgAAD/2wBDAAgGBgcGBQgHBwcJCQgKDBQNDAsLDBkS Ew8UHRofHh0aHBwgJC4nICIsIxwcKDcpLDAxNDQ0Hyc5PTgyPC4zNDL/2wBDAQkJ CQwLDBgNDRgyIRwhMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIy MjIyMjIyMjIyMjIyMjL/wAARCACrAOQDASIAAhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEA AAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIh MUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3ODk6 Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZ mqKjpKWmp6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx 8vP09fb3+Pn6/8QAHwEAAwEBAQEBAQEBAQAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtREA AgECBAQDBAcFBAQAAQJ3AAECAxEEBSExBhJBUQdhcRMiMoEIFEKRobHBCSMzUvAV YnLRChYkNOEl8RcYGRomJygpKjU2Nzg5OkNERUZHSElKU1RVVldYWVpjZGVmZ2hp anN0dXZ3eHl6goOEhYaHiImKkpOUlZaXmJmaoqOkpaanqKmqsrO0tba3uLm6wsPE xcbHyMnK0tPU1dbX2Nna4uPk5ebn6Onq8vP09fb3+Pn6/9oADAMBAAIRAxEAPwDh n1G2hH3959FpjazKRiJAg9TyaxEjTnL5A9OK0rWzuLgj7PbyOPXGB+ZrJtvRHQox WrJDPPco/mSFiSPvHjFKixIAWYt7LWna+F7qXBuJ0i9l+Y/4V0Fl4Z02IgyRtcMP +ep4/KkqbZXtYrY5W3Z7mYLbWplfI4jQua3bXwprF25aWOO2UnOZmy2PoK7G1ijh QJEixr6IMCtGKrVKPXUh1n00MCw8B2CMHvLia5b+6v7tf05/Wur03R9O07H2Sygh P95U+b8+tLFV6IdK0SS2M3Jvc8i1d3h1G6iDsAJpPlB/2jVBbW6mT93C2D3Ix/Ot TxDczWmsXywlVPnud20E/eNSPK7LECd26NT9eK4p25md9O/KrIxYbSa1vQJQvKE/ Kc1egUMg5AwOOOtDri5VWBDHPB+lPhGAlediH7x0w23EdeaegGRQw55p0f3hXLfQ pluFMxZp+zGaIQTEQOlSHkge1TcVhAoIIpSo2+9LHk44pT1xSbKSGbeKNuAOKkIF L7VFxkW3ABqVByOPpSY6CnoOV+tFx2Jmjxt7mmOu47RVuZDsGKiZO469KaZJAF5J qRlzjOKeFw31pXXDfSqTArTQCS0YEgckZ/Gom0XT0H77URnuFxVq9Uf2cwH97P61 kZ5/wr0aDSjsZyjJvR2LLWGhqcF5WI75PNFRHB7UV0c/kZ+z/vP7zndKsbUW8Uoh QuVBLEZNb8I4FY2infYRH04rbiFegjzGW4hV6IVSjIUZJAA6kmmtremWw/eXsPXG Fbd/KmI3YR0q7HgDJIAHc1zen+JtLvZhHbTM53FS2wgAgZPWuV8UeI9Q1CXybAmO 1U4UEcv7molViiowctj1yEg4IIIPcVej7V4Lp3ifWLe3e1ichTx5gYr+IrT0Hxf4 j0++P2l5Jo1PzRzEnI/pU+2XUv2Mje19YY9cvzLEsh8443fQGsttQmAzGVQAYG1R wKtatqdtf3012Y5QkzBgoxkfKAf1FVWa2jSN1gB3ru+dicf5xXPNty0Z1UklFcyK UE8t1qkZldnKg4JOa0Ilw4HHFMheOS+hlWNIwH2jYMZqyqHzT/vGvPxPxHVD0In4 NLH1p0qdaciDrXFcst2ozG1SKOQO+KS3GBj1qWFDJdBCcds0RXM7CemoiL8uetOK MwB2kkVtx6bGFGWY1aXTbYDJQk+5ruWX1Huc/wBagjmxC3XFJ5DY6D1612EVraqv +qjGPWi9W3/s64VfLVjGcYxTeXNRcnISxabskcgkfIPvT405yB0NOVduQT6U+MHJ AORXlHYTnLoPSoRk446GrQULHxUYUpkn3zVEkOMcd6dLk9BUixlkye9LIowMVohF W4QPp5DE7cnJHaoAujIvKXMh+uKtXII01xjoTWTsDDOa9ChJpCcObqWWutMB405i PeQ0VQIXPU/hRW/tJEeyj3f3sxdAJNkcjpIR/Kt6MVz3hgEWcqk5xJ657V0sYr0U eXJajNQXdpF4PWB//QTXnOk2lu9kkkkayStwWuHwqn0Ar0y5X/iX3Of+eTfyNeUx ot5lQAu3CrkZx7kVSM2dBotgZtcfyo1t4EQB1jb5JCeh/KukudNjLBQvLfKo9F7m sHTGbTZVto1ywJbp056/liumW4aORZ5BkhGb2BGAB+prhre9JnZRVootaF4WtbnU VWTBWIhnHqfStfxXoEEcBntx5brhflHUH1rV0mAQWa7cb9u9iOrMeaqSz3Optc29 wrRxkEEFgSR6gjvWSjpodtraM4Axxx2W2WYEpLjI67asubNo41/fsEXbwAM85/rW T4hhWznjWJpGaf5RE67TxwDWqtsI1XzrqNSR2BNXaSRiuW9rihoN0SwxsmHB+Ztx P+FXQMyZzyWqqIbYFDHO0jBxxtwK0FjxcFfRq4cRdyRvC1tCGRMdRSKArdO1WJ48 EZqNEzg9hXE9DQsQADNSxko+5eowRTYurCpCmFz6ihO2omrloXs+0EP1o+2TsMmQ 9agVOMelKBge2a0liKr3kyFSguhYE0jcFjmmuXY9TTox8vX8adjg4FZOUnuy0ktk QtjgEc4qRI9qmlCgthutWPLJ47VNguOK4H1qNky49MVOFyB/SmYPQ8VaQgVfkPHI prx/KPWrATKkj1pzRjPTtVJCuUbhALJ2YAgt0NQG/jA+WwgGKs3uVsZQQAMg1krv IyqO2fQV6NCTitCXTjLWRYbVHBwLa3A/3aKqmK4Jz5En/fBorf2kxeypHJeGCu2d Bk4Knn8a6dBXKeGGxczKF27kB/I//XrrY67Y7Hmz3HzqWs5wOpjYD8q8vt0l8pYl lRF6t6mvV1XcpHqMV5h/Zd2gb1BOPfmqcor4mZ2d9DbsGjW+AZdxIGfoBnFbtpb/ AGzau8bVfnnnBGfyrA0+0IjUuCZU5Dg8g+ldBaRKhDqyAk8AjmuNwbOyMkjurWUW 8HmBdy45FV3uBbo1wzR7W/gBxj2zVSz1aFISk42gc1m61qUUoC2F6GmmIRYonB3s TxkVCj0Z1qppe5jaofturRwxRjMMZaTP8JY8DPrgUk1pJLBGMxqyk5Bce2Ktap4f m0YwwySm4uZkMsjAck7j+dZQtLhX5tpP++TVTjbRoxhPn965YSzeAb3mgI3L8okB PWtpR/ppBHfNc09ncROkr28ioGGSVro3fZc5/wBkfyrirq0lobxd+txb5QrJj0qC PKkntU15IHI9qhQ/ka4Z7losKwBzjtSlsoD2qJ1wQd3FKG42A1Ay0rDGO9KSCBxT I8HPODT+2e9DAsJxUgz9KjRht96k3cdKOoBt5PrUyEgNk1GWwu4danTGM+wpiG7i oHT60mScn8qTaAc98nFMjcybhnoMU0xWLatjj3p5YntgHio1bGB+dONXFksgvSEs 5iOu3uMis7+1tQAG2cAdPuitO8jaa0kVcbttZ7aFqCgYEbfSUV30ee3uifs/t2K7 6tqe44uT/wB8j/CinHRdSBP7sf8AfYorb975i/ceX4HnfhY3K6owm3FWjOCSDzkV 3EdefeGdkOsoFlDFgRt2kdjXoMdd8djzZblqM4GTXLGJkupFk2sokOAPTPFdMzBY iT6Vz1uoluZHIzknA9ampFOzYQL9p8oAC/0/OpbhXL4GMdjjGaZnbGXZtqAYyO9a aWcjCKaeRYrQoCXPLcjj8alQcti3NR3MV2LII87fY8ZH1rqvCD6V5axrZW8V3FwJ Ng3MPXNc3qGkXUe5bVnl2/vFdhgSA449jVCC7khuNysyTR+36VVnB6i5lNaHT/Ek ujWckbMD5bDKnnqP8a4W4lnfw8zGSUut0vO45xtNdT4h183+m2c0LmK5gVlbHXnb XNLrupgH/S2/FR/hWNVrmudGHi+TbqZNnPMbhFaWQgsMgufWu3dyTknnaKw7fXbx plWZ0ZWO0nylzz74rcuVCyYHQoprgxb2Z1QTTsx0jbgKWI9eahzlODTk+9zXnM0L EgzgevWmZwuQeKcx4WmgjYRU3GWYTwak3DacVXRhgc9qkU5UntQBcB4zxT1OT7Yq CNxsp+48Ur6hYnzhScA1NG5IwR1FU93OOanQ4A9cU7isDsSQcgYNMjO1c5ofkEH1 pAAY/cUJgWkOGPPOalduR71WU7lFPZjvAqovUTRDqz7dHnHfGP1FciWP95vzrr71 IZbKRZ5DHFn5mAzjkVRGj+HJOB4jZf8AfgIr0qCcokuSjucy7Nu+835miulPhvRC cjxPDj3j/wDr0VvyMn2sP6TPLtFmhGtwDyisgkxuD8Ht0r0aOvM4JriN1liQ5U5B KA4NbieLL63CGW3hkDZ9VPFdsZKx504ts67UJTFaMR1xxWbYqPlBB5649apx+Il1 W2ZDbGI9M7sitHS4/MmSMbDu4YO2B061W7I+Hc24LGSziae5gmmZlBigjGc5PUj+ laYjS3nMWoTmSa4lAht3TIGBnGfWqGlTJbwXlwLe9lu4wsab3A2HPBHPNa0LT2c/ 2SOea41SYySF5I96ouOMH27VqlbYwk7vUZPB9otNuoCGecEyR28TbTgdOnSuP1/T Gsplu5YobX7SFxCgOQxJ69q7eEyQxsLB7W9uQqxzXEgIEZPUZ7VHNbJK0yafAZ7m RwHuo5AVjx3APpSlG6HCXK7nnUJJkMeBu256Z/CmreH7HcTPZ2peIoBmIDqcHpWx fWFvbSPHA80zxIplkaMruJ6+3rWK00Nt59pNaiRXIZiHKk9xXJNWO+k7iwXtu7pv 0y1yTwy7hj361t3J3Mh6/uh/WsGOTS0YP5FyhHIAlDD9RWw8gZImHeP+tefitUjr hvsAz5YxU0eMjnms+W9SJoISMySlggzgYAySSatxEMqODwQCK4JU5JczWjNOZN26 lmU4jH1pm7iiVsr7UxSO9ZlFlDwOO1TKeDg1AnIH0qVBwSDSGTKQB05qUNnFRo2M e9OBpATY6ntxUkQJ/Liq6uduDyKsxnAHrigRETk4PvSK3BAPGKY55FKgOBjv3oQW J4yduPepBy30qKPIHPPNShsHFNPUGV9XbGky+5AH5iuW6fWutvpY4LIySxCVVYEo 3RuRUI13RZVHm+HLcf7jkV6mHScNWQ3JbK5zIHFFdWmr+HEUD+wmP/AwaK6LR/mJ 9pL+V/geOxSxRzfPLsOO4NTR/aggZT5q+oIcVTJhLjzo2YHgFWwRUyLbPD5cVwUO 7IEi4/UV1LY4b6mjayOlw6NEq88YXFdRZGdo1mh+zyNEylElXGOfm57dq5ez+0Rs BJKWj/2W3Cup8MxNKygXhTExDK/QKR0A7nvW0DCrodTbLDDqDhooo4pV/wBYqHc5 9Kd9peFp1t5zb3s7qqyRLkovQkg9e1QDSbto5T5yebb829wwBlb2HGBSfZLm3miv 38mOVo2WRZZeAcZBY4659K2uc9jdhJmgZdNnSK2jkT7c8sJzKcclT7+vNAFpJAFJ trbSHDv5yfK0rdM8frWLb6jNZfZGkd1Aky0SuAkgx0wR0rcWe3uYvtcg8+0aM4tV jz5Bz147UbitYoahaNJCInnitoFMaxW6E7pT0Gc/WuFu7SKO+lF8rkqhJ8g527c8 EHvjFej3KSRyvHPLHceYyCK5VSPJ9iRWXeacphihnR2Us6faoUwZD1GT6CsqkOY2 pVOU8/kh0p4j5d7OjEcJJDyfyrVTDQwY6BSBmp9X0t7KE3LXEMcZK7G+8CPQgDIO a04vC+qtbRTReVMjruyr44P1rz8RQk0rI7qddbt/f/wxztxYwX8WyVCQrHaQcEev NWoIRFFHFGhCIAoGO1R6guo2DSxGCfz0z8uCRx7gc1Pp8N7qMUJRJ0kdcurEqFP4 1586b5bNu19v6Z0xeuiRKYZnyBG578DtTjBIOqED1PFbg05rLT3TymklkGHdmIXb 3BPJrmNRjdtQK2zRIqqFYop2o3sD94/WtHhIRhzykT7aXNy2L0W3zI4jJGJHOFBc DNTxW2oGWRWs9sanCsGDFvfjtWXbWUFv8yrukb70j8saurhegx7jiuNulskzZKfc vfZ51AzDL/3yaTDBhlWH1FRR3M8YASeVR7OasRajdoQftLtjswB/pUWh3ZXviBgO DUytuxzSpqtwfviGQH+9EP6VOmpADD2Fq+e+CKOWPcV5dim3PegMQoHrV77dp7A7 9OA/3JKlSXRZVUtb3MfqA2f60Kn5oXP5Mpw8j6GpDnNaEMWhOp23VxEP9tf/AK1T ppulzMvlaum49mAH+FUqMntZ/Ml1F1/IwtVR5tMEUUbO7OMKoyTz6VhSWF3DnzLS df8AejIr0KTw4xiE1tqVsdhyDuwc9qqXK+JtPtnuWuBJbqM7t4bj6V6VGlaFpE+2 1tGxwBBBwVIPuKK6j/hLtRHDLbOfVohmir5Id/wL5qn8v4/8A8WUy7sRKGPdcA5p dyEuZrdo2GCSuR+hqFgrnDPsHrjNWIpLkAjeJ4/T736da7lsea3qXrIRmXzEcsAu CpGDXT6KrW8YnSEzNHIsgQ9Fx1Yk/Xp6VylvcxxOCsexmHODx+R6V2mj7Hjt5PnC yADKcuM9fl9vWtYeRlU31OstJom1FkSWJzNHgyPJtQfQHoabJKU08QqIEAlIDyN5 jn3Ht9asW0YZ2YTR5VNpDLljn9OlQX+kxppzlLaLc4JBD54HqO1a3djCyuZty0fn nYZZmWPcxJxt65wfX6VRtdcuNLnilt2lEMqFGHQ591PJ6cVbntZZIYpXuhJJGwWX 7JHyR/dBPaqlxZR6bLdHyo4plJlWeZt7n147entRawXOmstYgurF5rJ5fsTMnmW7 uNwPQ47gcVKPM2pJBOJU88/6LIxYoteYC5ZPELPbTXAcqGDAYAzg4AP41uS+IJVh N5dRNPIrkyKi8ynGAOtS5IpQb2NoQSatfW0VpFbSae4YyA4IB3dQO2MV30OyOJIo lwqjaoFeQWF/4pjid7NbWzhlwRFFCsrKPQnP9KvP4h8Qmxls5rqFHlOx51iKSIhH IUZxk+vapeIp01eQ3hqk37p1mrarapqErNJGqg7QzMBnHFU49btzJ+6lhckdFcHk GuBGnWYcnyFdh/FJ8x/M1ItrG0rNJHGyn7o29O5rx54im23Y9aMJxSidjq3iAwWj RxSj7TKNsaLyf9457D1rnogqJs3M3fcxySfWoI4YogfLjVSeCR1xUq9a5K9b2mi2 NYxa3LSE1KrZ4quh71IDXMyyZWzkU8NwagQnbn1p2akonBwvPapUfBxVQe561Ip5 BoC5PnJp6tjgdarhsZpQ5znNFhXLSSHZjPQVIGOcVUD/ADH6VKG+bGaaWoFgrHJN CJZo4V/vSdO9X49Ou1V1tL+2uIX4MYuOD+Brn9WlDWyAngED9DWJu2nKnFevhp8s NjGcHJ6M6VvDerA4FmzD1VwR/OisAXcyDHmOP+BGitLQH+87r+vmeb7jjITef7vr U0HluCylomIIwecH61V3ehwfWrgLFVaRfMX+8D/WuxbHm9SdWmCjzEWRegfrj8RX aaQrLHE0YZznHyvsdcZBO7qRnjA4riYWCBvKkIIO7B4OK6TR9QWRoUaNnu3HkRsi knB5/A1pBO1zOo9kdjb3n+hOwkD73IClQjDHGN561emuUykAWZcIflGccDqWrMt7 hJ5oYmMUyxj5hc4JDduOhq+TsjJaKQSuwQb1GBz2BGeTjvzWqMGRvNmF4EvfMOA3 k2kYWVM+p7k1l6jGkTSLMFtx5W3c7b7gjGSMe3f3rqbm033Nyskd6V25GIQqFie7 DvXP6rBHDGsLqloiryhbzLrGOdhHfuabJjY5JHhN+whR9o+Yu/LSA/3vTHIxVqZd 0EgAwDz2qszxtebYx5cITKoO4Yk7j/tHnNPmfOIVBw7AEk4HH1rCR1Q2LCR3sSBg jr/tIf6inLLI6EyszSbxlm6niqcsN9Z6ncSRCVIGkJR1ztIz6irDTyTBnlYs5K8m uDEr3DvpO7FL/O1PRge/aqznEv4U5T715zR0FzcMcdhQr1W3nFPDDis+UZcVuKlD 5qkr81Oj1DiO5Z3YHFKG4qENzS7+KiwycNUgfHU1Wz83FSA5oYEu/r9KA3OaiLdq A1AFhW+Y1Jv+aqqvgmn7uc+1NbgTvdW9vOjXFulxGf4H+lWRf+HZU/faQ8P+1DJ/ Q1ly2097Iot4mkKjkL2qtc2dxAuJYnTHqpFerRbjDYycYyer19TZePwu7ZF3dIPQ xg0VzIyR2NFa+08kS6f95nnOauQHaF8mQowPRjx+dZqSq5x0Poavw8xkyAFRgBge a7rWPLTuW5SBExePZIBwy8fpUunzSbgFIyMEFX24qAb2idEbepHTuPwpbaQLEI2C Dc4YMRyMds+lbUXoRVWp1NtqMIiltzEBJI+WnHJPat/S72M6naxxahI0IYbvNYMx A6YzwDmuJUFWyOefXipwHMhCE5brWvIt0Z8x6Ze6h/yEj5k0jRquElmVUf6e9cpq 2tafZK0UbxsgVSkduSWDY5DSf3fUDrXPOFWPBPNUJItzZQZbHGTQ4iRf0e6a6Se6 dVLySElgMAjsAPT0rQkxIhLcOCCBjvVHTJTJawK+1mWMAkADNaUtuIbR52mAzwqn gsa5Hqda90fHNc254aSIHkMOhqOW8ku3ZpNpKKFyAB3qpLcXun3OULmAgYfGVPHP tVie5+0EN5aodnO1QMnPXiuWuv3bR1U5XknYRz8/4UqkA8mopG/eD6Um8Z5rznE6 blgEbetAbgVCr8Y9KA+D71DiNMtBsGp424qmG5/CpkbioktBplsPzSq3NQBu/vTt 1Z2KuWN+CPfipI3yKq7+Kcr/AMqloCfdx+NIHPeot4xTBJ3osBb3cn6U7fzj2qsJ M80qvzz6UJCHtNiUMrEcdjgipV1i+hBVbp9voxz/ADqlbXNok3+nLLtI48s8itA2 Wn3KhrTUlGf4Z1wfzFexQTUdDKco/aQqeJL5RjyrRvdoFJP6UVSk0S/3nYsTr2ZZ BiitvfMv3PkeP961LQh4l8qQNIB80Z6/h61lmlHA3DgjoRXc1c8tOxvROu7JLROA en0/SlXfGQzd++M/lUdoxuNOMkp3OvRu9PtHbZsydpbkUo+7IttSiasUgdDgDBHp ipVkIw4/WoEYoPlOKcgBRieTnvXVc50K8mWIAyTUwjOwZA69v8agYfOv+7VksSo5 oAhtZ44LYHDBlJGMcHB7VP8APessk8oQrwikfKB7+9UbKV1upUDfKZyCp5FbN7Gk cgCLgEA4rz6j7HdSW1wJu7IdGCkZyDlSKbLdCZFGxUIU52jGagvJpI7+32Owzbrn B61PdgDymCgF0y2BjJxWNRe4zog9Vcilb5lPrTd3HWmS9Epo61w2Oi5YDYzzQDyK jWjJqLDROHyc1Oj9apJ96rKdBUyQ0ywH5p4biq/Y0EkGsnEq5bDg45zTlcD8qpgn I57U7JyeaXKK5MZOKQSiqhY4603cdx5p8g7l9ZwDSmfr64qgCdxGaVSTIATxx/Oq VNXJuLeLMzmRYnZF4LKuQDVCS4HT9KuJfXVreMIJ3QE8gdK2vssGoW5e6hjd8fe2 hT+Yr06VK8TGdZw3RygvJF4ErgezGiqt5GsV5KiDCqxAGaKvlHz31sf/2Q== ------------R642daJwYw1RYd3apLOsKm Content-Disposition: inline; filename=image016.jpg Content-Type: image/jpeg; name=image016.jpg Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT08/posten_uke41-filer/image016.jpg Content-Transfer-Encoding: Base64 /9j/4AAQSkZJRgABAQEAYABgAAD/2wBDAAgGBgcGBQgHBwcJCQgKDBQNDAsLDBkS Ew8UHRofHh0aHBwgJC4nICIsIxwcKDcpLDAxNDQ0Hyc5PTgyPC4zNDL/2wBDAQkJ CQwLDBgNDRgyIRwhMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIy MjIyMjIyMjIyMjIyMjL/wAARCACsANgDASIAAhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEA AAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIh MUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3ODk6 Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZ mqKjpKWmp6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx 8vP09fb3+Pn6/8QAHwEAAwEBAQEBAQEBAQAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtREA AgECBAQDBAcFBAQAAQJ3AAECAxEEBSExBhJBUQdhcRMiMoEIFEKRobHBCSMzUvAV YnLRChYkNOEl8RcYGRomJygpKjU2Nzg5OkNERUZHSElKU1RVVldYWVpjZGVmZ2hp anN0dXZ3eHl6goOEhYaHiImKkpOUlZaXmJmaoqOkpaanqKmqsrO0tba3uLm6wsPE xcbHyMnK0tPU1dbX2Nna4uPk5ebn6Onq8vP09fb3+Pn6/9oADAMBAAIRAxEAPwDL XPoamU+x/KnKtTKtcNzoGqf84p4Ye1PApwWgBgYe1ODD0p4Uegpdi+goAblT1FG1 D/CPyp3lr6Uvlj0ouBH5UZ7Unkx/5NS+WPejy/8AaNFwIDAv941GybOjZ/CrRRgO DVeUv1UkBepo5gsQK2RuPU0q5c+1RopYknOM96soKzuOxJGoGKsoKhWrCCmMlQVO gqFasKKYEiiplFMUVMooEPUVKopqipVFMByrTwtCingUwEC0hWpAKXFAFdloqVhR QBwAFSqKQCpAKQgAp4FAFOApjAClxSgUuKQgxRilxS0ANxS0tJQMMVHMo8l/pUlJ L/qH+lSxmeopxdY0LsQFHJNZ95qRtJ1iEJct0NIlubsl7ty2OkY4Uf41KY7dy7Hd edBHKnyhhkZ9K04+VBrFgQDTrfH3dn9a2of9WhHpUU223c0mkrWJ0FWUqulWErUy JkFToKhUVOtAiVRUqimKKlUVQDwKeBSKKkAoAQCnYoApwFAEbCipCKKYHn4FPAox TgKAFApwFAFOAoEAFLijFLSAKKKKAEpKU0lAwok/1L/Sikf/AFL/AEqWM5LVnddV twIi6blLEN059Kp6prca2c0FpI4lY43rxgd6pTXrS+MSDIwj80x4zwMDFRa6sELx RQHIAJY56mtIU7SSYpTvE63RyZPDtkxOSYyCT9TW9bjFvGD2UViaErDwzY5XnYeP xNbsHMKH2Fc6XvyNW/dRYWrCVXSrCVoZlhKmUVClTrQImQVMoqJKnUUwJFFSAcU1 RUgHFACAU4ClAp2KYDCKKfiimI8+xTgKKUUxigU4UlOpCCiiigApKWkpDENJQaSg BaHP7p/pTc0PzC4PdTUsZ5dqMEM09xPHvEhZnBz0yaoS3DXEKNJGiMFwQo4PvV26 uI42liWTf8xGR3wazsghS5IUnk1100+pFZx0UT1bSwDoVqRjhMcVo23+oj/3RVDQ oY00KCOMbUXdgfiav23+oT6VwL4pG7+FFlKsJVdKsR1oZlhKnWoEqwtAidKnWoEF WFpgSrUq1GtSqKYCgU7FA604UCExRTsUVQHnlOFJSM4TGc8nHAoAfS0gpaQBRRRQ AUhopDQAhptJJIExkE5OOKKAFrK8QaodL0mSVOZZP3cf1Pf8K1K5Lxy+ILFc8b2P 6CiCvJIJOyOKIyxY9Sefc0xxwM9BUgPekYKxUMcKSMn0Fdhgeq+Hg7aBbGQjdls7 enWtG34gT6VR8NPHNoEJjOUDMAav2/8AqFrzPtyOx/CiwtWI6rJViOtCCylWEqvH VlKBE6VOlQJVhRTAmWpVqJKmWmA4CnAUgFZ+v6k+laJcXUQBmC7Ygem48CmhGB4k 8UXcV4+naQUWSPiadl3bT/dA6Z96K5CBprJBLKhlLZLPg7ie5NFQ5O+jO2FGCXvI 3aCoYcjODmlpa1ZxBS0UUhBRSUUAFIaM0hoGNYA9RnFJWZ4h1Y6Lo8t4qB5AQqK3 QknvXnr+OdcM28XEQA/gEQxVRg5bEuSR6mWrjvHRUpZDcN2W+Xvjjms60+IdwGAv LGN17mJip/I1T8SeJLXVjbPbCRTGGDJImCM471cYNSJck0ZvT6mrFkA1/AD03iqE Vwr8k1Zt2SaeMK5ALAZU4I5rYg9a8P4GkKoGMOatwf6gfjWT4eza6UsRd3zIcM3X tWrb/wCoH1Neb9uR2fZRYSrEdV0qzHVkFmOrCVAlWEpiJ0qwtQIKsIKAJkFTKKiQ VMopoQvTk1wfj3xJZxpZacu9mluVLOB8oA4PP1rupUDwuGJAxyR2968G8WXUWpXn 2tr3z/KyqxqPuAZwPTOOTVJX0GnbU6aXm6nD72jRPkKruB9utFVdKmkksVZvvOgO 45z0oqItWPQ5k9bm7S0zNKDWp5o7NLTc0ZoAWikzSZpCFzRSUmadhnG/EabbpFrD n78+78gf8a82PIruviRLm40+HsEd/wAyB/SuFHPFdFNWiZS3FZHjIDoykjIDDGRS Zr2X+zLS80uC2u7aOVFiVQGXkcdj2rm7/wCHltJuawunhbrsl+Zfz60lUXUHFnnv TnvW7ommXdxCl1Cquok+6Tg8VMPBt+suJZIdg6lGyT9K6i1lttPiS28l7dFGAGGR +dTKqtkVGD3Z0OgyMdPPnRmN/MPyk59K04D+5H1P86zNOaOW0dkYFS3VT7Vo23Fu oznFcC+NnU/gRajqzHVWOrUdamRajqylVY6tR0wLKVOtQJVhKAJkpl/fQ6Zp897c EiKFC7Y6n2FPWuS+Jl41t4XWFTjz5gp9wAT/ADAqoK7sSzzLxd4t1rxAXLz+RZBt qWsLED6t6mucsrdrqaygG7yyzF8dM+tTb3nmUIxAArb0TSmvtZtLaH75fcATgEgE 811PSOhmtZK50sM0en6ZvbOEAUL6ntRWd4rt7qwijSVDG7P90nqPworip0W1dnfU r8rsjp80oNRbqcDWxyEmaXNR5pc0CHZpc03NLmgBc0GkzUN1JNHbSNbxiSYD5EJw CaAOM8b6Fqmo3cV3ax/aIkTYIox8y9yT65rg442W6SJgVYOFIPUHNdnrVz4muyoe F4FTtbZBPvnrXKNY3UM6ytBMGDhjuU8nNbw2sZy3PZwMKB6Cnr0P0piMWRWIwSAc U9RWDNDAu5hC4YqxHfaM4qSKWC5T5Srr6dabdOiSfOwXPAzTXsYJTuTMcn99Dg1g viZp9lGjZxxwQukSBVLZwK0rc/uFrHs0ljhdJZPMbPDYxxWrbH9wtZx+Nlv4UXY6 sx1VjqzHWxmW46tIeaqRmrKGgC0hqwhqshqdDTAsrXjfxR1T7R4hNrExZbaNVPPA Y8kfXpXpfiTWjoOgz36RebIpCRqem4nAz7V5b/wimteI45NauZIhJcfvAsh2lh64 AwBWtJWd2RLsjloStsoJx5hA/CtnRNW/sy4a+UAzRqRFnoXIwP55rEu7WWK6mgmB SSPGV6+1QSu0PyIzbVb+KtzMvzzy3t01xcF5Zi255ZX4/AUVmNO5A3HPfFFMVz1g NTgagDVIGrlNSUGlzUYNLupgSA07NRKeadmkA/NJmm5ozTCw7JqN445PvorfUZp2 aaTQAtPU1z+oDUWu2EKzNEDxt4HStawEq2kazZ8wDnJyab2Ay7tVdiGAII71mh7i yk/dklOyN0/A1dvVDtg5GBniot7RqFuF3xH+MDp9a5vtM2Wxes7o3UDuqlWzghvW te2P7hKxbZY442ETblY5Fa1oxNsufU1EfjY5fCjRjNWkNUoz0q1Ga2My5GatIapo asxmkBbQ1YQ1UQ1YVqoBuo6fbatp0tjdqWhlGDjqPQj3rEKTafbPayLl4Ij5RxxI AOCP8K6JWqHUpoYNMuJ7hQ0cMbSc+wppvYDyr7FFckXM4hlkkAJ3nG7npnsa57xL a2UV/IsCS25D5aJlzx2I/Cn6f4jdZ5jeRLNBISxG0YHPYVT17VbK9aJ7SKZZ1PLs 3BX0ArSnCcZWZVScJQujNcb08xVIXO3bjkUVNFf7Q6sgVdvzY6/nRXSch6OrVKpr KbWtMh+/fQD6Nn+VRnxXo6HAuC5/2UJrl5X2Nro3RS4rnH8Y2Q/1VtcynGeFA4/O qk3jd1crFp4yO7yf4CnySC6OwHFOriJ/E2ufZUultbeOCRiqt1JIx2z71VTWddvh Ift8VuEXdggLu9hx1pcvmF+h6CAaCVAyxA+pxXmDXmrz8S6jcbe+HIpt1aRG4/c3 dxPDgEmXhiccjrT5fMFI9Il1Gyiz5l5Av1kFUpPEmjxnBv4mPomT/KuFu7Gza4zb QvDHtX5Hfec45OafLHDLIjLbww7FAxGOpHc0JIG2dTN4y0yIcJcMfaPj8zVR/GzY Dw6bL5ROBJI2B+grFnmd4BbvNuiVy4THAJA5/SoQMqFDNsByFzwD9Kat2E2zoIdQ XVYt8DbXX76HqP8A61W4bnJ8qVdreh71xeZba4E9u5R19O9dFp2pwaqnkzAR3IH3 fX3X/CodO3vIpTvozYRUh3CMYBIP0rXtW/cJWDGrqHSVg/TB9RW1at+4WsIr32av 4UaERq3G3FUI26VbRq0My9G1WY2qjG1WY2pDLyGpkaqiNUytQBbDVzPxBu2g8Izo pI851jYjsOp/lXQK1c38QJLceEbjzywJdfL2/wB/PH4YzVw+JCex5ZpmkNqUM0uG ZBwFRgDx256cVpweC4JTHLJdlVCjdGmGOfrXP2+pXmlgS2b7T0cEZB/Cr8njS5lt ijRYlzwQcLWs1Uv7o4Ojy+9ubUfhbTYL6KZZmKhxmObDK1FckNUvpZlldjImclVO KKh06r6ic6XRFUWa5z0HpV9tsltBB9nhQRA/Oq/M2T3NVI5GMSMepFL5z+1bcrkY 3saFtLJaiQQymMSIUbb3B7UwRp1xz6mqYkdurGngZ6k/nVqi97k+06FvC/r60o29 wDxUC8VIDWc4crsXGVx5oLZPNIetNNQMcTSE0hopgRspJ605RgUUo6UCIJM5qF4z kOhKupyCDyDViSmYpoDa0nXFmkW3vyFlPCy9A319DXXQHagWvMpI1I5FdP4U1C4n 861lfekONhP3gPTNRKC+JDUnsdlGasxtiqUZNWVNZFovRtVhGqjGTVhWNIovI9Tq 9UFY1IHNIC+HrifiVcg6bZ2xP35C5x7DA/nXVB29a4L4jsd1g2eQr/0raj8aIn8J wDRSBJCWGB0wetVNhbJKnHqKvSSFFLKBlgQeKbHGkiklcEjnFddjC5R+5yCfwNFW cAMQAOh7UUWC5//Z ------------R642daJwYw1RYd3apLOsKm Content-Disposition: inline; filename=image018.jpg Content-Type: image/jpeg; name=image018.jpg Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT08/posten_uke41-filer/image018.jpg Content-Transfer-Encoding: Base64 /9j/4AAQSkZJRgABAQEAYABgAAD/2wBDAAgGBgcGBQgHBwcJCQgKDBQNDAsLDBkS Ew8UHRofHh0aHBwgJC4nICIsIxwcKDcpLDAxNDQ0Hyc5PTgyPC4zNDL/2wBDAQkJ CQwLDBgNDRgyIRwhMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIy MjIyMjIyMjIyMjIyMjL/wAARCACsAOQDASIAAhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEA AAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIh MUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3ODk6 Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZ mqKjpKWmp6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx 8vP09fb3+Pn6/8QAHwEAAwEBAQEBAQEBAQAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtREA AgECBAQDBAcFBAQAAQJ3AAECAxEEBSExBhJBUQdhcRMiMoEIFEKRobHBCSMzUvAV YnLRChYkNOEl8RcYGRomJygpKjU2Nzg5OkNERUZHSElKU1RVVldYWVpjZGVmZ2hp anN0dXZ3eHl6goOEhYaHiImKkpOUlZaXmJmaoqOkpaanqKmqsrO0tba3uLm6wsPE xcbHyMnK0tPU1dbX2Nna4uPk5ebn6Onq8vP09fb3+Pn6/9oADAMBAAIRAxEAPwDK xgVDKeMVZcYFV8bmrzZysdKVzMnjJk5qexjP2hVwTn0rUisIrieMSZC4PSun0fQV u5Et7JAWbrj+ZNY+3T91K7NVSe7ehgJCy8gVbjGVr1C1+H+nJCBcyyySkclDtA+l c74g8ISaP/pFuxltScEkcp9f8a6VSnFXZk5RbsjjZo/as24StyeLAOayrlOtAmYN wOtZsvWtW6GM1kzHmqRLIGqJqkaomqyRjVE1SNVnTtEv9ZuzDbjy4lGXkIp3S1Y4 xcnaO5nEgMMkU/Nauo+Dbm2yrTbvTpmuffdYSbHZmXODntRFxl8LKnSnD4kXM0Zp uaM0zMdmjNNzRmgB2aM0zNGaAHZpCabmkzQAE0wmlJphNMQhqM04mmGmA09aKKKY rHqs/AqKJcmpLnsKdbrkivLrSsjspq7LaLt2YHJavXvBmjpp+lrcsv7+4UHnsvYf 1rzDRbQ6jrdtaDozgH/P0r3NEWNFRRhVGAPQVvgKWnOycTP7KHVHPDHcQPDKoZHG 1gfSpKK9I5DyXX9JbTr2WEjKg5U+o7Vyd3HjNeweMbAT2K3IHzRnaT7GvKdRj2k1 xTjyysbJ3Ryl5wTWLKfmNbOonburnLq7SBSz/gB1NOKuJsexqNqxri+uJmzvKL2C 1W86YNnzHyf9qtlTZHMbxySAAc16b4DsmaC6mPDABSTwK8h0e/a01qyuJXZo4plZ gT2zX0p4dtoWE0ojCi4/eEZ4PbP4iubFXilHud+CgnepfY4+/hE9rfzzW+6e0BZV wAH/AB+leU6tNaX5keGNomPJBHA/xr3q8tjZ219NCE8iXI2OAQRggfrz+FeDXItv s0m0EXKyYbBypX2/H+dTh97m+MXupX0KIvYFRQ0nOB0FTpIsi7kYEeorCkx5jY6Z qaznMMoBPyNwa7XDTQ8m5sZozSZoqBi5ozTaM0ALmkzSUhNAATTSaCaaaAENNNKa Q0xDaKKKYHqlxy4qa3Heoph+8qaLiNj7V4+IO6ludl8OLYTa605GdiM39BXrFecf DCP5rt/RFH6//Wr0evVwqtSRyVneYUUUV0GRU1SEXGmXEZHVCR+HNeMaum1mFe3y jMLj1U14trYxK/1rnrLVFx2PPtabaDXE3jmWYnsOBXYeIHwcVx7Lxk1VJaEyepC0 fAOKiZa0olSaLYzYYfdz3qpNGUJBGK1EVm4w3qK9e+Des3DyXlrNcSSJCEMauxOx Tnge1eb6Z4c1fWT5Nhp88zDD524UA8ZyeMV7nongr/hBPCEV9OUkuUYvfNGM4VsA Y9QvH5mssRBypux04SSjVV3ozptatY20y5dETLISDivmXVw9tJNuQxuzEbT2Oa+i NRv0GhST237/ACuY9jZDZrwi+0u81W7mZlJKh5HJ/hABP+Arlwu53Y2MlBHIGinS I8TlXUqw65pgPNegeQa1hMZIyjH5k6e4q3isezlENwrMcL0b6VrfarYniZaxmtdC 47DsUmKXzoT0lT86MqejA/jUlWG4pMVMEzQY6Vw5SuRTSKnZaZsp3FYhJHqPzpKi e2cNnIqUDAAq9BDWIBoqGU/vOO1FNIR65MP3lTRjKMPamTD5xUsPTFeNiTvo7noX wubMd36lF/rXoteYfDG4Cajc2/HzRnH4GvT69XDO9JHHXVphRRRXQZEdw2y2lY9k J/SvFtcb53Net67cC30mY5wXG0fjXjmtSZLGues9Ui47HnPiF8zOB2Fc+yDyxjJ/ CtjWn3TSVQK5gXHJxVw0RDI9N0u71bUYNPsojLPO21FHb3z2Ar6G8OfDXR9BsEL2 yXl9tzJPMu457hQeAK5v4KaGqx3mryw/OzCKKQj+Efex+OPyr15iEnTj5W4H+fwr ZIDCtrNVeTAwHZhx0+UYA/lU2sLeX2lNpumuImlOyWd1yETuAD1J4H41pRW4TKgf MJC354p8Me7AzgFSMU07DZ5XrXhi88KQNqGm3BuNHEoL2mCXgz1K+q5/KuP1K5l8 mWz0hC0t3Jm6YLkCPr5ef1P0FeveLTPceHri1tmKNM6xu69Quct+grAh0m2sIo0i t1d4oxtAGActjP41kqMVLnRs8TOVP2bPKR4emhni8xVkfzdkkYGSvAIzXX3nhfTn 0xrSW2i8wDjCDOelb0dih1CV3OWWVmcDoD1/wqjHeC58ZwQfwq+5h+J/oKuyRieJ a/oc2h6hJBIvyg8e1Z4RGA5r0TxeF1eznu/l3faZE3D0zhR+hrzpR8oz1oEWLkiY x/JEuxAv7tdufr6n3pjxp9njURBXBJMgY5YemO2KavFOzU2sO463WNVl80TN8h2F HxtbsT6j2qW3z5Fw0k9wGVAY9hGN2R97Pbr0qDJAPvRuOCOxpNDTsSRSykSebcsp Vcp8m7cfQ+n1oguZ3lSN5UjVmALsuQo9eKiz2oSVopFdDhl5B9KOULkkl1L55jUx uN2A/IB9/amfamSUrIFwDjcpyKizntTSART5UK5ZZWLEjaQeaKqrLJGNoPFFFmFz 22ccikjPNSSjIqv5gSvJrwujtpyszpfB92LDxJbSscI77GPseK9orwGxmUywDOGd 8A17XoWojUtMjckecg2SD3Hf8a2wFXTkZGJh9pGnRRWZrWqpploSCPOcYRf616La SuzkSuc/4t1EPL9mRvlj6/WvMdamwrV0t9ctIWZjknkmuJ1yb5W5rkvzO5payOG1 J90z1DZhpRsUKxzwppt6+ZWrf+Heltqvi62Voi9vF+8l44AHTP44rpijM+h/C2mr pfh+ytEXb5UKgj3xk/rmtK7mXypChBZAJAPoef60QnyoRz0qpE8Bv1gU53KwYf3e 1bITNnyx9oDjow/wquw8t0I7HmrYOI0z121RuZgEIVsOelSMxtUTddBFxtBfcPoD g/rVGKBTKGY4JjU4x12s3+ArRuUzcTu46o2PTkYqrBKHWRSAvlMVBPpwf60+gHI6 vdLpLzG4V4jcMJAdpIwRjkiuOtdXhsfEGoalJIGRIsRkc/Men9a7PxBdwyWxtXlZ 4SuSfTnH9K8x1pGt9PuWWBo4riXCM3Vio5P60MDPadrjQ0G/CLK0j/7TnoPyyfxr mLuLyrhsDhvmFaljMDAsTklM5xnjNQX8JaLftwVP6VHUDLHWnU2nUMYUlLSUAJSG nUlADcUhp1IaBDKKXFFMD3BuRWdcA78CtEniq0i5krzpK50okgZYbjT3c4UTAE/i K7Sz1mXStRle2f5Q5GDyGGe9chtAhAYcZGfzFWxKRWPJa1uhqnvc9Ck8fN5OEs1E uOpfj8q5y71Ge/mae4kLO35D2FY0bEnJqZpcLXRzSluzHlS2Eu5/lPNcRrlxksM1 0t9PhTXEavLuduauG5Mjnblsua9i+DlnbR6Rc3KTK80sn71f+eeOg/r+NeNTHLV6 b8Ppvs2lRiJmjkcklgcZ5xW06qpLmaCjR9rLlTsezzXaQxNuZgQM8Ln+X4VwWneI 54fiJFZyB2juoym4qQA3UfypdVn1yK0eWzlS4k2kiOZPvfQjBFV/hv8AaPEFzPqO q2wtr2ym8sQBSDyPvZPPcitaFenVT5Sa1CdJq56vEzPEqjOc4zU32dIY8ou5/U0y Eqq4bINTMysuA+KozKU8IO9iwDHoO3bNclHGkL3QnkIt3xwDk9hx+K/rXYzRlvnU 5G0nJ+grhdW1HTIY7mZbtH2oFZY+SOTn8eaLgYWqeJNI0+xSWCBZbjA2qRnb715H 4h1e51C3wxO2MsV/4Eea6+912xgt0jtNOikcAANP8+Pw6Vxmp3Ut9jzNgCjChUCg DPtQ2FjIs5toUgZx6muhW3N9au5cBY0LEYwBXMrHIl0I0G7PIFbE8ZjsAkzk9wgO B/8AXrOUkty4wcjBlAWRgpyAeKB0pZf9YaQdKroSFJTqQ0gEpKWimAlNNOptAhKK XFFAHtO/ikXl6iDU9G5rhaOgs3TbbQgfeYqo+pIqfcoNUJX3zwJ2BLn8Bx/OpHmw OtKw7lzzwKbJcAIST0FZpuMHrSPMGjIJ4IwadhXNBtKu9V0v7dpW2/jC5kSE5kj+ qdSPcV55qTMJWV1KsDggjBFJbatqXhLUy1hM5EbbghY8j1UivU9G8Y+DviFbLYeJ reCC+PCztiN8+zjr+NdEaaWqMnK+jPEJyecda7TwXrMEUEVhKxSVc7GJ4bnOM+td B4p+DOo6arX2iTf2nY/e2qP3qj6DhvqPyrzo2zwOyOhVgcEEYINOpBTjysqlUdOX Mj33TL+OaMRyEVavLyHTTDLCWWeZxGrLwAfVvavnyHxhq2j3ARZjLGOgc8j8a3j8 RJNRht/Ph5hlDkZ4Yd1NcEcJOE1JbHbLFQnBrqfQ1jeXwijEksbsVBb5a1HuikDy uVwozwK4nwj4kPiiEyW9hdwqvV5IiqH6MeDV/wAXwaodBkTToTPKSCVRhnHtVQli NVK5Mo0W1Zozr7xRqJgdbkPbFGZRIF2gj1z0riLS6sr/AEXUrOzdPtM0o3MR256N 9RXL6r4s1nSGNrdCRW2lQlwORn3rmNP1a9s7+GS2kWPdKpD7gQpz3/Ot6UZvWbuj Os6W0VZnqF3oWj6fGfNkwqhSSrdwOea5HXdKijgjurGKKK1YAfvmO/8A3sVsXXiO zvtRmikX7QLdQIVH/Ladj1/Ck/s+SVZtQ1BldY22SP1Td/dQfxH1NTKtO93oarD0 7WWpyHk2lonnRyedIeGc8fkO1ZN9fh/vGujn8GeIr12k07SZlgkOVErBMD15NRP8 J/FbL5jQWv0NwM1vCHVnJOf2UcYzNIxbpmnRZ2nca1dW8N6rohxf2Txr/fBDL+Yr KB2n2rYxJaSiikMSkpaSmAGkoooEFFGKKAPWzJTkfmqZkpY5ea4mblxpP9IB9EP8 6ilm96gaX9+Rn+D+tQSyc0CJfN560yW4wnWq/mdaqzzYHWqsFynqey4GH6jkHuKw 7mwMMP2iZgvzADBwx98Vo3EhJNVb2/uJLKO2d90Mcm/kAnpjr1wPSt4aGbNrw745 8SeHlH9l6szxr/y7zHKkewb+hp+oeJLnxTfzXmpRwx355JiUKHH0HcVxMjkOSoyt TWFwkN0ruDtHYetaWFcfrCYmDfhXdfB7QrfVNWuLm5jEiwFdqsOM9a4fVWEke4HP IP8AOu7+FOsJY2epxI2ydUMoPrgf/rqoq+gmz6NilSOBUXAUcAVja7qcdnA7FwD6 Vx2leLpbnTXupTtZvmWP+6p6Z98c/jXF+KfFMtwZF8w4+tKSsCZleONYg1lvKlCv KjHy5MfMv4+lcPbo02VZgoTOQTU9zKZnZi3PWqSzFZgeMtxz2NCA6Tw7pF5qWoLN HIqxRHlyOCB1r2rR9Mhi8uWY+ZKq4j38BB/sr0H86858PX0EKQWwU+TEA8h7uxPy r+J5r0KDUkEWSVz6g/lT9mr3sNVJWtfQ6FZRG2X5qG9u4lj6rz2FYF5qwigd9/AG frXIWHiU3WpXs91cbbKyTDH+83f9eKpw0JTOh1Zkkhk8wDZgjB6GvEdVijW8laJQ E3HgDAFel6vqxbTTJ03ruUHsO1eY3L795J61mMqoeMHtT6gDYbNT9eaGMQ0lKaaa BBSUUUALmiiigD0gvSxvzVUvT0euNo1HtJm5k9lA/nUbvUYfMkrerY/Kms9NIBXk wprPnlzmpppOKzpnya0SEyKV81TlOQamkaqr81oiC9YaaLhQAPvLn9TVO901rZzx XReHmQzWykj5kK/iGP8AQirWuwR7WIHancLaHCzOTCVPbFWdD1GXS9RSZMlW+SRf VT1qpcHBcD1Ap0MZKbs4qxHeWepyQadBbEnzrty/+6vJJ/8AQR+Fc7q87G4IJ6mt ZwsE89+3McECpGMcbiOgrndQyChY5JGaqRKK0jHBI61UlP3WFTb/AF6Gq8o+YVJR s6VqzwsFZyMHOffpmumi1zJRi5bHZmrz0EjpTxPIBje2KpSsJo9H1jXJJtORIGCo PmJU8lugGPxzWFpsJvLiOwjJFpE4e4bP+sf0rn7SWR8jzDnOFz2z1P6V1Npd2+ka cWX+EcerN61V+YWxpeI7lPL8hMYjX5sevpXCyHINak9zLJbF5STJKdxrHY8VmykQ VYiOUqvgjqDU8YITnvQA+kpaSkA3vRS0UAFFKBxRQB25enK+Oaql6ilkLKVFc1jS 5bRv3YPrzTHeo43/AHK+wxTHanYCOZ6pSNzUsr81UkarSJI3aoJW2IWPanseaq3D GWVYV/GtEIv6TdvFGwUner+bGexPRl/EY/EVc1LX1uodgDB+hUjms9VCqABwKZLg g+uKXUDPkJZwvcnJ+tblvprG3AOAdtYHmZl3jjmtSHUpSAAGb2FUI6bXceRZWcf3 SA7Y+nFc5rACyqB2GK147gzW1tdS5yse057Y4xWRqZ3AMfWtJbEozOoxUb5zzUh4 5pkp5BqChnFJTgpIzxSEYHWgCe0bbJnv2q+ZDeSrvJ8iLp7mslGwTVpZT5ewdDTT Auqz3Vz8o+UDgVRP3iPetO2K21lJIR8xGBWSWwCe9DESkYNFRLKSfm/OpakYtIaK KAEooooAWikzRQB1LPTQeCajJ5pScKawLJEb5T9aY78Go1Jwaa5NNCI5Gqq7dalk NQPVoGQyPsQse1Q2qnzCzdcZzRckmRF7damiGGf2wKoRMDVdHDXEiHrnP4VPUF7O 0aRoqoMjcW289x1pAUZYws+wdM13Fpa2Vtp8DEr8ybsD+tcNuLSBj1zWpHcy+Vs3 cDpVMReeRJLqaBThQ4dQB+dVdZYJIkOeQMmo7CRv7Xi77sg+9U7yRpLuVmOTuNX0 F1GA5qKXjFPHWmS9qkY1elKelNHSloARetTRH5xUA61Mh5FAF+4lxahB3NZ8hwoq eYnaoqtJ0FNgFWFOVBqtU8f3BSAfS0lFIAoopKAFopKKYH//2Q== ------------R642daJwYw1RYd3apLOsKm Content-Disposition: inline; filename=image020.jpg Content-Type: image/jpeg; name=image020.jpg Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT08/posten_uke41-filer/image020.jpg Content-Transfer-Encoding: Base64 /9j/4AAQSkZJRgABAQEAYABgAAD/2wBDAAgGBgcGBQgHBwcJCQgKDBQNDAsLDBkS Ew8UHRofHh0aHBwgJC4nICIsIxwcKDcpLDAxNDQ0Hyc5PTgyPC4zNDL/2wBDAQkJ CQwLDBgNDRgyIRwhMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIy MjIyMjIyMjIyMjIyMjL/wAARCACrAOIDASIAAhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEA AAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIh MUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3ODk6 Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZ mqKjpKWmp6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx 8vP09fb3+Pn6/8QAHwEAAwEBAQEBAQEBAQAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtREA AgECBAQDBAcFBAQAAQJ3AAECAxEEBSExBhJBUQdhcRMiMoEIFEKRobHBCSMzUvAV YnLRChYkNOEl8RcYGRomJygpKjU2Nzg5OkNERUZHSElKU1RVVldYWVpjZGVmZ2hp anN0dXZ3eHl6goOEhYaHiImKkpOUlZaXmJmaoqOkpaanqKmqsrO0tba3uLm6wsPE xcbHyMnK0tPU1dbX2Nna4uPk5ebn6Onq8vP09fb3+Pn6/9oADAMBAAIRAxEAPwDu FWplWmKKnUVznQKFp2KKXFK4hMUhFPxSUDIyKaRUhppoAjIphFSGo2pDImFRMKma oWoAiYVEwqVqiapYETCoWqVjUTGkMhaomqVqiY1JSIWFRNUrVE1AyMimEU9qYakZ Yt1xGT6mpcU2EYhWn1SJYmKQilopiGMtQstWDUTCmIg20U+igC3afE3w3cTCN5Z7 f/alj4/Qmuxs7q3vrZLm0njmhcZV4zkGvlViRgdzW34d8SaloNwZbC9kiyfnjb5o 3+qn/wDXXQ6fYxU+59LgUuK5zwh4st/FGnbz5cV7HxLCrZ/4EO+P5V0lZl3CmmnU hoAaaYaeaYaAGGo2qQ1ExpDI2NQtUrVC1AEbGoWNSsahY1LAjY1CxqRjULGkUMY1 Cxp7GomNIYwmo2pzGo2NIY0mmmlJ5pvU4qWBeQYjUe1LRSVSEJRQaKYhDUbCpKa1 MCHFFOxRQI8OIJJPc8D2pMbOBUsmF+v8qhrtOYu2Go3WnXUdxazPFNGcq6HBFfQP gXxW3inRjJOgW7gISXaOG9GFfOOcGvXvgzqKk3+nFRuKrKrdzjgj9aia0uXFnrNI aWkNYljDTTTzUbUDGNUTVIxqFjSAjaoWNSsagc0DI2NQtUjVExxSAjY1A5qRjULm kMjY1ExpzGomNIY1jUbGlZqjZqTGBNLGMyKPeo81NbczD2qBlvNFLjmkxVoQlJRS GmIWkIope1AiPFFO20UwPCmOTzTc0rGmd67DmCvTfgzbs+vXdx/CkGD+JFeZV7d8 GrDydDu70jmaQKD7CplsVHc9LNNNKaaTWJoNNMY04momNADGNRMacxqJjSsA1jUD GpGNVpZFjQu7BVHUmgYjGoWNZGo+KLK1DLArXUo6KnA/EmuEv/HusyzMsSxWig/d Cbj+ZpxjzbA3y7npjGoHavL08ca4rZa5jcDqGiFatr8QCcLe2g93hP8AQ03SkhKa O0Zqhd6yh4m0mS3WYXigH+Eg7h+FMXxBpcsbOLyNQvXdkH8qjkZXMjSLUwmuYvPG ltGWW1t3mPZnO0fl1rm77xHqV7lWnKof4IvlFP2UmJ1Ej0Oe6ht0LzTJGo6lmArK Xxpp9tMSkcs8Y4Z0AGPoD1rgMsx3O5Y+5zWppDHzRL5cUhjcELIoKn6ih0lFXY1P m0PRbLxNpF+B5d6iuf4JfkP61qqyuuVII9QcivKLqzS4leYoke4liqDAH0pW8/TZ gdK1C524BYn5QDjkYqeVPYd2j1crSFa8/svF2uwQGW5tBdW6EBpAhXH1I4rdsvHO k3OFn8y1f/poMr+YpcrDmR0JFOxxUVvdW94m+2njmX1RgamIxSGMxRRRTA8GY02l akAJIAHNdhyiqCzBR1PFfS/gnT/7M8IWEGMMyeY31P8A9bFea+HfhZLqemWOqG7W Jmbc0TqeVB65r2hI1iiSNBhUUKB7Cs5O5olYUmmE04001AxhNROakaoWoAY1Rsae 1RtQBBNIsUbO7AKoySa8z8Qa7d3V1KqyssIOERfT1PrXc+I5vK0iT/aIWvNrgLJK COB3FZz3sbU0tyOKV5Vy4K7OeD/P1p1vFp818P7Vt2e2bCt5OQy54yv0NSQxpx5g AGegB6UjSKHmL8YwQcUlvoaWT0MjxT4aufDGrG0mJeCQb7ebGPMT/EdxWGeTivct b04eOvh/bz2+03saiSEnqXAwy/jj+VeGyRyW8zwzRtHKh2sjDBB9K7o6o4ZKzEPI qSCb+BjwOhJ6UwHmmSJu5XrQ0ItyxqSOAPcVA3ycA4qQOfsyFs5/nUZOWB60gGM1 aOmSiNZDgkHFVo4fUZq7CoVcAYqnTvoxKdti8s6N/Fz6GpODVMIPSlCsvKsRWbwy +yzRVn1Rc3SiJolmcROcsgPB/wA5qr9htzKhkRmTI3KvUilErjqM1IkysepB96xl SnE0VSMindW8cV48ul+fBDuOwF/mA+oq7Z+JfENtIscczXQ7RyJvJ/rS8Glikkgu I5oJPKljbcrDsRUc2mo+XW5ePj+7QlJNMQOvDAuRg0VQa6u3Yu9wxZjkk9zRRp2D 5nHnrQKD1oUEnA6muo5z2j4Pajq13bXcFzcPNYQqBEJDkxn0B9OvHtXqJrk/hzpH 9k+EbfcuJbj96307f5966vNYvVmg000040xjgUgInNRmnnmmkYBJ4A6k9qYERFRs KxdV8Y6TpzNHHI15OOsdv82Pq3QVxup+Ltb1DKwvHp8J7RfNIR/vHp+FaRpSlsiX NLc7LX7rTrewkTUJ4o1YfKrNhifYda8vupFUloRuA6ZpFtzLIz4aWUjLSO25vxJq WKyBD+eh2f7Joq0VBXb1NKEpTei0GrqKSW4ZvlYcZB/nVQ38SziU2X2qIHDx+YVD L9fWoWVTleq570BQBgAAe1a08KlqyJ4h7I3rvxv/AGX4WisNB821d5SxLOTJDzyO mDmuHl33LvO0/mysdzFvvEnkmtksoidHQsG6DPGfes6W2hJyEA+la+ylcxc0UweP atTTNIOpW08i3UccsZVUhIJaQn+Q96om3Cj5M/QmiJJ/OQRK4kJ+Ur1zScXHcaaY MsiuYyuGTIKkdPWpIYCBzXY6RpNvpulzTXmHnmX588hV9KwFjTc2AQpPH0rOlJSb stjSrTcEm+pXSI1Oq4FSiMAU8L6Ct7GJGF4pwSpAlOxj60hoi8sVHKyQjLHJ7AdT RPcbD5cfzyH9KbDbkHfIdzn17VlUqKG5cY82w+Ekx5IIJ5xT6dtpCMVwt3d2dKVl YTFFGaKQHIn1rZ8LaW+seIbSzUZDSDPsKxq9W+Duj7rm51WReI12IT6n/wCtmuqT 0MIrU9gijSCFIoxhEUKo9AKcTTGdUUszBVHVicAVzOsePtD0rcgnN3MP+WcHIz7t 0rLco6YmsHWvFFlol7DbXaS/vV3b0AIHPQ151qvxF1rU90dkq2cR/wCefLf99f4V yk0d1NKZ55neQnJZmJJ/Grgop+9sTJu2h6hqvj94/wB3pVh5hPSadsL+Q5rkr7VN V1Yn+0r6SRD/AMsYzsjH4Dr+NYMF7LD8rcrWlHOkoBHU13UqVP4o6nPOctnoSKFR QqqFUdABSMRj0prNTG57108pncckzRggYwevv7fSq0bSxtK5cu8gxlj936DtTyPS mE4qHRi221uWq00kk9iLYFFMapGao25rTkM+YgfnioSpJqyyk0qp8wHc+tDjYE7l URZHStLRrfddhyOEH6042MoAxtbPGFbOK3LWxOn6d50y7cjcSe49q4q9WLhaOrZ2 UKTU05qxU1q5PkJbL1blvpWMq0+Z5Z7ppWP3jwPQelOC8VdGj7OFiK1X2k7iKKkA FAXFI8iouSfwq2jNMc2FXJOBVN5WmbZEOO7U8JJcn5shPSrKQqgwBiuOtXUdI7m0 KberIIbdYxxyx6mptlPxSVxNtu7OlK2w0jFManMfeozQAmaKTNFAHJjBYZOBnk16 lpXji28O6DFp+k2Rklxuklm4G4+gHp715nawGe5VOw5b6V0ttbpx0z710yaMEXNS 17Wtec/a7qQxn+AHao/AVWh07JBfJNXo41XtU49qzcikiGO1RBjFOlgV0wBiphRU lGRLblTgioQHhPy9PStt0VxgiqUtuV+laQqOLuiJQTVmNhuN42nr6VLkEcGqjQkH IpyuRw5P1r0qOIjPR6P8P+Ack6bjtsTn2ppWge549fWn/hXZ5GJCyio8CrO2mFBT sBEEz2qe1jj+0KZh8o5HPBPue1NC4+lO2k1E48yaLhLlaZtNcWsCbdylQMkDp+Ar Lurh7vAwVjHRSc1CI6k2+tctPCwpu+7OmripVFy7Ih2AUvH409sBS2QKg+eU4Xhf WtJyjFXk7GEU27IR5MHanzNRHbFm3yHJqxHCqdual4xXl1sS56R0R2U6Kjq9yMLj tS4p2KDXKbDDxUZp55phFADCKjNSY5pCKYENFOxRQIzrCNirXEhHmTHccDGK0EJB yKhUAAAdqnWtWZIuRSZ61aU5rPQ81diapZSJhS0gPpTwM0hiAZo2AjmnU7FAFSS3 7rVV4vbBrVxmo5Igw96akDRlANGePyPSnhgTjO0+h6VYeIjqKhaPj1FddHFyho9U c9SiparRigEHninFajUsgwfmX07ipAeM9V9a9SnVjUXNF/5nJKLi7SDbShQKfkGg nAq9wGngcVC8hHA5NPJaQ7UHHrUkUCpz1PrXJXxEaWm7NadKU/QgSBnOX/KrAjC9 BUoXkU7aMdM15FSrKpK8juhBQVkQEUYqYqDUZGKyLI2phqQim0ARkU3rUhFNIxTA iNNapDUbUCGZopMfSimBAvWp0qFasJWrMiZVqePioUqVc1BSLKGpl6VXT0qwnNIY 4ClxSjpS4pDExQaWigZGyBhyKrNFj6VcIpjLmi4rFFo+tRhShyPxq80dRMmetawq yg7xdmZygpKzKpJzwCPpUqwu/wDrDgdhUyRgdqlC10TxtRxstDOOHindkaoBgAYH tTwtSYFB45NcTdzpGEcUnWnU01IDTkd6a36040w+tMZGRTTUhNNIpAM6U008000C IzUTVK1RqQZ1Q4yeQG6ZFUlcTdhfsr+q0Ux7qMOwMMucnOOlFbezRHMyuvWpTIkS 7pGCr6moB1rE1SV3vCjMSq9B6UJXJvY6mF0kUMjBl9RVha5jRXYXiqCcFTkV0y9q mSsyk7k6CrCDFQJU69KgolFBpBS9qQBRQOlFIYU0inUdqBXGYxTWUHtzTz0pBRcY gXApCeaeehqPPNAC54oJzT2AxUR70BcT1ppODSnpUTdKBjieaaSOaaTTCTQA8kU3 NMyaQng0BceWFRlhTWJxTYwGlAPIxTsAM4qpcMcZVirjlWHY09jyaqzE1UdyXsSr q0yqFMYJAwTnrRVE9aK1uZn/2Q== ------------R642daJwYw1RYd3apLOsKm Content-Disposition: inline; filename=image022.jpg Content-Type: image/jpeg; name=image022.jpg Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT08/posten_uke41-filer/image022.jpg Content-Transfer-Encoding: Base64 /9j/4AAQSkZJRgABAQEAYABgAAD/2wBDAAgGBgcGBQgHBwcJCQgKDBQNDAsLDBkS Ew8UHRofHh0aHBwgJC4nICIsIxwcKDcpLDAxNDQ0Hyc5PTgyPC4zNDL/wAALCACr AIUBAREA/8QAHwAAAQUBAQEBAQEAAAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgED AwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIhMUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2Jy ggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3ODk6Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1 dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZmqKjpKWmp6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJ ytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx8vP09fb3+Pn6/9oACAEBAAA/ANpI2yMfMO5N TRwtuJwPx4zUqQsMnAwfSlWI7/uqB61KITjJX9KmWE8cfrUnkkHjPPoacFBOOM+u RxSogfhGVvYEGnfZ2CdCo9cUxoSMDGcccVEyditVzGVAJBpBG27nPT0qNkPIwOtR vGRz+VRMpzxipguGBLEKOTxU8asD82TzxgY4qRVwDnP5U5VweMH+tSqnzYUdPauN 8RfFLQ9Ckkt7YHULtCVKRHCK3u3+Ga8y1/4oeINcieCOVbC2f70dtkE9+WPP5Yrj zczly5nkLnq285NLBeXNrIslvcTQuvRo3KkfiK6LS/H/AIl0q5+0Jqs0527TFcsZ FYfQ112ifGTUonRNUs7a6hJxugHlyKPp0NeqaLr2m+JLZ5tOuUl2Y3xg/Mn1HUVe K+3SmeXyemPeoXT71RuP061CwPpmuQXxL4oOP+JZo3H/AE8PUq+JvFOeNK0bP/Xy /wDhUn/CR+K2xjTNEGPW5k/wqVPEHiwjI0rRP/AqT/CuZ8V/EzXNMSbS/s+mw3rp gy20jS+UD/vcBv5V5OttNKV2ozM5wOOpq5baLdzzKhjZAf4iP5Uyaxl028eK9tWc KcEZI/EGnwRWMocJK6P2LrkVK9oiQ7pLfcM/fWX7307fhWYFjzyxHXjHStGwvr7R rqG9tbiSKdMFXjP/AI63sa9d8P8AjXxL4jsnltbnQ4ZIiBJFJBIzgdjw2CDWi2oe MOjajooz6WTn/wBmqBr/AMWbedX0sfTTz/8AFVE934sbGddsRn+7pw/xqAzeJ2OT 4jiH+7pyf411SeH7QfxS/wDfVSLoFoT1lPH97/61SJodngcyA/71Z3idrHw14bu9 SO5pEXbApbgyHgZ9u/4V4Dc6otxcvK8Xmsx3Fn6s3qf8K2/DNhq3iK+itbOMCRvl 8wj5Y07t+Ve76D4F0nR4QGU3NwR880pySfb0p2reB7HU4iGiRs8HjrXmXiD4WXli TPYAyYGfLA6VwGpWM9vEWlHlvna2FIBI7H0NUba1uWjZ4kBIGcEcsPai7F5CdspO 0YwFPFaHh7W5tA1e21Ff3kROJ4hxuTOCP6j3r6Qt7Kwu4IriBQ8UqB0bcfmBH1qJ 9LtQW/dggdqjfTrXI2wJyfeojp9sCQYI/wAAa0EXA4OMdeKkVAW7nOe2KeFU4yP0 ry342X+yx0rTlbG93mdcYyAMD+ZrzrSNEmvnt7WKJWmuXA3H+Aen17n2r6H8K+GL Tw3YrBD88rD97IerGuoiQGriLt54pH2kEYGK4Xxn4EtvEFnMbdViuWXhscE+9eDy eGvFGjXUto+l3TrnDKqF1YeoI/nVK60PVmLymxukQdFdclR9ayXYqAmCCuc5r334 S6q+p+EvKlkLSWchix/s4yv88fhXbsFAJww9qiaJSvQ1BIoGOv5ZqcDjt+dSdD26 etPUcdsfWvBvjDfNceNhbk/Ja20aKPc/Mf8A0KrXga4YalAWHzgfKP7o/wAn8817 zbIWijPU45q0qsp46VMGfABFIzkcfnTWkAxxUE0q4/wrEv0imjYNGpz6ivEPiD4U NrczataY8lmHmRj+E+tT/BnVntPFkmnFx5N7EflJwN68jHvjNe8OPlJ6VA4IAwMi o2AHamBRj6n8akGQxJIAx0x0qQEYGATzjpXzX8QL2PUPHerTxElBN5YyMH5QFP6g 10XwstJdT8QSSZIhto1JwOPQV9A2zbsKKuqFzjcCR2zUjbQtQtgt7UPEOCcVUnCA HpWPduNpyPpXm3jy5EOleUWH71gpB+tcN8NLCW/8fad5ZZRA5ncqcHao6ficD8a+ knYAgdjUTgEcdjTNpA+9n3xVby2Jz8w5qRQ6sTk9OakXO3gkn2rxX4p+EpNNuU1g RyMt237yYD5fMJ6H09vpXa/CvQv7L8KfaXTE14xkYn+70ArQ1vXL+0VooL+3tIhw zvwfz6/lXB3njbUbZilprdtHg8bQ/J/EVteGPiDqckpS91BLsMcHavSvUbe9Fxar MvAIzWRqvjTTtLH72UsVHKrya59Pit4buZBE8kiNn+Ncc1b/AOEn0vUA0EcyRTYy gZhhx7V5j8Troyx2aDON7foP/r1sfBTTzGmpamxQFtsKA43cck+w6V64HyBzzmkb LDnpmkGcnHT2rgRqXinr/bGm/wDgvP8A8VS/2l4qJ/5DWnf+C4//ABVT2OpeJheW 7T6zYPF5qmRFsNpZc8gHPH1qv8UX1HUNNitI42WwiuY/NOepJwDj6mu90W2jtbS3 tgPkjjVQPoKi1rw1Y6gGkNsGk/hrzzXPh9p946s+nXMLqoX/AEZtqsB6jB9+asaX 4TtX1bzxZyQIiBVjVQF4GAfUdPxr06BYbfRJI2UZC46e1eH614dutX1UyRXKxxtI VclsbB7DvWNJ4Z8Rade+RFp8d1AGYCedY3jZc8H1HGOM1YsGjvHEN1pKW06HG6HI FQePoGTTtPbJbDspJ69B/hW/4X02fTNJj+wazd2PmHc4ihjJc+p3A4+lbBOqnOfF WqnJ5/dQj/2WnbNSJGfFOs/8B8of+y01ob9j83ifXD9JIx/7LXVHTLIOP3fbpuNN bTLTBIiIIHPzHil/s21UBvL6c/eNaF3YRXukztN8wdMHPRlHY++R1q3av86+wFbl uPNQZx0plxZRcNJjH1qtLJbwrtjKnPZRTJvm06Y4HIPNcXottDczPC6hueQa1rrw jBOPknmjHoH4/I9KqReGbXTlO0ZI6lua86+IMAkhto4l3MLkFVAzn1rrYo4WWPzY gWPep1ht8k+QhwcetTrDbZUGBO+cLSv5CYAt4ie425xWtlsHKDOfWg4yflXAobcy fNgD60NfSQ2M0flh1wfmLYwO5q1A23Y3YjtWnBdCOEnPSsu5Go6zP5UUht7UHDy9 z7L/AI1Hf3Vx4dhCWukXGpI2ARCy7l9zuNLeeKbODRneUeUCnKPwyexFcbpOv2V0 UuNKLSTo7eYu0rxnpzXotpqcV1ZrJxgisbU7wLuANcTJbR316txIu4wNlM9AT3+u BWpECy4wdv1xVlEcZwcfhViJNxDE8jjI4qUrliAcY9qvEgA5NDMN3ApjOdv+FVpw JInXJwRg1espPNs0yeehz6irsBBVge3Nc/d+I/smomAxXKRIMmZYy0aj/aI6c1dH iOzuhsi1S23HjBfk/nWJqXhie9Q3c21nzkFH4x/KqFnHHp0mWt1DMeqjH51vQXKB GaP5SeWUdM1k6ndsWf5ueQKo2eVixn7xJrRhJI++B9anVjk5Oee9WEkK45FS7txy yZq3wFyev50jY3Hr+FNbOAMY+gqB9+D6Z7U2GY20xLZEUh6+hrXjlBY7T/8AXq/Y pGkb/KMt1461m6jDp1urNLZL06BNwP6cVzt1aaHewAGPy9vQB2GPoAcVVtvCenTO wkku2hYfca4faPwzWlLFaabbLFCG5bgE9hXP3sgkkCKOW5P0qSBDjk8Y6EVdjU7T 8ufcCpTjk8Cp4slQQDirAZu3H1Jq8d/PHfvSHcSSQcetMbOAAo/I1E4OOmOe9Oit /tVrcRn73BB75rPtbmSAIr5BB47109hfRlVJ5Pr2rSnltWh3OqkY71lLa2MeTFAo Gc8VjatfwQYETYBPauW1DWFklymWI4A61WhR+WfJd+T7e1aEK9u/fgVdT5V4Hr2o chyVY7c+nGatQJhAAQ1TqDj+H8TWQuq+ISMGHRBgcfvJj/Sk/tLXyOV0UfjMaadS 1/OSdGP/AAGaom1HxAcgPowI9Em/xrpvCq6m0Ms2pG0PmY8r7OrrkDqTuP5U/VdP MMzOgwrc/jXP3NxcWnzRE8HlCev096qP40lh+W5gmQf3sZBFMfx3bpHsjfP1HesK 71u41JtkSnJ6Ht9KvaZpzGQvIdzfTpSaiNRW7AtJoY02ZIeEuSc/Ue1QR3Grnpf2 gx6Wh/8AiqkF5rIwP7Stxk9rP/7KpFvNXEhb+1INw/6chx/49UiX2sjGNWhx72K/ /FVL9t1ztq8QH/Xkv/xVdYNDh5/fS9f7oo/sS36ebN/3yOail0qzjHzzSj0yAKkX S7SHEkm5wG5yfbj8M4rpoYwjooAAVQoH0q5PapcwFWAOa5bUtJK5UpuT9RXJano8 /JjYkc9RWD/YuXBk5PpitWw0gDARAvv3rpLezWCLaAOR1rOubbEqyAcq4/I8f1pL 3R90EjwYimIwpK5G76UNpsCKS4wAR827inxaZbOWbYdp776sR6TbFuYxgdMMTn+t WF0qyA+ZT/30atS6rBHkIWkI7A8VTfUp5jgNsX2OabtJ+YksT681owSCSLDc8YOa 6DTZvtCcn50GDnrWpA+eCKbPArjp1rDv9MRwcYFY50RN2cqavxaSsMW4gDIqGSEb sYqleWwWByeOVyf+BCiVxJJ8oyF6Cs+6fzj5a8oh+Y+p/wDrVAoeNgUYririXjrj zFDfTg1Ol1Gw4ZF9jxWaImxxjrUkakZGQDV2MAinxEhgO4q1BdtbzLLG20g/l7Gu ksbxLs7lO18fMv8AWr0rYTvWfKAx5DH8abBalmDbcVJcqMYIqkkKkl3wEHJJrMvZ 1uWKRcRZ69zWZM4I8mA4HRnH8hUQjAXGBgdqTycnpzQ0QB56/SmmFSeeKRsrggEi lVdwz29amiYqTuGakztYEZ/xqSUEKJF5B6qehp1rcvE/mRMQR78iuktdZiukEdxi N+zj7rf4VqR26OAeCKtLCiLwPxrE1W/tbLiZ8u33Y15Zq5q61Ca9PzsI4V6Ip4H1 Pc1WeYyKQuUi9ehaowm1gBwPQCnZyT608fLTSRjJpoAbmm7cpg5/Go4/lY+lTMcH OM4pzfOnH169KdbylwUfGaQoBJxkH1FOD4J3DB/vDofrVy11e6sV/dyfJno3K1em 8U3NxabUg8lzkFlbcfw9K5x5MzMxzJI33uc/macqGQ7pGBx0UdBUjHnvgUhPGe1I GG3/AAoL/MPQUjnJxQvAxxTuAgqHaeTgdalHK8cCmj5G9MjtR/FuHWpN2TzmnZ6V GUUHIJHuDTTGMYLNgnOBwKAiqMYA9ABThSZoJ3cZpTgD0pmcZpWIGAMUwOB2zU2c gUgHzEdsUuMA4pJAMnjtUffHvShiB1p/bNOYDaT3pqkk47UjHB4pf4iPaox978Kc nLEH0okpp6AU0klvwNR5r//Z ------------R642daJwYw1RYd3apLOsKm Content-Disposition: inline; filename=image024.jpg Content-Type: image/jpeg; name=image024.jpg Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT08/posten_uke41-filer/image024.jpg Content-Transfer-Encoding: Base64 /9j/4AAQSkZJRgABAQEAYABgAAD/2wBDAAgGBgcGBQgHBwcJCQgKDBQNDAsLDBkS Ew8UHRofHh0aHBwgJC4nICIsIxwcKDcpLDAxNDQ0Hyc5PTgyPC4zNDL/wAALCACr AIUBAREA/8QAHwAAAQUBAQEBAQEAAAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgED AwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIhMUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2Jy ggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3ODk6Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1 dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZmqKjpKWmp6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJ ytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx8vP09fb3+Pn6/9oACAEBAAA/APT1UetSAZ+t SKPwzUgU4x3qQDmnAY/pTsD86QsPUUoK5wP/ANdP478U4DNLilx+dLinY6Ube1G3 1rEAwR6VKgxj3qVBingdKkCgEkkCsnWfEFnosHmyyKW/hXPJrz/U/ijLKpS0iEXo x5zXLp471SOdn+3v8zZwAOta1h8TNUiOJJEmUdpFxn8q2rf4nT7gzWMcqfeYLKQQ PQZrrdC8daPrS7Vm8ifHMUvB/D1rqFIZQy8g8in4oxzxUgXil296MCsNRnFSgZp6 jNSAZHaue8T+LNO8OxKk8gkuHGVgQ/Nj19q8R8Q67d6xcyTvwrHIRT0FZVnZPduC 7bR71upokaLnaGPeoprMJIAoxj0FWNOsY7pmVlI7Z6VBqOj3ulkzxbpIh825fvLX pfw88bJfWhsr6dRLF9wseSPSvSYpUlQNG4YHuDUuORkVIBmnbc0Ywe1YaA4/DipF XAqQDFcF8QviPbeGIW02wIl1Zl54ysIPc+/tXlulQ3GpFtR1KR55pTktIck1tRad BK2WHX0q9HpFsuNic+tWDZqjDaDiopdMMjbioA96tWlkkPRR7mtAeW6bGUH2NcB4 t0abSbj+1NNZ4kb/AFioSMGuv+GPiq41Nlt5L0/bI+TE6481e+COv869oRtygnuK mFPApdufasMKSRz1qUA5HcfSqmtarbaJo1zqd5IEggXcfUnsB+NfKk8r614glmZ3 d7qYyMz/AHiCc813UKhIFRRhQAMCr1oCD1z7Gty3g3J1689Kti0kxx0/KmtA6g8Y x7Uzbg+lSKB6DimX1lFf2UkDjKupBzXlGmzSeHfE8QXKSwTcY+tfVFlN59pDKP40 DfmKvKalUU7FYIHcdqlUE845715x8cre7l8ERm3fFvHdI04z1HIH614j4dCy6lJL jAAwK7e2ywxWrZoCQMc5rp9P2hQqqDn17Vo+WMjoQaqzoB2/GqBAB6U0Ha3rmrUZ 3AdzXmnj6w+zasl2gwXAavfvCVxJdeFNLuJDl3t1J/KugjqwtLWMOBgEVJFhc5GD XlXx/vGt/Cul2aK224ui7Png7V6H8/0rxzwqC0sjDoK7W1OCAOtbdpHyD+tdBaIc 7ucVe+fdnJIxzzTHUsRlcA9faqckOCSF4qB4juyR06VPDgdQa5X4kwj+zrWYYzuK n8q9U+Hjl/Aekbm3MsAUn6Gusixn0qwOlFZKrkjPBJqUryeScGvPvjT4cm1zwUlx aoZJ7GTztg/uY+b/AD7V4V4QA+yz+u/+ldhZjJ3Y49a6KzZFRWJHNaCataLhfNTP pnFWk1BeFXHPFNl1AbjuOPWsyfXYY22PtDZ6k4FCazA/AYMcdVwa0LW4WTGRk+1c /wDEOMzeHFcf8s5lJP14ru/hbqU1/wCDbRJgMw5jB9QK76Op6KoKoKjuT0yaCuD0 A+hqtrRU6Fecbm+zyZHr8pr5P8JZC3noHFb63/kyEbyCOOBUjatAUKy6mtuD3yM1 lNqFmk58nUfPIP3j0rp9FvprqVB5gCit3WQkFs1wZOQvbvXn7X8txLJJFaSXWwEn ccLx6etP0fxFcXtxMItPt44oE3tuO0ntgZ6n2rqNN155LkI1uYu4BBB/EVs+I4/t nhS8XksU3DjuOatfBnUHbSLizYYEUmR+NewQnjNWKKoquCoYZz2qURhSCoyCOnWm Sp5kEoK5yhGPrXytpenvpt/qdrIAHScqR6YJFW7/AEn7THlc4xzisZNDsXjeO4cq 2eucEVctNLsbeB7a1V7gyMGZm5OfrW7psQtbxFVAijjaOQK6e+txe2EkeeWHFc4u m3UIVoiMoMbSoFMjtLuOUyeVCrE9SP6VrWVo3m+bK4aRj6YroXiD6ZcI4GGjP8qy vhs7w3TJGoUNJ8zeo+le2W5yBVodKWqyjceQGGafsKHd1HoKRh85+YDNfOvimBLX 4j61CgwrsH59SATTomyNuOOnFPGki4YFlX6kZqd7KCyi3M6jA4Heq0SbriPCbR15 rpo4C0a4yD/DVK6nuIWLm3DKo+bA5pIL22ulBUjBHerMIRm4A4Nad4og0O7kAy3k scevFcp8PZJpNVKqGKEgtnoP/r17xbH5BxV0dKKg39Ai80uGPTgdc5zTHUtDIE5k xwOlfNHja/mj+JV2LlWV2YDkYyuMA1bt7gAgGtQ36w25O4ZArHlvDNFLcHkr90ev riqS+LLYyqrRSxlf4mXg10sXjGzgt1urqUNEgwqr1b2FZr+O5r4yCGyiiifKrvOW +vpWcbn7EqPFJuIHzKD/ACrodF1OO8VWQ8554rZ12/2aZLD/AH0K4qh8Ph5NoZcD c0p59QK9qtGzED7VeHTilquoDAnoc9BTlAJC4OB196eRggDGK8k+NvhuOTRU123i X7TauDIypzsPBJP5V5dZXRmVHB60azdvDGqbtobktVGS+ZbUJGW2leDVWOF3RHkP Xg/lTzpIcBwF3A5ALVNHHuRXMiqu7GCcY/Cobq7RY9oY5zjOK6XweStvJOcg7uPc Vc1fUjL5wUZIXC5PFdB4RhNpp8KN1b5sH3r17TJN8CNzgitWiqqDc3AGe/tUo+Zj ydwoyT0+8ap6tpUOs6Rdadc8R3MTRscZwCOv9a+TLyObw9r95plww8y0laLjuM8H 8q07tBq2knyxiVRleKpWOiSSabHI1wQ0hzgdhV2DQjI+ftIZePlBxWt/ZGnxRKoT DYx8zZFSWenaVFIWkVZGH8PQVZuNMsriGUeUihuOOwqpZQx2ljJEjcpwCP4vesOS 5ZrqOD+J3AwPevTNM42AdBxXpmhsWtI/pW6OlFVcKuPX0pVY446nqaeBtbnoKU7m z2Ar5x+OegLp3iaHWYCm29QCVQeQ44zj3GK4zS9WSCydGOQRgHvWvpF0ktvsAXAO PwzVvULOW2l3xklW54PSsOTUJEkMTScH+KtDS900xJf5McsewrZ1LUbe1sJIwcsw 5cGuRttYlSSWJnyHGcdjVNdQWLUEuJGKIrg5HOBmvYtAuYL61iuLaTzIX5Vsc16j oilbZMntW6vTrS1QDN97PB9KeHVlODtYdKcZGGADz6+tc/4y8VW/hPw7Pqcvzyj5 YIv+ejnp+A6n6V8o694l1PxRez3uoXLyszfKGPC+wHYVjCR0G0nGOorR0/UZLaYE njg4rp18RC4hxIBtA6VQ1GBtgdQA3Hyjrk9KuoZLHSzvJV2xlax5b5nJVs8jIGaz mcq5KnkccU3UIZoIEd1wr9yOldx8NNZazuVtZyTBMwAOeFPY19KaepWGMegrUjcd KmrLRwucjr6Uoz09aUybVO5lUAZJJxivnL4t+J5PEWuLBYyF9PtUKR4PEjH7zfyA +lcLoelfbZGmkGIozjb6moNZsGhnaSNeDyRWSkmM7uo61ZjuSDx0781rJqu5Nucf KBk9ain1eSYbS/4VQMuFIDfMORWno1mHY3NyQEXlR3Y1t3UZvYSJFB3dsVQsUOn3 BhEgjQnHWvevCXxB0ttNtrXUbgpcxrsMjLw2O5rv7O+tryMSWtxFMh6GNgauLIQO orMJAUeue1cz4l8e6L4ZBSe48+7I+S2gOXJ9+y/jXj/iPx/rPia4Ns9wLOzbrDEx xt7lj3rirpkkuXaNyMdPpWl4ZYKbmFj8zEMPcVdvLMy5OAc8fhWRd+HY50UovlyD qR0+tYV3ot/Z8tCXj/vpyKpKSjjO/ipY4JJpPkVi3rWta6Q3DTcf7IrbWBvlVV47 CteK3KQKxHNcrfc6xIzkhQ+ABXVW8NrcWMkCLIsxTcjj1HNR6NrN9blpNPvWSUc4 3EHNd/o3xQ1VLPy7yW0klXq0owf061ymvfEbWtVjfzLlbGy52w2pO5/q3U/pXDRT RvM9w5eXuc9zV21gLQyTmEhmH6dhWVd3CmUh4trLxlau2M8drqUDo48thh89ga7K WASQgrj1BFVEjThW654xzxV1AgONi/itNfRLO5+ZrVMn0AqH+xIoGJjgUZ4pP7Pg QFmG5vTFJBbh5shcDtVbXtSXT7URxANO/Cj+771ybljtnkO5wfzNaQ1280+6tgIF liYblbOD7gVE9zFb6nIUiPls29ecHaef61LN5BmYo7gHnBFUp545QsRRET9cVLGt tZwfaLuVViXmOIdXNZEV5fahffam3GJCcKpwFB7CrUsWF3pK4ZjwrjP60gt7ucFf s4cdcrXR+HNUeJPsN2en+rYn9DW8RG7boyFkH5VPH+7Xe5BI9B1NWDex8bgEPoBm la4GQoIOTwafJAJAD/SqF7cRabbPK/YfiT6Vw2ozy6i4lA+YnIAqsYWit/mbJBzj 0qG7m2paqD8w3Nj06VpkRCTEyZYKBkj2q5cJZbY2AAyvrWTqItzc5iyh9hVWS1hZ BJIJJHPdjV+Lcun4ijCjmmSxSNFhj3onie0jjlgmeJs4JRuPx7U+GVtSjDMypdKe CvAcj+tdbo0i3lqrZ/eIdrr3BrdWNTEQAN3rVGWCYOVyAp5zjmi2tSs3mHk44Ga1 FyqEv1riPEN619qf2SEfu4+vu3/1qq2sC2BJkIO7oxHH0qvfQ+eBLEuAO3rWd5Ju pAyp8wXYw+nerxmdwgljPmKoUnHX3q6DHLBEWU5A9KyrkAztkVLKAII8AdKmJ/0E fSqkkjeWOe/p71YuVBsVJ5ORWZOTFMvl/LkZOPWug0+aRLqwnVyJJjtkI/iHvXch jzzTs8kdsdKgyd5HbBptxI4s5GDHcF4NclAimw84j94xJLdyaZOA7BG5XnioYmP2 Y898fhVaFzHdIEwAYwTx1OTVm6YmVc+lW7U5t1z7/wA6/9k= ------------R642daJwYw1RYd3apLOsKm--