Content-Type: multipart/related; start=; boundary=----------c9CR8QlXlk8wuq9govjXdX Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT09/posten_uke37.htm Subject: =?utf-8?Q?IFT=20POSTEN=20-=20DATO?= MIME-Version: 1.0 ------------c9CR8QlXlk8wuq9govjXdX Content-Disposition: inline; filename=posten_uke37.htm Content-Type: text/html; charset=windows-1252; name=posten_uke37.htm Content-ID: Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT09/posten_uke37.htm Content-Transfer-Encoding: 8bit IFT POSTEN - DATO

IFT POSTEN –  11.09.2009

 

 

Fra Instituttledelsen

 

Søtt og surt

Denne uken kan vi aller først gratulere Heidi Sandaker med tildeling fra Bergen Forskningsstiftelse, instituttets tredje forskerstipend fra Bergen Forskningsstiftelse.

Deretter kan vi gratulere Bodil Holst og hele nanomiljøet ved UiB med en gave fra Trond Mohn på 12 Mkr, se omtaler under.

 

Skåret i disse store gleder er forskningsrådets tildeling av utstyrsmidler denne uken. Kr. 0,- synes å være bevilget til grunnleggende forskning i fysikk, ikke bare ved UiB – men nasjonalt. Jeg forventer at dette blir det etterspill av – der må igangsettes prosesser som sikrer at de grunnleggende laboratorier rundt på landets institutter får støtte uten å alliere seg med kunstige nasjonale partnere og selge seg som noe annet en  det er: Disiplinbasert grunnforskning som skal foregå på alle normale universitet! Dagens system synes å ha gått av skaftet med utelukkende tildeling av store nasjonale pakker av ”strategisk” karakter. Bevilgende myndigheter synes også å ha mistet forståelsen for at slik forskning er avhengig mer grunnleggende forskning som vi tilsynelatende kun i festtaler er satt til å drive. Det kan ikke fortsette slik! (Nyhetssak: http://www.uib.no/mofa/nyheter/2009/09/181-millioner-til-avansert-forskningsutstyr)

 

Det sagt, det gleder meg å se at hele 7 artikler er publisert denne uken. Gratulerer til alle forfattere!

Jan Petter

  

Nyheter og generell informasjon

 

BFS stipend til Heidi Sandaker

Onsdag 9. september bestemte Bergen Forskningsstiftelse (BFS) å tildele 4-årig forskerstipend som sammen med egenandeler fra institutt og fakultet utgjør om lag 16 Mkr.

Heidi vant frem i konkurransen med et 30 talls søkere i en to-stegs faglig vurderingsprosess som denne uken ble avsluttet med presentasjon og intervju på Vilvite. For instituttet tilsvarer egenandelen de første årene om lag det en ny fast stilling ville ha kostet, en stilling som uansett er satt opp som ønsket på instituttets handlingsplan (subatomær fysikk).  I tillegg får vi nå en ansettelse hvor det følger en betydelig støtte rundt – som vil muligjøre at både Heidi og miljøet hun tilhører kan få gjort masse spennende vitenskap en ellers bare kunne drømt om. Dette er også situasjonen for våre to andre kolleger som har vunnet frem her. Jeg konkluderer med at Bergen Forskningsstiftelse er et unikt redskap å bruke for faglig fornyelse og rekruttering. Det sikrer at noen av de beste får muligheter, som jeg over tid tror vil ”betale seg” mangfoldig tilbake. Time will show!

Jan Petter

 

Nanoteknologi ved IFT får stor gave fra Trond Mohn
Denne uken kan vi også offentliggjøre at Trond Mohn har gitt en gave på 12 millioner kroner til utbygging av nye laboratorier i nanoteknologi ved instituttet. Det er Bodil Holst som står ansvarlig mottaker men hun samarbeider også med Lars Egil Helseth og forskere på Kjemisk institutt  og Institutt for Biomedisin i utforming av laboratoriet: Det tas sikte på over tid å utvikle en moderne elektronstråle fasilitet (ebeam) som kan brukes til å utvikle nanostrukturerer og sensorer med spesielle funksjoner, så her kan også andre som er interessert i målevitenskap og sensorutvikling ta kontakt! Videre gir dette en god mulighet for å tilby de fremtidige masterstudenter i studieprogrammet i nanoteknologi førsteklasses arbeidsforhold.

 

Undertegnede vil også her utrykke en stor takk for den giverglede Trond Mohn ved dette har vist – det er en gave som er gitt til grunnleggende vitenskapelig forskning uten noen som helst føringer for relevans og kortsiktig nytteverdi. Dette er forbilledlig og en utfordring til

oss som mottakere å finne flere slike givere som kan bidra til å bygge fremtid sammen med universitetene.

Jan Petter

 

Kake til alle i kantinen på Mandag 14. september kl 12.30

Professor Laszlo Csernai fyller 60 år, vi har fått to nye professorer ved instituttet og Heidi har fått 16 Millioner! Tre gode grunner til å spise matpakken i kantinen på Mandag 14. September og deretter feire med gratis kake etterpå – og til å gratulere de respektive jubilanter.

 

Søknad - Opprykk til professor etter kompetanse – frist: 15.09.09

Informasjon finnes her: http://www.folk.uib.no/nfyeb/Melding fra fakultetet.doc

De førsteamanuenser som vurderer å søke opprykk er velkommen til en samtale om prosessen med instituttleder hvis de ønsker det!

 

Reiserapport fra Professor (Emeritus) Halvor Hobæk

Som en del av overgansritualet som bringer emeritus inn i tittlene har Halvor Hobek har lagt ut på en sykkeltur mot syd med ukjent endestasjon. Ved avreise lovet han å sende kolleger og venner ved IFT noen reisebrev om sine opplevelser.  Første brev om turen gjennom Danmark kan leses her: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT09/hobak1.pdf

 

Det tegner seg nå en tradisjon ved at mange av våre ansatte foretar en form for pilgrimsreise  ved avslutning av yrkeskarrieren: IFT posten ser derfor frem til flere reisebrev – ikke minst fra Jan R. Lien som vandrer svenskegrensen på langs….

 

 

Når man som forsker plutselig ser muligheten for kommersialisering:
Som UiB ansatt skal man da ta kontakt med Bergen Teknologioverføring, BTO. BTO informerer også gjerne om rettigheter, prosedyrer og lover i gruppen – be gjerne om et møte!

 

Mer informasjon:  http://web.ift.uib.no/~janp/IFT09/bto.pdf

 

Fagleg-pedagogisk dag 2010

 

Neste Fagleg-pedagogisk dag blir arrangert fredag 5. februar 2010. Alle fagmiljøa ved UiB blir invitert til å komme med forslag til tema dei kan påta seg å forelese i/halde kurs om på neste års Fagleg-pedagogisk dag , meir om dette på http://www.folk.uib.no/ngfge/2009/Fagleg-pedagogisk dag.pdf

 

Invitasjon til NORKLIMA forskerkonferanse i Bergen
19.–20. oktober 2009


Hva foregår av klimaforskning nå og hva bør det fokuseres på? Hva vet vi i dag om klimautviklingen, effektene av den og fornuftige tilpasningstiltak? Hvor er de største usikkerhetene i klimautviklingen? Dette er noen av spørsmålene som tas opp på konferansen.

Konferansen åpner med paneldebatt med temaet ”Samfunnets behov for klimakunnskap”. Sentrale personer fra Regjeringen og partienes stortingsgrupper inviteres til å delta.

Målet med konferansen er å vise status og framtid for NORKLIMA-programmet, og stimulere til økt samarbeid og kunnskapsdeling mellom forskere fra forskjellige fagmiljøer. Det vil bli presentert resultater og problemstillinger fra utvalgte prosjekter i plenum og ved bruk av poster. Det forventes at alle NORKLIMA-prosjekter deltar med foredrag eller poster.

Tid og sted:

Radisson SAS Royal Hotell, Bryggen
Starter: 19.10.2009 kl 10:30 – 20.10.2009 kl 1600
Last ned konferanseprogrammet i PDF format

NorStore -

is a national infrastructure for storing, publishing and managing large scientific data collections. The infrastructure is financed in part by the Research Council of Norway and in part by the participating centers. The infrastructure is open to research groups from all universities, university colleges and research organizations in Norway.

 

Research groups are now encouraged to apply for access to the NorStore resources. Deadline for application is September 15, 2009 (for projects starting not sooner than October 15).

Projects that have already applied earlier for access to NorStore for the period 2009.2 (October 2009 – March 2010) need not apply. The on-line application procedure can be found on http://www.norstore.no/access/apply/

 

 

Utdanning 

 

Studenter med interesse for energiproblematikk:

Den 23.-24. september arrangeres energi-klima-teknologi konferansen ECT2009

Delta gratis!! Fakultetet vil betale registreringsavgiften for 20 studenter. Man vil prioritere de studentene som vil ha mest nytte av å være med. Hvis du/dere har studenter som bør delta på konferansen, send en epost til undertegnede hvor dere gir en kort begrunnelse på hvorfor han/hun bør delta.

Kontakt din foreleser eller veileder hvis du er interessert!

 

 

Kommende disputaser

 

Thinh Xuan Ho

 

I dag, 11.09.09, kl.13.15 i Auditorium 2, Realfagbygget:

 

MSc Thinh Xuan Ho disputerer for PhD-graden med avhandlingen:

 

“Modeling of transport, chemical and electrochemical processes in solid oxide fuel cells”

 

Velkommen til lokalet i god tid før disputasen!

 

Pressemelding:

http://www.uib.no/info/dr_grad/2009/Ho_ThinhXuan.html

 

 

Kommende prøveforelesning

 

Tirsdag 15.09.2009, kl.13.15 i Rom 4060, Realfagbygget

 

MSc Shahram Pourmohammadi vil holde følgende prøveforelesning for Ph.D.-graden:

 

"Man-made geothermal power"

 

Alle er velkommen til å høre på!

 

 

 

Formidling - Media

 

Besøk forskningsdagene: http://www.forskningsdagenebergen.com/

 

Dagens nyheter:

Bergens Tidende (Erik Kolstad og Øyvind Paasche, Bjerknessenteret)
Tittel: Supertrærne kommer snart
Selv om CO2-utslippene kuttes hardt er det trolig for sent å hindre store klimaendringer. Løsningen kan være kunstige trær.


På Høyden (Jarl Giske, BIO)
Tittel: Forskningspolitikk fengar ikkje folket
Valkampen nærmar seg slutten, og forskingspolitikk har stort sett glimra med sitt fråver frå debatten. Kvifor det?Nyheter av interesse:

Aftenposten
Tittel: Kan komme 100.000 nye studenter
Store ungdomskull og økende arbeidsledighet vil føre til studentboom de kommende årene. Men det er ingen plan for hvordan de skal få plass.


Akademikerne
Tittel: Marianne Harg leder viktig universitets- og høskoleutvalg
Teknas president Marianne Harg er av Tora Aasland oppnevnt til å lede et utvalg som skal vurdere universitetenes og høyskolenes selvstendige rolle.


Teknisk Ukeblad
Tittel: – Kunne betalt all norsk forskning
– Skulle jeg gjette, vil jeg anta at flerfaseutviklingen alene har skapt verdier som kunne betalt all norsk forskning de siste 20 årene, sier tidligere SINTEF-direktør Johannes Moe.


På Høyden
Tittel: Partia om forskingspolitikk
På Høyden har spurt kandidatar som stiller til val i Hordaland om deira syn på forsking, utdanning og UiB.


forskning.no
Tittel: - Klimatrusselen for abstrakt
Klimaforandringer vies enorm oppmerksomhet i partiprogrammene. - Men vi er ikke spesielt miljøengasjerte, og den globale klimatrusselen er for abstrakt for folk flest, sier norsk forsker.

forskning.no
Tittel: For mye søvn forstyrrer læring
For lite søvn er skadelig, det vet vi. Men for mye søvn er heller ikke bra, og kan føre til lærevansker, ifølge finske forskere.


forskning.no
Tittel: Kjemperotte i jungelen
Denne store rotta er oppdaget i avsidesliggende jungel på Papua Ny-Guinea, vest i stillehavet.


forskning.no
Tittel: – Dramatisk nedgang i harebestanden
Harejakten har gått ned med 80 prosent de siste 20 årene. Det indikerer at bestanden krymper dramatisk, mener Norsk institutt for naturforskning.

 

Fra Physics world:

 

Nanotubes set to shine for solar energy

Multiple carrier generation could boost efficiency

http://physicsworld.com/cws/article/news/40332

 

How to build cheaper radio telescopes

Computing costs could be slashed by careful arrangement of antennas

http://physicsworld.com/cws/article/news/40333

 

NASA faces cash crisis

Review says that $3bn budget hike is needed to return astronauts to the Moon

by 2020

http://physicsworld.com/cws/article/news/40325

 

Ultra-strong Velcro-like fastener inspired by birds

Steely hook and loop fastener could hold aeroplanes together

http://physicsworld.com/cws/article/news/40315

 

Acoustic tweezers put the pinch on living cells

Device is smaller and more efficient than optical tweezers

http://physicsworld.com/cws/article/news/40311

 

Optical 'quantum computer chip' performs first calculation

Device employs Shor's algorithm using four photons

http://physicsworld.com/cws/article/news/40306

 

 

Publisering

 

Cluster models of light nuclei and the method of hyperspherical harmonics: Successes and challenges
Author(s): Danilin BV, Shul'gina NB, Ershov SN,  Vaagen, J. S.
Source: PHYSICS OF ATOMIC NUCLEI   Volume: 72   Issue: 8   Pages: 1272-1284   Published: AUG 2009

 

Abstract: Hyperspherical-harmonics method to investigate the lightest nuclei having three-cluster structure is discussed together with recent experiments. Properties of bound states and methods to explore three-body continuum are presented. The challenges created by large neutron excess and halo phenomena are highlighted. Astrophysical aspects of the Li-7 + n -> Li-8 + gamma reaction and the solar-boron-neutrinos problem are analyzed. Three-cluster structure of highly excited states in Be-8 is shown to be responsible for extreme isospin mixing. Progress in studies of He-6- and Li-11-induced inclusive and exclusive nuclear reactions is demonstrated, providing information on the nature of continuum structures of Borromean nuclei.

Modelling excess surface energy in dry and wetted calcite systems
Author(s): Kvamme B, Kuznetsova T, Uppstad D
Source: JOURNAL OF MATHEMATICAL CHEMISTRY   Volume: 46   Issue: 3   Special Issue: Sp. Iss.
SI   Pages: 756-762   Published: OCT 2009

 

Abstract: We have combined the calcite force field of Hwang et al. (J. Phys. Chem. B 105: 4,122-4,127, 2001) with the F3C water model and a hybrid Lennard-Jones/van der Waals 3-site potential for CO2 to investigate the (10 (1) over bar4) and (10 (1) over bar0) cleaving surfaces of calcite under dry and wetted conditions. The wetting fluid included both pure water and water-carbon dioxide mixture. Excess surface energies and structural features of the calcite-fluid interface were analyzed, with the simulation results for the relaxed surfaces confirming the experimentally observed morphology and supporting our conclusion that the relative stability order of calcite cleaving surfaces under investigation will remain unchanged in the presence of water-carbon dioxide mixture as well.

 

Modeling the dissociation of carbon dioxide and methane hydrate using the phase field theory
Author(s): Svandal A, Kvamme B
Source: JOURNAL OF MATHEMATICAL CHEMISTRY   Volume: 46   Issue: 3   Special Issue: Sp. Iss.
SI   Pages: 763-769   Published: OCT 2009

 

Abstract: Hydrate that is exposed to fluid phases which are undersaturated with respect to equilibrium with the hydrate will dissociate due to gradients in chemical potential. Kinetic rates of methane hydrate dissociation towards pure water and sea-water is important relative to hydrate reservoirs that are partly exposed towards the ocean floor. Corresponding results for carbon dioxide hydrate is important relative to hydrate sealing effects related to storage of carbon dioxide in cold aquifers. In this work we apply a phase field theory to the prediction of carbon dioxide hydrate and methane hydrate dissociation towards pure water at various conditions, some of which are inside and some which are outside the stability regions of the hydrates with respect to temperature and pressure. As expected from the differences in water solubility the methane hydrate dissolves significantly slower towards pure water than carbon dioxide hydrate.

 

 

Two approaches for modelling hydrate growth
Author(s): Buanes T, Kvamme B, Svandal A
Source: JOURNAL OF MATHEMATICAL CHEMISTRY   Volume: 46   Issue: 3   Special Issue: Sp. Iss.
SI   Pages: 811-819   Published: OCT 2009

 

Abstract: We consider two different approaches to model growth of CO2 hydrate, phase field theory and a model based on cellular automata. The two approaches are applied to simulations of hydrate growth from supersaturated aqueous solution of CO2. The thermodynamic models for the solution properties are derived from experimental solubility data while the hydrate thermodynamics is based on adsorption theory with reference properties derived from molecular simulations. We show that the cellular automata approach has the benefit of being much more computationally efficient, and are still giving results which are consistent with results from the phase field theory.

 

 

Chemical shift based MR imaging and gas chromatography for quantification and localization of fat in Atlantic mackerel
Author(s): Brix O, Apablaza P, Baker A, R. Grüner et al.
Source: JOURNAL OF EXPERIMENTAL MARINE BIOLOGY AND ECOLOGY   Volume: 376   Issue: 2   Pages: 68-75   Published: AUG 15 2009

 

Abstract: The purpose of this study was to quantify the content and localization of fat in Atlantic mackerel (N=17) in order to assess fish quality and understand the bioenergetics of different life stages for this species. Measurement of total fat content using chemical shift based water-fat separation (MR) imaging was performed both when the fish was most starved (June) and well fed (September). The results were compared to triglycericle content measured by gas chromatography in the same fish. For starved fish a fat content of 40 +/- 23 mg/g tissue was estimated by MRI compared to 39 +/- 16 by GC analysis (p = 0.732). For well fed fish, however, there were no agreements between the two techniques (447 +/- 101 by MRI; 212 +/- 89 by GC; p = 0.032). This could be due to the presence of non-triglyceride lipids, and the two approaches different sensitivity to these lipids. The results demonstrate that chemical shift based MR imaging is a powerful method for visualizing the seasonal variations in fat distribution, allowing storage fat to be distinguished from volatile fat based on their differences in hydrolytic stages. These findings underpin the potential of this imaging technique to obtain quantitative, accurate and non-invasive measures of tissue fat content.

 

 

Magnetospheric convection from Cluster EDI measurements compared with the ground-based ionospheric convection model IZMEM
Author(s): Forster M, Feldstein YI, Haaland SE, et al.
Source: ANNALES GEOPHYSICAE   Volume: 27   Issue: 8   Pages: 3077-3087   Published: 2009

 

Abstract: Cluster/EDI electron drift observations above the Northern and Southern polar cap areas for more than seven and a half years (2001-2008) have been used to derive a statistical model of the high-latitude electric potential distribution for summer conditions. Based on potential pattern for different orientations of the interplanetary magnetic field (IMF) in the GSM y-z-plane, basic convection pattern (BCP) were derived, that represent the main characteristics of the electric potential distribution in dependence on the IMF. The BCPs comprise the IMF-independent potential distribution as well as patterns, which describe the dependence on positive and negative IMFBz and IMFBy variations. The full set of BCPs allows to describe the spatial and temporal variation of the high-latitude electric potential (ionospheric convection) for any solar wind IMF condition near the Earth's magnetopause within reasonable ranges. The comparison of the Cluster/EDI model with the IZMEM ionospheric convection model, which was derived from ground-based magnetometer observations, shows a good agreement of the basic patterns and its variation with the IMF. According to the statistical models, there is a two-cell antisunward convection within the polar cap for northward IMFBz+< 2 nT, while for increasing northward IMFBz+ there appears a region of sunward convection within the high-latitude daytime sector, which assumes the form of two additional cells with sunward convection between them for IMFBz+4-5 nT. This results in a four-cell convection pattern of the high-latitude convection. In dependence of the +/- IMFBy contribution during sufficiently strong northward IMFBz conditions, a transformation to three-cell convection patterns takes place.

 

Search for Dimuon Decays of a Light Scalar Boson in Radiative Transitions Upsilon ->gamma A(0)
Author(s): Aubert B, Karyotakis Y, Lees JP, et al – BABAR.
Source: PHYSICAL REVIEW LETTERS   Volume: 103   Issue: 8 Article Number: 081803   Published: AUG 21 2009

 

Abstract: We search for evidence of a light scalar boson in the radiative decays of the Upsilon(2S) and Upsilon(3S) resonances: Upsilon(2S,3S)->gamma A(0), A(0)->mu(+)mu(-). Such a particle appears in extensions of the standard model, where a light CP-odd Higgs boson naturally couples strongly to b quarks. We find no evidence for such processes in the mass range 0.212 < m(A)(0)< 9.3 GeV in the samples of 99x10(6) Upsilon(2S) and 122x10(6) Upsilon(3S) decays collected by the BABAR detector at the SLAC PEP-II B factory and set stringent upper limits on the effective coupling of the b quark to the A(0). We also limit the dimuon branching fraction of the eta(b) meson: B(eta(b)->mu(+)mu(-))< 0.9% at 90% confidence level.

 

 

 

 

 

------------c9CR8QlXlk8wuq9govjXdX Content-Disposition: inline; filename=image002.jpg Content-Type: image/jpeg; name=image002.jpg Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT09/posten_uke37-filer/image002.jpg Content-Transfer-Encoding: Base64 /9j/4AAQSkZJRgABAQEAYABgAAD/2wBDAAgGBgcGBQgHBwcJCQgKDBQNDAsLDBkS Ew8UHRofHh0aHBwgJC4nICIsIxwcKDcpLDAxNDQ0Hyc5PTgyPC4zNDL/2wBDAQkJ CQwLDBgNDRgyIRwhMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIy MjIyMjIyMjIyMjIyMjL/wAARCABYAYUDASIAAhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEA AAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIh MUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3ODk6 Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZ mqKjpKWmp6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx 8vP09fb3+Pn6/8QAHwEAAwEBAQEBAQEBAQAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtREA AgECBAQDBAcFBAQAAQJ3AAECAxEEBSExBhJBUQdhcRMiMoEIFEKRobHBCSMzUvAV YnLRChYkNOEl8RcYGRomJygpKjU2Nzg5OkNERUZHSElKU1RVVldYWVpjZGVmZ2hp anN0dXZ3eHl6goOEhYaHiImKkpOUlZaXmJmaoqOkpaanqKmqsrO0tba3uLm6wsPE xcbHyMnK0tPU1dbX2Nna4uPk5ebn6Onq8vP09fb3+Pn6/9oADAMBAAIRAxEAPwDG ooo/CvdPjgoooALMFUEsegHU0AFFWRpt+wBWwuiDyCIG/wAKhmgmtyBPDJETx+8Q r/OldDaa3QyiiimIKKKKACijI9qMj2oAKKMijI9RQAUUZHqKMj2oAKKMj1oyPagA opMilyPagAooyPajIoAKKMj2oyKACikyPUUZoAXNKG54pMj1oz70WAeH9acGqHPv S7sdxSsFycNTg1QBh0zTg465pDuT5pd1QBh608OPUUrDJt1KDUQYetKG96LATBqc GBqHcPWnBvelYCYH35pQ1QhvcU4P70DJQ1ODe9RBqUNikBMGpQ3pUQb3/WlD0WGT hqUGod3uKdupWAmDelKDUO7nrTg3vSAmBz0oqPd7iigVjnqKP51q6FpqXk73FxG8 ltb4LRp1lc/dQe5/lmtZOyuxRi5OyHWOjq1oNR1F3hsuSqoMyS464HYe54ratLpI ru7srOCG1WCNZFMZ+Z14LFnYdgc8Cqb3tzdg6rYOxmhj2Xdo4G1Y/Zf7mOMVXsrl dS8SwC1C2QuUELFvnC5GDj2rFpyvc6ouMGlHr+JpaU9xeQXRuLieRlnZU/esGZdh ICYOM5ANVNL1O/OmXNxc3L3CxY3QyqHG3+9zyRng81ux+AdVniEj62vzneCFYDI4 BrG17SLzw9p6R3N+k5nkZCiIQQvVuT2JqFKEnZM0lCrCPNJNJEP9m2usWkVzbxJp 91MxWOMv+5mYdQpPKn68e9YE0MtvM8MyNHKhwysMEGtcCTWdRhFnbhbS1RRtlPyR KOrOfc55q/qaWmt2ry2kvmXUCF48/eliU4IPuOoPcfStVJxdnt+RhKCmrrf8zlqm tf8Aj5Tr36DJqEHvUtrj7QucY9zitXscyNP5vWX8Ylo+b1k/79im/u/9j/vo0fu/ 9j/vo1nY0HfN6yf9+xR83rJ/37FN/d/7H/fRo/d/7H/fRosA7Desn/foUfN6yf8A fsU393/sf99Gj93/ALH/AH0aLAO+b1k/79ij5vWT/v0Kb+7/ANj/AL6NH7v/AGP+ +jRYB3zesn/foUfN6yf9+xTf3f8Asf8AfRo/d/7H/fRosA75vWT/AL9ij5vWT/v2 Kb+7/wBj/vo0fu/9j/vo0WAd83/TT/v2KMN6yf8Aftab+7/2P++jR+7/ANj/AL6N FgHYb/pp/wB+xR83rJ/37FN/d+qf99Gj93/sf99GiwDvm9ZP+/Yow3/TT/v2Kb+7 /wBj/vo0fu/9j/vo0WAdhv8App/37FGG/wCmn/ftab+7x/B/30aP3f8Asf8AfRos A7Desn/ftaPn9ZP+/Ypv7v8A2P8Avo0fu/8AY/76NFgHjf6yf9+xS/N6y/8Aftaj /d/7H/fRo/d/7H/fRosBL8/rL/37WlG/1l/79rUP7v1T/vo0vyf7H/fRpWGS/P6y /wDftaPm/vS/9+xUeU9E/wC+jR8n+x/30aLAS/N/el/79rRlv70n/fsVH8n+x/30 aMp6J/30aLASgv8A3pf++BS5b+/L/wB8Cov3fon/AH0aMp6J/wB9GiwEoL/3pf8A vgUuX/vS/wDfAqLKf7P/AH0aXKf7H/fRosBIC/8Ael/74FKC/wDel/74FRZT0T/v o0vyf7H/AH0aVgJcv/fl/wC+BS5f+9L/AN8Cosp/sf8AfRoBT/Y/76NAyXL4+9L/ AN8Cio/3f+z/AN9GiiwXOf4FdQHsNPtLGwvJbiI7PtDGE4DSP03H0C4/76rmkG6R F7FgP1rrNQYtqk6LqtisSTMrQTpyAvy+h7KO9VU3SHR0TZj65dtLdBPs8ELBAGeG Qt5o6gse5qXwhB9o8T2iAA43Nzx0FZFwYjdTGAEQlz5eey54/Suh8DSeVrzsApcW 77FI70TVqbsOm+aum+56XA90I3Cwzqsx2nnPlgLjK/jXI+ObRv7CimZJMxTKm6Rs s2VwWP5V2Ia4ZIUgMcQDB5lZSNyEZwvvmsHxrOE8N3kMoK58soQPvMT+lcFJ2mj2 MRFOlK/Y8tilaNmAdgjja4U/eXPSuhWLTtGgttUie7W5Zt0ELsvzLnktgfdIyPxr mq2bRNPezS6vZfMaNSnlF8FmzhR04UDmvQmjxKT/AK7FbWbVLPVp44j+5YiSI/7D DI/Q1WtM/aUxnPPT6Vo66Y3j02WJtyNbbQT6K7KP0FZkDBZlLYx/tdKcdYiqJKbs b2n2F1qV6lpbIxlcEgMQBwM1WYOjFSsmQcHpWx4GmRvF1qqmHOyX7pOfuGq+n6NN rCX9zbyWaR2sgEhkkKgZJ5z+FZOVpNPY2VPmgnHdt/gkZ3zf3ZP0pfm/uyfpWjqe gy6fBa3EU9nc29y/lRyROSN/pT9S0KLTIp1l1LTzd267pbcO2R7A9zT54sTpTV7r Yyvm/uyfpUksM8BAmhnjJG4BgBkV0GuaXa2ng/Sr5JLJZNmXIc5lz6euK0rO1uNR 8Y2sGtSWcxjsw6oMjcpHHHc1Dqq1/X8DRYd83K99PxOK+b+7J+lHzf3ZP0q/caQy DVJY5rOSKwILsjkghjxio7bTTNZ2l60tosE9z5ALMwwe+far5luY+zle39dinlv7 smPwo+b+7J+ldzcaDYp8QbaDNl9nkXcbfd83CDqPc81xutww6frFzbrLaOqsSDG5 IGe1KFRSdkaVaEqabfexbttDvrnSpdSVQltHnmRwpbAydo71m5b+7J+ldZcWKS/D myl+1WaiOR5sNIcNwflH+17VnweFmdbaOe/sILu6QPDbu7ZYHpn0zUxqLW5U6D0U V0T+8w8t/df8hRlv7sn6Vr2PhbUL2W8iAtIntTiQSSED86pajpklhePAHtZwoB8y NyQatSTdkYSi4x5nsWBol9/Y/wDahAS352hnUOwHcDvWblv7sn5Cux1vSHbwfo7C e03W8Z+Uufnyei+tYM/h67g1mHTG+ymWQIQwY4G4ZqYTTWprVp8rSXl97MzLf3X/ ACFPjSWWRUjimZmOAAASa1rbwxcy3N6k01pBDZtslmZjjPtS2em3dh4js00+5s5Z SwMUysSvPqKfOuhCg9L7Mow6ZeT213OsTqtpjzgxAIycDiq0Uck0qRKr7nYKOnU1 1dsl02m+Ljd+Q1wzR7ypOC285rIGi3OmalponNuJZWSQxqxzGCeM+9JT3v8A1oVK CSTW3X72v0KF7Z3Gn3klrcI4ljOGAII9agy392T9K6fxDo1zfeINZux5EdvbkFpJ GIycDCj3rmBbzEgCOHJ6DcaqErq5FVKnJr1/MTLf3ZPyFGWx92T9K6JfBlwWS3e8 sEv3XcLYu2fpn1qnpnhq71D7Q8jWltDbnbJJI5wG9KXPHe43SmmlYycv/dk/IUvz f3ZP0rU1Pw3d6XaQXMjWkkczlUaOQkEDvV3wfpCX+o3QukttiWz4VmJyT0P4UOaU eYI026ipvRs575/7sn6VPaWtxe3cVtCrGWRtq5IHNaFr4ZnuJrzfcWUVtavte4Lk qT2x61e03Q59K8UaU5e2mt5pA0c0TH5hSlNWdhwpttN7X/Wxz88MtvcSQSI++Nij YIxkUzLHtJ+lbGp6Lcyz6rqLfZ44I7p1XexzIxPQUWnhW5nsbW9knsYLecn5pJCM YOKfOrXYezfM0v6Wxj/N/dk/Sl+b+7J+lasvhbUI9aj0xUtXkkXekgc7Sv8Ae/Sp LvwvJFZTXNpd2V2sH+uVGIKD19xRzxF7OWumxQuLC6tbO1uZEbyrlS0eCCeOOR2q sN3pJ+ldHqdlPdaB4bt4UjaV42VRuI5Ldqil8ITKsyQ3ljPdQqWkgVzkAdcetSpq 2pcqTv7nl+VzC+f+7J+lOjSWWRY445XdjgKoBJrU07wzPfWBvZJ7O2gLbY2kcje1 WbfQtT0fX9NSJ7Vbqb5423EgdRz603OOy3JjTk0m9nb8TCZZI2KOkqsDghgARSfN 0xJ+lWdRhuZNTunuBA85lYyMGOCc81WFtJ/ci/76NUtjKUop2uHzH+GT9KKX7M/9 2L/vo0UC549zAQ4kQnoGH860tchZ/Ed6kaMxknLqAMk7uR/Osw9K7FNZS2sLS+ZJ GWWMRv5WAWkQbSjHqARtPHpVzbTTRdKKkmm7HIzQyW8zwyoUkQ4ZT1BrX8I3AtvF NixYKGfZk+9Q6taXbBdRuIVh8/H7lSSyDACk9+cdfauh0jwFcyWCalfXa2TDDxIw 545G70zUznHk957l0qVR1PcW2p3qwLst3kbMiMXAJ3FGzjP5cYrlPiNIsGmwW4A3 TTs3HoOc/nXRpOUlYfbxJLIMuZBkRqT7dD6etZuv+FoNZ+wRzam6vCjL5r4O7PT9 a4qbUZps9evFzpOMFqeTU5o3jCl0ZQ65UkdR6itK80G+sdaGlzIBMzbUYnCuPUH0 q/Z3lwLlNIlslSZl+zt8mWfjC5z0UdePSu9z0utTw1Td7S0KGqqI7LSI+cralj/w J2YfoaoQZEy43Z7betXdcuI7jVpRCcwQgQxH1VBgfyqjFjzBnGPenH4QqP39DrvA xc+LrXPmkbJfvAAfcNTaYX/4RHxNnzP9bFjgZ6msHSNUbRtSjv7dIGljDABy2PmB H9adBq8lvpt/YokBjvWVpGLNkbTkY/OsJQbd15fmb06sYwSf978VY3Ip5Lf4f2kw 8wtHqZbGBngDirbvo3iltRnis721v1ha4LllKkjtiuZj1l49Ii00RW5hiuftAJLZ LY6H2q/J4rAtrmK00rTbN7hCkksIbcVPUD0pOD6IuNWFrN6WXTy6FjXi/wDwhnh0 jzMmKToBnqetdGpb/hYenD58fYV7DH3K4iXXDP4fi0ia1tJEhyIZju3xg9hVg+Kb r+3LbVhHbCaCNYguWwygY5+tJ05NWt3/ABKjWgpJ3/l/DcuaaX/4RnxNzJ1TGQP7 /aglz4Gsf9bn+0G7DPaqVt4lNreXksWn2At7tQs1odxjOO/51FqmvtqNtb2qWtpa WtuxdIoN2Nx7mq5ZX2/qxHtIKO+trfjc6y43f8Lbh+/j932GP9VXFaiZBqd3jzse c/ZfWtG58Vz3Gq2ep/ZbKO9t+TKm7MvGPm/Cs3U76LUr57oWttbl+SkRbGe5ohFq 110FXqQknyvq395u3xf/AIV5pn+sz9sfsM9DVrWi48Y6NjzP9RbdAMVzcurPNokG lMkAghlMqsC24kjFakPjB4xbPNpmnXF1bIEiuZA29QOn5UuSS6d/xKVSD0btt+B1 bMWHis5b06e9ciN3bf8AkKZp/iCdG1GGTyXOo8yNk5znPFL8p/u/maIxcb3OPFTU mref4ts6HVs/8I7oXDZ2t2HrVzUN3/CdWQw33YeMD0rnrrUXu7C0s3WMR2wKoQTk 59a6Sw1XUG1bT7W602EXHyqJyh37Mfl0rNppfeb06kKkrX/l/BWsVpdUtbTUtYtL 62lngnuC37sgEEGnxWdrbeINGuLITLBdASbHIJU5PFUbrU4bTWNRDWVpdpJOxHm5 4+mKgm16aXUrW8ENvH9lAEUSZCqB2pqD6f1oJ1oJ+872emmq1vudHoskEV74ge7B MCzoWB6ffP6ViajFdw+Kgbl3kZ5ldXAGGUngj2qmNYlEeopsixfkGTk8YJPH50Pr MslrZwSpE5tG3RSEncB/d+lCg07kzxFOcFC+2v4v9Dp/FqvPZymzJ8uCfN1GvUsQ MMfauLjLebH/AKz7w7D1rSTxBcJqlzfbISblSssRzsYYxWUSm4soVecgAniqpxcV ZmeKrQqz54v+un9dzq7rP/CxIfvY86Pt/s1BNn/hGdY+9/yEB2/2jUK+KZBIlw1h ZNeKu0XJB3dMZ+tQ6XqN5a2t5ItnFd2krgziRSV3HvUcskl5WN/bU3JpPfmfpdE1 /uHhDSvv/wCvk7dsUnhUn+1J87/+PSXqB6Cp9duHuPDOlySxRxFpXKxqNoVccYHp WNpmovpd59phSJztKMr5wynqKpJuDXqZzlGnXi29Eo/kjY0kWp8LX323zxD9pT/V gZzirFrf2c+p6JaWIuNlvI2WkA5zWRba4bWS622lq1tcnL2zZ2D0xSNrQF9bXMFl aW/2c5WOPOCfek4Nt/10KjiIRjFJ7WT013vubPixWmghntGb7HFI8bxqB8kuTkn6 1R1TJ8I6L9/rL2H96qcOtTRPe5SKSK8yZYmJxknOR71Bcai9xptrYssYjtt2wgnJ 3HPNOMGrLsTVr05uck9ZK34r9EddHn/hIdG+9zpv/sh61g6GW/sjWvvf8eo7D1qD +37kXtndKIlktIhCnXDKBjn606518y2c1tb2NpaJP/rTCDlvakoSWn9blyxFJvmv tf53SRsQE7fCn3upzx/tVX0sn/hK7/73+ruOuPSsd9XmaGwRRGhsf9UwJz1zzV6T xO7CdorCzhuJlKyToDuIPWjkkCxFNtNvaz9bJL9B16T/AMIdpR+b/XSZ4HpWtlv7 b8NZ3f8AHuM/r1rGsdTu7LRljfTobmxaQmMyoSFfvir+vX81pqOjXrKn2iO2DFDw AcntUtO9vUuE4KPPfblv8mjE1It/al39/wD1rY6etVgzf7f5Cieb7RcSTMEDSMWI BOOaZx6L+ZrZLQ86UrybQ/Lf7f5CimfL/s/rRTsK5yWK2vD2oJBM1ncOEhmYPG7D IjlH3WI9D0PsaxfzpK3lHmVmdMJOMuZHWpaXuo61JFdpKLe2I3ozDdKxOVQN3yeh 7Ct/S/E/mam8Ooxvew26qsc8eCqnHO7plu2fauU0zXo8W8Gol/3BHkXSjLR+gYfx L+oq5Bo5bToLZ5BJZpcGZp7Ulg6kccAZDD3Fc04dJHfSqNa0/n/wTv4tb0JBJLZ3 tum4/vYypAJHrxway5fFekQTOtnAbm4ucIu7PktjsHPb2Ari9PkcWF2XZhM9zkb5 QjY2kZIPUU/Q21Iaa9vDb/aI4phIsUsZKMO+G6LgjOcio9hFXdzb65OVklb5CXN1 /wAJKjC5uPLvEdgFMbMqKM4AOcBfXNKb6507Q4pbwqb50aOzBHzpGeC7Hr04X8aS aSw0e8uLoss91KxZbOKQmKP/AH2H3uew4rAu7ue+unubmQvK5yW/oPQV0Rjf0OKd Rx1b97+vxIafDnzhgHPt1pnanR48wZK4/wBvOP0rV7HKi58/92X81o+b+7L+lM3R /wB61/JqN0f961/Jqgof8392X8xS/N/dl/Naj3R+tr+TUbo/W1/JqAH/ADf3ZfzF Hzf3Zf0pm6P+9a/k1G6P+9a/k1FgH/N/dl/MUfP/AHZfzFM3R/3rX8mo3R+tr+TU AP8Am/uy/mtHzf3ZfzFM3R/3rX8mo3J/etfyaiwD/m/uy/mKX5v7sv5rUe6P+9a/ k1G6P1tfyagCT5wcgSgj3FbEEpmiD4bPcEisPdH62v5NVmyuI4pSrPbhG9A1S0RN XRr/ADejfmK008Q6vHb+Qt5LsxjnbuA9M9axftNv/wA9YPzNH2m3/wCesH61Dinu jOM5w+FtE/zEkkMT7kUfN6N+lQfabf8A562/5mj7Tbf89YP1p2I1J/m9G/MUfN6N +YqD7Tbf89YPzNH2m3/56wfmaLBqT/N6N+Yo+b0b8xUH2m2/56wfrR9pt/8AnrB+ ZosGpP8AN6N+Yq3ZanfacWNpNJHu+8OCD+BrN+02/wDz1g/Wj7Tb/wDPWD9aHG+6 KjKUXeLszQvb+71CYS3cskrjgZwAB7Cq3zejfmKh+02//PWD9aT7Tb/89YP1oSts hNyk7vcn+b0b9KAGJxhvxIqH7Tb/APPWD9aT7Tb/APPWD8zRYWppf2dceq/99f8A 1qP7OuPVf++v/rVPYX0E1uB50ZZODg/lVn7RD/z1T86i7OlUotXM/wDs649V/wC+ h/hR/Z1x6r/31/8AWrQ+0Q/89E/Oj7RD/wA9E/Oi7H7FGf8A2dceq/8AfQ/wo/s6 49V/76/+tWj9oh/56p+dJ9oh/wCeqfnRdh7FDbK41jT0KWt1sQnO0kMB+BFVrmC+ vJ2nnmMkjdWZqt/aIf8Anqn50faIf+eqfnS63sU4tx5W3b1M/wDs+49V/wC+qX+z rj1X/vqtD7RD/wA9U/Oj7RD/AM9U/Ondk+xiUP7On9V/76oq+LiA9ZkH40UXY/ZR Mbxv4QbQLr7ZaAnT5m4H/PJv7v09K5GiitMPNyp3Z0Y6nGnWajsFSQXE9s++CaSJ vVGIoorY5E7F/wD4SLWQAP7RmOOmQp/pVe51XULzi4vZ5B6FsA/lRRRyR7Fuc2rN sqDgUUUUyAo70UUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFACYoxRRQAYox RRSAXFJiiigBcUYoooAMUmPUUUUALikxRRTAXFGKKKQFqwmENyA33X+U1t/lRRWc 1qb0XdBj/OKX8vyooqDYT8vypcf5xRRSATH0ox9KKKAsH5UY/wA4oooAWiiiqS0C x//Z ------------c9CR8QlXlk8wuq9govjXdX Content-Disposition: inline; filename=image004.jpg Content-Type: image/jpeg; name=image004.jpg Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT09/posten_uke37-filer/image004.jpg Content-Transfer-Encoding: Base64 /9j/4AAQSkZJRgABAQEAYABgAAD/2wBDAAgGBgcGBQgHBwcJCQgKDBQNDAsLDBkS Ew8UHRofHh0aHBwgJC4nICIsIxwcKDcpLDAxNDQ0Hyc5PTgyPC4zNDL/2wBDAQkJ CQwLDBgNDRgyIRwhMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIy MjIyMjIyMjIyMjIyMjL/wAARCABYAM4DASIAAhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEA AAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIh MUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3ODk6 Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZ mqKjpKWmp6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx 8vP09fb3+Pn6/8QAHwEAAwEBAQEBAQEBAQAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtREA AgECBAQDBAcFBAQAAQJ3AAECAxEEBSExBhJBUQdhcRMiMoEIFEKRobHBCSMzUvAV YnLRChYkNOEl8RcYGRomJygpKjU2Nzg5OkNERUZHSElKU1RVVldYWVpjZGVmZ2hp anN0dXZ3eHl6goOEhYaHiImKkpOUlZaXmJmaoqOkpaanqKmqsrO0tba3uLm6wsPE xcbHyMnK0tPU1dbX2Nna4uPk5ebn6Onq8vP09fb3+Pn6/9oADAMBAAIRAxEAPwCa CyjeUxRzLLcNvWKCJslgMkY9wAc0huraxlSa4u7e0lnGdkzfKCDzj3HArttek0/Q tKsdRt9MhWVk8sSw2+5l7Y46AjNefeKNA1XxBpujNpfh24dkiuEePbyPmX5mJ7nt UWvPlOf2Whq75msBeQpEzNjBA+VgRxz79qdJYXsiiV28ssgc7Twpx0+vNX/D2geJ fsRtZ7Y6fttljzOA8bYGAm0deec9sVS1Hw74yl04AaRDD5TF5ityAGAHUfXFYSnN R92N2HsiQW6RW6GSd9ygqUUZIq5FcLHvhlImgA2GTq2fQ+/NYlyqjQo9SdGN2IN0 kAzuifBIHuDyR9DU/h25utU0xbiOWLazHzG6YY/zwCKrWyTJ5TutE0bT5rDzpo2l ZpGQl2yMDoKyb63sUt5fLZVXaTsC4PHvVX7Tf+H7G4ms1N9bxo8rQ7+HY8H9Ofwr M0O5k1Xw3bidZRJKhjmkc4xkZ49sYGa2VSKVmU0rFzMrMpLqVyeeOPT8KXzGQOPM G5eF9zW7oHh+yk0r7WrB2nLMrOvMYXI24/DNVrnR2uhGsMduJhyu2TGTjvVKF0Lk ZUhukkGCwDEHIJ5qwpR3XO04Xdg8Ypkfhm9+TLQiQjjDZ4PH5ipx4cvUlWFVmlkw XbC4Qe2/ufaocGmJQbZZkYQ6eTLZOJyCdzDn1BFTLZwSjHmTQsY8qZY8BiACce2D VS90PX1sD/Z9vYm7yABdScYPUcfpUOot4wWzt21m58PWBaVYYWzIxaRuAOB1NWmb chpHTroXPkmEs20kMOhAweKhaGWLaJEKlvu5HWtyGxvkntzPeO92kZJIH7vPAOPY 1U1LS7x5cw3itcR5kClOAWPp9RTuKVPsZoLeZtYFGHbFODkA9wO+Kv39lNdxAIHk upIgs0iYBikxwwHpnPFTxRXB06WLyN07Ao77MbmA447VRPsjKz8vOfb2rnvF+o3N jb20UBaOaSTBJ7HBxn9TXbyWf22NLlYys7FUPynC49K858Z6J4k8QeIftEWizvGE VEkjwoYLn72T1yfyrGs3yaDVOz1Os0GK5m0bTTcLOGkgBaR1yxx3I962RaxljuWd /mzxHjFS+Df7WHh2CLWbM2txCBEqtIHZlUABiR3PPFb+KqLaRcYJHOfY1bKrZ3Tg cDJCj8KwfHfhfUfElnp9tpsTIYDljO+IwMY6dST6+1d7HFsYnJP40jzqsmzkkDtV XZSSXQ4PQ/BEOnaRa297p2n3N9HFsluDGW3/ADHA59sVpS6Tb2Efmf2bZIGbGI7N P8K6bzlACtyazdZtzqVrHEkzwYffuHXoRiptcdzYMKYACrgdtvFOwayItea4iEtv p1xIhPysSqhh68mspfGc010kEWjTAMyAu8qgBWOM0roVzT0HQo/D8FzDBPNcLc3U l0zTHJUuc7R7DtWjcRG4tpYHJRZUKEocMARjg+tS5xnj8fWquo3b2em3V1HF5rwQ vII843EDOM9qduwHKn4ZaI9q9vLc6lIJGBZ3uSWOBgc1Jb/DbQrRVRHvDGowqGbC r64A9azdA+JN9rt1bImhpDFJcRQO/wBqDFA4YhsY5+7XoJ5GKFZiaR5V8UNLh8Oe CEm0yWeGQTpbZZ8jY/3s5+nWuP8AAd/u0u7gebfB18px09cHqeB0r0T4zsI/h3JI UDhLuA7T3+b/AOvXjHh7WZdMmhWO1ggmVxucjLSA9j6cZrCtpG8UY1Ek0e0eHbie 71eCGzmMW2J5CkyHDJ0z+bD8jW8/hOXBaDUWglI4dYwdvriuX8A6yNV1OUxki58l ghdPlMYYZI9eeK7W7uNUgeEJLbMJJCpJQ8AKT6+oFaUp3jdG0dh1roSQ/Z3nnMs8 BUrJt2nA7Ee9a/HSvO77xZr0TyLHNp4KQSSEBCTlASR19qpv4t8QNdSRrfWyhJNv EI6EZFW5NlHetoNi+qHUWEpuC4f752ggDt/wEVPqGl2WqJAl5AsqwTLcRg/wyKcq 34VzvhW+1DWvD9td32pOLmV5UxHGqgkMQOMdgKsa3Hd2ek311HqV2ZLa1eVV4ALq pIzx3pJgdNjnPWmhF8xn2DceCcelchb2V42k3M82sXzmW1SRD5mPLYjccYHvj8Ko 2tneS+MbjTm1fUJLaCG3uNjS9d5k3DPpwPypgd8FVSSAAT1I707I9f1rKGkWeEz5 rZPeZjUMmiae0qOYScMRzK3c/WmBs716bhn0zTDcQp96ZF78sK4m8srW9ttRuY7E 29/bXIs4sSnDBGDbh7EE/lXH6kLqLU54bdpmXzbYIoBIAa7KtzjoU4PtQx2PYhqV ipI+2W+e48wUPqVkgBe7gUE4BLgc15h4w0mK1v7aKxgdEQ2afIucg3HOfwzn2rQv X/taXxE7W3lrFCsESAfKdkrjeOOpwPwqXcR28uv6TAcS6jbJj1cVFd6vAkcc0IE6 SAMpVgBt/vAmuDm04v4U8Q3E0BaSNbwQKy5Yqy4GB1+ldVpcSx+GdHWTbEy2MK4k 4wQgz+NMQn9vyvMwawjCIPvicHk+2Ky5PHejXDtHDfaY7Rn5jJdYAPPHA61qLd2E V0Fe6t0YckA8149ptvaLcSGPTI3JDMTlATlj+nFIbv2PUdCv7fXNInstKu4rmKNW ijk3Ydl6byD05JA9Rg1em0K7lVkVBEpVF3A9Nveub8PX+p2Om2h0m30lYLiGJkZo njcjcI8MOvHrWnYeJ/FF24X7Fo7EPtYfaGVsBsFgCORiojayuLQ7Ytk57VV1EBtL vAzJtMDgl+mNp6+1TnGTioL5lFhcl9hUQuW3LuGAO471qI8e8JS202oQy28cCp/a Ni6oibDGPLZSR/eHT869s714to3jq7vtesorfT9H+wvqFtbo6W2xykoLbh6EYxXs 5yCcYqIjucB8aFVvhrdF2CqLmA5xn+MV876c0qwFisZGc7pH5J44H5V9FfGOKS4+ Gt7FDG0khngwqgkk7x2r56h0PUFVHj0y+mPQEW5+X19qp2tYxrRuj1T4W3LDxPm6 ISNrOWQqBwg3LhF9hknHvXrbalog3+ZdIPLALb2I2Z9fSvGfhqbvTvGUVzqFvLY2 wsZUL3Pygvlcde+B0r1fUIU1fTr6K3vbTF4ibZBIDtwR19elZ01yqxpT+BE8+o+F raUxzz2McrDcQ+AxBpo1Twk8jIt1ppc9QGXJxWdqGhz6rrf2qaS0cxRyoFC87HXC Zz3Hesf/AIQbUUvRdeXaOnnLJsHUADB/HvV2ZZ2EWoeHWCtDeWeEyy+XIMDPXGKm S80Wfeq3du+MhwJQevY1jeF9DbQ7BLa5tIzL5kh3ogICliRk+uDVnSrWOw1fV5J7 dFW/u/Ph2x5LqsaqSfxBo1QGn5mkEDE8AB4A8zAxQk2jnDJcW+SMbg4yfbNV5r6K 1kna5sFSzhiVxcED5yTgrt68cH8arRa5oc93aWixxNJPnaBEMKQAeTjg1MqkYy5W 9QNVJ9LA2rcW5/7aj/GhpdMAIM1vjr/rB/jWNBBYxavJJFpMbRtatItztXY7bz+7 x6nrWa8Z1eXQLufRY7cTWszXUbKMW7ELtVvU54qwOpVtKdxiW1Z1/wCmgNTBrHZl Wt8Z6hhXOX3h7R7uxW1srS0jSG6jlkZVC5Cne3PWsTQxpn/CXamkgtio08BVVQIm G5juUH+LBwfpUSqKLswud8hsQWCyQ5PLYcH8+aUfYXKlXgOOmHFcZ4bsLOy0XTYx pdm80u1JWY/MqsGPP4AAVb8QeH9LttJupodOhWRgiLsU5454xVXuB1G2w3bswE9c 7hWdqlktzJwT5e0cKcjFM/4RXQ5FCvpcH3VB6jr+NM1OG4jjS2smNvDEqqvlvg4x 0qgKCaJGspGyTBOa8lt9AhjEqyXUDMWyArDgZbHOfevTU03UBNIxvLlt2Aoe4JAG D2rx7RtN1K4t2DRxMuSwxGpP3mGajWwHrGuMug+HbWS5fOoRW8cfkk7mVSwOSRwc Muc+1Yltr01v4bTWbTyDd7yjA8sMsBlvY4J/KuH1bUFaGytbjVtRlijXc6NKS0TD A28jNQx6nHHEyvJ5yFCipCRkDPXHcjj8TXmV5z5rw9DmlWSbSPddB8UwayrK4ERj iWRnLYD5OMgemRW1ft5emXjjnEEhx6/KeK8K0XUo5rgmCV5JHh8z9zzJvzk8NwO/ Hqa9sjuRdaAZ7VslrUlQSCVbZkBveunCVp1E1PobRd1c8F8H2txAdGaWGUMdTsJS ChyqgOGJ9gT+tfRePmP1r550Dx/4p1G/06O71VAsl7aRskcCLuR2O4E4/wBmvocn DN9a64qw+hk+Jb7T9N0Ge71WOWSzj2mRYkLN14OB6GuHb4geD44t8OianJGZFjBM BUM7DKjk9SOa7bxPb3d54duobBEku22mNZCAuQw657VyFpoHiGaCKO7s7JJE58wy ghmHfH4US3Hchk+IegQeUq+FbotJGk6CRUG5HbYp5PdiBTE+I8G65W28IAG3ExkD SoDmIgOB+JFar+ENTvZCbiLTAuU2rknG0gg9OxGam/4V+XjuEaW2UXHmeaUhJyHI L46dSBRbsF2YU3xF1gW8DW3hayzcvNHEhueT5Qyx4HT0+lOh+IXiS41w6THpmlxS K5VpTI5XAjDnA79QK31+Htsq2oe9ZDaF2hKpjaXGH6nnI/KmL4I0q3vTef2tJFdM cmZZEB5AU9fYAUtQJdK8S+JdRsDfHS9PRRJJH5AuGLko2DzjHrVX/hLL2XU7T/RJ HbzTFGkUgCsW6BiR0HP5Umu3Uvhe0W1tomks53wZlYEs7/ez3BPXI9DXOeHZLiO+ huEj+3TR5nWOGTIbHB5PcdvWvLxdeXtYwi9OoJmj4o8Uy381zp82mTW0kQVUBkw2 T13DoR3BFcpa+If7H8Q2UMEYkW3kEhjD8kMDuIz1wcnPpU2vMNR1C4ubO+aW0SXZ M82QwdQT5e369vYVyZtWvNYZ0aSOVVCqsZxtQg8sfTAz9Tiue/NVcpMznJp6HtXh zx5p93pluuoTk3gB8xVtmA4HLcdvet5fE2gyWn2oXkf2Zhv84xnYRnAOcV5R8P3K TNLbTvN9qjaz37N32WQsSBIO28AYYcV11xaappHhLR9Ok2/ZLawlt9QREDfPsHlk ewYHmvVozl7O8uhpF3VxPEXj2xs/tFvZRQNEokid/wCLfgHKgdVx39a8ktNa0t9R ilNm1xcgNIqCQpG5z0z25Gak1TXEF0tukgdp2CRK4CsgcYLMfr2FcnqGnx2cEM1r dG4t2maB5ANueAehrlhB1p3qadjCc3ex9BfD3XbPXr7V/tjWw1R5d8kUROFRQF4P Qiu+FnbOoAy2O4bPNfL3hJ0tbxbsqIbeaWLzFBziHd849sjr9K+h4fD+httuLSBk EhwDFM68AemeK7qTVuVPVGlOalG5snTosn55uf8Abqhqd2tkQqQ+awwDuY8DFVW8 OWhuDIlzqURwo2pePtPHoT1q3d/ZrQIJ5tq7QqlzknA71sWYD65fb5WNlbqqqSpB ZieDXi4S/m08vBDeqd6ggzBM43cjH1r26fVtK23AWZmKIwO2M4HynvXjuhXS2BeS +vrW4tygGYXaUhySRkdOm7mpd7DVuoy8fTtW1e7udG2SREBXhdvLblwqEqep5PA7 Lk81m2dmYIgVDCOBzl2A+Y7j932JHesyaeS5Espto1divlGIYywwCcewq5FcKwdY naGRGUs0inacngY79RzXnVoyt7p5spKRtaPfTWEMsK2sMt3PN5ZZyMsBzhu2Oc5r todT1Sx1ayjWS3lgl3GWGxGRJGBsJPfgHPr8teYPFMILiKDTJo5Q6NcHBO5ScHHo uRXR+Hrua31FWSOeOeIsXa3wWK5G0Aeo6H61g21qnqdFKdvdZW0HwT4gguNNuH0i 4VYr61k3OoXEcbtuP6rxX0Y/DkZHWvmzSpNbkvJp9R1S9mjjntvJBuiQpa4UEED1 X1r6RfBduO5r14O5umrGX4juLu10KeWxkjjuN0arJIm8LlwCdvfg15bL4s8Uwahq tteeI4rZbOeOCF0tUG8vjG4Hp1r03xZbSXfhW/ghtZbqV1XbDDII3Yhh0Y9PX8K4 GLw7qslwXHg8OzndJNqWqKzSen3R1HrTkHUz4r3xLql3Ci+NLvyniLkRKqk4JGQQ OBSQ2WqXOo38V3r2pTwKsnkH7aV525QcehzW7a+FfGMd2zx2/hu2tCSVtiHk28Y+ 8ACeeaztbudQ0m4XTLp9LEmFLyWlqUC56YLHnOMYrGtWVKHMym7K5hanpGPJR/ts +bhSzNcu/wC78hSc89C+fxqvF4chfxdLK2nzPpySqYs72XaIgB/49n8a67S3udWW Bn8U3Vo0kqxJFb2sZXLZAGSM5+Un2re1LwvJp9n5r+LdZd0O5UknUKx64woGBUxq xnT5kwv1PPA/9l2kdjLuhnDsWXdvKhsBRjsB29M81NpryaTd3DaZdSskOW3R/KGU E547+mO1F/qK3V3GbeCOCJZQkIaQSGQt94s3VgWxx7VDYRQn7XE7osSjieDKv83D bM+6n5T1zXiOzm3czvqM13VXu7GGQ7ZI7T51swApDt0dmHXbnHPNcudcNpHPAba3 luWOd6lsKeMD3AH4c1q7XjXDRkAxtmZxlVCnLEj1C8AepNc9NYzrHPDHIouHi8+W SZwDED2x2JG388V24flnfn1MZyZ0nhLUxFrlrrkrs0kUXliCL5QSPlQH+8B1574r 0DU/H2q6f4hjuI4Xm0t4/wB9ayxhXj7YXHJ7Ek8YI9a8ns1uNJt2uXnL6jAI2aMc CIHsf04q1q81758Ul6XL3Kj98knzuvGUUdunftj2rRTmptR2HGraNiLUrmPWvFry bY7C1lleZHYbzFxltx75PA7DNUFuLBIvs1nf2zb7tY988ZxIrbgXP91Rgcdc81Hd NYy3ENg4fMmDIVc7t+T94+w4qpDplpazukW27kCiE+UcgyHnd9AeOPSt42dnLQhS W7Oii0K81bV7ePTbGGeMyqJII7orE2OCwbqBww+hr6NtdBhtbC3tbaa5t0iQABZN x6dyev1r5fs43OptYG9jtrqJFWErny5pAcgEjkbhnn1Feg+EY31C8ltjqWp28YtI JyY7ttwkZ3Vhk544HHtWtNtbm1FpK57G+ly7wU1G4UjsQCDVe901bi4y4aQ4UE/Q YJrzfQ7zxHPpDXI8WXnmLJMiiSFHX5JCi5454rvtTt7iWFZJr0RwxR7pJt2wfd5Y /qa15tDXm7Hnl34z0/S9R1zStRiLX1vMyW6Km0NGeOT6gHOe9cevhtYdOG2C5c5Q LhyuRhuf1H51i3j3er+I2RGeY3QIaVoy58sZIf1xxnjtVyxjF3YsralFeu7hibqR gV2grxgjjnj8aw53FXfUhTu9Tl1vPtGoSmWAMzne5YngE549OavWxBjA+1Ltyd5O d69gAOn40UVdVaWOOcVdmj/a2oiH55DHFcfJuLfNgcAfT3966HwdDcXNjdXkMUtz cLKh2wOMuvOQV6ngYJHqPSiiuPlile3UqirzVy/o/wAO9dtJbhp7qxtUleIkXE+G /dyiQHHcYGBXsdx4g0WCRzPq1ihB6NMOOaKK7oaLQ7VFWOe8S/ELRtP0G9m03ULW 7v4490MJBKsdwHOO3NeZL8YvF8tzPbx2Gm26xrIRL5DEHaCcDJ74x+NFFMZmTfFv xzNpFzd/2hbwPDNHGFitgMhgxOc+m2jUdf1W+tLC9vrl7meWKNi+0YmyxBHHTHT6 0UVz4uKfKmZVHoRNqEkjyQbWRtrIqo5Uoynhs/Qfz9aSCO9eGK2vlDTi4Mao07ZR Qmckk8/NyPWiiuL4VZGUG2Pvr+Gygt0HlNOqhV3N0dukjHsAB27mnaY5Er2iPC8m wTSHPyFsnLcegAwPeiis+SPsOYTZR1HXVj1S6unkJiFu0VvEvRgeCSOgPU1gTTah qlgIlhy5JklnbgyjGck9wMfyoor0aUIwgmkSmaVnm2kVcsXeIPctPyvPKg/ofypu tyoZllmlMewdVYMS3AJz6UUVMIp1EyItuVmZGlX6/wBpJJ5ck8j5UKOr8H8+31qu gvYpVjVGiI+aUL3IJ5I9qKK6/tnRLR2NbRLY71uba4aO/jkBScEHg8YC92JPFe9e EZNN8Q7ZbW9ubLVbaER3VnNCnmDGeeQCRnPP9aKKz5nzjpSbujXh8Hy2dr5FtJaN EWZmTYydTkkYPUnk1yfxMl1bRtQh1qwlmjRbZrW42xmSMkgfMVPGccZPpRRVzScT WastDyTV5lS8z9pvUu3QN5j/ALscrgkAdBjjHvUOmeGdVv3ZotBuLzcu4hSSF/Lp 1oorCMnGCSOZfEf/2Q== ------------c9CR8QlXlk8wuq9govjXdX Content-Disposition: inline; filename=image005.jpg Content-Type: image/jpeg; name=image005.jpg Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT09/posten_uke37-filer/image005.jpg Content-Transfer-Encoding: Base64 /9j/4AAQSkZJRgABAgAAAQABAAD/2wBDAAYEBQYFBAYGBQYHBwYIChAKCgkJChQO DwwQFxQYGBcUFhYaHSUfGhsjHBYWICwgIyYnKSopGR8tMC0oMCUoKSj/2wBDAQcH BwoIChMKChMoGhYaKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgo KCgoKCgoKCgoKCgoKCj/wAARCAE+AREDASIAAhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEA AAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIh MUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3ODk6 Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZ mqKjpKWmp6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx 8vP09fb3+Pn6/8QAHwEAAwEBAQEBAQEBAQAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtREA AgECBAQDBAcFBAQAAQJ3AAECAxEEBSExBhJBUQdhcRMiMoEIFEKRobHBCSMzUvAV YnLRChYkNOEl8RcYGRomJygpKjU2Nzg5OkNERUZHSElKU1RVVldYWVpjZGVmZ2hp anN0dXZ3eHl6goOEhYaHiImKkpOUlZaXmJmaoqOkpaanqKmqsrO0tba3uLm6wsPE xcbHyMnK0tPU1dbX2Nna4uPk5ebn6Onq8vP09fb3+Pn6/9oADAMBAAIRAxEAPwDt wPangUDrThUmQ5VqQKPSmg08HpQFhrL6VHK6RrmRgBnFTHmoY4AvLEs3qeaFbqDJ F6e1OApFZScA0+kMQDmkhGIwPTI/WnE4K+5xRF/H/vGjoFh4FIg+d/qP5U4g7Tjr TYtxBLDBNIaMrxEwT7KT/fx+orj/ABaCviW8JBwXH8hXYeJciO1I5+f/AArk/GWT 4jux2yP/AEEU47iexllCwhAUFSxBoeJo8LtAVflGKWGRkRQVygPBPrRNNI75GAPQ itSCAY2jI5oankAkkHimlaYj0v4foF8NxAdPNkx+ddHjnGawPAX/ACLNuc5y7n9a 6GsI7G5UtpGaASOoXccgZ6dqlIz2pyrtBAAA7UEADntTAjI4qOLhD9TU5FZs+oQW jyRz+YpUbziNiMHvxVR0ZLIt+JZS5A+bAzUgddqnIwTWLe6/pEd4Y5rnauwPvOep 7Yx6VGfE2g7FU364Xp8rf4U/axTtdB7OT1sdAXVvukVGyBkGRyBWF/wlXh9fu6gg /Bv8Kl/4SzQD/wAxGD8m/wAKftYd0L2cuxoiI7lAyBTmiBZhz0rOHivQz/zFLf8A X/CkHibRWP8AyE7b86fPDuHLInERPDZxmpVgQL1qr/wkOkHpqVr/AN9Un9v6UeBq Nr/32KftI9xOLLIRB0qKRsH7wH41Gda0zHGoWh/7aCoHv9Lc5OoWxP8A11FHOujE 4ss+Z/tL+dFU/temf8/1t/3+WilzIVma6umMhgRx+vSlEi/NkjIJ4pFhVd23+Lg0 ogTGMHrn+X+FZamtokgZSQMjJGcU1JMhsDd8xH456UvlKTn5s8c5/wA+tPEaf3Rz 1oDRBG2/cMfdODUnemhACCBTgKBPyK8O4xoABnce/oxqYESIAoJDDr6CnbVxjApP LUkYyPpSsU2mNkkA2nGcEMcenNOgyGkHqQx/Ef8A1qftX0HrUcaYvHI+75agD3y1 NITa6FgUtJSikIxvFORawFcZDnrXJeLznxJd98bf/QRXW+KATZx4UsdxwAOelc54 g0bU73xFdyWllPNEwTDKhIPyL3prdA9Uc5JIEj/HOKYm8jLtnPOPSt1/Cut7MtpV 3j/rnWZd2F3aNi5tpogD/GhFaWZBEB+7/pUW5+4HBqVMlMjpTX9QevFUI9O+Ho2+ FLRSckM+T/wKujYZFc58Pzu8K2YPVdwP510RNYLY3EIpDS0hIIpgMPeqF0qrLI6s c+Vhhntk4/rV0E7iMcCqN7u3znGFEQGT65JoEeOeIudTf6L/ACrLOcVp64c6hKfQ D+VZrYxXk1/4kvU9ah/DRF0PvR360v04pvQj0rJGoh/Gk7U49ab06UxMYe1J27U8 0h6CmSMKimlBjoPyqU0wmmBHs/2V/Kin8e350U9RWPegfRTS5P8Ad/WnAUYr2DxR AT/dP507J/uH86UUtADQW/ufrTgzD+A/mKUClAoGNy39w/nSgt/cP5inYp2KAGbj /cakTJlLbSBtA5+pqSloFYKcmXbCjPrUZyx2rWlaW21F460kirC28KrhmGTXQafq htUCJDH9cVnrEqAchifTtUipjBHUVQzdTW3JAaJR+NXH+wajEY544pFbqrr1rmNz NksSfc1IkjL0ODRcDM8UfDHTbyN5tKH2SbGdq8qfw/wrxrWtKvNFvPs19FtJJKsO Vf3Br6FOrTw2zKmC2OCecVx3iDShqthNBK2ZHy6M3OH7HP6VSl3JlHsZHw+GPClo f7xdv1roicVi+DIHtvDlpDKjJIgKsrDkEE5FbTDOOKyRYmc0hpTxTGXnIzmgBCOe KpakVEU398xcjPbmrmTweM+1UNRlD29zuQpIkfIPoQe/4UCPGdZOb+X8P5VQPWr2 q83sx9/6VRI715Fb+JL1PXo/AvQYR1poA79acfSk+tQaCEcUhpc9qMGmJjMY6ikI 6YpTSU0ITFIfwpSOKTtTEJx7UUmD6CimI9lPiGxXqx/QVGfFFgP4x/30K4xdDds/ uXJ/65D/AAqdNCmHSGUD2QD+lexY8bU6k+LdPHR1P/AxUbeMLEfdIP41gpoVyekU 2fyqdfDl23/LKT8ZKLBZmr/wmNsc7Y2OPRWP9Ko3XxAhgk2C0mY/9cyBTU8LXbf8 syPrIanTwfMSNyxD65NS03szSm4xleauvuK3/CfhkVltJMnqpQ8VLc+NSiZgTzWy MKEK8euTVuPwa5H3oR9Fqwng71mH4JVEyV3oZB8aTFc+UR/wJaksfFN1e31vbQrl pnCggngZ57elbC+Do8H9/ISPQAVVFnYeHLuzu55Jndt6xxAAkk8CpYJHoVjpuLM3 EnQnCj1rhtX+LXhfTL1rCK5uL27jcxlLSEsNwOCNxIFN8QfES/a2NtHYx2NqqFQ7 uGY8dfTP0r55eZ7i4eayKxKSFmnCZZm7hT/Wne693cuCi5e+7Ly3PfL34x6TYw+b c6ffohJAwVb88dKt+E/jF4a8QaiLLbe2cjDKtOvyH8QTj8a+eoo7q6n22F3NLuGC sh3Y7ZPH9KzdPuZtJ1xBMghmtzuIU43fQ+4ojGaXvF1vYuV6N7edv0PtxL+xYfJd 2xH/AF1X/Gplkif/AFckbf7rA18r2Dave2dvOkyyW0kzAqw3OE5KnJGMDKjv0Jqe G712xjh8oSoRHE0wSNTly37zaAey+xzRdmVj6jJHzJxuxnFU5l4rxC41a98+yu1l nt7n7OhxuKsh5yMH37V2mleP7mW0EFxp6TSHAaVG28gHHGOM0+l2T1sdczbZgmPv gnP0qQj3rmrbxPb3nkNJDJbNnIL4IPYjNdGGySBz3qb3KtYGwKQgEUppppgIRjoD msvWd4trojZt8o98nv27Vp5/Os/ULeS7W5hARFePaJO5JB6/T+tAjxXU2zdzfWqZ Nej/APCG3qjAksmP95kJJpE8IXrDL/YIz6eXn8a4p4Ryk3c7YYpRilY8446U04r0 seDbnvNY/hDTj4Ln/wCfi0/78VKwb/mH9cX8p5j9aK9MPgyftc2n/fimN4PmHH2q 1/78U/qfmH1xdjzPikOK9J/4RK4xn7Vbf9+aB4RuP+fq3x/1wprB/wB4X1vyPNzG whWXjYzFQc85Ht+NRn3Nem/8IjL/AM/cA/7YCg+EZe15F/34FP6n5i+t+R5huX1H 5UV6d/wib/8AP5F/34FFH1TzH9b8juViQZ+VefanCNR2HTpilB9RTs12nEAVR0Uf lUgAHamZIHGKVTluvUUAO6Uo6E0h+tG4ZA5OaBjlAUHA6nJ+tBNHbjrS8UgGjivL PFdzd3+uR22nFXmiYx7epAHB2+/J+lepuTsYrwQM1g6BoVrYXs15sBvLhmaSQ87Q WztHtQB5tc+ALyW2lF9dXEgcDBuJMsDz2HbJ6Zrze80HxJ4aSSJIt0G7KzRLvH19 RX094o1nwzpEY/tLUoYWxk+c4BP0Uc151qvxH8GRsRBb6hfY7xRbFP4sRVR0FueI pNrrP8sl0Cf7sZH8hW34b+HmveJNQWV7edFZstNcKUX8zyfwFd8nxd0+0b/iW+F5 B6GSdQf0Bpx+OV+D8mgW4H+1dN/8TTchqL7HrvhrwZpGl6PZ2RgeZoY1RpN7gMe5 xnA5rbPhjR3X/j22n2kYf1rw+P4+3keBL4ehIH9y6I/mtaFr+0PpgIGoaFfQju0U qOP1xUg7na+JvAD3c27Tr5YoMD/R508wBh3DdRmuRm8L65pMszmCXyHXbI1m29WX rwpyVPAPBHSug0r42eCtSKo2oTWch7XMDAD8RkV3Gkarp+rxefpV7bXkX96CQPj8 qegjzq18La1BAsj3s80RTciXKozEEcA/meevNdjprH7NGGBBVQuD1GOK0bj55No5 Yniua0HxDpOsanqNrpd2J5LRgkmPunkjK+oyCM1HLbUq9zcVvvc55pSTTE/i/wB4 0poQhc5qFcfapOTnA4LcZx6U81EoVbhiAAxA59aYExAptLmmFufc0AL3pO+aDTT6 0AITz71CzYbpmntk0x++KBEZIY88elLkL/jSkdPSmMOTnpQMQsDmmFuM/hzTue/S o2GfY0CEy3oaKPLb+9RQBog0ucVHuCJucgD1PAqWUC3tftN3JHaWp5Etw2wN/uj7 zfgKYbCL1GafuC43ED61kvqYuoymk291OTwJ5V8mMe4Xlj+JFWLCC4jg23Jt5WPU vEDj8j/MmhhcnnvoIMl3P5VVbXbNGCsJQD3CZxWdqOg6fb2tzdmAzXIUkNI3Q+w6 VzOhTQxRzWoiW4vPtMkhkyW2IT8ig/QdKBXZ6VHIssSvGwZTyCKfniqGkwPbadDD cHdIBl/TJOTV1cdaRQdRgV5N8QtV8XX+lXMnhVBbaTF5iyXayKJW2Z3EA8heDgjr ivVT8s69ztOD+IrE8Qwj+wNRtI0Ub0KKFGBlkPb86XNYLXPkuwS4udTi+1yNJNKW LOxJJx3yetd7Y6AJYwduR6muZ0cL/axG35rclcfgK6o+JI7JikySbf8AZWsKkpN6 HbQUVG8i/F4ctQMP19hVqHQNO3DfDu47mqun69bX7AQOT9Rir1/JNDaNLGo46ljg CsW5Xtc7EqdrodNomhxQlpLSM4/2jXO3ehaLds3lxPED/dJIrGvr+9u55Hmd2hh5 bYvyitnR9ZmUrG6M0JyCGjUEY+h5q3CcVe5jz05uzRymoeHJNJ1KFwxa2lOwSY45 6A/jioZftOmXgktppraUDcskDlGB9iK7vVruy1XTJba0SW4eRPkMSEBT2OTXJayZ 7jSoZeUnV/LmUevQ/qP1ralNyjZ7nHWgoyvHZna6d4j8Uaho/wBluNZvCk0exmyN +Dx97GfTv3p/wAhaw8cahafNtNq4bd6gqao6JKEDRAj5EUD6jBr0f4b6QsWuXWrb QsckXlqe7MxBP4fKPzrKFVuTiwnBKN0ejx/xf7xp2etMjI+b/eNOz2NdKMBDzUED ZnuBuJKsOCenyipXYDqcCqsTKbiXLEsDwCR6e39aALRz3pm07gc5xSK3JB9aUOCS P50AKeOTwKTqAQeKXd+NJnGOc0wGHr0pj9akJxnPSoj96gBD6ZxTCOSaVjjBIxzj FIxoENOMUw4zTiaZwBQAbvaik3D1ooAd9ov53zaQQ6Yn/PRv38//AH03C/gBTIdK tknNxcGS7um5M9y5kY/n0q0CT0qC6uobYqsshMjnCRIpd2PoFHJp3uKyReBAGMjF OiDyv5dvG80uM7EGSB6k9APckCuT1bWri2u47YQ4mY82yOGnx/tbciP6fe+laVzF f65ax21+qabpa8/YbZjmU+sjd/1p2tuF77GZ4x1fT4bF4p9VSe5dgi2ljlkB/wCm kvQ49F/OtXwxpFvp9lHIir5jjdkDGM+n+NcZ4ztbdfEejWNtEkcMMZcqBx1zz+Qr 0OzlDWcDKMKY1wPwFJhEt0D61Hkml25PWkUNdlE8XPPzD9Kp3wWSUoTxuUkfgR/W rpRSQe46U14FYgsQuSMnNS0B8p6ftHied4mYi7nlQ7f4AOcc9+lXb/SGkjuRK213 OU3MRx7+vajw7bGw8XatbXsW6WykaRVJIIcOV/HIb+VdS+oJcEp9jGV4IkcLj8CM 1jVm4T0O7D0vaQ1OEsLWWw1G28iVQ0kgVtgOBn613OtxX1np8E6XMl4m/wCaKYAK CeAeB71HaWUd3fR8RBkYNtjzgfUnrXRzKBAEmG6MjBUjsaxqVbtM6qeHtFo465sp 2WVEtEEE+C4Hr/8AWq1p2n/ZUiQRwwRqeFHUn2FayadaBgqzSqP7pY8frWxpdjaW hMg+d+xwKmVRuNio0LO5X0rTTZ2MJlU+ZtAIPOPauJ8S2og1O8jUDbcR+eo/2hwf /Za9HuZwwIHSuJ8XJtmsrjsshib6MMfzxRQk1PXqZ4mC9m/I5y2ujGySA/6w5/T/ AOtXu3gt/s2hWm5SS6Bic+uf6V4Xo1j9p1m1sXO1PMJYnsvr+VfSGlrALaJbURsM Y46YraKXMcFR+6SC7EkK/vAjBzywKnrxx6ciiO8fZ++R/NCgNgdfoKuIhweO9Lgn HynAOa6EYGczSSSOWJkKNuKFe2OPp7VJEAZGljt2MjYVy+AcjpVlYgA+wHB49s0Q 8GTI53c0AUbO6W9eb7PIreW5jcAH5WHX61aVZASAuCBy2etT8KeOPwpC4J6807AM y+4bsD+dO57sD74oDdQBjFIWGeuDQBBd3sFrJClxKEaZtiAgnJ/pS20yXNss0LFk cZGRjj6HmpDh8HAIxwaQ5B7/AI0wG4IGM5pjc554FKW5455pkhYBjjdxwBwTQBG+ Bxu57Ck2kMcvRLhAzKCSeTjmmgfNznmpb1Ak20Uzy09F/WimI53XPE7y3JsvDCnU 5OhmhRliH/AjyaNJ0TW5o3OqambWOX/WRWfyu49Gk+9j2ziukhiS2QRW6pGgxwAO R3//AF1LVXFbuQ6bp1lpcPl6fbpEvfA+Zvqe9Wg5YAgFQRnDDBFQxxxQCRlwgZjI 5J4JPU/yqZ2CKWPRRk0ijzvVw994xuwu5miQRIAPvEkDH6GvSIYtsaKT0UD9K4Pw STc6/e3cmNzsT684/wDrmu/BoEth+BxgUpAOOSMHPBpoNJvxgYPJxwKBibHIgklk 2sgJcKMK2R784FS7VLE7QSepIpoxk8DJ6+9NkVXjIlyFBDH5iOhz1FAHn/ijQ7C3 8b/22HVJZrQRyoMYZw3DH3wAPwrD1C306+uhJclgF4ULwW9ifSlub+W+v2uJfnZ3 PJ5GM8Y9sVZSINMCygr6V5dablNyPXoR5IJGJNpMkM/m6Q8UecAxEE7vq3Y1Hq0e uwJbtDJbMynDq2TgV0+psljpcs442IW6V57bazqZ1nZqESgSqGTDfKFpwUpK5rfW yOk+zSyW3mTMpnPJ29B7Cqq3k8DKsyOFPAbtUKW93JK4S/mEZY4XA49s4qzb6aLU uwklcPyQ7bufaiWhcrotxyM/zEnFYHj2TGgTMpwwZdv13Ct8YjTmvPfiJqLXYjsL Q8Bg8rE8LjoPr7VVKLlNWMK8kqbuemWOkonhiUyxol8Y2JlVRvB5YDPtwKZ4Pu72 NxINRidD1VlzmptInmOi6WxdZp7yBZXVmC8bBuIHfk15v4itL7RNVdLCeZIjlkCN 2B6f59K8rK1Vm6nO922vvadiMS4xsltY9+h1aMxqk93OGzzsIAHPsK1reZLrEkF5 LIB/DvGD9eM18sr4g1iOUbrmckdfnxW4Nd1K2k+0f2m0Lrg5ZSevQccV7kfaRfvW ZwyUHsfSMsYdHBxk45BINKpABPfpxXnfhTxyLnT4X1do1Lv5KzjIDsOcdK7iG7jn iDxtlDyGHIrVVEzJxaLe7PrSfKeGXHPFQrKpOF5PpUu7PSrTuIULgkgnkdKccYye tIDmgjNUIbnOeOD3pjFudoGfenrnAzz9aQYIPOaAEPLfQVC2RuJA9qlJOentUUn0 pAREk4zTM/MD0pWJB9qYAS3XqahO4Dt/uaKOPWirAmzznjOMZoUtubO3bxtx1/Gs PS7nUZoXOoRNbvuwqkKDj14JrQDyY++R9KYi+GH5VU124FvpF1ITjKFR9TxWTPr6 ae1x/aNnf+RGQI7lY90Y7En1FZninxDa6hoLx2XnskrjZI0TR7gCfX3HTJ6UAy58 PbfdZ/aCBjczH6n/AOsa7FckfNwfQHNZXhrThpmjxW74Z2+d8DjJ7fgMCtbJ/wD1 0kMUHinD3qMZxhsE0769O9MBxYAEnj3rN1bUYrW0klmZY4ADudzgEUaxqFvptlJc 3smyCMfmewA7mvDfGHiK78Q3QlkLQWMT5WLoEAHUnueahsZ0FhJE53QMWiDHYSMZ GeK2rYbmFcl4YuVntz5eSiHC/TFdjY8qDjtXmTXvNHqxleCYuswefo1zGQCGjYfX ivNNbguH1ayaxEQSOHDBjgcnP9K9Q1CQfZ9v+yRXjMN/PDdTJcAsyMVYj24reC7D hUSXvHoNqAtvGAdzY+YjuadPNHFES5GB3JriW8WRwLtCSMw7VkXmqXutMVJMcHcd PzoVCTeoVMRFbG9q3iIXDvBYnIH3pOy1ymnout+K9L0uDJjlnVZHPJbJ+b9KNSdb W1+zw/KMckcE074e3MOl+JrTUblgEiZiuRxnBA+nXrXZCKgtDz6s5Td2ekpZvo3i D7BdmO6jhfFvKc5iVhuCj29u1M8Zrmxt5wfmV9rHodp4/nj86XX9ThvdXF3Ccqxi cc56DB5FZniS+W5sCuSFDHpXnypqNa8Vob3vT1PPLyGW2u2jyWw+AWrds7C5v7hY XcGGMDew9B/k1TvZY5bxpJAwYgMSD1OBzWXf6ncvG0ELiO2b7+GwW+v+Fd+slocu i3Om8S+JoY7CLSbAr5aHcWByM9MA+vJqDw38RNb8NAQ28izWucm3n+Yfgeq1xbSo mAhBIHboTVcElskmrjTUVYiUnJ3PrLwZ4tsfFWm/a7MmOVCFmgb70bY/Ueh711cb ZGfwr5G8G+JLnwxq6Xtr86H5ZoScCRPQ/wAwe1fT/hPXrLxFpq3mmTh0P30P3o2/ usOx/nUuPKw3OhTp3oz9aapOOoz2pTwwz1NUmIXcMZPFA44OKCMjkHFITTAwPFvi 3R/C0MTaxcmNpf8AVxopZ298Dt70eHvEdh4gtzNpzsyr95WG0r6ZFcP8SPh7qHir xNHfWd3F5AiSN4nOCmM8j2OfzrpPCXhuLw1CI1cO2zaz9cmhgdG5GT603d9arG4U ysAent1oNwu4A456c1lHcZPu+n50VBuT/nmtFaCHuwLE+9KGGCfSqwY0qguQoJwe uPSgRqRhfKCMAQVwQeQfUYrz3W9LGm6xDbI7f2bLOJ4o92RGP4hjt/hXdIMsP7x4 AHOfoKwfEumm910WsM4Zo7Q7iR8qSyDhfwXGfc01sDOtgdWQFDlSMg57VJu65NcX 4E1SSS3k0y9yt5aEptbqVHGPqOn5V1RpbDLgYeoxUV1dRWttLcXMixwxKXdzwFUd zWbq1/DpOmXl/dsRb20TTPjrhRk4r5b8Z/ELWvE10/2idobLP7u1iOEUds/3j7mm lcLnUeOvG914pvWWFmh06Jv3UQPJGcbj/tfyrjE1Wb95G7Y+UGNByAAcke/Gay7b U8nZdZZCMbu4pJojFIjwS7lzkMO1NoEev+AUEmlIUXG4k4HbNejWkChAODgda4z4 dWZGjQOy7N+WA9s8V3ojWKLg5OK8qWtRnrQVqaMLXJlghkLMAB79K8NN+s2r3ssU iskkzOBgjgmvQPiPqWyN4Eb95ICMe3evKmgMUm9cqM/L+NdVCOjbOavPVRXQ6LfH IPuKT708TJCpJwcdFFY8V0QuGHNEk+4cDitbGd09RmoSm5m2gn5jiiQYCxxjp8oH v0pltk3TSN0RSas2GXlRmBOPnP1ok7E7s6C3kMEMaZGAAPx61V1O8ItWGeuP51A8 pk1FIR0Vcn61HqkT/YJ3A+6B+dYxj7yuaSl7pjXFyJrh4m4OTt9sVmyF0wp6jg5p 8r5uIn6M23J9T61c1iBEcsCCAADj36V2LTQ5XqZbYL9OB1FNJy5NNZsZ9T1pM88V QiZHwa3fC/iPUPDmpR3ulzeXIOGQ8pIv91h3Fc6DT1bFAH1f4Q+IGk+INNWdWkhv FH7632lih9Qe6+hrbbX7QudizuAOojNfI2japd6Tfx3lhM0UydCO47gjuPavevBP jKz8SW4jbbBqKr88BP3vdfUe3UVjJcvoM7qXxHCpwILpvpHUU3iJwmUs5+ncjmqX mDnKnA70vnqCqtJgseAaVwIY9Re4Xz5y8bs5HlBuVq1BdxEgeVIxz3IqrPaLJIJV kbcOuD1qIo8WNrcjnHf8K0TRNjbXYGyLYZPepPNVT/x7j86rWcyTIN8jh/QkUSoe SskgAPGOuKOZDLP2lf8Aniv/AH1RWNvH/PO7/X/CincVin9g17yhD5+ngDnfsO78 6v6Xc6lo8M8d3Y2WqW8hBcRSvBMvurDj8xVI6q7ciEZ7ZamPqF0448sD6ZrL2rQ+ VG5p+uXGpNI1hql1bQQtteB0jjuoiRj5nUZKnkbh+OCafahIrhhAmMEgY5J45Puc k81wmufaRNHqNu+y6i6uq4BHv6jsf/rVtRaibm3jZGKNjEihs7WPJGR16/rVOd1d AlYXxVbzWV7BrtngSIQs+OAewP8A7KfwNdJZanDdWcc8TqFdcgM2CD3Fc1NIZozH JIWQgqVPQg1k6XI1jePYyNlGO6Jj3/8A19PqPeo5roZs/FC/gfwDrkYkUM9vtH4s tfLkgAJAr1/4w6r5Wn2umowBmbzpB6KvQfn/ACryCR0A6E1rTvy6i6kDLUtqzAkf wjn8ajLKeoIqcDYgA69TVgejeEfiVNpzR22rQrLajCiSJcMg7cdCK9it9UtL/TFu rC4SeFxw6HP4H0PtXyrmtbw9r17odw0lnKQrgh4z91x9P61zVMMnrHRnRTxElpI7 mWZdW8T3sdx0PEX0HX8+TVTVdGIsXKjLxttIPcelZEeoxy3EF9bkh42DOvcetejy CGY7mwY7kBWHbO0kH8R/KuepJ02maxSmjzFrYhAQG465HP4imyQgJuBBHtXX6lpi 28uFbhvuk9c+hrlLpDDJJGRtI7VrCpzkuHKRRp+4fHV2C/41c05QZXAxgYAqrEf3 EHuWJ/OrNhkXD+hHH1py6iiX9Otmn1SJwPvblP1FautWyx6VcKq53Rq/+NQ+G2H9 o7j0WNnP5VryBZYtjYOYMH+VYOT50W0uU8jCmSWPJ+VOvsM0k9yWlZjyr8Ee1Mu3 aORo1Pyjjiqeea9E4iVuGbuBTVppORQDTAkBpwNRg8UoPQUASg1YtbmW2mSWCR45 UIZXQ4Kn1BqqKcpoA9o8GfERL4RWetlYrr7q3HCrJ/veh9+leheZnGOePXNfLKNy AOpruvBvju50fy7TUd1zYDgc5eL6eo9qzcOqA9vMmGO4Uw9ckjGOKo2d/b6haC6s 5klt5BlWHT/9ftTvOQk7SNoOCKgY5nMEgcvlSckHtWtaXyzNsDZxxnHesV2EkeAR z3x0qIsbcs0YJIx26/Wi4HUb3/vfqKK5r7a//PP9aKdwIFYY9PrT/MQDqK546kxH CnBHej+0G4O0D361nYDfaVXQr1BGCPUViWTf2bqbws2La5wA3ZW/hP8AQ0C9J4JA +lR3bJdQbHIYjinF2A6GP7uJCUOcDI71W1GEXEIKf66P5lOeo9KpWV49xagSPmaH CuT/ABD+F/x6H3FSzSmG3lkD5KKWUepAzg0NWYHkHxB1JtR8SXEjtxEqwj/gI5/X NcqxTPWpbqSS6nkuJ2LSSMXY+5Oah2ZOAOa6SUOhUM+eoFPds9aUgIu0fiaYaBi9 +9GcUgPNHWgCS2na3mDr+I9a9P8AD+twahpzRxkholQYbqpHT9f515birOn3M9rd K9sTvPGB/EPSsqtJVEaU58jPWNUzMEmU7kdRuQ/3h6ehrndWgFxbLcpklOGPqPf+ VaQuS9kc8MpDfn/9eoNOxJNdwHGyWJyB74yK4Ye78jsepzWdturDqjFfz5H9anUh JIHHQn9MVDOoilMchxG/BPoexqzaRmaw9TEa6ZdzFb2NfSz5P2h88ldufxps+o+T uOf4P0Az/hTUUiBh3IFYup4YlHOxpF2g+lZQjeQ5uyOevAZYhPjkMUfHr1B/n+VU GrTgVmnntX+XzAVAI6MOR+ox+NZxruRyDKVFLMFUEsTgAd6CB2r0j4O6Ja3l3c6l dIZZLRlWJCMqGIPzH1IxxRJ2VwPO5opIJminR45EO1kcYKn0IpoNe5ePvBa+I1+1 WRWHVIxtO7hZgOgY9j6GvEr21nsbqS2u4nhnjO10cYINKMuZAMBpwPrUYNKD2qgJ QxHTrTkNRg4pQfSgDpPDHiK60O53QsXt2P7yEnhvf2PvXtGi6naavZJdWTeZG3BX oyHHQ+9fO6vitrw14gutCvhcWrBlPEkTfdkHoff3qJRvqB74CAf8ajYqoK5JU9zV bRdUt9b05Luzyyvncp6o390+9XShxyOn96sxlXav98/kKKseS3/PNfzoouByEbM4 +ZSPTNWFTcef0FQo+OlTRk5BBpATGAdyM4pVhQkZAoUktkHinHPYgmkBHIn2aUSR rvTBDL/eU9V/qPep5ra3EDusjmMxlwQeoxSK29SGQrkc89KyfEOoppmgXu/oyskW P77cbfp3/OqWugmePy4JOOlNVNvzE89hTSpkb5jgClY5rcBrHNIaDSUAOA9uKdSD 2pGOBQBYs7WW8nWKBcse56D3NaSWyWcskQO5wcF66vTbS2Tw9YyWcYD5xK3Usx5B Nc5PY3M2syxxRO29xjCk4HU1gqnO2jXk5Umb1ux+zbT3Tmm2l0ttegseXiK/TPFX 4tMvfKxHZzsx+VcRt/hUWoeFdWkYTW1jcyErgDZggge9YRjd6m0pWWhia/HtjJPG ak8H3Mc00sEn/LSPH4jit/UvB+v3tjCsOnuZCpyGZRt9M81T0T4aeLYLhZfskUeD kbph6+2a2UHKDTMnUSlc1Le28ywSUAZIwf8AP4VzvjCxa3jjl5AbP9D/AI16baeD NVh0945GgjkLblyTgfpTvEHgd9VsYoZL+2t3jIOSQcfmRWNOE4zu1oXUnFxsmeFS kNLaXCkjDYY+pXv+RFZcxBkYjuTXtA+FWni3WK48SRKAxYlFXuAPU+lLH8L/AArE f9I165k/3Mf0Wu5I5bniYFeufB3fFo984Yqsk4AAHXav/wBetmLwH4GhPzzX8/8A wJv/AK1dFpP/AAjOi2YtdPtLnyQxYA8nJ68kmplG6sNMvb2dQA+O/r9a5zxZ4StP EMJWc+Xcx8JcqOVHv6j2rof+Eh06M5i0+Qnpy6j+lMbxSg4i06Mf7zk/yxUqFgPn /wAReD9a0CVRe2Mxgkd0injUtHKVOCAR3Hoeao2+havP/qNMvnz/AHbdv8K+i5PF 94yeWkFuqZ3bSGYZ9eT1qs/ijUz914kH+zEtauwtTxC38E+Jp8bNFvBn+8m3+ZrU tvhh4smxjTAg/wBuVR/I16pJ4h1V/wDl9lH+7hf5Cqkup30ufMvLhs+sho0DU4m3 +D3iZzmZrKEf7UpP9KvxfCG8j/4+tc02D1A5P6kVuvJI5y7s31OaYRRdBZlrwp4S tPDV00r+JYZo3GJIVXCt6HgnkV0819o65JvGbP8AcjY/zArjcUYpOz1sFjrv7X0j /ntP/wB+v/r0VyOB6UUtAsVkB4P4VZjY5xnFejp4a0lBxaA/7zsf61NHommxnKWU AP8Au5rk9ojb2TPPYyBwTnvipQAMcdupOa9DWytE+7bQj6IKGVFHyogHsAKXtPIf svM8+RWLfLEx+i5rjvijlLCxSRSjNKx2kYyAOv6/rXtMz4z2rwL4uaqL/wAUmCNw 0VpGIhg8burfrx+FaUpOUiZw5UcTI2OB0qI0pNNzXSZhQKKCcfWgBd2Kt6HAk+t2 CXMZe3eZQ69mGeRVFeteh6Ror2tvYlhiRSsjg+pOamUkhpXPSLXWo7OMx2un20cO flQAgKPTipP+EmuAf3dtar/wEn+tYmOaMelC0FY2j4m1A/dEC/SIf1qNvEeqNnFz t/3UUf0rJApcUXCxoNrmqP8Aevp/wbFQyaheyffu52+shquFpcYouOwNJI/3nc/U 5puDT9tAFF2FhvNGKfRikMZRin4oIoCw00Y9KdjvR+FADAvrS44p3bvQfagRHjmg ipMUYpgR4pMVKFpMUAR4pcU/FGOvX/GgBmPaipKKAseqk0xiaViaic1551iM1QSM cdac7YzVSVvemBy3xB8SJ4e0gup3Xc+Y4F98csfYf4V88Su0jlmJLE5JPeu/+NNw 0niW1i3ZWK2Bx6FmP+Arz09a7KMeWJzTd2IaSiitSBKbSmigB8JCyI3oQa9sgjLK G5ORmvIfD1qt9rVlbN9ySVQfp1P8q9wihAHIrnruzSNqS3KgHNOApcU4CtTMbt9a CKftoxQFhoFL/On4pMUgG80mKeFpdtAxoFGPSlIooCwmKCKdSmgLDMUbfWnUUCGg UYp3ejFMYgoIpcUoFIBuKNtPK0YoAZjmkxUmOOKNtFwI8e1FS7aKY9D0ps1C+anI zUTqa4ToKcpqlO2B1q/OprNugQDTRLPCPiqWPjO5z08mMr9Ntceelen/ABY0kypB qkC5aD93Lj+52P4H+deYsMGu2m7xRzS3G03FONIasQ2ilpAKAOo+Hdt53iWGZuI7 dWlY9hxgfqa9MnvmuLiRNPuUYwRF3Xbnnt/KuU+HelTW+m3N5NlftAARCP4R3/HN bXguIt40uoG5Sa3Jx9GH+Nc7tKfoaNuMNDXhbfEj/wB5Q35ipKcYvIYwn/lmSn5c UAVoJDaUU7FGKAEApMU6ikAh6UUpoxQA3rRilxS4oARVZiFUEk9AO9XBpV2QG8r8 NwzVjw8EN8d+N235a6fHpTA5S+0+WKMzzGKMAYCL/L61ndq6bxCsZs/nbDA5Uf3j XNkZoAbS4o2/NS0AGKUCjFFAwpQOKAKcKBCYpDT8Y71LY2zXt9b2qfemkVPzNAyH y3/uN+VFe0f2JYf88V/Kisfa+RfIYHWkK5qeazuIF3SQyKo6nGaoW95BcO6QTJIy 8MFOSKxcWtzZK6uh0kWaoXNv14rTOahmwQc0hNHDa9ah0dGQPGwIZT0IrxfxVoTa Xcl4QWtHPyt/d9jX0XdWaTZzXLa14eMscgVBIjdUIzmtac+VmU4XPn0ikNdhqvgu 9ju2WyjdkJ4RlOR+NWtL+HGp3DBrxlt4/QDcxrp54rW5jytnDRxtIwVFLMeAAOtd x4T8FTTyJc6mmyIciM9T9a9C0DwZY6SoMMAaXvLJy3/1q6FLFV684rGde+kTWNPq zJitRHbmONflA4xWRoVtJaeOrCYjCuJIj+KnH6iu2SFVXhRXPakPs+rWM442Tof1 x/WsqcrMuauiTU126jcj/poarir2uLt1e6H+1/SqVdRithMZopcUuKQxtGKdR+FA WG4owKWjFADcUYFOI5pMUAKrFGDKSGHIIqeW/uZAN0z/AJ4quRS7aAB3eQ5kYsen JzSU7HNGKAGgUtLilxQA2ilNJigBadTQPWngetMBDXUfDmy+0+IPPIyltGXz/tH5 R/WuYIr0/wCGlj5GiSXTD5rmUkf7q8D9c1E3pYcVqdViipMGis7GtxpORVC502zm lMz2sRnwR5gUBvpmpTLj/GjzxXoNJnEm1sZ0+iowzDIUPo3IrKu9Ju484VZB6qf6 V05uFx0/Ko3uExWUsPBmiqyRw1wvkHFwDH/vjFQCa3Y/LPDn/fH+NdtLMh4PSqF1 Z6fcAmazt5D6vEp/pWTwvZlKv3RzgjRxwQfoc1G1sR0U4+lacujaT3020P8A2yA/ lVG80zR4YWkNhEnQDa7Lk/gaj6q+5Xt12IPKI6gj8KjZMVJa6Nps82PJnVAMnZcy j/2auP1+6Wy8fQaZpMk621vaeZcq8zSAux+UfMT0H86iWHaTdxxqpux1gUetc74l T90XH3lIb8jU7ajL2xWVqFxLcB1c8GsorW5o2aOsSCbUJJF6OFP6CqeBUkp3iFv7 0SH9KYBXXcwSEop2KbQMM0ZNLijFACUUuKcBQMZjmnAUoWlxSENxzS7eadilxQAz FLindKUIzfdUt7AZoAjIpCKupYXTj5beXHqVxTm06Vf9a8EX+/KopgUCOKAKuNDZ p/rdRgHsilqIv7OmnjijmuJCx5YRhQB68mjXqFypilxiugS00eBGN5NtIJGHmHI9 eKovqekwsiwi3eQDLGJS+T7Zo3Fcp2trPezrBaRNLM3RUGf8ivc9KsV0/S7W1XpD GqfUgcn881yvw2DXk9xeCMpEieWpddrEkgnj04Fd1IprOTuzSC6kGB6UU7b70Uiz JZOPSo2j75qbP+elNJABY8CvROEgMZqNoyferQkVsdefUU847/zoYGZJAfSq7RsO M/rWyyL3H6VFJGCP/wBdILGHKGzgDPesfV1ae6ghHKR/vG9z2rqJIFYOxICgZJz0 H+c1mC2EshcEASNw2MjHQUARWUAgtDLKQqkF2Y9lHf8AnXkHhdn1a+1bXZQd1/cM 6Z7Rg4UfkBXqHxbun0rwLdRQ8XV6UsIcdSz8Ej/gIaub0XSVsNKt7dFwEQCubEyt FLubUY63KbRkdqpzx/PW9Jannis68gKnOK4rnQQD/UweybfyJpKvaVZx3cDB5PLa N8ccnB74pIZNIluHgikvXkTIYlFQDHXOa6Y6oxejKVJg10VtY6YwjdzJ5TKWLtMA Ac9MCoruTRbZnEb2TARnHmSksX7DrjFO6DUwhT1jd+ERm+gzTE164ChbdLZf+ucO 4/yNTLe65cD92b0j/YiKj9cU3puw1Jo9Pu3Hy20uPUripP7MuV5kEcf+/Io/rVYa drdz/rEuD/10mA/qakTwxqMnL/Z0/wB52b+QqXKPcfLJjmtYk/1t9ar9GLfyqOST ToVLPePJgZxFF1/MirsXg+4bHmXaL/uQ/wCJq7F4OiA/e3Ny/wBCq/yFT7WCHySO TfxDpQH7m3vJ+Mj5lXtnsDUbeIcHbBpKcHG6Z2bvj2Fd1D4R05MZgL4/vux/rV6D QNPhI2WtuD/1zBNL20eiH7JnDLrUx4hjtFb/AKZxbj/WpFutauB+7F4R/wBM4Sg/ XFelW+lsQBBbyEeiIavJod3jJtig9ZCF/maXtn2H7Ndzyn+ytZueXil/7azgfyzU 0XhS/fl3tk/76c/0r1T+ydn+tubSP/tpu/lR9jsU/wBZflvaOIn+dL2syvZo85g8 HMSDNeN9I4lX+easnwVaSLtkuLxgeCPOxn8sV3v/ABK0/gupT7sqCo5ri2IxBaKn +0XLGpc5dx8kexx9r4J0eFg32RHYd5CXP6mt610hEQLb2xIHaNP8BVoyD2pWvZwg RZpAo7BsCpu3ux2S2N7w1YzWpmeSJow2AA3HStqQcVzXh/U3V/IfkHkEnmuhZwRV x2ExNtFN8xaKoDNwO36VC8RfqQPbpmmpIs20fMD1FO2yI2BJ8h/MV6h54R24U5z+ QomhZ2QpIU2nOPX86SKV5N/yrgHApZp2iiVtuWbjGeKLO4aEci3Gfk2NkjqBgD+p qZ0G33+lKkgIGck/QUh+aQD+lS2NFa+hVrRomCnzByp7j0qTRbdFdipA8tQoUdqS 7YlQPUk1o6XbmONQ4j3SHhlHO3tmkO/Q8s+JEo1f4i6NpCndb6XA19MO3myfKg/B QT+NawhTaBtGK5jwlKdY17xDrkvD3d9IiKeqRxnYq/kK7AJmvOxMr1Gux10VaKK3 2aNuoqKfTIZByprSSPvU4QEVhc1scxL4Xtpm3o00Tj+JGqu3gy1JJkkumJ6kykZ/ KuxUKvrUmAegp88u4uRHEx+BNLz+8jkl/wCukrH+taVl4X0yy/1FnCh9duT+tdIe F6Coy5XpQ5SfUfKkUksY1+5Hx7Cplsz/AM8/zqUyMepP50wscVNhki2fq0S/VhUq 28I+/coP91SaqFjmkLGmBohLBfvTTuf9lAP50vm6eh+W2lkP+3Lj+QrN3GjPNAjT F/Cn+qsLZf8AeBb+Zo/ti5H+r8qL/rnEo/pWXupN1MDQk1O7k+/cykHtuNVmmZj8 zFvqar7qTdQFycvTS/FQ7qTNMCXfSb6j3cU0miwErPTC2aZmk3UAX9JbF0DXWrJl BXG6e2Jga6OGYlRVxJZeyPWiq280VZNz/9k= ------------c9CR8QlXlk8wuq9govjXdX Content-Disposition: inline; filename=image007.gif Content-Type: image/gif; name=image007.gif Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT09/posten_uke37-filer/image007.gif Content-Transfer-Encoding: Base64 R0lGODlhXALGAXcAMSH+GlNvZnR3YXJlOiBNaWNyb3NvZnQgT2ZmaWNlACH5BAEA AAAALAAAAABcAsYBhwAAAAAAAAAAMwAAZgAAmQAAzAAA/wAzAAAzMwAzZgAzmQAz zAAz/wBmAABmMwBmZgBmmQBmzABm/wCZAACZMwCZZgCZmQCZzACZ/wDMAADMMwDM ZgDMmQDMzADM/wD/AAD/MwD/ZgD/mQD/zAD//zMAADMAMzMAZjMAmTMAzDMA/zMz ADMzMzMzZjMzmTMzzDMz/zNmADNmMzNmZjNmmTNmzDNm/zOZADOZMzOZZjOZmTOZ zDOZ/zPMADPMMzPMZjPMmTPMzDPM/zP/ADP/MzP/ZjP/mTP/zDP//2YAAGYAM2YA ZmYAmWYAzGYA/2YzAGYzM2YzZmYzmWYzzGYz/2ZmAGZmM2ZmZmZmmWZmzGZm/2aZ AGaZM2aZZmaZmWaZzGaZ/2bMAGbMM2bMZmbMmWbMzGbM/2b/AGb/M2b/Zmb/mWb/ zGb//5kAAJkAM5kAZpkAmZkAzJkA/5kzAJkzM5kzZpkzmZkzzJkz/5lmAJlmM5lm ZplmmZlmzJlm/5mZAJmZM5mZZpmZmZmZzJmZ/5nMAJnMM5nMZpnMmZnMzJnM/5n/ AJn/M5n/Zpn/mZn/zJn//8wAAMwAM8wAZswAmcwAzMwA/8wzAMwzM8wzZswzmcwz zMwz/8xmAMxmM8xmZsxmmcxmzMxm/8yZAMyZM8yZZsyZmcyZzMyZ/8zMAMzMM8zM ZszMmczMzMzM/8z/AMz/M8z/Zsz/mcz/zMz///8AAP8AM/8AZv8Amf8AzP8A//8z AP8zM/8zZv8zmf8zzP8z//9mAP9mM/9mZv9mmf9mzP9m//+ZAP+ZM/+ZZv+Zmf+Z zP+Z///MAP/MM//MZv/Mmf/MzP/M////AP//M///Zv//mf//zP///wECAwECAwEC AwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwEC AwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwEC AwECAwECAwECAwECAwj/ALEJHEiwoMGDCBMqXMiwocOHECNKnEixosWLGDNq3Mix o8ePIEOKhNjqYEmDJwumJLhyYEuBL7HFnGmyJkqbKnGy1OmSJ0yfMoHSvEk0Z9Gd R3sm/bk0aNOhRqMilaqUKlOrTrFCncq1aterX7OG3eq1LFizYtGSPcs2bduYI+PK nUu3rt27ePPq3cu3r9+/gAMLHky4sOHDiBMrXsy4sePHkCMrXuu2MuXLQjM/1ayV 81jPakG/FW2ZNObNqDun/rw6dOvRr0vHPq26NmvbaCXr3s27t+/fwIMLH068uPHj yJMrX868uXPGtG9Ld40bdnXZ16NTn26dO3bv2rtv/x8vvvx38ufNh0/Pfr170/Cf y59Pv779+/jz69/Pv7///wAGKOBG780WX3YHgpcgegUiaOCDDkaoIIQTSsjgguph 2J6G6w3o4YcghijiiCSWaOKJKKao4oq8NVjhixdSGKOFGcpYI40b2pgjji7OCOON P+4YZI9AsmjkkUgmqeSSTDbp5JNQRmkkkUL6aGWRWFaZJZVccuiljl2C+SWPYw5Z JnpSpqnmmmy26eabcMYp55z8hUmmmHjeqaeZefK555VaBmqnn4QCOqihdCaq6KKM Nuroo5CGCFeklCLap6V/bnmmppea5wo2egQggCKcZiroQaYI8mmhpbJ6aqevmv9a qYelBJAAqfaVwkICtMzq668N6SEAr/ZdEyoNuAKr7LIC1XrrfXMI0EKvzE62aayu HtoqetE8RBlC1GJFUkGkCCDAqgRdAxRCk1rUbkHhMrSqJwHQgK5D33qrL6zaYoup d9Vm1Eor94p7DcGTEszup9EknJDCCjmbLMHxPjxwxemmVFJMDbcSr8cKDVwwSyD/ NNM1dEibSMkoDSzRwR+7zNDALAdsc0TXfGJrsgMlIyrPAkVTggCiCoCxJ0NjXAoU AsySxLAYh0psQUgPgDFBwvLKSiBDBzADFldjEw0rV0ARgKheCGLQNSsEsAM2VrSd AA3p7mHF2QJ4kcg1TwT/oMBBe1whqq1XuFKxrgGYcQ0rVpggKgKDpBTN3QgEwMLZ fxPEiiBQXC6qIIM81HcC2Gy9AtECzGC4SaZY4bkAgnhx8+wPQWOCAF8YpMftZhhU SgkKsFJCArnXLWrv6f5OAy21tgD0NWY7X5Cxbi/krCB34332swVFs8fZg+NtL0GT B6BDqOC/LRArZocfQAvY11sQNEyDT3QACHwRLzQssKDD9+ALgOOkhw3ooW5wmROI KdrnPhYsL1gBeADn7Ic3/RWEFehr4Ph81a8OXsuDOurVExDggp5A424s+Fu3YCKs L6AMd/GKxgouV4NenYRvuCsd0xSxP8vl0CnQKMEA/0gVk095onKXw4IgWiGI7+3q Xt4TYAIGscQmWm4G6eqcAGfAREGQ6hpBvFzamPi9FlgOAgUUCNsQkLcqmuJ0P2zW 5S7XAi8w8Y00DForEBGqGdgxdM0yGwu4uMQ9CBKNbemVHubYRjL6kGcLtFwCErHE QAhyatn6oCb5RTuMNI9n0Djd+/Y3PFJ5QlrxMsXlUEmQ301NWHQjyCccJ4BYDmQP wGNIrVgQx2aJypbY+F0tfSeq4mGDfgLI5fSE1ctg4i8AiCzg7pp5jbsZbSBBNNcG BcI/AVgNa6wcSPmaecJiLoR6vEwE1cypxlANM13uVF8n5zm/ofFsd15I2T3faf8N WxnzGrXyQhJaUIaBUM+Cx7SVOtW4BwEgogTIwubdkKcQYbntaP5U4xNYEM3k1euG Gw0AJAzCvuot84wDWVriDgK9EkQTcQQ0aBkpCqp6JesapigBC2pwkJIqIGwDiVYA jIlNx2FhVWHsKDZDpQCg0XOe0bKlsQSQiFNK9QkCACTKAoAFg0JhAIlooUGfBshj Ms2YoVTALKKVrCAOUZcBAOtBbPdD4Y0KIdB4Gq7K982C1EquJC2B/HzZV98JkVrP 4GUJDTLLuwY1nAIJVWELooehjbSicXXqNZ72QGwE4mcIEaZTKQVCU5U2kzZ6hk3V mARkqXaD0Fhts0wwtQX/ku6Uiw0mbeO1uwTqCo3R6mpkTQDMspQLk+lKggN92QIs MPG5oBOEIIZWPL6xYABVydrV+GaCaLqOqlWEbiu+Sy3EEfUkyrBc705Cr/GVJBqh goANDRJEExA1LYucrBrpUK9PAdRvQDtJfXl62n8ZeFvmeapEosG0hZaCuAnlnlXJ 9wTA1ip3sSWgWAmS029eo6G9q9UDXzhaYnZ2emZ7YLkoqL2zXa549IPm2uJ7NfjK WGzC8pz7UGcu5GVTnq3kJc9SNi2v3niul+OBQqjHvYJElVraxavZIqDgKu+Obtc4 pQWTkL8C7pB8oSpehXNH4gKWoAX3LecXK6xO9n0z/4gRZYiwsIgQrMZylxQ8IN4Q yd0EEqRzpGPpRqOpRcdpT88BwJV5D5IMnRa0nbItXaiAXE8WUNogeYDajPsrTU4L mqNVVnBO5cu3SQqEFFxNqAsO51KxPYF7wurqMwSwat2V4G2seELmqpnDchU3ISLe Ln9VvDOHlM/PkFbAyMR2t1hSD9kK4d9OD6IrxwokWkVWo9mUGuQAKBmzCRjZCzvL 1LCVlMqVKjCC/bVudWeFcUZ7hglakNLdLlKeN1zBEGMLNoGs4qP0oqmAA7DqCwft sztAGQJ4VkRsnHJqK7mGTmOp2haU9ZyAPoiwJntDnXr3ug9ZNH3VS5D2JiuKP/81 Sq1MsN6DKHJX1EoJ9cb3X1O/5Mem3WTOORnqibQwGQLodwGTkABEMA1jH05cuYR7 zFe3YniXRfGoNhxM4PXzxNbLqEHK5di8CoCnLG3FIKgVY25jI6fNnO2RhXlfcV6M m0O7dDCFTBAix+vB1s6iCfR70iYT5MmzTftw895z2sF5Dmg2qLC6UK+r/VZYPPvq FVKYEE8MEgqYZNsAXAf2YBEtzthMMa6gR/fpOau6TzABtI8ZKhcULMagVqDo19Y3 7MpxqIx2NNYifUydIlcge8jjQqL1+05v0LrFR9w2C087A7Ig280SAC8fvTYoIODM 99ol4QkSxsYr3nLQh6v/qFyw0LMLkqho76X3hmbLY4eWjm012+d377WLs4+XFE0s Ajof5LwT/17UM2/ldw2BcDl+hxBSI26AV0DCZGopdTldpizuNoE6h1pY8SmL5H0C plO2x1I6wwK59SkqlXIxsVUswHSfEnwBUENiAT0tEH7lggBOxAJR0D+/1D141gIs MHmXs1sGtVEJFHFQ4Dj9w4OWg1J1RzT9o4NRcIQINXe4pxSxxQIt50wsgABRkEDQ ECq8pINXYAIGmGYtYAJCByowt2nbFEVduIM2iAC2RIE8t3M4wny1E3cnJXcDIW/U ZDb8dxCotnDzczpggGTFllLQ1Aq1ckCCVzq3Mzio/4N1MbZ6A2FRB8QCXrBtBtFQ jlg0aTY0fShHeRdEg0MA8aIzivg+ThVb4cRko9U3WOdMp9gC5UeH8/RhLBB1tySL CwEFMwA00RAI4cdSZAg00HAF9MZSUPCCdzdIvTI5kzcIy6Y5BViDiSBurmN2LKEr L5gItGBdZjc2UDB5V3BxA0E2LNB2x7SD1Hdwz3eM6SIIPPhr2KSDX4AuixSMBfQJ lrhsTUSD0wJUtBiQJIJM6CiQvwGHcmiBCnlg7NaQ7pYqZQhE1CU2FciQCLmQ7VaR CWaQSJKIcic1JcaRIjmSC1FSy/WDLwaQJLmSLAmFAaQ9r9iSvnGRFqmRDmmTNP+Z kUlRCpNHhJZzjleTkzcZhxg5lAmZGzKJJK2wB1hwBVgwi0kZlVI5lVRZlVYpHEKZ lTi5lURZk12pk0cJlkWplV9ZGVd5lmiZlmq5lmzZlotClmFplGPJlXEJl3NZlnbp lXVJGm7Zl375l4AZmII5mMyRl2Kpl3dZEVTCLnQZFozpEe9CER0CFCo5M42JmJiZ JQFJNk3ZmU55BXzglFCZEKbgBZV5QU5pmoexB09YCp4Zmk15BQXJTZ/pmfFCNqD5 mXqjEN7jmU0JlQSIBU9pbKYgmqQZmmPXEExZm+MYL9cgCE1Zj4S5JBkEPjp2NrPp ZA7YEDglWN5XGLrSV9f/kAcvqT3ylRB0YGgBNIgDgWrlSVO+owTlGU1gxAKC9Xkh GUjWGYwMRkvvk51mVZ4dWEBgCD6JN51NwgqtdZq6c4C8iXmjKRgxVmsJwTeAhYzY GFQUyp2BUHzYtAKm9l+SyE2iwo3/BX04VDyuFI0CMWshuVkRaAqFmG6XeZg2Kpfk IXHLZ5YFkQfbyRDsg2z5YhDLFhPz1RVJtysLAUs2IXF4yE1K8Ik4AQU7+md5pzNO VRLUwzNHZEwPRlSx1XYp4QkngIvkIgBAplpPeKOGiaNt0ZJ5FZMGRTPLdIAd0xKt 8EYQ8HZqRDMt0TAMI3YvITINUQoCkAURwwLTtaEG/7EKEAWQpRBTc7V9Dzqb1TRZ v4OH1+CUdxdHeuB39DOixjKioCIAuAg9coqgK6KjyxYNqnSfvRguc7Cdrto2tqI6 QcOFeEMtpgBAXlOGqmUGKoU2A4hqa4pXUchSlkY/fNdOlGpQpUA6ELk6BEEKLjAL rcAHoMMQ/KMIm+NcLWEFJzCAtQKfSxpHrcUz0NNUCAE9ZuCqTxlxJcCo2DAHNBCh qqoicep471NJ15Usnzp6sOSvb1U6BUgDS9QrpbACkCNdTNNZhkqDWDAIrfOdMhE5 DTFriIqAziNx9JqHFouACAAFtlpLXCoAgnM2CICrwDZvrzMDF6c81MI2HooQrP/g g0OHdVNlptj0fAx0oOmIbMbioIrSpkZbo7LBqmIRW9vEOFPjowulpuESpKEXTch0 LykDdhmGVtaHMUbKfQJACO+HYUqqLgYxQvf1p99zrzIhPDGlXOFWErYVc8SUeAOT jP/EYDo4hsM5Gt4jfcCko0cKKiZQUDc3NGDTCsbihmpEcIOrBwOQOyu0l3iJtJEZ kPtqEHSQAGZqqKEztLjyBMEIuXv1BC91a9Mzr72SDCaQW5H1o0uqPau0PTPbWmqk ukiWctH2aqC0gtzES/sDYQgRLUTFN7oLhfcTbg0RSo9YVDrbUCX2CRBVEHSAAL3D P9BWLviaryiitFlkNRv/4wqtIDwWNKvqZDvTgjAyUa7rAwXeRU1shQ2qtQPhkmXP ahDRoI0sED1siAVfBLlkd11IpzPm6hAo06wD8QRsa8CfYKqRdZJm5cAPwaRmFpGE C6DzM1S0EFssiDXEw71IoqCveA28VJ5nE0sBiw39ZMJnoz7QYLrO6lRzAIi10oef ur0KMWttZ6g3hbsohsANMcMvmsIPIb25k2tKBWcRwbu997z3O1fTm1a688RFa7lW XLk24r09m1XaKl1KxAerA7XHRFvSBZ1lXDjt610XOol3FVvqo6WnhCvfAg0wlC4r 0AJXAI/Yw0uxMxAiCAVBmBk72xbmqxrsG6YGMVAB/2YTPGxmO/pVi0wU/QQ2Hlsx N0y5mJyYjsmSmZsuPsxSKWwNj8qbMCxN20d0pGKoNgy7DmGoaWarJux3mWoRs5qf ROwQs5Q7Xzo9dADE1JZD1zCrzmkFvkxfwwQ9kzW0LArCJaLFahTHClHIwVyz7ZtA e2ACfSjKxDK/8ETFCCG1ObEx6Qi+BcE06whs5/jDcMeeY1WlZlVcH3ZNQbSmEiep Peu6BVQuuHLJP3ie+LsH+hWsAkEHkrpZ7szMJtLJBDFr4dfAxUPEvkZZAvBoL2y1 IHov9KKivuvBOIwRldw9VkDNFIZcPuNjAtxKi1ivVMV90ys2mHd3G017AkBTcP9G dqMMfPaVENJLaa+GWBarZZFytFicyZaitC2RnpN0t8KLDWJcQFjVAoI6hLbEPmik Lt1JPEx0LEhlUs/sWNdwDaETlJzBP6RjtkFjumTxX/fKRDUcLouUAM8VCEt9uHXE RKywAgscTBAaOQXYVzf3PnYkCDmliyzEVUv01nQ7PVj1R62AtwbFX0q0lDgr1ER9 oyOZVx76YT97VO3UZLZooGUYSkq1QPeJAGVYK+g2EJlmTFSXEdpcMQqaoWujSuBj 2hVjSdZpwSQFBd4ZdEBTnN65sipJP8HtvxeES3jTiwsRDZOHNxY3P1fQ21eQnwhd IqrCogMDOlBpCtV4Qc//9adidxCCQEm04Jyq0j1qI06CwKDGFt4Gcd4REV3lbRLf /RCmcArXTd9LRI4KYQpU5ArLdjD7/RCsQEUy0z3Pxd/VveAM3huUrcmZ6aYS/uAR TuFsesWVHSgNvuEc3uEe/uEgziwWPuEYDuEXPtQmTuIoXuElHuEh/uIwHuMyPuM0 biIjfuMtfuIZjuMrruMpPuI1HuRCPuREXuRGLhk8vuM5ruJK3uNM/uNLnuRBcuRU XuVWfuUmwpNXsOVczuW6PRKXexfRsMwHEzhbLp0sFQhfzhjXwN4iKeUs7uQlWJ3l eU04qgc0QJNkM5uG9JJEMwPGlG8DMFKUbQpRkDtw/+7jcT6HBlnLflHRg2Fw9CVY UxQuiDg0jGpAbi4Yko7l1OnNciFx/gwYuTxygJ4QiO1Vgy4Z14zBnn4is3rOJgFI TASNYbdEESrgYhcuv4h54x003N3f/sUKp6DgBZTdNVZF98IKa7ve2HTTpYOxYhM6 DyZVX0ULDbNErVrrLXENp7Ax7g0TS1QSrNDd5FPrsM2NpQM699I6bXQvrYDf5l6h g6BOAq7ua8NE8+4oif7ki34bi1tiKZEyiVArZ3PqAvEpvWqgLLs+n6WyGuZifqOw QhQV/EMALYU/M0C3OGWfj2PrapRTeAM5zTgHRxgAF4ANvbK5e2UFgtUCdIPKoP/C PZoHj3jTtwNRnODzNZ7clILlAqTyi95ZRwFHEH1+NrKZRg5HVX0uAPnDMH3jOfJ0 9AFwBbJj1gRBC/1UA/FzNhNbEIGQsu/DdHIe5ddCi46+EKfEAvaVp8NjTKzAS3rT CpVF88JiR60QCPrmX4HwaiujRqzAoiSMAIMUOWWELjoDP3maYuVVS5GzQHXVUHZU XizHTUxjRwU4eYsVROrjfLKY92eWLDebVQNjBe90TEogLZHzuceyMovEsBTlCbS1 MrnmqYQPs3nPS8XD7HkDMsZyZiuDdrMZW4TvXBjkaboFOeP7sK+OHIO8EHRQek38 vyt9S90Fd094Zbc76tz/mmL2+E71XH7w5VhMvD6vZv3/tAeBhg1n9YAmhTIEoG1K 2jMaXEApw1snUF0TiU0xbYYzzU0AYUIBNoIEnyRIhO2apwA0EhIsVQJCwT0mvhQs xWJgwWslWigqGFJhAAQXCUbTIwAkNlZQEtAKCcXEDpE1bd7EmVPnTp49ff4EGlTo UKJFjR5FmrTgHAEBnD59uvKangA0Q5IScBFaQ5gcrSQAycoEja41oUFRUHbnNRYI VhK8dhCkp6wioT2ZeI0OWJylApjEBo2FyVJjQ16DIgBMQU8DYCIWAOnwQZjJApgR Ge0J2cBJErjyOuCtwiQlCdJVG7gutpSAsUVbkVZh/ykBmBWmHI3tWYAaN6EJaKE2 0GrargPHVppc+XLmPVvZfF4zusjpIasXvE4wO7bt3aF/lw6eunjr5LGb146eu82p AmawuAJf/pW3dEzYxiggCzasvaNxpA2kuIAb5Dm1okmCBtDCMwuKATLT4yW9IhMp LgVA0sMEBLxIaEGMZsKohYRaScnD11IqqxTHFFphxenySOAiPQaLRpBWbhTkq8dK oGE6Vr6qkC4BkxDxxlZsDAQKGk5TKaSzEigoQ5Ms9PA5aEwILr2CrGnIw2sChAlG wJ6DrCvvGBwPzfLUPI9NLdOEc80425zzTTnvbC5PPffks6g5+NKJLsmctAgbv/8W E6kik1oqIQD3BHkoMLx+ugY5kSJU5BoiBy0oGitWvGYPFpxKAItBQioMsFJeIo0z jhwsSw/ZEHtQJNowYwgqqPiCJsGy7proUgQwQ0xXqDiL0LW7ZDN0NWBr6shVuwJw QaThLtILUI7oaLJPb78FN1xxxyU3KNx2si+3wpb0BAGrALwsJEEEgaLRFqaUyESd zqoVQJUmTI3Wt0wx5QooAmBhSYIUjVJBlpRQuKCzNlKIjo0QYzbKGLGhI+EjP7ZR ELh49LAlihlrsqMWvAD5yEESWqhbglqCcuFCFZIoNWiUYBVarvw9FZuDIoWL29TK RTpppZdmummC/ixDp5j/OYWoruJq2mM16gJpEaRlj8aJLRfUmoqvNrQ9yaWjWzGF BeL+gusTVqEp4Qu1Inr3SttorUkPt7ARMqdeZygrGrRS8xtbWHPym2jNZqUt6sDU FolLaZ0UYGxUVzv3sMWdBl3pM+tcz83SSR8dTzvpVP301lNnPfbVZ3dd9tOn+ls8 +2j6j6AIo34GOAgFgIm2QcoKNQCQoiHZ9unOIt5JKFogCCvj6IaAlo6wMJFuqyp6 V4+PWFLScwEkt7ArtmTGmQaQaIuYveZPQlH6bukwDafA16M5yptpNQ5tqlUTWlgO eWDijwDiN7l+vU49sKMdBGsXwQdW0HQS3E7oNLjB/6H8KTc2Ycj4CEI3V5XGNX5R WK96ppDFPcsn64uf9UYYgBZ4KTGnag/RGGaoun1IQC55yFRKQKGpiOZVDdlcb3CG gKDNLGeduVxEggURkthmKyKcDdxYszGJPYFZflEVj35Vmg/OUHMFudYIPROpqcSL g2+EYxzlmLT2fCFkLRMZQToGHJYFogS5C0wJPCaIPTQkUhlKwJFakjC4HMQLroDJ jZrYIIS14EiF5F6U3JYIQbBiBQrEiNsGYSMrsKBnhUlkQs6iRLq1wEZQYIEgvdCS e3muBSuggY1SkqUZtgALR/KjiEbmsJCkZAaXFEBi9vYJGrKMkF1SyP5m5pJQPv+g FQmJRiFz2YokaXFmN4LLz+BivHE280hUudwc1blOdrazg8aCSm1ukxU9NAo4ufFU o0iChdGE6mBOWVlITNGoFUXkZBVigSv/iQAspKabTpmBF0RiCis8haFeogpvbtOz tjkKC4mIiEfx6aBZLDSdP9KnAK4QKRUebQ8rcBRC/IafayRJnwl4ZEHyoLXj9Awl TlFiTUflqBZMEhtz0OJWzkiQNMKFovpcGdjcOdWgYNCCqLuqAy+YVedxlYJbhVaN 8AiygtgHM6ZohVEFeiRaVAk7H7vONcQayWtOkIHcYau+tANXOuGorjWx0UO28q5r CAKSrzmSKxZkCl6ilSD/gYUTWg17HVO4Yjo1qhYr0lqx6E2UrZnJY6c2K6+/KgQb NlIrNtA6HcMir7DYSI1k1+ZVu1oVrFi9rVZxu1uq9paqDMEP0yq1onDRxTg3MahU k3INK8iTIyVYqm+lO13qVneqHTtu0vil3DwtxJA4YUUhs8cnug0AZggajHXVu172 thdpbQzu0obLXT1lBDgfNdKRKloS+i73E0N1SnrdO+De2pa3Xc0tgg/81QXXlrYG 1m0p+OngBDNYTjXCgmkrTOE4hSo++nQKAq5AuA0beA9YWCmEFaxbFq/YxRZ+MYdb DGMayzjGGSRwjnWswcLOa1563XGQhTxkIhfZyEdG/3KSlbxkJjfZyUpWcY2jbGMp P9jKJb5yg6e85SzPmMpf5jKWxazlLt+4zFUes5cl+GQ2t9nNb4ZznOU8ZzrX2c53 xnOe9WzdMJM5zWb+M5r9PGg1nxnMhu5zoQN96EUnGtCEfrSiIS3o1u3Z0pfGdKY1 vWlOd9rTnwZ1qEVNYEdX+RqsWOnsQnU8bOwhEZE0BQ5NkcmbXGOlrrD1aKZTakbD adeI7qt4AiGIKxDb2MUudkOvMWszAfvPgWB1eGrURF5Xm7agKcWxja0vMpliTOph hbaLbZxotKLYEl1TTYmtiO1EA9Xzst2pkX1sRaTG2o1WjwYjskJblWAgLW0fTP+Y ssCQ0GVJu4lAiMoIOmhgUU+MXTi0kArPp/BlDoCMo2CIa5OtKHGdrIhCdilFB2Ox ryDPKIHHf7IbYyVcYv8kam5a8hQF5gYaV0ipw2tC8pLPgGijnswAJJeZrK3keVAY IJdmUMYJGX1bnX3jxUWuHKj55DlXX8Vfrr6eCVENjipT7m8IHkfaEKK/OenIDrZu IGgNUeU+Ed+I1uMlkn/hORFBAPJKsLFWaLNkiWH3VEwZNmaaYe0DvRDQoVXId4VE M/yGi6/0yFOJiVMkDvK6BukS3+b4LeI6oc1+anLxz4OOVsrl0tvlKMOiXAlROcG7 RoGil4OKZDcnBOVpEjD/dNZ0K1Tso8rUU8J5MJLa2Q0uhYNEApMMRcwUXWEFxApC CsO86Qn54w70E5OI6xiprbbbq2GB/FhwWgecrSi3ZTsVlxboQLEisVH3y41XMr2V 7SeZxRNWdlgWB89uFeKWQbERIJOr+KOOVgCN1cIr0DAS2CoIA7wJCCyFKVmBLJEk u6g+jjit8sOO+YuGcqOF7TDAsvARcJKr7sOr0GLAa+m+GwlB8kiGjRuPbKKhUpoi reqIqeOYE+in5smWuymfVukeFgiu6bgGZvqglrjBglDAw7iGU2lA8yOTJ8yMa4jC 9Sg3bCqs95O0DYKM3GiPlXi8x5A80kCbwGAB4kI4/x4SgFHJHX8KsQnLCVOAuRkw qmjgGoBqKIkpgQiAhooSqRlqCkd5CDyEqQAoFeTZDHpBxJVAKaJqoq0YRJPjiavZ uQQYBD+CKKMKL6jygrIwBRPwgj1oFLKwjB2gQ1I5lZlDRKNaNkB0j0AwAfRxEBKx p6WrPNGbGVKEKHQbIR4JL6dQIKL5kae4lwPBOUfpEc94C1QDMVfaEYRxCsCgKGGk gdQqpoQ7EhupiWQQgE/cjcbriYZLhB6LNrj4HI0BCWsQI8fDi+K5GZ/gFs4DFrV4 KqIiGjowr4NZjWyypx55go0zRD38lRK4gD8URjlkL78Qx2hZkLhwmLMYoBMxOf/L AIzBYqobCi2ZOCZBCITvQi5TGqWBwj5WSAkvICUTqBnyQQAo8LlncphyewKPsRKq QMlWKKWVRIk27JFPDKRS4abmYjWZZIFfwjGc2Ir/OwySawEWmJeBKiqMSAyUbAkB oJjkSygviDVDaYso+CVZFABBYAGUHChMhJeVwclRAYyOYIGEYRlEWgmxK4iqvEmZ iJiWQIAWEJFncoEFaaU+Opi1fAIF4iZYSsOuyAgmEoRB2IPE+D9BSAksEISuqAiE mBePmDrcuYKnYKSQYIVX40rV2wllMIErOEQE0JZKia4tuohnyMARipDiSZkrMBWp QcKaWBeOgEqWaUzf+4T/NrSkPYwLBDimQGiuw5yZkxQEiho8iOhKO4TJ8ZMujbsb rdEMztAUaYmIBUoMTrkSj0tH2mi8gVJKANQWupmVlJgkhhwhtyEswEOZt2gNVPmf lIgfxEhNz4sSjPuJ0LMJpqghjPgZzUAANuIWqxgo8woJyxAw1iCJJio+JyKmYomY YlmqlBC9jkNHI4oSAQgaBFGgrthJAdEDBR2hFqFMEBmhgxmfL6RPEkugi1SCvuyU w/GNUemRG9EmsNkN0dQJUvTQG6lKK9KImsAKkAgeXYSLT8GQBCCknOOu4RMJmnmL uyCm19iLrsgQGYSfTqkoVvm99RQAq4CGT1pL+EyK/3s7MPxZS/xBngQBjei7Ty+q UuWrPKsAmBU9KJTgt+jQlDP00xLYAbJJAs2hwwZiDXfBBmk4Ki66Bt4gG7wAjREN iU+IR4JwzYipuhrTjawgwYpxo+eIvprZjT18LtkoBSU4qIyYyMD4mThVgin6FFXB uf9py+DaiiyAiStJoQB4vZH5P5pRiwzhnc55k/5BFVNSruxcEHJSCKxIDb9YuFJo EZEwrvHIiCmCnZ/C1cWJljcp0YugjbeDhhLVnpRoiwUJhOZkD2YalXdFGIzTgxP4 OfFUCGbigaXkt+RbEeYpT5zRnJZAVL8RR07loB49uQBQUsPBzjKsGvTJGlyVPf/8 jEtIXY9WCNOb+MioilYTaKitaw/JKNNV1ZrOCZ7e2LpsMqK4SM2i+4/nwLUyJL2h 8M/Rw7heQRbKY64mGai3Q9iTy71fxM4snZnBUKrHSMdO7VXRo4uoWTsdaZW7EVSI GCJutIuUqxCPsLceGyIYZT32k7u7WwGX64loOZpTTIprFYzaI6fbqxDMc9B9ndqb 4Ja2tFu7zTC4iBDum7utUBiqkNjLOT1DKZStm4UAPI6DYj32ws+u2AvXYNbJaVXV QotGQhuM5CzEBLB4ory5LCSnoIFfWixpNJb0MhmRIAVFfZr82Y3NfYoBuAiUkEFY gicB6JmD4L2fSMqAQdz/uYxV36FEszIU6UtWlctVUCTeyA2VJbEGb9VaJ1HYXQWl IwwAE4AnBUgIYa1UFcWGUnKUsITQ12Qh4lq2WCIJ+ICmZqk3LK3dACBbnvhB3DQB Hw2K3ViMjljNZMEGb1wg2dUeUvgLsvE3sKHezMuQi6Hd0pWQ2ywI/oWQFWGF9h0W rjyodtFB6do80jgoKyVDwTVXlhDf70RHCtlfHvExQZDMefm5Kd0D0/Qo2ZwBFPax FN5VS5k+rcngBIrhFJZhPkDa1GwulJzheYk2/RQK2shbkZjZTmnHJeaIcxkocURb oI0fEtpVySuFLLmGGUVaGQwehUm9yZNMHpZMk8BZ/xOJCNcIt/hQRng0Dk0RIb8o lcWM2Z75WiIhYx+74ApJAly0Pdk7iqsRDALomyb5DV31HNlYXHQk5JuQ0rdtEsPZ ED4Y4sVkPufCVP1424J6lHkh412VCNTtXKBQU0XjErvZil8VwodZkmuAFzP4EpPD 3DwNTZw4Su7Aw4PBjKSEvcotONVtVJOw35wgEX5zkNL7k+xKHf/jXfZB1v2ZjmMm 3AXKCOONXt8NluwsoG4RjJqplBagmt0NjOpjpszzTJ5RC/CBjoECkeRboCfZEWF6 Lvepmg8lWp0YnWhAZ9xkgSVEM8u4XyJJjaEZ52px5WkaiFguT+2Brk+NG+WBlv9D MQgFkE7qHQ3XnNw/dIxlo8SQWAVfxgbQaJd3mTIei5DDHQCvY9gO1hkoiACI1JmJ dQmpeN5xVBKpnQicDTsbrhrA6By6Wc3JQJsIxQknBgpLFAn8GQ2dbpZ3XhxWmNuE bbwvdpJ2LJtWgIKLRKLxVQuqdlXR80b6jVpUmVrEuBz0PI4lvKLK6ENbEafF3dv+ NIHcYMd02t+qAIqVttZuEZTDEGiC+Gs+tApWSBC7WAF/LitMfuK6+L3Pe+RhUosy heDCRsrDFuU99q0s9gIo8GeIBA2JtAnxoZfjmmWjgQuGKE9KtQmCLidicRDIZUby UVxg3lSh4SLLxaYPfjn/qMOGVTCBifwTzhvHAAZAEp6Z38UZec4iq3BnW2EBa0Zk gjAF4mWNUZkixPifEpDB41UNhVEZoiGhOKWcgrBU3hmO0ciIhPsSN9Ij5PRb5CE5 Pw6QyrvS9c5Xm8iIg9JffhZrm1DtEVLVBi7SBibuZnGNcC0I1s6ihbPomqDDzkq+ fTWMBt+cA0dObHBMv+aL/LZW7Gsvw3GbD7pOljYLhDnDcfY4bvmC96PQG3nwfxWo vbM7bhrgERpMo2SFwTRjy74KrSmO6KAbhhJSM9VbhOi3IKVxbbEeP22Fs2sWJV2K m21HHroXHQ0AZolikZjiTK5iHqlRwmyFqqzQpPVq/w2lIpxy8b0TQzgl60VxzBvx I+KCnhmHJSwREJLLUXpBAFNqVsIEjeQpkr67cqlqjxwlkVHWDUB+K+UyhRVACBdP R8jIUTmu0sFkGay2PLrBRCsX69bIr1bICLyGC1J8dEHvmQyJL8i4dJlIw7j8pEt/ 8V9cwkU2ilKOMTwMAAhwq/aJUyIZD7245urA3EByFEfkRUcpCW7rlLZJqY/iiLMA sBmIGGodiN4BnDF9jclxFDNO4ACYgSQmERlkqs0MMRESVX68CADuU+QqcK7jFqcj 7JVcNpmIw0jZTg3jD/fN9q+GiQRMgikqmBYARBq6T+0O52sOnoks36FSKcCI9/9h ndriIfdKWuqJz6XxvjljDI79jotGsYqB/F5nzyA4BKixuzsB0NYTgWi7KoWJT6jU AHFhvALAkHhjhNEahSkB8FS78q6SGwx9aWGNVx/gqolgBF0v+JRf6faIwgievnbR XLM4OpIVVoitfCyqZwmrBS2icRkT2cbJhF8fy6BwgxQTKaw7NCzr+DHPJOLYOkfH I3uq38Y/p82z+xibiDWzh5QKMYW1d7y9//vRqBGiKSx7z7AaWcy4svpOAfwt5HsV rhDAZ/x+6nvJf409+IJls2T8LZy+L5CTSHvQt/weC/2dYJvEz4ka+SDGuuBTg/yb iPtai/2bqHzpZMIT9rH/t7eOyqes0leIPRiEWXAZ7fGi1Ih7vf85aPB9xWsyaEhi 6rrlDRLYru5Md6IPNhsQqqHDsWN+TLM1zAa6NpoiVnAbc5ajUpgB2z+yXdK+jhYX W6e0SJP/+Kf/XutCOmGFU6h/+Lf/+e9/2gEIbNegsAhgEIEARdgWMmzF8KHDhwsj SqQIUeJEjNgsNpR4rVUijRwzYhy5USTKkikrrryoUuPAggYFJHzJ0qbLmzo18uzp 8yfQoEKHEi1q9CjSpEqXMm3q9ClGVldaXBkE9SrWrFqvSqX6ZSvYsGLHki1r9iza tGrXsm3r9i3cuHLn0q1r9y7evEpN8m3ZEeffnYFz/xIebJikYMSFFR8+CZgxZMeJ JS+m3LjvY8uRMU/mXNnzZb+bRWsuDXp05tOmSatuzfp1atid9dKubfs27ty6d/Pu 7fs38ODChxMvbvw48uTKlx91Hfv5bOifZU+XHto66ujaq2+/3j079/DexYMfb748 +tXY1X9nT979efiRmdOvb/8+/vz69/Pv7/8/gAEKOCCBBTrlXHsIvqdgfAym56B8 EUI4IXUNVvjghRJmSOF6HCa4IYgdZmggiSWaeCKKKaq4IostuvgijDHKCJWHlc14 I4455qbaVrQw5IpGQGIkpEREPmTkj0EqOeSSRTZ55JMBIunTlNhUqSOWJrriAv8W LmTBpZdgftnlmGGSKSaaZ6ppJptluplmm3C+ueacYWaBxZd36onFIHjy6Wefd/Y5 6J+EGloooobyMQijjPLJ6KKDnLLooolaKqilh2K6KRZf+LnnnoH+yWkWUujp5aej qtpnH5a2KiqsiHIa66uAIlrroaz+ieuqts7qa6bB5ipsoX0M0gchxhq7qLHEDvus s9FCCy2vuk4rLbbXQovpoHG1ggW44YJ757jhkiuun+Wqiy677J77rrntwrvuvOna Wy+o4/b5RRaB9vvosY0a2yjBBRt8MMIJEwwwnv8O4rCjAdvax7+/lospuLHSG28W FTv8bx/NSrypx4M62nH/rNyWzGfFIjcbMqsfH5qxrTT/+rDJOEe8c84D66ww0EH7 3C+jRA8qMs9GAxxpzgw36nTEL7scc9MCN8o0wYJYzTPUVXNN8aAgg2xVUjVumSee qOa79qdqp8r22jTk2+qddL/tNtxv6+0ppp5qm22iWne9dKNaS3p4K4efQjDTgP/9 uOORQz655JVTfrmzOy+OyiCuIH6450+LLrLlpWP+eKWDpC746aant1Wf7co+O+21 y16vuOfmbjvvF9+r97TKNtqv8EEbf/zwEuPMp/Ckh62p3qFeGv3vfWcqs6zXU5ut yA7v6j30KffqN8vPG90v+skba7TPyLsfcNHKY48z//E4Lxuwz/lfHXD96Zf/v6HS x6j2Ic9nzFLd/tbHvwU6L1FEi8vZqJe3fIlqT3xLVQWBJT7xSe9OF9ygnz6owRG2 LngINNz+BsE5Rq2wc41anPJMJ8O/cWuGNizhDXM4qAMWLHQuTJwPERgxHRKxhKlL XRGjZRK1JMJ2uouXu+QlxShurIroeqIVsfg7K8ZuVCDb1QAlBrauEfB9CfMZ8472 szSycXljXFeslkeyDMKxYXGcGhbe6EV/VW1lyxMjxJ7HsFr9ymJ/slmv/hjINnIt hWYE2uCUFzWv5Yxp+oOU6L7msJcVKmnJOx4aMwk/SraRk2rEE9mIUqMj2Sltev+S G55gOUEJ0tKCfmoVITsVPVnubZd5w2EJG9lJ+HmOc5MaHTCTmMxlKrOZRqTk5xbn uWmi0Gk3bGAMmZkrh6UuYkfUprTWc5Uu9q6c5qTiFu11znVWD4PhEqShCAa+8hnt ke+rn/66Z75h3Wx6uFQV20wYrBoG8Fn6rB89s4nQatmKUGzz3b6cNb9i2fORzVOj 8Oq5NePl037022auFBjGihaso/1TJDwL9UC4bMl3WaCBS3uZNxF6EFg07VUhdZmv m4rqgjzNozMzF1KCucJwp0DhAYMKzqUqtanP5NM3IwVDFzLKc9LEJBKBiUemaoub O+QqtpaYlm+xE19QTKf/WbN4Vi3e7qxt5WLNhpnHRY5Rjo3EJM/KyNGNnk+MSKva IXG6RzsStpD/4her9JlHxXIrYtiDmdKQWcqqvaxigdVYYD0Frp8itlObtNZcc0bS 40XWkyPdq8EI10iQ4bGuPHNfKE8bW8qeEpCBSmVzQrSQs6mtt6/87dt4OUHhpsqn I6zpqdaGt1pSD6zADCRSJZtNADq1us61ruVSt1WeGbVRQWxjVoW1XVJOl6uLFN03 rfs6rZCTne4tJ7z29F51unWKwPsiPCcKUgeq8bOjPVimGCe6eRY0WLVi6LVwZdk4 ig2excsvhNPov2HF9KHuRK72VDrK/3K4wweb8Pzm/ydSDysMoQyMsMkgqDZZshi4 F+zghWN805+SClgwhvGMj/sn8l1XW3qVFKWGit0eD7nI2pSZRlXo3YVpK70IhGpt tUvkeArxq0bGgljRQk622nd36PTyFdcq5i+PGa1lNqt0HUu1wiZSzV1LcsIAhrBQ /nW2kaXo/2AG1MSuWXmt3ZVibdZgRuYssuc971Yvy7HAmhVjg0VZJGW70R+T2MNO 2yqmyWvGSxYs0rV188hwK5RV/qiVaDt1i10Zy1myulPEpbEEZbncVu9Ul1POVjer LF7ACvTWvr5yjwlM4L8CzIDo1TSyL81rZd5VyE8u7w3FCZX2zrfaTiyze7XI5f8K Ayp9CiTdq+aJKVw1a9z8DZqc45wrrEFygcLe70cV+8eB3oqiJt7qu/kbLVqnCqK2 Fpa3R6lXSleaw6r9qIQ/GnD2FfyMC4yfAkXMKBUD96UVhylz2fbiEHIcwyCsMYY1 buORe9xWPAY2RbE5Q5X/uuVBNXccjaxXpgUZYTRH4M1Zbl2ROVnKTb3SWN/Ku22H mXZpNfO6hI67+qoVkYV+2hz/B2lB+c/pnXotgB2Z7mZvXd1cF6WnlR1ahkHaz+SV d4j5OMgGCpqDZ36nrxYMwGYPja8Nhy3YpUvsvMcP65s+2GwBVlpKrhQpZjO1rCs+ a+JaPOOMz3is48bvXzb/FOW5GmKvsyVMl3Pe8s787MEb58ib80z0iW7510+fxIjw iL3Wfj3sYw9mMMfXne4G7bzn7ejaXx616q75+zJ64pN+26PEh/CEM3ziNmpYWvr9 N8hpuVlEnRy0Nws4pwl+d+NZs7bFPz74Gw7lvp72pKcVNVsi2Pj1Y5z9tW71xjl1 UxyTvLkdV9X8bVp5sPbzWcnP/ONgEusQmOd1ngHeUL9ESgsZD+nhHALp3AFGIJbF RRMx3TlpW1lZIAaSWdJh29vFFCoRWkOdjNypFaThSmqBXRkFnigFzeCFHd8lm+g0 n2t9WoRF3QmW26OtDAWdVcrwIKMRls2Ml+B90vbN/1kMwuDXnVezEQynedrgvWAm GQWp7ZbcJN6qZeH6+ZaquV8WfoHcmAoNeMEV7MEVnIqnXJAXwFIfyJKpaGGqeaEc Pp787V8BOs4XXM7m3aEE9qHkEBiQaZ0keZ8N8mGmQCARjUTrPQW1mdMGwle4XEEU RAG68AEfCIIlyt4FdtmiUd0fKdCemdie6ZTe+NsH5SHC5GEgIUwacVrQNCA+TdpG MZmUnRQBDtXxURetRA5BZU8XwRjdWNbkAdygoOIROpzBxCLE4Y/xlVe+Pc/5Odzx cVr4PRj6rYX6fcqrtR8dUk/84R+4QMEeRAEfYMEpgMIymEI0mEIGnYtxYdg7kv9i PMJarJBP9SVRL3IeIvohP+ZQL8LcKAJTGN3PPhpiPx4K0KEFWXVg7xwd7YnZHkAB OZ7CKaTjMixDNJTj7BwdR36gmdUUzQwMnhTfYo1S3P1imemeaa2REdrZLLbbaRXh SsKZTPaR2rkRE7IkY+0gef1L2xFWZ02dTyJdO3XQUO7LKr6kwgycLBrMExphTYpd DU5WTdJkDEZhEk5h2eiWlcDhxSWXFq7YV2rhp7xhFkTBHjzBJ5QCNLClKUCDKZwC OWqhWWrjWIIK43WjLeWjQTrT3jXf5NxiXx6kDq2Wleldr6GdAQrmdbEeacDOfDlk 7bCVKZSCHpTCKjzDKsD/JVyawh5opAVq4mTSUs8sEEUtzD+Wou3ZXh4ao4YxijEy mfaBUkvWJm0OZEoNVd2Vn/zAm4b9X7Dco4XVHr+loVAdo4d9H0ollGIyHF5VmSU1 JTPW3YO1D8WBY8jd3yx94zfaTSuUwjOQQluOJ3iyZSmYwhXwQRRkJ3uS4l7KmI7V 42AqVUESpn3aEIL9oW9i1LMVipTV53wyVUKexUIS5UMyJH11YMcsqCCwQmY+g2ZG 6IM+QylUaDnKV9Fl6OxpoEeeS2k6CgoKklCqHaTRjIl+yqHFkd8hm/tgZd/9DBLy Zh4yDPno2SC2YhKW3cnI1SDM6NQJFon2Sh1dTBa0/4q//aTKiJZ0zmYB2d2LSiGo EeEgkh/hGSGVRqURNgoVcuWR8NI3rp9demVY3qULPAwhZAEh8AErgGdmgicgsAIr tGV4UqhlCsKYiukcVpxMkWLMOVuAmg42YR4x6tuN3qehSk4jYVOuMdnXAeafLlWz KOJjThsHJqgmdgwhZKoWDEKDsukzAEIp7AErRAM0ZCYpIAMpkEIgBEI6Wdsj+g4I DhOTJVS9iQ/FgEry9eCPUpDM0CI0IU+xfdiGBV/yPCOt9ihLHitjCqZxXp+u2E07 Qh6v5l7XISfCKKPAqU8zKqdyOiXysNtzCpikHcx1zuP9mStIBpfvgOGdnCkhfP/B mQ5CIMxphe5BKQTCNbCCNZBCeKJqqNopXk4fPHYjugKpHRoKKB4qpGpTeCnsozpL de7PN72QuDpsBPbBgJpFgXZk01nq0qFSFnSWIFQoKZRCyZbsZsYpyaYqKegBgn5s hnJsOkErYQEeVI4MT56kEKJokJ5LMPIRlH4ojGZlTIoSk/ImCSJlkCot2aUoAIEe pJEPkvLgylgdkf4gifpRNB4hlj7pzTabiwotlRqN6BXtcwbr1u4FV7qCtMpjmOKl 5EWeLo3snPKr3VIoNJRsHpBCHuiBFYyLFGxWHL7t4LanCE3OHlrsoC4ntO0nVaZZ bj6soeYkGW0U810OY37/3lLlGhYIySJiRewQ3YbCHu5cgcmeLMumaoWerh54gh6Y oWiOblECD44upeXWDS3hkjDSLqstGKNazdGWlLXGT+bKJ/JRK0oBJ/n8I/YM48cN Vu4ZY/CSmHPu1YNV724yY/UOr5ayFKr0lP7Vofi6LeV53BXogR4kgyeYLDJ0Qsta Jt+SwhzogTje0p6+53vSIwlBrEn6IV8Gk3NhE4Aq7kECog2GkuT6JX9irLccKFHK LMxi0Z1YAfq6riekaie4Lvpu8Pxegey+aod65E0qTGjV3VDqidxFndXu7saM6JvZ JjJm67hWVOBFbQpDL6h9HYim8GFRbc/2G8/qrAu7//Afee3Wclj2whk1WunXsuSL Zt8RbqmIBImX7qlxRit3+lJx6Q0fUHDfJgH68q0ezO8T6EEZP4EZwi2exiHB3p+o /NPlDPDLIWAhFpi2COqA1VYCE/DT6vHZORvomR2hAmbxJoq8pR5tid3TTMnnNkUj ciKGyu61wWq47AEF0+8G60Hfzi8djLHfImi2caIV7Q6V8Uls7lP82J+utu12NhSS Pdyweqssb1/m5tTTJaO2gpjjRl+0BlSq5JKIhmJBvfIRwxlyuqJSxjL3Ak25nmt8 urEzt2f++gkfQIEZmzEUnPE1l7E4niH5fvM0w+Mz23ICL6/kXtSx7rE6nw462/9x +cjxc0WuIM+gH0OZpWRsWbQCBIdwx8osH2RyCVjzGNMBJ8MuEO8zOiG0vfCNZTG0 kr7oQY+coHko9cSqUYpoIA2eXqHt0HaYoWWt2o2Rjv7MlYqOKiKrZ2H0x/HwTaZd Ya1MZ3WWKIVttY7WEputE/fvLC9z9xre2sptwQZ1LeUlhkUkNpcxGXsyFFwoUd+N csVtPEaUcV7xv/FxRC3VsjrbJIlgb+qQsVq1U1FuVsobIU8LY271PCPy4+KRY2YG ZErfA/PzJkYi/RK0J3fyFXgwKNsXzD4kv3FbfKUP9rSwtIYsK68mvBnNSZeYMt/d jPLT+BBzR5O0wiEc4wL/YS+fJHAuZ129W7+c9MLBMpVOr0UlM0/b03VGK/iSc07l mDiPryCUoTjO9jjywRUAbGaFr3tGs8Gydm8nErak5lXv228PdwQWMvKus3JjroOh WBH9VZBFZ8Es4Aux4P1gFT6ThT7LtUJ3NxR1jLikp4ZyN3n3c3kHsXlPn8CycFz/ 6NICZUZbbhNj75Jm3WH5KGbXbE5K4YwGJUu/NEgLsUuj9BA7bR63UXzTnWnb7AxD 8RGfdsJI8YcESXC93xa/ti41a4bvtge92t6wIS1l8V0W7jcbl4ZPNW/XFAgNyz3a Y+SguHHTseN8dR/rojIh93LfeO9xdSDjGcLWcbM1/2CjUPfoCaKjSKpbU6pqyqxf z+5ej3JFx+xoQrmCtreTw3XemOBhA3b9aXhN8ZgA5V76PLZGkXYKNi9419owt5tg +8sEpblhB6VgSQ/jlrWNJy/ySnYuelSHmTmEM7P3lpxvF+zzik9U+yA0Czp2Xjif 8nah65iIF/c4j4+luDgI3SNYHyqm53g8m9jzrXnE/cxTLgoKdVdVLdlVnbqqHw6j TNVUZfdYbLdFn7d3vyyt33p6x3Wue7eF8zpOVS30trl+CxIqOrioZ2mxMu0QAyZE 510P+8uXNgwKOzSAV3vZ4fealR1Ma20xwlOzo/UTM7jw/nnCTNUjZRlQmA2HM/+6 UGN4u39zGw5jOLftu09eU897wb5njB+Kpf8bjFsechs4pw+8WRPiWlfpSnoauCbO VV3VNA0CECFOdy0OxbuQ505qVoRulEcwrlv5E83Srnd8W2Eo0T0ix3M5yC855Cn7 jgl7TDc6n48Sw1mjsAq7DavoLXdaZUv7Yb/3srcKmO/TgCufsH+U14b2g5M7hEPQ pLv2oq+2pI8v1Ks2pNff1Cd6oyv6uzv91Sv6o/v2vld1gOI4kbX4jhH8DBX9K396 qN+bDMNPC/mQVblQqtM9VUE8qneOt9S6rvc93zea33f83wv+26R5LRn+mzM0Cgf4 1Knisi9+pyy2Za/ktSb/u7WrPWXHj496kWapvHtXu5wz/sqI9KCdoJ5f5UwvuBmN 7Wmb+/GgO5fOB9tKNcdpOO33unZu+JeXeO2D8/3mvrxLq16y8XDh/kyZHO97PcGT PdpbdSAnqnPL8zMGMs1bvPU/PPZbv8NbvLQ9RQUGPwhXOXG+Hckf9jCi/JXnC5SX P2GPP/qP/3BKkGGjsDh7OT0tKGlWdcm0eZi3OfFaNkBkGSRQIJaBBwsiPGiQ4MIs Wb5gySKR4kSLFSlGnBhRI8VBDD8+VNgQJEiSIz+ibLhS4SCULgW6lDmTZk2XfWyy hInSpMyYNoEGnXlKJlGhLrElVbqUaVOnT6E2deUR/0vEkAarYp149WrHrlS3gtU6 tqNXsWXFcj2bNiPGsBvbwpWLsePFLDTsZs2Ldi5fvX/VvgXM1irVlIaxHj5cWHFi x40hP5YcmfJky5UxX9acmfNmz51BP8YpcLTPhaFRJ06I0yBNo4NcDSIa22XsVrBx x9adO3dU37+BM201EYvb4saLE6eY/Lhy582hM5e+nPrz6c8vMs9ePTr3692texcf njx489+1j8eYPu9DixAlFhQZ3+x8+/Lxh8wfX3//n/xJmq+P/UQiacD+SvqiIAX1 00g+4+Zj8LiPJIwwv//mcyih/Q7kr6SWUtrJpdYOEvGomnAy8T+ZSPxwRBZhvP/p xBllk+m22opyqZXgntqxKR+FcwpIbKaiULLCkMSKo7j+8stJJp+cqz26mJzSSgix bA8vt7a0q8uKvrxSzCypHHNJI1NL87M11WyTzTfdjBPOOU9L6MUXWZOzzTsH4UMm P2t06TWibtvNUN5cSWpIpRbl0dGlhiNzzO3CO446S5XD1NLuNJ2SPUnXQ069MT9F b1TuKD1PVOxWhW5SUMVkicnACHxQoQ9t7YmlXU97jMCK4LOL1wU3TInXnYZVSdlk i+3JRBpRlClFZXG9tU5jS4R2xtduDFTHR8F1dKrCBFMrycDG+kqw+gabS92xLkJX XuPqEuuiegW7F0p6+XX/d9++/sXoKn39LZctg8PSk86FFW6Y4YcdpiwhiCkGzU9A h7KxxthmG6RQj3GbLdyRf4v0IXwfcivYU1ktz1SX1XtZVZhpntlmmXGOWefyrExZ WFYddLBBD4UNmuhgaw3pi2yPRvDaFZstUEME70NQQtNeXHBpg5ZeUUWsU9oaRjtH OhAisnUKcZClv25b7Z9OYk1qZLF1MVu4tc270ZKF7PvHp4qkOEl8QSV8SsIR77fM xV9tvMvHLYJcIsnvutJwMCPPHMt6l9QXTceWZKziiieOeHTMSoczddRWh7jZXhtu HbTXySYR0EFtOqWPRIP8m+TgEvm0cViJH9744pE//77UVr9L1fnksRQeeuN9rn7g uOBTEC3tVeYqQCz6qDZZunVd1nxeSZzppGJ/opvurrFlltrzwWbbfLrR54l++Rt6 Nu+jfhdAqSDmc+SSTFgMiC52KXAt62pguh74rndFqV1NUpyX9qI4dm3QXgFb4MGU BMEEno6EpjNhCVF4QhWWcHXT8tZrZsI7Ac4wUtrxmaTgI728yCxVOavZ8niGKiH+ cGc3KyIQjRhE7FRPicahml6IRaEoNo2KVfPQadzWItNsjUFwu5rW7gY2vI1IQmWs HYy2FhOuIahDAtrP1OwGtZcwLUZ1G1sYTVQtAIGIRGPM1v9O8bu9DdJvSQmc6P8a cy7QhRBdBLMgwCD5l+Fd7niHCxgG3eICzWVBk5MTU5iSB8rKbY4ti4FgwhiZQlXC TnWzQ90KVSi7VarGhKtbjdowNpPbwUZRhZzhb4I3PWFWcpjFJOYxQ1Wz5ykTejrM 0g0rmbT8yQqRZ9Nf+caHR222T4xbDAo3a/IT+01zf+XkH4gEAj/5ue2c7TQn2P5X k0D+UoDjSuUIDYbPU5IFhPMqWAU56MBITnBWBc3L9aRUpQg60aAAXeg/PxcZBKYS lrOspbVoWT6LfohNsqzoRzM6CJy40CWosAnHeEnPAJoMQtB0VavcE71iItGHSbTp Mm1aU53ClHk8fc97qIb/tJ/Sp4oJERuftCjNCp2Rnd3MolP/mJN4qg9sJZEa2qDq R61W1TT902Yfu0pHr27Vq2DNmtqmWpO9+YaQvuvdADsTOoqG8EwaDBhCJUmmxCHT kpGkJJc2STmFblJxeN1rXg+aFZAu1ld2pJ0dJ7M6PDlWbVo8a1Jf2ViNKuaxHIWM LV35GdBqljMvSoxLcimoHJlUN26FlEp7xFdjzla2taXtbW0rWx26ZyAKGuqkVgZU lsAvnO8cq0hpAs68KTetzU0uOkE01a26L6x4Kyv9mnrc4mrXufKE7e8C1xmEpXK8 /tyneRko0AoS1K8P3WdAHxlfCsI3vedtqFrUhEjF/26UdfebX2LUGT/9HZdXxGXs gS3qUWd16zUotQ1ucNTa746Mpe9x0A59qrIrIbFnGz5ihjk8RJlimMTJNDFOnTm8 5lVPaEU12smICuOqTfcgo2kjU+nYXR3vWKpN9XFUn5rHrNYxQNyl8ZGHrGOjrDU4 bX3ra5US3jUpUqLkla8HsWw5u2ZwI1v6a19xG2ZHOpJdZN4vgjMbMbHhmMaWDVtl uSrkzl6LtK+LLGVFm2YFfxbPrOTM62REk9t0rGOHkrCTJ/yj3IqZ0Yt2dKMhzVf3 yGVl2gtujC9dNKIadyBXnSOPQR3q7jIXnqVubja1pVyvijp3TE50VKSsX0VO9P9z 5QXhB239T/o2lIISvLV747Vlfubrrv10b0SnnGw039lZhDhn25yNNUJQdRDTdom1 LyuxV1oXsnwmXbfzrEc/b6YhLqQNhNF9bnUjKqWvdlSFn/lbHLbHpT1saePq7dKd tgx5Kf4wEQE+4vjQe4kvrpXBhyZjpAWV4VSEronsx2qJrw2q9os4tPxI7a/2+JtJ BvKMaDxxHX3rUYhmlC+XImU3DW6/kYQLexdXV7gYsK5yRRwo5zvYK7tc51YSrJa0 7EAqQ3DZERstFu2IVDS+DaopIoTTZfL0OIu1z4DeeEjnnHU42xncMCpNtuf89WlP 29DsLvvZXXtyd2MD3o//dnvy6h1pub+d7nDvLdLqcjYwb4QgJ1tJF7EbxouLnPCF N7xQSH343OVItdBy9drh+jBaGzvX66W8ldGbZfuqF9ebd2h7QT9szxfQvvrNL38Z xr6nKYS42HY91EsadZmY9NpRTydG37w+Psck2qpPVp0pexJyCzhPI60u7EhTImzT PmTNPztvPiZhyAPHZLX6rb6Jx+GUpXj7xWOiwFEMYpbldPw8FHFM0f/99Mu7xTO2 osLbr9S+T3FuG3eb4vFv+MSndf/5F8q5u6VbaOPx2Arlesm1VI6Egm4wOie+jKTX 9kuuSG97dq4CwcwvjkmUhG1KSC+uUK+/WCjpmM7H/1xP9mov9sZuWqbFzQyi+ETQ bsRNyJQO7LbuBe/oQ1yQRKaF91Zw6tyMpGqkY6LP7MzuAJ8M8ipM/eKu7jos3gbu CZuQCeduCn/GCddPZSzN0kaii7iH0rTQmkyi/twpbdLG/8zwDNEwDTemKAhw+gxJ cO7J8zrPXEbv8jKv8nwND+0QhIItsfywDvMpDjvwAwkR+dYm2miiBGNvEdEN285N EfFn9cawz9ZM+bhN3Hxvjkgj2kqjE5VPBU+w2owv+ZIPFEURuVKE+QRwDQmNCGXI DaOi+q5PP4AKCzXsFqswF4Hl+ngRF3cRCvON4HBRCXvxCo0xGH0xVoQxF60H0/8M DuGqgiCWSor84/324wu6hgsDjAzBZgfV8Buly9TA0QwbjOTezQDZDh2JBPVmjp8a MJEeZtayguVoruUqaMx67oLyEZkGsR0f8MxSaM9Sz9v+rOpGELmqLSFNaiGhbuyQ rNq8xo6OCs6U7owsMseoLo7qyM0iUou+Llu8UQZBEqoUEghjg+xA5vle0QihzN3a jraWECav78uosCalMAr1ale6CP3owpr+Tu908mwAT1b8jgsn8SeAcByVcimZEpDa 0A3taeUwzx7vsPQ0Q7/0MCsBcSur0rwIpyuNbehSw/QK8duazQTTbfbU8tq40YV6 L4xWghCcBSUqERMFDCL/2TIvtcv1dELqTpEG57Lcjm8n+uD1rs3pjG8UEZIRH8zB egMW2WoZfzH9LmwYi5EYgdHCnHEzj1EZk9EyMzM0O1M0MVMXl7E0WWyPYAIb744W OTOKICIbu2bGdpIo588/pvH2zOrjmrI3ffM3n7JH0BHRDgn1FIksV0gCNY+CbvK2 nkQ5ZY3Zxi1OBJLOYskGTSQVB4G1thM3uHPsNG6M/HLjXqcuKc4uMWs31XMjrZPN 2DNPRNKswBM8F3I7TVFtQhIhse02hvDQ1DHRhiMmgesy5Y1AQZMy6cM9fCvTGk39 7g0KbXLeSNPCeGtYjLLTUtPvCmQot/BYKC4SG2Ib/9/pN0m0RH0zOCEvAeFxEDMj OulwRSNwdNQLLMdr13TNvWz087iyLAkS60LLOu9sVxDRLx1RJhyz0LwzSc+N+ZhP +diGEMaJ9XDPLm/vKKfUfFwE267UR0FCOxnxLT1rs1QvIXEESVcSMn+k/aAIZSpT 4TQTQeEUNfkCP+IvqNp0MicTNQ10NPm0NPN0T1ETQ6nRJ2tTUF/TUC2kNTOO47bK wKq0G/8H23Cn8bozFNHQ4lht8GgiP8/wIXmTRpYMXEyOJdUu8oqORzXDH+fRHmVu Vb+iHmHVghpQrtqRAm21LepR2wYyBD/EPB9L98QH6XgwFKeNO1XSFZO0Psezzf/Y 84wmco0i0o/Ssz0NkiNv8FrxUum4lFpJS0SeDiUNJe1IdcIC9FbyDmVckycL1Aon DRl/6tJqc0ExdEElE1B5cdI+U10hdF3VFV+ZsV0Hrl0FNgvBsCiZSBoVVCgVlKgI li7zJimpS1MVr0nR0kR1LCn7T1o09n+WRkQJ7FPjCU1hTZVclCpj9FS1kkZ3NGX3 UA9H6PRgKRPFFCHeUkh5j/eiTjtRElydD1ljw1hxY2cb0faQK5sIgi8P8UmHNVuR NlsNUveEr+u4jpY8qjqHTyfWrTZEFipuY42sKmmO5k0zVE+B8RkxreGsMeHItk/t dULdlm3fdm0vJDfhzyf/NxRsLzQ2t+ko9g9T00pLGc9blnQtE9Fi+ZYkxdFTQ87j FLeOQpZkRjUdERBVTxVmWfWBaHVVb/VGZ3VV26tz3/FkV2nOpFPrgrV/EPEuR3BI FTIhj/V1fbY7TWo+yTTI8IhIPXU3V8RXg49bfXdbSbd3TZePxIh3IvfVuoXbyGkl 7gNx/FVuzTb95vU1F3QojfFP47Zt4XZ75VZgvTdh85ZgKTR8EZZDQ9S/lHJSvcWk iIJJ0RISDfco7hMoHnXVpOoj89NTDW9rAYdyj+R/K3cqWXaAV7aAwVJOkDPPopZq z4cTe48TlU/2UBJHuBNoYfdYKzhoNfgkK7V2odQl/xQBLQcXR/ISLyeRIWqWfkLK JFL4nMSNTUzYEiUxJUojC86Uf9kOI/9DQsxGIeSG/qwP0y6zTl3saOKPI+ZPe7s3 e5mYe5VYbKvxNnnrbCs0NynuUX+M8ACXEUOYhNOSUke4g+G3Yk00fxnXuTD2jO9v Yxcz8UR1ONVRRVdYapPTf03pH8USV91REPUY2V51j/EYkEU3gXV1Ol+4Wn1XbBQ5 91oi2oirPoG2PncjhC84dp+PknkDBROSdmd3kz15PsmK6pT3WofX6sRTWosWRoAX kUv5IxrleFUqeTnNnRRLKPc1YNfvewkVKKs3YQ0W4aRxF3V5mHOZmHF5mI/5Xf+N uZiJuZknDfDw55nnz3yVRePMcIxj72c1hj+PopMpNn6nCmLZGP9K8XA9NEoHD4fh ympBqmQD+DAmL56ncoToWYTs+UXD8p6p4jgpSlb0pHVaOKCPdqAPwn5gbxASQSYS WiYEYRAauqFlA6Jh14K781AyWJsx2khdV6MneBBCuKMNk2ltdiAeeHlnmVi99Iv/ Ukvzh4GrVsB874b59zZQWc7M1cD06G7RVqio14ibZooVruHYxpaduImXuKiZWZeN Wl4fdTalWKcbt7ik+kPV5qE/QhCwGgsEgQ8E4Ti6+jiuoDi+elO62gu0WqsLlxHd V60JFyi2+PA0VdXYGCn/SzSqtUkmBAmOEbCVw+2dA3JLYfSOB5mP+XkQWU5VC3uR WLR0EXmVZxabDLmrBeEKJruyKfsK+OAK9iAKNnsPoKCzP5uzP3u0QfsKogALThuz Kfu0KhmDN7qTafeDPfhmSxguVXjArGUvs4B2ZVhJK5pMdVdYU5mvudV4/5NcEXcn RBR+mPudElRD1xZY2BR8eblC/U5K1SemWFNhnbm7vfu7lflgwdu7Ac9jFZWap1pi x3kQvIC9HXqr+UCr+SCzM/sKNPu+PTu/6WC/+bu/+xsK6ADABTwKosC07dvAwxoL vKC91bKjwfnBQe32OragHbZ91JkpiuTo7BiAAfLA/462sSYmseWx1uZZn1m2ng2b j/1sajmrxV14IGgDK7q6TyabDzi7Dj6BDvaADnJ8x3P8x3k8yIEcyDEhyIs8x/cb yUe7DkY7CqDgCljAtDN7xiWaNyj6ojcapN/3oEt6JLp8t0c6LsOcZnH2MEt4+TTa zPFywn/1mhrbsWR6a7tlqmmsB42MlK3mQprXp+9DbJm6QNJWNSscqY+60O91mYHy mY+5lyFCUa8YIbb70ZWbqjlVJtq7FVoBq7F6Dzh9D3D8E34c1DEB1HMcE0Z91D2h 1DHBE0x91VvdE+ig1WPd1Ge9yPfb1vcbwHMdCp68wA8cR4R2rdPag/HPb7PFoP/X Ow3tetlx4o3FVXKPMMrOaFuzTTrphJ13tU38WZbcea78uMPB3Z0XJKMI2dpZWXht cNr7JNNPgQ9agQ84HRRI/RNGncfrnd5//NRzHNaHPMhh/d/pwBPmAOCLHBPmoOAP fr8TPsDpwASgIMqjvAWKI8Ismd2EtmmdzSFTORJB1Ll9OLf3VsjETuNg0HeJ+3We HUUpbOI+khRPOigV9W7p9XmleWATNG+llM3He+d5vud9Hrq/ENLXKawurr01HatN Yb73wBSY3hSWgen3YN5J3d5J/d71fdVrvdW1XtYLPta9Htdv3b/FPsB5/QqggMDD 2lKDAjzV0NiNHZxZoob//at+keLClUIaWnAxSctH/TlM/boyyr3r/N5kUXyf9VnE TZywFT+wGdvvfS/aJKOyl37yPwEUnl4ZTEEZSH0YRv0ThkHI9R308T3ghdzfTR/W ixz1jZz0uz7s91sPnmC/PZsOYp/XI37if3s3sFxoObiLP5m2wXxZvlwlBNrLCbow mWX4gR/k5Wfv9cxY4lxk5xzkME6N9zYbEVZQC/Z8AQTQE/1suz/7vQj7MRRgvTeZ Fx39z3/9BVb9239gfbm6vf+8ZVPwNq6h/aTTOX3eTWEPQAEUAMIUKFOfQNX5hDDh JzoJMSWkg8nTJ4cS6VhciImOJ4scO3qEyDEjppEf/0vSgXISikoWUa5gwTJoECGZ NGPOtBmzps6cPHv6/Mnzy88sOYXGJAo0aU+jg5AqfcrTqdScUr8Qvdo0y1Wrg7Bw nXo0JraxZMuaPYutFVq1Z9madYvNVZ+mVHPCJHq3K12YMfnS7bs3MF7BegfDzIs4 8GG9iQ0zfrw4MuHGdAdbhoxZsubMmbl6Pfxls+bQnEU/vkw58eYshLA2bv2Yj6Ao C2t/Upaw1O3doBBmQjgsU/DaDovX1mjxCZ0ky5sngVICyvPozKs3n0OnTcaNIttw xG4RZfKT5FdeafFS0SBX69uzf99ePfuZ83XCljkVq366Qon2J6zfTU7xNVOBrP+F BdhlRM0FFk73FVYZhKlNxhlqgY0FF1kZosVhhx6mBdVQIfrElFNC/ffffv5FqCKL LraoVYwyamUVjTFa9VWEKFZW44w+/ghkkEIOSWSRRtqIZBY9NoXjVvudOIgXgwgi CB97XLmHQlom1NuWW+7RkUpiQkdmCWZCx0IJaZqZJgsmtKlmCSbEuUJ00T0xpkke oSReSiu1BJN6MaGS0007jYhoooouymhSTsWU4ov8SbpfWEh9iGmmmsbl11x9GEoI gxXW1RNsc5m2WmmjTmghqqqyCptrXZEWGa2M2eoqaLrOuutnvP7qa625virhaZix dhVshwmyBx8H/VbccJn/EPPbtL/tRpApWdKxh0p2plkmmnaWCWebAZhb7rfqhhtn uOJ1yxGfeigHBbzRmeBSK4MQWl+/NPmLU0z13Rdrwcke3JTBNs3V3qD/0kSoTSoS jDCyAucUccP4KRahq7JaCKMrm45MsoaKMvxXo46SmnKDLrPs8ldaZXVVkjQz2d9X RkmVpIw9/vzjzTEyWbOSP/bo841KJwk000MvXfSSUAvdh6h9VSnIFVd66RvXXV5p URJJlDD2mWqyAN2ca8Zp5pxsBmBmCXCbOTcLdce9dpsstLnC2k9E12d48aqU0t4s +bVvoYqPaKjKjh/6eKMLtjzIjiteniOClA9S8oZp/60FOlquYKU5T3zY9RhgmiOF yoCoq85xq8cWCzLts0vmmGq26847x73XjvvtxgZP/PAULpY7gIxhfRBDmAzzvEMI PS8RJroZ9MmVenTLbvdx2g3+ueKHT/745peP/rlqql+u+mTySZ4S8UcBRRQmRNHC xezx6x5NBfoPwAchRWEb+8/GVseTmaDiU4kj1AINZCCJ/S+CqiMYAyd4QZR9bHcU At5eFNGW0JVsZPqKnAl/YrVBiOpRKBQR6SoHQ/00qTI+AprOYES0pPUMajN8Go+O VMOjHcmGRrNRk5xmxKgRpUpay9JItiQRroUHOn+rk7jgVCe5aTEAXNyi3Oxmgv/z cdF8YRwj3M7YxTN6UU7fo1OclKAEKOCJT2NSSRT21gJBJK5xJ+yjH/84IqyUSEcu shxPRojITA2QYQ/CmCNRh7yULQ5lMmFYxGRlGhzmZYMt0h0mieWxDgovVZ9EDK6A dathFW8/rLJd7pgFJuIMw3nQmwhwMKGMK3mLXN8TY/p+6ctgAjN9KxBmG8EFuD3I T0wpiQ4LYnKK9tDnYRebiXr+J7FsbsxiX1AYN0H1SGmKc4ELC9gBY1UZAqazYutM GCd9J8pNNkVkiayn6EzIQkC+DFI/YUpUigLQsORMRTLDy8yedlAaYSGhRRPaQQtK NJz9EIlFrGjTLDq1p0H/1GgObShCtyIULHhBaxeZiCdOKr1hJESln1CJ2MYVR7yd 0W5ctJsABGBTnAYgjDQVnwB8CtSe2lR8Nd2p+A5wVKIGAAEB+CkY36QmqK5gqiVY ATOvCgW00cAV7CnV4rwKSKgYKmN8RJSJckJJmAW0J2lFYM4MuLnN1dNzdBVhXFLo FEa6ricZUyFa/wq7AS5Sm3oJ6euKFVjUDeZU8TweBz0I2cdKtpWUFSUOWdlYi2Eh a4HQSLSiB71aMuQk4/qWME/LAp3ikQXnwQJ6XnsFBKS2BQKg7WxxKoAr1BYBtsXt MINZTDCOT13gKwH9sloHKFzhfliAj/7EWR9CTRA//9NtTahgEyn/WPecD4MPfNRz TftMTrAR2qZkO6kjQlQ2slggBIbsas9MlTCs9K3vygQ5KRka7YZEjChH/5ujFmW3 oBdl0RH3q7Qe+rVBMNGjHpclpc2+ZMKCiIyVtoaQKGppJC59wnTcJNwwOvVcvvWt 4fDYgivM4DwtSLGLJ/ySFrOgBbKdcY1ZwNsW63jHOp7xiUt806HaDalMTSOb3rS3 dqGtXvVrCQDNWVbI2Vdx2LTv5dY6yB0N8rKSihTn4gtmTgXMUxeD8le7qrGMoRmc qLMaIQZ5QEopz2JcjuQGf9exzLpyznl2TCndySL1CubNby4NFq6QtUMr2iWMVv/0 a7EwA9diIQquvQKTYzna4+xhOuFCLYnv2ALWstbFrX3xo08NaSzUdtW0bTWrXdxi 17b4Cj6mdahp7OrU/pZ87eq1Smh9Hod5N3H+mmZ1n7xNbxIQnNOED/+mmc1PTWza LnoNerksu1XSM8z2nO+Uv93Htsb1ykd5qEcZ6l9z+zdHcMXcuZ2UbqyktcJUeskV 7n3vRSd6s4zG9xX4gO9D+3vg914xwZt8RzEt2XDrK6oJ3oTTGc+60i5BT4xhjPGM 29u2M444jVHM45CLnMeylbHhmqrTEXORp0lmU3SiQL9g50RQ9vlqlMH91T/uc9x1 aTchNTpQic6sc/B9bwj/7+nXnfhlgMhOeqig2b9oDtucdGFsgvSiuaUTVp5Xn5w8 DctePa93smIHNJ2LdRiA8wE9iG571t5OJUGcQu5yl80VWrHZemMN0fx+u9v/7ndg +xgKJsiq4NE36vO09uKPpoGkHY8ex7vA0RNGT8dxzepVz4AFM2gBDVrQ+c7vOPQ8 dkGLESDpFM/Y0+iK0x1p7Vqp92/Y0g2g7SF4TsHiXoAOAuDAavKyF8pTQXq+c9mT N5ijv4XbHfI2zp+vz7UGRc4I5i+ABdzlGL4owP61i0tewgfZxB3RVJr7lKZEJfTH ffzrb3+FyU9v2di9wuGPf9YIbusT6x/foLf4hB2v/3EBKIDnIXE6lmO31n8jp4Ai 13mKZ3K+ZT4/JSfl8ibK9X1oRlbQp4FPkU898STUB4Jc9mXMV08PA22VtGBmpoKJ U2bQlRMAw09g9xfoRF7ipUIUQynoNHztpEnGI092Rn3Kxk6RQW98Nwh5JAitkIRL 2Ap3x4QOhndTYn50h36IJhsS5ndFmIWAB3h5xIV8IGqCF2rAhh6RRgNe4HiQhwU0 kAUAOFIv4QUUJocTZmO4xluZ12Ki52Kd51oN2H+21gIukGOpR4gyZluotT5ocwVO Rnvt8Wwu2HugwhrdhDCUeIM1OF3VpDH/Q3NCaHY0mIPsVGeOlUnbRoIjhGZgtf+B q6goHQgUU9EfB/VzVJE5PMdPbkU09vZ96adHXdGL5jcIc4do5+dg7meM8HeMfMd+ VIJoXpA19dd2+dZ2fMBv0khwoKZjkZZqAsiNGYeAuLaA4RiOkdZ/fUiOivdjQRYA ddImUMUSaycTMJiBK8iKCQQVrigit0g5b5Vf2gdvmGM5XxCLIzhCdaV8ZQEX88FI EPNPpaNWMbGQDqNAt+c/enVYfqF13HVsEfRCNbg52+VNfSaSxkd8AXIg2PUYjAZ3 SsiSSeiELcmSVzAlSiiFSYgFc5d+4od+fceTW+iTXPh2XuiTLPCTiyh4sbV55xGH FRaHMPaGL6GNa4hxLbb/WzQWegiweXqYh/3Hh+X4h1zJAoUolq91iL+0PoDSXLOn lr+3kdSVe5VDMbt3knNZZZnolqBoQDiIbSPJZ2OHGO71OQd5im1Rj4XJivkhSSKS XdqnFBpHb3FHjMSIaFN4fr4YmcWIme2HjO53aFizWfIHcPSGhdX4b4wGcLpojaWJ f4aYYt/XjQL4jTymleJIm6lmaqnnh4YDgS7XjouIE7VXe2xmmKuImHtpnLN4KYOJ ilwnieXVnObFdA7TgrW3Zjb3guG0ZoyknS0onKbydDWnTc8JimdXMSF5F+P5IPbm d4NwOkt4CuQ3k3TXhC0Zn/Mpnw42CEDpb6QWhv3p/4CLSHEC14U/KQhe2JmmGZal 2Zmql3+wdwVPiYZw+H1vWHFjKHFZaXm3JnG0lpRfOWs6xqGjNpZiGQC3plrnE1WU NmwraoK+h2yeaDHSFp5GYZfdSaPliaOBRm3YNp6SMiHNpZwFmZjDqTI3F1ZG6kdV RjnCJ6CyYQqQCaWbNYVTuFkxoYS8SH6oiW/6ZzgHwKUs4KV7E6Zg+qVfSmt7o3gD p4sAl5r4d2+s9aarFWuumXEVd28aGps81nGrJacKqIcqlm9laI7miGM9dnIP145u IgiE8HsrGGVIqoqJIpwqs3OVqlYdyZi22DJCQXSCaXTLJzqRlJFYR6qjChOGtf8T vVidSuqR2vk/8DGRN7GQbUmrLipdrhpAmKh7d+k/o3inL9GSWaOEc0es5AeTeuSE VcimYYhk4HOiu8Z6vqRaHuefcKpv/2agpvmrLQGnDcp2IwpbnOeVhHh5VYmHd6ih oSeigopqj8ZbWAl6KEo+acmixUaRIEmXd5mv+Ip7wGl7AzOX7mRd18aDIrmDJGmw k5EInhqYQQoiOHdxWHA6RIoofKSkrChh1NiZxrh+6seLmsl/d1SmurY3EUey+ndj ZdqsJAY+JQtiOPUmLNusZtqtbnqnBIcFohabKpZqALhx50EDZkgDafh5sxmOBYi0 WymNkKZ45AhyoYZTbgT/YiUAE8YmZZAKfVh7j5Kij/7EgSAoUDAUg2IrFg5LMohZ PF0HZayUs2g6atQokZtIZQCUMWp2nSconPa6P2vpiOLEbPZhkXTbotQZEy0QmuIn rHF3pXxAk0uYn0Uohs8ardBKuZM7uf7Zmvdnp/5GaQxaa/7nhrf5aOTYh4PoebC2 h6grejrLeesqloZzHjMgW/J6Li0wbFartzQRXgTTTdTVuwXyu/dacwUSuNhFaJZI Z+iZoyb5icapvGZnimaLKalYXxvHEvoXa4jDit2JnddJdY/zqHbREplpjOypRzjJ jEb5Yyenm+27N+fyvuwbv/E7uyPGU2PkrC0LPjEr/7/5C7/6u1PvKwAQd2L8R3AF SnChhmIa55UA6HmQR5u0GbusmaYUNwO1ZahpYgJ9czZpkj+NCp4hPKnW+b195LUI hMJDqsJwpqkNwhQnPFdF17AIWRajQ6p7VaoPmYkxplv6W2LZmzr8SpH2Gpwt+qp8 W699G5xMJ5cUBJIu2hVrB3DEirhXQKx0lzXox60twLLnw7+WW7lhDMZj7LZG2ZqK 1xKWJ4ZhGWmk266u9Xmydnqd93l5mABbSXrqWmqVVmuuS5WzNrvoczYXox6EG6sB 9Lu/u68nqci7F7xNrK8DC5fvBCOeaIlg16OUXEgCRE8GKb0YMmUCGmrjY7Jl2v+a LyFWfWSXhBJNddt0qswT9kaN7uex6+dv62tiiFc+I/ZTIhZUTbVUY8RUvLyOAYBU Q6ZUZWRUKrfMv/xLkqtr/wu7pDZwLZDG6Dhrd0p6cUyWCRjBCphvBidw3txjJKeb ahMnMkmPL5pzsEyxrVgXKwIljPLJmuIKWieCvBdnfUFxV4BaJ0bKQLxHA41me5vE zta3B62Wj3gf1RmJF2R7ERNjT0qTyYrFN8nD0EzGGy3GHc3RwlRbn3segpB4JT2G phbHavham7eVLX26Li3HreXGknaONrY3LL2h0BwFuYu7/+o/jyy8VmvItrcwEXTJ MLpsugq8/siDz5u8V0b/Z9FbzxzifH4koHG6VDplAik3PlzqcRaXKH3lvTpR0DZh 0NQUwvboE+FLdfnmfog7flvavxAYzdFcVHf9y3gtZCi31wjA1XaDAPX7y8wsVPhr 2HoNzHvdv9KMpvtplG96phdKlhErx98MzpFWcEvbbzPA0jsmAHRYXG7SXtzrqO1c wiJMwpH6zpr6wovSqaAK2zQsOoMBOxjZWIb1qwXn0S97Wx8KtxPrL86FxMOt0Lfb P3FJkQ60HqP5nqfQnu95pdH40bs93dVN3ZTbx0fpuRaaek3Zdn04x4F4x6eXhwcI r5+3x6Sr3jSdfwqcP5sVvwEABfRKbMedq5BMaEFd/99nDasBlEFOHLCRrK8SJOAo qV3L24+WmHsCItWeHKRVrSgnnAVXvaVMpWsavdUZXmJfimQppr2NItbCxqj2XcQX yzg0cW+1TIzMqMC/FMiD3cyFPWK7Nq0nazgWOrIbrtFD9VOEHYHAjNc1xb9cei5v gmSv96blDKIe7gVReaeWPXIrJqCKZm+L1rQsVlswMVJdLRO1etqN0paRuNr1ONWK VE4oaINnFxmVZmpvat1dLbJdXWHPxdMJ3T/8U9xquXtG/C/UCJ8uGZ8IvONvTuOz 9a6xVoZNvoZoeMEsBnoFeOjoquPXPd251a2ihj/n8Xp5RGEVhwXjXdk6Znot5v8C CWB6n2d6YjnT7LrHMjbntEZiMlnnigDU1yUTJ0LrvVfnxr3rvTqwv06JknzrCaPI pU11yGLJxjs5qS3VZW4W1Cs5U0LhAyfANZ7YXayO0ZztXErAHk6qPyGcdnsxsuds qLA/I77O5pQxL5HFxwjQOAbAW10+iF1UAjC78n7jPoaAoddo3OizeUqbSWty+k6/ ObXXXFRk4vNF/8vw/ZvvH3pH+IMeBTphnA3lUS7OmM20LmFwsWuGsvYSodEm6FGX qT3CSkHaqH3aWjvmKhPDDOvg2GDnyp0TvRhXPMyfIz3KlD5MuRxxHTrnfnuSuttd xG30bFlJ9MHuTVh+yJr/s1zM8yBtW4/2Ej7771I5eZR99YcWAEnZuv8prudx6tno 2To2AB+n77I16DwfhgyqehVfYWx+0iQX5aT2xnf/usHmWueSlrt7l41c4JP4xNZU 9Lyu3xCE7IlvXcEe7IFPvLoe1GCBg9x15qHSyTIcpF0VTSoz7fiX1eiz9qQM+nXN 2Fzq7abtVcf2myPO0OwcMJ1Zy1nDvqLfxeHzU2bUU0jFRUG2ofeGeq8J/Ax84xM8 wUZr2Rich+/+y0w1zMFcVOxL19KMjluab7pI9sa/gKPu5KnWxjy7Yt/v/S/mBWMY TSxvQn9rly2/1hro7B/Ct/zTgql4cYmXYp0LhlG//9usy3EpLreHzL3VBRB9CA1y NWjgwUGKDBJk6ArLFSyDBJ26IlEQixYBWGjkuNFjR5AfRWoU0IIFlhZYaHzBgrJF ShoqZcak2ZKlTSxeIubk2VLQQwFXWAgl2uKK0ZRIUR5FOSPpSxcDWiSYIYDFUIxY W1gN2XXkV68lhyI9GmVoxZZPkzptqtZlUqZjUc5NStdu3RaDUj5k0WrQX1QLAw8c vBAhwr8DE385nHBhwYEFJT+mTFjwX4NZDmYZpJkzY86eOxPibPDL4oOnF/6FzDAy 5cSYSQ8S2AewbNiDArPG7Arbb+DBhQ8nXtz48IKYdw86pRzzc8wPjV65EoV69f/r R7ma2M5VAEfuG8MHGG/ChHjw3cV7t2r16vv3e2PPh14fc+nO9+3X9ylIkEQsBBHq PY2u0giBjQ44YKMAOGqQQY4QsGqvliq0EKWTLtRwwwt12tAkFmbAaAYRW5jhqJdQ NHFFFWl46cUXS1rxJREJ/A5CHBskT8ccxyMQvhStM2qonEh8kUQVnaKRxqNIdMlI 6rCY4SEpqTwRIhOnjGkuL+oybDXDCFEMzDH3e25MNHFDDLo0zXTzzTPhxE1OOus8 rrhWiMtzuD2F61M4aRoSdLKCAptMr+qWUoq6sy4C61GvIoV0UpJM2iojFoKKyLWF FCKNENA+DW020UIbTTP/giASpJWK/ruKK0pj7QgBL7asEossXMgCiy9WlIlXYG/i SSdieWLpWGNbeo+oEOXCiymylELgxWmXTUkrSbOVVSQZjyJKgJa6RMnFu2hIwEVz 27prrilTardKvOCdKy2UPGXMsYEUKsjTLz81SKDMUmtMIX0FbQyh1lrzd2FUGd5s s8QabvjegznlN+HL6iN00EH78M1PPe8UeWS/5GzuOT6osy47RjPFiNEAbtR25kdh pZkk+HJ+2b84y3zOVKAHOW3o/Cr07+gBXcbZ5u8QiHnHBzkqgceSOMTVQgqt1nBX DT28MOmkr0LyxBORcopEJWGEUUYkTYQPwQJRfLVp/5Bk/k7mR88aEMWHkpxR7RSn Y/m6lB9K+fA9Dr9iD8YXd3yPK1KGHHI+Eo8cIoiw4EPzAHfqWUzF0lyz4jpLN/10 N30+XXXMRnb99eN6042h5jYeJCIhhTJrwI70vnnb34P3yCq4M2Wq85ZuH80wz0Ql 9XnOJRqkZeElLUmsFhBQ6QuasqBhV5a8oG4GnW4vnyfzd6LS3SrfJV9ZsJdtViiT SmzWJPqnnTaBrcQeS6gZFK8ja8FIe/qXLRNIqgRXYdZRBMSHKBjOOlHYAxSuAIUK 7sEKgbiCIPZgij140BSBGCErAmFCE5aQhCf84AlXOEIYvvCDMwRhDUm4h0CEUP+H HhQhH/xzihB2sIOeM81rJvMaJOKLU63hF8Iqw6nCoOkzs/kSxpK4MUMJKouT2eIS HwM7MIYxOXQSxMrCxiM0XuUiEtoIG3HWIFixZ3gbEUAc6age8uCxPHqUo0bOUyAg YUQ+YIJOacYUoKOZBDzpoWMAVoDGqNXRZb5qSUxeojXkZe1CZVNRk8iCuQpNKZT3 e4kg6VfKq4DoVe9xT/8MlLMT6exVJmpSu9CWlUzV0WkNSmDUVrBAR67AIyyAQjGh YIUr5DAQesjhHvRQCmhCcxXSXMUzSrGKal6zmtV8Rje7CQ1vgtOb3PRmN8lZTnKm s5zeLMUzSOHOUpAinqT/oGc9S6EHPTjTCoxj3NH+M4iSEXJOAqVPm8g0UNbtx6AL dQ5vblPQgWLmFGEMzp+AY9HfYBQbfzoU7ZgjqOkt5ZWS8h3wTFq9k37FgAW8lKY6 c8SAAWx6txOEiFAaErm8ywVSekn6sLBTYN1OUYoCoFLqgrmfJNVzOyHW/IYklPWt iyxYuUK1WvoVjCAIlxPyVryeNVKwPPIrJYACC5xpilJAI61rVSs0WGGNVcBVrnGl KzRWYVe7PuOuad0rXtnazrtu05p6HWw2CdtOxA42se9MLGKhwVjFwvOZ+MQnBqGQ Mt5MRhGMEdOXbkOwJwYmi6Lt178eFrDSWsaIHNtY/2s5lkXLfEyjGqWo6wL6JgGd 8Ts60lECF7g7AyUQUsK9qdKMa8c3HneO7VmucWUJowqp6S+IFBAL/giWBB5AR3dj rlGmpKVfVQgjHPrb8TDZE+QNC71ea6BTB0clzEVpfGl70VUWtKAAIAC/K0AQgoLi 3VpCy1tlU9JuecuCEqxAmAtcARQa/AQrbPCtd30GXKEBDQtfmBXPuDCF8ypYwXKY mx/WKzfVCVjCgjjFh2VxYyMbzRdDMxkwjuY95RmIfSaOD7E5TGfp07ODoq5OrGOo kGt75DvZhiEPBaiyZjAzmZUVZiktbpWpLJJGDWkrEOGNgGqa0pIg4Arki9e7av9C HfaVMnuXJMtSlefmnbDkzTTdyU+EygIrUFXPDazLu7yKLhMh6L4sGHRIxCJguHgV QyFZgRUebIUnQAHCEIbCMt06V0zTNdNztauF6xrYTgfWGqTwq14/rFZronqtqUax i1fd2Me6U9btZKyqY/1OXEv2nnrYZwdXBbDNKqQw+/LiFVN77IoZu4uFYshoi+1F 2nwMydMOzhj38xP49Ja32+0tA68QM+SOR5J5XE+5yX3uPYrnj+VZ93babe50n9u6 6l4Wy1IZpQAlDY3jjtqDSgLKSlbIVraSDn3V5iTvWkio6gNW8irktZ/4JLpSwooM ZCCUPOfZ4t4an3yjZCT/GB2FBcJckH3fg99hptJsZrPlU+BWgusWM9IzfwKlc3xX DHMYwxfuMM89jPMMg9PneA2nOs15WGxaM+naLOyK29nNpw8W6uxU7IytKWMZX73G iIXmM3KYzxwLYseDSISafOwYiKadoGYiMkLt03Y3hXG2IeNTccaImP8MCVJ248h3 oGAC3l3ZyoNP6XlMgD9nMUtAT05pvCwpLyzRZStnUzRc4Dzny2f+zRfJc3s9T9WU RL7lbfk2oWUw6EIPk36HdpZUx+pg2E8a0nrAoBVYoWncZxqvfaX1NH1/TUDEcxXB D/5k73l84ycf+csvfimIL3x54noVuc41rQcL2cUm/wPXXWes9qOJz31awRQ+HDvG XJvsfgHsMA1jHkIKtlrXWhHZWZD2RelO7ePcNjoDshlvDbxtHmGgjyCuj8AbK1MP 5loa5UpAl2FA5rKZBnQZXIoPFoiCl7COhxCgkbgbbrOK8OIQNGMSLBAkFwEcGpiB E5yX9CkWFlSvFvSaYkkaGcAzGpzBztuzKxmz6zg4k1iBGSQ0IBQmA3GaK5mR+IgW yqsKBBMrjai5mZM0SIswfNqDtOo5bMKmGgMELXQ+QNCDLqQsMATDPAhDfBpDMjTD MERDMaQsNFRDMgRDUtCDOKyn6Ou6UpixGcO6rds6eAoEP2wm6vgntUsoIStEQ//8 C/xLRGwAKaAAC6dppByJMhbgAwgkPEsUvElpJdZDPC8Dq5thM5nYCy9ol6KQiaNA AHJpgVRMxaXQvDpzxTc7nxH8PFqcH9DrKrYwigOQAR/0wfs6PSy7i9VjoGdRpI9Q MEdzsCh8Aj1gxtorhUBYhcnCMUCwgma8RmbMRmzUgyrYRm38Rm8MR23sRnAkR3G8 xm40R3Xcxm7MA1JwR+OrPlWDJ8aSpkAohT1Qq3vKICsQO7+QP4UprWG7DPQDSNl5 Dd7IF4QypL+gP0WkNmtrherKETgCQIt8EAHMrz4SNzwaN6XxyI3EI6XxEZEsSXNj AbhhIwEwD52pr0D0D6H/ALeR6DcHeQ+B+xAToRILIUFVfBEXUEVSFEWG+wlZTK+I W6+JE5GkyTMBFEBm8R/8WZG0wRAW4MUZBEaSA8IAMAopiRKzuQqtYjMQSTBgYgGa kz1rTMswhDBrZEZ8cktupCy47Ma3pCy1lEJey0u6jEt82ku/tEvK+su+DEzCBL/C 1IM2fEMvvEca28Magydo4jVkGjuFeju3q48iO0Q6QbK5qzvPBI4lo45KHAntYsKx IopLTE1M1JZV0rMeyi2UEjOYkKp5ER+d6JWrKJc+a0XM601YhLOLqEXh3LOsOAoX KT1ftMpdRLkDsQs/AyCWwiWy4ohfgkJwvM5zxM5s/4zCRutO2COrBgNPKBBP8vxO BBvP70zPBltPR1tGdkRH+GRGcxxD+YxPfOrCOFw+eYrM78NHVpjGy7kd9Fu/g1A/ 9msM+UO/iNGPhlzQBgUN2bq/hzSOgNK3qemli8xQjBTNjqhEA5yj4hpN5FKu5BrR B4xAQKo3H/InR+k7F92l/AKP86CQENQkDpmWv4GRE2ybcHFBH+1RnNCapaxKIr2K H8QK+3EKjrMUqRSKXrzKIs0ZwekbiPguXFQz9xi5JSSrYypHboywKDwmYyqr9xCm BUOwLUXTBSJLj0gwRyLLX3qkOH3TNHWkN41TNmXTO00wM72KsiomKzgma+xGtf8c zMEcw718wy50zBp7psjktRCKk8qkE4PSzM2cUCT7i6OYGZrMEY8wgd1RTVFdza84 jwpkAbHzsokQoisbiqCcCxqoFYeTuFF8iVVMClbcCzn7Td98s12dReIUihkUTqNa kqVAAKtMzif1wQKhzWJ0CYwIAPRc042QNG/kTvNc01/aCNO8xLJEqW/dFrICz/Yc R/s01/qsT8rqT+WLzGWCnITklAE9tigiyCqSDYoZGiqaDcZQDVB5KUw9Mr/QN5rU UA31NnMbN+IaN5mJN4cVyXcjj4h12ImN2HlL0ZdkUZjkHZmhSRgdpiVhi/OqkFOy 1RdBl9GrEGFZWZWtEK7/QcoeDRusaMqZrdmiUhEYiaWqFEKrtDghXJal6Dgs0UHB QSUFuwoG29Zi6lMFE6YAKAFgglpuhdMFO1o+HbmjbVoEk9qf1VqvtVohZDBuZVqs ddqpWcKqJUupfdqopVYzBVS2vEbDNFS+5MsvdFRohEYQ8sNSCD+eSQy4YxPLxExL jTsw6kyQ+Uw/iVYqI8DewY5RjVxSDYBA9DUvaxXYpLLdKbNbKZb0EYQX0U1h5NXM U6qkugIPKc5gXV3P8xWlKJDTU07ZPYArAJfKc9YWMAEo0IhvnZpubdOxAl4GG8+R Q8/wVE/h1VJqpVbenZSyXN7kHVc1RdPmVaDzZE/s/1zHdLzGDTI+/mQmsINXg1Gi eXUY00It82UYocmPzIiYzai/jJLQgMUGQaCbR9Iug83Q9zDVwEsuF53cWDnREm0u OzpRCFzRVPUPROKdBCIu4qpIvAGS8CI4IcXRElSbHTUSiQNS9LIaUFo5JZUlEW5J 9zoSWhphIv3BYb0OshkwF56qqxArqN02IfzZGNZSpC1TLWXarN1hH1Ywsf3apm1a OH1aB7FT5Y1TBbPTHiZbry3bOVXeJbRTqFViQLVGw8Tiw1zXfJosfCqFYuqg2cnM wi3jQZhfihIEkGDCjj3ijTjbNJLWs8AUya3jlGKBUyA/FqUOwmu9nRJKnVAq8/85 WVwtZLqgjkDmCQF5CPGRl0RzVpcICxKdN/cwi/ppAQv0lhiWAWRdzthNTts9ZK+C lqWIFN8NCenVM+C6gj5dU+IFz+JlMEcTieV95cn9XeitZT2NXup9FLJyxnM0R7dc pmW6p2baICj4D5gyyCQqjHo9GH8dlSmS5lOpZodEYzBSYx15pPzVEQCImh85VQb+ I76DxDdqWO/o0DsCUYUNyXV+I5I8SZH0Jx+inkhyYx35WEB6kEuKCRSk4If7GkEi kQtmi+9ii8ypkiq1EpJtaKvRCZmFjxpBYSkFHPiw4RFGsx0cs6UgMAJTJDj2WI2Q Sk7CnBQR4a7V4RuGD7H/XWkcfmkkhiTqdNqj3eZgQlucvtoFMhCu3WGwTds3bmlJ O6a6Fcy85GIcmsx/agy1k9S1Mx3VWN+/iOrWEVj5jV/FVeORIC7tmklJAbyzAGA7 vkQ8XtWLoOMrg8CTSLP28QnU7RyashRIvhZSRsrzOZ9eXSrQRbzPG1Y9u4qM04qv mpSSq11EI+XKU8Js6WdYnZe3YGWmXBCmneXubM/uHCbK3mEH01KNcFqxNqmhMNXp 7YhwDVdpbbR0jUtmbMswFD8MigI+4IPacQxmC8jTItAiQl+JEZrnoeZSIY0IVVxs /g1tnppu3jbHhQ8Lqt1H9F/02JbR/B0TlWfqdm6O/7Bcjn2aSHwaAEy53snJgRtZ vuDo71IXUTKvlg1SqxEWEKToQIpoCszJkxZhOk3RFMkOTgIwqTQJ016PqjmvmnVv ik5Rlf5hzm4QfR7wJublq/VsAYgC6zjVnDlTtRVbbeVTKbxLwNRia8THxbEgQWDq iDLjQhxu2FHjhZUafI6Vvx7rz7ayDrKgm0lxkdDAuNlNUfKaz00Ljo4XoIprnLid XR1yVyRyodK7mmVKGqTZpRRCULwWNCWmMw2JaWE9xJaq2g0rkvgpLi8SKZFVAotS Xhy5Mb/sy8Yzzy6QzO7T6o0VlEtzj2BO0D7sp8q25OWI3b3eQH1Pc2zLvvWgCv/6 D2NLIlAp0MRQP8PI14dpnt/2bVKBXxM/Dm2uyOMmTYytjohl2L7bDkbSbpncEXjr SFFP2FFHt//d507lNkrn7pix8/aYkNAVJQ7xkBr9QA1hCfT2GvZOb5jtEL4QcAEP nLNJmpR26XubQEHKkgF7i7GNcwZJpZskL/gGdorGaPqGkF1y4jKV05J76WKHaQm5 QFRKdp15EDI12xsG4gabvbk9asqiwl4TRDJ+k3l/k6i+d0Q83KveqH2n30V6bpAA 50hhFj7wxBc/+METeCoDEa+4H7lA3fdp5FcNkWCp+F1FlCIn3YvPCaMF7AaTctj7 eCh48AK6CrNYlxvu7Cj//4hSRIqWisq7UOyaaeya2Avv0eSrLLkyx2EoDWwrUHMi neVXGvofwSmP8GyDN3iv8Gwx04pWAokAUj1c6mzjnVoHy8vV5l5IDd8o4LHUkpgB pRiwD5WACRXQOBVRgXTEReNJP+44xjKiiMnGdXFQv6nvSCAOBMD/U/Vt2yWiJwnR VjkltRA0E9m00NUNERb0Fu+X3RXH35Bpv+iXBhwTJtqykXwUBrATERJVehn9dpmf xZkZtXUNQXJqP33Up/YAOACtqvacwZnCRyW1ZqW2AZGuHeI4hYI31GLwyyHq+LEg E1wSf5NId51Jp8gVz5aiyHK6R3jBa9hTL8DgOaBM/4H5V80c8yGSX614IA8q9Fkq I/f+7R9kVvbTt73hlmYWxNtcu3glz3bbjWh5YTSK67lk5q8ZhOPgX4HO9vJr/zFS gGAhcOCBgQFYHEyIcOGKhQUVJryCgMXDhRAtYryoEeGVFh2vsACZEWMLLB5ZtDi4 AsrKEiyhlGBo5YmeKjX1QNFjJZCVPXoCQbmCxdUgQoMUFU1qlNCXpUmROl2aZVDT qVWpErKadVCWrV2nfuXqChvZsmbPok2rdi1aQQHewo0b1+BbhHXhCrwSRWRCEwIQ CvgbIDDgvoIF9E1IOIBfwIJZHH582HDhyoMp471sN+FbE3ARyw2AAO7ou4QHLv98 LPDgQI8gZ8zAIns27RYlaeOW7cXk7dy0v8zeLRu4bt+7RTYUmBw1i+XMn8/wOONK 9OfLndvGMl0odyzdbbeALLDF34YQWfeu3RH86ucUDbp3LzJ+fIXtB8pgISP5/uYz UKuE0AqcEWjXXyh55Np/GLUnQAuwAdicQCwNVAJrMVmhk4YZ6qGhHnsEldQgIpI4 4ohGnWiiiiuy2GKLX7DIlozYtJJWjWjdeFaO2Li1WUZ3jXSRCSBdUeRGRwaZJJJL Ktkkk0ci5hliliUZEpJ/ORjSag/u5sUVXWKx2yAhYQGcmWWiOQgWg3i0pptqAqem nGm+SedugoSJhSDhtcT/QkwBAjoeCwseuBALJnWEhUB/ShhTQ+YRWVJJQklqknaW euTgYxs5+KBtmpIXKpaGkqqfqXmxYIWW+c0XX3+pRqgRSPvRekCtrPL3qENOptYC AkRedJ9EkM0wUUsvucTosSvgpNMePe0E7R5RjAjVUU8ppVRTRXXFrVRMZfWtt95W Be5XWY1Fo40zstsuj6GFViVGJqCkF1+8KvYkvk56hlC/mgE8JWP5SnnZW6AZDO/B pGmGUnsKFeqwQX/5hlt2aOZGnHbpVdyxx7O1qpyEuuraGgtRuBeea/Q9l2hsRQo1 XWwva/fRp37CNyoCoe68M3jssRx0ykI/B3Cp+cmQ/zR/BRHt3gqjCTrQRA9LTerU 5DFH8gorNRRTqhly2GGHe+xxRbYpsoiii2uz3faK7sIdd1lu3QWkvvYRifLd++7d N99/52sZ1BqhnOSQVCfkkXB65incoXTGSeeetKkp5myVu2l55Fm4KZuaJi3EqOg4 H+R1pFHQ6+BBWN5bsqoCWRFAeIlWWjumtyOOEaidmhQdDZ76+t98s8IqUH6oqhry QMm1wPR8xx+JnAy2rjA9rVoOP5AVzkkIEXU1n7SvprxyDZOfM+nE07PqX3FKUkQZ Bf8g8lvL1Ila4Y9V/mHxH+65WaRLbgKcEd3qZh8fZYY1BzHB7IokkMk4xjKLEf/Y BBUDwcFcsIIRDFgGM1igBBLIMwt7S2kCF7GJnRCDpcrN4mTjEY1pjDa7adPHaugx 5aFmOV4TFHvCk7N6NS0kkqLORyj1Pdf0LjoghMyBOvWz6PwMaMzBodCoKLTMoApp 1TtVEJ1Wl5DAjDo+vI9lvsiCqRFka5BBQPlYwJKtWSFDZBPb2AQhP7WpTUV5dBsf 2aY2ue2oLIEkyyDVlZYe+W0j2NMb4BqZSEdCcm9aUlmwUiIeWdHsS5kL0+PmBKc6 Tc5NkfNknUipJkFoEpVdCp/DiKcqKIjMYbOTmOwatKDibVFV2zvj7IZoO9vFJkFN 2pmDEhC8ByXAd7ZBiQD/dIm94jHNUETSEnwGgpx75c4+1qse9az3q+Q481XvSRVr LBIeTH2EatkcSUUmwpqXrCB2zbkCFALxk510yAojQsW1kOJPbYkrXOQS6FbKNdBu hcug6MLRugboLrpRkEkToVc5wWivu/3LSQKzyEYTgy+B/QukBAvYwKKksGBVbXVR O2GhJCMejvnmQcPBAudkCDKh5CaM0rFZR6JjqY6BRI2OIt1IBIJGNA6taZEC3+1K EkxM+Uo8k+kXgqJoVeaMsYv5eV0XH2gRqK3KVEjTT0OO11UygvGWqRHPGVX6F3ci 9YAVrZBAnuUTn+jECmYrkYn22Me//tWhglULIiHJ/7uT3OuRio0kY/VF0fFEj4wQ sSThaEoDLNBAY5/rpJvwVLmYIcpTob3dZUt5udMWhzePlOVEsnRGUiEpdXlJ0Gh/ 2dQmgcpnv/NdMh/01tdwUUICiaZytoo9dybJPE3Sj6266Vzjwi452UMVaqY5TUgO V0mFC5C0dpITKwjifdiKyrWW0pTzSgUr2yoouLjFFf/BFywBHCx93wWwwZDKtSq1 pmuKGIXMRLSMgctMSAccYJIiUGCm+aCCP2hABCqQLpxRTatICNtLtuZjH+mYzHgD 09TS1IYV44saA5CcQKEVq1kt1MAQWM2f9TSYsEmih2kQmMdaEDJW3XF4pqbWs/+i xp0HKBlzDoDfcmJwjNe7HpDpo7wcC2BwCHDnlApVEOXax4cxKcFdwxbHPeixr2JG G18B68cWCbaQam4oWQqLJGrKEozopOZi69zYOysSX0TalDk5hdnZxEY23TkUpbzz U9lwLpRn+iRwONfoEHMuC6XFzaTDI8mihupByF2nIkM1KCE2tamUHQmobJOA3Xqq WDPI0mtyVbXnRJM1V7iIcrPbnooIy1bMRZqtEGDWCr8ah9PlNK8qcpEsWbIhULDr sjMEhfAa5Z/kbS+1EWrtgF57XATtSlXSteb6totuVMryMr0TxpvuBSQf5OiA/5VR jbzbXxoRaWEKZpkCy7v/MIjZ92cugzB65dcgg6PusQcyqlF9WDawgWLGZvPoRIk4 4rQBSQn+tIISDGhkToPPlD/9WlpeOFjRgWJrRCupkS9zraJRDY+viiArBhHmTTYe fmpOtOl00a0Cbw+VT2jsV48sjhvSkCCcQma/mjnpLgJ3fd08EnoNCYmTspQRW8AH O2Mdz1rXl2ASq7tRe0/hshHEU0vyuFGKsnPp0WyIYejwt8807rbJugCguOl9gfrk zNRx3mkHdt3p2GdQBJ5vswjnYRNvPqsGCday/uZSwW4gwoMzRyR2qiXNuqgyOMjP D4Jc+wDFWWBLkfzoB9CirHe9CFW9ufSnP/heBYBM/6evuCma0ZOdrEi9wam5de9A BAN/MQuGsIEZLJjhA3jAD14iCEXImdUcaOUImRp6vKpSJC/mpbN50MxAVpLdnAnR b0+4xDW8mooLiMiAOvHOgabfal745LDxFA2CzMMHnfExP//LVXvo1Zm7x/HJFV2Q EXEFzVzFEgBi2An12PQdUIRI1hR5iLNkCx6NWZlhIGAhnYoAEpuZxbe1BZNQyuTw nhEJ0Uc43tapYArKCrHxGavZjsIRB2eZEpp4wePUFKShSaS1HQ1EWmlJGqKVlhfM ndZpyeTtCwL4lN5Fh0SAx+6Ax5XoWG55WvA0yIVFIK5JE58pRK3BFvRwBGuM1f8V eCHlLYfnvdbnwQdKtaC8cN5IfN6sXUFPNFsg8AFREIW0lRfqmRe2+aG2Zdu2ScV8 EZIHzp5ZiJvODQQqcUd36F4U7EW6dUS8tRjwaZRHXYZn4Fsl0hvAFJgmjlSD8dtm jGKKUc2B+ND1sdUqepxTeUxvaMziLA4NlV/EBdWW0RWWPd2uyM4y2UZQbYR5fJFt kJzK/ExV2UbPqNzAlRyMuaJ2GJUCCgrAZJx1qFHREA0CnlWrFIQBuscMoGGL1Qfk RdmEiN4VhNfZkAjSbaDS9dEhCpbTQUyReIcgEBoR8hRiGckK8iML4l3mqRPBkdoV HAjjCYZHDAIQtl0wgd//Jn3S59yGo7XdRM6URMYdxmCMR6Sgg/TMeujLJGUK3/kd AvROgvwdxJzR7QTan+lJeLjWoKAR00wPfGihAHgdkzwEGAbAdT1HQeKHrryhTMYa dRHbAF5E5wGeQpTAHNrVFSTC/AwCP5WeeEUbVe6hIqwXQKGXe21lfC0UPA6QIHSU wYUEH6Bj7/lekUiiA0kQgxVfgrklXMpl8s0l8i3fXQ5gNELfFFkfWRYNYTjIDZWE 210kcJBfLY7YapwY+13hkdRFa0WNiT1ExiFZAI7HMd4f6LzZbUxaxfhkVrEM98SK RSTHGWoj5DVZNCGVQRQONlZmBJoiFsbHsxRJilig/22u4wXeZm6644ikmSEWIkPN zZHYBirxARbwgdnBTEjsxQmqWz9Cpz9upiq61q9kUyoqiVAEYZlcllCcnWl90g3O 1JmciUWiiZkAYWl9wRA+CJO41KVxnaelocqMD5YcE0EqCXnMhgvwoBB6B9/N0ji9 R0NcGS+GHK9EYADcEjguz8e1TpK0lDRZHoRCHkoiZRcySKrgxIjgIVR26Id6aIgS hVSG6LSlXkCp3v14G3CC5XCeUL3QBiq1wFrai1ouZydaBPJR4iZ2oru1WwiRlL0B X2fcV0kVyGrI3EotBFKNZUmRX6KYJw8+2koipg0B43Kt4rxd32mQppYyx9Wk3P9q VhXiDA7/UWnHSOMUGY02Bgg2TmhSjeN+ARl+GUSrNEShmAdlQp50fQ20EQI/VUsF Cuq0qWM7umOLChAi/cc5TQoqMeIJYk+CREp0Uqp0Ylo58RmdLemBykpwOByl7Abn PCSdHBpGfo6pwh13FqYLMailosTdZN7qhIfdrdWBFAt2+lnZJUre9QpMvscbHmVR GeHHFRl1KZcuyupE4NrzjOZrRpWw+I2nhBeIUquIWmu1xs947aFT3JGYMQUhIiq7 2KOs0aKeMGIkwowkruV/bdCBUVAHteVcHphdOli9Et+9YhGS6uX0RQxowh+AHQbv 5VRJ8GAOGqyl5GCV3lD/cxwMvkqYyh3Zv+Ilc4gGmD4rar7WQzzYXwTTLz5HMgbN cnijgOJeZViZQQBcQbjTYyZpyv3lA8KHFb0mxrLp7QmograAICRCK6CCK/xpz0Yl IYyo0FIl0ZIZoPJm0u7m0sUNCH4gi74LR7hioyIWYjWnvYBaUVbq1q6Wkyxqgq5h kIhfl2RWoZ1n2j2aolTk2T4aeVKkqp4tEZ4k12ZEq44HR+JW2E6WTU5H3Wnka40K GlqngXohsHJqkyBrqRQL/NlkSACl3jaovgIb5r2hNZFT9yyXUFTr5l5r52JrVFrl VE6b7OkI1M6ePVqT7m2HRalrusKMa6REk/Kol0JE/yea1Oze20h9Iknxm/ONYr9N SV+ihmr8WNg+TIM9zoitpMYkLKAprIhd6XkEgJFZBPVqxGiUI2RShInVrtFA4Gtt BGSiUfeiog/FZJrSB6HIZnucIUYMbtAUbzTCLJyS5agEjb82poSo7KAMxYcKLdBW K4kandJeYJilzdqEa9PK2jNZFwPvRdWmE91a6gRfmBouMOQSWwucKuYMAqjSiUSK qgvx4AaH2Kmy3arKXawOq+epMOViF241XpZKldWkId5JkxR+JBWtznxw1U2OUaw2 MLDoDl9kXq3xMKzSAOcqseeWqLVmqwBDZbYaBT/FTwLDDeoCEaq4ro2GUVrqBf+7 CVi8FmkYj3EZI68Z2yvz4WXwqhwKVZfwwlaA3capLg7ZEawOil9tPK+VrkZdBEYa 3yVLGQTTiMaADfJkKtdDWG81gZWBNMb/MceLxm/WoG8lU17UwN/wCspyMu4B0ty/ IoBqTF9JzE8r4KEr+CwqD+0qmwjSEgWHYkugHp1uFrCJ/KZwli4u08inWVdQOHDe RAowU/AwS3DmrhOneRZ4utB4blLafqd5tq169uBspOf2jRqOGZZ4KKFRZkQL/43W QgzWeJUoz2w5jazl3cumYY3+kdoZYZOBkhGLZbJB9FI6NR52upNIGBtyYO6S2MYS AzQTc262IkW3ju6K6rL/FWPxyfQXF3cxjaIr9GEiKB6Yj+buRXPij4qx7RppWyIM vyEMC5hARnFhJK/V8IJ0QvwKnoBJcXgJ7zGvb5zpHvuGukGEkJIQCC0MG/ckxSIG 1Azl9O5NljRplQGdJV8RsfblUMIxy7yoSSsg/saH8iirDKusBqcy0ZIoFFNxFIPu FMdyBraIodqyFbdLK/AypAaxpEJwgrArMcM1dOYv3hyzkngOKKmdmoRw5MhdDhIm Rv71evpnRnqznfXM7HBdYeOd3eLwAmLY48HqKT62G0IGsOkiBM6t4WJqDOvcpuiz RSDHLj3JOQl0aQd0QYeuVRIquJo1YeWFF7euQ0ti/39BhvJNmAQJIBmf8fKd8W4D chrPK8yupgpFiCgDyPBp0uKcKiPiRvN6H02bX0gTmERL94NdDS1NLJJlNwXdXThG mDyLqVqpZtCMbGXK1ZCt7zzHBwPFx4AoRn0wXngA3KbSKaZWU6vskIndHdPYRiIQ bbbuU2oTwn9nyysT8CwjOIl0YEIHZy7jyCIFM3NGONam0xfH9YVrHZ8p42RpKhsG STLXoEnMidum7W3ENHoOtmDLxqSlJ+fIrT/ujMMwtpLMuCQpdjhHyET42F8gJTiD 9kZcaHaCLXrMt3kfbisNeYaimEAySUiY9pMHNIiCtR5GBek+LYPDoyBAor2gK/+6 OnQX28tJCGmBdRQlcnS+eaJGpzlGczQoFoyQ0luE7mtP2y9ZGvImgQlL0+NF1vRM Q/fEbUYm0uVJzYXHyfOa2kWsvIWRHcAFFZXAhLLJAll5e7Kil5MwtqmAGjd9nGbY UjqCuAetIURWlaEno4cGb2uqE+qqD2qrk3WMtPaMoHUwIxYDS/itRzCG6zpjSfaE ylpJGzlEWE4yJ3NHkNLmZGRgp6qy68YQutCNNymC4udOViKE3ri0+40FQ64i3eSP Z3NCLMjjAbuSMwhPdvsDtvB1eU/uoMRQXEuUO3G8S7lXm15Vkhdrx/pZyOgWF1GN +rtOwUwZ8/ZbDjq96nb/XBa8bR+8iyXVYxU35FFZ4OQJnrh0S6KjnHjBqeKGT/15 YjqfvM0FvNyr/Z1fZGxGI5dxjm7Ef0gfj6/V+cZmOf8r/I1vhhIoqTA1xo6mU2eo YqIHSOzMfKi0xjZuJq/ufeeQQDQhvYsXbtZPodLyAC9tLfumQzmtIHngrKu11QKz hEtqhxfzrvtN1x26OYUEsHN2RoC4aWlHDY74Mu8gYM/Gdm4nS7KkpLl4e/Kjtrsn dl071207uTc5OzXSrRUVQBb+NCHhm8khz1mXh9uHoqA2vFN+vBOqtdTPFyC0g5u1 ltuol/s7jX6+7hE8jmJiRav5mWc0mptUROF0R695/2dQrJ2T4wwDyIEdiiw2TpgI Rcb7/iB4QQwJmsB2PKAjn5MYkIURhISxsUqz2O+WaZ49pyoqRFXbGtDlmUpXphay e/fURYF2r5i6qalT8kHILOQKj/oieUZMTawliKvDP6uzOpkZcNvku4zMOgTbetdX uNmF/f8DRAAWAgkONFiwIIuDBgUsFMjiCsKFCBweFIRlEJaLGTde8ZhxkBeQGLF8 IYmlRUYsJVeeZLnSJMyWg65gueJlxpUWWGagjFhRYlCgLBoSjBgg4U+ESocKfcjU aVODLFpEtVpR4VWtCiseOHglKwuvD6UaVWiCa9SsYMF+hchCRlCoRK8IGDSI0P8g V4MU6cXrN+9ewX/3BiZ82HBiwIsLM8b2GHJkyZMpV7Y8WdCVKB41c97s8XNn0J0h gkVKUABq1EVTDxTAerVr1QORyqY9+7Tt3AFa7+79O2vv2ruRopVtPAAC2FzDUhRI MexuEwJbeml5caWgnXdFCgopyDsWL14y92x5Hn369FlsIlgRYEVYorwFvqY/HGnq 0/t3p03bUKEWqNKPBehu048gpBBAaqzh3qLPIQflm4q5ArnyKisDLSSLw7Twi26/ qRb8r0IKNSyxwoIMxFChtphTkSiqXGyRBRMwnAEiHMdCMYAD4qMKi8IIyesuIv/K C8kj/yryriWdNBLKJqP/ZHKQRC6rrBXKspxsS8m69PIt0nRia7MwISqTrbfKWnOr Ntl80804GYqCKqfmKkiAjUjS86KPSBoJ0JVaYM8kQrEwlFAaEGXJpC8ETKhFq0Z0 ysGgZiiKKAFbcG6h6OAcqC05ExLw06s8lXPHUxcSYMYOt6rwTlBxDMCKFpXCccxT r+CUIAEx6muwYP0C1q+9iCU2r76QLZYxvoZ1NtkvXOFSyyutvVaQKDYLjVvPvPWo hSha0Oyg3qaTrbeBzkVo3XIJWtdc3OB9V17Vpms3qNTuVS01AGtzKF3mMFUIQN3a FQ9h6xQWrybvvOsupIi/yKwm9Sy+eKUZGxLgUQjv/+MP5JDJmrC+AKN7zb/TFlQw 5IFGNE2qjWMsmCtSIWWOooYo2jll5g7oL8HcFEp1w55RnLFEGBXS0MVQKRSoJ65k MMHpMD3yisWwUtVJkSGVTBLsr8WOMkkmyxabyr+uXZtty1oxM824x4U7zHFFLRXv u/XOu9MZJMI0qjz3HJziK0AS6c/EUVLpJZbYYzymxr2Yu4WCn3JqUnfhZIpjwA+y OW+n7+YqVqEAvBQrviWqk6HUydL5zTBzUjUAzkbulK1HO62ohRmYHcywZY1tVrHh GzseMeL1apv55jPrdrToO6NTxjR1G0443H7TPujrccO+e4/Bv80gtHwLP3v/RP/c sLUXZ07R+51Wsm7+63Z6eJDwBEH8rvIw/j9jM8BRheLDIZSVjDdZwY/IIMUh4yzt NguCjsoo2DOPIeBRytFNwJ52oqeJhUIEq5CBRrbACDXQP5b7IOlQlBYNCmBEDdFd TTjzEwU+pTkjHNPsQnihFYylBS1AEiH6crYpje1JUlJi2o44pS8174mPiSI2pvil t8XtTFi0Ht1Kpzov7g2MTanKUARAPTupZSQX4ZNNUpK4QKmkjY1qnBwj9wUarGQQ QWTBDLyCQfl0USuVMggQaee60BXyVQISHVBsVrmhIHJNf5TIjm7HIomYbypYIF1P ZjC5R45xaTLwCoBylzr/SgZIWr97lvGcJaxjrXIQqGjWYF7ZGGBJsVrN0+VjsjWa bU1venTSVmfGVaZ9zUtd9HIIvpK5TGV6DJkBiOb2mikzaeaLeyvs4KhE+DoPBWUn 9ENY/WwinvFEjH8iyZ9HAPg/pF0oRmHx3HNuw8D9WDKFG1rQe/6FrqClRoMeiydQ JCgRTtGMVO7720Bb+JAQcciE9ISgq1r4ToHFCC0IoIhHLJQTGu6qRqu6wqwSypwZ 9I6HsPLZz4DktbC9FIlhM1sSZ9okm970LrvU6WWuyEU0cdFMXxRqGInqRYW2zlRr zIh1aDLSN7pRUBkxiVRJMlWWLLU6NnmOTkAHkTYV/5R8VqnLqg7yng8iJF12gmTg 4gnIT3mVbztiFSQhQso91tUhLhIE6XZyk1lhxYYzQEDV0uQ33AmkgKBqAfBgGbxm Ce8wkC1eZB2zU8tKJjOlEU0wWTDMbm1mbmGlJm+WQ9oNlvaAox3t+IgTvmkWJaLj m5AIDwq/nMHvfPIb524nVxOTMBVhSyVPTiTXkjoaF7k2UUhOTjrAh7RPm/bkT3RR xpWVnaYhRwlfRLlyOo+lj0Mjaqj6zkobkr1ou6ba3XnDktBxjUsnyVEgXD3ylI+6 LytzE0hJDZJSbf7INUGMqUtjihevMXGJNFVwXwYxxStVMZdewlKY0FQmOmnxp/+L LOqGhypUeWIFdAtVy0Wso8Y9geupgVocVFPsEpXscW44SahbcQMn0HXukapzLt/e YtiiwnV0bhlKztJkE5x4QVWmmV3tdvKWMa4OyXSBCCXBgqtTApkFBazLXYTVZVV6 mVheFvOXi0UtM1/2Mtr5JUcv/Evojam+o10XM6/pTDvrLV4Gq7FV9FXn/sz2m1Mh 1cAG6ud9hRNj8jsnwkicMHaSM2EsWVhL5PeFAWpKJymaLnY5LV0FkVeEAEpNCYRW OZG5LGgSVGjmaiyz8VIUIe8xa2LPCzSW+rmHDkyOCpfLThqy0XMruFTm9ujRRYpQ Jw0ZoEGgMwMZXEEGE4H/CwGpspMiFhim2cZ2gWeaFzR/u6daBKq4O8xhc/ON0GoJ 8adaoCfgMpUzLR6JTuRdVcUx2pqHHc66WI1qG3uqTv0+GUHMql458YyF5aaxVEoA hYZDgQ4lGEjvNJkWnRz5JjdZ60BwxBOclC7KtVMoFnHHnAKe1HCuVGUtW8ksw4wZ 5r/7Npqfpxlhrnmzbh4mzMSHvmx+9+eqDfr3fl7w2BI9LSW9bQJTZAK00Exzp6kY b88Tzv3tT7jY0ci45phVmayEPSgpJ1gKhs8bqgu2Bq+NJWVYIZtJyDQfQxA/4fPn sLIW1CVyJCbDQmvyqdCS123m6qYCBYjTgQ6Hd3hD/7yQbLBQpCW/hhnJ/GUrSpNX IB6B4Qyg0CGrUSi7/FXI4oj4l2ufvkmoR/Bdrr0XLjfJ9c5i/RKnpVMInzkyVvSp FueWK+udG/jljt0H50mjoWBSKO2+golNbBI/1XvF9QYUuHSyYzX9aOF7G1CB1o3C IMtpQoPdeJuyPxAZxKcEiPcEHTDB/jl44gkG0bjFld/4xms4RiKfOAt4YpPSZVr/ sCyolkJraiQndiLmEpDMFDABcQn3Zs4y9mpuPAuYcO6X4Mvf/CytBu8g6MwDg+ID N+iZRqssoqld8itpWgNASIXvCq03JqUmxEmcKE08wCN/vsOcOGLqgosk3u08av9C j5BGBoawZGqkgcQLKFgqQ27ndgzEPkLkqJyi4N6nKCaFmlythTCvKc6FaKIQhJhQ IQxP/TCBDMnQE9rvRwQIaXZIDUWvRFwEVzgj14wvqGCFh7JmRn4EJURiSLRN264t WWapWdLGps4GAi0r3MZNEccq+BpR+NSivFan+5BqKNpNI3iwI2ricFqM3lhsT3pi J94LpKJNIA4g2girIE4J1r6C8HrFU4ri1qBL+/Am1KSMx0zKj8qnIgom/d4PE4YB E9YPGD/hFxPvOXDEkUqGYzCIGUVvGZdt2X6P+4yivqIxKdSEAPOq+hhwAbtRAVku MA5xp2rOl9hCeuALLIb/SXeATrRQyx1PCx6/K+28hx7ZEaKQzrSk7nWsMGnIyz7C akHOQwarDiNu8GFsUJ3ySBNrMH/AAzvApQ2DSJEU4keibXeE5iAcaoGQMDcCjypC ykJuqF/eAjjuLny6K4FaS5tKxL+y0CV5RF0eaL8GyATY7wzP8BPU7wzNkNQCAAOD Q1MOcKRaxbry7iXpECz0a7n2iKPUx6LEjhBir4ii0sD2AhWockiskirDjCpfzyv9 4iudCIoiLPfIMvcoDMNyh/fKzxHb8hY7hFemAv9WsSCWb/kukU/ijcX4JzPaaBNP AlzErvemLcvMDxsjJRItiBUX4sqa4j3OZfxyDPwc/+muquaDEksoPrItkI8u5Kvx 6ATigFE0MSEnR1MYjLFAUAJUnqKTMq7xsCAufRKBnFItbCgK5kouDxOFVkCUIAIl wswbg5MbGfABHVAcIyNbLLACl/OnAOaZgCIE2QUEp/POTHDPmqLP5gUyTSZFkDCh sBB2kgM36mdhsM46FI08MEIkIAY85KfRTIydxkUo9YgO4UfiCsT7DiA2oXC95jBo 9oMjgYJlDiJzeGVBSPB23M4lEQsrUK6GgoM+Bis15NDw9iAYSbMM2c8MydDhMq/i TCOIfG3sQpKhko50YGaUQpKjyGIdj9Ki4s0VqDJYZFQ4g1MxmkhJjnOXElHcev80 TNwSSB8xushoLkMqKu7yjUTCI3zHE+etjcTu1+BLMH1CTZoDVyTJIDAzMY2iFbcU mSIzM2kxZYpUrOzSJspDVx4iCkwAClggNDF0GOlgGH8REzpvIPwvALyAlFrTyOYP ITZFfaKgdqKGkTppaaTRJ3WzrUYGCkIxEWp0OCGVWYCz9nSUeTJrOdExNDQri+aj HlNS6ERQVO0xVO2RtRwEk8wHvGILrj4sQU0k0PJRIUrMIc0zJDQpPRhHJfhAO/oq RLHgAsdEIvlLCMPiPsmHIs0LIBuon+arclb1mtrnN6owQTCFWonCX0A1NuRrhOoT oogmNyrmNcUDROTrX6D/oFZYwCYv9AzXlQw/oUMRoCfShGN8s5wCiFP6sV59k+xW aEVPVCDu06OGpodg5SOMBSu3siuVR1haoVgWNvakMvVob6duT8Jwj0fHbTDT5MmE NEgd8bxi0/jCNEwvMUmbqgWsaiSsqk/KKFyoBgjVcm5OqgVMIAoAjCBOcQVWoOGw TEvpcjUZ8yIjaS6Kj2TfCsRExcjEozU1zE5ZYA+iYA/cFApGcxif4AyHgQ6EARP2 gCDKKQAqDiJawP4yTjsqAjqaxid7QiISy1DFIiJ2TOSG8mezFIT4LyUkNVL3Vuao yCwtlZco0M2Yk5hyZVQ3ENeeU3E5cHETV89GlQrz/2/wSLC6CsY5PAi/LGQeXyQ7 NAI8NAJxdKKdsIAPSEVT+son3mtYibVChpAFHq5NAeoeF4hBTsMr6A5+UBJkEGRL 82M2xZMhtgfvbqa7bIbOprAgOgk9ZOw0elIhGm4PolYhNBRD25VdSZMOaINsq2ys 7DVjOMNz9ijz2iKI2i45iEYAmGtkqkYNYSbdCtPy+DZYTkEw6Fcv7JexcBTBAJd5 MtZHye1jPVaAEUJuAauQAG4hTDZxrm4oqcqBr0O5kvJMBHMox9ZFqMdNMzhNHK5N I0K8QMr78op4QxibssxOtULg8CbfgFasGKbxKOZUDE8h9oCjDI8YiTFOcxIn6f9g DySudpavNGjk4wbTIQZIAJiXq0zFaeSV50huKSbp4vRWiuV3efiXbbJFs4rJHMmE izWLQFTSN95RHuNxWsl4W6H1g1rwfO5uvrapYJktRTgIOtSIPPYHcbCD/9DjuLBD U8QliPxPgESxfTmVLdD12dy04Y4VI+UjLmByQaFmPnh3jWsEC4E3P5Q1N744okrS fSboJF1yXv2Po2YECq6glDVrlKPXCqI3aj1iD0r5ClpZKEeZOZa0hixTTZoyiD3v C6li2WikYNDRIm/HfMwKSKyyWFpBMJRZL1xBMJy5mZ9ZmgfhFAZR9sDSSVzPwXjq b/22OKWobv53Y70wgMv/WUwTFY5XZ5Hel6JMNp04QoDMA6vkCI9soowgwgRocCeY a3Ko9AqsIApkGCzalCt82K0QiSlUJSvapfjwinXcBEwTk3a2mJBp+X/N5MIW0Wqg jTN+ElRKA+Maz3U+TuTOFstUhCfgOCfMooLzKlmTYopjem+/eZtnLjmBKYsGd1vi 2B6jrtyiswOpc6EaApNWOM/oo/JEyH2qS6l5pF8StMTqOKozAiwACI6CyI/ls/pC sXeqj4Xaok3RIpFxK5mYLoQ4yAtJktNy7CMlF6lLZmc40gqv81VVKFwt6ihrGZVv ma85g4Z97f44w//4r5Yjr5y6yfiAsNdACoGhplVG/6qtOHWQEPOPWKCZfwea57fL MnsxtK3blAhJrMSK18Z/F9GuBhi1y/mg8c+ue0aB06g9t+OqePA7PEJeOyucCZly cHuYxC8d6UYhLBK3FQKDJdi4NfNoIpNVcExOOHMWC4Jqvrr3okCUM8O67fK6sxu7 r4APtjszXpgztPu6SyMAOs5sM24uvApPR7Yp/pV0rhH/VKWrqZi+V65vR9taMLXC 4GyztHiXj+6EJncEB/xwh64eD0gLS+tUg4NkJmW/cIZHJIQ5SIw8xoN/ViKPzyNy 1ElQQjQ0mIu/tdqCO2tmy4RG8DqvU5w7XfKBLupa7a445utfwBi6cqiyaygzzv+U hgpHlF+TuwW7r2tIlGvor4W8uz1ir3RZeedHsUno0jKNIi4N0NK2ZuhQXkF8ttrC QOR1XJQ5s5nZmet3ml3Bfg3j9cwcWrCZwa6ZSCpVlyy2LDGWi3pvnJ04te/cLV21 5CSzvNz5L7UDyXtQI24CI358TDJMoy/alBU90TUalHSRrcBPUMkKEv/GhrZ4x71b 08V70zud0zm9u33lIXrCuhmGcwokbkOrrmyHkeqrlpNidtIbsBCgvmt9AY0zzvH7 pnPaWwYXt0WnVFN7zhp32Dnw6SS3tKwzqUk0fActC2OjQkxsyB/0XsfO2qmPr7tF s0IjyIPcVkZcTBYR0dX/UsXzaTaLeiFk0plIEIH3uts5qgW621Ywfd7bYpTlsKNr mYZIZ+x0WUE15SXdEMXpcIAyrWY4I9q8wjgwOKTQQnTJ3BXAHH9RYcwM41Ej9jDO nM0ntklqGr8ho7QZnS3xnOTvxmiJO2R7BnAaxi59b2zHJTO6O+btUuY5qnSBqeWl R6cPvYvZIrpFvtF/T+RP/mPN8chzfuYp5ocjAsnbwrozT+k7i+mBGCKUHjKj/odr ng+OnWoCtj8BjCuK264m8g1JBzfrY4uv7Cd2BAH2agYUwdbjvsw+/kqw2DMoUHqI +/fQWMRMAFPMh7vSS7TOmPBdo7S0EPDx0aEwL7Wq//TZsYcrBtbDm36wbaK7+/3H W6J63p3zO79pRrn3LJqQNxpudJmgHT/h3pe91IUrogk/rvU1NoZ6PqqvRVneRW58 6T3rXR0pflxQb7lFxu40lM/XylokTwN3wdihHJwgNOqNoS70bUj+4EfzwlwvmLkV 7NdhkScrYc/7vxLjwf/7Pb6b4RzkJywtR1yYBrDk27+oiB53PAfqcIj3av66Nanp P73ls9jX8B3bKRogrghkcSXKFYIGCSo8yHChw4YQHz4MELEiwQAsMGrMyHGjx4xR PorsyEJhyYZ8BF7BckWQSpYuYx7UKNBlyZgmWESReUUjzJIseFJcKVBji5ZXUv8K yqlxxgqSI6P2zIhAo4moHAUA3VgSY1eOJg6yONBRYItBrtCqTct2rdu2cN/KjUsX Lba7eFvh3at3r9+/gAP7FRQlYcHDhYFGQXiw8EEBAa5ezQiZcoCqAS5n1pi5MtbP UCd7FN2R9EatWnOizijac2uvHEsiYDFbK4LKJrUC3V2yBcGjBF8iZUmc6MHiyImy ZKiyufPn0KOrLGnYsESL2B3y3r4do26gOUuGZ7F6fADXGiGb3u1bunukHF+eZBlb YMr4yzE6x7h8Zk7ngnQ0W2xbHbBZZiR9td1t53Gm2WZfHQjbbhPudoUVAmHBwiBv EZIWIWopolYig4go4of/JaaYFoetcKiWiy6uCCOHiQhm4404CtbKQ8Cd9JtFUAUJ 2pBCFknkkUYmiaRRLPhG4HVHIVUTUjJVGZxLSiVFpZQsYGGQlioZZNhRR415RZnY hXXdmtkBSZFDix0EhXZLdhSSkiQJcJBvLjGX0pT2aYllS0ANeoUAP8UW02JBaUme UBkS2htRMcmWmQxkCeDFFV7MUCRtAXjR1XGcFqWkkx999dRICrnE0gxY1CXrXLTO aqtdOeaqa2A2Tbfbl182Zl1GCDZIrIMGFqusg8c2C+GzxbLAlGfUpsessbBlS55l znrmlbYK1scdo2e+5+pww9GHHBZ/KkdfsO/F655i/4YNNN299uYbUXBAzcnddkyB B9R35vFmrbPRfhepdP013Fxw7QY3EHXyLexcu/01l7GpCMa3qVibJUvRZUXpR5So xR5AVscI9qRsk9A+uNGAJWHRQqwoxkWIh4OAmNaJMQZNooxEB81h0YP0tStfgCnN 9F9O79iYTmwC1xCeG62M9dZ1ds311x6155VFNqsU5ZlVbllpoGnL9KfEwUos92Fz 18uQdW2yqTdEb2YXZ4R5KjkVkgrBBJ3hh6mNVJaDuk2plIo3viXjiyO1AlcZ1TRD p0GOOpNvm34cGWiAa8sqR1oHd+vqtbZu611O57X07INZaLeYiAnbAraiiVbhVv8Z Xe5sR8see6BlV1ULWWe8Hwzbd99h2xF6wP97nm5XS4wvw8p1v9zN3ofPnLzkR3dS 3ujr/e/6463vPoHYeratfsG22268G+PvXP7cuyfIs5TpEhaWY7zM9GQ2YmnSyWYS rZbR5jtdqYqTtrKZqjRLawLhkCA2KIi18OxoL0raBpOmFp+5qEUsMhoJQXhC2rkQ R61QU/r2RSQWWMGGpQObDr3Gw47sLnAi+dvdchccLz2nbWq7kqAmx6WyVadcZDoM mqYIRboxRIZ7yyJ2+qaQOcmJTvP7Wg4/c5AsJU4QUepT5dKWJcMZznFqlJzhskRH dPVpD8HL1gxKZRONVGX/QG+qT6mwMDqoqOR5g/MRQ1LVuQAFwgqPjOQVUuiKDqrl FB0UREpaxLpO4uqFoPyLS+K2Pbk5JkIC0Er8fke8axUvZghzpSxjSUvpqdJb16oe bYAyG67s6TlfOlt0MKaSlLBkMSwxpnG0REBhlu+ZCbTiQuw1zYpQc3zc8RdvJrhL 8byvfdLKSi050p5ADVM4FrsfOpdpv3X2p53JXAkW+sSHPhmPWF2SZ4AyIzKXwQwj M4BVqVqJz4NY0EcQkluxcKMsBNrwkVawAhcw1AVOahBGi2pJixLxwRWGEIUhRFrs cjRSbJT0pIGRmhYf0kvBjXGHMO2hTIOkSnENkTGF/wvW2XYSucUpEYk8qRs2rWgv u+FUmjNcaUW4mLcEidM7nwIbc9Q4JS9RdY09BWo9W7JVTcZkg3vYoCnCWk8+mEIQ Yz3rKZJyEafqxyWiExDMwlhESY2EY5n7CgIYssdUJRIjCNBQRCMJSUh2gUStmOcG W5KxEbrFop6EC9SaFsocEQZ3uEMT7haymAZJxnkUdNDlMjPaAJTWQAYqbQMbCDbW fqSmIpGQhHS5vmiaDwrvKc5zUtIC8FksOeODJjQnpdTiJvB9yE3uSbL1msmspgXB umpz2sXB6lr3umfNLloFwYrttsIU4G2FIMR7VlaAF62mwCR4zTtWKJjgKrLtyv9Q WCIqkbFMeoNkoEcEENiZlEQAfT3owyrolRIEwECT2eMKMPTIPQQiECpBxSB4Ypx5 YoFDEoYRiUiUQg6dwkUf9jCMSlpZF6o0qQxp6UxFIrwVxzSmBupcRNozt2pqL0xT giOVforVoJbLTD96iL2iiLcfYRHFStXTmoSYQ9gm6aVSgZhZapJGlWxQvFger5az zOUte7m7Xc7yWcULZlOwYg97WFVJZuCRaLFgU30SyeDYTJtyscBTn9JQRnYHsox4 iiFaA+xf82pDQQTCJYOYZ0vQsthWbCnRgoiVCCPdIsiqxdKyKrGme6UviaFJJwkh KLZeSdrNlPbUpoalqkn/nctWD48prB5ebXUSRaBI58aH6545zwQ+4Lrrl8Id7klk cFMrJuSUdEP2QE5ZEm1qk1HbgeD7INhn57nZ1rs+oli7u170njUQYd1uds8rVnGL daxoPnS5y41uKLi7tHvMY8dwg1BmuQyQa27OaHFZPf0kdI8gKy3wEsoQxY6wuiTk YE3q6dgJx8SjSAvpCVkESpRO9uKwM+5CXKyRFr+Y4x9/EkSsds254XYhOw0TUIfD 45WP72xz6/S9jGo2JNv8KExVn5MxErCaOhnKQvITmFrypStz9+jZDcRZY7IHUygd rU93enmjHvWwKp3q7YZCEqBQAq4b+D/SskoA7kQQ/xUb8jJKztzmBjokOnuKSUaq ttr5VZMLU0rLaRuEFxC7QSsg2nWugx1lNW1Zx2A2d8ce1n6jcjzZmtbxB7Kv4wv4 SlFbHrSny1bHgntrXD9Mf76mT/iSQ8BgC/d8OEzf31a/JuRqk5vK5c2htlKtp57k S+q8Qri1y/vtXvf3wD+01QXhYAfrXiDv1rryk9Cskh0PfrJdnn+vIIOxKQefBLbg gUdFLEBWXr5+XAixA0qQPn11g3/CUCY1uJwOIjZoHwZpi+IPYhITflcnLu7HPd7x /ucx5CB3JG1iEFYTZFdwcgfIHEYkEEW3RG2jRJTTONDFAnxwNjBnc1nkIxpoEv8c uBvaJHIl8RQhuB1WIII6VFNAJxLlBCgssActAVbEt3IyAWEu4YJ7gCFWcIM2iICp xwJzYgUlwAJB2HVEqHwlIBkIwDkfYXaF5BEJFCAZQWxwhVdYQSHwE1UfcSZKpiFo Y2VbMlWMlQiThBSUBHh0cX+hxGk3hWyJ9xjpoUomsHOyhWqlVoePZ4cF1EqNF2tV +FSmdYUUZFPx0iTwgmOedzHFlIj24kbiI3Pxlj2xJ3uR2C8muD4t1jFAUYncwUq7 AT28tBWoEk6jdhrnw4LN1hLu5oOqGHsmOIRz4i8YEYQBUAKyaGDN0nXulgRP8ARQ 8G8SQhahdSwGxjyVsUf/AHA+9nQskEFvpnNtGiEyy9UsejJBvdUCMxAlR+ESEXVD UBBRLzEIDLdBF0ZCRfNhMiJ/FLc0FucX68iOGid3PNRilzOPLBaAAOhWZVFyM1cR CMiD5cKAzSGDAxFPNkMcN3OQZVMwCiIDInhDLKBmGndDB3FDFGlDC4ZDFHmRJSiR j1cWu6GRGBkhQGKFmSdGgOKE/hWETxGEquiQRCKLX1OEW9d1zEcTX5E6IKN9tigS 8fZW8wRldGY6V9iRmPMRNyMALYCU/3USe0UoG7kCaVZwp6Bog/CClWaGb4FxT4OG gxEFmjVEm7UYYvkVOwcVkCd5kJeWs5WW97gRT6GJ/xSyeeRTitBxiM/BP6AnT8fF HRVZkSUhA0BxQ4AJmCXhl5MYe7OFmGNzZywAmNH0Ly21lG1WSAHDWdISY4VCECdn Bbj1HOHiPqxUi49nYBbUdbzIizPZMl3AEYAJUOCnlp3RVozRW+ThPJ5xOTPAkjtp MMyTV/yEdhPDG54oEBG1At24jS/IOCOEjld5lSn0Yadgf1wJQ+84Kj2yJPL4eNn5 f/bYnYZ0VIxBgCgGkCuBey9xFLBykAEiEJsyQF6ABe+ZaPJ5BTOwVw4hkT3YlwqB n4BZkRNpEgvWkG/5kA95BSzpkBZpMN9JoAPaoDalEDRGY39GkkG5NSYxM0Plj/9g lJ/7aRIlAI9GwnXLp3UdgWeMNIsiIT9F2RtIiZRNKCAr6ks41DmNxBRcF0Y4GZKD tSXqdmGW1BaYRo7kOJ0uRBigtoZPBGocsVgkAWvGQ4d3KCFQKnCr5monio+qQiAm WCEbUT6+AS+FaJe4RhwDVKZN4p5l+p4DpHfiiHp/CRSEuT4Ieph0+pGXWCEmqIkH IDxNAqdAgWcKMaG0JYqVxxXc5BUtAAVQiFyzCJeZuBW0eCxTCiG0iJpQwIvDKIyJ CZsNkhnOhQA0k0qp9Cza51T+BRtvOYxFWSw3ExIsCVXg8oMtiYMBORzjNQj012Ee hULSCUODx46/alLVeRP/LVGW9dgR2+mdyrpLsMoRH4qANKePQ5Ydu/FGihZproIo FhZp7xlp8ml3DaGfFdmfAvqQcTqYjfmRfRZoQaJm7upSFoqB9UkegxYVpNGBfZMS sSiEztqv+/qvA7dDIjqTykeUonFQL5aCscGnNwEFLVZ9cZcqUEgkGgmSEglJfHQF lraxcyF4WkmkeyEIUHB4QkU1fVYYnSUknLqybBkZZfmyttdztheZyeWpOkE+5AId obY+aPqePpumDKGmZYqmguAFRXsQ8VanSptcJgiM45SlZDGgKyOXjzmhgOkpgBob 76WMi/d8CkodUKiJAzqEDKuSBKoRO2lgaouia2tg/6llAspnqUrgtqMTX5THqVWh idQ3PKT1fzexB5jzkER5UMViQQIxHquyHtuxYIKJnC7IQRPXnCT0fi0Esur4jsba li0WY8vqnddRVBVRa2LhogclqEjRrfCpaO2prYmGut56YRd2jfZZmFLLoH85oKzU tNHYuQFbhRHhmHtTG/WKJxBqk4fUlkKyk/znrCOKWzAZW9Brln6kJ14BZ4cGhFF2 OT1haC22SNyZObbkBb7xkg/JjRaJnwJhCls1YZUmCOZIK5xkuUtjpMZGRDR0HqwB h+kBfseCGTLjvwA8ec3aFfLjc1dowAOMOk+yifRWPnQpd/LFHSshtBQ8QAXnBf8V vKbwuSnI5aiOyqi9uwJq1nGrwoeYOEv89KCPCbwbSE7SK73J06eBeBB9FKkoWkvL ciCoRoul1baU2nV0sHU5eCHhAi6xpJZXgAjx0Qou6HxBQnywkcSySBbHBS38C1DH NYTws5sJer60imbqJ14fhmjRiau7mo74F6yy87F5gbnIy7vLisD1UWT7+Bsa8kMx +qYnMQPYylhwpWhYwLqwi60WBml9BTzvihEQyRFqpjWLPDJvDBUmSrw0JhYDEqcR q0P4WopRQY9G8psvRpNBrIPu9rwhxwKt8BR7tUEEgUes4mh5RSg2aQVS8aJDMZRF 8qEh+JQXsge4BQUuiEn/7Lto7SvM48gWbGxS8osN9ItbSZpsF0q870MW1DwWRpJa dQKzzVqWLUUz/6JK1icv1EHAqQJfcClPqTu0ZVpwqSu0PUsfrLiJ1lzNu+G02ul/ RLm8AHRg/IywqkajJWHPObyWA8O16LE8mBiIfOJPk7mHK6upPry2GRGpp9mNCTgn 7JrHDgJ5LMAKvdiYiCCyBJGpThjSl/GXrJCpmSgh/tybJhG17cqvqOovQ6xtFPY9 i3EzDdery8wX7yiAxcXCCgvHMMUmYQqiiIoVLdCe+RU6KyHIhhOf8JmeeBzJNEHU Q90bmgEVnNsRuwnJdVK8sWEQ/8M1rtXV+IwnopwE/zfImYC7Q66VEbMAhAegUU1c JDMgXnvWmC7BFbT8vW+iopOc1V5BWOupe5rJEJBkQ72VLQdXlYPQ07liE6ekbAXx N6F4SzVVmRSJITZEbJ99EDIA2lYgAwiKoJiMXGbXS7UXm0ZsxFZIztjmHj0i2wAk X4+sl+u828BWNhZsNr01Eytzp8FTwh5Rgs54tsFYpTgcpfjI3F6B0Ge5GapKHrph LQvlIMvTHRjRHvu0LKoVM6oqMqpKpWkriwiikiIKbu42J0LJMr0bXxghXl6BVmCG fWUxXtb8kIJAy9sXcLftMuF3XLhbLCJoWixZmM3GmdtonMe5jW39g1aWSQJRcf9q 7LHA2sZIFq/ViYF8o0gah65AQRazQeJBFxV/VEgEkbkv1SS9dp70VRQtgADX+GfW eGc3XuNwfAUZrSR82Dk/PpmXlxFovWc7p6KdA23iMggeoc8v3H9OfiTrdXUx4d5t 2dWovGVE2RGLNSFlbX2GFghbnkMXUUVAFzCKvJE2RCXjRZwQ5dlk/YIuYQoYvpU9 fVlgCc1j6YY0xRpeUdoTSdoYado6ikP9ma4UCdrAi66E6RXn6qd6nK5Ku9VdoTLS u4y70VJa431OVUSArM42oxXBXY2kXo0XetZZA9jSzLKsfsKhxdEJ1eouXdACvIwH Im0Et0+qeuuwqanLsrb/l2NgwW4tirp0wkd8VyDCuwFf3yK9kIcAqZPXZCYIpPkR WIAIBqoRirqbV/Bgj9R4+gVVs520JQGTT5ETZtuQEQXMx9d0j9Ttb75w1yXZJLVk CsFkHO7hHX5ni/m7K+UpM/6XJT7PSdLjvvQRqZMkS70TreAKyiFQPdEeN85rECrW nSvgRH4kcV2SQ4LxWy3kcgZbSH46OoGCvnEKaB7lfGskygsaGrt7YdUSvhyAfZbl WGbKGmG0Ys6srNCRTekSO3/wCdITNj41U1MkwOifNc0C6OZ3ni3vZUV8PE3vRjqW 48xsFW97ZMkRng3oNtT1pK3oCjHaom3oin72CQSo/4AapwnE9pAOmiNeINGtyLpk LJEIS3pSpi1Cpt/TG2Ri6qUOHCb8eJxbuK40ta8p6/K9fQOf+HcLfSvrv0uZFcye PNqd0Px7EwoRpQfC7I9fpT08i+iNv2I1fLoX8zu5+NELLVdgCtbcAttlXh990sRy BWe2fRmxT7dREl3wYGmWKsVjazDHL0CR4CPYkDaEW7RKnBfijXL+e7PTjmuc4X9x Cia7Uvm+7xgIsXoDvA1htXc28EMRgxt0aBE0V0MSoYDFETSj1MQBK+n5/hEPYBN/ 474B8OgPNirvhPtc5DNF2ABxJQCLgQUJHjSY8CALhA0VGmQRhSHDAAOvsBDE4mWi Q44PO370GEDQHlOBRp60EuhKxhUhQTpsiVHQQJmtBEWLUsKjoJkMBQqCEjPAFSuC VpYQSlBgQ40MW1y8EuWKiY0DTXBcwWKFla1duVphAfaiFShEVZ5cuceoKWxt3bZy G7dVQAA7 ------------c9CR8QlXlk8wuq9govjXdX Content-Disposition: inline; filename=image009.jpg Content-Type: image/jpeg; name=image009.jpg Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT09/posten_uke37-filer/image009.jpg Content-Transfer-Encoding: Base64 /9j/4AAQSkZJRgABAQEAYABgAAD/2wBDAAgGBgcGBQgHBwcJCQgKDBQNDAsLDBkS Ew8UHRofHh0aHBwgJC4nICIsIxwcKDcpLDAxNDQ0Hyc5PTgyPC4zNDL/wAALCACo AIUBAREA/8QAHwAAAQUBAQEBAQEAAAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgED AwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIhMUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2Jy ggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3ODk6Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1 dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZmqKjpKWmp6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJ ytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx8vP09fb3+Pn6/9oACAEBAAA/APfqKWiiiuS1 b4k+FdGvpLO81aFJUHzbcsFPpwKk0b4h+FtccR2Gr27yH+Bzsb8mxXUBgRkEEHuK WiiiiiiiiiiisrxD4i0vwxpUmo6tdLBAnA7s59FHc18/eMfjpq2siWz0SD7BZNlT IxzK4/p+FeUzTtLIZGHzHqajDOCCuR35rp9I+JXi3RVSOz1i48uPhY5DvUD0wa9H 0D9oe5jVItc0pZscNNbNtJ/4CeK9V8M/Efw94qAWwuWWbGTDKNrCusUgjINLnNFF FFFFFU9V1S00bTLjUL2UR28CF2J9uw96+PvHPjfUPGeuPeXTsIEYi2g/hiTtx6nu a5fccZ/nRvpck9v1oxx6fSk/H86ntb25sJ0nt5nikU5V0OCK+gPhx8Y4L2BNO8QX KRXIO1JnGFce57GvZba4SeMPEwdG6MDwasDpS0UUUUHgV80/Gvx82q6y+h2Ep+yW hKTOrcO/cfh0/OvHgCxyTilww75pNwz0xS5pRk0mOe9O7YYcUxWKPkV7d8JPiMml QnTdWvc2w/1IfOV56A19A2l5BfWyXFtKksTjIZTkVYooooqlrFyLPRL+6Ztoht5J M+mFJr4du3M1y8jn5mYlvrUBx0p0a+ZwgJI9KlW0uJnEcVtK7nsqE10em+AtSuI/ Ou1FuuPlRj8x/DtUknhKaFiOCB3xUZ8MORgikPhVhjJPvTJvCz+SzIckdqwojNay MASrqccdjXuHwm8fRwRmwvbhUk3DCt0cHjj3r3wEMARyDyKWiiiuZ+IZZfh7rpVs EWj8+3evjOYZbdg/NyKhzgg103hCwju7qUuuQK9LtLSG3TEUaqfpV5VLDP6VTnjb PKkj6VD5QPG3kHvSvbpsOVy3f6VLb6fbyLIcEODwPWvM/Gen/YNWEqjak65/Edf6 VlafdPa3KSpwy/rX2f4Xv/7T8Mabek58+3R/xI5/WteiiisTxjp51Twdq9kr7DLa SAH/AICTXxVdcOQOAvGBVbB6mvSvA2ntBpQuGGGmO4ZHaulOoWsEgE04HPOKvDU9 PI/c3Ktn1PWm/wBpw7gMK1TkRyjzEIx6U9IInbqM1J9ka3JYcoRzXnvxKhX7NauB ysnX6j/61cLbgySJHGjO7kKqqMkn0FfavhbT30rwtpdhJ9+C2RGHoccj8616KKK5 3x480fgbWTCyqwtH+Y9hjn8a+LXLZPvUljbi71CC3dwqu4DMew7162t3Z2lmI4HU hEChVPQVzkltDdt50k4iiOcMM1j3Niivm01JZSOdofmp9OvbiCUKzFh3zzXZWWpG WPaAVJFVdR8TNZHbFHvkFQW/j3VXUxtp++M9wp4rG8W6k2o6SpKtgShuR93g8Vq/ A7QhrPj6K4kH7vT4zcHjI3dF/U/pX1ZRRRRXNeP5Fi8C6u7DcPII2+uSBivlPxLp bWlpa3MgJmnG58Dgeg/KpPBWiJfzT3MrEGLAjweh9a29T0y4S2nAflQXyR1ApL7w vH9nVzJJKfL24Y8KMdhWAnh/yQ6qW3k8My4xW1p+lmKHzbxwFzjHfPt61OsmpQGe S0S2uIFkYQmUEOwH049ayNVuLsxwyvCrNKgcbMgcjNT6Drer28Et1DFGywkZR48l gfT1q/rsUWo6SgN1bxLdOHBEZypAJ5AJwO1er/Abwxc6N4buNTuUVG1BxtXHzbUJ A/XNet0UUUVz3ji3F14O1CM527Axx6BgTXzHrNlearqs1uCAFY7ATjPpV/wRF5Fl KrAhvM+YV08/lTRlGQbcYOe4qiJ3gjEUM+5RwFlG7A+vWkETykPNHEy+isVz+lOk eW8lFtbW8UeRt8zdu8sf3gMdfT3rqRplt/ZsdjDGI4xFtVh1BHQ/XNcULKNbT7LM DDJAxUhhw3PZunp1qW10GKeRQl5tV+DhgaTUvB8fkwQadJvvp5fJiQuPmLcDj0Gc /hX0hpFiul6PZWC4xbwpFkd8ACrlFFFFRXVvHd2k1tKMxyoUYexGK8B1rw1Jp13d W80Z+1Rt+6cDnHZh7VStLAWiy/3pGLHFTBN7HI4p/wDZ8AYSkDco6+lZOo3aRERw /NIxwoB61t6faiztw0kqbz97mtqG8t7mZLeBssqnqcZIGax7kwNelJEZZGAIYHG4 f1xVmPSbdXWU28bk85ZQa6Pwtp8d74kthFbxRJbHznMaBenQce5FeqUUUUUUVwfx Ve103wtJrcsTmS2ZUJTqVZsH64zmvPCFaJHyCpUEH1qNgFycj8ao3t2wXap56VUg 04tC9wz4nP3M/wANc5qVxrhuuPkRDyBzu/GpBqGqKrG0tGeYdcnhT/WuiS4v9Q0a Ke4BWW3ORxzjvXT6XqIksVDff969F8BWHk6bPeuPnuJMA/7K/wD1811tFFFFFFZu v6Tb65oV3pt3GJIZ02sp/MfyrxiaNIg0K8LGdoHsKzbhyBjNZF3MqHcT0NQRaxHP uT7QiqvB5pDqlikoDM0gHVgOKntLqxjnkfz8iQ7lOOn1rcFwkcTRPgqy8EdDT9OU F1RATyCK940q0+w6Va22MFIwG+vf9auUUUUUUVn66bhdA1FrTP2gW0hjx13bTivD Hm+SLJO54wcn1qncksmR+Nc/qMZlG3op61nrpFjEmCgD/wB496FstLb5ZfOQ+qSH H5VYttMtA3yXVy56beOal/s66t76Ix3UjQf882OQvsK9S8A6Ib/VI5XT9xBh3P06 D869goooooooo614J4xtP7J1q5s8bVRt0f8AuHkf4fhXOxXgkDIxw4/Wo50WR8Dq RwaoTWrE4z+tUzpcUj4ctk+laNjpbW4Oxs84+ldJomh3er6nDawJucnLE9FHqfav d9F0i30TTktIBnHLvjl29a0KKKKKSlpiyq0rR5G5RnFPrhfiP4WPiDTVurID+0bV TsH/AD1Tun9R7/Wvnua4kinOQyOhwQwwQR2NXoL8uo3Ln2plxJJ95Tmq4uHX5jwR 3xXS+HdK1rX7lY7Cxldc4aUjbGv1Y17z4Y8NQeHbDywRLdSYM02Op9B7Ct2iiiii qUl/s/5ZGof7T38YKiq8920NxDcL/q1J83HOVP8Ah1/CtaR/lyDwRkEVTnbcMCvK PiJ4C/tPzNX0iMfbVGZoAP8AXD1H+1/OvI4GKZVgQRwQeoqyJN3GSPxrd0tIYIXu JsbEG4lvQV7F8Lrm5fwVb3dwpH2qaSZEP8KE/L+gruwwIpaTNLSZopaZ5anqoqGW 0gkB3KB9Kzru3jhYJAru7YAXGRn3qhpN+0N7caJcH54R5lo5OfMh9M+qE4+m01oy tx71ny7t+R1rzjx74IbUBLrGkRf6Yo3XNug/1o7uo/veo7/WvMrO1kmZecZqzqdw JZLbQbU7pblwsu3smeR+PSvo62gbRNBsLaPaphhVNuO+Oa2ba5M0Kuw2kjrVkH5c 5zTgc0UUUoqqZnD/ALzgdgvf8amSQEdqRoo5ARgAkYyK53VNAzNHd210I7iBt8W8 4APTB9iODU6zCZA4xnuAc4NMCk5JqsxKzBlPQ9RXnXxJ8JyWdjceJNCttwxuvLdB 9z1kUenqPxrA+DvhKfUtdTXL+NiAd67x0A/xNe76jC094ob/AFagEfWp4x8oUcAU lxK1uylTjI6VZSVlCg85GamWVXOOhp1FKKZLHvTHftUEZz8p60Mzo/AJoYRXMZSV etcxZ6bd6VqN2DKZLGUjYrdUb1Hsf6VceRhkHpUap5nQ1ctGMBbzCoQDJJ6Ad81x Hw2+Itl4n8TazpSWcdsI5Gks2T/lrEDjn37/AEPtXol4cXA/3aiV+pFF8N8KMOxF Su+za3bih5fLSF/9sD8Kv0UgNRW03mpg9RTHXbLn1qZGAOPWn+WpOcVi+Lb7+zvD l3LGgecptiX/AGj0P9a5vRtYOq6Pb3TLtlYbZU/uuOGH51pQS4bHeuV+JPi2PQ9N g0uOQC81A4ODykX8R/HoPx9K838KXNvpnxNsNVtysdtLMI2A4GGG019F3xP2sDPA UVF/CQKnl+a2UU64H+jj/dqouZIoV9JBWwDxQTSA9a//2Q== ------------c9CR8QlXlk8wuq9govjXdX--