Content-Type: multipart/related; start=; boundary=----------22088GYnjI3XD6DKpmvxZ4 Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT09/posten_uke40.htm Subject: =?utf-8?Q?IFT=20POSTEN=20-=20DATO?= MIME-Version: 1.0 ------------22088GYnjI3XD6DKpmvxZ4 Content-Disposition: inline; filename=posten_uke40.htm Content-Type: text/html; charset=windows-1252; name=posten_uke40.htm Content-ID: Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT09/posten_uke40.htm Content-Transfer-Encoding: 8bit IFT POSTEN - DATO

IFT POSTEN – 02.10.2009

 

 

Fra Instituttledelsen

 

Dagens meldingsblad inneholder mye hygge - lesning fra studieturen til Oxford, en velfortjent prisnominasjon og en oppfordring + et tilbud til kvinnelige studenter!

Så påminnes alle nok en gang om at komiteen som evaluerer norsk fysikk besøker instituttet  neste fredag. Jeg håper alle de ca. 20 stands blir godt forberedt og at vår faglige aktivitet blir formidlet med stor entusiasme!

 

Jan Petter

 

Nyheter og generell informasjon

 

Til kalenderen: Julebord og Juleavslutning 2009

 

Det store IFT julebordet for alle ”på huset” går i år av stabelen fredag 4. desember kl. 18.00. Den tradisjonsrike julesamlingen for ansatte og pensjonister i kantinen er satt til fredag 18. desember kl. 12.00-14.00

 

 

Studietur for teknisk/administrativt personale til Oxford

 

Fra 20. til 23. september var 19 personer av det teknisk/administrative personalet + Bjarne Stugu på studietur til Oxford.  Vi bodde på det ærværdige Queens College og besøkte Departement of Physics på Universitetet i Oxford og Rutherford Appleton laboratoriet litt utenfor Oxford.

 

Karen-Margrete studerer fotografier som er hengt opp på det mekaniske verkstedet i Oxford. Disse viser SCT detektormoduler under arbeidet med montering av dem i tønner. Karen-Margrete, Arne, Bjarne og en rekke studenter deltok i testing av en del av disse silisiumsdetektorene her i Bergen. Fra Oxford gikk tønnene videre til Cern, der de er operative i Atlas-eksperimentet.

 

 

På Departement of Physics ble vi tatt i mot av to representanter for elektronikklaboratoriet som først ga oss en orientering om instituttet generelt og spesielt om elektronikklaboratoriet og mekanisk verksted. De hadde omtrent samme oppgaver som oss, men de var bedre utstyrt enn oss på flere områder. De kunne produsere 4-lags kort og designe 20-lags kort. De hadde en maskin for plassering og lodding av komponenter, men var plaget med for stor feilprosent fordi den ikke sto på stabilt nok underlag. Ombygging og flytting var ikke helt uvanlig der heller.

 

Det mekaniske verkstedet hadde en imponerende størrelse og hadde 24 personer i arbeid, hvorav 4 bare drev med tegning. De hadde ca 10 numerisk styrte verkstedsmaskiner av forskjellig slag. Det var tydelig at instituttet hadde satset betydelige ressurser på dette. Men etter vår målestokk var HMS dårligere enn vi har det. Såg lite avsug der de sprøytelakkerte og få brukte hørselvern på tross av sterk støy fra alle maskinene i den store hallen.

 

Neste dag var vi på Rutherford Appleton laboratoriet (RAL) ca 40 minutter med buss utenfor Oxford. De hadde et profesjonelt opplegg for omvisning. Det første vi fikk se etter en orientering var akseleratoranlegget ISIS.  Den består av en akselarotor og to targetomåder i hver sin store bygning (TS1 og TS2). Inne i disse bygningene er det montert diverse store eksperimenter som utnytter beamen fra akseleratoren. Protoner blir akselerert, går gjennom et target og produserer dermed nøytroner som brukes i eksperimentene. Nøytroninstrumentene kan bl.a. brukes som kraftige mikroskop for å studere atomstruktur i forskjellige materialer. Er nyttig innen de fleste fagfelt fra fysikk til biologi. 360 personer står for driften av ISIS, i tillegg kommer eksperimentatorer utenifra.

 

Så gikk vi videre til Central Laser Facilty som jobber med svært kraftige lasere. Vi fikk først en orientering Gemini ASTRA laseren og hva laseren kunne brukes til og fikk deretter en omvisning . Dette er en kraftig laser med to stråler, kort pulslengde og kraftig energi. Den brukes til å studere virkningen av store energier på små områder for forskjellige stoffer. Den brukes i mange områder av fysikken. En dag var det kanskje mulig å erstatte store akseleratorer som i CERN med installasjoner som dette innenfor en bygning.

 

Til slutt var vi på CLF sitt laboratorium for target fabrikasjon. De produserte ørsmå targets av diverse materialer som laserstrålen skytes mot. Fordi laboratoriet var under ombygging, fikk vi ikke se det i praktisk bruk, men fikk et foredrag om hva de drev med og de problemstillingene de hadde.

 

Siste dagen hadde vi til fri disposisjon i London. Noen dro på sightseeing, mens andre shoppet.

 

 

Foreleserprisnominasjon fra studentene

 

Foreleserprisen på MatNat for studieåret 2008-2009 blir delt ut i uke  42. I den forbindelse har også studentene kåret den beste foreleseren  ved vårt institutt. Vi ønsker at alle som foreleser skal vite at vi  studenter setter stor pris på alt arbeidet som legges i å gi gode  forelesninger. Totalt sett var det 3 innkomne forslag og alle har  virkelig gjort en god jobb.

 

Den foreleseren ved instituttet som vi har sendt videre til den  endelige kåringen ved fakultetet er en som har undervist i ikke mindre  enn 4 kurs det siste året, på tre ulike nivåer. Han har hatt ansvaret  for to kurs på 300-nivå og vært medforeleser på et 100- og et  200-kurs. På alle nivåer er studentene svært fornøyd og vi er veldig  imponert over denne allsidigheten. Han er dyktig som formidler i  tillegg til å være svært samvittighetsfull. Så gratulerer til Johann 

Stadsnes, vi setter pris på det du har gjort som underviser i flere år.

 

De to som ikke nådde helt frem var Pawel Kosinski og Øyvind Frette,  keep up the good work:)

Hilsen Fagutvalg for fysikk og teknologi

 

Fagleg-pedagogisk dag 2010

 

Vi minner om Fagleg-pedagogisk dag, som blir arrangert fredag 5. februar 2010. Alle fagmiljøa ved UiB blir invitert til å komme med forslag til tema dei kan påta seg å forelese i/halde kurs om på neste års Fagleg-pedagogisk dag , meir om dette på http://www.folk.uib.no/ngfge/2009/Fagleg-pedagogisk dag.pdf

 

 

 

End conference - nanoethics

The RCN funded project "Interdisciplinary Studies of Ethical and  Societal Implications of Nanotechnology" is in its final phase. We welcome you all to our END CONFERENCE for this project at our Centre for the Study of the Sciences and the Humanities, University of Bergen,

 

14-15 DECEMBER 2009

 

During the end conference we will present an overview of the project  results and go more deeply into a few key issues. The project has had a considerable output with approx 20 research papers and also one of the first textbooks ever in the nano-elsa field (see attached flyer). This is mainly due to the productivity of our postdoc Fern Wickson and phd  fellow Kamilla Lein Kjølberg, but also to the many contributions from our colleagues, notably phd fellows in nanoscience at the University of Bergen.

 

We are looking forward to your critical comments, to interesting discussions, and to an opportunity to thank you all for your contributions and support during these years as well as think about future collaborations.

Roger Strand

Project leader NANOETHICS

Prof., Dir., Senter for vitenskapsteori

 

Utdanning 

 

Oppfordring til kvinnelige IFT studenter – skriv ditt realvalg!

Her er oppfordringen til realfagsjentene - og nede i venstre hjørne finner

du kort omtale av prosjektet på kvinneriforskning.no og forskning.no

("Jente skriv ditt realvalg", er mest oppdatert):

http://www.naturfagsenteret.no/skrivdittvalg/index.html

 

Kurs for kvinnelige stipendiater – ledige plasser

          Invitasjon til kurs i

                           mediekontakt

 

Visste du at menn snakker fire ganger så mye som kvinner i media? Dette vil UiB bidra til å endre, og arrangerer derfor hver vår og høst medietreningskurs for kvinnelige stipendiater. Hvert kurs går over en vanlig arbeidsdag fra kl.09.00 - 16.00. Det vil bli lagt vekt på praktisk trening, der målet er å gjøre deg bedre rustet i omgang med media.

 

Kursdatoene i høst er 21. og 22.oktober. Vi har plass til åtte deltakere pr dag. 

Hilsen Anne Marit Skarsbø

Likestillingsrådgiver ved UiB

anne.skarsbo@uib.no

Tlf 55 58 21 42

 

 

 

Formidling - Media

 

 

Fra Physics World:

Particle feud goes public

Rift in CERN collaboration leads to charge of poor and unethical science

http://physicsworld.com/cws/m/1493/169063/article/news/40475

 

Satellites find water on the Moon

Lunar surface could be wetter than previously thought

http://physicsworld.com/cws/m/1493/169063/article/news/40471

 

Earth's glaciers melting at an accelerated rate

'Dynamic thinning' of the Greenland and Antarctic ice sheets tracked by NASA

satellite

http://physicsworld.com/cws/m/1493/169063/article/news/40473

 

Freak waves spotted in microwave cavity

Experiment could explain how huge waves form in the ocean

http://physicsworld.com/cws/m/1493/169063/article/news/40463

 

Saudi Arabia opens huge new university

King Abdullah University of Science and Technology inaugurated with $10bn

endowment

http://physicsworld.com/cws/m/1493/169063/article/news/40457

 

The Sun could be heading into period of extended calm

Weakness in the Sun's magnetic field allows more particles to escape

http://physicsworld.com/cws/m/1493/169063/article/news/40456

 

Galactic-scale observatory planned

Edwin Cartlidge is a science journalist based in Rome

http://physicsworld.com/cws/m/1493/169063/article/news/40448

 

Is dark matter mostly 'dark atoms'?

New model says that the universe largely consists of dark atoms bound

together by a new force

http://physicsworld.com/cws/m/1493/169063/article/news/40446

 

Tricolour entanglement could connect qubits

Demonstration is an early step towards a 'quantum switchboard'

http://physicsworld.com/cws/m/1493/169063/article/news/40436

 

 

Fixing bones with dissolvable glass

Magnesium alloy could speed up bone repair

http://physicsworld.com/cws/m/1502/169063/article/news/40573

 

Scheme removes entropy from ultracold atoms

Transferring entropy from one gas to another should allow study of new

quantum systems

http://physicsworld.com/cws/m/1502/169063/article/news/40570

 

Fisheye gives new route to perfect images

UK physicist sheds light on Maxwell's 150 year-old design

http://physicsworld.com/cws/m/1502/169063/article/news/40559

 

New printing method takes a cue from nature

Magnetic nanoclusters change colour on command

http://physicsworld.com/cws/m/1502/169063/article/news/40556

 

Graphene works as a highly sensitive mass detector

Easy readout from one-atom-thick resonator

http://physicsworld.com/cws/m/1502/169063/article/news/40552

------------22088GYnjI3XD6DKpmvxZ4 Content-Disposition: inline; filename=image002.jpg Content-Type: image/jpeg; name=image002.jpg Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT09/posten_uke40-filer/image002.jpg Content-Transfer-Encoding: Base64 /9j/4AAQSkZJRgABAQEAYABgAAD/2wBDAAgGBgcGBQgHBwcJCQgKDBQNDAsLDBkS Ew8UHRofHh0aHBwgJC4nICIsIxwcKDcpLDAxNDQ0Hyc5PTgyPC4zNDL/2wBDAQkJ CQwLDBgNDRgyIRwhMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIy MjIyMjIyMjIyMjIyMjL/wAARCABYAYUDASIAAhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEA AAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIh MUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3ODk6 Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZ mqKjpKWmp6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx 8vP09fb3+Pn6/8QAHwEAAwEBAQEBAQEBAQAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtREA AgECBAQDBAcFBAQAAQJ3AAECAxEEBSExBhJBUQdhcRMiMoEIFEKRobHBCSMzUvAV YnLRChYkNOEl8RcYGRomJygpKjU2Nzg5OkNERUZHSElKU1RVVldYWVpjZGVmZ2hp anN0dXZ3eHl6goOEhYaHiImKkpOUlZaXmJmaoqOkpaanqKmqsrO0tba3uLm6wsPE xcbHyMnK0tPU1dbX2Nna4uPk5ebn6Onq8vP09fb3+Pn6/9oADAMBAAIRAxEAPwDG ooo/CvdPjgoooALMFUEsegHU0AFFWRpt+wBWwuiDyCIG/wAKhmgmtyBPDJETx+8Q r/OldDaa3QyiiimIKKKKACijI9qMj2oAKKMijI9RQAUUZHqKMj2oAKKMj1oyPagA opMilyPagAooyPajIoAKKMj2oyKACikyPUUZoAXNKG54pMj1oz70WAeH9acGqHPv S7sdxSsFycNTg1QBh0zTg465pDuT5pd1QBh608OPUUrDJt1KDUQYetKG96LATBqc GBqHcPWnBvelYCYH35pQ1QhvcU4P70DJQ1ODe9RBqUNikBMGpQ3pUQb3/WlD0WGT hqUGod3uKdupWAmDelKDUO7nrTg3vSAmBz0oqPd7iigVjnqKP51q6FpqXk73FxG8 ltb4LRp1lc/dQe5/lmtZOyuxRi5OyHWOjq1oNR1F3hsuSqoMyS464HYe54ratLpI ru7srOCG1WCNZFMZ+Z14LFnYdgc8Cqb3tzdg6rYOxmhj2Xdo4G1Y/Zf7mOMVXsrl dS8SwC1C2QuUELFvnC5GDj2rFpyvc6ouMGlHr+JpaU9xeQXRuLieRlnZU/esGZdh ICYOM5ANVNL1O/OmXNxc3L3CxY3QyqHG3+9zyRng81ux+AdVniEj62vzneCFYDI4 BrG17SLzw9p6R3N+k5nkZCiIQQvVuT2JqFKEnZM0lCrCPNJNJEP9m2usWkVzbxJp 91MxWOMv+5mYdQpPKn68e9YE0MtvM8MyNHKhwysMEGtcCTWdRhFnbhbS1RRtlPyR KOrOfc55q/qaWmt2ry2kvmXUCF48/eliU4IPuOoPcfStVJxdnt+RhKCmrrf8zlqm tf8Aj5Tr36DJqEHvUtrj7QucY9zitXscyNP5vWX8Ylo+b1k/79im/u/9j/vo0fu/ 9j/vo1nY0HfN6yf9+xR83rJ/37FN/d/7H/fRo/d/7H/fRosA7Desn/foUfN6yf8A fsU393/sf99Gj93/ALH/AH0aLAO+b1k/79ij5vWT/v0Kb+7/ANj/AL6NH7v/AGP+ +jRYB3zesn/foUfN6yf9+xTf3f8Asf8AfRo/d/7H/fRosA75vWT/AL9ij5vWT/v2 Kb+7/wBj/vo0fu/9j/vo0WAd83/TT/v2KMN6yf8Aftab+7/2P++jR+7/ANj/AL6N FgHYb/pp/wB+xR83rJ/37FN/d+qf99Gj93/sf99GiwDvm9ZP+/Yow3/TT/v2Kb+7 /wBj/vo0fu/9j/vo0WAdhv8App/37FGG/wCmn/ftab+7x/B/30aP3f8Asf8AfRos A7Desn/ftaPn9ZP+/Ypv7v8A2P8Avo0fu/8AY/76NFgHjf6yf9+xS/N6y/8Aftaj /d/7H/fRo/d/7H/fRosBL8/rL/37WlG/1l/79rUP7v1T/vo0vyf7H/fRpWGS/P6y /wDftaPm/vS/9+xUeU9E/wC+jR8n+x/30aLAS/N/el/79rRlv70n/fsVH8n+x/30 aMp6J/30aLASgv8A3pf++BS5b+/L/wB8Cov3fon/AH0aMp6J/wB9GiwEoL/3pf8A vgUuX/vS/wDfAqLKf7P/AH0aXKf7H/fRosBIC/8Ael/74FKC/wDel/74FRZT0T/v o0vyf7H/AH0aVgJcv/fl/wC+BS5f+9L/AN8Cosp/sf8AfRoBT/Y/76NAyXL4+9L/ AN8Cio/3f+z/AN9GiiwXOf4FdQHsNPtLGwvJbiI7PtDGE4DSP03H0C4/76rmkG6R F7FgP1rrNQYtqk6LqtisSTMrQTpyAvy+h7KO9VU3SHR0TZj65dtLdBPs8ELBAGeG Qt5o6gse5qXwhB9o8T2iAA43Nzx0FZFwYjdTGAEQlz5eey54/Suh8DSeVrzsApcW 77FI70TVqbsOm+aum+56XA90I3Cwzqsx2nnPlgLjK/jXI+ObRv7CimZJMxTKm6Rs s2VwWP5V2Ia4ZIUgMcQDB5lZSNyEZwvvmsHxrOE8N3kMoK58soQPvMT+lcFJ2mj2 MRFOlK/Y8tilaNmAdgjja4U/eXPSuhWLTtGgttUie7W5Zt0ELsvzLnktgfdIyPxr mq2bRNPezS6vZfMaNSnlF8FmzhR04UDmvQmjxKT/AK7FbWbVLPVp44j+5YiSI/7D DI/Q1WtM/aUxnPPT6Vo66Y3j02WJtyNbbQT6K7KP0FZkDBZlLYx/tdKcdYiqJKbs b2n2F1qV6lpbIxlcEgMQBwM1WYOjFSsmQcHpWx4GmRvF1qqmHOyX7pOfuGq+n6NN rCX9zbyWaR2sgEhkkKgZJ5z+FZOVpNPY2VPmgnHdt/gkZ3zf3ZP0pfm/uyfpWjqe gy6fBa3EU9nc29y/lRyROSN/pT9S0KLTIp1l1LTzd267pbcO2R7A9zT54sTpTV7r Yyvm/uyfpUksM8BAmhnjJG4BgBkV0GuaXa2ng/Sr5JLJZNmXIc5lz6euK0rO1uNR 8Y2sGtSWcxjsw6oMjcpHHHc1Dqq1/X8DRYd83K99PxOK+b+7J+lHzf3ZP0q/caQy DVJY5rOSKwILsjkghjxio7bTTNZ2l60tosE9z5ALMwwe+far5luY+zle39dinlv7 smPwo+b+7J+ldzcaDYp8QbaDNl9nkXcbfd83CDqPc81xutww6frFzbrLaOqsSDG5 IGe1KFRSdkaVaEqabfexbttDvrnSpdSVQltHnmRwpbAydo71m5b+7J+ldZcWKS/D myl+1WaiOR5sNIcNwflH+17VnweFmdbaOe/sILu6QPDbu7ZYHpn0zUxqLW5U6D0U V0T+8w8t/df8hRlv7sn6Vr2PhbUL2W8iAtIntTiQSSED86pajpklhePAHtZwoB8y NyQatSTdkYSi4x5nsWBol9/Y/wDahAS352hnUOwHcDvWblv7sn5Cux1vSHbwfo7C e03W8Z+Uufnyei+tYM/h67g1mHTG+ymWQIQwY4G4ZqYTTWprVp8rSXl97MzLf3X/ ACFPjSWWRUjimZmOAAASa1rbwxcy3N6k01pBDZtslmZjjPtS2em3dh4js00+5s5Z SwMUysSvPqKfOuhCg9L7Mow6ZeT213OsTqtpjzgxAIycDiq0Uck0qRKr7nYKOnU1 1dsl02m+Ljd+Q1wzR7ypOC285rIGi3OmalponNuJZWSQxqxzGCeM+9JT3v8A1oVK CSTW3X72v0KF7Z3Gn3klrcI4ljOGAII9agy392T9K6fxDo1zfeINZux5EdvbkFpJ GIycDCj3rmBbzEgCOHJ6DcaqErq5FVKnJr1/MTLf3ZPyFGWx92T9K6JfBlwWS3e8 sEv3XcLYu2fpn1qnpnhq71D7Q8jWltDbnbJJI5wG9KXPHe43SmmlYycv/dk/IUvz f3ZP0rU1Pw3d6XaQXMjWkkczlUaOQkEDvV3wfpCX+o3QukttiWz4VmJyT0P4UOaU eYI026ipvRs575/7sn6VPaWtxe3cVtCrGWRtq5IHNaFr4ZnuJrzfcWUVtavte4Lk qT2x61e03Q59K8UaU5e2mt5pA0c0TH5hSlNWdhwpttN7X/Wxz88MtvcSQSI++Nij YIxkUzLHtJ+lbGp6Lcyz6rqLfZ44I7p1XexzIxPQUWnhW5nsbW9knsYLecn5pJCM YOKfOrXYezfM0v6Wxj/N/dk/Sl+b+7J+lasvhbUI9aj0xUtXkkXekgc7Sv8Ae/Sp LvwvJFZTXNpd2V2sH+uVGIKD19xRzxF7OWumxQuLC6tbO1uZEbyrlS0eCCeOOR2q sN3pJ+ldHqdlPdaB4bt4UjaV42VRuI5Ldqil8ITKsyQ3ljPdQqWkgVzkAdcetSpq 2pcqTv7nl+VzC+f+7J+lOjSWWRY445XdjgKoBJrU07wzPfWBvZJ7O2gLbY2kcje1 WbfQtT0fX9NSJ7Vbqb5423EgdRz603OOy3JjTk0m9nb8TCZZI2KOkqsDghgARSfN 0xJ+lWdRhuZNTunuBA85lYyMGOCc81WFtJ/ci/76NUtjKUop2uHzH+GT9KKX7M/9 2L/vo0UC549zAQ4kQnoGH860tchZ/Ed6kaMxknLqAMk7uR/Osw9K7FNZS2sLS+ZJ GWWMRv5WAWkQbSjHqARtPHpVzbTTRdKKkmm7HIzQyW8zwyoUkQ4ZT1BrX8I3AtvF NixYKGfZk+9Q6taXbBdRuIVh8/H7lSSyDACk9+cdfauh0jwFcyWCalfXa2TDDxIw 545G70zUznHk957l0qVR1PcW2p3qwLst3kbMiMXAJ3FGzjP5cYrlPiNIsGmwW4A3 TTs3HoOc/nXRpOUlYfbxJLIMuZBkRqT7dD6etZuv+FoNZ+wRzam6vCjL5r4O7PT9 a4qbUZps9evFzpOMFqeTU5o3jCl0ZQ65UkdR6itK80G+sdaGlzIBMzbUYnCuPUH0 q/Z3lwLlNIlslSZl+zt8mWfjC5z0UdePSu9z0utTw1Td7S0KGqqI7LSI+cralj/w J2YfoaoQZEy43Z7betXdcuI7jVpRCcwQgQxH1VBgfyqjFjzBnGPenH4QqP39DrvA xc+LrXPmkbJfvAAfcNTaYX/4RHxNnzP9bFjgZ6msHSNUbRtSjv7dIGljDABy2PmB H9adBq8lvpt/YokBjvWVpGLNkbTkY/OsJQbd15fmb06sYwSf978VY3Ip5Lf4f2kw 8wtHqZbGBngDirbvo3iltRnis721v1ha4LllKkjtiuZj1l49Ii00RW5hiuftAJLZ LY6H2q/J4rAtrmK00rTbN7hCkksIbcVPUD0pOD6IuNWFrN6WXTy6FjXi/wDwhnh0 jzMmKToBnqetdGpb/hYenD58fYV7DH3K4iXXDP4fi0ia1tJEhyIZju3xg9hVg+Kb r+3LbVhHbCaCNYguWwygY5+tJ05NWt3/ABKjWgpJ3/l/DcuaaX/4RnxNzJ1TGQP7 /aglz4Gsf9bn+0G7DPaqVt4lNreXksWn2At7tQs1odxjOO/51FqmvtqNtb2qWtpa WtuxdIoN2Nx7mq5ZX2/qxHtIKO+trfjc6y43f8Lbh+/j932GP9VXFaiZBqd3jzse c/ZfWtG58Vz3Gq2ep/ZbKO9t+TKm7MvGPm/Cs3U76LUr57oWttbl+SkRbGe5ohFq 110FXqQknyvq395u3xf/AIV5pn+sz9sfsM9DVrWi48Y6NjzP9RbdAMVzcurPNokG lMkAghlMqsC24kjFakPjB4xbPNpmnXF1bIEiuZA29QOn5UuSS6d/xKVSD0btt+B1 bMWHis5b06e9ciN3bf8AkKZp/iCdG1GGTyXOo8yNk5znPFL8p/u/maIxcb3OPFTU mref4ts6HVs/8I7oXDZ2t2HrVzUN3/CdWQw33YeMD0rnrrUXu7C0s3WMR2wKoQTk 59a6Sw1XUG1bT7W602EXHyqJyh37Mfl0rNppfeb06kKkrX/l/BWsVpdUtbTUtYtL 62lngnuC37sgEEGnxWdrbeINGuLITLBdASbHIJU5PFUbrU4bTWNRDWVpdpJOxHm5 4+mKgm16aXUrW8ENvH9lAEUSZCqB2pqD6f1oJ1oJ+872emmq1vudHoskEV74ge7B MCzoWB6ffP6ViajFdw+Kgbl3kZ5ldXAGGUngj2qmNYlEeopsixfkGTk8YJPH50Pr MslrZwSpE5tG3RSEncB/d+lCg07kzxFOcFC+2v4v9Dp/FqvPZymzJ8uCfN1GvUsQ MMfauLjLebH/AKz7w7D1rSTxBcJqlzfbISblSssRzsYYxWUSm4soVecgAniqpxcV ZmeKrQqz54v+un9dzq7rP/CxIfvY86Pt/s1BNn/hGdY+9/yEB2/2jUK+KZBIlw1h ZNeKu0XJB3dMZ+tQ6XqN5a2t5ItnFd2krgziRSV3HvUcskl5WN/bU3JpPfmfpdE1 /uHhDSvv/wCvk7dsUnhUn+1J87/+PSXqB6Cp9duHuPDOlySxRxFpXKxqNoVccYHp WNpmovpd59phSJztKMr5wynqKpJuDXqZzlGnXi29Eo/kjY0kWp8LX323zxD9pT/V gZzirFrf2c+p6JaWIuNlvI2WkA5zWRba4bWS622lq1tcnL2zZ2D0xSNrQF9bXMFl aW/2c5WOPOCfek4Nt/10KjiIRjFJ7WT013vubPixWmghntGb7HFI8bxqB8kuTkn6 1R1TJ8I6L9/rL2H96qcOtTRPe5SKSK8yZYmJxknOR71Bcai9xptrYssYjtt2wgnJ 3HPNOMGrLsTVr05uck9ZK34r9EddHn/hIdG+9zpv/sh61g6GW/sjWvvf8eo7D1qD +37kXtndKIlktIhCnXDKBjn606518y2c1tb2NpaJP/rTCDlvakoSWn9blyxFJvmv tf53SRsQE7fCn3upzx/tVX0sn/hK7/73+ruOuPSsd9XmaGwRRGhsf9UwJz1zzV6T xO7CdorCzhuJlKyToDuIPWjkkCxFNtNvaz9bJL9B16T/AMIdpR+b/XSZ4HpWtlv7 b8NZ3f8AHuM/r1rGsdTu7LRljfTobmxaQmMyoSFfvir+vX81pqOjXrKn2iO2DFDw AcntUtO9vUuE4KPPfblv8mjE1It/al39/wD1rY6etVgzf7f5Cieb7RcSTMEDSMWI BOOaZx6L+ZrZLQ86UrybQ/Lf7f5CimfL/s/rRTsK5yWK2vD2oJBM1ncOEhmYPG7D IjlH3WI9D0PsaxfzpK3lHmVmdMJOMuZHWpaXuo61JFdpKLe2I3ozDdKxOVQN3yeh 7Ct/S/E/mam8Ooxvew26qsc8eCqnHO7plu2fauU0zXo8W8Gol/3BHkXSjLR+gYfx L+oq5Bo5bToLZ5BJZpcGZp7Ulg6kccAZDD3Fc04dJHfSqNa0/n/wTv4tb0JBJLZ3 tum4/vYypAJHrxway5fFekQTOtnAbm4ucIu7PktjsHPb2Ari9PkcWF2XZhM9zkb5 QjY2kZIPUU/Q21Iaa9vDb/aI4phIsUsZKMO+G6LgjOcio9hFXdzb65OVklb5CXN1 /wAJKjC5uPLvEdgFMbMqKM4AOcBfXNKb6507Q4pbwqb50aOzBHzpGeC7Hr04X8aS aSw0e8uLoss91KxZbOKQmKP/AH2H3uew4rAu7ue+unubmQvK5yW/oPQV0Rjf0OKd Rx1b97+vxIafDnzhgHPt1pnanR48wZK4/wBvOP0rV7HKi58/92X81o+b+7L+lM3R /wB61/JqN0f961/Jqgof8392X8xS/N/dl/Naj3R+tr+TUbo/W1/JqAH/ADf3ZfzF Hzf3Zf0pm6P+9a/k1G6P+9a/k1FgH/N/dl/MUfP/AHZfzFM3R/3rX8mo3R+tr+TU AP8Am/uy/mtHzf3ZfzFM3R/3rX8mo3J/etfyaiwD/m/uy/mKX5v7sv5rUe6P+9a/ k1G6P1tfyagCT5wcgSgj3FbEEpmiD4bPcEisPdH62v5NVmyuI4pSrPbhG9A1S0RN XRr/ADejfmK008Q6vHb+Qt5LsxjnbuA9M9axftNv/wA9YPzNH2m3/wCesH61Dinu jOM5w+FtE/zEkkMT7kUfN6N+lQfabf8A562/5mj7Tbf89YP1p2I1J/m9G/MUfN6N +YqD7Tbf89YPzNH2m3/56wfmaLBqT/N6N+Yo+b0b8xUH2m2/56wfrR9pt/8AnrB+ ZosGpP8AN6N+Yq3ZanfacWNpNJHu+8OCD+BrN+02/wDz1g/Wj7Tb/wDPWD9aHG+6 KjKUXeLszQvb+71CYS3cskrjgZwAB7Cq3zejfmKh+02//PWD9aT7Tb/89YP1oSts hNyk7vcn+b0b9KAGJxhvxIqH7Tb/APPWD9aT7Tb/APPWD8zRYWppf2dceq/99f8A 1qP7OuPVf++v/rVPYX0E1uB50ZZODg/lVn7RD/z1T86i7OlUotXM/wDs649V/wC+ h/hR/Z1x6r/31/8AWrQ+0Q/89E/Oj7RD/wA9E/Oi7H7FGf8A2dceq/8AfQ/wo/s6 49V/76/+tWj9oh/56p+dJ9oh/wCeqfnRdh7FDbK41jT0KWt1sQnO0kMB+BFVrmC+ vJ2nnmMkjdWZqt/aIf8Anqn50faIf+eqfnS63sU4tx5W3b1M/wDs+49V/wC+qX+z rj1X/vqtD7RD/wA9U/Oj7RD/AM9U/Ondk+xiUP7On9V/76oq+LiA9ZkH40UXY/ZR Mbxv4QbQLr7ZaAnT5m4H/PJv7v09K5GiitMPNyp3Z0Y6nGnWajsFSQXE9s++CaSJ vVGIoorY5E7F/wD4SLWQAP7RmOOmQp/pVe51XULzi4vZ5B6FsA/lRRRyR7Fuc2rN sqDgUUUUyAo70UUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFACYoxRRQAYox RRSAXFJiiigBcUYoooAMUmPUUUUALikxRRTAXFGKKKQFqwmENyA33X+U1t/lRRWc 1qb0XdBj/OKX8vyooqDYT8vypcf5xRRSATH0ox9KKKAsH5UY/wA4oooAWiiiqS0C x//Z ------------22088GYnjI3XD6DKpmvxZ4 Content-Disposition: inline; filename=image004.jpg Content-Type: image/jpeg; name=image004.jpg Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT09/posten_uke40-filer/image004.jpg Content-Transfer-Encoding: Base64 /9j/4AAQSkZJRgABAQEAYABgAAD/2wBDAAgGBgcGBQgHBwcJCQgKDBQNDAsLDBkS Ew8UHRofHh0aHBwgJC4nICIsIxwcKDcpLDAxNDQ0Hyc5PTgyPC4zNDL/2wBDAQkJ CQwLDBgNDRgyIRwhMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIy MjIyMjIyMjIyMjIyMjL/wAARCABYAM4DASIAAhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEA AAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIh MUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3ODk6 Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZ mqKjpKWmp6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx 8vP09fb3+Pn6/8QAHwEAAwEBAQEBAQEBAQAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtREA AgECBAQDBAcFBAQAAQJ3AAECAxEEBSExBhJBUQdhcRMiMoEIFEKRobHBCSMzUvAV YnLRChYkNOEl8RcYGRomJygpKjU2Nzg5OkNERUZHSElKU1RVVldYWVpjZGVmZ2hp anN0dXZ3eHl6goOEhYaHiImKkpOUlZaXmJmaoqOkpaanqKmqsrO0tba3uLm6wsPE xcbHyMnK0tPU1dbX2Nna4uPk5ebn6Onq8vP09fb3+Pn6/9oADAMBAAIRAxEAPwCa CyjeUxRzLLcNvWKCJslgMkY9wAc0huraxlSa4u7e0lnGdkzfKCDzj3HArttek0/Q tKsdRt9MhWVk8sSw2+5l7Y46AjNefeKNA1XxBpujNpfh24dkiuEePbyPmX5mJ7nt UWvPlOf2Whq75msBeQpEzNjBA+VgRxz79qdJYXsiiV28ssgc7Twpx0+vNX/D2geJ fsRtZ7Y6fttljzOA8bYGAm0deec9sVS1Hw74yl04AaRDD5TF5ityAGAHUfXFYSnN R92N2HsiQW6RW6GSd9ygqUUZIq5FcLHvhlImgA2GTq2fQ+/NYlyqjQo9SdGN2IN0 kAzuifBIHuDyR9DU/h25utU0xbiOWLazHzG6YY/zwCKrWyTJ5TutE0bT5rDzpo2l ZpGQl2yMDoKyb63sUt5fLZVXaTsC4PHvVX7Tf+H7G4ms1N9bxo8rQ7+HY8H9Ofwr M0O5k1Xw3bidZRJKhjmkc4xkZ49sYGa2VSKVmU0rFzMrMpLqVyeeOPT8KXzGQOPM G5eF9zW7oHh+yk0r7WrB2nLMrOvMYXI24/DNVrnR2uhGsMduJhyu2TGTjvVKF0Lk ZUhukkGCwDEHIJ5qwpR3XO04Xdg8Ypkfhm9+TLQiQjjDZ4PH5ipx4cvUlWFVmlkw XbC4Qe2/ufaocGmJQbZZkYQ6eTLZOJyCdzDn1BFTLZwSjHmTQsY8qZY8BiACce2D VS90PX1sD/Z9vYm7yABdScYPUcfpUOot4wWzt21m58PWBaVYYWzIxaRuAOB1NWmb chpHTroXPkmEs20kMOhAweKhaGWLaJEKlvu5HWtyGxvkntzPeO92kZJIH7vPAOPY 1U1LS7x5cw3itcR5kClOAWPp9RTuKVPsZoLeZtYFGHbFODkA9wO+Kv39lNdxAIHk upIgs0iYBikxwwHpnPFTxRXB06WLyN07Ao77MbmA447VRPsjKz8vOfb2rnvF+o3N jb20UBaOaSTBJ7HBxn9TXbyWf22NLlYys7FUPynC49K858Z6J4k8QeIftEWizvGE VEkjwoYLn72T1yfyrGs3yaDVOz1Os0GK5m0bTTcLOGkgBaR1yxx3I962RaxljuWd /mzxHjFS+Df7WHh2CLWbM2txCBEqtIHZlUABiR3PPFb+KqLaRcYJHOfY1bKrZ3Tg cDJCj8KwfHfhfUfElnp9tpsTIYDljO+IwMY6dST6+1d7HFsYnJP40jzqsmzkkDtV XZSSXQ4PQ/BEOnaRa297p2n3N9HFsluDGW3/ADHA59sVpS6Tb2Efmf2bZIGbGI7N P8K6bzlACtyazdZtzqVrHEkzwYffuHXoRiptcdzYMKYACrgdtvFOwayItea4iEtv p1xIhPysSqhh68mspfGc010kEWjTAMyAu8qgBWOM0roVzT0HQo/D8FzDBPNcLc3U l0zTHJUuc7R7DtWjcRG4tpYHJRZUKEocMARjg+tS5xnj8fWquo3b2em3V1HF5rwQ vII843EDOM9qduwHKn4ZaI9q9vLc6lIJGBZ3uSWOBgc1Jb/DbQrRVRHvDGowqGbC r64A9azdA+JN9rt1bImhpDFJcRQO/wBqDFA4YhsY5+7XoJ5GKFZiaR5V8UNLh8Oe CEm0yWeGQTpbZZ8jY/3s5+nWuP8AAd/u0u7gebfB18px09cHqeB0r0T4zsI/h3JI UDhLuA7T3+b/AOvXjHh7WZdMmhWO1ggmVxucjLSA9j6cZrCtpG8UY1Ek0e0eHbie 71eCGzmMW2J5CkyHDJ0z+bD8jW8/hOXBaDUWglI4dYwdvriuX8A6yNV1OUxki58l ghdPlMYYZI9eeK7W7uNUgeEJLbMJJCpJQ8AKT6+oFaUp3jdG0dh1roSQ/Z3nnMs8 BUrJt2nA7Ee9a/HSvO77xZr0TyLHNp4KQSSEBCTlASR19qpv4t8QNdSRrfWyhJNv EI6EZFW5NlHetoNi+qHUWEpuC4f752ggDt/wEVPqGl2WqJAl5AsqwTLcRg/wyKcq 34VzvhW+1DWvD9td32pOLmV5UxHGqgkMQOMdgKsa3Hd2ek311HqV2ZLa1eVV4ALq pIzx3pJgdNjnPWmhF8xn2DceCcelchb2V42k3M82sXzmW1SRD5mPLYjccYHvj8Ko 2tneS+MbjTm1fUJLaCG3uNjS9d5k3DPpwPypgd8FVSSAAT1I707I9f1rKGkWeEz5 rZPeZjUMmiae0qOYScMRzK3c/WmBs716bhn0zTDcQp96ZF78sK4m8srW9ttRuY7E 29/bXIs4sSnDBGDbh7EE/lXH6kLqLU54bdpmXzbYIoBIAa7KtzjoU4PtQx2PYhqV ipI+2W+e48wUPqVkgBe7gUE4BLgc15h4w0mK1v7aKxgdEQ2afIucg3HOfwzn2rQv X/taXxE7W3lrFCsESAfKdkrjeOOpwPwqXcR28uv6TAcS6jbJj1cVFd6vAkcc0IE6 SAMpVgBt/vAmuDm04v4U8Q3E0BaSNbwQKy5Yqy4GB1+ldVpcSx+GdHWTbEy2MK4k 4wQgz+NMQn9vyvMwawjCIPvicHk+2Ky5PHejXDtHDfaY7Rn5jJdYAPPHA61qLd2E V0Fe6t0YckA8149ptvaLcSGPTI3JDMTlATlj+nFIbv2PUdCv7fXNInstKu4rmKNW ijk3Ydl6byD05JA9Rg1em0K7lVkVBEpVF3A9Nveub8PX+p2Om2h0m30lYLiGJkZo njcjcI8MOvHrWnYeJ/FF24X7Fo7EPtYfaGVsBsFgCORiojayuLQ7Ytk57VV1EBtL vAzJtMDgl+mNp6+1TnGTioL5lFhcl9hUQuW3LuGAO471qI8e8JS202oQy28cCp/a Ni6oibDGPLZSR/eHT869s714to3jq7vtesorfT9H+wvqFtbo6W2xykoLbh6EYxXs 5yCcYqIjucB8aFVvhrdF2CqLmA5xn+MV876c0qwFisZGc7pH5J44H5V9FfGOKS4+ Gt7FDG0khngwqgkk7x2r56h0PUFVHj0y+mPQEW5+X19qp2tYxrRuj1T4W3LDxPm6 ISNrOWQqBwg3LhF9hknHvXrbalog3+ZdIPLALb2I2Z9fSvGfhqbvTvGUVzqFvLY2 wsZUL3Pygvlcde+B0r1fUIU1fTr6K3vbTF4ibZBIDtwR19elZ01yqxpT+BE8+o+F raUxzz2McrDcQ+AxBpo1Twk8jIt1ppc9QGXJxWdqGhz6rrf2qaS0cxRyoFC87HXC Zz3Hesf/AIQbUUvRdeXaOnnLJsHUADB/HvV2ZZ2EWoeHWCtDeWeEyy+XIMDPXGKm S80Wfeq3du+MhwJQevY1jeF9DbQ7BLa5tIzL5kh3ogICliRk+uDVnSrWOw1fV5J7 dFW/u/Ph2x5LqsaqSfxBo1QGn5mkEDE8AB4A8zAxQk2jnDJcW+SMbg4yfbNV5r6K 1kna5sFSzhiVxcED5yTgrt68cH8arRa5oc93aWixxNJPnaBEMKQAeTjg1MqkYy5W 9QNVJ9LA2rcW5/7aj/GhpdMAIM1vjr/rB/jWNBBYxavJJFpMbRtatItztXY7bz+7 x6nrWa8Z1eXQLufRY7cTWszXUbKMW7ELtVvU54qwOpVtKdxiW1Z1/wCmgNTBrHZl Wt8Z6hhXOX3h7R7uxW1srS0jSG6jlkZVC5Cne3PWsTQxpn/CXamkgtio08BVVQIm G5juUH+LBwfpUSqKLswud8hsQWCyQ5PLYcH8+aUfYXKlXgOOmHFcZ4bsLOy0XTYx pdm80u1JWY/MqsGPP4AAVb8QeH9LttJupodOhWRgiLsU5454xVXuB1G2w3bswE9c 7hWdqlktzJwT5e0cKcjFM/4RXQ5FCvpcH3VB6jr+NM1OG4jjS2smNvDEqqvlvg4x 0qgKCaJGspGyTBOa8lt9AhjEqyXUDMWyArDgZbHOfevTU03UBNIxvLlt2Aoe4JAG D2rx7RtN1K4t2DRxMuSwxGpP3mGajWwHrGuMug+HbWS5fOoRW8cfkk7mVSwOSRwc Muc+1Yltr01v4bTWbTyDd7yjA8sMsBlvY4J/KuH1bUFaGytbjVtRlijXc6NKS0TD A28jNQx6nHHEyvJ5yFCipCRkDPXHcjj8TXmV5z5rw9DmlWSbSPddB8UwayrK4ERj iWRnLYD5OMgemRW1ft5emXjjnEEhx6/KeK8K0XUo5rgmCV5JHh8z9zzJvzk8NwO/ Hqa9sjuRdaAZ7VslrUlQSCVbZkBveunCVp1E1PobRd1c8F8H2txAdGaWGUMdTsJS ChyqgOGJ9gT+tfRePmP1r550Dx/4p1G/06O71VAsl7aRskcCLuR2O4E4/wBmvocn DN9a64qw+hk+Jb7T9N0Ge71WOWSzj2mRYkLN14OB6GuHb4geD44t8OianJGZFjBM BUM7DKjk9SOa7bxPb3d54duobBEku22mNZCAuQw657VyFpoHiGaCKO7s7JJE58wy ghmHfH4US3Hchk+IegQeUq+FbotJGk6CRUG5HbYp5PdiBTE+I8G65W28IAG3ExkD SoDmIgOB+JFar+ENTvZCbiLTAuU2rknG0gg9OxGam/4V+XjuEaW2UXHmeaUhJyHI L46dSBRbsF2YU3xF1gW8DW3hayzcvNHEhueT5Qyx4HT0+lOh+IXiS41w6THpmlxS K5VpTI5XAjDnA79QK31+Htsq2oe9ZDaF2hKpjaXGH6nnI/KmL4I0q3vTef2tJFdM cmZZEB5AU9fYAUtQJdK8S+JdRsDfHS9PRRJJH5AuGLko2DzjHrVX/hLL2XU7T/RJ HbzTFGkUgCsW6BiR0HP5Umu3Uvhe0W1tomks53wZlYEs7/ez3BPXI9DXOeHZLiO+ huEj+3TR5nWOGTIbHB5PcdvWvLxdeXtYwi9OoJmj4o8Uy381zp82mTW0kQVUBkw2 T13DoR3BFcpa+If7H8Q2UMEYkW3kEhjD8kMDuIz1wcnPpU2vMNR1C4ubO+aW0SXZ M82QwdQT5e369vYVyZtWvNYZ0aSOVVCqsZxtQg8sfTAz9Tiue/NVcpMznJp6HtXh zx5p93pluuoTk3gB8xVtmA4HLcdvet5fE2gyWn2oXkf2Zhv84xnYRnAOcV5R8P3K TNLbTvN9qjaz37N32WQsSBIO28AYYcV11xaappHhLR9Ok2/ZLawlt9QREDfPsHlk ewYHmvVozl7O8uhpF3VxPEXj2xs/tFvZRQNEokid/wCLfgHKgdVx39a8ktNa0t9R ilNm1xcgNIqCQpG5z0z25Gak1TXEF0tukgdp2CRK4CsgcYLMfr2FcnqGnx2cEM1r dG4t2maB5ANueAehrlhB1p3qadjCc3ex9BfD3XbPXr7V/tjWw1R5d8kUROFRQF4P Qiu+FnbOoAy2O4bPNfL3hJ0tbxbsqIbeaWLzFBziHd849sjr9K+h4fD+httuLSBk EhwDFM68AemeK7qTVuVPVGlOalG5snTosn55uf8Abqhqd2tkQqQ+awwDuY8DFVW8 OWhuDIlzqURwo2pePtPHoT1q3d/ZrQIJ5tq7QqlzknA71sWYD65fb5WNlbqqqSpB ZieDXi4S/m08vBDeqd6ggzBM43cjH1r26fVtK23AWZmKIwO2M4HynvXjuhXS2BeS +vrW4tygGYXaUhySRkdOm7mpd7DVuoy8fTtW1e7udG2SREBXhdvLblwqEqep5PA7 Lk81m2dmYIgVDCOBzl2A+Y7j932JHesyaeS5Espto1divlGIYywwCcewq5FcKwdY naGRGUs0inacngY79RzXnVoyt7p5spKRtaPfTWEMsK2sMt3PN5ZZyMsBzhu2Oc5r todT1Sx1ayjWS3lgl3GWGxGRJGBsJPfgHPr8teYPFMILiKDTJo5Q6NcHBO5ScHHo uRXR+Hrua31FWSOeOeIsXa3wWK5G0Aeo6H61g21qnqdFKdvdZW0HwT4gguNNuH0i 4VYr61k3OoXEcbtuP6rxX0Y/DkZHWvmzSpNbkvJp9R1S9mjjntvJBuiQpa4UEED1 X1r6RfBduO5r14O5umrGX4juLu10KeWxkjjuN0arJIm8LlwCdvfg15bL4s8Uwahq tteeI4rZbOeOCF0tUG8vjG4Hp1r03xZbSXfhW/ghtZbqV1XbDDII3Yhh0Y9PX8K4 GLw7qslwXHg8OzndJNqWqKzSen3R1HrTkHUz4r3xLql3Ci+NLvyniLkRKqk4JGQQ OBSQ2WqXOo38V3r2pTwKsnkH7aV525QcehzW7a+FfGMd2zx2/hu2tCSVtiHk28Y+ 8ACeeaztbudQ0m4XTLp9LEmFLyWlqUC56YLHnOMYrGtWVKHMym7K5hanpGPJR/ts +bhSzNcu/wC78hSc89C+fxqvF4chfxdLK2nzPpySqYs72XaIgB/49n8a67S3udWW Bn8U3Vo0kqxJFb2sZXLZAGSM5+Un2re1LwvJp9n5r+LdZd0O5UknUKx64woGBUxq xnT5kwv1PPA/9l2kdjLuhnDsWXdvKhsBRjsB29M81NpryaTd3DaZdSskOW3R/KGU E547+mO1F/qK3V3GbeCOCJZQkIaQSGQt94s3VgWxx7VDYRQn7XE7osSjieDKv83D bM+6n5T1zXiOzm3czvqM13VXu7GGQ7ZI7T51swApDt0dmHXbnHPNcudcNpHPAba3 luWOd6lsKeMD3AH4c1q7XjXDRkAxtmZxlVCnLEj1C8AepNc9NYzrHPDHIouHi8+W SZwDED2x2JG388V24flnfn1MZyZ0nhLUxFrlrrkrs0kUXliCL5QSPlQH+8B1574r 0DU/H2q6f4hjuI4Xm0t4/wB9ayxhXj7YXHJ7Ek8YI9a8ns1uNJt2uXnL6jAI2aMc CIHsf04q1q81758Ul6XL3Kj98knzuvGUUdunftj2rRTmptR2HGraNiLUrmPWvFry bY7C1lleZHYbzFxltx75PA7DNUFuLBIvs1nf2zb7tY988ZxIrbgXP91Rgcdc81Hd NYy3ENg4fMmDIVc7t+T94+w4qpDplpazukW27kCiE+UcgyHnd9AeOPSt42dnLQhS W7Oii0K81bV7ePTbGGeMyqJII7orE2OCwbqBww+hr6NtdBhtbC3tbaa5t0iQABZN x6dyev1r5fs43OptYG9jtrqJFWErny5pAcgEjkbhnn1Feg+EY31C8ltjqWp28YtI JyY7ttwkZ3Vhk544HHtWtNtbm1FpK57G+ly7wU1G4UjsQCDVe901bi4y4aQ4UE/Q YJrzfQ7zxHPpDXI8WXnmLJMiiSFHX5JCi5454rvtTt7iWFZJr0RwxR7pJt2wfd5Y /qa15tDXm7Hnl34z0/S9R1zStRiLX1vMyW6Km0NGeOT6gHOe9cevhtYdOG2C5c5Q LhyuRhuf1H51i3j3er+I2RGeY3QIaVoy58sZIf1xxnjtVyxjF3YsralFeu7hibqR gV2grxgjjnj8aw53FXfUhTu9Tl1vPtGoSmWAMzne5YngE549OavWxBjA+1Ltyd5O d69gAOn40UVdVaWOOcVdmj/a2oiH55DHFcfJuLfNgcAfT3966HwdDcXNjdXkMUtz cLKh2wOMuvOQV6ngYJHqPSiiuPlile3UqirzVy/o/wAO9dtJbhp7qxtUleIkXE+G /dyiQHHcYGBXsdx4g0WCRzPq1ihB6NMOOaKK7oaLQ7VFWOe8S/ELRtP0G9m03ULW 7v4490MJBKsdwHOO3NeZL8YvF8tzPbx2Gm26xrIRL5DEHaCcDJ74x+NFFMZmTfFv xzNpFzd/2hbwPDNHGFitgMhgxOc+m2jUdf1W+tLC9vrl7meWKNi+0YmyxBHHTHT6 0UVz4uKfKmZVHoRNqEkjyQbWRtrIqo5Uoynhs/Qfz9aSCO9eGK2vlDTi4Mao07ZR Qmckk8/NyPWiiuL4VZGUG2Pvr+Gygt0HlNOqhV3N0dukjHsAB27mnaY5Er2iPC8m wTSHPyFsnLcegAwPeiis+SPsOYTZR1HXVj1S6unkJiFu0VvEvRgeCSOgPU1gTTah qlgIlhy5JklnbgyjGck9wMfyoor0aUIwgmkSmaVnm2kVcsXeIPctPyvPKg/ofypu tyoZllmlMewdVYMS3AJz6UUVMIp1EyItuVmZGlX6/wBpJJ5ck8j5UKOr8H8+31qu gvYpVjVGiI+aUL3IJ5I9qKK6/tnRLR2NbRLY71uba4aO/jkBScEHg8YC92JPFe9e EZNN8Q7ZbW9ubLVbaER3VnNCnmDGeeQCRnPP9aKKz5nzjpSbujXh8Hy2dr5FtJaN EWZmTYydTkkYPUnk1yfxMl1bRtQh1qwlmjRbZrW42xmSMkgfMVPGccZPpRRVzScT WastDyTV5lS8z9pvUu3QN5j/ALscrgkAdBjjHvUOmeGdVv3ZotBuLzcu4hSSF/Lp 1oorCMnGCSOZfEf/2Q== ------------22088GYnjI3XD6DKpmvxZ4 Content-Disposition: inline; filename=image006.jpg Content-Type: image/jpeg; name=image006.jpg Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT09/posten_uke40-filer/image006.jpg Content-Transfer-Encoding: Base64 /9j/4AAQSkZJRgABAQEAYABgAAD/2wBDAAgGBgcGBQgHBwcJCQgKDBQNDAsLDBkS Ew8UHRofHh0aHBwgJC4nICIsIxwcKDcpLDAxNDQ0Hyc5PTgyPC4zNDL/2wBDAQkJ CQwLDBgNDRgyIRwhMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIy MjIyMjIyMjIyMjIyMjL/wAARCAFrAiEDASIAAhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEA AAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIh MUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3ODk6 Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZ mqKjpKWmp6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx 8vP09fb3+Pn6/8QAHwEAAwEBAQEBAQEBAQAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtREA AgECBAQDBAcFBAQAAQJ3AAECAxEEBSExBhJBUQdhcRMiMoEIFEKRobHBCSMzUvAV YnLRChYkNOEl8RcYGRomJygpKjU2Nzg5OkNERUZHSElKU1RVVldYWVpjZGVmZ2hp anN0dXZ3eHl6goOEhYaHiImKkpOUlZaXmJmaoqOkpaanqKmqsrO0tba3uLm6wsPE xcbHyMnK0tPU1dbX2Nna4uPk5ebn6Onq8vP09fb3+Pn6/9oADAMBAAIRAxEAPwDa t4z5LXMjDZjIPU49aF06JoWjaXdGx3qcDI9cVPqOoRqlskbIZHHzoOCuB2qFrYyI hubc5c7U2nDnPsK2kzFDmkhs4ESJVd24Cq36k1k4a0vVeOTzImPzc5IPXB/xqx/Z 9sJP3d1JEwO0iRfu/WnW1lDazyH7TlOMfJkN3P8ASs5O5rBK92bETMUjiUgzPkqA eMmr93am1ult4SfO8suFdxyPQD14J96yjIXlSO3UrkgqOhODx9KsStOZo/toDOTz Jvy0W4nGcduOKuno9CKr5rtkcd4Le7kkubUgS5BVhjof8g0t5NuJuIoUWFo9oHpx /Oqm+abyUnDSmOYorOSN/wBfer0sX2eG4KgPC68qv8B/GpbBaGhorFbNCG34/hbv UupW3klby2G2I9VB+6aTSY4k09ZSxCMOCMmrkVsZpRHKu+JskKRg9OvWgZQhuQTw cZrorG6i1C3+x3YDOB8jHqfx9a5K9tn0+7MTHK9UYdCKnguj8uGww5BoDY1rmyvN JnElmu+IHhgPnHH8RPatey123u3WEg79uWcD5M455pNP1BbyHD481Rhx6iqOpaMX hMli7KE+ZbccLuzyahprY2Uoz0l95Y1OxeWQ39vIbgNt2qTkKPUY61Zs9XVitvcs iTvnbg8Nj09PpWdpmuxwZtbzEW0hUJj2ZJ68dqmu7S2kv0ljiSSV0IKH7pB/iPp/ WheQS00kc/8AE2Qx2lgAfvF1I9eBXndnLviDoCCCyuPfivQ/iAgfTtNSdgzmR0DY xklDj+VeY2MM8DtDKSqTdGPBBwP611w5XTUX1uckrqd0bbM0xTb8qkBVGc/WkuXZ pVeHDBGAK9MCo7TzI7OOSY/MgbOPXJApgnEjJsjCsPvbSfmq6qcLLvb8ETD3rkzk NKxHBBIzViMhBFISBjCsfQjoaSS1leVjGhwT1PFTQwrET5sqYPVQc0KjP2jutLh7 SPKtdRgkO59pUoT1z704EcgHkUtxLAEJjBLAY4XilVzv3CMKc8H14qasVzay0Kg3 bbUtQ3UkKrkkoBnafWob/aQWh+6TkZ7e1MLP/G2N2ORx1q7ZwQXEb28gBcj5XJ6V PNS5rtXHadrIoQMsaiAkEFf19qrvAGYhkO4npjk1qfYLlGBEYSRD3PBqS8h86DzM YkT72PSqjiFC6jFEuk5atmL5ElwFWNjF5Z3lx1X0x75rstK8V+XarHqrbWXCGRuu ff8AQ59/audsY9xVO7Pn8hx+ppmtSLAjyCPfGcIwzjoOCPfrUKSq1Pf6lcrpx906 rxdGL/whqhtwWlFuxGzqyjlh+WawPEY8Mr/Zt3Izrc3ES/Z304sJ5UwMYCckY9eK w08Tajo+o2k9iDe2N0NskBPQqM7ge3y8n6GtHQPD15ZaXba5pV3atd3yCW4triPC Lu+YLGw5RRnGOR3rmkrOxsncyriwto5DPfaZ4gMcfzCa/YyBPfaDx+Ip8kA2q6MH jcbldehHrXX36eKrr93LbaXYK42tMs7TNj/ZUgc/WqcmkRWlpHaICY40CqT1qWNH IqhCn6mnCr8tm0RfjjcaqPHipKKsqbhkdapTb3AVVzID071osD0qBE/02In+9QBn w3TbgoJFbFtNKMESOD/vGqF9EE1FgAAKv2y8CgRr2+o30WNl5Ov0kNaMPiDVo+l7 If8AeAP86yI14qclI03OQB6mmBvp4p1XAQiGUtwAY8E/lUs+qXGpzAXkccc8a7QE zgilstOS2iEhIeVhncOgHtUN/AxxPH/rE6+4piI5EzwawdUtBJuBHBFdArrPEHHf qPQ1SvIwzpx1OKYHjnjlooNVtEQtvhiEbA9COv8AXFU9JuOHiLAj7yfSjxpqEd5q skKK3mwTOGPY1k2kxVUZThozk+4pdAOlY9cGp9MnWO82S58txg4NVVbeqsvQilwV YN3ByKBmp4jt4rjTRJCPmiYEYHbvXMnQ/tzq/n+WB1AGSa7KLdcaezMvyMpA96xb T93K0Z6g4oQM406fO9zJDHE77HK/KtEsUlvIY5VKOvVT2r0CCMRGQr0dt2K5XxLF s1PzBwJEB/LincRqeGfCtjrDwTXc8uyRsGOPA/WvRtN0XT9EieKwg8oOQWJYktj1 zXA+Drsx2Um1sPFJla6Vru7n+87kH8KGM6J5o0++6j8agbUIF6Et9BWGofvmnEkU gNVtSJ+4gH1NRNeTP1kwPbis/c30pQc9aALRl5yzk/Wl+0AdATVYc07HNAEzXkwB 2YX8Kpy3l25IeeTHoDgVPiopY88gc0gII8l+T+NWkGCKroPmFSzyCKIt36CmBsWO oAzW9k0jLD5gLBfrzXt1xf2enWiPNIsUe35F7njoK+cdPuAt6ksiho1bLKTjIHJr pZ/GF7qLSwBI4re5kWTygNxjVcbQCemcZouI9Q/4TSy/54SfmKK83+0P/cop3Aq6 ldoMfalW1uEbaJNvyycf/WFGlaw9/YmEyETQsZImXGSf5jv+FbOo29tehradY2yO V7/WuK1Xw/daPm7t3Mttn76H5oz6Nj+dVzdGTyo7e4LXVhBNGDKq583c2ck89O2D /OrNpbQxabBcIoWYc/Nj5zzxXDaJ4mmtZsTtvRj82e9egR31vqNmDDtHy8dOP8KL 2C2lind3MUd7FdBCwmUMpfqrD5SufcH8DUE9ykMM9s8TtbDk9FeM/wB04+8M4qpe QGGf95kIcggHPHc4qrcX0CS7xvkhlXBKnGGHA/Si9wsaEUputPjk35kDgNlsDPQf jityGxLWsjsrgMpG/v07iuQ32qW42eaqyZydwzwemD1rtND1azl0xLQzILhUwN52 +Yv0PencLE3g+Rp9Nks24dSWj+lWJhMWeNllRkPyvu+99ayPD7y2jtIEYSK5xuGO K6bVbeG7gjuk+63PDY5oAxZRLeWD285JkjO9GPX3FYscmx9rdRXSxEREF8+W6lSe uw+oNZN9Hc2z7PMBQ9CQMGgRLb3bwSJLG2D611dlfJdQ+dHww4kSuHTfGoL7Sp5+ U1oW11JYypNGwZT+TD0oA6DUtOttQHm58qbGDKo5K+lGnxJa2aiPPzDPzHJC9hSP Ok9k80JyjIcgdVOKrX6XM1gPsr7cKPkH8Qx60rFOTtYqeLbQX+iW7gqWhm3r3ycE Y/WvNLqA20YW5njjJ9Tk13+rwi48DKs0zRlZx8wPIOeBXGBbB4nsNUt44SSBHMoI z9Sa6KdSCjaSuYzjJu6dhgvbOS2jAVpVPJI4yahfUJYpU+zwxxx9G45pbzR59PYh RugPKsvT/wCtVZ8KFCjcvfit54hu7TM40V1La3Us42u7EnoM8VMY9pPylWA5WqMa 5wV49j1FXbdWk6vj/aNcsud76m6UVsKjfMDV+BlYgGmQ2scg3PKqj1z1qxFHZgjb N5nP8IrMqw6W0iMZJlDKSMJnpg54qBGdCrJuBXOFI681qIbZSoWIkk45q/HZLP8A I8aAoQQQvekLQxo9bW7gQeaDcKuGQ98Uq3TmRWZRsbg0s+hyRXDPEfMMrAemzDZ/ xqPT7NltGDM0oYnaWOT1xigPQmghjt7hnySvJX2BrN13C6LMe4ZGH61cBuYysMqj 5WALqcgqcjB96ztfMrQywbflVUbP44/kaYznNAvFs9ftsEAO+1Vb7pDDB/mfzrbj l102dxY6THcv4fs52h+12yK10oHWNAx5VTldw5/KuLdJhN5TocK4MUo6qQc12Gie Mhomhf2CLYSaiXfypZJQkOxyWDO56HqNvU44qqtm+ZdfzFDTQ2Ba+GWjATQfEV/e Y4eeKbzM/wC+xAFbOlWFzb6UsF3vDhmZEkk8xo1PRS3fHrT4Y9blsEur7xlZWqBQ 2y3gj8tRjoWc5P6U/Rb2fUrGSeaWK4RZWjjuoUKJOo/iAPTuPTisiyjPbBi6kd6x rqyKEkDiutngDMxHWs+WEEYIpDOPkTaeRVYjE8R9GH866O8sM5KisKeNopBuGMGp GQalHt1Mg+gq3bJwKZqqZ1QehUGr9tCcAAZNMAlmjtLaSeUkJGpZsDPArnr/AFAa jHazwSE20i7lx9e9dLJGSCpGeK5G0s7bRteS0vHKaTfFvKftBKe30JpoR3HhLWCI EsLp/l6ROx6f7NdRKmOa828tIolEUnmLnKSL0bB612nh7WRqdr5E7f6THxk/xD1o TT2Bpp2Yki/Y7jcB+5k6+xpt2gJhbrh+D9RWlPCroyMMqaynJiH2eQ/MjAqfUUCP Cdct1Tx1eRSnahuTk+meaz9YgGnaqyI2VIB49DXc/E/SI7O7g1SJMSTyYc59BxXn F7dSXdx5knBChR9BTQG9pFwrwGEtll5GT2q+cVzGnXJhmBxkg4/CumDBlBHINDGa 9hdL/ZcsJbBRsj6Gspph9tZvXrUlsxEwUEAP8vNV7yNra+KHr3pIDXRgVFYHiqFn it5h90Eqce9a1tLuQVDrSedpUq9SuGH4UAZ/g2Xy7yaLjkBx+Br0W5UGTPrzXlnh 6bydYj9GBWvUQ/mQRP8A3kFNgiLbTdgqQ0lIBnl0eXT804GgCHYaXkVNmjAJxQBF nNKcYpxTNIY2oAruMMCPWqeo3cSssZcZ9O+a0poWSBpMk4HAVc1ysNpPc6izSZU5 xk9vU/gKQF8OoiAz/rOSR/cHX8zWtoqeZMbibAHXHoOwqpbWX2udUjU7XAOO4jHT 8+tdtDoEdrbrvlwxGWAGMH0pgVPtEP8AeP5UVa+xWv8Az0P/AH0KKV0FmbbWMDf6 ZsUyuu1CPT3qGztEgvJpSS3n4Dq3K4HHSs+z8MahbmLy7uXL52jPpS3t3qGjt/pK iQ9lxyaqMWt9SL32Kfib4ffujqOifPGRmS3HVfdfb2rP8PW9zFZ7i5xzuXPSuo03 xnZiAQSiW3mcjBIyAO9Yep3sV1rM01mnlLnAwNu/1b8abetiihdSv5pO5hg8c9Kr ttYksxyTn6mrUzqysz8HvUEMAZfM6+3pQBt6LZzXcRjSGynADFornjI4+63Y0y7g s4UOUntJAPlicCVG/wB1x/WqaytBFG6kqC5UkHGeK11iaYxkSIFZf+WnTpQNRuVr DVbuE/uZXZAejcgf4V0GneKokia2uYAYzzmM5wfXBrHitLoyebbL5YbgkHirMWmy 5xL5Mn1Xn86B8puj7LfEm3n3Iw3EOeR9AaktOc20wDheVYjOKxrqMJp/luVGJOMd l7VFC2oQPsjuY5Ux92U/y71SIcTZ1DyCgJIDj+IVjeaEJC/dPQehq5AqTP8A6aAs jjK/vPl/OoLgQl2SFUJU4Owg4NArFmw1FrOXd96F+HX+taqarBAixB/MwvBHb2rm t20cjqeadjCZXtQBta3Mtz4HvpJEG0TAkAe4ry2WdLObybm3Wa36ITyQPY/0r1K3 Pn+EdSjODg5/lXBapaJd24ZUQSRjLonp3xTjZPUT2LGnahIir5J+02WMFD95KW5s IZ182wcujHO0/wAPtWNpAaC+iWNjjeFdR/d/rXQafIslzqO0BZFICjHH1ptgkZ0d pJG4ZsDB6Zzmr9uoRlUjICZbA7E//WqZHiuJQJU8uf0zw30pvKyTKVIVhtH0prS4 PUp7CYg3bJqa3BTb2PUf7VKUZInTcHUHKmoYwc5YHHoKlrS4zZgkSSaHtgc/nXRR zxpfYBBUhf61xysdudxHuB1qeMszbWEzP/v44p8rZOx02rTpbkSxkHcwHXoemaiv sJBG1vInAx1+99KwnVYk3PbIRnHzyE1ucx6LBMscG7fgDbuUc9qTjYEzM+w3V7bz vEZAzRghRjqre9QXOh6lM05CXJkMaxqrWzMpORySPpXRaXdRw3axuhJCswAHvWy3 iuztp1iuFlQMm4NtyOPpSKPH5dF1OG/tYtSspbJZG/dM6/LKw/hB7H2Nangy407T G8Q6Tq32ePzZHuD9q24dMfKeeoA49iK9G1m/svEGnvpdihvJrgAqyqdsPPDsx6EY z68VyXifwrZ69qOttervg0eGNoLYfLvd13vIxHPQYA6ZBodmtQ1RBp48NXkcc2je Bn1NgP8AXpaLHET7NJgH8BXT2WpDUJZ7KXT57C5t1UtBLtICnpgqSPwrnILDw7Z6 XAb/AMVanZxkEC3bVGXjPQAfNXR+Hh4cW1lh8PzW8i53ylJC8jE93LfMfxqChzR/ vCCO1VJrXnK9DWnOu2YH1FRsoYYoAxZLVjxisu+0kzIRtIPYgV0zIQcGnR2rSnGM CkM4C+tWk1aNEXc3lj8PrWpDEsAABye5q7fJ9nvJkx0Yiq0qHarqcqaEIhmj+Ysv Qisq7sYbyPyJ4w8cispBHTjqPetcN1FRCPc8C/3n2/nQ9hx0aZzxkl0iP+y9UCnL 4tLoDAfBwVb0bGPrUaXE1nLHNCxV0bIIrptZtLbUbGSC5QPHJtcjuMjnHoeK4NY7 uycwGT7RAhwmfvgf1qYbGlVPmuz1jTNRj1axWZcCQcOvoajvbYSMD/EoyDXBaXrN zYXcUkEMjc/OnTcPSu+s7v8AtO0W4+zyQFsjY5BP6VZkcL8VIPM8OW0oH3Lgfqpr xeVK9/8AH9sJvB0jYztdG/XH9a8LuLZxKUAJH9KSetiraXKMEnlygnp0Nb9jeIIC jPkr0PtWHJEBMVQll7HHWp7cBGA3AE8daok2zeAYKn3Bq5rdyLuOzvIsFnj+f/eB wazbPS5pp9skixx8kNjNdNp+i2Yi8gTPOQS/zDaB64qdAMiwdmbb+NazWpmt3T+8 pFVb+yGnalGY12xv0A7VU8S3F1BbQG3aaNWzvdDhfYGmBzdq32fUImY7dj8n0r0q 21a0j0q2eSb72duBnIzXlXmlm3Nktnmt+3gkbR0eWfcrkiJOpiHelN2VxxV2eiFh gHIANNDqejZ+lRWGkyPaQvvJBRSCx5PFacWmKg5agCoATUgjJqzJJp9muZ7mGPH9 9wKpnxTpyOVsgt0V+8ycKPxqXJRV2NJvRFuOylkPyRO34Veh0O7lx8ioPc1gP40u FyFFtAPVjk1Uk8ZyvkSanK3+zAmP5VjLERWybNFSbOqms4rCXbcxsx/3toNSrPbz wNDHZQpn+IZLfnXGL4geZswafd3LdmkP/wCutG3uvFdyR9k023tx2ZxuP61l9Zm3 pG3qyvYrqzsbDQpL0tGi7Tj5M9K0rX4W2cEMk2p6oV3qQ20BQoPXk1yUGg+ONQ+S XW5YEbgrB8gx+FWW+GM0xDahqV3dseokkJ/ma0VbqxOmjR1aXwR4cJMOqW8t0P7k vmEH6LmuPvPGVpNIfIju7o9sLtH611C+BNH09B/ooZx6nNB0+1tj+6t40x6KK4cR Vi/iv95tThbY4r/hJbj/AKA0/wD33/8AWortNif886K4/aUf5fxZtyy7nbyQ6nmS +AEYjUkFuOPYdqxp7MwyyTXkLFmXhg24PnpzXSarr+n/AGSeBJvMd0K/IMiufs5Z bhIoWzsjOI93YmvpzyjGk0WOTDmLDH+9xinSeHVkgT7P/rmGSAf0rWv7aW2kANwG l6ldhG386fZHdEzTSMZd2QcUAcRe6ZcxNymcfhQNPuILfzcNtIyQy/1Fd4+x2fcq Eucnjk1bigi8go0QKn17Uh3OLgtpL/SIIdPeL7RE7GXc20gnpg/hVm2tpEaFLkMV 2g5/vVLrVhp1kivOkxBfOIxgnAPpUNldQSMY4FmSEH92JhzigpM6OKFXjBTgegq6 lmjKwKHOODVCwuEhYfMAndjzitizvYJyNjq+BgMD1qWUrnJakJwbi3kgOwKWjkCn nHOKihkhuIIlLAsFGR0I+ldNqEUzedGDGYWTCDkMD/WsBNNsJhBbXJMN7ETyGxxn j61SEx82mXElofLlaaJTu2Ecj/GsiLRZrrfJaIQ6MGIXj1rtLSN4m4I579qW70x5 ImmsmaKY8sgOA+P61RJz8Gl3dwyIjTPIQPNFxGEVPXDA5P5UksS2V+9pKQ7RgE7T wcirsOuXlt8sirJg4KuvIrF1K+Fx4jMqoE3wruUc802raknR6UP+JHqqZH3M/oa4 O/VrTUY54xgOuSvbryK7vQyHtdSQ9DD/AI1yE0AvbTMeDIpyD6+tR1AyrGIxeIgn WNnDKcdjWzp1uV8RapCUAVo8qfU/5NUYo2juoHKsGQqDuFbtoP8AiqZWAwJEI578 CmI52C9IUxXCeYn8LHqtaiO3loX/AHsbdHXqprNWxkS8lmdc26cYzjJzWjJcG0Tz JAPNb7kfZR70DGPbShsDLK3ORUIOSKvW7TOvnRRyMGPzJtJB+hqZ9KuJZd8FpcKC OQVPWqT6MRBpixPfwJcAGJ2wQTgVd1S0WCf9zloQNoYdcjrmiLw/fMAPs8g+pArU g0nU4p/OjjRGIwQWGDxjpSbvqM5p23HkHA98810lplvDqDbwtwBz9RU6aJqG2RT9 nAkJLcDv+HFWVs54NPkgncZEilWX04ob2QrGfp8qjxB5T45Tgn6ZpL1YvtEAQxBh uTbx74pYrSP+3YrjO1shQPXgin3NhH/a7CQgrEWcHHQt2o6gZWoagIWaaym+y30J UxOnAcjqrDuD0qxr5n8UarLYafM+m3kGnNJe3kTZZ4iCFh29DlsnJ6AcdaxZrCQX r3ELqZPKKqrfdOOR9D7+9UtQvryzu7S801mGs3EP2eOAqCs0ZGWEmegXOd3bNU43 QkzW8I+GNa0/TUbTx4eLsTuuJ7SR5ifc7ufzrsNL0C4s7yXUtSvhe38ieXuSBYY4 0znaqjnr3JJrzrQ9P8V3tqwvbe5u7YNhILLUltYsYH3uNx/Ouu8PeGL+11SK+lgh 0yCJSBbQXstw0uf77MduPoPxrE0OhuYsyxtz3FQBDnBrRnTBQn+9iqd5E4VTH97J x+VIaV3YFtww5GatRRBB0qta6hbu4jdhG/TDHg/jWmVGBihO45QcXZnl+ua3DF4y vNKuQsTbkMMm75X3KDtPo386c05hOOq91NcL8Xg9h8Q3ljcAz20blSMhhyMEd+lL 4d8XJcRrbXzHcowrk5I9j6j9R70EnbyMu7cv3T2pQdvkOO0oP61XPKh1PBAIwetW cF7dSo5DZoAep/tBnkjVVt0VpGBPzKT/AAkdx1INcfeRYncDqrHFdIqs0oe2BVs4 dAeQD1x6r7dqxryDMhJGDWVG6TUtzqxThJqUHpb+rjLAbpkGea77RofN0ooGw20b WHY881wtsmyeJifm3YIr0Lw+B5GPb+tanKYviS2M3gm9RyGdYdxIGOQQf6V4tFbC S8RQCWbIxj1Fe46qCUvLYnMdxZyoB6OmT+oP6V4lcCSECSNirAZDDsaym7SRtTV4 tHPT2xihCMoMjfMH7gelU7e3d3yG24PWt6/iDW1rIrqzBCHUdRyetULZMl8etapm TRv6QwdTEzbnTjNbgurfTAtxcSCOPONx71kadEyXBKKAWQcnoKk8S20jaMHMzOUk U7cACkwH+IPEWlXllGbZ2eSJ+Djbn8+ayJ9btNUskgcMhjfJVuQ3vWDhiyhkyPpU 62cb/OgKt2xSk1azKincviS0hOUiGf8Adp51JchVRRng96ZDYFuSv51cTTYsDcor kk4LfU6EpPYmXxPq0UawxzFUX5Vwg6U5tS1i6x5l07A/QCpo7QEAHPtVyK1Gen4V jPE2WhcaXcyltbt8s0ig/wC6KsxaNJcHMs79MEKcA1tw2nTitCG2xjiuWeLl0NPZ oxrXw1aAgshY+9blpo9pERtt0z9Ktxxqn3mVfqamF9YW/Ml1GMehzXP7WpUfVj5Y ou2dmqgYUD6CuisLUEjNcqniXToziNZpj/sJW5oOsajrF2bbTtLw6ruLzPgKPU13 UaU+xlOcV1O3sbaONAeSf6VbmkQIV2rz0wKxZdJ8RLC0r6nZWqquWZYy+APriuGu TrN6zLca1Nsz0iUIDXcqU7WOfmjc67VJIl3GSRF9CWrlbrUrGMENcxk/7PNUBods eZpJ5j3LyGp47C0hx5cEa474rCeBVR+9ItV+XZEf9rWP95/++KKs+Uv91fyoqP7L pd2P6zI6CKzVWWY4KrGGbHfIzipLJWMiyMDjOdorSvjAC8UagLjG7196vWFrGLTI XG8fezzivXucZkavIb25Lwr8qqAXxx9ay38q3kESz77gnnB4A9zXX3Vqh0+aFFCh o2HH0rh7WzRVDc72HBY/nSA1J3a3gUlxvcfIQetZ8esXKSBHYMucHNVLqRriQEMQ FGAD2poYyKrY+deD70wH+INUlWBTHJFCVdSXl5XHtWGuoF7+Nnv2uHPRUh2qqn37 9qua5L/xKSohjllV1K7zwBnv9Kw49RlaHy5Lv5kOPJtEyD6ZNIaOztLoAAknHvVp Ejt51ktGYBvvJ1H4VzkVxutxKgx/eUnlTV+yuJVRnI+Q+vY0KPNoVz8up1sNyjMr OPMXqVNVdQ0yDVIwhIiJOUkxkr7GqyThlWRWB7kCtCKdcI4ONw5H86EgbJ7NHhjV JdrOFAYjo3vWpAnyBwNpI787ar27xkJtIdW6nI4qK+vRazII2ycfMM8fSmSVfEem faIWurZcTp95cY3j/GuClULqcTBgd8WeO3PSvQ5rnzoRJGcjHHPT2NcZroDahauq qoVWztGOc1evKT1N3wu26a7T+9Cf51w8d09reNHGVCO2Oedp74rsfCUmdUkX+9Ew /lXD38SrfzoRyJW/nUDZ0sUgUhCc8ZUnvVy0iV9QhmAw68MPrWLYFr6za3c8xYII +8f8Kv2s0sN1CgVpFJ+Vu/4mkIcbQ291Lc3DllDsIYu3XrWbqFo7M1wwOe9b8sP2 lmlBJKuRtPVfaop5LW50xo0kBkbKgehHHNAGx4SRX0GFyPmVnXOfet9UAArlvD99 Hpem/ZpTvbeW+XpzWodZlkcCCKIL6yFv6CkUbIUU/YKydP1ZplY3KCNg5XCAnpWi t7C3IEh+iH/CgCXYewqhqWVt5COqgN+VWzfRg8JL/wB+2/wqpeXkEkLB1ZVxg5Qg 0XAxlXASQLlxIpB9OaZrMc8bSukhG50mJx2GAVpxu7QSLHslQgZwyt2qXVXO4nGd 8JFNPUTRw+pxXEM0c/zy+RLyqcZAPp9KqeILkWtxZa0reZtQ2/2ccPIGI+5/tZA4 9K09Wu7uKaTyywQH+HqKy72VnWx1aKNZl0/eXiLAMQy4LDPG4en1quZisL4d8Van HDLbGZ9HgRsBpNPlupn7dhtH612Wg32uXeq24gu9TvLAZNxNqGnrbKR22dGJz7Yr lNE+JVhp6mCzt5J3lUNvncQRLyerHr17A10Vh471W/vYYLW202/aRwGjsnmfYvcl ygUfnUN3dykd5J90H/aFZ+ufu9OZ14+bHH0NX7g4gYjqMH9ap60pfSLjjkAH9al7 Fw+JHNWCi4L7ovMAIBHOQMEkj8qt+HtSmfUvsbSl4WDbQ3PQZFM8MSfJK395gP0J qCyxb+MRGowPMYAfUVzp2sz1KlpSqQa2VzgfjVpv2jxLZu3RrUBSOowx/wAa8olS azdfNyVB+WVf6+le7/F62D3elS9DskX9Qf615u1groQ4VgRyCK3PJF8N+MGtitrq JJgP3ZP7temWk8UsKtC6uhGQw6EV4vdaQ9oxe3UyQ9TFnkf7v+FaGh+K20p0SF8w 5w0L9v8ACj0A9UmSPduQ4Pse9Zd1sZxjmnadqlrqcHm27hj1Zc8rUl1GhfcnIxzS uUUhgzq3fdXdeHTjcPc/0riVTDj65Fdr4eIMnHc5/MU0JjNah2LHNk4iusN7hwVP 6NXi9/blAyntkfrXuus25msNRjX73l7l+oHFeO3SC5jaUDhyW/Pmueu7WZ0Yfqjk Y4yCQ3PH5ioobfZcyqM44IrUaDEg4/hpsEQNyfda0hImcbI07eBoxE/Zogadqf77 SJl69D+tbNna+bp1vxzsZfyNQJpxubG6hAUS5wGY4AFW9jJbnDi2BI47VJHaMG+X g1vQaDNJkmTGDjAH9asXOhfZLP7RvMhDAMueg9a5uWozfngjJgjZV+cjOfpVlTEv 3nH4VR1O31K1lt1t4Um84EgRoWIAI6/nUlzp95eQNFakpOCD1x9al4Ry3Y/rCWyN FLiIHCo7n2WrkP2qT/VWEh924qx4Ys7nTtMMF0oMpctkc8cd66BQT1oWBp9dSXiJ dDEjs9WkH3YIR7nJqwujXj/67UWHtGuK2VSnrGO+cVrHC0Y7RIdWb6mQvh+0HLvN Kf8Aaep49Ns4cbLaP6kZrdtreByAwz9TS3+kyW6i4jBaE9f9mtlFLZEczZjMPKG5 UAA9Bin6NrF1pV1LcW5AkZTGCe2ep/AVunQLmfRXvVUBC21MnGfU0zS/B13dwNPI VggjzuZ1PzY64/HA/CmJk51TVtRgkmlnIWc/MmeMDoMVRYSA4L5+grZuYQihANqK MCs2TaDgUwKjbu5qNmbHU1ZKluxppiHegCrk+poq15KeoooA6PUZ/wDRAUIJZeB+ Fb+kMV0e3MhA2pySawkjSeNyw5QgLk9RVfUYNQuYkhhkYwj+D7o+tWQaWqeJ4ISY bMefMeN38I/xrAdJFsU3ja+S3FT2mnLafvmZZZO2OgqWa7jUMGMeeo2igDJbJVXw OeDSIpJyAcVYN00pOACAc4ApzLJJETHGQ/cYyDTA5/xPEy6LO23IXaSvtkVx9tNt QRlwoccRw8E/U16FJZ/2jmyn3FXU5TpnHOP0o1fwRZ6jpEY0pEtpwysrdOO4P+e1 Y1K0YNRl1NIwcldHP6PdSRAlGjjAIUxqd20HoCe9dEEKohmmhgt3Hys5xkjnA9eP esLUtLfwwLUTFfKnbbvjTlTxy31pdQtJb25KO0syqgwF+6Djv71tCppeLIlC7syM DUILx1SaZIg/yZzkj2H4132h3CtFE1+TuztZh2Hv+NcvZ2s21VkaTzPIXl+SOoxU Wk3V5ZX0sEttIY0bLhU+6c8EntQ31BLoelvpEU7yzLJGkKtgFBzVO90V/sokhn3l VLYx37/jWJZ+IURyIWLwONrDPLEdTjsf51oNr81ujDcHjkG3n+f1pqTe2yJ5VH1Z Uje4sh/pEbCGQ4JPr/jWZrG9Lu1Y4IyRWsmtMwEcsuckfIyAhuMde3apr6a2uhBK 1jLOUkG8RHG0Edf51TloFin4c+XXovl27lYfXiuW1m1K61eADjzm/nXrFjpdhL9m u7VjiNSFDdRXnviNVi8Q3iYxiQn86zQ7FLRUKX6k/wASla2UVbaSQE7R1HPvWHHP 5MquP4TmtmeeBrqHzZQqSLgnr9KJK4ItM/k6lKeSrkbsfTrVaW3jguJniBUMobGT jPNTXTILxlz94Dn8KrxzRNO6SylRgKT1x1z/AEoGL9vlmYCOEEhcnbkHgc9KmXVX aGNOhGcnn/Go4PskEodZVyOh3Hn9Kkjt9OY581P+/v8A9agCwsz72eEqGcfN1FWX uJXA5/nn9DUccGnrhhOvTp54/wAKl+zWZ6XJ/Cdf8KNAIpJZAhI5bHHzN/jUsFwZ /OjkK5CqRk8+9Bsrdul0/wCE0Zpv9n29s5u2kmkCKSVyhyMexpSSaBFaJyoAADuG 2/NzgZ5rVuypkjIGVaEgVzUiokssjZKAEgnvmt14IrS1jaJFDeUQdvTOKAOR1S8N veuPJLAgHOccYrn9VgS9sUkggkmt0mV7iJDkyIM5GB1AOCR3AroL5muZlZrdg+zl T1HasXUoC2imK2SUFpgJooDh2j3fMF98VRKLXhbxxpVnLJBHC15O4IjghCqqqMYy zEKveusX4gTx3EVv/ZtixlcKltbakk05z32ICP1rhvDOp+D9KaVtVay+zKzKkc0A Z+nTaRnPFdhb/ETwxpi5sNHliib7rRQxRF89gudx/Kpe5S2PQJxut5OOdpqG/XzN NnHrGTUkEwu7NJgjoJY9wSRcMMjoR2NEy77FwO8R/lSGcFoF+6anFbZHluxOMdwp FWbhjD42hYdDLH+oArJtSLDV4rmZSI1l5YDPFXtUuoZPEdpc28qyIfLO5f8Aerz+ e0LPoz35QvW5ktHFjfi2uLLS5sjiV0/MD/CvM0kTHJFenfGeFj4OgnQkNFdqcj0I YV4lHqsioBIm4juODXeeAbrywgZbH5Vl3ukW2ofvoHEc46MB19iKI7s3CBo0ZR3B NPRm3Fl3A9+KQGfZXNzot2MlobgHj+649jXoWheIbTVAIZgIbnGNrfdb6HtXGXEa 3EZSWJWB9T3rKaG4sTvVmeNeQwPzL9fUUbjPX3tGRvu4roNAJS8VcdlNeZ+G/HDK Y7TUj5sQ4WQfeUf1+n5V6RpU8E99BPazpJC68MhyDyKEgZ1JjVr10YZVoxkV5BNp pt5rq1YcwTyR/gCcfpivY5Bt1CM/3kIrzvW4PK8W6nGRxLsnX8Vwf5Cs60bxNKLt I4d9NJkX1O6s82xhnTjrkV2YtsMMpxvOCfpWXqVpsmjYL/HUJWaNJO6Zf0SPNhAG /vstV9Uiks5jLH905DKehrS0iNktU/urKS3tkVb1O0E9ueM8VutjnOYs5cgVoyRi e0eL+9wfeseIG3lMbfwmte3lyBimBV0g5iCt99CVqDyhDrb47tn86topt9YmTGFk AcU69j/02KQcbl5P0oEaUhy5pF9acsCFUZpHYkA8mrKLGvYUDIlz6E1PGGP8NTKy +gp25PXFAEsSqvzSAADvXRaJf2Mk6WpMs4l+TZs45+tcwZlQctxSW2qNp14s0BKN 034Bxng496APV4rW3EawrEvkwjainke/+frWX4h1L7DDHbwbQ55IxkAdqm/4SDS4 LfCXIkKJnC8kn0+tcPfapPd3LzMBuY5+lMQs0ks7FpX69qrsAOlQPNM38WKiPmHq xpDJ2qNkJGMioWRz3P51csrSa4lSKKJpJW6KOpoAg8h6K3v+Ef1b/nzb/vsf40U7 BcnjdIkUY8xjwcHionlOMSufZQetUjOzHCfKPWpo038MMds9c1RBDOtxKhKsFUdd vQUQ6ZHwXYnP4VoBkijCkE5OOBTGAmPyuuMdDTArjS0QDy2Ix60GCeHnaceq1LmW Eck/0pyXn94Z9xQBCj7rqFmADZIzjnpV+BBC0jfNlmz14APoKytbdJtGuvLLCQRM VKj5gcdq4Lw7471WG8gsLqL7bFIdqEnEi/j0P41yYilKbvE3pTSVmdZ46ezutAuo JbhY54NsyZPOc8Ae55GKwvD9xPPp3lRyeUyjyhg4YHqMj/GsDWdZs77Xbp761uEi R/3axvho29T7+1dR4b8PWelxHXLuWfYyb0jmXHGerep6YFOklQhqTN88tDXy+g6c +oajcF3UYijY9SfWqXhnXbnV78RiOALM2LtegZe2PftWFf6vP4k1UlLT7TaqQBCS eBnrkdCfWptIt5YfE0H9lzLGpBXkBinHRq1hFt809/60JbS0R3WqaVZLtvFQoiH9 4Ixjj1x6iss3EUyyJERLDw0b4x82elRX2ozvDJY2bu6FyrOSM/7TE/rgetVHcxJD arwCwJkP8POScd63vbXoRbmdluPkWWQExROxHYKTS29/qekyxzRB4ldwrb14PPvS StMH/cySCLGXbccDtVKVZHmhDMTlx1PSnfQVtdDtrHUpzqkMkrs3mSLlQOGJ4z+A rnfGDBfE1y2eu0/pWlLPJb3lpGg2gFN351jeP8xeImION8Sn+dZgZXm9s9av5eXS RtA+RwdwzmucgnLFsnoOma1rW6MWmTOGypBPXuMcU2NGnrEz/a7NQSBIgBYdjTNM l82/eCZfmb5T/tNn+tV9VuP9DsrkIWGAeO3Ip1hKTfbkfEhkkIP0x/jUjLeoB7LU jAwZEJBXPoe/51H5rsd0Akcj+8oFVZdRudTImvJN/kEqDtGcZ6HFVzPKXMpf7x4B BAxRcLG6j+fbyzL0aPOPQhhmutikXyyWRSDs/hHda89t9VvLd38toiG6ggdTWjH4 lvtgiMETLwMg8nH40XFY7xYoHTJhiP1QVlaTBAl3qI8mPcHyp2j5evT0rCg8YSxc S2gw3T5iOPXpUtn4khjvJZWgfE57H7v1oDUZqcttb30sZhJ8zBUBQcHJ46j0q/Je BfD/ANphViq5+UjBAzg1RvkEmvSFowRGu7J9T0q1Y3Cvp88LsmQ7AoepUj0oGZbN E1urSDLiLcwH8S5xwfXmsfWUNxps8ukkmWM9V5b6getX4RjS7ZACwKtuA6/erFkM 1kL0WED+c2XjWTn5scfrWiatYhp3IvC0nhnTtQnl1GazNr5hLSX6hpGOD94MM7un FdfB488DacRPp+mKQORNb2aJk+xOCfwrjtAt9Cj1trnUri2uA+17mXUQN4bjcGVv u9+Pau0j8Z/DXSp8239n+aP+WlrZg4/4Fis2WjvbG7S/sYbuNJESZQ4WVdrAH1Ha nKf3CqR2xVbSNWtNb06O/sWdreT7pdCpP4GrcX3CPQn+dIZ5vMsXnvGsphkDEHP3 W+tMayaJhI8JCggiWLlT+Fdxd+HrW5U4AyezjIH0PUVjXPhy8tlY20jqMEYB3L/j +lcc6Dvc9eljY2Sbs/P/ADG/FKI3Hw8uyq7trxP/AOPD/GvnpLSQ/wAJr6X8UQi4 8C3Ub4z5Ck/UEV4z9jRT0FdZ5L3OVitJg2VyKvx+cifNHnHcf4VtfZ1A6UeSB2os IxT5si/JGevcYqCa0uin7sDcTW95IFWLCAy3qIACWyKLAea6tbXemSRtnaJc8Y4z XqfwuiH9jnUGlked5CrZbgYx0H9a5z4k6etvYWMg5YSkE/Uf/WroPhU+7w1Mp/hn I/SmB7bN/r7Z+xrh/F1v5Pia1uOiyDym/EZH6r+tdtJzb2j/AO7/ACrmvHMJZfMU ZdIxIvrlWzUTV0XB2ZhfZ96pnt0rO1m1ARXx0YH9a37fD8/wsMqfUEVT1qPNkxHb ms9kash0uE/ZJdoBw6Ej26VcaPbmIjj+H/Cn6JH+6uFI6oD+VW7iJZY/MTgE/ka1 MDhNdtGgkEyDvg1DayL0JJNdRqVqLmzcEc1xKrJHdPCcgqcdccUwNnUDg2l0B0Ox voafcYfyz3BqPyzcaTPBkbwu5ee/Wsq00gSanb6rDOUQRYaIkncT/KgRdg15Jdab S12lo4t+4HPfBB9611mkPoPwrFtfD9lZ6rNqUfmG4lYlgW4GfauhtSg5kRR+NADQ 8h7n8Kkjgmkb5Vdj9KuJeW0fXYKlXWbRD/Fn/ZFAEtnpnmusN0UiD9C7YI963bjw M3l26RSb3U5kc8DPbH0rEj1+N5I5FtvMaFg4L9PxrvrjXLW10s3IlEr7flAH3mPa gDmdQ0uy00/ZoXlkcDLnjrWTJAq5yce1RXN/qF1K7kkFjk4WqjxXTn5mb8aAJH2g 8VXm8x0KROEY/wAXpR9id2AMnJ9TUsVl5DHLBqBkawNGilp2cjqTXS6VrumaPb/u 0nnnYfNJ5YX8ASelYhhV/vE49KkSK1T74J+poWgHSf8ACdxf8+dx/wB9r/hRWBu0 3+4P++qKdwLcdrhyxII7cVZKjyyq8e9V5b6CFF3GTn+HZkip43WX/VNu4z90itOV 2uZ8yvYFBJyx5qoyGM5GSvp6Vf8AInIO1ee3NQvFMpw8LKaQyFZWUZDHb6dad50R PMOM/wAS9aYyMpJ2sB9Kh3LJIE3fN6CgB97sWwlyQwcfxcV5X4ej+2eJC0ABSEGT cBjA6cD0ya9O1ArJGY+qgYxXM+E9C+xy3EqIGt1X55QQTM+eFX/ZH6n6VEpKKuxp XdkWfDXgy3uLmfWNUjZ3M7NHE/CnB6n1p3iS6k1eU2cRYWoOPl6yH/Cm+KPFy2yi 2ibYGbyzt5OPb6frVnRYDGr6hc58mJdwz/P6ntWNKEpP2k/l5FTkkuVD9L0638Na MECM13O2AD2zxn8Ogqa3tLfSrAxRoqXd4zLHlssSevT0FWbHUpJ7+GW+t2IlP7s4 4RfU1WheC/8AG8s+ojy7G2hJtZUk+THTJI45549hW0tVZAotWbK9zbCxgl8reXc4 GScDuT61mwrNHcRJOw3yjLpu+6O314/nVzUdUX7RM6TB4lUmLb6FhyfXAqKwghnZ 54x5qkE7h3Puc5xjmrS90m+pdaON7xSgkVT7/kCKqX8RsriFG6lxgVSXUHGu2dnH OyTyyKuAARgkdR2PFaHig/6X5xKh0XnHTr6U73ZKVkackgm1EydQGGPwqj8Sl26x bSdng/kafpZ32288lV/Wl+JCF20qX+9CR/KpYzgVyrHB7Vsac6rZEv2k2/QNgVkL EwPPSrtsrPp1+oPzBQR9aARq3Mbf8I/agkkxhkbnrj/9VR6FcK97Yny8M+/5snue mKtW8on0OGRh/wAtMHPYkVmachtNVtlwdqzMFz2Bwf8AGkM1Z7JESaNTFteY7ypI IGTwTUa25MhRADgohEc34nr61Z1CYH7SoZS6uSAq8j/e45HNFuFe7ZZDCI+G3fdP K8Dj1zURG2V1EqqH2XHR3yCG9qlt4PtMhgjkVZDGABKgXPcjJ71KXLQqn2bgRFP3 R4OD0/xqteSfOdgcsyjaW7Hg8e1XYVyK5s/Mv1geWOHBZckYHA61es5BJBE74dmx kh8Eke1UEBkljMyhpo+Hjf8A5aL7H1xW74cs7WaO3zGCBMcqe/B6/Tikxo6C4u4D OR5ShiF5PfIpVvmfTLuKS2iCr0IIORtHPt0rC1smKSGSM7SFxwcdKNKuZ5rG8Ers QVyNxyQBxTQmUIb5wtkixZErFDg5AzWXNeG6lupVO+WEny22kAjOME9+e9SqJzDC sSxkiTjLYznd/wDWqve+Zpvh+B3SSRptwVh91SCeD+VUnoLqZ+mS+GxJb6hrt1Dc Xx/4+vt4zs5Hyqh4AHIGK7GHxP8ADuA+fZ6HBKqn/XRWCBR+LYrz7Tn0qwmtLnV7 fE0obzp7tN6Oe208jA44HSvQH8XfDuwkU2ujRXk3Y2mmbv1IqWNHe6DrNnr2kx31 gkqW7EqqyR7CMeg9PpWgg5bB/irJ8Pa8mu2bTxaZe2MKkBBdReXvH+yPStRWxI4O eoOfwpDJgaUHmmAinjpQBR12IT6DfxkZzA/54zXipTNe5XcYlsp4/wC9Gy/pXjHl igCkYieAKTyG9aveUBRsFAGcYMHqam09NmpQN/tYqVgRJt2HGM7u30pIRsuom9HB /WgDN+J8Ibw6j/3J1P8AMUnwilzp2ow/3ZVb8xWj8RofM8I3R7oVb/x4Vg/CCXF3 qMOeqK360ID34Fn0e0cY425zWd4stppRbyQkEhSCh6N0/KtCybdoEf8As8frWT44 1pNE02xu5E3QtN5cn+yCM5/Skxo5nSJikIt5lZZbdjEVI5wPun8iKsaoIpbGVEkV iYzwDyK5XxN4mtPOFxpV6sd2yLktEWGB0B+oyPyrLh8Y2yQq7Wjm5O4SbT8vIA4J 57VEldFqVtzvvDETx2qwuQW8gjPrT/D8sEgv7Dz/ADLuC4kd4uSfLLZH5ZrhbX4h z2QQ2+nxMyqVPmOcfpVCDxjqVtqVxqFnFbW9zcDbI6oWyPxJ9KrUlW1ueo3FuEgl Y/dGTn2rgfEtqyzJNAGxIRuZRkqvrjvW34E1XUvEE+rLf3RmWG2MwTaBnnmpdW0k yy20ojyyAjg4yrDB/p+VDEc9o+nGO1jujcSO7ryOgqe1VYHlgJwAeD04NTWk629q sQRjtyv61WvLGLVA8UkXDoQT0K+496YieSSCGWC3aUK8z7Y9zZJOP/rVpxaYT9+Q D9axYtGtJ722MgZ7iwULG5b9T69K3gk7fxkfQUAWYdJtjjfOa07PTNFjfN26sncm TGPwrF+yyv1Zz+NKdGuHXf5bbR3NAHpOkaHpbaUBEsE8TvuEqKBuAPAJrM1vWLGC QWUKFlgyuFHGe9avhF0Twvahiq7NynJx/Ea42SGxE8plv4E+duC4PemAyXUmkPEZ AquZpG/gFSvPpsZwlz5h/wBiMmq51SxU4PmgepSlYBf3reg/CgRynqxq3aPb3wJt pFcjqOhH4Vej092PSgZj/ZnbqzfnTl015DhVLGupttIU4LDNbdrpkaAfKKBHA/2J cf8APM0V6T9ij/uiiiwXPPL7T5AIsTLsnkARQeTg9M1Ylhk0e9iW3uBJ57ENA8oD L759M/zpkEK2hkuJpPtcoBEcaEDH0BOM1Bp8EtxcXt9JPZzW93+6Mu/BCjtwOCB/ KteZrQz5Fe50JSNXRpZJEbqBuzj8ax79pGlkIYy71P7s4/AZ/KsmfxG1/r9nYWW9 UjJjcsQQ+OMjH0rbn0iF9NZRfS29x5nmAREZbnpg9RThK2opw5tCvolxeTXUcqxv HC0ePKlBDOeOQO9X9Tju0a4n3KkSx8BEBK/7X4c1m61qGs+GtNjnS20+aO3i2KZJ HDE4/nx+NVPD3i8a7pUlzfzW6SMCrRA7VRfx/rSk+YumlBpmXBqz/bmS6n/c9NzR jOM8Hirep3UGlrBpekj/AEycbIYQeFz1dj2JycVl31m8k/kIdxHCE9Np561zEeo3 Vn4rvJViMl4FZUy2QjHA3flmuOMXN2lsj1cfCnDlnT+0dxHpGk6fMiNaLfajJtiY yc5bOTt9AMVo61fWt/PHpsEiRrG4WUKOC+On0FVNHtJtP0CTU7g+ZqVwv7kSY3Iv Td/ntUsPhwpbrexSqt4m2VppMkBc5Ix7j+ldS0V2eU9WT67cJpehrZtMwmuFCnPL lAOg9z/WqEIM2lo0qbRIoxGeiL2plyy6nrwnIjkl5Ugg7ol7jnp2/OtKWITRmMDC 424HYVlHV3NnZRscdooi1S9ntiFnjjiwwxjkn9Dwam/4RSbRLoapY3zR2aNm4tmb kL/snv8AQ1vaH4fh0mSdoneR7h9zM+Cfpn8aseJLWW40aW2h2+ZJj5S23cByQPfi tDLqcLo6RN45tXMxZhIXAbqMAn+lbmuSF5bhSdykYz+FYvhWwMesLdXCyCSPztu/ qBtAA9+WNW9Yd2nm2Z3HtVRV2Deh0mjEHRonJ+ZgFP4f5Fafiqx+32GkHcAAhBJP sKytAXOgwDGGXk1e8YOyeFdNmViCkm3j6GkxHKy6Fcp8wUEYz8pB4zjNMFkyrKoU pvUKcf3hVM6rOrBt5JA/CnWmoSz3yKSMnnnpSAtWun5sJHkZvMQjo2AR06VNbwZu 43ZudykE98f/AFjVawuZPIvFY52HPHoDTG1AxzoIiGQkMeOme1Aye9ldby5j3YWQ g498CiC4kdFLbGkCmM59fXP04qPUjtuy5B5UGqUUvmFmQnB4IzSsBrKEEhCxOFLc bGzhWH881Yt44bhgtxK0fycb8gAjoMisxLqWMlh97oRip4rmUAHrx69T3pgPnQSy xmH77c7ifT1rR0a7ubJtzIv7mVsnrk/TvVZXVDGx6AYYH3HWtqCO1jsUV1Tcp7tz zx2/Ckxoq6vc/a7GGZVKnecin6OWcPH03QEYP51OILR9PUSyDaDyc4waLEWyMvlX ALAFcZByP500xM5eCa6jjwAH2Op2jgg7v/r1dn8i98HhHjZZ8ybHbnDK3/16o3ED ILxY5ixUZyeMEMOePak0dkvprqwubd9sUrSxOJAchsDGP89aYGNYjTtMWC8123kL u5MU8oLRBe2zsD65Ga9NHxN0a3t4VtbPVL6TYoAtbJ8dPUgV53dR22j38t9qNobi NJcwTGRT5aD+EIxwOe465rvdI+KFhLp0a2ul6tcyRoAVSEKPzJxSA6nw/r8+vxyy y6LqGnRrjY14oUyfQda114mYewrF0PxBe6xcMJ9FksYAuVknuY2Zj6bVJNbrKRNn B+7/AFpDFwCeRThx3NIOvNLnmgB3ODxmvG5o9tzKuMYcj9a9kB5rybUojHqt2pGM TN/OgCjtpMVKRzinBPXrQBXMXGTVZvlfPoc1osvFUpF5NAE3jWEz+EtQHH+pLflz XC/CeTZ4kljzw8Br0bW4vP8ADFymPvWrDH/Aa8r+GE3l+MIB/fjZf0oQH0npz50Z 19C3+NXbRINQmltLqKOaPZ9yRAyn86y9Mb/iXzr7n+VVtIvZY/Ha25kPlTQ5Cnpn bn+lAHjPjrTLbSfF1/aWkKwwI+UjXoufSubC9K7T4jy291461BopA6q21ivIyOor mY4o/wC5n6miwFQLUkfWr6Rpn7i/lVlAo6KB+FFgN34bXS2niC8SVwkc9jKm5jtG eCP5V297qOltZJuv4BIE4AfJzXmGeKbv7UcoXOiW+s49xZySWJ4FZ/8AbVyLosBE sQPEeMkj3NZ/Jo2jANPlQrm6viBVG5bRA5HzNnrSHxJdH7scSfhmsHd83NO3U7IL mwfEepA/Jc7P91QKjfWNRnH729nYHsXNZinPapN3Y0WEXUuJW+UyOR6bjVuAFm4B JHpVWJY4IhLLzkFgnsO59qsxXsclrFP9rgiSRWIjlJjPBx0ouOxrgyRwghGAB+8V NRXUqlgAOcdfWqcet2w/cxSbWYEg29znceONrHB7/lSy3MUpCPxIQGDKMZHuv8Jp OSWrGk3sOtbqS1u1nhYrIpyMd/avTNOeeeKCdpEZZFDFBjK/UV5bd6jY6T9lmjfz C5IctyB6c9q29O8VWzTJtuArN0BNZSqX1RvCj/Mz16CBQobiqs3iHRrabyJdRtlk 9N9cs+pnU9NlshdyQNKpUOvUV454j07WNBuxFfM09uxJiuOqt/gfaiNS+gp0nHfY +kP7d0r/AKCNt/39FFfK/wDaE/8Az0/U0VV2ZaHZXd2t9E6opiV+ozkA+1VtOmvr MC2wzLGThT9whhjOKhiZt/lhhycGtQXDeWAxVgo28jpWrRJDYae0U7yCdomjXfFI OzdcVr3vj+TR7O1aexF1IgZN5OGGehBxwaSQW50yJIjuk+aSQjvgVz95FBexmKX7 jfoaLCK2ganqet3tpG1410iXSsbOWQsdoOSVB4IAzWt4h8UafLZ6hp9nZI0cwKo0 aCMwsG53ADuf5VzaeHL5NS+0W3mW8BBaOdTt8s1a8M6JdLqlzcXE7L5aOQ45Epx3 9qEmO6Oq069u9FsYYrkLK0kKqsjJ175z3rBto93ia8vbhP8AR0bzZCR97I4A/wA9 q6CPxFDPB9n1BUXsJAPl/Edq5bXtQdZTZRxFIlw5aPB8wY65zz0oatK99DZSU6XL b3k/wO20oSa/cm/uS3lrhY0HQjsB9en0rf1+++yx2+nxsDIx8yYjsBzj+lcJoXjy LT7aFF09SkS5wWwcnvSRazNqOp3V46tJ5wClQD8q56ZqJXasZRsnqdXo1rHBA1w7 BppvmY5z/n/61aIVPvcbjxWEviS3t0WP7JIuBgAelSR+KLNGilltpwoODgZpobd2 dLZW7GR94PycY9K5/wAXq5iTyniLxAt5TD5znjKntj+tadh4v09onOy4KsxJynSs jX9TsNWs4liMqkSFixXBH0/WhiW5maI8t1NI8xJZY9qs64bqMg+/vTL2yJu5dwwe KtaVcRQec8k6tuAILJnPPemTX0E1ySj8MTge3amnqJo1tHh2adtBzg4qz4tgL+BY yOsc4/mf8ag0ZswkHgBs4NbWrAS+ELhMAgSeme4oEePiFycdDUUKlZ0kJOMHOK3j bD7R8vQcEUkFgm/2UN/9akMy7OS7gaQQqrCQEZY9BVm3klicueSeJAwz+NOeF1kK gDAHHFTyFoArFA5cbufxFABqbbmibGQV7VmiN0JCMuPU8Vry6lDPAsTWEMJXhWjB yP1qFYUnJCOoz971NAEMET3G53b5RyWxjJq9aorXohdcodv/ANeonTO1E4QHt3q/ b25+1ROPQUAUZpioeIjO1z9cDtT48u8YLAsy52o2fpn9eKtT22y/kOMjexwaqRWb liyqQpbt60hon84SWjqMjHJH40lk+y+tMHByc/lV22098PGUJZgeahFl5d3bmQHh +MUXBlO602WS/v0WYgSo6rz0Ociq3he5Bvz5kELv5ZV3DZbPGMj8625mht9Rmcvh G+bJHTK9f0rL0mO4g8WXEcUO+1di3zoqhcjsQefyqnsSjK8WwxadqX9qzi3lV2Cw pK+GjwATtByDn86uaf4j1O8uo3Tw/KEZsqkpCgntyRwKg8bi3j1MSWKG41DyQHjM YMcceTyHJ+Uk56elW7Z/EMjwC+1OxsPtAXY8cBlIP8PU4pPaw1uSpqmpsjPc2lvF HxhUkyxPTsMVrQ397bTO6z3K/uSY0ilIy3T+dRaboF6l+8uo6n9qjTJRWVIwzcYO OprRdIIgXeT7h6MMY/HpXTz+78jPqegaTK0+l28juzsV5ZjknnvV09ax/DUm7Q4C eeSP1rXJGen61ymovQZrzDXePEF4v/TTP516flcHrXifxH8Trofiy5gyis6pIDt3 Egr6dulIDUCKo96Q15wnxDy2HmdR6mEYrasPF32tcoYJgOpTII+oouB1hHFU5R8x rNbxG0fzSW2U7srdPwqeLVLS9J8mUFu6ng/lRcDopEE2iheu6LH6V4v4Cf7P4208 HP8ArCn9K9osvn0qPvwR+teI6KTaeO7ccDZfFf8Ax6mgPpOymEcMyk8HFcr4i1WX SNRXUbc/vYrYlT77SM/rW7JOsMTl2Cg4wTXIeKZUuIGCHOIHUn9aAPOd5dizEljy Se5qzF0qovOKvWcRnmESk7m6YUtn8qoRIODUqGtCPQLpsfJKf+AAfzNXYvDM5+8p H1kUfyzRcDF7e1AxmuttfCULhjPdW8eOxdjn8gKvjwtoqIC16Nw6hICR+ZNK4Hm+ qakunwBgN0jnCiq2n6VrutvuVzGCu5d3H4Yq78QrG2g1SwisHaSNV/eMUCgEnjpW pputQ6YUjnS5Zsf8s04rKrOSXum9KEW/eK1vpOrWNqx1G3YKrBVkByDmpRZTk8qF /wB5wP610t5rUE0b6c1tcuZod4bblcEZGaJvENhZQqxggiPZRGM0UqjktRVqcYu0 TCh06ZyArJn2Jb+QNX08O3TrvO8L3IhfGPqQKe/jh0P7mHI7EYP6VG3ivU7tcGQB COQOK05jKxl6y9zNua0UkBsnZkcDgLx24/WsCLxHLPeRm7EKNFlQggBBJ9QT7fhX b2d3agFp2jUnqvTP9KJtL0C83PGkcUh6uijI9/ekpDscr/b16LlItPiTzlyCq2qc c1asr61nu3/tG7CTscspXqfwpmoWd7pt6vl4KYwJVHBHrkVjzwLbtEzRF9j+YzDk k5qZJSKjJx1R2U0cMkQWKe2nt3IzG3Gcema6L+zbfVYIJmhjWeMBT8o5HpXmTXnm xMIowCcnYRwe4rsvCusARmzFwSjr+7Zzloye2e/NZyjZHRCrd2kaKXtxpOqvaMGN vxtZv4c9q7rTbm0vbQwTwxzxSDDo6hga87e1ie8ucXMhZc+auSBx1OD2z3rR0y6k t5PIiZnJ+6R3qlFbmU5u/LfQ6v8A4Qvwb/0CY/8Av83+NFUPtd//AM87f8x/jRVG ZyUdhod1/wAemqmOQ/dEoxzU0/h+9Qs6HzlPUxnP6UyPxD4e3rt0kBM5G2GtNde0 OVsxeZA/UkFk59+1b3RnqY8Uw0u6+8X3x7XBG0jPY59KEu4Uj3W9vCbiNf4xkEDv 9a6cyW17B+9WO5iI4LYY/mKz5NAtGkL2U7QuQRsbkfn1piOdkvZb5mlu52KLwE6f N2AFLpuoG1u8PzE/yuDUOoaTeafKfPiYxdVkHIP41QMmMls8dKLtDsmb2v6KltNJ KrqluyBwOvJ7CuYginEU7qd7QHei+3cV0+p6kNT0K3cYE0RKyKv93j/AVyr35sZ/ MUblxh19RSnFS0ZpRqOnJSRqRWMGux27QOY2ZhjYufqMV1nhqzjtzc27rkxuU5HN choGsR6Zq8N7bSq1vOcCNuCjDqK7TS7wXWq3c20J5jbiB61hS928Tvx9qijWS8n6 /wDDG4mmQXUn7qFGk6Mx6LWffC0SRbSIB1TO98cFvb6Vaub0wwukLYZhtbHYdTWU ypsWRCfm6g9jWp5hs29tbQ6ITsG5gefrWYgSN0AjVkkx8p7GrEhaa3+yR8yD5gvr TYLOYxssgKmM7vm7DvQBaFrblJI/JAJXHGOKrW+lQCQHy1KhT83HNTuA2mPKpIHP I9qpWDGNHfcRyAKANW3gSBfkHAq9dfP4V1IDqq7h+QqqjiVTjAPfHerkXz6NqUf/ AEyJ/Q0mM89hkjjYDBdmPPOB06fnUf2jYZSoxkHAFVmJ+VgDk9aY7+XIckjABGaA JBO/2h1cDA/OrEV3bsAkik4UhKyp7g/apdx+Zj/OollKTKx9iBSGbyW8E7/unU8Z JBxj86Z9h6MOV7EiskZKPJuIw3apra8vQcxsxGeF60WYGkEMb98DpirMV1sZCTkj jHSs+LUjtdZYByeXUYwf5VbjltZsASbc9d4/wpX7gW5rpZbjzQANx6daWCVFhB7h vyqm8KlXaMnah+92+tVkDz7Io8sxDthepwO3rRdAdNBqMEUAZ5xuUkAHk1mXmtxJ KJLf52DfdrnlubhQZEkZCOGwcd+OKZNdM8yQyjeXTcrgAMDz+nrSba6DNzVtQc3S EWySKYN5Lcg8EdPwrFmlk1Y295HbRRXdq4RzGpQtGRwOvQc0WtywnEEkwcrlU28g dcjPpWDbX01hfCMEuof35Xt+VaLUk1fFst7PEqva24TBIuChYxD0yvPPvxWXp8fh 6EQPd6rcXjYzNEXZQvHIGOf1rS8WNm0heS6McTA/uAWUzHjA+Xnj0qlo9zeQW1o9 p4ehjXcEWaQgGUnI5zzS2Dc6awGhX0sSWmmTxu64R1jdyF9ct71K01vprLpUtpJc yzqXVXk2rk/dyPwqvdXGs6feaXNfR22DceYDG7FgRxjJxxiqt/fS/wBuW19PKD+7 3kr1UK/9Aapz0uJR95Loej/DG6Nz4duFLEmK6ZcZzj5Qa7Q8da8/+GMi/Y9RVFCh pxIMcZBzg/kBXfsScVBT3FJ+WvnL46xBPHMMo/5a2SH8iwr6NBrwT452jf8ACR6X ORw1sy5+jf8A16OoHjnlGnwyS2solhdkcdCK1hpcgg84um0jI5/SmyWSCFZOxH1o uB1uhaius2LZAWdBh0Hr6/Q1RvS1rPvjYqRypFZnh+RrDXLfacLN8je+en61qeJ2 Ed24AwDhh+I5/Wp6jPSfB16dQ8LxSscurujfga8h1LNn46uG6bL7d/49mvR/hhJ5 vhq5XPK3Lfqorzvxkn2fxvfH/pqjj8hVIR7tq53aTI/sGrjb1jJGU9dw/Suwnbz/ AA/v/v24b9BXHTHhTnuP1FAHEKcAVctLqS2lEsQVm/2qpt8sjKezH+dSRtg0xG5L 4j1Jz96NfotRnWtSf/l6I+ij/CssvQrnNAGgdSvm63k3/fRFRtdXDrh7iVh6Fyaz XvkWby1Bd++O1aken3E9osqjBbjFJtIdmUpW/ctxnkHntWta63IumlYVVn+7uCgk Vykupbb9LNeu/EhPb2rTstO23Xmo7x45BHQ1lUjF7m1OclsdpDrVzHoqmZVSQRlN wXHH+NcBev507GR2+Y5wOSavalqjRxC3E0k7qcbmOST7AVraLoEkduLi7jzcOM7f 7g/xpK0Fccm6krHNxSG0IKNL77u1Sya3vz8wDjutdoNBjm++gx6USeG9MhUySW6E qOpFCqoboSOFhurm/YNMSqBsb1OM1YaK80++RllPlbsKB0PsadqgbzMRAIgOVVRj FJJLLcYySYynPsccH860uYtWZ2Wn6hFLapIrEEjDA9AfTFbLWemanZCRraNjjaRj GDXA6bcGEorvgScf8CrrNPvFiYxno4ww9/Wp2GYGoeGzaGR9Pcsmc+Wx6ew96xrO Yx3/ANptwy7ZNksZ7c5rsprloLsgnKk8g+lZGraeVvEvrMA7yBKo7+hov3Hbsdde 6DrNnbwXmn2sdxZXafLPCrPKoYchgSdvcZFUP7I1M6fLP9muIlg+ZnbKnH869Iiv HtNLtbaRsMIF3Cub1jXprix3SMfMlVgB/sZ/wpp3JaszifMu/wC/P/39FFN/cf3X /wC+jRTA7ZLH7gFpJ8vT5QP6U5tOhbIktnw3XIz/AEqo/i+CM83bj6jFWbbxjbPw L6JvZsVqQNPh+F3WS3leHaOAhxTF/tPTMvPCLqPPJjHzY+net+DU7K5CmSMLn+OP kGr4tVdN8TiWM+lGqA4wazuRmidXXujjp7Edqpw61a3puLK505I2Cb2jH8a+oIrQ 8RaLYX9ywjle1vsbVnXpn0YdxXnWsjVdMv449RiNvcxgGKRDlWA7g9x6iqjLuS49 jft/EHhKKTEcLq/cMH/LFQT6r4OuOFgUsemQ1ed3Tz/aZJZTl5GLFgMA5pbZFfe7 tgLjoeaOd32DlO1nfQrW5WFYYkJcNs+bk9iPeum8N3EU94wglDq3yhhXkkh82ZVj ySO/Uk16F4Unk+0wSbNkm0tIvq3HP41Mnd3sbKT9ny3OuvA9tqLKQ+1Txz1FTwxK 7qFOQSD9K27p02JJgYdQRmszzd13tt0Vm+6SBjcTQZEkOnvc6gzZwikcirLmNGky /wC7A2H1Y1auLmLTLDaCTK5xx1z3NUQhuLeJIV3ty5x7f/rpARkltOnhjjbIzxkc dM1UiAWBPfJq4zfZrVLkbsvJkjPUUyeNchlwqkcelMB9vIRIoHGflNaulyebFexn ndCeKxYiI2Lkg7ecD1rT0Fs3br3eJv6UmB5nNJc+Ux8+FE7DcC36VVSRZJmkcs0e MAkZya1JPDEbXEm95vvHgHA61Z/4R63KKgeUbRgc1IzBdop7hwSYySAN3I/PqKSS 3eOU8Egcbh8wH5VcvdAuoyWhImA6DGDWWqvBNK82+N1XOMlWP0qdegyQO5yVBKj7 2OlPW7aOTcMj26U4XcMihXXe5xtL8EfiKWeE4BkV4938Ug3qf+BCnzW3QGxo99bg SJPcJEXfd865BrYtrHTLnWZIZpA8L24dXjYLhs4zxxXEPby5DKu5SesZ3D9ORTFn lR22FgBwSO9NNPYLHZarob6fPbRWl35v2l9ibxt2n3rJ1PTNV0O6huZ4toLgLJC+ QW9OO9VJddvnNuZ5jL5EgdA4wcj3q9rfiyLUdPhieCSORJ0kxncuAefegRTlvLaa 4cypJCSclQOh+lUpdnmRStdhimQAi846/wBa7e2v9J1Msss1tcRFy4V0Ac5Hcnmu U1zS0j1VorSJ1idBIoH8OewNFh3My6ult5baZQzBSMrtxtX0z3OM1jXQg/tgosjb PMOw55KnkVdvGlk08hxKsIYeWu3Ct1ByfUf1rJcYkTcxXBGNrDmlHTQGdb4iVm06 N4Y0LL1mkbaY1I6jkZP41m+GDpNzdRQ3g1vUU5zFbggE9sAf40eJLlJNMtH3Dejg hnHK8dQv8R9qv+H9QkmvIFfVfEBBOP8AQ7MIRx/DgHmqEeg6bpGkMIjB4C1UjON9 4+Ao9fmeuoHg/wANoBjQ7Hj/AKZA1yFha2iXUUz2/jm7dXBH2gsq59xxxXf28Hks 5Ls271J4/M0AJYaXYaaXFjZwWwfG7ykC7setXCD/AHjTU+9ipPyoGNAIP3s1498b oGc6LctnP72Ijt/Ca9i4z1rzD43RZ0HS5QCdt0QT6ZQ/4UmB4qsG4AAZJqw0NzDb qgtZSRkklcDFRQyhHQ85DA10niK8js9PDcbn4H0xmkBi6Rp8+oaiEijXegzvPRD2 /GutbwJqV3bMbsreDHDxkrIv4Hg/Ss7woZbWzt38h3mum35C5Az0z7V3ttrN+tqr R2m6ZZRHLEB90f3vpWE5SvodVOEHHU5z4bW0ljHq9i7bhHMrKw7ggj8OlcR8RYzH 4ynYD70SN+mP6V6lYwS2vi/U2Nu0Md5bx3AU9myQ368/jXm/xRTb4lhf+/bD9Ca2 i7q5zyVnY9b0t/P8K2jdd1ov/oNcfctiHjsAc/jXTeEZRP4L04/9O+38siuVvHVI yjEDIZRz3zVEnJXPy3Uw/wBs/wA6jDYPWn3xxey+5zU1ha2dxEz3WoJbENgIVJJH rUzmoR5n/n+QJXIg3HrTJ5THA7gZIHGK0Lm30qG1Y2+oSTTjG1fLwDVK2liW7iEh GCwyD3pQqqceZJ/NNfmO2tix4f8AD/2uQSTP5Q+8Rn5sfSvRE0i0TTGity6ybflk JyM471i2lvpiX0LPcCNWO4l24HHTNatnpf2eeS6TUsxE555yO4rmlJt3ud0IJK1j yLVEbTtfDgBpopPmHVWI/pXfmew1DR4hp0DRXMoJ2nOF9s9K4TXYVufElwtv9zzD lt2RnJOa6/wvNbW8FxEZAJyBsUr971x710prlVzjaabsZGjWCxa7IdSKqYvuqWyC x967rTp9rNGcFQflPXiuel8PTCB2jKiWZ97HGdvtVvSnnt5JJfs7yWsQ2swODnuV B6j/AOvUS1Vzammnax1W9QAMAE1n6sCYSEJwBk1m3mqiUgxCRI8cSMuMj19ahtp5 LhWcXYkToQO1Z8pv7TocvqTMJmU5BxVO3vgiANnGcGtvWLCT5ZVG7BOfpXL3ETxh iRjmtoPQ5ZqzuXRN5kJ5/iyParMOsTwTiN2zjlc+lY8En7tifoKjvJT5kQHVR1q7 GR3Ul6txDDcqc5GGH+fxq1p1+qXCA4ZVYEbuhFcfpF6RHLAx6HKirtvdbJgCcY/l U2KuevXc0V9cm6iky3lhSobIUkf4Vi6v/BGP4QQPpxUGlamv2FVwOTkketWrjF0d 64PB4zzVqnLlukQ5K9jm/sDf3zRWx9nX0ailYYy28P2Y+b7OrepZc/zq1/YlgwKv aw8/7ArbtbdmVHIAi3bGY9s9/wA6GhUS7sBgDtDDofpWccRGU3DqU4NK5iR+GEjO /S7uezl7BGLIfqp4q/a6vqmiSAagigZ2i4i5ic+jD+E/pW9ZwDdnoKWTTbSPzQ4Z 0m4dGOVNbXZNk0WtPm03WJBcrGPtEf31J5Hv7/Wk8Q+G7HxBpptLmMlR80br95G9 RXEX1pd+GrxNQ02RmtVb7pOfLz/CfVT+leg6NqkWsWMd1BwG4dSeVbuDV26knz14 i0C80PUJLG8TIBzFNjCyL6is2Kwj8lZTdBX6lcgV9JeJ/C9t4k0iSzlVVlPzRSkc xt6186a5oV5p2pNYzxbbhCVOe/vSQENrbGe4Vt3U5BXHWvStBAt5vMdRllGD1J7Z rh/Dmgy3FyGkTcoGBzgfnXbNZPZXKRF2LOO5z+VVbS4m9bHaW1ykkL20xyiZGeuK t6HCkga7wML8iH1PrXN4d3Uxk5lA6d+1dikIs9KSFRgKhH1OOTUAc5qN2L68kVfu rxH+H+NTxTta4CS4O3a2PQ1mRxEyrnIBOfWrNwuVwBy5ApgXNSbFpBEAR82AD6Co lmPlkYzj+VNv51lukRc4iXnPrUKOVIIoAnMg242frWhoBY6ume6MP0rLJGAR0rW0 JgdRRvTigDn9S1YQ3lxBHACySMpZj7+lZ0erSRuTOFZCfXGKl1+PZr16v/TUn865 fXoElS2EudokPb/ZP+FFkRd3OwXV9NkGTe28Z7q8gBqC41LQbgeVLd20xPAVRvP4 Yrl/DaXI1mGGzFqC4I/fou0e5yK1bjVH8Ja+9zq9sktxIpZTGw4yeCAPoRWcnY2S uUdQg0fe32We5DgZ8sW7sMflmsq3uLqByIFnUdweB+Rp+o6nDrWsS6pGZ7SVtpA6 dOhBB4NdN4Z06fWJmN/qKTwoMMrAM+SODuxkD8afS7EYbNcNCLmSxVGzhZY5djH8 BTLe6luEZJLeJ2B4lckMB6cV0EWltrl1cW9k6pbW2djMc5GcAfjyawoJrNGmgka5 V0cruSLK8ccgkGlZSYaoPs8rYTeuwn7oXJP41V1S3jhVNpmGeD5gA59vaty0sDc4 uEbzbNG/eSBSNoHXIP8AnmsnVkF3fM+3Cg9ulN76AvMgtraIIDOHYnhSr7SKW6nW 1urR7Z5i6oVbz33cZ4x6DBqf7qopOQq9D2qvPGjZZmkQBTkogbA96b0VwRTvbie4 sHhQyFPMCqiHKljzg+/HH0rJuIWt7hZmMYYYK8Z/OumsXtYp4rjynbZMqxlkALEn 7xx2wBgduawLq61O31e7NtHbyQpyiXCDBVvuge//ANeojfcGVNU1JjHboWBKNuDp Jn8j1FWbPVo2ulJmvjypzFqJU+/LD9e1ZmvWZtxBOII4xKgdlibIUnt7VXs4hKGX zFUkcCRePrVgev8AhzdLcQSxW3jGUBgf3epRzR/jg9K9Wha4aWMPKu5c+aFXhvp6 da+ffAX2ePxdZWsljprzGRfLlW7khLHPbBKsfY4zXvynGquOORn+VNIVzQU/NUme BUAbDCpA2RSGPNcD8YYw/gqNieUvI8fiGFd7nNcf8U7dJ/AF87oWMDxyqQMkEMBx +BNJgfO4yAKTVLq41CKOOZwQp4AGO1L9qjHAhmP4Af1qI4nnJQEFFJA/CkB2PhnV biOKGOIqyqu3r6dq6DRry7nvriVJrtZHJ/dBQAT/AIV554ahnZZBBKFkU52HuK7z QrrV0kEauiZPJIrnmkmdtKeiubaXV1J4ohW5xn7GwJB77ga4D4rpjUtPkA6xuufx H+NX7rVJ7Xxddgs85EgXIyCMDkCsz4gRyXSafIgLEluM57A1pTeljnq6ybO9+Hkn meB7HnO3cv61w/izK3zJk4ViQPxrqvhdNv8ABoXPMc7jH5GuW8aOE1KfpkE4rYyO eikLpljk5p5NUrGYyRsWXBz0rRtrdrqTapCqOWY9AKBEsEEk0DzAHYnf1PpWebaV 7qMqx3GRec9Oa76PT4o7CO2gIZQvX+9nvXPixeK5MbDBDA8j0pMaNW0YrOMTiMg4 IYjGfXkU/UNTeIXSLM0zLHvkxxhTxnArQTQZHYPsDcjn2qpq2lS6J4ls7xgPKnUR Pjvjt+RrlVpOzOuTlGN0cBYrufKg4brmuz8NWxkvJJwMiNcD6mr2v6RK1usluIxE p3Yxgn8fWrGjxCz0yJTw7De341rNu2pnSinI0ooh5m9nOByVzUF/J9ptZEjbaFQh VHasTVJNRibdZkspOWXpVqwuvtaxDa6uOJDjgD0rPodiaewyLS5DYRxSuZJVyQc9 ieBWfBpd5ZEyfMzFsEJkZHfNdPLH5QXHQdDVi3uFPyuwKmmqljKVE5pp0mla1kmU yx44zjOa5/W7YqN6r8oPNd/eWen3Nu0ckEMik55XkH1+tcnrFiyRsIpnCt/yzf51 /DuKcZK+hnOLS1OOQ/NhT0qOfPmbuwpTuWYrwCDnrRKAU54Oa3OUW3kKT78/lWn5 +NrFgcHH4VjxEBuc5HH1qw0mITxyBzikM7PS7o/Z9uTxzWvDeNGQdxxXH6LdHZ1y Ntb9vcCQhSMZrqoP3bGVVa3N/wDtdvSisnyh/eore7MztDqcFuoRYWeReCGPyg1X tdQu76ecyHESuFiQDA4HJ/M/pUeo2729/JGxUsMZKnIPFWbeJ4oxcFG2/dDY4ziv Njh6cXzJanS6knozXS4KKEXt1pTMZAQ5rOikctk4H4VYJPWtlElyJXVZAyOoZSMM p6EVmaPN/wAIzr4RmI0+8IU5P3T2P4fyNaMccszbUVnY9hTdZ0JptImM8iI6DeiB vmJHaqsTe53anIxXl3xX8PfabNdagJ82AhZR0+Xsa6XSNUm1Hw9E4ceai+XISecj /EU+7hlvba7tL1NttOnlqobk8cnjtSUWO54toWtNDE9vEjmZE3xkDK475rqo7trq O3u5JfNLk+WuRkDuPzrivss2m3l5Y5XdFIY5NwyCuev9a6qbT20jT7acTLKY5AMA YG04/wAKerQrJM7PRFWa5gJ/5Y5JH8v1rW1W8IjkGcDG0fU1QtHhZYruD/WMMOo7 j3FTT26SKPMkd8kkBR61AzOjLI+7GcDjNXrVRLdRsUICDcM+tVnbbbhF5GcDirkk xtbJpHQo+wbQTkZ6cCgDMnk828nkHQtgUimoY/8AVjPUnJqUUATRsA2G+6eDWtpC +VcAnqJAM1jLzWxYZSKInruB/WgDB8URhfEN123EH9K5HXlxZxMM/LMufxBFdt4v TbrrN/eRTXJasjGxBjRZHEseEcZDHcBjH40dCPtGNpski30aruLP8uFIH86oa9uk 1BUHmMWbcxfH0AGOMda7htAj0nSotXucQXONphTlQST0BOQcVzuo6TdQacurzbVt JTlWbggZwOPwNZtJyTN07IzYkKWqI3OW5+g5/wAK2NDFj9uK388sduyEExkZJ7da pxWbXttFJZywThV5RJl3hu/yk59Ks6XazC9eORGj2oS4Zf8AGtWvd0M1uF1rs+j3 slvot5Ibd3wHdfvAcZx+YpsN3OC5ljileQkswG0n6461RurcvqbyFgyr8owAOntU oZg2euOKmnHS7KmzsItRu7/wvLaQ2awRIMyzDIVsc44HU8VQ1TUtEufCttp1reLb 3i7SXdCCD1O4gHg/4VSgv7yPR7iCK5kjgfKyKqk9evfuK52zj3u7OOGPSot71h9D ctI9RuJobNUs7rOAHIGf++lIP51p67pNvp13bacJDIJj5j46qOgH6VzMJMbCSMlX B3Ag4wc12bi0Gq6L/pgu7md2Ejuh342HqTxgHgVUroSKVroxuXkJk2orgrtxnIP6 AVZvvB9rJbSi6Yz5ferKMHAyQD7Ak10yaFZyzeeYdjg/fjO01H4iuo9H0eW5bazK CsSd3btSuI8g8TwgTW628plQL+8UDA3eo9fT61d0XwU15pst4JUBaQrErKSrAdT6 jnjI9Kr6f4bvdWtI72TJS+ZljkBzsbJ5I7ZIr1i10+Kw0uC0j+5Cu0Z78daLgY/h HwvZ6b4sgnlmvNP1JULfZJtssVyuOTHIRk464+8K9Iwpvww5OPyrK1azF94diC4W 4jMb283eKTIAYf19RS2Gpy3x0udlWOSZHWaPGcOvBH5g0wN/3qVc7eBWfavm6vV3 ZxIO/TKirxO1eKBko9yKwfG8BufBOsRf9O7H16c/0rXVvnFV9ZUS6Ffxkbt1vIMe vymkB8wtAkSbm4z0FZt1bTBzNASD3xWjqxljvVSSNkIQfKwxUasQm8DOzqPUd6QD PDrkapbvKW2FiGMZww/D+le3aJokN7saGZmZlzvMeM9/zrxZLVYopr9OwVlH97mv ZfhfqamR0hdnt5YwwjJyVPce1ZSs5am0W4rQ53xnpsml+LJ7Zi4iuokeBumCBggH 14rj7+3EpLTO5YHAG7pXqHxXvLZpLCyCK1ym52b+6vQD8f6V5Ze7gAy9FBNacqTM 3Js6vwtcf2ZZS28EaqrMH46E9OnY1x/i2SW91qXfgKGyAvHatbRrzaUBPB4NY/iQ sNUnKLvYAHGcdqWtxdDNEYjgiCpgnOccZrZ0gGIZYD94dhBPHNcml1MOoZhnqe1d tpSR3OnPHKwUlwVf0JFaCLX2KzZXleFo2jfy2VWKkZ6dPrV230mVXYpdu0YOCso3 /r1rF1a+8qMp/G2zzNp67T/hXX2FxBfWqT2ToY8crnkH0PvSA3tBAdVV2AePoG6E VU8XWsV5JbQjOVJYsO3amQzNA6y4wAcVP5M2p6RNqL28lvLEwTy3Iyy55IH9e9Yc nv36GrqS5eWxxt3azad5ji+upWkYAo7ZQj6dqvzGbyy8WzAAA3d6m1SJZrGULnOO T71bS1imjVCeAMU6rtuXQV2Zdtq0COIruFoHPRm+6fxrYWeGWHYoUdxtFVZ9IjMZ Rx5kR/hYZxVeGz+xTbI3PkEcBjnaRWLa6HXsW5JSF2/zqiw2EsDgn0qZ3Unk1BPM hGFA6VnuaSkrEJmfbjJ9uaytVkkSEnueKvqyoTufNUNQzM6xxDLdST0H1ramjkqO 5xjo/wBpwwO5jx7Cm3KsjFenHNbcds32qWacqxX5QV6celZk6eY7SNjk5xXSnc5G rFSPOTx0BNDORG2PYUMcFsHrzUbNlCaoRtaIxVR9DWzG5V9wJrB0glYCc9Af51rR yjIIrWkRI1PtcvpRVLzR6iitrk2Ma81vUIb+QQXtxlG4YtyfevVvBvimTXPC8lrd xYuoZBuY8bh2YD880fbymXg023Vi3eJR/Sr2i628mpzzzW0OyGIR4A4Lk5/T+tc6 NCx0YZz+FTrcKBxGx9zWbJqS38806gxnzCpAGBkcHFWrS3mu7KaRJNkkeHRiu7BB z0/D9azxFX2dPmCEeaVi6uoSIpVG2Dvt4rJ1CaRlJVm3H0NWr97aIRvHcRAyAZj3 DcpPt6fyrEudWtAhWS5QYPUc1VCtGpHmQpxcXY0fCd00Vxd2jZ2sA4z69DWqdQlm l+ytIoZG25Y9q4608Q6daagtyHZ1VSH2DnpUF14mS7unurKzmeNwOGGOema6Izj1 M2n0HeJdI+zayLnIZbhTkZycjg5qp59zL4euLadJC0Ei7CwPK9qqah4g1TUnjSPT wBHxuJ5P86WT+39RjEc0u2E8FQKzcld2Ks7I7nQ2ZmiCH94+1B7D3rqNVmgtDEhA BfqPUCue8G2RjkjLc+WpOf0qXxDO0urMoziNQo4qCi62oWqBN0eSoyvHNUdRuTcR NkbdrLgdxkGqlupku0VuQflP5U+5cST3K/7a4/AEUANH3R9KXJpM+lADN0BP0FAD gTW7D8kCDvgVgRsrTBAwLA4IB6V0Ixt/CkBmeMkY6lDICPmhHB71xusMTpVzglSq 7uOvBzmu38XqXGnv/ejI/lXIajGJNKu0xn9y354prYl7j55tZvNB+1ahYm609UYx MXCMhHG8461z+seN11fT4dETTQYYwqyFZCucDouen1qyb6a78Nm3RpFhwvmBN2HA 5wRnHbriuT0yAvctK6kEndzWKScjd6RNaBLUzwRz20scKgfMUDFQT1OOvSu/1eSw tPD1nZ6bIkrggbhhiFAzn2yTXF4Illy+Bu2/kMV0EbWFp4Zlmju7pL2RCjLjKyEn AXPbA+nSrmmkZxd2L4n0WHRdLs7m3iMlyzKJlOcZxk8fWsuJv7RvIrb+zIFmkYKT auy7c98HI4/CsO3urzULlWnvLhlR8J8547cVr2OtXdlqMcsUzMgY/IwByp7E9f1q o3sN2ubGp6VJpm3SonE1xOcpxgnJwB+lc+LKaDUTZSKiXG04jZwCSRx1NdTf6m+n 6tBq+q6dcxyBiMhhsChTjb7iuY1PU9P13U7nUGs7mMuoCnCsCoHUr6/Q1MW2waK9 xZ3Vm2Li3li92U4/OtQQtZa7o7/JzPGWCpg9gefxrQ8FLpCzzPPdcKu0RTDYuD3w xwelO0/Tv7Vu76+uEMK2jhoQVKnqWH6AUVGm0ilex6CZo1GAcEfwsMGvJfH+sPrW tRadZfvEjfykVf43PBP9K9dZVkHIDA+tc1feCNKnuVvLMvY3iNvSWLkK3rg0EjtH 0qPTbez05AMWcY3n1kbk/wAz+YrbaLem33pllbNa2kcc0hmmAy8xHLt3NToRtJB7 0CJb+Y2/h75VJYhVXHY54P6VW8KFjpEU0pQmW5mkUj0ZiaTX5TH4SuWU4dcBfruw P51oWFkLXSLG3x/q419jnHNAwhi+z+Ip2GcXEW/A6ZBAzWwcsMVkPIDrtsq5GImU nH0P9K1i2FoTHJWHAAAfzplwu61lA6lDj8qXJ2DA60ySeOFcOwHsOtAj5Z17W01z VDdJEYyiiJgRjkZqO2ZumOvUGq99CIdVvVUEIJ3AGP8AaNS2sm1hhuP7p/oaGBZS 58iOK0mUrCrHLgZ+Unj8q7XwBfQ6drkf71fL3ZEgOAQOf1AI/KuUvbO6ukgltYjI wyHAwOMd6fa28iNtkfY2MZA4qLId2dLdSXXjDxcxj/1l5NhOOET/AAArDuoDEl1a scyRsy/j0P8AKtfw3r9voE1xdi3NxOo2KxbG0d8VlS3NvcXcl88bFppzJt3cAk5x 9KpiLUPhy+03Tvts8qbVUOVGchcevrntWB4hSXz4LpHzG+FP19K6a8166vbVovN2 RMOijr7H2rAeRLqwkRh91gfoalX6ly5fsmGqhrVlPaSuu0cwR2skVztETKMsTXIG dIXZGzy+ela+nvFIQ0s0qOTtIQ4XmrRBHqhhjmRYp1lRSSD3xnvVjSpZvtKiyZlu CeifxfUdxRqz2FtZzLFBG83RJT1A71neG7swaqrgclGBobsgPQ/7Wu7VFM4j3jBY DkZrT029ka6juluHeN+AD2/4D2+prh7rUPtFzsMiquMtk8/gK6Hw9Na2cT/64FuV dF8wZ9cA1z8t9ZHTCelooNTvY1iniwRjIHvzWRaa9LHMkZUnfwCO9djqmkafr2ng 2s4g1MJ95ozGkh917fWvNLxbzR9Xjtbx4pZInAJicMB/hV80ZqxFpUnc69PEyAbW JB9MUybWIbmP5XAYfrWNc2ayTM3r6VGtlGvIJBrHlidLlI0jeHbknNU59SwwVDk+ gFRpYTTthGO39a1rbQUjQbgXkPYf1NForcTcmc/cXrpluS3YCoLLWJtktvcW7byG McqNja3bd6j2rprqzttOjdvKE9xt5x92MVwmpalvZkiUICcnFbRtI553iXrzUI1U RI2QB8xHc1jTXBlJVOP61RMrv34q1aReaxHrWqVjK49Is4H60GMj5fQHNXo49jgE c+lTyWpMm5RwwouIS2TZZ+lWIn71GFYW2B1FJE3BrSAmW/M/2j+VFVvNHqPyorTm JsbMPiO7nvdl7cpFaNwwtxvkA9ATwD71dt/Ek1srC0tXkhJ4Vl6+5963bXw7aRyr +7B571pf2baxABY14HpWSbK0OMt9S1qV2jtbLy0di5y2cE9TVyax125X5pyAeCOc CurjhjjyVjGR0rRtpIWgPmKoI+Vs9GH+IpNJ7hc87j8OXs8oE95KBnG0NgfpWtbe EbMN+8JZif4jXS7IAzSRFGCAnDdeKntyJ413KHGMkhen5UCuUbHQLC33oYxu2biP rVzTtNt2s5UESqUOOKe0qwXc0s7xojLjLMBjFQWWs2dm04M4lV+R5ak4/E0wIU06 MorhF3dwB1pyaZMrN8oCHoSatxavpMcKzzXDwJMco7rlR35A5HANZcqeJdVuZBpO paS9sWOzynG/b2OD3oSuDOs8PRrDBKRzzt49qwriCeWee7aIiMuSW54GfQVKv27S tCltLqTN8WC+c7bDkjtnjj2OK5qdbzTV81WmHHMig/zFAGpJrdnpxkimuXWRPn8t ISWJ7DJ+tW7G5W88Tz2AsZZ0ChppVlCeWR7YrnovEN3KoeRYrjawZTOgc5Hv1/Wt 3w5r8OdSlGniOeQb5pVkJBPQcHp3PXtQwsWvEt1baXo7PZQ7JXkVQxwWUE89e+Aa 4DV/Es9tbFpmnMkmPlDcKCMj8cGtjWdRS4+zaY4dmnlEskpOcjBwB6cE1xHiy8iu NQ+zw42xsSSO56D9AKzdm7GqTiuY67wZqMN9qcYgL7AuGVlxyP516X2rx34a5XWW /ujP8q9hzxVmZW8T86Xpz9xkZrlJB5kMq4J3KRz7iuv14b/Ddu39yUj+dcsAM4xh elNENamRFCukeGYIPNiklv4FePeCCCRjj/GsC6tLjR76C21FBbFiD87DlQeTWtFq GnkaZc3k8iGwYQtB5ZO5EY/MD069qpeJta0jxZrlv5EdxmOMqswAUMc5xtPbr+dZ xlqataCXGl6kgaQRCZCSxaCQSDnnsferlhYzXXh+7naRUEGSAwGce3vk0zw5bGTU RHcSxrEZSWkIIORxt9O1dL4meK58Q2GmQbCk23zcKCTlj6e1VUaasxQundHA2KC3 QDOSoLZ/ClV9rKc+9b/iO1Gg+KII9Nso3tJY8t5iGReSQeD7YqxYaNZ69f8A2dIF hIUs0lsTxj/ZJIq4tWuiXe5Q8Tahe32l2xuJZnjx+7DZI5xzk+wrJh+W1kwOFUD8 yK7HVLOTUNnh+yETy2eSztlSQAByf6e9crbxQyR3Vo99awTrKFPnOQCVyCM465qa el7suTLGjGGa9SO6Mv2VuJRERuI9Kr+JLt015rXTtRvGt2VULTOQ3A6H2Ga0dI0m cXyB1SWHeA7RSB1A+oPFW9Z8IxR6lPdR3m9YIt+3AI5HIyKKqvNWQ47HpFpKJrK3 lHIeJW/MCpj0rM8Py+d4c05+5t0H5DH9K0SeKkgRjUCHqffNPlbahNQI3yn6UAQ6 00s9pDAiho/OG4E9WJwn65P4Vv28Vx9nRC20gndnk+1eb6Z4muL/AOI0ul7wLSEs +14gSGRSAQ2Mj5j/ACrvH1XyN0ca7pCc8gk/l/jiklrdlX0sXMLBdgtgsAo3k9B0 q5JdQwj5jlvQc1zkjXdzMrTSeWp7Dlv8B/nmrQ4HUmi66Bq9y7NfySAqo2L7daq5 Ocn86ToD600kk5pDPm3xKPL8V6mVAC/apOPT5jVSK6kBGxsKfStnxwi2vjbVFCfK Zd2B7gE/zrmEkKn0UnIqiTpbTUnjj27vlI596kmXzQZYZGDEZ8vOV/D0rBWdcBQR k+pq9HeAYCsePSlYB8WpxwK0cyyKWJJyOKlTUSRsOChbI9qcog1BhGkReU8BQOTV 7UfAOq2OiNqbRiJVILR5+ZVPc0wKMeopG4DnKHgnPT3p0kvl2obYQrufmPfFZSWm 2RBcOQu8Bm9B61teJ7lT5EcZG1eOKTA58o0qTvuz5Tnn27UQXjRx7SCwP86jgvHg W6jXBWdArZ/z7UthEZDIT0AxVAPlvWkjKnbtYfU1UjFyrDyi4BOAV4q9b2vK7uNy 5FaemxecHiVVOxs7ifagCPT7Wa3j8wENLnq3OatSajcW8nMGNvp0rXi05/JQ7cHP T1Fcx4g1b7RKLO3UCKEldw6ue5+lS1cabWxdfxfdwEJaHD+pJIH4GsqbzJ7w3LSG SSQ7nYnnNZgJHC8nuavW4YBI9+SxH/6qFFLYbk3ud/Cxa0hZ15aMH9KkijDNlgMV YjjCKsZHyooFSxIm4DaSK4pPU9CK01JIFCkCNC7eiCtAkW0BmvJREg/gU8n6n/Cm I/lQnYAK5bxLfMAsW4tK/Qf3R9PWlBczsKbUVcz/ABH4i+074bVRFAD26tXJ2yie f5jkE4JrsovBkl5Yu0shW4Me9UHQema5a0hEFte+YpEsYx9DmuyDilaJxTUt2Z91 btazNE3boalsZ/LnwT8p7+lLcP8AaIFZh8y8Zqmpwa0MzqCFliLjqDmrkEqsgDYA PQ+hrGguc2ee4FOhuCylSevI+tSM2Zof3O5RnPPA/MVUtlDTbCcZ4GatafO7J5ZX JPUGm3UTRTrIEI56daumxMT+zJ/7ooq79qf2/KitrIi7PTUj3MXjRyuOBjOKZK0S RgzTRQszYDSSBQfas7xremXT4fCmm6gDqMMYNxMZgpk4Bxn0Oc1znhvS7qK2U38b 3duX/c/JuGRxnP6fhWaQ2d0LPCFnlUqo58v5s+9Ks2nQN5VwszIozvyMZ9xTtUmk ttCW1SFYftDLEvlryC3FYSWtvJfTlDmME+aWfJYk8cUmNGldatBHb291Z28csG7a ZQAN3qADzmqD3sjNewfaZPMgI4fpljgDio9Ve20e3tolCi4JZ0Qf8s8nHTuazzDb 2OmtPqUsqedIJGKRklT/AA7u+Oe1XBLdkTvshtzfRm/WxVN8x2hgevPeq948Vsyx W7OHdDIWPPToo/nVbNlbvc6jbtJd3EpKQEqVBJ6k/SgKiQWVsgaWZozvVBkofTFQ 3e7NXFKK7mvNo11q2m27RXUMrGIMYkYb9mScbe5OcfTNcN4jkfT7u3jCzwyp8zEq Y2/3Qfz/ADrr38LajJocIEccd1ECuGlwSgJYDPbqO/amXOq6naaG0N9bC5ht2xvm jE6tGeh5znB4OCDislNpWCUGnqVPBeq+LdTgufserxSpBtHkX6+Yrg54z1HStOTx TLbanNYal4eMV5CnmSvpdwVwuM7sdK5N7/QhKss+nXGns3KXmkXB2H/gDdPpkU3U dFa/1KWS08SW95dkBWS5Y28pGOmT8p4x3que24rHb2eueHdUwE1aBXfpHqNt5ZP/ AANMVc1BLPTNDuhbunmPy5tpRcKFJ2A9j36e9eWtpVxpt2La6gYSL8xVk3DHY8cE VuaZI0k9/psKCKM2kqgKNuXwHz/47TuNIt6LftZSvHgSQNL+7eQ5IRVJY+33enau JuJzPcvKTy5LV2drYwJoU91JOLeFLXygzAsUaUgAkDr8oz+Nc1/YNyXT7PJDdwM2 0y27bgo9SOo/EULYJO7Or8DiK21C0j8w+e6+Y6Y4Abp+mK9c7V5B4eeJNfSXnzZX +UdlQYCj8q9eByo+lMkXUwZPC0gABKTD+Yrk+Dk46fnXXzDf4evl/ukNWDp+km4K zT7hD1Cnq3/1qCWcNq+qtN4fk0nyY9sN1KzShfmChmbGfqR0rn/DVs4ut7x9uCRX W+JLWCKfVEMUWDcEpkgYyidKpRW0mmNBHeJ9nGAR5hxwOtKC95tsuT92yQ6zU/ZD g4LOxz/wI1c1eB9K8Opdadq8TM8sbmMKPMV8ZOGHI6HNQ20J+zJ5M9tPwCfJmVuv PTOar6pYySaa0vmbWTcAkhPHHanVV4prUmn8Wpm6NeXerahLe391LPKVAyzdq6PT tXn0mZ5o1aYMMGIknd6e/esbTLSOyQbCcsoLZPfFWxMY3DocMpBB961UPdsxN6mn b67baFqF1ql3bXySyofOUoBtct0XPUVyNzd2l88twtg9vJPKXOyXI5PoR/KtHxbq l3rH2dbnBZBhMAAnJznj6Csu1tri9YW9nBJcTDACRLux9ew/GsKaRpJM7Lwbf6ZY aRqEguCt5LnKSDGSAdoXHXOans57lvBuqy3cscN+xaNTMoUjAHBB+pxVDSfh3qMp WTUbtbOPOTFCd8n59B+tdtYeHtM02QzRQGW5P3ridjJI3/Aj/SiV+a6YlsV/Bxn/ AOEUsRcxvHKFYFWXacbjjitpjih5FRd8jhR6k1XMskx/cx4X+/JwPwHU0XCwty4C HJ4AyTVVZZDEzQxlsD7x4X/69TPbLlWmYyt23dB9BU7geXj2pXHY5/QfD9tbXdzq iPMk91kSKrnbjOSB3AzXRRxpEu1FCj2qppvFuy+jVczSKFbqv1qTNQOeARzhgf1q UHJ68UAPyMc0gzikFPVC/Tp6mgDwX4nKE8b3mFPzoh/8dFcXjLZ/IV6B8XISnilH HG+2XJx6Ej+lcJFEZG2jnjJqlsQxyQLJyx/CtXw9pMd5rljAybleZVYE8EZ5qikI hJwT9K7D4erG/iqyMjKFXew3dzg4ouB7b4Y8NaVbEXUFnAspBRiEGVI9Ku31kl7Z 3VjIoMMkbRtlfUYpuiTCKTZuwS2786i1m6uLfzSrHyuSMHr7UwPnya1j2vG4G5SY 3PuDisTVSfIjDHO3jNbN0ZI7+/hl4cTsxH45rJ1gDYPwNSBirgODitawTFvgLyxr IBAb8a3YlACJyoCjOP51QFm4jzbB0A3R8gfzFZ+7J4fag5JzjJraigla23rtwR1P JNYbJDBfGGdSylcjP8NAF1vEFxFa7IpHIVdodqwACx68nuakutpnZIx8g6CoydoA x1/WgBwAAwv4mu58NeGI44Y728QtMfmRD0QdvxrJ8L6C99dLcTriGM5Cnua9IiiP A6CsKtS2iOijTvqyJLXfknPNPW0weKsTzQWkZkuJ44Yx3dgKwbzxzotpkQtLdv8A 9M1wv5muaMXLZHXKcY7s3ZItsJ498etef6nYXGn69FdS+bJD5gfcRnHtU914/wBQ uT/olnDAo6M/zn/CsDU/EGoagwN1clscbQML+QrenSkjlqVYyPU4tc0SSGOSS9jg kCZyxwa4LxYNOmvDc6ZdpK04xMsYIB965WSZ5GJ6j3ppaUkfMD7VcKKi7pkTrOSs 0TyJstNuMljniqOwbuTgVcSeRMbhkd81HcR7l3oO/IrYxE83EexelT2+Wwq8knpV IAkgYrU0+MKS7dAOtAGxa7YkVmBPp9a1YLiK8HlumT2NY815ZQBPMlIOOiipbTWt NjmTYsrMOmKuFlqxSNv+zYv9r9aKj/4Smz/59pfzFFbXh3M9TuIfCtnATLqQtDEx GTMAX46c9637ArIhNoiW9jEDmdsFmA/ujoBXHWVrcHE+oytdXTjDmRsjP+yP4R9K 15Ylt9OaCKV1dmw6qcj1yQetYtmhqwut15L7naOZjgO2TkH9OKxPEOp2uhWzNbxE 7OM993r7n69Kmjuraz0xry9u4yI2wFiXG76g9CeOlcNfPeeKbt5lUx2kRJL4zn61 OpSsYX9rahe6z/avzs1sN/CbggHTcDxj61vWfiLUbs7r2KG6Tyz8zgKMEEcdqg1K xbT4Ht9LkeT7TAoufLcZbnJ+XqRkD9aydVtr7Qnt47iRGmuIRKEUHKg+op7E2ubu hafqD2F5DNOLOSQg2pmXnaepX8M/lXoujaXaaXZpFEu6Tb80zj53PqT/AErifA2p 6Tp2hLd32oRvdeY2FcgmEZ4AB9etXdV8VardapBcaXAtxbmNpDChBZ1zgH2JPSk3 pY2oyjF3kdRqF/FZCRpCFVVyTXl0UV/bakuoWU5jR3LPCpIUqe2Olddq0R8Q6Rbz 7JLWUOoaOYFSuTjB/wAasaXouNVt4LiIiEHJ28g46Cp0tZl4iV5K2xr+HPAsd3p5 n1+OG6ll+ZBFCIiqHpvK4y2PyrmPG/gS002QX0OsXMENzLsEbpvVWPbI5xXqF14t 0fTcWxuYzdHgQI2Wz7jt+Nch8Qr9W8Gw380AmRZ1coDgc5A5/HtStZWRgeP3t1M0 73EGoq0B4CJIdyjoMrx2qTwvPt8S6esjfK8vluxb+8Np/nSzT+HtRuWePzdJQoB5 RUyhnA67h0H4VDZWcVpqkE7XttPFFmVmiYkrtGckEAjsBVCOv8YmKx8LR2sRGJro bucn5FwAfw21yeihYFvL84HkxbUycZZv/rZrpdSFl4gvri1lc7YHJimikU7FwCWY HqDx37VjXK2dhoEtutzHcSSS5V4weV4HOenehMqSS2JPD91KdcgMigAtxgdO9e3x NuhU+orwPQpRJeRbshoW3K2OMdCDXu1m++0ibPVRTIZqWYD2l5GQCCoODUW7inaa fmuV9YifyqMdKTA868WQwt4jumnuo4liSKZYmBJkzw233worO8aax4f1+409IZJp ZkcgiBcbQQOu7jPSuj8XXFla3V2Lm1jlluLACBmHKuGYZHH+0K8wtrXyNRMgbPlv 0PWoS94roaen6Gk2oeQsjRJvUM7r90Gu28aTRy/2dBbOHEm5WOAccgAVykWpSf2g ywwtLLKFxHGpZjgY6Cuj0/wrr1408k039mwXIxKsgDyFewCj7v4mqmtNBJ9xnjGG 50G7tLjSordICrI+9QwB+je1VtKg1bXtrro8flHrOV8hfwPf8BXbWHhfTbIxPIsl 9PGMLNeP5hX6A8D8BW0TTUmgsjlrfwVBKsZ1a4N1s+7DECkY+v8AE35j6V0lra21 jAILWCOCIdEjUKKSS5jibaSS/ZFGWpv+kzdSIE9By/59BSuFiWaaKH/WOFJ6DqT9 BUO+eb/Vp5Kf3n5b8B/jUkcEURJVfmPVjyT+NPzSuVYiS2jRt7Zkk/vucn/61Sd6 UnimZxSGJINzCnZBGKYTSg0AVrPhpV/2qt1StztuZh71aLUAK5whPpTwSelQtyhH tVWW+uY72KKJFW3KMXfq7EDovp1FTKVioxcr2NQhk4bg4zVWJpm1KRpJS0e0bI+i oOQcepqzKSFQnjjvUEaLHM8xc7im0AfXPT8etJ3dgi1Z36nk3xiU/wDCQ6ccEK0D ZPrhv/r152WKgMpwc54r034wpu/smc/e/eqf/HTXmGP9GLe2K1Wxmy4sgeMNmur8 GCzSWea8vbe1KQ/uzM4XcxYcD3ri422o3PWnXAMsMSkAhc9aBH0l4U1q31QAQzRy vEwVvLbcCRWr4h2Rp+8t9u9cCTcFUEdjmvlzTdc1bw/M0ml381mzdTE3WjU9e1fW 9h1PUbq72Z2+dISBk5NMDp/FXlxeKZWikjdJdrEowYZxjt9KwdUwYB7f41l2jbCw HTIPFXrmQyxyZ6j/APXSAywA0qA85IFbttIftJXqMYwaxIgRcxlgQAepFaccp+2q wwQeMimB1dlJHHEsbrwemKwPEtoftccyADKjp7GultbVmhQsBxyDmsHxFeRvMtuo DeV1I7n0pAc/5e4lj0P61Ys44XvYhMyqpPUmq7SEcsPlHakaV55PMlxkAAADAAFM Eelx65omk2Sp9qSRgPuQ/MawdR8dXs2UsIltk/vt8z/4CuU5PbFGAOTWapR6mjqy ew+5up7uQyXM8kr+rsTTAFC724H86AuR5hJ2g4wKTezck59OK0MxXYscADb1Apow Tk8mjn0pQPagBQFzS7RmmjrS0AI8ZIwCMU2NmTKnr607GTyaCm5cZoAQxjcZBgIP 5077WVG0A7fakQ/IVZcfSp9J0m41nUVs7cqjkFiz9FAoAqu3nOCQTgY5qa3wrggD g12MHw/RAPtF+xPpGgA/WrUXgzSwSGuLknv0H9KXMh2Zyvnxe1Fdn/wiGl/89Z/z H+FFHMgszu2sY4oRduxII+U+vvWK5ZZpJp2EcSguzluTj0FbGt3xso2IzKxwkMR6 E+uPSuW06zuplur6+bMtwwVeeij27c/yreyjvuY3lL4djP1/WVZI4zarccnaPuqP cgdayH1bVNPhhFxbqLe5w4KDA2ZxtOOnQ8VpapBGk3QtL91V6H9ao6xeG700WUQi gUEb5XPyZH8IboTz2qJTeyNo0klzSepFdTJcaxLqlpAgtfNzb2+wqQvbOO2fzqv4 tkn1O4j1FjKZ1jCPhflH0/Orts4WFF4G0AVFe3gghd+uB3r1/qFJU7yepx+3nzWS OZS5hwBLaDbgAkDmo5NqvvtGkC9TjIK/jXqGkvp7+F4GumtZGjj3SE4YL9R7U608 JaDevHMkmJDwWgm2Bj16V4kpWO2MbnC6Z4m1+yXbbX07DIIV2DdPrXUWfxA8QRW4 lurO3mjB/wBY0IB/Na1NS+GtrOrta3c1s4XO0gMp+tY8Xw21y2dZbW+gfgEBSUJ9 vT86lVIlulNHUaIug+JJp9WvNKms7xP3klz5p8kj3J4zjtiugvdLtvGGjRQ2GrLF bxMNqxxpMJBjHzL6VwPjq71O5FvafY7uzsLZAMOuFlbuxI44rldPlv7GYXVm0kbA 4EkRIIP1FUlfVEy926Z6LcfC3UYrHy7W/sWKkkJLbfIfwIJH4GsGD4ba0L2WS5sL WSJlEYFlOo28jLbT3xng47VLZfEnW7O0kS6uTcMeEMyZ2fUjk1l6X4p1XTbppYbt ZfOO5+chj7g09SdCpqvgjULEyCGK/iRjjbcWrKCP95Mg1jaqpS7mjOViiCoNwI4V ccZ9817FpnxOtHHl3drLFKo58k9T7Ann/PFWL/4heFpbYG6gmnLZHlyWqsfx3Ua9 g0PIdNmE0kXkxopCqzlRgDH9a9s0mTfpdu2f4BXl3iDxHpl3cq2naVDYw4IJRQpf 3IHFei+HJQ+iwHrximiWdHph/wBNI7MjD9KQHBI96j098ajD6EkfpT3ysrqeoNJg jl/Fmk3Oo3lm9tavOyxyJgYCgnGNxJ4HX1rP034bwhvO1S6LFjkwW3yr+LHk/hiu 4BozxnOAOtIZDYabYaXD5VjaxQL32Lyfqepq1n0FUzehmKW6GdvVeFH1NH2aab/j 5m+X/nnHwPxPU0rjsPe7jVyibpZP7sfOPqegpPLuJ/8AWuIk/uRnn8W/wqWOOOJA saqq+gFOzQOw2KGOBdsaBR3x3p+aQmkLUhi5pC1NzSUABNJmkJpCaAFzRmmZpRQB WjOL6QetWqqdL/6irVAC9Qaz/tSJqVlHuG53Ix3IIUDH4qa0BUEFvGJhcbAJQpQN 6DJ6enWpkrlRk47F6VxwuACuc4qIDqc8DuaP5VT1HU4bCMGU8twiL1NDairsIxc3 aK1OE+LyFtH0+QYws7L+a/8A1q8ts7d7tVgTqxxn0969T+JkjXvhGGbymj2XSnDH sQRmuS0qCyg0xZIHV7lYyG6YJyT1/L8qmpV5I3XU2w+H9rV5JOyW5h6otvbSra26 8xj52759P8+tQSDBA4x1qtKsiXUqzBhLnLBuuakZyXA3cAAVrCPLGxjWqKpUckrL sRzg7T04qHqKnuj+7/Gq4ziqMh8BxKR6irgb/WjvtB/SqKcTA1adtj5PQpQA8tvR T7VUUmOUEEjB7VNE37hTUL/eNAHUDXo00opFITP0A9PeualnZnIJ59KRPuHBx7+g 9aVYw7lkBCds9aAEUFvrUoXHv70vCjA4FMLZyB0oAdkDvTM7mweAOpprNQpwmedx oAV2CsT1PQc1H5jZ4pvLNUigKKAEAY8k04FgOG/OmljRyaAH7j3FGc9abQBng0AS baTJFR7in0pSc80AP7hhVqxuJbbUY54JGSTb1HYiqStztPeul8IQ2s15c/bLcTIk JYLjOMEfrQBsHxDcz3FkBhH58w9nrb03UV1GKR2QRsjlMA5zjvSR3fgxZEdby1V1 HBaFuKvQ6v4djGLbW7GAk5yqbefyrBzi/wDhma8kv6aEx7mipv7Ysf8AobrT9P8A CipvHv8Agw5Zdirc6kNVspL6Bn3s+1GX7zLuwSPStK5vIQohPG3gVmabLHomlCxh QSupOJnHqcnisyX7Q0jSFsg9q7F5mDd9ia/W1eaQhXnuWXILklUXt9BWVrsNxd+G tNYKrNazursrBgRxg+3pj2qxJdsLK4Gx92MMU+8F9FHqfXsK5eG6nRprIQvHFKRi EEhQR3PqaqT2FFblpZsKOe1Vb8GWLl84+bmlkWSAhJbeVHA6EHmk0+2bVddsrKXc kMtykUhIxjJ6flmvQr4qMqdu5Eadnc1bXwlq+q+GYdS0rTJNqKxllD7N4HoCfmpd Csr1rJrm4ihvEuMMY5Xw646EZr3rXruy0DwvMyqkVvbQEKijgADAAr571LxHEtmk OnnLsuC2MbP/AK9eS10R0RavdnRaf4nuZo7ixtZru0htpAxnQecAP7hU9uuK6i28 XXYtTLAdP1URjPyHypPpj1rz/SLe+tdGSG1la3up3852KhvlHAGPepR+8kY6la2z XCsFEluTDIeMk1lK6fkbRSa8zvLD4laBqJMV7b3lpKflKsm9f0qe4PgdYjfLNab0 dWKxqVcnP90V47qeoW26KSwnummy3mmdRkc8DI6/WrbXiXtkrqo8/YQT3rVQi1fq ZOck7bno1z8P4pYRe22oukbncVZQ6kHnANeY3Ui2t7IscZjZHKsj5BBzwav+HlaK 8tPtF5PDGJg3MpCpz1I+lS+LLW1i8TTXi6lFerK2/wCQcKeyk96VmmN2cb9TKbzW k80QTSKTyApwaW7uzMwUybGCjgp046V3tp470m1i8ifRpYgOiWlydj/8BqNJ73xc Xhg0q0sbFen7oFz+OKabJaS3OBFtLcM6h0OFyCV4J9ARwK9i8IeYNCiEgwRTNJ8E 20JXMZmkHQY4H+FdhDpEFnCGu547eEds1WxBVtCRewEZPzjpVu8ZEuZn3AIrcsTg ClTU0XMWl2mE73Moxn6Dr+dVYdPghcyEGSRjuLOc8/SpbGkN+0SS8W0Jf/bf5V/x NKLPzDm6lMp/uDhB+FWiaTNSVYFAVQqgADsBRmkzSFsUAO+tIWphYmkzQMdnNJSU ZoAXNITSE0hNAATSUlFABS9KSimBWk4voz6irWarT8XER4696sikAoqlqMksGlXD w8OA20/jWhhY4zJKwVFGSTXE+I/En2iOW0tiRbnOWBwX/wDrUtwbsblzqq2cFrcS uQgUb17kkf8A665uG+XUdWe7vpUjSMbgjN+Sj19aqa9NI9jYxSyrbW6LkNgs2cAY OP5Vkf2vpGnmTzo2uZS5xuztA+g/rXM4S9o9dHqd9HEUo0rNe9tdG74xvrLVvDst lBcIJt6su7gcHmub0eCwWy+wPbk3CAyGTPBOOntVWTUUuguFRRIwLBOgHpV2zaGU LhkHGeSOp60VaklDVHRhsDSrVkoyskrv59DO1bSp9ShiktrCGG5jLCQRH/WD19z1 rmXieGVkkVlYcFWHINemxyafBH5kt3GWU/6pM7j+PSuM8RsLjUfOiTAZehPOPelh 68pS5GjXMsso0aXtab23Ofu24QVCvNPuDmUDb0HSmpgnFdx4ArHaQRUssiMi4YZ2 8ipxYNPGCDgimSaZIgwTzQBBC4EWCehpH5anm3kXj5Sv0q7pOmnVNTitQjqCcuR0 VR1NDdgWpQjG6Qg8gDpUzNT7qOOHVr1IRiJJWVee2ahY+9CAQnJpjMe1KSe9NoAb vJ605uBgelMapAncmgBFWlY80Fuw6UlAB1pQO1A60ueKAAevNIWoPI4FKFzQAhOR imjjvUgQAUhXnAoARVyc1r6DenTtWhnJIjzhwO4NZa8CnjIbPcUAewJBaTRhhDE6 sMhto5FMOmafLlZLOAn12CsXwxqamBLJ2P3d0Rz+Y/rXRPk4YAnHp3oAr/2BpX/P jF/3zRVjzY/79FIAfTW+9wc9qrS2eEI+63vWHp+vXlvjEhZf7rcjFar+Jbd0Z7mD bt7qep9MVTTQk0TW9hpuyZL+6S3LAHJPDHsKy3sxJex2ELW85jbL3MecEegz0H86 pz6vHdXsYt5IZZZGARHjOdx4xUhuNW0zzg2mubpztVgp2gd+aTY0dVeT2tlplzqc 8Yd4xsi3rnMhHH5da5m/8OXVl8ObfW4w4u2vBcyMOqjkKf5fnVrVrt7/AFbTdMlh nWyi2lmMZUSsRljz2zx9BXYaxDd3OnrFZ27NaGLiNW272PU8+g6fWpjtcZ49rfjL W9ftUtr65BgXBMca7QxHc+tVfDlvaT6sv21gsKDeeODj1qTVdBvNPunV7WaJCfl8 1cfr0pbbw7cPKheVBCR8xjfJ+lUCR2FpLZS6y+oNMHRvkjKfdAHFdBr19ptv4VuZ wIZ5HGxQuN4z1x6cZrjwq20KwxjaqDAFU9RnzaOsbLvYYGegoL6XOVm2y3LGCJ1R 2+RTyfpXTyaHLo3h3Tb+SNhLeO+5D1C/wnH4GqGix3tnO0lnH5krKU3unyrnuM9/ euhh0C71Bkk1O6kl2gBVY8AegFNGZifaN4KQxtI5/ujOPx6Vbs/D15dHfLiJfbr+ deiaL4JnnVTBaiKL/npKMD8PWupj0fQtFx9tl+13I6RgZ/8AHR/WgRwGieCmnYfZ bRpT3kI4H1Jr0DTtGstAtv8AiYXUe9jkRR/07mrL3+oXaeXbxrYW/QYGXx/IVHDZ QwMXwZJT1kkOSalyHYkbUbqZdlhbraQ/89JB8x+gqFLJPM82d3uJf78pz+QqyTTa VyrDs4ppNITTGcCkA8mmFwKjMhNNzTGSFiaTNNzS5pAOopKM0CFzSE0maSgAopM0 ZpgLRTaUUALS4zSgZqVI6VxlK6Ugxn3qxNLBZW7XFy4SNR1NVNavrewtvNmfAU8A dT7CuG1DWbvWHiZkLb3IhhUZ/wD1n3pJNibsXda12XU3KgmOzQ8JnBb0zXPXEZSM vjPG4e1dAukraWEs1xiW5YY55WMei+/vWBqcyW+nzSZ3Mcge9VBp7ETTW5L4g1KG 4sF0+AFp9ys7A8LjtVCx0e4urO5CSIHZe4/zisrS5WnZc5d25OBk+5roLPVIrTcs bFlYfMM8NXJOUlI93D0abp92zjcSWJNvKNsik5/Kp4WKnGAfrVPU3Mt7cXIdSGm+ Xnkg1Zib58Ctal3FXMMFaNWSW1zW0+1ur+cQWsLSynnCjp/hS+K9Dl0VdPNxIpnm D7kU5C4xgZ9a6D4fybdSuwNoJhyCx44Iqr8SbuyvTYok4lljZt7xfdXgcVy0nask dGY16koukttDze7Di4I74pqkk/OPypZjmYgDAHFIg+bmvSPCNOKZ44QFAAPrTJLi bqxBJpgJCgZGKaTQAxZXDZJJFdv4UtGg0uS8k/1lwcL7KP8A69cdawPd3UUK/ekY LXpE5isrHCjEcEePwArGtKyt3NqMbu55a4aO5uIn5dXOfc5qMmhnLzPM/wB6RixH 1ppOD7VsjEWkzxSZ4oJoAOCwHvUjN2qNSC2TT8DsaAEAzS9qOhoPWgAzRSUE0AOB 5oDUgGaUcUALml5pvf2qVQBQAlP9ODikIwM0xpAeOnvQBqWU8sTRyRPtdDuU56EV 3UHi7T3hR5t6PgbgF6GvOY3Cr97BFUWdi7HccE+tAHrX/CWaV/fl/wC+KK8m89v7 1FAHXLKEUIOWPFUtQu8kQpghOp9T606S58mHzMjceFz/ADrKlmUknHJq2xJEbM27 dk59R2rotF8beINGTyoLsTWx6wXKCRD+fIrmSSelTMzRKFPDd/YVDSejGeq6R8VN ImXydY0yS2B6tAfNj/74bkfhXUSajpfiOGA6Lryq0RyqQsquBjGCj9a8DWKScnyo zj16D86u2mlPJKEAkaUHP7vgfn/hWXsl9nQd+565r6zjTBaSSI+PvNL8jv74PGe/ FcGiQkbLaIlh3HBJ/CtSLQdSvUgS/uZjHu4QuTgfjXb+FvDtpaJLGtsZZPvLgVpG LW7BtdDzKbTtRnKRjcgIyS3JrV0rwsqygvumkPODkk16fH4MD3Elzf3CwQ5zsTGc e56CrceoaTpWYNIs/tE/Quo/mx/pVaC1Zz2l+BrqVVeVEs4evzD5j+H+NbkUeg6G 2yCM3t2P+BEH+QpJhqGpf8ftx5cR/wCWMPA/E96lht4bZdsUYUe3Wpch2EludT1D iSQWkJ/gjPzEe5ogs4LUfu0G7ux5J/GpqM0hik00mkJprOBSAUnFNL4FRtJUZNAD 2kNRk80E0lMBc0UmaKAHZpc03NLmgB1GaSjNAC5pCaQmmk0AKTRSU4UAKKeq5oVM 1YRQBk0mxpCJHgVla34gtdHiCs2+d/uRKeT7+wqt4i8Sx6bA8Vvte5xwueF+v+Fe a77nUr95MmS5Y5LseFHqfQCko3BytsW7q9vta1B1O6aWU4jQcBV9fYe9dXpemQ6b GrO3mTsuGcDgD0X0H86ztIihtIyse6RujykfM3+A9q29hMyAkAsOhpVfhsi6EOae ouogNpr4I5Az+dcPq9u9zE1tCoeVhhV7AepPb612OpyAWbqXjRFGS7H5VUdya8s1 /wAQ/aXksdP3pbnAklIw8/8Agvt371NB6NDxULTRHJNDbWU2n2NypYJme56CXH8C f7P86W1SaXiNWbjnHAA9yeBWGy7SOp6VYvnEUMLMiOCSMOCQOnOM1coptJl0ak4R lKO5UukEV/MgZGG7qjBhz7itSA/MPpWNMzO6ykEBhx8oUcegFaVlJuVSeuKVRe6X g5/vNep1nhqGO6vZreXdseEkhRknBBxSeNrS3gsbRbCEpHu+Z8HnrwaTws6jW4wy 7lZGBUDOeK0fHjY02GST5Qr48sVhSSvc7MbJ3cb6WPMZCyTZJye9WVDuoKlStQXD ATEjkGlgfAKg5B/Suw8YmyQMUgJzRQMUAdL4OsxLqD3LKcRLx9TWr4su/I00wg/N Mdv4d6seFrb7Po8bEYMpLn+lcx4rvftWrtEp+SEbfx71zfHV9Do+Gn6nPtUZ6VI1 Rmuk5xhJo3ZHNKab9aAHxLkk08gUkY+SlOKAEopaSgA70UtJQAopRzxRkd6XeAKA HgYFIzgDmomkJ6Vf0jSJdWneNJVRlXdlh1oAfa2LTxCSRtoPRcdRVfUIRDcKFXCY 4ArcfwlqkY+SaFvxIrH1TTrvT5ES7ABYZUg54oAhB3REDBOO1UiDmrsZCMD2psll OWLRwu6dcqCcUAVcexoqb7NP/wA8Zf8Avg0UAWJpzKxY8DsPSoc54HU0p+9WoUW3 giaJQrOBuPf86AK9nayCZWdQhI+UP1J+nWt+z8LT3LhxEzsx+9J0/AVueCdPtJtQ Z5IFdgmQW55r0RoY4d3loq4UYwKdhHA2Hg3bcobhy6g5weAPpXVW3hWeW6jaxtSV xy54UfjXXeHLC1umZ54VkZTkbun5Vs61NJa6XM8DbGVflwBxRsBjLoNjapHcalcq PLHKhsLn+ZpW19Qpg0ay3AceYy7UH9TWJpUa30vmXWZmx1dia3gqqAqgADsKlspR KD2lzfOH1K6aX0iXhR+FWo4o4V2xoEHoBUlNPWkMCaTNKabSAM00tikaoieaAFZ6 YTQaaaYwJpKDSUAFFNPSigQtLSUCkA6lzTR1paAFzSFqQ0nemA7NFJ3paQCipUTJ piDmrKDApNjQowgya4/xP4wWzY2djh5zwzjon+Jqz40vLi20v9xK0e9wpK9cV5pe MS5OeQOPypxjfVhJ20NLTtN1DXdRNjbtvf7887HKx57n1PtXYa14Vt9I8Pw/YQxM TZnkY/NJn+I/T07U/wAIwx2rW8cChEaIOwH8TEAkn1NdRqoD2sqNyrDBHqCa0M7n CabxayTtGxKuqA9ix9a2NauLe3neQzCKCOJTLI3Re/J9eeB71W0WNJNHv1cbgkis uT0IFcN8R7qf+2YrQSMLfyhKYx0LkkZPrwPwqJRvoa06jpy5kZfiXxHLrhNvaq0O noRhCcNIezN/Qdqw5I4hdOY3kZB91mHLcdTShQAOKUDGf94imkkrIiUnJ3ZBJgSK o7Hk1uWCRujmSNX24YZUHH59KwW5kBPJzW9pn3ZP+uf9ayq7Hdgkm7Mq+IkLwQS8 4VinXgA88flWbYPg7feui1qGP+wpZNo3/u2z7liDXL2R/wBIpxXuWJqytiLo6/QZ jBq0Ei43Dd1/3TWt4mtrmbQ7uSZ/Oht9hjkxxktgj69KzfDCq/iGxVgGBfkEZB4N df8AEImHwgiR/IjyhWAHBA5rOnDW504ypZqKW6PHJSpkOACR70kWRJuCfrxTXALk n1qxHGpHKiuk8kkEZK56U6O3Luqjkk4xVrA44q5paK2pW4IyN4pN6DS1O2RVs7FV 6LFHg/gK8umlM08krHl2LfnXpWrEjS7rB/5Zt/KvMl+7WFDqzav0Q0rSFKc3Wmk9 a6DAYwAHWmAFjStyaWL74oAdkHGaDigj56DQAlFAooAKQk0vcUhoATnvRtzTsU/H agBmAoq/p+rXWlOJbUxrIRg71DAis/q1Dck5oA7C08X6jPEzSwWj4OOEI/kayfEG qtq08G6COJkBX5GJzn61V00f6xe3FVZiTdnPqaAHn5SMZFbfh3V49Mmc3W7ymHOB kgj2rCfg5HWl/iP0oA9B/wCEv0X/AJ6v/wB+TRXn21fSigD/2Q== ------------22088GYnjI3XD6DKpmvxZ4 Content-Disposition: inline; filename=image008.gif Content-Type: image/gif; name=image008.gif Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT09/posten_uke40-filer/image008.gif Content-Transfer-Encoding: Base64 R0lGODlhvQElAXcAMSH+GlNvZnR3YXJlOiBNaWNyb3NvZnQgT2ZmaWNlACH5BAEA AAAALAAAAAC8ASQBhwAAAAAAAAAAMwAAZgAAmQAAzAAA/wAzAAAzMwAzZgAzmQAz zAAz/wBmAABmMwBmZgBmmQBmzABm/wCZAACZMwCZZgCZmQCZzACZ/wDMAADMMwDM ZgDMmQDMzADM/wD/AAD/MwD/ZgD/mQD/zAD//zMAADMAMzMAZjMAmTMAzDMA/zMz ADMzMzMzZjMzmTMzzDMz/zNmADNmMzNmZjNmmTNmzDNm/zOZADOZMzOZZjOZmTOZ zDOZ/zPMADPMMzPMZjPMmTPMzDPM/zP/ADP/MzP/ZjP/mTP/zDP//2YAAGYAM2YA ZmYAmWYAzGYA/2YzAGYzM2YzZmYzmWYzzGYz/2ZmAGZmM2ZmZmZmmWZmzGZm/2aZ AGaZM2aZZmaZmWaZzGaZ/2bMAGbMM2bMZmbMmWbMzGbM/2b/AGb/M2b/Zmb/mWb/ zGb//5kAAJkAM5kAZpkAmZkAzJkA/5kzAJkzM5kzZpkzmZkzzJkz/5lmAJlmM5lm ZplmmZlmzJlm/5mZAJmZM5mZZpmZmZmZzJmZ/5nMAJnMM5nMZpnMmZnMzJnM/5n/ AJn/M5n/Zpn/mZn/zJn//8wAAMwAM8wAZswAmcwAzMwA/8wzAMwzM8wzZswzmcwz zMwz/8xmAMxmM8xmZsxmmcxmzMxm/8yZAMyZM8yZZsyZmcyZzMyZ/8zMAMzMM8zM ZszMmczMzMzM/8z/AMz/M8z/Zsz/mcz/zMz///8AAP8AM/8AZv8Amf8AzP8A//8z AP8zM/8zZv8zmf8zzP8z//9mAP9mM/9mZv9mmf9mzP9m//+ZAP+ZM/+ZZv+Zmf+Z zP+Z///MAP/MM//MZv/Mmf/MzP/M////AP//M///Zv//mf//zP///wECAwECAwEC AwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwEC AwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwEC AwECAwECAwECAwECAwj/ALEJHEiwoMGDCBMqXMiwocOHECNKnEixosWLGDNq3Mix o8ePIEOKHEmypMmTKFOqXMmypcuXMGPKnJmw1UGbBnEW1EmQ50CfAoFiE0r0ptGc R3cm7bn0Z9OgT4dGLYq0qlKrTLE61QqVq1SvVK+KzTp2a9muZ7+mDUu2rVm3NOPK nUu3rt27ePPq3cu3r9+/gAMLHkwYJNu3iNHCVbv4sOLEjCE7jvy4MuXLkzNP3QyW 81rPjUFLFm1Zc+fTaQurXs26tevXsGPLnk27tu3buFma/ow6dO/Rv0uTxjx8t2/e yI8rB56c+XLhwYlHNw45t/Xr2LNr3869u/fv4MN3/6cOvXn559LNp0dPfr3z9+fh u49Pf7799viL6xfPv7///wAGKOCABBZoIEz5TbefegkyuCB7D8rXIIQKVuighRRe mNqBHHbo4YcghijiiCSWaNGEEkZYH4orqnifUzbFKJWMNM5oY4043qgjhiny2KKP LwI5mYmqtdJKIq0gkmQiSiLC5JJNPulklFRCaeWUSwqCSBddXCEUkWCCaZOSgrSi pSCJeIGIlmqyiYiabb4pZ5xwyulmnWh6IcgVXbAggyBhBhqokUYKIoieXHYhSKJe JLool41y+WgXkSrKqKOXQnrFDDKwwMKXgsbFYpAaZmhqj6WmWGiae3bZhQyuwv86 w6uxdjErrHzKSmuutu5K6622XuHnAVcgguqpP6aaLLKkMhuqXUauyeUVV8jA6bXW Zovtttp2y+232cogLgIsePnsuR8W2qoM1Qo7Q7ksvCtsp+7CS2+89sIrr5/65jsv uQeUie7ABka756acitupwn6K2/DCDjMsccQUQ2yxp+QCSvBdo3bsosdC6qcun/i+ 2+kMCJzMrwwp+9kyyiqf/DK/MOMr88IHePolyMo2e+zPywK9sahJHqzwxAs3vGm7 M5hc8cNQIx21pwfIAOrQWGtnk5a57htzyV7SOMui/M5rc74mo01zyjl/mvXb39Fi ZJdNR02xwDUdbffFUjP/7GkXV8ONEs/MEi604cmqy+7ZaXM6C1q0mPUyAo0zTvPK KwfAQhc9I+5z0KB/LnrggpM0crV9X3HTLEC1srfeffPrqacal247bq2MjUiuZjeu OkFkt/tnT31+Xbnxa7MQwAy13+48bUW/mvrjAs2CusXDDyQI30/HzrKfpD9fkufk f2x+yD2ZKcgMvbfcKU6t0LLp5EkPJLflyBufMrkBmFs++p07XwCjI77xJcJo3OPc QKTHNz/VrhV9697TWECu3xXwgq2ZmxesdbYrIKBY2jve2Yw1kMvd62u9W1nODqAk DLqwSIeiFuzEZcFWmK1vD+SeDqfGgpyR8IUm+d8A/4dYOAGGBhG7e1XNYGa1n5Rr ce16orB+6LqkJS1tKmsc23QGwCJ28XBGBCMQDWMmW0nNXEEhlBrXaKSBICKCO0wa BdE4xjruZWutMmG8LDgRRKyNZTKoGuX0iMWc8dGOiORYIujmNIg1TyKv8hPgdFKo RkJtdix4ZCJFIkQvElGMn0SL4uolsysAShpDMZMqy8TKVa5SWGrCRuRQKZBrQPCK NFthJkHpyV7y8pehC98mJVLG61lsBpRklzKFx7RmZhJU2+ue7Nw2zGoSzQsbTGGn AKe9r+Hya3iDkUAEUTYTpqx/wrSmOk23JhnyjY9+hCPUkNkTQ9mzFZzaGybpuP9O jXQSmKMLYzCTQslWUIqDWEQAN7eWRUKuTIGpFJcgGSbCQPYwnLQM6BcHulGNhrKf DlHfpmDnpytQbygPi9jKKNaTlEmwgT3cJUhnqhIl8U6PivpJn0SoxeZxMH/4W2E6 aUrUixTKCwnjXiKAJ09xhTOacZxgyoZaVIb8k6MfvSqpuLZTxqUMogKJpBYBWcNx um9m76pozmSQVYF61JdYdVZVa1LGpD6Nn9hIhNk8Za1wEoRa7AtswvTZqTlSda6I tar62Kc2lWkyd62UEUJqVK0OJs+Qic3sRszUqBliT5MXKZ40v0dNzUZEq6h16z+N pCfGIi9tLSTINRaSUYP/qBRlaW2Z8mSwVJ24AqCp7Whw1WPaA3ZptEeTgZramBM1 pm+NUNUnJg9r2uqmUU8IdejNmFem+CERu9Xywl+r9aooAnUGK+SmQGpr3fZO1lDu fOnUSEtfSRIkqjDNGVjd+5DhwvWtwB1OGrn0U/wZuKIs+OEsMMfTs34vAH4FcFwD LFzVRsW6rIPvYOGYXDjqJLpNdVhMQcvfEgMvidptrIrnxVbtpVitnjKxjG9SV0uG eId8zOeNMUks6prWvxRua4WtsjVEMJanJcPca/f4k7RezskNRa9FyypKCw9ZyFiW K2KT1FkO31hhVCRsxVRKuxmbOShjW582D/zicn0Y/8lAlYHmSHzm9ibpuPgVM/YI Ij09X3J2PnYvkCdMaAmPTn2LgzObvwbWNnszZ+i0cpaD/F/PVXcW0jKmn5sq3hJu msyYrfOM51becqJQj2t+l05mMchTuxrSERY1hos20jyHmJ7j3LHfckbnOg/a0L/m mZO4lGQoF/vJ+GuxWZdcUc0doBW/LXSwJV1pF22Zs7XucEqR5tnN3VeH3S5sj2Vd 4iLLMNWOZhxYz0tI/pWL3CaOXrjlG0Gd0KJq9FYpyzIWaEFTm9IAl3ZSfgvZgyWZ 3eel3Ie/eeD9KQ+Ek/23wK9cbSD9eEuo+zR+lY0NL6wU3LsmFrzLjWhSrhjVOP/9 9skfrbx+j7yamZ63rSPWaYHMvLCeivTLKz7piff8RRpcXJSRXTljv8+JDY0zpFlQ c547PeDAlviW25nxDmOP20hjH2CtLl2q9W/n/E3EIpW46LIrWtEW1VxpwV5dbNtV 43CX5+wOcAAIn5TtP582xX+JRGp5VX+A/7vgxzqsmELYJ3rPu9S1mlku99mKSo48 5Ccv+cjPne54xXtic0dgDwJyf58PPehHL/rSkx70S9e55qu7JRGTC2Ozez0FY097 2Nt+9reXvewDoDn1rh7qiX86VjNqJoka/vhLT77ykL985Tu7+dDXnNoFRnyzBB/4 i5d6UW2I89rj/vu6937/+HNPe4DJ9Pd2TmXuCCU3I7HO/YR6//rhT//521/+8ke/ /vffkuv7XPikQkkCdmELIoBVRmTWh317939Qx38O+IAQCHY5ohI+cU9yQSiRESNt 5HJv439Rt4BqQS2mJILUAkoGqD2mNBDCojmHdIBqcYIneBxGMoIkKDAHU4Mt+IGK B4KjIjiuw3tAyHsskBKCAGHjxHvU0msqcQVCGIRDaENBCIQ5GIHX8YOmZE+GQoAu p0pDUYSPdRkUQVVm0j+sZChtNDtmaE9UOB4txxCxpn7CxIUJ0Yb1xFwYUSg/YSYL ISygBYVKOEweGIhP0Qq89yUPB4SlBYVS6GmGgoTY/0BOUfg7TKg6yoOINsGEUqgT ZFiJ2MB7f3V4nTg7QKiIhThZTGiIuySIPJh9LvSD3eVcnSiEK0hND2coDycQmCh9 ZbJ8fvd12MCEgIKJgFaE/TOLA+GEARCLOqE8GlOJmVSJc7Z8XwKMbDQUwLiG4vGD 0ueMAtFyMaI8QaFzhGguyycwY+g/44iLX+eHMUKNKBUAOIGEzOWJKmiEsag6RsKC qVRmOVGEyyd95NiEt4iN22GF5eJ3v6M5BNGGk7iBXHSNJWSPKPU7Rfg7zBiOQ1iP CZmRxwiP9diMHtmNIfmLElkQTHiQwlKCULh8njKFY6SKOzhAhGiEaySSn6iO+/80 Z9hQZt84kulIkvgIkf7YE77oizgBjh9pE5qzjG5ziedHSdS4gZ7mJaxUE6wYkwA4 JHDzg1+ikPVoE7yIkuZyik5UWhV5hIDiiuHIR0MZigVRiiLZjKVFhyQ5jWv3ExBJ kN7BlQgRY/WojuZoI/z4jpTki5NojSFJiBz5iEXJT/QImEo5l+c3mD1BlgdBmXpZ kHT5lotJlod5EJYZl9rjlWe5k/aomJ+4kW85khdpmss4knlpkudXmSU5UzCZlSoy k2lpI6Z5k0Ohk+MkMDx5hLsEiZK4jhDph0FBh76YlI/IjJHJlDLChzdxijXSjal4 lbi5igR0O9oYhRnpler/iBPCOIuXOJKIGYlHeJy1Q4zU4ogCIZ5HKH1AKJevqROh aZJROIrKmZnj4Xct2ZK4uJjk9BPEKIQCk4Q7QU5J6IvklJbkxBOQKI8lFGE5V4y0 SEfUgp8p2I+zIywteYkd6p/fAYP9FRGlCYZ5+Id5qJWWsRhVdZsK+FEQkU742UYr SDom6hUR150hpZ0zup3EZWcsCZ8kio0I+UxHqpeFwoFLapXciZVByhwxWB1AyoBY qoNC+l9P2qVe+qVgun8ymqVjqqVTSqZXaqZZGqZs2qZu+qbpF6VbeqZqWqdleqdp 6qRwuqd82qd+ijV4Kqd0GqhSiqaCaqh/mqiKuqiM/7oxhDqniAqpdpqnlHqoKtqo mGpdepqpRFUCAsCkFhYNdigI0SYQomoTrMATkWMKv3UNg4ANttSkeJg+kVMQ0fBI p9qPtQo8u5pKvZpKr4g3tWMK8GOrqiSrcFgm0Xaqu2oTtvRApioItfphxVpLdtgT tFAKAVADsEoowRqt3roVt2oWqdqky+oTrBBtatRd3Voo6roTekgQ6Ro5ovqKiHet 3cqu6VOqsPpA+JpGQvGtAlGucvhrJqGtCSAQT8B7XzAQehAAinANvKcIBIGw2FAC EAsN+zmxA4GxAdCwA6GtQFhz2uoCBAEFQSgAryoQHkuxChsAvaqxGwsJdBAANP8A q7z3qwIhslH4qR4LhDcrsbx3swSxsAGAAAQhs8lIEECYsCfLe58qEKawAlEYOUK7 nw2LtQWBsS47EFcLhA0rtFGLs1G7Bz2Ls1EIsgP7s0fbqvTIs7xnsgJhBVG4VDsL ntH2sGqLDVQbtk1bEEaLtFsbhRCAtkGos7kRCAHgtCj7mHqLDQtLtALxuCirCNGw NAEgAOzTAgOhtE6LDayAhFewAmOruJ/rsdTSuGFLtZk7EEkQAPyKDVBwBVaAsSJI C48bi10rryKYuSIYiy0ggq8aDYfrtUe7uATxsAw7EMQLhL16vAgQOSLLPnTbutcQ CMEriyxAC0KLBVYgLL3/eg1Uq7OZG7zUslRKK7kB0AKR87ACQILY0Lypy7HYYLZH Sy10uwM4G73Y4L6BQC3iJb5HG7wea7dmKwCCAAVUmwCRg7KSC7kQS7b0i7YYWxDX gLIiyAJ2y3vBawVYELvWYQrIC7kCQLdE+7Do27q1lLN8GwArS7YGYbaKgLG1araS qxMlO7kqLBAHzLIIgLIgu7CIe7ECsKtAjLZDLBAaO7bXQMMWnLl0q7YP6wVHSxCk K8IPzHuKK7lm6wWeCqsYC7LVa7MEgbGQwLQwmxBc+8RLSxDEOwNfDMZlS8aylbm1 urANK7N2W0tLJbFRq60P3L87LMh/TMfN274fa8Uu/0y2iosFA6G4ghDHZRzBdZzG eGE4FosNdEuIRSzIYbvG2JDJlWu8nVzGRZy7yturNpHJoLzCEUy6xOu0C9u1OtHE luzJ8Qm7Y6Gxn6u7BbHEEuu0TSwAwcy8NmvLXlvBdvyynRi9vKzE2/rMHRvBzsrC ByHA5FvKnbu+2gqyI/ywgUy8YxvGskvHBiGxCPBbZtvLF5vIaPyqprvCnRy5XzHL 8SkAsyDJnprPbYwTo7yaScx4KSHCnAvBuJvIKCwQDqzDLku1exwNntqroZuwGiu4 7by+exzKZCy0u9vODfvF9izECIGxpYqyAezECSHCFn3RUCvPEPxbGksDfjwQKP+7 VHjsyrRgzxqrAMMsyET7BJ+6xJPctV87wkPNxkAYtRLrAkIrxzxct2jLPhjrtFTr srN7vjCs0R8kLK4gtL+Ksa+qrVs9tDq8twv7qk29sCmcAOj81SlrtRirdY68HaIM s02duxrLvp1Yyv+8v736sC6buV0LjQWNDfF8yIMbsVSLDc+8sCAMxrecuxN8ENKc y9KHBfTqieAMwRE7wj3N2CPcvBqdsFHczLSguFkQv4nsx7uKsWVgvNtY2LU0vgaB iAEw18+82euLyNu4VM37t7mcwmBLtrwNhPo72R5dv1FYcws9EPa819lKxoAN0W08 29to0T2bxLYhwrIcwXr/q612a8u0MNHOvcimOsjtjCSt0LduXL0gm8McvZoUG8ez XLND7KklHQABbM0IIcJMjNKkTAsVPdMVPbDraySha8k5O9MVjMzrTMKRI9TTvLv8 bRCt7MoGQbwmy+CCa8NPLACJkOB269BphLI6QNwa3QK5Gt9HjbDXu8y4PBBUi9ae KM57ndVHXcmKgIGiYmGZTLe1urhmq7YLqwPa2rV9zdpSkeBnWxBHPNovC7I2IbMC sdg4SwN9LVsALtm6/CWV7ctJ64kX3D+rPcJGG4WOjMyaTOZEe7QCfrRFCLIePs17 LN5Igc1oscw6Ic3aOggl4LSbHeZLm8kPOwDJW+bp/6zc7IyxD7zEvxXP5RzE5szZ 9xw5VKs8CUvdBpHlufyrBlsSmfzc2qo8XVvRES3jAfDQMC7IWveesKsHIGvLSOLT OkzJ1E20py7IyjPEvJffJ33LB+Hfk/yrSq64LFzgQkuCdJuwXo0NIsyxn53UUjvZ F17hic3G57y+HSsAcTznAY62FNu8hY2y+jvThj3pyp3q503HgHy3UavHAqG4ndzs TG61bl4QVW3BAM4dkI6ytWrL7gyrrNvLSb7qmcuvQHzmvJewP6u2bMvB1r3NvX7N W+7OPQvCX76fNyvaaOu0sazRjb7gj9nS8cm/TB6Ee9vOr+3KQbjytbTvlm3coP/9 ucqr18obhKrdxgvrtCc/3Er+sOwMwU2u6B0pxlqL4rbs8RUsW6wLtLnc0doRunKL sqWa4Ltrv7tb08wryV8O5Xtw6Svr3033iNXbAhktyeeuzVsrAKX6uAIs7Qbx5Qpf 5gys0Ob9zCj7wlFOxLWau59NwpV4BTor0tOM8oNL7A9PsRL7wAtb0HCLvG3t0gOx B5XIPJLf7gZhCo07A3qPxY9szqYQ+KX6935fAitt90EYtLnOMW7Vo2nx2AgRDReB uD04gDxKgFoRuoFcHwhyoifyES5aqJeKjXtw+px6/Mif/B7yqINaqcLP/JHa/Ban /NRf/dZ//YMB/ZNqqdr/3/3OD4DYH/7iP/7k/xLez/3fL/3Pn/7RX2jl//7wH//y //voX//rb/+Sev73P6Tz3//+//8AgU3gQIIFDR5EmFDhQoYNHT6EGFHiRIoVLS5s dTCjwY0FOxL8ODCkwJHYSp7UmJKjSo8sQboUCZOkTJM0Ua7E2TLny50xe878WTPo TZ1FeRr1iRSoUqFMiR6FmjTqRapVrV7FmlXrVq5dvX4FG1bsWLJlzZ5Fm1btWrZt 3b6FG1fu3LVPpd5dOrWpXrt58e792xewX8KDDQtGbFPx0MVOG/N9HDhy4cSMLTOl m1nzZs6dPX8GHVr0aNKlTZ9GnVr1aouVHV+GDFuy/2zKkw/bdh0bM27etG/7zj37 9XDdxf+yXi3I1cNrgsayGhQROnLq1a2fbXVFkPYrg6IFEPCwVIDoElkJwgJRT4CI JR5UjNad1sBo6Ale607wvPPr/f2HXi8AAcHDxpTlHGIlAEUkCjAAGh6iIzyCnpAQ oScSoIiOAQVYzpQBA5hvjw0FemJABP77L7jagOuNOOGMK0wg8gbaw4sCv2Dlivms yA+ba6AYZLxETAqEBS86guIKFq44EJvxvkhoI1aW3EiP8KKxIhEPBWDhwD2uuGKg EiDI0UaSrmjBSy3Tq6nKAMrApgQMoXEQmzrpVIROKIV8sc8VXfwTxt8AHVRQFP9B uyYAKAUq4cHxwKMlCQFWEICWRAMoQcAFM2UhgBMTFUBABOYTyErDBlqv0xkjxIZC bEQEb0hOIW31wwfp5DKAIaEQ9aD1FEl0UTnpjC5RGvD0UdFDl2UWLmV9LMEFbNaD 8poSWkBVwWlnJCkQ9kqRUNuBKB1wUYOelXNaAbwd6MJStU0QSjnnSxeK8Fpxt8QF DYqmhPD0JDEBOiGRMYtLVX2wWYUXLitRNuN0FESBvA3ARlOxSXDBBkH8zgtvyyOR w2tcNQhZddUNAEOB7BXICgkT3aFVlU3NdEAMLy7I2kqTFVYBZI3FJr4r4mX4NBUL 9RPpQJM+OrdgxVRA3Sb/nQRxvfnGA1ZZOmmJRlUz25XQSlLvEzddK79b1F1sWMaG Th3iVLmEE9VudwCDRmZPIKCtpSFRQngmiE8WBye06RYFPbpouJ5mNOL5rhHACysU pDOBKzRNFAGKaRlPkD2GJIjOFi6/WVxGK+YVSlat3vYKRb5D4IpM5yuxhckjbiEQ KB502aASsQDTxhKv4HW5TL2YfW0sJp+BUZUVhz76i57l+9WdrxERATMTbKEVE4Y0 ZYUABAExwQA6fV4g85uneuygJzdSoE/CsxbDVooPWkAWSC1hkMmxFcgeOtWCXaXv dAMCIK84JBAsBYCAAfTUw+okPQpWcC0kY93C6DQ1/wtyxnCEQ9zhmCbCpdWmFDXT FUI+WDgS7mUPUFphCEE4whmWUGkd/A8tSoJDHvbQhz8EYhCFOEQiqiaGNGRhDW94 RBsycYktdGIUoThFJUqxiFfEYha16JY9JIyBQNpiGMV4HZwBDiGsWMHXuuZAUl1j clggVTSggICHMSQaImIByKw3NlaUII8DMQULBKDHMY7GiklEpAwTiUTIzDF0z/JJ gCCgNweywF/QCgDpksUC9M0mEAK4nLL6pSmBeGgG4oOSt1jAK9AdUpGvZGQsm9jC QsbFVHpinEGc0yiBjOdqIPJl+8SmLvcxJEEPikaeyhY3DKULbrWEZhYvlCgM9f/L XHdzpp1iV4L0uGw+HkoEyYL5EGoNhE+JktbawhOALASsmNGEpw+tpLZcHoSXAqGT gJbTu7YpSG3eOpD5PlSDgnwnfeMhWKLa2SoEJIqg6oynB6m4yFlWcaKwnKO/5gMw hFhrkv0E1uTU+UtFsG2crWiFIFKa0oLgqiBYy1/CWDbBJBjwiRbFKUVvqtPERdQs Vtrbs0pyT171UkEwXc+2aFehhdSvZBJ7pp0edElrpdOnV+3gE06Ete/ETF8E4ZWA BKDMEVnrfMoClYC+thBeqepEAnVggTwVK2xQTEDvxGpei2YKNtUIG0zCWJgI8iUw pclHYNJjIB6oNzCBriH/gQDTFayQnmssCUxskiMcRQImvOoVLq6U5U5hWVGe0kSF D9mhbRASjYNwkLSjFW1oQfva0HrWtrfFbW51u1ve9raCs40tbYUbXOIC17gXlS1y h3vcnPrWuc+FbnSlO92sjFMsJbAbTK9DMq2UsZDMLa0SEzVJnQVtKyXRbtJGKaAZ zCe1EAWXY68CqwqZ9ZqqAqDeUDgD1zLlGqViaqLAUMoAxMwgy4GCfAsiIvM2N7kO tqEQ65TBoH3kQCFBaUeuwcGPoHQgWxPJ2DJyjdQmqnve8qKHX/IEu3nEfRi+j3sN Mh4v5CigAVjB8yg0CFbkV0YnnuBSWtGkjqgYG/zE/+ezOLqU77znKN6l7mr4ZjI5 Dmg5dKJYwh4lICiFVQBDOqE+7STWPWnLFDW7VSYF1AK89ithNa2riRgoVkpRbUEl qtOW1Teg9kKsZu776oRooN06YzNhK2gxrCq2rSRzTs4nG4iAk1ytsKYQhTsS63zY FeXqXCvIxWtFnbm3NhAFq3owdVeOCzQfQdBuTqXOs4JA5YrxEJKSM0CEiKDEiiEB jEKuSJDdlAEiXDqnTqywVADa6yEolYjHcaUPe9uoKMY9qo4/boW3oAQwESkTSno4 kSmGRDQk5+9DylpPIvAGLScH011QziJ4YXtIa52yQhP8BLEltrXvRIeXG2MPr//Y XMqwbpVy5wZWCWKWy45EQ3xc1ptdCVHVlYUHpuBhE6+wsBztslhmjAIgkkiZIAAP hBUKlLFZId6ql/EyXby8hl2HVEYTJ6lT8tJyCgPwtlrZ7FV5e3B4hQ5bH+6cTg+q Xvsy1r6ea4tCWNgOf8J38BYIIl1bo9MMop7sakGSbAQtEe0CgAVdS5VEdvMQqSYn IfIBE6qq1mrADkLNppPyw16vE6929DJljQcR2tL45aBUbrRNOk5ORtY9KRT16MCb 06fxaK02tcBLghjr42u1UQ/kHOcYa2sjs7isx17K/EGp8KZYq5v7OdU03zk8W7Lz NRovgFYU6+AP8tCD1Bb/LYJk3qEmRk/uTZIRbUc6ANI6+ra+ncLvpIxerYc0JRfF bJYviFLzmeDklhMN4gP98aupE6jMTUqYBhOFCRzQgx5eahRiKJhbhnXXl0+2hFHI 0eWSK3hcNWxa5LNONpuPBgEgkkE0sEIgbPAEqKqVOEm/gpigsMOG9XuYEsk5/OOu /DEwgLkUASmPAKGXBnS8LZK3oIMtEtuI5gCkVhgb/sAG56i1bdmX5mijVpAvDxsS lFpBItsID7snBjIy/pC9AhGJjYgO7luODBsIlQIJI2OFAzGQgso8jNnB4ZsPVjCy IUxCkxuywAmAJglCU9AbkGG1SDMyU1BBoaBBLTzB/+gYweVSrlO5qvHgJAIBC3Cx oEv6vue6nytYq6/oL4aJhii4pjwkxEL0rTYsrjdExEVUxEaEsER8REY0xEmkxEq0 xEvExEyUC0kcOhL0xKVBKZXiMEesD5Y6rUh0xE50Q1T0DU0siI25NrPAs5VzxVp0 C7bRqFehBXELhPJoBS9YjvPQjmKJuoeRj1IaEsCyEPrBQ4wRhPK4hvQQrL/ajvIw hT0AmTBhBT74Q1v0RoRIqo9jwOMLR6uBv775kH/5EONBgAHZF9/5lAmqNPdzR/9L mW0REAzZwLv6RobgxHlLRYBkjMlxR0bZGTohKF56ggfRA3pMlk1JGGUpEWixH/+D 0BCx6rW+O7i0QT72IJqLwxbG+cdPhERVLMlvXA+UmhyIFJMEeJoLmYXeERIPyZoP mSTei5OPgkeUEp/7c8dxshJXSCq4krUSeBuF6sekTAi2oZOY6cHx2LQtW44NNBMH yYiNUBu6KQiSwRM+2QgQoxrwKDMYGohn8TqlRMttEQRB4JVNcbJkmSBuekYAW8sD 4ZW1zI8kSKcx6aepWbw+grUEQIRAopoDuZC1pKQEWMuQNMpkWai0jJKAJMmRXMVs KUiza5dn2RiyysfDyjRsgLNngqmNqLTF8j844j8Iwr/1ishFOcuTnEzJrEyBhMyG CMefqRhnukC2sqmIAJr/qKrN4JyehPkRAFS01+wopqqI9etC4XROiqiPF1NCvVGp zvqKlFKw5/RH2YTN2YzNR4QIyuzO8RTP8jQt7UTP9FTP9WTP9gQL82RFk4RP+eTO +aTN+yRJ99TP/eTP/vRP9LTP76TP+MRP7zRQ8qzPBAXP/2TQBnXQB4XQ6ArQA51Q BCVQAS1QCx3QDdWLCPXQDwXREBVRIqrQElVQDsXQFKXQE83QnhrRF4XRGJXRGU0N E73QFb1RDW1RFlVRHe1RGgXSIBXSISXSsbDR1wikyFoS9vkrJXFSFtyIIlFSJYkj AbqCa5OSJQGgynJSMFmSJbGRO+oSvdmDGXDS7imy/4FIEi910gPh0mlkoD0YuIGw AlUZOxkzCN0ZkCu4wQLpUid9mCTxsQAa0ymZ0i/l08BC1Cs4w4OQ0ofpiC9Jj5D4 EhYIiSkBGUNF1D/S1D9dkkQQBMtyUkTFUxTF0d1ADhT6kCFpvnNbNEpy1Wc5x6dq QPhz1VeboH38kDE1uVgVF4K8x2iDJOYUkMdcMFdtsbobkBZrkAATEN7x1WeNM1f9 Mn5Zx5wRq7v5kHeslQohVgGxG4A7NxpQVVfl1n68BvHhEk66glGBy0yaQw6cM0/h pCURlwDplJ2ZEAHJFKQ7n1XaU05KD/PJQFFZEuZsEv+rUyUxLHykxXwCnQCZgf9E yDYW8CL9EBWVEgQkw7MWqFcoYB/4+5pLgZIkjdd/ZQEogRV23RAO2phBHDPlfNcA SFZSyy+C/FJOKtmcHRAo4KRBsFJLMlgWaFi0zBSZhUsvghWVuZTeDMu2k69LwQJp faQgS7IJaj4vKk46xBgBMTCDWLtOOZF5TRt+XIhHgdmWMdtjnRRagctBfBQ44cIA MIPMPMt+zZSxjbS81dYAkAFaLBEdW9uDiFsLGVzpOdKpENu560xYHbjme8uY8MDG TTIBQIR+bSnKzQiCvdqLxZtnyVqdWI8EoJh9MR/Q+bPaCJBFCQk8wytvEQC0hVXW NSpliVS769o62YjmU4T/ADnXbMXWihGf5+EV4gUPIpsxtdKJsFqQxK2t/jhaxg2y poVVp92c9dBXBnSBS7nYfrJa7yVOqjUnqs2nry2ItYtZsiWRz1SILbM1UlPAwSKQ 6IXLPpTduTUXWLkm7M3dQVTXvu1dAQGdEtHbh7POsEzbnjtgb0xX5+tbph0Q0Gk+ Ue0RfLw/0Mmn18Hcqo3c3C3Y770UCcmn2CmssVmP7JJWiK3dNUut9fIUQsIz4Ame 8Q2PYQs/WqzdPoSVup3W7DWriORaGQni2U1fm6VT9oKsK03enTPcsXLOcqVDXR2Q h5HiIHuUTQlW7E22782n7u1iWNVJ/fKUPXPVh0Ff/7O6Elo8TmVLCKJ015WJVRoR kAPa4j6kmEG0q3OTrwyGY9MxK701PnSDOAK223Mrpvs1CANGXB51w8qiVlg9N180 NwSYQxZ4GA/8OSfuTMD0YsolY577YrKhw1btlE55RxFhVi5TYUCqtDphLX45zgrB s3plI6PamUdBx7NEZNX8EAQ417AaX7wjkFcm4lEKj8kxXv3hpOfZCNkdCeY1VR+N MOo4Wh1CKTdlr1YQqHekXkclpXz6Aj7m3szlYqod56oFoPJFCPQ9HQEgWX5Zv3MF W/yDX7wSkQqpmTGzXxxG4B4eG7NCU20GXkyS2UvpQC5bjwKe4/blZ7tdYFtsYP9A DmSVyacKCV1fMdu81eK22eC7C4AO5lzwfSnyFd9XpFlSeZQZyJTsPKC/WYgAqb/D tWVS8RBlyxS4FRCek2O6fRd28mhffceBDmRzEav1uNnjZWgmPogScWLhpN/g9aKH g0ZPntt92ZiEuWiP7mSsFZAw3sAbU+p5ZipVTeDVZYh8AiCCtOeFPiB+vuORpp6B vkhfJU6+DV6QOU7Bjd8lTmBFtiDnJYzFfeBgBqCspg8LJmMBIRiM6eirZWYP7ly9 ESgvMmyCOOGZOM4hSRT3GRD3MR75wrMBluk4y174o91+vl3TMetR6t4xAzqhJmIx plwF6saw7EPSJCXAJi7//3hqgjBsK5vZD1mU0hWTgT5nrSbn8PVVH7PHbVVb5RRu uLSsBkxkTzHTh6uQVh6Rn/O+cRw9/IVrczGf0HtNPFsQlUtHuNSjBlFoZA1vw91r tIzod+pm1UQmX10UTK5dLwplYQVpr73aXaW9gsLvdxkA99nm9T23WORlBGqSWUxv qsle7zWd2h1EWOHWP3Ndg4AVID63SnlngkCzI75VuNbprcTd2rzm1RoJHCSJDINx EcOwGX+nK8TCIYTxKIFxJPTBkTBC/SgSS36v+uCkieWIHW/U4dOIkTDBJc8ZD+O+ zlrxCkNyH3RyMkRyDmpyFbLxotFtF82K/woKqnivPqwo8w49T60486a6CME4xWhG xCKV8zmn8zq38x79ckaW5j3P8xzV7TsH9EAX9EFv0D6Hcz039B31c0Svz4AAADs= ------------22088GYnjI3XD6DKpmvxZ4 Content-Disposition: inline; filename=image010.gif Content-Type: image/gif; name=image010.gif Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT09/posten_uke40-filer/image010.gif Content-Transfer-Encoding: Base64 R0lGODdh8gH+AHcAACH+GlNvZnR3YXJlOiBNaWNyb3NvZnQgT2ZmaWNlACwAAAAA 8gH+AIf///8AAAD//+8ZAAjv//86CAi91u8AACHm7/f379YIIVKcY0L33qUAAAhz MRCc5ve9jKXFlFoQUkr//97O9/f35r0xKUre//9zWpSMra06UkpanK0QWrWExe9C WuYQWuYQKRm9Y0o6Uhm9Wu9a7+YQWhm9WsW9jOZazq3mxbUQGe8IMWtSlHu97/f3 zpy1rd46KYSEjN69Whm1WnMhCEpS3jEZ7+Z7GZwZlHsZ3jEZ761CCIQZWpwIEISc zu9axeYQQntSEAg6a7XmnFrvEObvEK0xe7Xm3tZjpdZSjM5jQhmcWim9e0Lv5mvF nHvvnDrvnBDvWlrvWhDvGVrvGRDFxc5a761aKQgQCCkACDoZSpQQWnu9hFJ7jHuc jFqEtebmrXtajObmvd6EQhnvlObvQubv3jrvQq3vlK3va+bv3hDva62MzjqMzhBS zlpSjBClEEoZzloZjBCUzs46IQicUhC9rZwAEEpCY5Tm3uZaY1K1tbXvvYSErdY6 SnMICAiMjLVaKTrvWnvvWjGcjHuMGe/vGXvvGTGMGcXFGXtrGe9rGcWlGXuEWhnF zqUxhN6MjJRrWnO9zjrFEBC9zhBae5xaSkp7SkK9pRBCKb0QKb29hBBCCL0QCL1j reaMhDoxnK0QMYyEWnPFWpyMWu+9Ke+MpTqM7zqU786M73uM7xCU76WMpRCMWsUQ pa29KcWMxXtjYxlSzntSjDGlMUoZznsZjDEQpeZSpVpS7xApzuZ7KXsZpVoZ7xAp zq1ShL1S71pSrRDFEEoZ71oZrRClWpxrWu+9CO+M71qUzqWMhBBrWsUQhK29CMWM xVoQhOZShFpSzhAIzuZ7CHsZhFoZzhAIzq17Y0pzEAjmvZQ6KSlCY3N7KULFGZxa CEJ7CEKlGZx7jFq9vXtCSrXF5s6973u97zq9pTpCKe/FMRDF76W97xCcEBC9xVq9 71pCCO/3/8UIAABCSpQxpd5S73tSrTHFMUoZ73sZrTG9hHvmvWPmlHsxCCmcMRDv /0Lm/+YI/wABCBxIsKDBgwgTKlzIsKHDhxAjSpxIsaLFixgzatzIsaPHjyBDihxJ sqTJkyhTqlzJsqXLlzBjypxJs6bNmzhz6tzJs6fPn0CDCh1KtKjRo0iTKl3K1KgA BAWPQCUoIA+BqFMjPsV6deDTrP/yJECQx+HXiEp8MExgiQLCql1FMvAT12ICJQrc ipQ6FupWjFYFnvVYleCRq4UFI0BcdmDgppARTl0QAMnACnQCBFBwQSATzVkMCKxQ QLMQAQOn/gWQFQCXAEIGTrgCWi+ASwG+DKyjOcCBrgRQs1Y8EJsRgqqzZhVQ4IHA 5AUTDGiRmiCfALahPye+HcBq7QJTNP+IC7481StAIInmPty7cvbgBV7vzQMAkyzV 3ef/LhhAgnjOCdTPcQL9s997+nW32hgBBDhBgwC4kEVXEwygGx9ZdAZAhQG2x1+C HiL44YgilnjgiQqamCKKIbJoHogvHjSBNn04YJlAY8QGgAP1OXHHVVzc4V0BlsEz QB8JCTeQEr8sQCAAC9QHwBIrbFjAHEHohmMYEtXxCETMdcBQhdS5VMFvGRWgIWFd 8VGlRxMUoBaOT3I0hgYTejeAaC78KFgBYvJBg4ZhRmZoQlcgKdAVWi7wCwBj3DgB Py0woMBAXEipkHBXLWGEcEskIdAQHBAk50BjcBnRGKK6oEA2AzT/MCcTQnixWWfM BeiEZpUM5EQ8B2TADwUCBJKBEgHgER4/nXGTAW54dOVFPKB1JZ1efCgQ3GsHAOLr ZnZgUZcSfeAmj4Ez7jFAlQJco9mj0mnGLm4HKAprAI8CEEEAsoY3QAAWuCUAuXT4 Kd+bA0UABAApWOBIrFqmgFsDikYgz2cdSlfmlASmUJoC643RB2UrWIusAj4oWZAD XwRhmQDTRWhwoX12lWuSB6nsVc48G6Rzfz73XNDP3glNldE7B6300EKrrPMVNwJQ wZFebHNVEGIKRMcDQyw86ptEH7SEjv7R8YsdFrRWgKKQNgCCH+t1V3RBY3zJwGZV eHFAZ5/h/1GFA1t4R4eY+wBBzhGXiDp1BlUo0UALAlwRrB0DWMZAhm1X4kgBj4KR RRWUsw3plwB46RoPeaQwOABgHDCHHXTkOZADDWyQwhX1MXfAC1VAugI5lIvKwJG9 O3pECtNVmEEKkRAgIei9uhBABuRck6cDwVYR13UggDAoAE5UyUA8CuR9gFsRVFKF E+frm+wejW3IT8pQ9fNlBdNXcV9nYzRQCTk8EogSYkCObGBhTStDgoQuIIB4iOZy CBhLnMTkAiwg4IITPNrSNMi0DSatgyDkoAg/OEKghZCEKDRhCecWkUQRZF+V8Q4/ HDS4IWgqAghzggYsscMdKqsgniLIEP/eRRWsDQQNkIAEbmyzEPsJgAFoAkBz7OO1 yw3JOXTYhh4iQYcqLUBH8KCUFD3hmfowQFw7EpW+FtYINWJDS1/TUwuMpAc9bIMO sXGAqqBYFxsJxIqFAgADaDAQV+nJLXSsYwEekcE/tm9LAwmCWq6gKutkARIQgMRV FCbIA2ota5EUEw4NYqTeEHEBagQAo0YnEHj8hgENiMQWc4MQPaoyCTCjzt1MGQC1 SI+XHWqP3IQ5zNa0hpjGLEgy88NMZCoTOdCMZjGf2cxjLnOYzmwI1AZyCR0FUJKC 0QbXYOArrzHMEltMZ6+ASDYmaEEgjTCnFOFIkCVoyoStYZUg8TP/JLVk6o95ak6F NCBLPSDJAWok0zzLGCFP+lFfVXJBA7pgvY15pwEUcFMntyhLtQBqNFEUCDZulIAD BhJDA+GjQmEpS1k65wh0aICWfpUFt9ABjg6YhyqjNhCNxmWUFUTMTf2DLM3oZpQF mQAIbBNEbOgUR1/S50Up0Lp06oGJWUGo1AJwgT0J8lID4YdusgHWTx5qKcc0oQul xo+uQBFSqkrAsCzVFSbUqSFB9M+wBIOdSNJzIEsgXTMJUrd9/sk5IRgHQK8ogK0V xEkCuVaxtMSE+rjge7Zco2vwYAk/pHUJYUClXhGoSkXxkSCZHWRwPsowfgqySnFy jnTqklIs/2wMDEIaAxkXpRYH7NY6ZRUIJweJq9UFQUcfjUAoDJKAKQoksFNKJctY CQBXOk9IDMnsEvAwxZodNkI0sJlzV8geFvqsNWEDkXmHht4ktfct781ZfM9LXvWm V25QuUISoGIkIRAgAQtYWOsMMIEx5K4AsREHFoK5EAH84xJ4QE1j8YAAAXhBW/5h Th+gkoAu5OEfTsBC3IQ2hkedVopqqSxAVyumIOVBAHbwFh8aYIAKXOJxzKGsZR16 o1E6SiC0jZA2sKCXRqwggoRQSwTugADVyQ5HWXjBBAIoxaxNGAGkeVnMdqQFJBsg BZDAMqXA0AcCZENIA7YwPylpkGxF8P+C4KtSCjwJgNVdYQPgC4AoESabGe7mONfx AQEigLkxuE4ABh7SLyKIAag4QR4rU6ORDvBAgy2UDzNj7TOFk1ZoclohfsHmpkXt aVJX59MJCTUxDaLqTp/a1CeMTml64xzVaQYIGrJVAOTRFcz4Zk4OCYIpyVgB2myG w9TqDbFws5kR3xcbX3IBmmCmlgW8U5DjgVmAdA0ygdiqAcIiVgF2G2CG7Q0A2FDj KHfVGzwT5B/r8gqzAyYQd91hD2icXSUyE7gNDQCUE8gMvgRSofUM7Nb/dQC/LIM8 3wSIEJrJi0Bclp/5aGa5o4Qirj7a8G0o4ajBjSyAUEU6diugTCX/pk3JRiPwHzKB zwDoRyqH6BZpU6g5BMCQzQbA4LP2BDWu9nkK76sSbQtkgRx5qNAbnJB+PFUhM7Io AIJskQrjrL46S2/Wr55CFGo91l7nugrBvnRqrhonC/iDZrAguotcjadljwi0GZIC uJdESdf8YN7xKU29953vg2Xh3gX/d8IHHu99/wvROzIVa6LE6jlJQBV65xGpgIkk i7dI5rHCkM0z/iFBZzXoR++Q0JudIaYv/EJSf3mkjb0jnt9U3NdbEqpThDyanwjr gQyR0Oss6L8X+9lRCPzTn7D4qh878rVy+84jR0mxRz3Zo+8SyGM+JbH3/O6vDn2w N371vB9h/9hUI33ai9781Fw8+cGP/miq//Xph3Xg5yYc1HTFQElDdUM6DZzwv4Xs x1R/QvN93hEXBmhCKtMVqfczAihMAqhqrhc0wTF1LNR97fdqpiYA9xd+B+h8CBh2 TPcQEyh7w+cVvrczywd0XKeC/9cfKViCFQiD3feCGkGABMh+FLF+DfiApEaARGOD 3bGAKdR4DTgQ+Gd8QSgZB7F+z4df5SdMoRaFF8gaLBiCFkh7QNgeU9F/FKiFfRd6 COKBMDh7IWF9HFSENdgzTLhqmbd9OGgWXYeE+zcRVQhq8meHLDF+PXh3Zyh2jueH hYd4h1dNSzN4gihqh3h2iZhWi5hqcv8YgWT3hvCXeyFIgnN4hx5EfNRXEcG3iXj4 dUroiHQINGh4EVsXh+eHipkofJYohq5Yia8YEYxIeubnidxxgxqkf34Hi3gYi2PY emo4hbW4gqO3eYPXELbYgjgzi49YEPGjjCZYXvSlXtO4GvIljeyFjVQRH9W4fWvY e/k3hECjHKX4M244hq62HJM4jut1hbGnjqnRickHh2bnjXPTarSnMpB3X2Z4isSo QlkYj8+hi1+IjAnxjM1IhfMnkPJnfWCYiKwGkcokkU24HSqYXma4hKl4jr3IeldI iw+RjFDIHnWIiS1ojbmYH7sXhh4RgAYpQlUYhhzZih3Jir9Ihmn/CI0zoX3yOHal 6IVA2Wn6N5Pr+HqmB4FACUIMGIqyuJCkd4O4yImwJ4m9OJKnx5LTJGrXlFZbmYpW WZBaqZEGgZAyyH7WCI/7gTSlyHq7h5KVSJQhOY9yCZdVyI8u+IH0iJY3SRF6yHUi AnhxWJJh43mEGZf0+JKI+YSqyHyBuYTmSHzMlJGr6Bgm4TSk2IfYxJV4yZcbKYbv h5mZJ5Ku95MWaZJsKYxm6JKEKEJ7p49/55qDBZvYJJtsmJA9eF9DyZiXWBFg6JUd ZIESyYBY6ZaEoZuHuRHDqYiXh4/GCYk2GYpHiYjUxIwq6UFRuV7XGXzKGU1T8Ywq Q5aTSH16/+mb5uWJPzmejkmJX8mU0qSLH/mXxEQ0udl1EDlftWmSj7iDRTmdSciQ HkidWqidoIabTgmYymh6FMlBCFqguleVcmOXd3idaSmKivmfkdkSommfIbl9q2GZ e0mN8FWdY0iQ4CiXRROdkUiVFFqhDtqiK9qU0ziVA0p6j8lpP7iZeCmgZsmgyDmh wtifrkaRjnejh6l9MIqfwDhMffmEJDocbfijSOmITzqll0h0mdcYkqmE/oh+4EkS XfmLH2mFD6ql3GGL6KmTSGqYIRR0jUGaapqSMYid7Nh15wiemmley7SGeQqQ3Mmn IkqbPgiWepo0z0iXzvmhBylNXWqdI/+RiLTZpz8an9LUaVj5oolZekgooZk5f8cI eqJ5EPGzqCxqqaTKnipqqi76hFiafXfKn4j4jW/4Ialamk6KqDwqiTNppUM3gKR4 TPHzhx+BkR70F186fCh5gwjZnW9aX9GIjG35rGYBrbuZETO5fKi6eAR6j3K6aiiK lkKooCWqkPAHoQCApczqho+KkKL6d/ZZqD1qojlpg0TqfREolGJJr6tor87Iixyx rof6jw35EV26gJUKQu9Frln4q5iqIKVqq785iZ2KquWKmRgRfQnqqtmYlBmrqcSa gQG5sR4rf8lKmVoKq4gphXJjrng4eAWrmb83r2BnmWzqn63qgCz/UbMbhJTGmITq 96kyWXhtqnz5uJjFeZz8+pz/eqkUi6pwWX7+yptoOrESUbAtmaZgQpSPioRZBwEo upglKbUg4ZE/e5+g+LXnl3qaCqkrW37A17RBt3154J1iIAYGQbeOcQRHIAZl8bQC YLcDkbdDo7dUIbip2rcEEbeKWnrkKhBBG6EDSasHQbgmK66HW7mP+6J5Z3OJCawR OZmSgXjCyq05CKQ1WboU2rWoi4PWyqASupTeQRlRY2vHFlnI0iHY0BshlxDZUADY 5R3GpgBT0XCwgRpToxnvJBwK23efwTb9cE8LwQVtBxM6uChkY7ULGyHr5BBDsFzX KgpxMwNw/2S2qdixHpKTcGiPnSet6Rut7Mt8nGt4F5EANKJ0DpAvY1AqDMAPBlAA cWNED8EFQCAOvbsE19YIx1sAulEhukFxzGF3DKEEGoAwqxNsc+KyUTuWnvsRTRsF 10Z2S1AqDzEB+SZFUscRexexogh56KqR2Lqf9OeBLRypHuqw3wq2C7FWO7JbY+MV 8VAmAuC/SoOSEvJdUnMpfTIQdlUBrjUEHYwQCAkzRyBG1yIQ+fAvnuUd9OID+AMa jlYaV0wQCYAbWWAHb5ICyHIAaiEA/PA3uzYQZuwboqHGe1AAVVIBCrcCEXC8E/MC UoNGAKYZFOYd3jAHCidPArEP1PJDCf/gLgEQAwLhLLhxZI3VG45sLAUAvFDiG8LS GVcgJmCgBWDgG3z8ukT0GheXAr0xIfgDbLIaiMbZgGSJrho6WMoKqbVsy4x7tt0R y/1Jlsl7na3hnfaKlBy5TSz3C17wQ4LhVSLVAH8gDyO2EJjmV610Pl0zEE+gBUcs H7nbfkoMKa0SXvqSBXNwBA7gXy93BE5gGbhVBaLBBTSQAQhwBXeFHkdgB/EQG831 P55TYQNAI3cjWwNQCeqMHxUQDxrAO1LEA+o8cCGwAgbgBKIyzTvyOx4TGwFnAcsT D6DUUHNQAc1TZ34DS6KhBNqwAUdQAFzSXH1ADgQADwVAA3PQO/f/8WVd5G/U4QQN IA/ksABgNQaGkwIjF2CWt2RHwCeYfHVZypS6+L4fRHTpmLI4WYZIuyiOjCkNEADu Jhg9PBCOAAh2oASY0xAUDQBD0AAaYAGxcwGkgimhwAfmpFHbqBAahVKcVAFEVjai Mgb9NircCw+PYyVbHSFRNAa6UViuISQBLRBeJVVMYMRcNSq9C05j0MT/tGRIvDB3 kzV0AGys80j2wb3ZgFENdCNXQEaArSGwFCASVSa00kk48ibXjFTZ4EDgnDDOq6K/ LLFzOam5zNspChFP+9sNMdwfipJQrY2zuiNR0004oikwE80CUb+mYhpt1rtSEwmQ UAGcIddm/80DDNC7YHBkEJEOX5JLkLUPvYEF63RwimI6AGBxf5AvgEU2zcEcveEH bnHNUvMbFZLfncEFHZxT1SwwDHIjfqRVzxUb+/AmeE1au6IFV1FUAOMcVjQk1GFI fu0rCHParMMuzhVEjdAbFpDG84MqldSZo5ioIlGtqdakOhGm2tpBHKqKrbFW+dtr UZRLB6EEKU7X2D0QNmRYW+JKSFy9QTwQnfxcRuAAYqJiB4E/buFc7pQQczfOLx0P tAVd8S0+WGAQmVVlAuHTBHE3F8AhABAEiiIdzgFZ8R3kkSQq47Xh/X0VUH7bzyUl 2RAA1BFEDz4kYpIlBfHnVtJz72rD1/+Y6Mwkn0q5n25Ksj4ZqIk+ueQbpiyYtrbZ HrvdEFJxBb9wBHpCYUcQT95xBNLxBWUBZlWAAAtwB6R1EGPhBFkAZ9ngA/d8AGWC YAjAPm6BOwiw5yP2sf6mF3dTU/pCabuuG+HwAgiwZASgwKDuOQaQAHZw1YC1AkeQ D9oA4hvQZOs0wSFQH3GCBJKHAVek5AztBQPAAwSQD+WcD/ihWr5zOA5wbWt15wCQ DYBADgc9BzvCAwhwBKLAP2ok15VteQiMxLPuBCBwPWQ03gQnRmNwZEegHg1l6/4R D3NAt5Mi3dvajy58vQ0rqPvq2yYMpaiJgaZL3EqzwggRJ6bkHL7/tmudscWasTcT UFRfvBCf0RtAQAAmFze+FhoERxtoHBESEhdXgDDhIC+ORi0SZx8BcG2UcSvR8S+V 8Nr5Ti0Uw1Z64eH5rhldT+iCRC2VsAC6wW4SIBoQT1S8EvEBEuYAAFO+oSgz/yiN lTU7HPY11UC2kfO7ZgcLU1KisQA/hGlXcReAXPQBICoCQBmW1QBrEpNre7SWi8GA eK/MSk12WhNNG03GDa8aPNUEseQpESWkb/ma355WC7OUC5K6p39NLfvFpIvrSrVE m7QYyofwgX2WAAl7YD22BxIJQAjMnPpMGdW7WKBmK+yX+LYsn8G3ip+PWdyXD6CX P9c3+alo//r5o3oSU3EvgYwSM/ZXSnsUwXyqx70RNXr+7bfUq7/cIx+up6rC5GkR VOf9NFl0tYcU5skRACEAwECBAw0CKHgQocGECAw6HAiR4ESFBwVKhCgxYkUBGit+ vFgx48KHIgfmUegRwEiODC2uJPmxIkqFCU3KxJlT586SPHEmBJoSJ82CKn0eRZpU 6VKXP5ca/UiAaUuKB1lqxPiRJc+sG20m/doTJ1SZRsNWbar15sapWs/K/PoW4dWB /wZKjYq25kSocqla9Rm0alipAgkUtNsUb863XTvqbWtx6+DIOReD3DsY4mOxOt+G dIp5J9m0gDNrzkkaMmPRa1M3TUhT7f9fhpNVHy0IumFMvzB90/3NlvZYtsAR9O68 tuvx0m6L8ywKWrlYhyGt/xacMbdL4MF9V76tU7vw02JpMjc923V6043Znu1+sjn5 2arljlcf+mj45C8rx/zOv/8GJJCxyQpEMEHJeJItwAAbfM07n0iTqMG+ykvOKJX4 g87BndyjL8T9WiOQQ6TI6oqpFEVTKS7WmhsiC4WYUCApPrIwcarNPhoDiJzgCaCF ET1cqSAI9SOwggYMQIqLOz7K5xo8KDQogXh8IHKgBALAUqEUrrGkS+SC+KWsiOBb iL8DAxOqt8+o4qw/uVwkaTs2ZWIiAD0DQAKsBQE0aIwVksKqpAr/4ulzAR4UGuMR QHNiIpS0vkrhhdX8Q+6gKzwBgIssDlPIBRmRrCmIcfykLyzZJrMJGx+zoUGqOnrg aQwjOBIFEEjyM8gFfig4yAUug/20IjTw8IJJuA5KYIAu+4NWKL7+0yjTv1ZcNq1q HbS2Tmnlq2gMIY44oopsI+tIw6locqDPgwro48WDGrl1pyXqBWy3peDh5wGEjgRg iEHnyymBHKHKESSHIhgYgcSqtERZg4L4ojRzLz1onxoVOkIhgWUyOMKBKsBRQY/M Avc5NIlLU8RpS6QuZvL8SqgAfy26RptKDErhl2wsYNIJbfAAIIVIIOIiBgAI8QEM CwDR8uil/31IQeeDnAABCRd2BiCboSESuhKpUthZAGcBAEMDBCYYQEgn/HAogZzj BaACDCqwAMsgmlbAUi294AcJAQS45A8QNLhZoXzKROiSLoXGo7CjpRzI60pSwEIq Ubr0QhvGlxACgAQCqbhrEPBIQJ7BRUEgHwvotluqZPd5miEuaPgiG6gVyoYfPy4W /RKg83lWdFEICAFoAIRWum6pLylTAKmLtsSCQJqvEgsDIlB+oBQu2eYf1gEQxYDe +8gN8AcUVcgJdwN9JIVAGEfIi7z3ideFZUbfRqJ8tAEEGAZGmRUVxSAAg1PCWpSg k30LY5EJDzwOcBkGBMAPXSjAHaTCBP9tWCASLWBCFrqwqQoc4AIIiYe/HNDBcASg YgzAwgkvwUI+DcQBIgxEAEIXgQZUwgG38lQXRLAMADBhC3WL4RAagCUGPImHTKrg NroQjzAQYB8gUIAeDDCBeIDAD9dYUt0GAAQMhs4Lf4gEBowyhI0xoGRBUEAXlPAk tmlDDzvjQgAqcYkA+EgABcDSGOJoMwDQoQPwiAfROtWALlwiHoOaAD+8eA0Xom1U DrCABVpYMQHQIY50CEAYFOKAA3SBkhWrwAAuCMriTeAPWNiGJbKghBVQEksu0CAA KAYAN54wjxj4RAC0oBAG/IEfeFBCyfgQgG1cIx4KkIoSaEi3INz/oQvaaADdDOIA +tnwcJtESAFWEA5+LBFtIAABBiUFgCWU0hI6fAqp1tMm9szzQwQrjYs8Mqe2kEVY e+rAH90Fjwac0AFAwEsBODWQCRBSgKILQBIGsssISKqhiwLAGCQ6hFzqEksOkKhB sDGPg7QLbStwQhZOCICKemFjbLtZP261gCcNRFicbBsAClC6JQwTHsUqDS6lIi4A sA8AoiJABW9G0JstoUxNvIAA4iGxBPCjCmfjZQOExM7QMSAedHOAKJnAgbpFdKIV Y8LABAACYBkkAh0lKlF5GauDgGFYFTCr2fzFBR+xTUhDkBQDGgAsbTgihgdRor8S cIeoXmkg/0wY5gQCwDhsoFWtA0jcQAB5ELaFDgAOqNgSfASACRQ0ozX9mAsmOJAr lC45guHKAQsUJ3mNxkz1TA96HkUR2GZJLJFCQLmOakItmVCvBgHDALYAEQdwyqR8 YCxpseCve9WNuDqtmEYZqg0hZeMPFmirC8bIJAHwA0sL0ABmA6UBLIQ3AH8YABal coX3faxujAUSfNEJLD4M8CMTOAAFzNaCTr4XC2d76EDsq8t42ZcLA4gcL7FAh5B2 ap0AaG3ABkiHPj03upH0VxDoxgAaaOQKFRaXVG+WYIOEAKN82Bg8aACsRjwVmgCo MQBCQNZL9AEed9BIIzzb36OOKqMSbf9iYdS7qYE0USOl1QgDVqvTB/yxA02uqSEH soDQuZgg6q3PczBEKJk0CIEs89aa7CQyNhfqXCk7C30RuzENI/EyAljAqJbwCBg/ FqO4PGudkQisnQ7krYvxAlDx/KRefhYJS8AolR3gWS4ooAp7gEgkt3rkgehjUDfa wx4kVgdHfeuPD2DCopoV6jkYBHSBOlXdGuCvBeArAQ44YgSAIKqV2sqmWi0q41JJ YPWm2qYaLO3N0mqRzZLWZlLGyxW6iWG6cXkgfdZlxSrK2opdoQNOIBoTRmuQAlxZ x4sSN0MD4K8nDJOXGjSbspZ9EBhfBrBaagABmrXSOkR2ACvN8BX/RDlcHZGHLJxZ 4InIXJluKdxlpzn1QbJB3ApeGboG2cO1RzUEIDR7DO76WGmFVGubDqwAEnVBPBZ1 MSlf4GI3IoB9bSbVK7PtAlvyVwQ2lgBzYW4x5R6Il0VFkIsxeSBOcK1BuNGFzAEA kUISgN/o4NoF+CgBBbjxFdB3MYYV9VbYwGgjFpXKrGP0oO92iEnrzMWKOWGyCikA 48YQWGB7oZIMIeRnQ+plAAupDtHL6RJAII+jDoshA2irSTlK2mQ6ZAwkPWk4r7yP AODrse52tWcBjcicB4BTQ0dITsewKPH6d83o0smRzqwWv5BGX3vB1uonBcFQBeDO StDTAaqN/1HC6SkLN6tghbHqa6RmeyCQNrSe5HGNROX+ynwMQBZajXwlnTBGSR0V E54kgCvkHktdHwiQVhqEPglgDHsq3QKif0J4VSSYz8qjnojWrLbWLR4BAAEhIhsk 7utJAYSOF7zCkmy4PwXwgkVhm3eyIKmwr+ErtTzRI9JRCMrTEz/ACwcIgAYABLY6 iJYLvZs5MQCALqkAOjeSCrzyvcwqMoJIIdIagOizg5oCs34oNbsLAB4Yg6QDgJFi toWSAbIqKvnThr0aLSmrHD1ZgbGSGUA5PQBoENqarTtRkaUwIPbYFr3QrZ+QmIPI A3JgFo0gl7oyMgDomIioDog4ArwIGf8tcYhmOwIvNIgwHIg0TBlyOI4yBAA4JEM6 FB2NkA083EMwdIgR5AgISYAj2AwIEQCU4AwxiMM/xIsjIIqOeQwGgKY1dEI0jMOH QcTy2kKCQESOIYAKUIBq+cM4JAhNDJh1YgIhCC6QkA1HBEUA+AeIkMU+jEOHyIPL IMOKwENMDMXzSMSHoERevIn42InzuC04yRc2Ow2J6C2z2JAxW48LucIBSSUVBAtI YMDoUhAEqar68wtj/EaDGAJ3I8ePSIDdSat0PIgUaLXP8qy2kDMA2ANybLhy1Mdk VAprwZZ+jBaXqcJ9TJi2+KMKmwoMDIA7qD8FccekGMXi2UelAKn/pJgAUAqAFWhI iaCgFwwARZqKIeijCZnIknSghUOR3VJJD8lCaqyK27gQAblGVVnG2viPhxQQk0QK vEjHxcBJCVGN8PhJnYwn2MCn4WA4kgSAoQTIR2lCpGSTNeEV8Xi4MostCfmW6pCn LNkOpqTCqmSg/TAMqly4qiQLnCxIorSMCXkTtgAVlbQTqbyLnVRK08CPOwkLhAnI rUyP2PgQDoHCq5QthdnLwmyOhIPIuRQOKglLErGtr/DKIfEt1rgNKETGn0jHgYyQ hLmPZ8QUrBzMIcmN5TBMm/gKxhyOtHRC2jvKk6SKf1xKskyNhuuWlPSNsxjIazTI bFmz3EQK/9Osywdyyc7wSaZADn3ZEb3oLdxizqI8TePcTOAciuYsj8DMjM3wCNkL ENW8JyZETOHsifDIR8qUp7icvZUMs5nJD+sES5VsEe4sDzejiH2CGQ/BzdZET9lk ilURM5NxRhHJEQshFZp5M4Mry6aISYmwu3mEjNMjMYzgJ9uqRmiBz/E0zAINjd46 TslMzjPpJ6vIx68AGGUskrqE0HJ0E4UQ0NrST59AoJGwCSfgGgGQQKh8sw49SYFw AtWRiQjIgj14gSp0mraCigXjiQXQpslMCrnRBnnATs+AvT/hjtUQAMDZBmX5H23Q Um1EGQ5JkYNTUtwoCfY00eHEz5mgTv8/cTPt5MILBdGAJNHuHAvk8LU/Ijx70sds SNJReh+LGIAG0MEAMSqfADoxHQis+q94kABIUAKM2iWcKKGG5Aloa7IDeIk/WgE5 8gPW2oIu6AI1msLFlMIXsVAoPVPZVJfUc0zw5K2k/FC+xNDbNBGN2Js/6iY7gATg SQEDSABCkBgBgABIkIgjgIQXSAw7QAA7sJRdTYBiZQhCwLSBuEeCsANAqA5CGIBK mNaDqLVLeJ9K0ZLdwQZO6VWISAFnnYuRuS6egQT00ZIghYDdOQIv0MBorYoQuDDR cYJ4gARAkIoEgIAMAABkPYJroAFn3VUBIAS/8R5I8AGB+B4FyID/KjiCS1CAXEUs /3LBlTIQ5fxNLAyROIHGl7EJuSTTvMwn7gxR7+BPMVMJNoXNNz3PerpL2sBRyfRT A5A2g5iAK/iDP4AnAAAfbQDaeOmknx2YBRgAoCU8GdODPyC8JdgGbXjBPkkAOsCC kUyA6eIlfvjZAzCAQ3kvkByZf4MsV3sxOmqbZpGHwygcoJ22/roMB4CvR7IpBVAC EBAmEYyHBviDSPMYlTKIVPJbH/Gqn7UADcqjn5WoBZjaoqXFBTiwHgpCoP0CJvjZ P+hTPjiAKBtDG63MnKxP1xTdYxxTV61JNAMP2thQCYXPlmHJF2GVUGkAz9GUPzMt OJIKB5gH/wEAg43pGJ2TCjc6qnignytQgBN6tUjZCD6ggXByl7A6Ko21oVthI4II AnMzNhL7hwHYnQU4IkFrMcwrqhibKpYaFtBrxbXgPt0zCCKbqJBagnVyAHPDMMFd 3oG5uM+yX2/7CAdogPexKwvooMzKkc/AlrCQjqmgk1glEcQ0kvawD9V1YIfLyexk zhTRTGrB2YDRAuRrsnxTVwoAkq3SOqezoBP6IzKyhHiw3ppyQRDklAqKMJZaFDBo gEjoAjrIAmDxMoWA3x9zCHjAgq1SvCwoVMmSonfqUwGoSIb6AzEhJLmyr+ZiGQKs lxDQPCNrhJDKO3gAs7CSqgt6J4maAP+uJa1fkQnxGq0FuFhPTUcU2Y0NNl2n/FjX Jd1XldOU+Q42NYnaLFU9lhYyVT0pHbOCCCu26ZIFS62Xiof6W4BZOxRL0ACuEdoK I95w2ioBaIQsEBLtWgIF0AANYNgThrs90RN/wTYroTUjqIN6EZbq8deayCmbajpZ O4y8WwIzRjxqhLZO0t51Oi4TvFuGapsKGuVZPio6I0SDuAy8iir/hcqb1ccnfRQw LU+j/I7kXOAOTgrZiOCbIIowrcmWLN2jlD3u1C2zIKQYGQgwqCmzaTCMIpnDwAts QAIiXqmCyLCjG5gSsmfNqpjNohdn1iyJZJg8SACFLrQIoBXCKZb/1pIsJoJhjwDo XhksGxq7w9KpK8vkgagCP3QrtW2rEBgtJmiAQRwgvsKypIpniHiCCwO/Nn3nT+EX bZzI1iNJBfaOtHzd3GLgxvwP6YCIFT1QnqbgtcCrthoAiUIkEKBaZmCtgbu3fWgA C/AkgzoADSiA/du0MWCc3+2UrR4j0sroZdJSLMASguJY0WlBWEObANAGELAESJo1 doIms4FqOmBQEZTrua6yICDr0YJnLXnkwrPdCuLYZtFSEABb0SkAENgZYZnrbdgY u9KGeHnij/kjqB685NOGK+MhbXiWhvJsc4K52Tg9xBzZkU3dzkzdc5lGFg2Q+/zP F43tUaXm/6rwY7LUSv9QEwv+iiPYnbopbkLoAmUB1rbKhtJJgXDQJmCF7nBdDDtQ lhSIFwLIhkjokiTTEk9tK/jlmeKuHLpxBAy4gAqwlAko7i5oK+RmWJ7x1C6ABGWx g0jQ1dJZR57BAGCRAcBFCORO0gSIhOtObnjQJjuohBOCgLZKAdeC74NQcLyYcIuA gC5Q5hQg768k59ll1aCG1RAv0dreyt9WitVLVYcL3eCcz3sKD/pUy9Cog74+iH4A cAUJ5DWmsxiPQqAGEJTZY2nhZgFBaiGfUintZvoMyv4UzNVcFhgn0xYdjZWZygcy 55SgYx5HCgYYgB7+iAhYyLbWcrAQhf9NG3MOzs8C3W0DTU+7ZI/eHt0h0c3ZlHIs l8LTK/LPPMnJgBC5fIk5P3OFSABklYkj2Fac+Mkcp22iVPTdpMafZvEP5+NJ/44F lkvXdskILQ3AxOarxBap9POCW9kzHfVGx4mHKZArH9WmJMqgfE6W0ctBnnRMH88J XvVzllB6quMOX43ZZvIWF+Tq/OmtgEZfx9CxjM27QI7CWEtEzw9jbOCCeEtUqYjM hPH2bNA8ZsKDGErpwM2YNFWX7Qlr6fOkbqD2oOmSVVGn8NJAz/Uqn0wTz4xafw2U rfRlzAqbwAvUNNQfF1U6r3bFzJa0lE7pDG6vSNP8PBjc8unBPHj/gkzzNC3ZVxeJ cKYPVcf3VHwtjNFLBP51XMeMc+8QDt/LYn9gbI+tJgz1mgB1cSeSDo3y19T2MDXq VGd1alR3kjD2UFUP/ujmRafg2gwRgNn5F0fOn88UNZHOiMdTm53C6Lh1Cg3yHqd2 BIX1kVfVsugW2w5Pf++PlqTyloTzOb3QnG/GCqYMtH/33GZ3BwbOhgf51vT5tD9Q PW9VzyD4po8JTG/RBlbzwRxNjijqY49dJVVNSB98bTHMsXe9tSBR+WTONVNEnrcn cO/1cuaNzlj6uDfTg6fy/6RNCU36nt97/YTJtX8KuXjRTKH4h8PtPIf3wnSzgpzV uncN0JCN/7EvuDB9eKn/95m1ya009Zbge1wHisbXygrN4Hm3yvoU+Zvf5lUtXe00 EZrpdJY/1f1sT0h38tA8EhOvQvE8Zwude5kpepk99970UJhADtv4/SXHSyS59tta eaC3YDmvLazI8iqX9xCpENsHCAACBwpEIIAgwoIJFzIcmEegAAQNISKUOPEixowH E24caJEiw48DO04kmRGjyZIJRZ4EwLIlTI0EWZJ8uXJkTI43XSrkCaDjQ5ANSUbs aVOox545VTI0efBoUoIbU25kCVXqzKkFn/5citPn1YspEQatiPVi2I4SnZ7tilSo Wq9ydy5c23Ls2LMd82K027Cs2agh+f8CnqvQZFifIS8Wzmgw8MzDcz9aXcp1sUyG gI9WdeuZr07ImN+idawUcmWEe1W/jWuYdNvVoWNT3lm0q820E1k29swxMV3bwVkv 7LzUosWgfIELbiqVOUToXv2+Hk1cKejidZu7Nc60ofTtSGsrhqv0cVLEpctHbn96 OMqT4en2Hoo0b0337mlyR+/ZP0wAhpZYVa4BdxR61Gmm33oO9cVgYMiNZpNWzHln 2nti6QfafBnO9hWI7EFYnVhhpUUgVCYaBZ9h0EnoXIAsntbhR43VZx1jM8YkYEoW ZiaiYtlxB5KQ990FJJJtaQdhbjG65tuHsF2lVVsKZjUdQTduOKT/eLCdViRUPdq3 IHgjkjhmiCfdFluX7HHoII5HxuehkiLd9qJx4VGZ4YsdmpdmmSORB1l2g5oJKJRn 4mjcZYJ+mZqFfTa4Jp0/EdiTlnkdKNySUeqIpmJaJrTZiGJW2iZbZ+4pVIpFeqRe TKnCCup7rr7p4YuS8SQboi65+qWiT5pWqFypwRjgr9w1eiN0hV0Vppwrwigsa4ae SumiQ4q60I1ENWdtrtBKu+RHY+UqkKhTNhiVcqKB5VVjY5WlJ6ezmRSvkoFGp1q5 MG27rmgCvqabu5166KqxCLLaZoyJ6lvrww1j6eVxwYkk3UsCJ3nubg4PeJ2K+z3o 7q/0aiRd/7Lf+bZtnpU2qm6/c2HLpaLJMTxyygDMi1FZjd7s6HPoKnrqnF89yyJn HO8ccLRDZlznyH7W95Kzr8KJ1oUUVifkxZhZm/OHVecrdE4XkzS1wcCt2nFdF2ZW k7BWjj3i01nuOLSR3Eb8I9NET/Qv3kmWffWJfgP820gFfPFTPjHASlQ+gJyUACBB WfTr2l61jCHHNA/ddUsKqm04cbIJuRHgw4XcqdvlQTdzdw2lUAASI3ERQBaSCzR7 APJcvkAAWPSh5gJ3EOREPAFUQtARSsgz0BIBSG98TCFI34DuXm+VHtF5pUDDT1f8 oUCKAynRgAUGEDTBAD4IlUA8D2CETf8SbF+97lE9X5cTYD7T5X/BXLccMvmnVeup W37k47Gi/Ywz9vvMdlonlQX4oQDDE8glFFAFQjTAfSmIByAccQUgCMQBK6iCF7Cg PrIlJBsWsIQCBjKEA7zADgOoHQAiYIFA8GAgVxBCFfZQBTmNgQdVsEM86he4AAJg AUYAQAKwQIDJDWCKCanCSxJQAPldRAwC29T+LBMyrkUISvxp0eFGZjcMqY5MejtN /7Q2KvEA8CUvKxZEXgCAK9ROAFGkgECYMA4ALOEXApkAFi5QAQtYcQGDXElH9kAA BlAPAHTogEBcQL09AIAJPRQINn5AR0CNQYl8iCEAUmCJSKwwBRj/gIgoLMIFP+hR IC7UXUfy0QI0WMJ9LrDE4hJnAHhY4g8aiMHuNIABi+TDB3yQRwIuEQA91C6WC0CC ACJhEUIAEwAT4If8XCAPAuyjDwmwRPa8oL5mJkAJyBwINyNhiRXmA52wRIAXlme2 MDJIblHx58DotJlbLVBlx2Jjr+JUse0Njp9xGp0DcMgAKQqEDysAQBAw+RM6PAAM FxVIBLZwEj5QTwBbFAg8EjkQT/pwG5CoJV1eUkqBDCEUABhCFvRgiQAAkg9ZEEgC BtACADhAAZbQxlDHoIBIKIF8BHHAAUCgh2liYaruE4hHoXg+DQxvCQ2IBB0OoL4F /EEbfiCH/zQ1gIQJFEAbFqiEAOIHAKXqgR8UCGoLGNA+AHChAVWNxyeDULslHIAf UxUCKEEQiXjcQX1KsIAetGFTk4LAAq8M1Hw6x0SHXU5GFBOMqTxWI89tVnCla9re DmdHkQUHbHvE4R63EEQlXBScAylAB4aghYFE4KMYIelAFqDBKizgAIAM5CcB4AUQ gGB8nc1IEY8YD40OxAFhAEA2fupNoQrAtgKpgALIcYQj7HUgY9jtXD8aAvQSFYeL nCIlL4DcTvp2Agc45A0PqUIAFOCq3gRBFbRxVS7cYYouoMEUgzC8EKxgiqcEAAOy MEXdAsAFKyAHAlIwAAoIgA5KhMnZQP/smM2Zy0vUGnG9kvUvy/HFO9aCoFlCy8KT pCuNa2Sokq5wQQBUQAkBUMA1SBiEq3b4ATWVoW+JigV+7HggwIXINQLQgC7cQb6B 5ABHFKdGQkovC3MYSArooI0A1C67hyzAUJHnu5tKT3oH8C9RrwuAECD2pjb1JhYs MlH59nYg2TDeApgxkAoMQL7sOy775AeGBvgBkAnQhjbmsVL07hmji1vAJzVJAAG0 TwBjQCwT2hwA45qUi0FLrWlTjT93vZgiNGHOuVqsEzuVpNXOMRSFEtO/z844VqRb CB8XMoQnBuKC3W2BhXmbXADYARJdWGFHnoyQCiSZpQmpwyPciJD/Mch5IFw4ACQg QYfr/hkiJxXIArLQgiMzxAFKlAGWO3lnCguEkhIZAgkrelFMDwQeDZAvp4eK5xUq twEUgAc/yFFeLuS7AipV8JwzrYApXiF5H43AsjdK3bb1mmdWu5LOPv4a117lX+Vb YkLvNjE5uhE5CZwYUalrEQ0PlQkf5cJFg+o+tm58IpT8CluDOd+fDJHHARC4pTAy hmwT5Aqe+IlgIfxvADjh6AIo+hU6MIEGrBCLBBmDpJtYZ3wL5NwQVimh5SeAK9TP 2lAs9HYRPQD5Fd0Bngi4C7AASCZQusqWJmSdXQACArjgzoOeOgCGWOpgVSdX93rg HIFVWjUd/+1+wzGQtE4+J4JCTXOlQgkdRC0/B0gPC8EUgI9xt8J9tLnOF4mAqHt4 O+kZUiCNEDUStCi9AdTeoP1gupOlB4IChB14AfCDUBMQ+gAAQSKwl55TB0I/gcjg k+foAY+1W+8sHDcfbUZvI5JbAYNvl4sTiJ9JoU+ARPO1wCG4MwMOIJGo1yHTWbhA +ketO+tJDwibHkDPqZqvgETlNVTJiYfGTMZ5HApCoYbKuQmOtUfMjJynCCBApVIQ BZFFBNEVcRJBJMAeENxFHIEQ7UEICoQGMk8J7sEGsmADpsA/JMQRYFECfEQVDJEY WNENfqAQyeAKHcEKJYD6hMATjUTRAf/VCQoEEBrhQBxh4kHEDqKgFUlSAhTd1Snh QywhFA2RzR0BOaRAAFwVCZIDmFkZr82Mn5CIaxEOHDkUSowWjaHcfwQGyzRF50gQ E3EF7MhhTPFhysnFGq7P3PmhosyQHsgT9y1UhwAFWbThrvBamYDGGq5WBH5HkUii XuSNAipGgqQRYmgKIapJKI4LcVjRKJ6iYZjiQlSAHuhB9tiYfjSGrRkMg6zKGbEW nWBO52jWP81NqLDhuwQjLy4RsxBNjUEe3gSihigUISrjn6DimfiHM0IiZlUiaYUO lKQOGvliNEaFqaThZmEMJPEhHqIctdTN56Air3BjMy7FrvENqkX/XmCEWLU8IIZo 4zWqoQFiiuWpHFWgDISAhhWp4mKsTeacFgN1yix6XtRkx+k41B1WzMsJxgUKBqkU DD7SootERskwFLFEIL4s40E9CK8EolowimeBXLRcznPFjuRtyc9IIAMC0K255Jrk GkmOyeZwIkX2ZAUyhCnC2kIhVM5oXo7kxOOh2h5WI+IIo7QsDccYS0GdhY805R9+ yOrA4gLO2sHsj5bQGjK64VeAya813riIyx+qxzp2SYktieWw41Ryx0V+njqeIsFs o1T2U6KAI5sAYj6mZKJ8ZE02pWatobcYlGsNUFssTapx3lAkRrmADkuKpLbFpMdc hgM1ossg/+UfSgqI+I9nSoxlUCYpRglfwg0DUszoAKZ1YGJcylqMwRxr4qJPrGWv TSNp+qW+uBzRUAdfOkzmcMwkHgfCaMgZGYpjtuRY5osyLiUlxqMCBZCMgQ73CCCV 7MUEWiY1Qqeq+Uxe/k9XimJZZudfYAZU9kQC8WI5Zt5P0qQ3auZV/iU85stCgqJY Aolr2Ga2XKWA3CWyyKZLstE6fucChebKqY6BfGN4/qd82mMDUkey+IViMqMAmmZf iia5gNbHiAhYbtmFnuF2imIB9iHpZGbI7YRmoSNcJh1ORGaLBk4d8qSucMmlYGh5 ck5uBmM/UieGuqbTuMWgCOWWKYyHDv8GEwUprdTmwrROXOCmG56YeJLRUKpKanbj JcbjQb7maM5hhdKibzwkrX3N5H1WhHLmwtwnl6TMbzIkeg4mlALHMZaHc7ZpXO5L c1QIixZmmsLnc4ZlkEBMnuLKYRDpiTKlONZjdELj2NgmflRmnVYJRzagJqJocD7q VPoogAaOcrrHW45pg45pAvYie1hJRqqIQ0YnjQDqbuwkoMgYlKRKe8zlVvLHQooq Y84naq0MiInLrXrjlITHpgJNU4pKYTTn31QpfEKgqyVkQGmnZa4podijkJKImGpl Pipju4SO6ehlkrSlVq6OYuZnGY3kG22MaJgcshqUtQImj3JrqFL/a2BGnn3axLzA qrpG64vaaZIynrDGJ2edKZ+sK9iYjGrNZr6WJTYeSVUGY1nUB1GAq7oU6k+iasfd WGGIjcR6673iSEse6oH+TEmunJPGZUU+EGxaY4ASYkZ2p2dpLOuko5+6x3rK7GdO bLI2a8fYZ5y4arAWR8QuUMg6JVcKqk4O46cm6sk9V0fKKIteJpFsqDzC5HY6xc8S 7bmEB9o8UJPUmvZwKHZ4qR/iRZem676Gka1d7QEVKYVG6qIiChwSRsLmhppWp4es LKFqqNCu2mwm5ZUS0ENOacyKZ5Top+v8aIYWLltSILTKTD/e0VEupY4aLbm6bTeq rbOCrdd6/2imOGqVCqZIYuxWImzacqlCIuDGCg5ami16Eql7es5jqKi/+gmNFKVi Buvr3E+QBiLBHKRIrCzglmzCpiV3Tmp+MOKnpGzwZoyQgC6utoeLwez93Abk5quE SK/kYktbxmlLhCS8dAlfwuF7gJGOZoZyZmvTiu1sMibkRuWybuLWjCvI2uhUxouB 9mzZihi1juxu1gzqGE4BDlDONKrBCPAAoljwysgXSUkgbi54EC6Qspbkltbr6ur4 3ljgRu32jiPDdAtBNBNBVEAkAIKdFMNHQEAXiEIXZM+sAAAapDBCJAAkiEQKiMIr poAL52YLR0IMW7DfLIHhfVd5sVAdYP+fp5bIU8pnzCxiwaTh1k4e50kp3ZSm500g +r4G4Czl9FordXZoQqXAmMHWPjSANtDBHViEE4wZF63dAUDa81TKJYCANsTDCpgx P3Adb4kxGUsEGASANgxAFkBmRzTCGmtDBxkGE4iUVAQxQrjdRHzaQEBcp0qsryHr FvukRuqv/Gpp5ipiFasR+17wMhKsTmKwgy5GAugBAkQUUJXXTKVAJPzDABBcRkFe AnxXGFYYHgTVceEVABCA4nAaF7kbMC4EtwWS4R1Bwz5EAhSGF22E2x2BQXDUQCDz QIRAD0FzlmDzTziAEUSEFsUAtEru4iKueOjPZFryzNxJhqhzFKv/TNVG7XP5bruy aS6C76kYaNlOY7BBmAJYmRPk20/EsvQFYEacn38hnMAlG3JVgPaxW5xgWybFkIZJ z0eRVJQFQO15GvTJ1wLsFgHM3jbwg/sIgDT9mEQwARCU9AWVdAAsDja02RcUQJsd F7O6c4+gZs3SyrvmKHGIL1YeaxGjbMPI7ozIRgIPL9ueqv0MSjFOhI6t8lVFACr9 RDwgXRC4WZPx0xBU0tsdVwQYnm5ZlJMlGXSFHdtB2AppWTYEQP24wNQtgJxhXCf1 kE/J1+3IzzUJBBf0EBMUcl0LAARUVIERUtgBADaY2luor74GtelGLmPTyWrNcykf rZ0qR6qe/8zBhqgFrijRImPrHuVJ7DPVXQ8I+BaniaBAOEEhD4Qd7AEEoDYAwMMt 9xs/CBy9dZIWZINvWdQZjUX09B9BOMIeXMF1uYB2BVz+UfRcE1IRdpf7yHSbXZQ1 m1swkWAE+N0Y9J6W/a7G4hrm3A0UE2CUCjXbeilgaKM9S/J1aOzL0WNGfOVj061u Ci5DPPVAVCECgEFyxRXSfd2H7ZH0vNN9084Lb5i+8dY4/BxN/bAlC0Q/8AA1784A tFnt+NSZtQD7zMENeh2/NUIRTgAIPAD79MEMep3bZR0AXMIfbPRcgQJEBIHQkVZW kiM6mmjTFjE++0TqZDEhhovlPgxaZv+H/ix2Yw8qn5JOJxPV0yWEEsS4UC0ExGHE WSPENwkcQ1tRRPmblRVSfC4dQkzfXJGbdrGV/KD4QBAAS/EdSu2Vfa9UviFSXh3A FMHD/c0V8OFWmhzmdBzm1k7ojLINOI7zL+JNZnmupDaUiDT15U6GA3MEIUDCAPgB JHDYNWBAFwxAGycAIYRDPOABJBAAH2hDJXRBAbDXkmDDHRBCF3TB8CTACSvPpxOV AkCCElDPEtwBJFyCnDPQTBEEEyhAF/hYhVMP+wwVHyhPOASCIR0yFMXDNoQDPwSA ogXANgQ7qKEPJBRAD51fJYRDAfgdE2RBF7iPUi0TQQbQ1zQxupP/DY9/RqR0LZHL yNIq9ZBQBZoO5qkpycP269AUa2jIoodKtlJcgjZoAKSpjxdbwJcdUiAUvFlNkR2I AD8s/ERM0RhogAVoAz8sz6M5vB9Y0XItD2+BwDaYoUyWBxfEuEB4gTb0gR0sTgr4 AURYwnE1jzYAwhQ5Qe1VgCX4wT8Uwwrx/M3nfB+EWe/1GBAkQCQ0UvrE9iX4H/z+ +URKCefuYztzKpWS8nrsCW+KHHkLDui6Tdx0TwPfO7zLiWOObeUukaBXfE6c+5Ye sFYOZ8XmZo1mo536eZrMM7Ci6Lf8mronqoyqjdE2C4jEmqKOcig2umYnPmJuvees MDfqvfaQ/1zU+E1mJf5Og7L7anDjCz69fn7nOz55wD1MmD5GoP5d9EutArqyMMl4 +qu8UHYDGm8+njPN6DnyXn0u0mnHYWc/Full6Ce4Nowpqn7c97Icdj2o5Azywz1u wmnAFGcENb/X72JP0n28Uj3mFgg2TiTswofGnFjo++/1c+y1KJBJ4gTy0yh9Qz6i HzpQJsQUGebq1/TIRrAcmrNK6D/X9iZAAAAgQGBBgQgMJjyokCAAhAwfQiwYUWFF ixcxWsyTMSFBig8fNuSIsaHIiRUjUjRpcSUBhS4XCoRJMeHGiyUVqiy4MqbAhghw cgTa06UAmAZposQ4tGdThz95Mq251P/pRZs+LSblSdXhxZRbEyb1ihLsSa4Gy3Yd qXatWJErda5FKhch3LAZxe48i5Wt2aARTaYdC+Cq0Jh5BxoWiThxx8F95T7OyXdu ZLOFt4IUWLgxYsCWlRKujJey2ZuOTUsEbZCzYIaj3UJmHXry3dFoT9Pu+XZ16pG8 G689AmEPoD2fLTIJpde274oVsjCeW+FFcNQFEwwwYF23YecA+oUJXrdt7+a1RZMu /Zo257i1I7oH/d6s1KzBoaLvThcsT9e79VvvN7SQ+w81sVLCzaIxAmgwiwtGYkKL 1cpi4AAIuRDiNoMiWO4xgioYAMLzFNxQriuSIMmy//IyUICHOKv/Kje69svop8Nu ezGmGF+TzsSRPhKwIo9Uk2ytsuyS0ciT/qqRLIX6mceyITz8zkaD4LkQAAnNk02g CQagoMvITBojxfvUAm7Fs3gckETf2lzSuzHprE+3G9Ncc062NCtxTyHlZCnQARkb 45GEUhigwV8EYgIIbAJ4gMolGvThSzoarESgJbQIIlIAKA0ACJguaRCCB0MNQEMX CmgQieCY6AEAFw7wwlWBZNDCgQAa2C47MQEoVVSBKvC0wRUASKHVBnkoaIgsCsLm EQESDeCAPgTKJp4A8HBAvAoCwFZJO9NTK0aVfJQrrbJoCsxLnwpUT0jkrqSJojj3 0i3IznD8/9G7kICsDGAho1KxSwMFqkOLPeyoLsQvAGBgAGwjCABiACrGFowsXOLG UgDogLjiOQSKQEMAFtBwiDsIECCWA1xiQh6fAnkAgAn4+VigJ5YDVx4CXAhAzIxR RhZMMbnQdMtxgsUDAD4UgNABRsFY4SgBtAMggQD+ScACCCvAAgEwsXUigBQniETn QQ1ezSbyZOuzXLXsc5I72+S+O66C3x1yqcwEpHfGP9u+28oxTRIcT0IbW9y3pFJV AOMtnJ0wAiAK4lKgAXyAJx4QBgAhnkNDmFCgIP4A/Q9kr/CE2Ae3ND1o0EUXt+Tl LISpAEtLF4gBaLO7QIACQMBCdMyv6P9AayzELMDm30cUyEwAqsY4AH5AjxTqgqYn KV155w4/3zolu+p7f/t1s6nzE2txPx1TSzfx2d4kbSXBEkRT/6eYq7NM8TLXrJIh 63KVK0gQfBCiDOwhAxDYDhMEOLxK2CEDDQOA84ilJc2tzDh2AARFqBQxaAlkd1sS 4O8IcDQwbYA4kKgCxhqgATqYjgkHsMQATlYQF0jOAa7zggLs4ME9YKxK3bvOldhD vr+Zp269QUx/zuIZILGrRHnbn55ikhZ70Y8j/jlcwMCoH8cNZF/SO1RBOpS5Q3EB c42qUpjAdJRGzUwgyUuIA6QkQgiFgGkRk1xyMIfCgWBQc78DADz/wgSAKzzgaoF4 QTjEhbM5iGI7CinAHPjhkuodBQw0iBYAA2QT+CGnXeeDH8K6WEa9DIxgjMnfZsxj vioikUL3GpItCyJL/bmoS+7TCIAUFBS7KQRfBamDEQwygQLIYw/haMDQ2giAITRg G3tQgocWcIcFKsFSmqNeA4xzDUa5oAEZIAQdDoAQfWQhAy/EhgQaqIFKCiSEuRtk N02Xu6N9ExB2EGewKlGF4whECYBwxEBhNQABKnMLeyCEBVo2QztY4mxaG8DFlJhE QAFTcCAhkoG2OK4DoVKXfgpUSMUnI/aBJk6+HBxWrNi/WQ7zSAQyzxJAKRB4KEFU NomAADH2/4t8BMAPMBGAF+LRAEYBIEMGsQOm8DAUJ8QDCAkoKkEbADEBLCAAIMjA SSLAtArcoSA1w1gfKyC5BPBjRHYYwB+iKgAGNQgLfRAAHRqQ1wNgVCAp+IPO4FEq BVQHABVwwAHmwAVsTYCbAdoPgup3xe+pcjWQ7aJcSlpTu2llPhlVzyuxqFL+0EYq qPylZ1F7sN64AHYo4wFruYfM1FaWb9/JrP30VMzvoFRgqmVOkvgXmaScyzpRud8R YSkj3SoRfrSM7Pg2OlvpTtciXG0QEP4RrAYFYBtyVOJVTHKVYi73NPSxTDFhlEvU oBdQnJVMn6QTJ7Cwj33NHUkx3dW30v/A7bLPbeKPUJofOnnXPKal7oEzutLknrci 4hWtZwG3xIMYmEIvnQqAkTJG/ZaHbkb6HpEuTCbfRPg3oK0IgV+C4A0jWDAN8e5R LKta/vqtL+TtDYVhyhEbw+u5ZBQpfNHXXzoJs0ihfQxv4ZMk6RB5PJ3lCIot0zL/ RXlMM9aokf204x43WMgmNVi6/jsR4PalXTfGCL74thj0xWbLzj2PmgusJxBL0TZt sm93Pqoeo/gtL2XmDpNlMtugyBHKfIEzZdBMZspAkbnkYuWhV4nc1KbXx8R0LEtM PGbrxHTOzimJgrHoxWGCesU0FpSVqZJnjfo5zL3tcHCDQhApM3H/XAJ2LKk3lBRd G65/eMK1TG9NxcNpWX0J5jCNuBxcO3eElP3KH4nfE9PTitTCNq0yaIh0hBeSSQwz 6TK1O9Jt8O1EDAcmNncUDOQ37ZrGv0bT/UIa4xCDW9KE6yV07c02XLp5IlyIge+A gOt1XVkgCzhTRSrWgLUVVp4WiQDLSFQBbejMC9g6bkYmEICPubci8BCaRVKgDW1Y ABAF2cdSE0ADBCTAEg8JwVIlzCRyWUXM0b1iGLnYGQoL3NL149GMw+zgmLsNwvRy TX2p7YBpKdN2km7unWkqECfwNSEYVAhXgXpB5VEPWWOpmNXqePC5FOBVrwGTzXD+ K4usrAvh/8DhpiYkgCAwSu374JhwUftEH0H9tmwDzvlYyRd3q9fnjMP2sQWl7Dn5 WdREN+ahriBbgRyBELZzBAKGM08BEIKwfYVEJRPwAgE4UABDTMEHC0L5jx0hIo74 /EDcuoFtG4QfjsACTNxaiT0QoHoCSQDnFTIELaBIegdPweuTVQA8QOAhFYAEYc8+ eeALxA6YhwRgICD6AbSgRE7I5wiZwLRGmC54Fpqn3vLtUc3yROiI+5MV6/Y20laY 1yJG9pPojbcFg4/OnPVz++YtIcYgDLwJZQLgrdoIG7agAP7gUxKADhTlZC7hDyjw VchJAwIACbLDEhpQATQpHv7gACylH/+YYSC4gQL/4Ase8LoSgg+Ww44m4AochAKG oOvAAAsoMJpKRgtcAAuk5lUEQAneCgu+IAgDIARtxgve6g+QCUy2oxEaoAE1ZHg0 oFUOQEwEQAb/QAOYJzWGQID4oOtSJgK6zqIuoACoDtgAhN0MTN28J8j2b6bUkNa4 ojXarLYQb37qL/EsY/BCw5VWYwwkQEt85+6G51XG4A72aDl6DyHAwGkKi2UYIFx0 SqEGyXUG0MeWQEP04WSgg4SAxSDG4FWEryAWSSB6j63qiK8KyAGQyQFSZAhOhgE8 EAAcYOsYAAZ8wnkmAAts5gh0qgEg5ApGBQCkRZq6bh+e6cTAIIb/tAELuI+pQOAK fWKt6EDy9G8PaUQk5A/CCI6+TK3WZktw6EaL6g3fxCjw1MXaeEwbL43wMqIffuEK yg5l+mhLZqaHBEIfkCUBCgAIKqkRtotXLoABIE5rQGBEpicbuCW2AGCuGuRCwCQa C6IXfUIYSehjajBiBrKi0AhzKqABCGB6IDIAYOcKxKViBtIHsKaSUiASwoEarY5L vMUnts8inCALuqALlADiQkAIXLEgQsQOsiAU5eXO7MsP+3A0oC7EKKvNcmzelk3a WOrUeg4ykMzMjozeUI18VqIO5gFcPgaCAugh86j3MKYANMSICnFE4IEfKql7EsCZ LGUJXjGn/wbiJg2CDzrSdS7oY6rHIC9iCNrILhshRRygHk3RLwsomXzRFrFAAwIB duhg68gySmzSKA2iFKVHSiAITC4mjhagDPPPws5tLkjM5tZx2voF0MiHKcqIvISN Dy0M0qgyDs/sPCyLG+HxQBRiDBjlWVyCD8hqFcHjjDayIQSzMRPDIGEiAaCx+NQi BJplE6WpShBCmdDOJxxACBLgCPJgNEkI7cBAciYgHqJxJbiA/ELn38gyJoLgYlzg II3CCTMOQuBhGStTIEJgZpQjW5YxDzjDCYAKG16FOp+GGoMnC3PIMXiLuOTkoyiN 4HSzMo5uJ8Axbr5Nfpzoi0gkv+5twv9Sy9ZK7TGO8SHb6AoOQIb+iPi4jqlWdACc 5q5WVBuQBXp87w/QDhYBIAi0QQPiQXnGoAlDR4Yw5zzPrwKo8UsagPuW4AAsgAL2 4Y+YwBlFkEPKsGLQhg4ikw7aqEob7hKckXmirwB+dBopYHi2bgEmxOMsQOSokQnu AIQCQAMsgA4gTnPEc2vEZGsuBtJoyyt2TkR7szxwjEJHzMvuZr5yEzeNLH9MrETO 7elK1EP5sJic4GMEIBIewg4igWSk7mMYoOQAwFPPzwki4au0BhJgYgKuTyAgwFI2 DwMewi4LAlVBdfMo4vQSghAqyQtKrgJIFQCOQBQqwbsq4N98wlf/bzUSmo4QlCZZ IgEQiuJVAYAQMAAAIABCCAFYskFcBACSAIBaQUXstCYSuuBTC+JbC0IUKGACCAEm XIBcaW7cKHSyVuQpr9JfQGwpB4O3lFI1kvI124ZFvAxuAtZS4+zwOsIOCsAvBU3F xoQBSFNiVdPJEJUOVSozSEw+AqdQr2glRImWuvHKEjbSeuIz6MwdL6NENGwOLTYj /BESY7ZmU2lE32WUFo1PFmyl2A0ykJIcNbZwSI1H+hVj7Q1+wMszDhVpFS2KEM9m lYgmoKzQLlZq4dBeCfVfqzJPcBNJ3rHm5iXnFHVcWo1gdzZqGTbZ+GV8IpU2mzIj 8Ms8UKxp/1m20bJowBSWuk4WZv22z44IzHbJX+8P08rrLkDqcFlTa/3VPnwWUOtk x6w2o+x2fZxjZUsLZovCIo5icqeMD5voNmVu0pxi11DJvIKr5lCtTYZC12bT06xk K/An6roD6eBxx2KtT2KEUVM2GysjuwCAwEAsNT9rPczRyWAMmPhwfmINNdREQTjO cg0nblXD/26pbM+RZxOV1BL2aN9QRpqL3ZZMavvu2N5Ws66MY+sFTbZozwAAeFM3 YxXDs9QRe2FW3aJXOvTXeysV58Z2b90M1Pi3NB11aIFND9tWdvuHv/TwUJfWt7JS oxKAVemEWeUiATDAatnMNcOx3ma3d/8NIgG6ACHkhnsvIgEuQVkBIB/WZoANIh+i akZaxEfiQ8h4E2T7F4fhVkl493ori3b1RTd5CWfNjKsoMoR7RaNeloQgJgT+KC1C MnoKS1W3slG2yw/yggD6wXR4jVYiAg2v1iCg4/zURVmspekwQhRaIATQDhsOLl2W oAEsIIE6LyEYEuaY6lh+ttQc11LFF9HAt3Sl19G+UZAXzA5HrXI1FM/8FgBfTSvk LTgSQBsCAeYiQkk189v+stIyQknlCAyKMyHAAI8VYgl4YOWI0SvkDbYKAox7I2wy WYfoaCWUKQMQQByydSQqwBKG9QrwkiNukZ7KsDAWQANCeR/uwAD/EmABFg5r843f nNl3ea0p9beRXyqSc9hLzvZpeIA4xdgS/GACqPEaDMAOcgYAnIAf0LgjLiFKrwBi Rrmw5EHiLC4ctEFplBRCTEZZGkAblmqXtUFBI+EfAiFaAQBBI2ZOpU4bsLhkXiUF KmGXG9ogWPl0ICYbYjgBOPVmLkEbMGoB7vl1EOAaLGCeUNgCQGCdX0eOrGoCLiHg BOASFCAk8kEDKuEheNRrECAFMKAC+KEIj8AS+KHkYjoAtAEPxGEADkAbFFMg+AEB 9FIGOAB08QP/ADgnQLRwq4LNuKJPFDk1vpoq9w1wC7k0INdLSsoBICaRCisA9MDt itIWYygc/4xaArrAYpijLv7RnjVuS5YjaLQhEoqwACIBEpSgWTx5YwigAnqyC7CF L7fBVqawALAgEjbAIGzVtQrOAiAhHOJ6DDSEL7MgHOigYiu6Ry1lIwurSS/ID8LB k4JQHgwbWSogdTBADxrAZkJkGwghAGrRa4OgGIklACpbCZZ6GxpBoS9BAyDhCoqz h5TJAonbsf0RXeMhRfIhHvwgA1LAEnSyjqUJc2TgjCZRpf/4f3tTTZ43slzTvsBi d8lWPeZ23QZZcWzuNOlbYsUZQsY7Yc4IkxVJtsbAdGQg6/byiS9KmiaEAZYxvPeA YZ4JOuzgawRie8YTZebgmcBk6wwiBP+2CxJxZoH2oABS5JiexhAb3Hc6sq9VOwGu UADQsyDK88HtABoRCe0WgGmWgFEiIANChiVKpRg9jvsy7mMGYDudWkwcYAMCQVx6 MJPDUCDoAO0IsyLUurDuLlnwalgJl8NeCZv/8EJ5Tdourm/WO5sj9nsN5/+cbdEU rAbzgBycAOLe2feWUR8BoBFk6z0VAqFR269FqCDiGAWB4AJC0qNl/I8Q6QJcYGaC oAOG54gLTgv+gQvAbhJT5w/4gWSs08LP0yhZC/Py4B/AOIQKixqd4A/8QEwWINP/ IEqhc0QKKD4FwAJApUEVIgHGgLZhZiDiAVhKKAGuYVvuXAO42AX/aOAoUgBThuWu to45K5JzjuAIOMcgUiAeVLqHTcNu9a4db6578Q6EAfljL7aG1VD99oSKjhdxdfgh O9Jm6FGn4jreQUW2egfhoqnUJ6Sil+CMhDILUuAxASAb/iiOLsFmdgdrJP3WSehV BDMhbDXK8/L8Tjs+r1OnlnTzYIbPdaoLMaZZ4nMIxAM4vUwAmjRLIEThM1KRmGkP brKHxgASkX1EyKmdxBNknl0HK7wjsfE6z5s2t5YOv9qqgf7Vwmfo5zfcb3bLznfN 30eMRdKYppoJuq4RqNEBfkB69rxZJoBWDYLB9bmv/9OQfGdJhyixR2hjCsIBQEA8 VqZl9BKz/wVItcmur7bDUJ6mOD+dokdo5fkAdhbgChNAVrfPQqLx7OOBUZgORved tU9P2beNOAkgATBy7/9y7yeR+3poeC46y8mw4DDH2YVZIVpHh6Bl97Q+vjnZUsP3 dtFxkL3WOR64J3Sr8QZFM96imtHXRMgaEAk4QqpkVq6eVyChC110SDcFdwKAwwWC CxoED/bzP2nFIJz/+VcbQhbAA7MwAJoFxhtEoaMP4iMI2yNGUQLgDsSkDprFm2/m U3Qo6plYIAQyALqAebLD+tF5u0ASC66BWUwxIgHCBwAAS1YMHMjgT4AAWQwAqNDg AoAJARwKGCAwwkILDVoAwDYPAIMAD/9cZJEIQICDAA00KEhZwNNAAQUC/DrIoAGB gzSReFkYQMvBoUSLCigKAAFRpUibEj26dCBTpk2hSpVq1anWrVeTHpzaFUFWqk7J ck1pdCjYs2mfsvWKlmierWSPoDx4ZGdSpUzzDkzAVEBfpHmUQhU8cO5QAUeoKgbg lzFCGAiODLVslCrgmQkeIxbwGPPQx5BHK1XMmGzqr0kTHJxgyUACvQICzSnaePTB 0F/nTmUKGDTR3MD1pvQ7kzSAzsfNcnUeV2vWqtDPKq/+Nrt2roffYv9q9bvyxIu7 lp0efSl6pOu3u3/PNYFH+PTrnxVQhSiYSvb7P6+/VlRwsabWVe3/EQjAeOXVpyBc 1U11IHsSCphgUd/5V1ZVA8qFoHnsBbYhhhlqd6GIJp6IYooeapdVhNg1qOF9M201 3XUzPlWdVQeSRlp7VAVoHU9NkUVkeuqxZVaJRrqnpIpOuoVikyka5qRexj2Zo3bj /djhiBBaSNd2XJIYVoRawZjdWG1pJSVS0IFI4Yr1dQeXmSEiZSVXV97Z1J58/kmf jwMZ5+dBhBrKXZxOFQomhS1CidiCT8rpplORcgdnjJN6B2WFXYJHV41nhlkpoBSO uRZTegHZqFfTFXljjNO9umSrBZLa5oTu0SlgprFSShVUSZZ6qq0bKiZWqJp+eVau jb455Ip2/94KnWebIuhrtO1FOquSqs351rRIegirl4nqKqiDKbF6lLe3ajoivNc6 K2SGkX7nnJm8llfisJZmZiyOMsYlLnpNSnkhvmt6Kmm9DXMHQb5tCRBxpeI+rFUK fThMKnzCKmpqsU058sK7mqL3T8UOP+pkttKxGdaCqX6KWnYNspoUrbUSa/J/IX5M 6sXvAX0WEydhPO1FAi0gFM/wBDDfUfilOdAQoQxUAT8CGVUFU0/04CgAl+DB574D TVDTQkKEu2EFA5A9UAQ8oPXddAts0dQSaw/kggV7mqV0zx1ataV50PIc7b8w9yfx r4LTCHm8bJqNOKiIJ9vW4a5+euRrgf8MkER2VEZHk0AJ5MfVBAPMd3Y8rB9UAdxN DWEQAAXcxF4BD1Rdu1MVOER1AgFksIcdwL/nwgAN7A5ABL1rx8TcSC0gPQApZAGd jgV8QaaukXM+bs6UOq54yHGN2fmoj89MoJrNftgUmgvPhP6MzprJhxZ81K4UBHoA cpB8+OF4CPIC2XQHADRsLAEYEMAluAcAJ+ghBkdRHQWsh4cJXCMe26iEYbwQCW0I RABdQIAXcBe3qy2hegm4hh5MFw4OYuACEdCCAK4BCL0QwgBO4I8dNpYCQNwQEFRJ gR74Q5QKHGBPN3whT64RiUhso1AuUIDz4gaEgxhxhgMJYgL04JD/FFgCgACg3kBE UbKD6O0gLsACAZyAhAByTwBekIftBLLDHs5EFE4M38Ow0y6eMOUx8ktL/ZzjLvCZ SEnTKiSAsBKnhL0PZEUZAxIuckEAMOEAetBGBwCghCxYwgIE5EkQFGAJEJBEk0JJ QDy0oYGbNMICkaCDQTDJgHj4ADbx0MA2lhMAC1giANILAggs4AeqWO2KWBuABobZ gRsGwJcEGMIB+KGBeEhPCSDQBgwIMjc+HAAEGhhA7SKABT1YoiFDgccSh+KCaVoi HmurQAEkMM8VUFEBBCjAJyOQRQBwoQGWEEEABOKCBhyzD2BogB5AEMfoAWAMW7jS EoyAExoQ/4APWdiJ6nxwEWGCACOg7KYfCBDPZ2qTYy9zEK2EJqa32Gg35Fuc+jC3 vpr6C6aoMYsjURRIOf00AViQyBIeMRAHyORsCHQKGO7wF5IyQShugyADFCCbBAzg AaojRyC2hrZM1gGp+1kdAOiwt6EMAQt/YB5RrDaQAsxnCHeQCAM6CoArVO+iABCn QyqABQoIQGtHSMAV4ngQ4QGFe0rFmk6YaUmOuQCqQ3hJDZfDj0xeMZ6ZlAFSD0K9 CNiRKAsAykI6KgARAgAML9lfMwWi14M4ALFuy6QgE9e9NKHqPvTi12Kyp8gT9ZZq N8KpbjiHOePObyvIOohrAVBFhARggP9xe9tdshKC6hVAIBLVKkqGYNoDGGAC/NBG 6M7GD4/Q5AHw8AMAZms7tx5kCFrwwksSawltDEAo663a1QDgzgteAYIEYcZqawcP fjxgJKZF7EDg0QDi7YEC5HWr7iZ7AbTFAEpVlEhM4MoHqGItC9Al8V/iYYGtMUEC Jr5RCICwhxg74WhcyGJk1xhX2EJwsFuz3Sf/5S9bPYhBvSJuwDpFrgjxqmZlMp9y MQay+rElqObyHpKJMgbTrjJuAfixABaQBdsORaJx3d1UH5LZuDXtNQMgx3ajesGL tIALGz7sWX88lAhc7Qp7i2ckIBELO/a3ef9VokSusNQyko12Z/v/QwsYIGKkJOCd 6GWdXFOgjYUgESlt3EmI5dbX+4qExNlo8UCcMICI8oDMQ+ErQtwoEiwAYAAXxPEd 87pUtDFPAHTo8Ybo1R7l6IimUB6YkLAzZGyJLrhcmWmQMPTTmLqUkn+JyEHGgFHU hcAIAgDe9gCgsoFwdCdgOKgm5+bdBzcgk/nB5LgnYlaCSMCOOZEIHfA83yxOIB7c OzNB+NtUuAL4AAJONF/5cN8E764AG4MMaQI8lDFIj6MCPe9QjAdPBaBkDH9o5QB+ 3Ii1meQgqBtCFiUaBBQORAbVSwENUKIEPfz33U5oAGwdLPGBPJVR83PM40olyfVY y0Lpammg/7TENivHj6U2NSTABtTbbQ2ECc8btxIWEtgEpO2kFEEsU7LcAD9sFQAh oGoAbBuCBiwECASARzwuyIQ77GQJAdDnRRbyhxH6sygRAFtfD/AArQbgANpoWmnr yuiHrDuvDm4EBwBQ2Z0Ib3fZiMdpCViBANxlOXRYyAEEUgHLB0ABIBUegfuK14cQ U+dA0SfqQev53d3tIX/4glWW8Hhxp77cBL56A7bxZjv/JW1Z8PVxmb10+DiLVYCs l+aKMlOFTXnZ1I/LY4Z7ITpF2ylHKOUelEIy2uwBdfhxThVKhpnupwR1eBn/Qfag F/gPxP2wiTFVulaU05F8LhOwwwXZ7/8I+ZEAaYQfO4F/A3EE5JASBHiAE7AHL8BE EFgUMaYXDiAPR1AFNYdS/LQYVWAcKXA8CeB+f5FGA1EF8gcZwFMBt4EXCjgT7Ddp m1cF+eGBAHCAL4iCTEcYNWVsZLIeuaIzlQNJxUYe5mM/wHI+kqOEvyUhPmV0Rhgg gTFc50KE2ZEADcciHrMd62EnY6AA0BAJSmAQgVBK16IVL4YhjZMowGUyg4QlMRNJ T4dbkUNl4PODRqaFTDI+HGKGfeiHfwgA2fBMpweIlhIJr6N01BZcChKEUEYniEQ5 QHM/V/Y927czR3aJRKNkO+ghN5OFy1WITkI0oQiKl9h0n0iKVCj/bZw4PsnGimwI fZOkiIqDSB0jIjiDM9NHbLjVL1TGZIoThDuBHnc4KIskXKZ4ilM4FDyHJ2hBGxZT LzBFOrHCK0RCOJVjibNohIlIGs8nMn4Eh8YFJ6NDHbw1Lzx4W9u4FYeCNFLiPv1S PrK4hzV1GGqYh4ejjLmlKK7Yh/oChEeoLuYYi/QDOfkoZDqIifLyMKPIUrB4dOhY dKxRh+mjjX8ESVTCSK2CUwkzKwDAjC2VLoCjFpQTkLUykUL4c50idW2IfFmSkqc4 NFW2L1xIZJTIMEByfQC5hLuYkfsoJ9I4MVRDjsj4PQNykqiYkPCTlG4hZUsZHfzY MFC5LnDo/x8ieXzzWIoKKTBUWSvM1yH5+I7HOIyyCCJroSMIkAeXsoxccBMVkExJ KI3ZN0lkkQ8bcDaXoADNpyyCJBhqiXxJuC564QLPYySfsTKcwjBTmRTkhgdyqVO6 cY0ISRQJYAl8YR4LsGF88mQDEQIOdhDXoDXm4UACwZZhUxQpYAF/2TEHIpWWY48v qY/wqIda0Q+mtXnXhlF3dQF6uSvymBYrNBDYoABdUIZZSRT7oGUBkGib6BT5IHr8 MXJagQ3VMxQpsGlvkXm9EwK3FA8bo2daKZkF4GBUV5FaVZwfYXF0U44DgW1EEQJZ 0AUlyBN7twTjAJHwZGr1kpNAtZ6+mf90BqKLXDmE8bgVYxAGW9EIuYk9O8k5+pKI B0FmgYCIzTNa9IF79EEWQ9AAFhEIJZGfTcIHNLAdKcAPdHBeT/Bf85Wi/iF8kEeY 9xFvRQFf7lEHacWeP1AVb7YA9nmK0QkfaGKQsxmN1MKKsNlsACmVYxASM8EPLEii BHAJN6Gb77U2DsQQLFgBQRAAZDOjCaBgFXAJg9dwTiAPTHBQCRCmDYCFdlATfiAR qVUFBWAQaBoAQvAJc5M2IuYECgF4D2EBdmATKRGmdwBStZEBcloUwKlFnYdVKWEb K3ETV6dyUYVvJZYCA1B8A7EAvzAGJ7EE58UFo2cA5bYQo+UELIH/O1wgBEuwoTiR BdcjEVzwX2/2nZokqgNReQHgQWX0Cz+xAsFCFAN2EH33F6XVAJkJBjBwqtyTDQNw AHsgV9ZzdZn6XqGTAmnacEvwC6EKBMDBDTaxABg1EyvBEOSABUwBVwi0Rm0Eet/a qIE4AAGwMSOnElXqnLqKNRYQpzZnTwfQcCFQCRphRxrxlgIQBBC0AMsgAKLlBPHw rnQUDwdARgDpoERahJziPolZhao4FP0grv9AdtLznXWQm/xEnmVUCWLgCAPgEEqA B1VwiImHcACQD5WwB6d6QeWGB3tgAPtgs4DqEPFEPGPgeldwAMQzUUBQBT9BNilQ ABuQH2Bw/wBzcKoGkXkK8IBiUwlH4ASBJQBXkAXEsydLgDfNVAlLewAXYLANAAh2 EA8D8AvLShT1RhTxBGNgxpkNYLMEgHvVdAdVQAiXxAV3wLMHVgVHcFgEYKaV8AJU wQAHQKUAgKI5BnlXQ1eAC0B98wJHMDZkFwDbUAVXsKJkYWdKwUwOsAJVYAep1lcB AGMG4DYZYAca0BEAMANnC2Y70Q+hEwFn6wTiVUa/F6c86gBbsAc/Ia4IeAUvazsQ 5AChc29lJASqszG1sQFcy09aRTyRUGL/NhBccAAv4AgFgG5/EL4/wQ994AUEV0YB IA+OQAdhVwV0ID3fdm4AgJx+QA4OcP9fXCAP5IBpDVciDCk0R6mL7HOkndhqQEFi d7UTdpago0YITeNKkQCGBYBUVxAGUDFpF/S8wfpJlYUUiJZXeDZ2dLBUEIYSF1o6 lHsJcfoAgDUfCdEFehAJrCueeVM9TJBWjRUES+UAuGNrOpe2RJENkJsSZsU01xY6 TzUUrDUTV7ANFiyGmpRFWTFyj0tDsyoQcJV4A9EIQBAO6tRRSwxdctcU5AoUWXRV 82UQIQahuQcPMToQIOAQDnCgQ4EN3LMETTOzSoSbWLakJjcRmtdfeuMAWwMGINAF kaAH8dAB+9ZjpUYIcENe85E1F1ABjpbEPxa9s9c8tTOzNPFjZhT/ASLmpYJVAFNc S9QppGm4M86SjQYarJ5wVXOHURUAAldwXjmhB79sCbszAVcQAGSExxchERNwdQux O07QOwKwzAHAPU0FAEGwMdF7xnpBZm9WYS4wN0oFD2FGxL/8y7sjrIgyEH0sWxa3 RnTgvHm8RlkWAKEAEbcZnarjEQuQVu1JANwqEVC8HH/wTJFgCXFkRnP7TrhHyLdW qz8BBBIRBMKkTvyRXQiRl01xBXgGBgbxxSOHcHoxBrgjZw9BzCyxO/CVANEsEK5W RRt4ECRLFB+cEh0BBgD3SQugAXX1vVmgTnqwDRfktJ9XYu6MEOIMbxQAD1igXk31 w/fbPAEF/8eDBUEStQ+1A1gUABEaQM5YCGXlksAbMmz9kY1NMQafNV9aEAF7E3Ii oQD/8GaA1RRa90lgAASDORBXgFGkfGDXJj0knNEHgUBNZWjpzAwC0MKqYwDcoMox XFRdJKKLsXdI0Qh7hUK0HAQ/hseaWqUIMBtos5wIUGpMJXuyc1RDsQBZBNC8Jl9O jZ874TZe8E23JnCaijdjkGjpDDedhtGJtlm9s9GhBlp7Y0EXETpe6hGZzWcpcbAE 0Wf89Lh6EcFDMaPvhQRjMEd0sDvaSjs7MdtEkQIRYRIXIczp9Rf8cAFEdUGqsztf yz3h+r0B5cQG+2MSxUxZQ2FpNofb0f9ccyknQ0mNbmInmzkG6QlvWLA17q2bjytg 8iAWO5QAkCAWRD0B2oDCKWFngLo7X+wAoGA9/NY8d2AAdHRf2Gw7N9Gw9YuwAYBR C2C1Rs1rZIMA+XBB9puoa5YNNhdBRUzCE3Ve9cl3DXAbWeOhM2FWtgbTEJAfNdZX NEABc8EEeSkAP1RGriwSlBaqTbNdBDC5SC5QqI0FuxNETg1pEuEF14lrbjwRBbA2 R5DDH42rG4qmHaE6txEBrQpf2GCX2SDNUy5uHPi0EaTiRKEEFpcNIHA0Pia9EzU3 qnMTR0AICJACGfAQaTtyYPBySUsACZBzMpwSveaoMnGnWISrIjb/BlkkDvSEv1Yd WAAQxmIBAfJpbAz51QwajgNjwAeBDcl7EI2Axu+Vm0UcdwQwAZ1XdwRgpfg6EHWg E3yzEH5w2QTATA8RrwrgADjavqMnjDTOADWhBTwMb1tDEwtRUSKxeH9B7GxHE7d9 e9R5qgyx3jFx10JM5YDOEhtDcRMRDw6hzuz5eO2uAJl0dXvzCQsB4gCgDEJxJS5A aRcRUFJlEP6eST8hpgBQB02j8DvhAK4M799r1VoaqKuVegAg8RlAa4G4ENugYOhp PfEKBNqwMXUwcXh1qcSkz8G6pDBRthfxSTlHE9aaNmSjdQth7ya2AFAlALGwEHjg 2rW7b5/U/xPgNHW1AwYmlgBaKg+hzgX3FXpxFqajxzrhYYtPCJQj+Ujw8ampaCIu UKHKh/Zt/x7woNNu/5/RMQFfJfdobzAa4tUTEplzDxdAio5Yc3Z3bx//8JGEj/j2 sQ/Gl/jZccqH3/hGBqxJJ4377Y3EspnLhR0JwPiRvynTAfmeX5Gi//m4cZ5tH/q3 2CW4+KA+44bUF6TvkfrawYxjX/pEOSmxv4WIzzLgQvp+X/aS0ia2jyTr8ZHEj84m MvuIE9YACphBCZP9sfyqWZWBbx8kybG4b5zKb6TQjx4w0veu7zOtf7GbQz6NYzbt wSiHcfh54pFYyURMxzI06ZSlSGWOadeSQiKMxyYpzc/36AMQCAAMFDiQAEGECQcu LFgQgICFEBkupFiRokOLAyVS3JgQY0aQIDt6DCkSocSRJS06ZDlR5UsADlOGHCmx pUaYKyOWxPjxIkeCEBtWZLnR6M6LNnEuJUoyZkYEI4cCbYp06lSVQp1eVdi16lOV WHMyHVu1YUetMdNGNbt2K0iZSNUGVdhyplKwXH+aPJt3ZtmHYCvmgVqSsFfBhcnK 9ZkYsUW0cstKffnXZWOegBVrNvmYc0bLCVFWphq49FHTpT+vZo25NWvPsEEGBAA7 ------------22088GYnjI3XD6DKpmvxZ4 Content-Disposition: inline; filename=image012.gif Content-Type: image/gif; name=image012.gif Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT09/posten_uke40-filer/image012.gif Content-Transfer-Encoding: Base64 R0lGODlhTABLAHcAMSH+GlNvZnR3YXJlOiBNaWNyb3NvZnQgT2ZmaWNlACH5BAEA AAAALAEAAQBKAEkAhwAAAAAAABkZGRcXFxYWFhwcHAkJCQoKCgwMDAICAg8PDxoa Gh4eHhAQEBUVFQEBARISEgUFBQgICA4ODhERER8fHwcHBxgYGA0NDQQEBB0dHRQU FBMTEwMDAwsLCxsbGzw8PD4+Pjg4OD8/Py4uLjs7OysrKyIiIjExMTc3NzAwMC8v LykpKTQ0NDU1NSwsLDo6OiYmJjk5OSUlJSMjIygoKCoqKicnJzY2Ni0tLSAgIDMz Mz09PSEhITIyMiQkJFJSUlZWVktLS0JCQkNDQ0VFRUBAQFNTU1tbW0xMTFpaWk9P T0hISF1dXUpKSkdHR1VVVVFRUVBQUFxcXF9fX1dXV05OTl5eXlhYWFRUVEREREZG Rk1NTUlJSUFBQVlZWWxsbGNjY2ZmZnh4eHx8fGBgYHJycmFhYXl5eWRkZG1tbXt7 e2lpaX19fWJiYnNzc35+fm5ubmhoaHd3d3FxcX9/f2pqanBwcHV1dW9vb2tra2Vl ZWdnZ3R0dHp6enZ2dpGRkY6Ojo+Pj4mJiZiYmJmZmZWVlYaGhoKCgpeXl5ubm5yc nIiIiJ+fn4WFhZOTk4yMjIGBgZqampKSkp2dnZ6enoeHh4CAgJaWloODg42NjZCQ kIuLi5SUlISEhIqKiqSkpKurq76+vqysrK6urqmpqbGxsaCgoLe3t7Ozs7a2tqio qKGhobCwsK+vr62traqqqrKysrq6urW1taWlpaOjo7+/v7m5ub29vaKioru7u6am pry8vLS0tLi4uKenp8fHx8TExNbW1sXFxd/f39PT08zMzMLCwtjY2NXV1dfX19vb 28vLy9nZ2dLS0tTU1NHR0cDAwMnJyc7OztDQ0N3d3c3NzcrKysbGxsPDw97e3s/P z8jIyNra2u7u7urq6uzs7Pv7++bm5vf39+Dg4P39/eTk5PLy8vHx8eXl5fX19efn 5/Pz8+Li4uvr6+Hh4ejo6P7+/vn5+fz8/O/v7+np6fT09O3t7fb29vj4+P///wEC AwECAwECAwECAwECAwj/AAEIHEiwoMGDA70BAAQACIAQAMAAAIawosWLGCsKAxVE RJggQoYQAVGEyBAhQcKICAJKWMaXMBHqAyDIiJEjYoggARAKADFv3wCIAjAIABEx R4yMEBQoptOMhMaQKEGmDKmDpQ6GA3AGTQkSYwiBe0p2oDgASkwsAXA1aBqCqpis WtUE1cFxAFgtMaHEUNmnrZw8KXJIIDIoiFwRekWwjMAgggoGQmQI1sAoT5y0+vtS CgojAPAKVJZCDYBlBacAYKaGIUEqAIadYjSwEQAVUihyRihIiJGsxhwxG8imSrNH iwg6iaSGTcEmSUwhJBVCSOTdBMeicD5QUkEnYxhd/xd4BoAQIGMJvrnyrOAkOKjj rLCCfbScErEEQhMoa+dAJEEMdA4AsyRBCwBYIIJOQUPMkR0WYCAjUColyKHMbtJk kQIA+tCixRrqxAbLTALRocQ0ANRRiT6nbFGLQG7cshUuApXhCEGOcMHhQKegAAVn 1DzRxUDkAJCGHYoAIAtBoDCxCCq53GLWQNUIFAkrwdxR0BKFGARNEU9QQxY1XWhx kBRDSEGKLgNRZA1MeBTERRxbCVTOO5AAgIqQZCkBGgBtiEkQIVVkUR8Az7RBBEKn CDSCEk4dwQKHo4iAB4kDMRPHZgMdYwkAVV4FCza2AMDmTOYAkJVA5IiRp0H6XP/y IyAm0PcSI14MFA4vWVxyEKYAwPIGIoUcYocadUxxBBuYrNGGI5cg4h1Ga1iRiSYA nDIEbRm1gIhBXmhp0Shn5PEKEyoQIUUWmDXBghyl2FFFfhaJo8ePAFDSBgBkuNDU RSFgEZtBL+zRHkKLLAVJEViUkUUSS7xRwgKBJAJDgAjV2cQebR5TI0QWIZKCmAFW SdARiaR3EBjW1CGAHFW4MEAMQxBQABCSyCHHfghhI8QVFcnwLUK2wGAHANdgs4gm s1ApjUWMODJNEwZ4YcUMBxxQQBNVdIFGNo48YtEhRSLEhwwWLUpQNbNEAgDPFqmx yS40VNKMGTVUQUcVcAD/4MoTvVTyb0XxVFTMEG4gtAUZBEn0hg1N+IIREIewEQUw 77SCQAIK3ABAO4ncIQoua3AGBxNXFUSHCqnaUMYeSUwhCLZdXpSEIHPg8AYrfRSw RQkztBHLGkYoUgq+F0UDQH6bANA3LwDk8IZBRODBTiNBVJHMU07k1cQRWTjRhyu5 dFHFGSiIQYofOGRkyhSc6HHIOmkYgWIZZhIUCggAKAROKC/CC7AqIg0GMAEAxVBF JwxxhFWE4gmEoAQkgpEOKSxgGxhpR3fOcISB2EEGPRlIEt5SEFaMoQ0qs4goGhCA JzBiHcsgQw5ksQoXzIIUtPCEFBygg6bBpAolKEga/5IwkHcQIX8FcQUjUISRRuzg BAuIwRGsUIAHqMEKAYBAAWyQgAhcoXsviQYTmnAQtQFgEQ5JxUHYlBEyOEETQHBF GCQwAQoEIABMQEEAliCHGKghCXF4iSeGZBBXRCE5AJDCEuKBBjMAAFvKiwkbpqAH HlhDDkEoRBcCIAFIRKMCYaiEDUTwBT7U7iIuQYhqABCOO5hgItzgxi8mUYhVZWQU ddDCEnoAA0F0AUAo+AIYWhCCPPRgC4MgAQ+w4wU+CORHAySGGYbyEhAk4RRpyEEU YmABMqACFACIwSTqcAE0oIAHRXjTSwThDoH0wROjiAgSiPEJLYBzgGSoxEvmwf+F MjShECEARS4msIcBAQAHrcgDAjKxAzfgYREDRIgqBoENALyhCFUABSlCAcYiAIAO o0jSTGZCr4xkIhN7eAQXXHEFCrgAAKlIQgAwcAMvHCIOZzDCeC7Ci8jsYgdio4Mt 6OGCOAzAB+jAgxGUEIY5bOIOeYAJJeAQhyt0YgoqmEEdulACFahADzUYwy4iEYQ+ OPMlxxhDFp5wNGLk4iovBUAFANAMAHzhFH9Awo1iQgZEBAEQohiEG94xhzsywRl0 WAAfDlEGMgxiHjDRxB0kIhAaAQAGJAhAC+pzCU1g4RGeqAED+FBKL4xgBhqYgBTq YIZOmAY7QxAIyHYDCUT/AOETbojBBjBAhWbEYg8BUMAfZiEFP3SidNhxQgwCsEzs 0IIRVRhCNkKBCEAUYRgAiEIU3HCJZQhhDH6gRH0OeJv66MIRebjBLN5whk/YQA9s YIATZBABK6QAEX7gRn1g8IIE7KA+y4CDH5YghjuWgBtYXEMduEACIDAhE2O4Rn08 CoAS1HU3d/tDGvDQBStkIRpGsMEd5lCGMQbhEoXBTjKSgAQwgEBK2CEDG/ZQB5NY gAN/UMMKEhCADoDhCmOQHHZU8QSBSKEiEbUIK46QhkFcIAI3+AEgHNEEGkQAAWKw ghgsgx1OBAEb7AiDQwyyjF7EBBNHiEIfmmCEKazB/wRDKEQWYFCDNIiAjPVZAqQA MIRcFcQQUrAVTDKhgi/ggQudCAUWYFCIOGzBBkWggRvqlBFbRCKVBZntHKqAqGvo AQhPsAIVRtGJmAhiASaAgQCWAIgn6CATILgBCTBwAuRlpBGE2JEeBtKMKjgSAMcw goOyMAI8UMI7w9hEkhHCCxeAYAyjuIQeFsCBPoPhEE0gJEzykwo/aMEKchiInwVi AzjoIwy5EAgQ5CCFXMfkD7EQRS86oYofBEAGungEMkBBiaPBhBV12ALQVvMJQNmA IIgYkihOoRArrGLXL5nJN+rwiFe8gg/a8AMiPpELTKRiDGjYAW2KkZGZOEYgUP+y RReGJhBF1CA5nABDF/wAk0NIAQt8gAcWSkCFQXQhEFC4xx/OQAIoSIEIAZigEYKA 3Ix8IxtHq0QNDIIHKMwkGAXRhy+4VRBsWGEDd0zAJWyhgwUcAQduCIAA+OCJClzg BGrvzx09gAZ8HMRkA2EHAEoFBTxQWiA/FXJBSDGEVxFkEim4o+I7EAlCTCAAA7CD H6DAgREwwgYB0EEggKt4CzSvIH0YXEFk0YJdGAQcVyiPQVowiFEcg9KX+IDig3uD EtwAEXfg9DaIUSonqOAPUKBCCjZwhzvo4I4HKIg28jCCQVyIIPqgwskNUgsthBAA 1pjCEOIEgE4MBwC9m33/DWhRpUPAghXu4MUCMGABLPACDCjQhBC+9YtE+MIQBOhx E2DcPwDwQAgFEQpF8CII0QRlAA/FoAhGwDGsACq9UCr6IAizxwXvcAhLYANfxQ3s 8AKzpwOFMAhLkAgA0AR3FAK/0ApcUAACYxBxcARjgA0hUgZXsGwCkQN+FwRRBQC0 gC0DgQ/68AcaEABTgA6GAHaKtwBukApZMHsSUAZqZASzFwBG8AtYdwsFVxCrsAOl 0wc5wHUI0QYvNQuEkG6iMRCewCGsgAYAUAk8FoUGsASxMAhBqHgsUAdwIAIFcEcP MAONIgqfUBQGgUG24AL7ghFHBAC9sAmBRBCUIAKa/xALM9ENIBCFs0cAjjAKe7AA s2cCWdAEUnAFPBgMufB3BUEOJWBGF5ENSeBMoBANFwYA74AFvoIGDQgAq7AGNWBH lHhvgjAKg/B1EmAACJAC6YYpx6KGnAZ9WRYTrPACvlIQUCAEM8EEn5IpdiACPMAB u6gDTJcLtbAGEyQQ1pAPA8EEdoAFI5AG3wcAnvACT9EGOZAkBDEEiRAIm4AxAxEU 5ZAijQYFRMADITAEUbAHkREiAoEOalCNA0EiiNAU+rAI7kgWdoACtvENmjACqzAL O+AXA6EKcbAIszAJO1URdiEQi7BXBHEhsMAmjYAC4VYWabACN4IJfNBOHTQQsv+A BZCQbtzACEUGAMZQCboQDK1gWQAACTHAdfI4ENFgCAwhD46wAtiBBytwVgKxFgPx BRQmEMwwLaUwAo5RBk8jENgABVWQBoLADtzwjAMBY2cglfVBCSWwBQPRNwLxDV+g bQaROAAgD0ExEKjwCwDwBGogCYNQNgMBBl7QXIfCDXHAApHgDdbAf4YyGgYBBIoQ C9JBEL8gmAAQCSmAis7DAot4KAIRIjwAAykmEGuQjIl0C4XzGADgBrEgDwWRbmT5 NgORBi1AB6ZpENTQBEVARANhCYrQDi4wAgURBhWhBKckEL/QBSDwBXDzmyXUBaR0 NDMhCGjgbuJmKuBXEIyAQQygAgBW4ALdQ4PWCQCBAAYvEARnkCcDdAts8AjHAAsc SRAKkQZY8AJgIHrrqUKMIAJWAIBfMDACoXf6VYZscgFCYAUycIbqGaAHIQ1X8AR7 cAQhIAJPkARfkAZpoARCsAUiEAJAUAZeIJYaRKF/sRWwwQEAEAAxOqMbYhvWGRAA Ow== ------------22088GYnjI3XD6DKpmvxZ4--