Content-Type: multipart/related; start=; boundary=----------qZIG9w7WeoB1PNlp7ZTeCu Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT09/posten_uke48.htm Subject: =?utf-8?Q?IFT=20POSTEN=20-=20DATO?= MIME-Version: 1.0 ------------qZIG9w7WeoB1PNlp7ZTeCu Content-Disposition: inline; filename=posten_uke48.htm Content-Type: text/html; charset=windows-1252; name=posten_uke48.htm Content-ID: Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT09/posten_uke48.htm Content-Transfer-Encoding: 8bit IFT POSTEN - DATO

IFT POSTEN – 27.11.2009

 

 

Fra Instituttledelsen

 

Denne uken meldes det at LHC nå er i gang og kollisjoner blir registrert i detektorene. Mange mann/kvinneår’s arbeid ligger bak dette både ved UiB, UiO og et hundretalls andre universiteteter både på Atlas og Alice: Det er derfor nå bare å håpe på at ingen nye tekniske uhell setter stopper for en serie av fundamentale oppdagelser om det universet vi (tilsynelatende) lever i!  

 

Denne uken har også vært preget av diskusjon om klimaforskeres vitenskapelige etikk som et etterspill av offentliggjøring av stjålne (!) eposter.  Uten å velge side i den debatten så har det slått undertegnede at kanskje klimaforskerne har noe å lære av hvordan data og publikasjoner verifiseres og gjennomgås på CERN før publisering.  Kanskje noen CERN-fysikere føler seg kallet til å ta del i debatten  på et slikt grunnlag?


Så er det flott å se at samarbeidet mellom atomfysikk (Lene Sælen og Raymond Nepstad) og beregningsmatematikere har ledet til et stort teoriarbeide om kvantekontroll (hvordan få kvantesystemer til å oppføre seg predikabelt). På samme dag som Lene disputerer er arbeidet i publisert på ISI. Det vil bli omtalt i Lene’s presentasjon kl 13.15 i dag.

Jan Petter

 

Nyheter og generell informasjon

 

Julelunch for ansatte

Den årlige og tradisjonsrike julelunch for ansatte og tidligere ansatte går av stabelen Fredag 18. desember kl. 12.00. Påmelding må finne sted i ekspedisjonen innen 14 desember kl. 12.00

Velkommen hver især!

 

 

BRIDGE OVER TROUBLED WATER 8. desember på VilVite

Bli med på et spennende seminar om forholdet mellom akademia og næringsliv der målet er å sammen identifisere hovedutfordringene for forskningsdrevet innovasjon og næringsutvikling. En rekke foredragsholdere deler sin erfaring med dette temaet og det hele avsluttes med paneldebatt. Seminaret er åpent for alle med fri adgang, for påmelding (pga lunsj) og program se: http://www.uib.no/matnat/ressurser/seminarer/seminar-bridge-over-troubled-water

Geir Anton Johansen

 

DATA (DISK) STANS

Mandag 30/11 blir diskområdet for /heim (ditt IFT-hjemmeområde)  utilgjengelig mellom kl. 06.30 og ca. 08.00 p.g.a. flytting til nytt  fysisk diskvolum. Dette betyr at brukere som IKKE er på "klientdrift" ikke får tilgang til sine filer i dette tidsrommet. Hvis man får "Stale  NFS-handle" eller lignende feilmeldinger etter dette tidsrommet  anbefales det å gjøre en omstart av maskinen. Andre feilmeldinger/problemer rapporteres til

https://bs.uib.no/?module=issues&action=new&gid=20

Magne Håvåg og Kjetil Ullaland i samarbeid med IT-avdelingen

 

 

Nukleært energiforum (NukEF)

Invitasjon til stiftelsesmøte I Oslo – 15. Desember

Påmelding og mer informasjon på: http://www.safe.uio.no/NukEF/

 

 

 

 

 

Kurs i akademisk engelsk

UiB har mål om å utvikle mest mulig parallell språklig praksis i organisasjonen. Et av tiltakene for å få dette til er å videreutvikle kurstilbudet i engelsk for ansatte ved UiB. Personal og organisasjonsavdelingen har derfor i samarbeid med Institutt for fremmedspråk utviklet et kurs i akademisk engelsk for vitenskaplig ansatte. Dette tiltaket er nytt, og resultatet av gjennomføringen vil legge grunnlag for hvordan dette tilbudet videre skal være ved UiB. I første omgang tilbyr vi 15 plasser. Kurset vil gå i tiden januar- mars 2010.

 

Kursbeskrivelse finnes her: http://www.folk.uib.no/ngfge/2009/akademisk_engelsk_kursbeskrivelse.pdf

 

Velferdsutvalget ved Universitetet inviterer til

 

Juletrefest

Lørdag 9. januar 2010

Kl. 15.00 – 17.00

******

Sted:

Grand Selskapslokaler

Ole Bullspl. 1

 

Billettpris: kr. 80,- Voksne/Barn

************

 

Invitasjon til MNT-konferansen - "Kunnskap for fremtiden", 9.-10. februar 2010 på VilVite i Bergen

 

Den nasjonale MNT-konferansen 2010 (om realfag og teknologi) nærmer seg!

 

Målgrupper for konferansen er:

*          Ansatte knyttet til realfag og teknologi (MNT-fag) i universitets og høyskolesektoren

*          Realfagslærere i videregående skoler

*          Lærerstudenter i realfag

*          Alle andre med interesse for rekruttering til realfag og teknologi

 

Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Bergen arrangerer 9.-10. februar 2010 den årlige MNT-konferansen (matematikk, naturvitenskap og teknologi), på oppdrag fra Kunnskapsdepartementet. Konferansen er en erfaringsspredningskonferanse og ledd i departementets strategi for styrking av realfagene, med tema knyttet til rekruttering og gjennomføring av realfags- og teknologiske studier.

 

På konferansens første dag vil vi se nærmere på ungdommers valg og bortvalg, og hvilke utfordringer dette gir MNT-fagene. Videre vil vi se på hvordan man skal kunne gi ungdom et bedre grunnlag for å kunne velge fremtidige MNT-fag, -yrker og -forskningsforståelse. Den andre konferansedagen vil vi ta opp aktuelle tema om aktører i det nasjonale MNT-landskapet, samt belyse aspekter av realfagenes samfunnsrelevans og diskutere hva som kan gjøres for å styrke MNT-fagenes stilling i Norge.

 

Konferansen finner sted på VilVite, vitensenteret i Bergen, og det vil bli anledning til å se på installasjonene i løpet av konferansen for de som ønsker det. Se konferansens hjemmeside for program, informasjon om foredragsholderne og om påmelding etc:

http://www.uib.no/matnat/ressurser/mnt-konferansen-2010-kunnskap-for-fremtiden

 

Påmelding senest innen 15. januar 2010.

Kristin Bakken

 

Utdanning 

 

Kommende disputas

 

Lene Sælen

 

I dag, 27.11.2009, kl.13.15 i Auditorium 2, Realfagbygget:

 

MSc Lene Sælen disputerer for PhD-graden med avhandlingen:

 

“Quantum control of strongly coupled dynamics in few component systems”

 

Velkommen til lokalet i god tid før disputasen!

 

Pressemelding:

http://www.uib.no/info/dr_grad/2009/Saelen_Lene.html

 

 

 

 

Avsluttende mastergrad ved instituttet tirsdag 1. desember 2009, kl. 10.15, rom 368, IFT:

Kandidat

Fagområde - Oppgavetittel

Veileder(e)

Bjørnar Jensen

 

Prosessteknologi  – Separasjon:

Modeling Trapping Mechanism for PCB Adsorption on Activated Carbon

Bjørn Kvamme

 

 

 

Publisering - ISI 

 

QUANTUM CONTROL WITH PIECEWISE CONSTANT CONTROL FUNCTIONS
Author(s): Degani I, Zanna A, Saelen L and
Nepstad R
Source: SIAM JOURNAL ON SCIENTIFIC COMPUTING   Volume: 31   Issue: 5   Pages: 3566-3594   Published: 2009

 

Abstract: One of the long-standing problems in the field of computational quantum control is to devise algorithms that converge to high yield controls with a desired structure; particularly, controls that can be reproduced by laboratory laser pulse shapers. In this paper we propose an approach that is a considerable step forward toward the solution of this problem. Our treatment employs piecewise constant controls. For these, the concept of "desired structure" is addressed by including appropriate quadratic forms in the performance functionals. Thereafter, correct extremal control equations are derived, whereas the equations appearing in the literature are correct only to first or second order. We illustrate numerically that our approach can give extremely high yield controls with a desired structure. Our results are valid not only in the context of quantum control, but also for similiar bilinear systems arising in different areas. In particular, they are suitable for controlling linear flows with drift on unitary matrix groups

 

 

Formidling - Media 

 

Fra CERN:

Atlas er i gang!

http://atlas.web.cern.ch/Atlas/public/EVTDISPLAY/events.html

Se også:  http://www.forskning.no/artikler/2009/november/235455

Bildet viser ett av de første sporene av partikler som går

ut fra et kollisjonspunkt senteret av Atlas detektoren. 

 

Lenger nede på bildet ser vi en antydning om at også en nye stor og positiv hendelse snart skal forekomme.

 

Det er derfor grunn til både å gratulere og å ønske lykke til!

 

 

 

 

På Høyden (Einar Sletten, Kjemisk institutt)
Tittel: Publisering og etikk i klimaforsking


Forskningsrådet (Frede Thingstad, Institutt for biologi)
Tittel: Derfor går toppstipenda til Bergen
Tre forskarar frå Universitetet i Bergen har dei siste vekene blitt tildelt forskingsstipend frå Det europeiske forskingsrådet (ERC) på 20 millionar kroner kvar. Ingen andre norske forskarar har så langt i denne runden nådd opp i den beinharde konkurransen om dei prestisjetunge stipenda.


NRK (Olav Martin Kvalheim, Kjemisk institutt, og Eystein Jansen, Bjerknessenteret)
Tittel: Epost-lekkasje fyrer opp under klimadebatten
Klimaskeptikerne har fått ny ammunisjon etter et datainnbrudd ved klimaforskningsenheten ved University of East Anglia i England. Hva avslører 1000 stjålne eposter som er skrevet av verdens ledende klimaforskere?

 

Nettavisen
Tittel: - Forsker uttrykte glede over dødsfall
Klimaforsker er under hardt press som følge av e-postlekkasjene i Storbritannia


Dagsavisen
Tittel: Jakten på «Climategate»
Tusenvis av private e-poster mellom klimaforskere er stjålet og publisert på internett. Dermed har debatten om klimaforskningen nådd kokepunktet.

 

 

FROM PHYSICS WORLD:

 

Snail shell spiral switched

Biophysicists change the chirality in developing snail embryos

http://physicsworld.com/cws/m/1562/169063/article/news/41106

 

Plasmas have healing powers

Low-temperature ions can sterilize hands and wounds

http://physicsworld.com/cws/m/1562/169063/article/news/41072

 

Spins spotted in room-temperature silicon

Physicists pass important milestone in spintronics

http://physicsworld.com/cws/m/1562/169063/article/news/41071

 

Skin cells ruffle to heal open wounds

Novel microscopy technique captures migrating skin cells

http://physicsworld.com/cws/m/1562/169063/article/news/41053

 

First neutrinos for Japanese lab

Tokai-to-Kamioka experiment will study neutrino oscillations

http://physicsworld.com/cws/m/1562/169063/article/news/41044

 

Fish inspire wind farm configuration

Calculations show how a turbine can benefit from the wakes of its

neighbours

http://physicsworld.com/cws/m/1562/169063/article/news/40993

 

LHC speeds towards collisions

Beams circulated simultaneously at the LHC

http://physicsworld.com/cws/m/1562/169063/article/news/41022

 

Nanoparticles sink or swim in sewage

Neutron scattering could help make wastewater nanoparticle free

http://physicsworld.com/cws/m/1562/169063/article/news/40986

------------qZIG9w7WeoB1PNlp7ZTeCu Content-Disposition: inline; filename=image002.jpg Content-Type: image/jpeg; name=image002.jpg Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT09/posten_uke48-filer/image002.jpg Content-Transfer-Encoding: Base64 /9j/4AAQSkZJRgABAQEAYABgAAD/2wBDAAgGBgcGBQgHBwcJCQgKDBQNDAsLDBkS Ew8UHRofHh0aHBwgJC4nICIsIxwcKDcpLDAxNDQ0Hyc5PTgyPC4zNDL/2wBDAQkJ CQwLDBgNDRgyIRwhMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIy MjIyMjIyMjIyMjIyMjL/wAARCABYAYUDASIAAhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEA AAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIh MUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3ODk6 Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZ mqKjpKWmp6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx 8vP09fb3+Pn6/8QAHwEAAwEBAQEBAQEBAQAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtREA AgECBAQDBAcFBAQAAQJ3AAECAxEEBSExBhJBUQdhcRMiMoEIFEKRobHBCSMzUvAV YnLRChYkNOEl8RcYGRomJygpKjU2Nzg5OkNERUZHSElKU1RVVldYWVpjZGVmZ2hp anN0dXZ3eHl6goOEhYaHiImKkpOUlZaXmJmaoqOkpaanqKmqsrO0tba3uLm6wsPE xcbHyMnK0tPU1dbX2Nna4uPk5ebn6Onq8vP09fb3+Pn6/9oADAMBAAIRAxEAPwDG ooo/CvdPjgoooALMFUEsegHU0AFFWRpt+wBWwuiDyCIG/wAKhmgmtyBPDJETx+8Q r/OldDaa3QyiiimIKKKKACijI9qMj2oAKKMijI9RQAUUZHqKMj2oAKKMj1oyPagA opMilyPagAooyPajIoAKKMj2oyKACikyPUUZoAXNKG54pMj1oz70WAeH9acGqHPv S7sdxSsFycNTg1QBh0zTg465pDuT5pd1QBh608OPUUrDJt1KDUQYetKG96LATBqc GBqHcPWnBvelYCYH35pQ1QhvcU4P70DJQ1ODe9RBqUNikBMGpQ3pUQb3/WlD0WGT hqUGod3uKdupWAmDelKDUO7nrTg3vSAmBz0oqPd7iigVjnqKP51q6FpqXk73FxG8 ltb4LRp1lc/dQe5/lmtZOyuxRi5OyHWOjq1oNR1F3hsuSqoMyS464HYe54ratLpI ru7srOCG1WCNZFMZ+Z14LFnYdgc8Cqb3tzdg6rYOxmhj2Xdo4G1Y/Zf7mOMVXsrl dS8SwC1C2QuUELFvnC5GDj2rFpyvc6ouMGlHr+JpaU9xeQXRuLieRlnZU/esGZdh ICYOM5ANVNL1O/OmXNxc3L3CxY3QyqHG3+9zyRng81ux+AdVniEj62vzneCFYDI4 BrG17SLzw9p6R3N+k5nkZCiIQQvVuT2JqFKEnZM0lCrCPNJNJEP9m2usWkVzbxJp 91MxWOMv+5mYdQpPKn68e9YE0MtvM8MyNHKhwysMEGtcCTWdRhFnbhbS1RRtlPyR KOrOfc55q/qaWmt2ry2kvmXUCF48/eliU4IPuOoPcfStVJxdnt+RhKCmrrf8zlqm tf8Aj5Tr36DJqEHvUtrj7QucY9zitXscyNP5vWX8Ylo+b1k/79im/u/9j/vo0fu/ 9j/vo1nY0HfN6yf9+xR83rJ/37FN/d/7H/fRo/d/7H/fRosA7Desn/foUfN6yf8A fsU393/sf99Gj93/ALH/AH0aLAO+b1k/79ij5vWT/v0Kb+7/ANj/AL6NH7v/AGP+ +jRYB3zesn/foUfN6yf9+xTf3f8Asf8AfRo/d/7H/fRosA75vWT/AL9ij5vWT/v2 Kb+7/wBj/vo0fu/9j/vo0WAd83/TT/v2KMN6yf8Aftab+7/2P++jR+7/ANj/AL6N FgHYb/pp/wB+xR83rJ/37FN/d+qf99Gj93/sf99GiwDvm9ZP+/Yow3/TT/v2Kb+7 /wBj/vo0fu/9j/vo0WAdhv8App/37FGG/wCmn/ftab+7x/B/30aP3f8Asf8AfRos A7Desn/ftaPn9ZP+/Ypv7v8A2P8Avo0fu/8AY/76NFgHjf6yf9+xS/N6y/8Aftaj /d/7H/fRo/d/7H/fRosBL8/rL/37WlG/1l/79rUP7v1T/vo0vyf7H/fRpWGS/P6y /wDftaPm/vS/9+xUeU9E/wC+jR8n+x/30aLAS/N/el/79rRlv70n/fsVH8n+x/30 aMp6J/30aLASgv8A3pf++BS5b+/L/wB8Cov3fon/AH0aMp6J/wB9GiwEoL/3pf8A vgUuX/vS/wDfAqLKf7P/AH0aXKf7H/fRosBIC/8Ael/74FKC/wDel/74FRZT0T/v o0vyf7H/AH0aVgJcv/fl/wC+BS5f+9L/AN8Cosp/sf8AfRoBT/Y/76NAyXL4+9L/ AN8Cio/3f+z/AN9GiiwXOf4FdQHsNPtLGwvJbiI7PtDGE4DSP03H0C4/76rmkG6R F7FgP1rrNQYtqk6LqtisSTMrQTpyAvy+h7KO9VU3SHR0TZj65dtLdBPs8ELBAGeG Qt5o6gse5qXwhB9o8T2iAA43Nzx0FZFwYjdTGAEQlz5eey54/Suh8DSeVrzsApcW 77FI70TVqbsOm+aum+56XA90I3Cwzqsx2nnPlgLjK/jXI+ObRv7CimZJMxTKm6Rs s2VwWP5V2Ia4ZIUgMcQDB5lZSNyEZwvvmsHxrOE8N3kMoK58soQPvMT+lcFJ2mj2 MRFOlK/Y8tilaNmAdgjja4U/eXPSuhWLTtGgttUie7W5Zt0ELsvzLnktgfdIyPxr mq2bRNPezS6vZfMaNSnlF8FmzhR04UDmvQmjxKT/AK7FbWbVLPVp44j+5YiSI/7D DI/Q1WtM/aUxnPPT6Vo66Y3j02WJtyNbbQT6K7KP0FZkDBZlLYx/tdKcdYiqJKbs b2n2F1qV6lpbIxlcEgMQBwM1WYOjFSsmQcHpWx4GmRvF1qqmHOyX7pOfuGq+n6NN rCX9zbyWaR2sgEhkkKgZJ5z+FZOVpNPY2VPmgnHdt/gkZ3zf3ZP0pfm/uyfpWjqe gy6fBa3EU9nc29y/lRyROSN/pT9S0KLTIp1l1LTzd267pbcO2R7A9zT54sTpTV7r Yyvm/uyfpUksM8BAmhnjJG4BgBkV0GuaXa2ng/Sr5JLJZNmXIc5lz6euK0rO1uNR 8Y2sGtSWcxjsw6oMjcpHHHc1Dqq1/X8DRYd83K99PxOK+b+7J+lHzf3ZP0q/caQy DVJY5rOSKwILsjkghjxio7bTTNZ2l60tosE9z5ALMwwe+far5luY+zle39dinlv7 smPwo+b+7J+ldzcaDYp8QbaDNl9nkXcbfd83CDqPc81xutww6frFzbrLaOqsSDG5 IGe1KFRSdkaVaEqabfexbttDvrnSpdSVQltHnmRwpbAydo71m5b+7J+ldZcWKS/D myl+1WaiOR5sNIcNwflH+17VnweFmdbaOe/sILu6QPDbu7ZYHpn0zUxqLW5U6D0U V0T+8w8t/df8hRlv7sn6Vr2PhbUL2W8iAtIntTiQSSED86pajpklhePAHtZwoB8y NyQatSTdkYSi4x5nsWBol9/Y/wDahAS352hnUOwHcDvWblv7sn5Cux1vSHbwfo7C e03W8Z+Uufnyei+tYM/h67g1mHTG+ymWQIQwY4G4ZqYTTWprVp8rSXl97MzLf3X/ ACFPjSWWRUjimZmOAAASa1rbwxcy3N6k01pBDZtslmZjjPtS2em3dh4js00+5s5Z SwMUysSvPqKfOuhCg9L7Mow6ZeT213OsTqtpjzgxAIycDiq0Uck0qRKr7nYKOnU1 1dsl02m+Ljd+Q1wzR7ypOC285rIGi3OmalponNuJZWSQxqxzGCeM+9JT3v8A1oVK CSTW3X72v0KF7Z3Gn3klrcI4ljOGAII9agy392T9K6fxDo1zfeINZux5EdvbkFpJ GIycDCj3rmBbzEgCOHJ6DcaqErq5FVKnJr1/MTLf3ZPyFGWx92T9K6JfBlwWS3e8 sEv3XcLYu2fpn1qnpnhq71D7Q8jWltDbnbJJI5wG9KXPHe43SmmlYycv/dk/IUvz f3ZP0rU1Pw3d6XaQXMjWkkczlUaOQkEDvV3wfpCX+o3QukttiWz4VmJyT0P4UOaU eYI026ipvRs575/7sn6VPaWtxe3cVtCrGWRtq5IHNaFr4ZnuJrzfcWUVtavte4Lk qT2x61e03Q59K8UaU5e2mt5pA0c0TH5hSlNWdhwpttN7X/Wxz88MtvcSQSI++Nij YIxkUzLHtJ+lbGp6Lcyz6rqLfZ44I7p1XexzIxPQUWnhW5nsbW9knsYLecn5pJCM YOKfOrXYezfM0v6Wxj/N/dk/Sl+b+7J+lasvhbUI9aj0xUtXkkXekgc7Sv8Ae/Sp LvwvJFZTXNpd2V2sH+uVGIKD19xRzxF7OWumxQuLC6tbO1uZEbyrlS0eCCeOOR2q sN3pJ+ldHqdlPdaB4bt4UjaV42VRuI5Ldqil8ITKsyQ3ljPdQqWkgVzkAdcetSpq 2pcqTv7nl+VzC+f+7J+lOjSWWRY445XdjgKoBJrU07wzPfWBvZJ7O2gLbY2kcje1 WbfQtT0fX9NSJ7Vbqb5423EgdRz603OOy3JjTk0m9nb8TCZZI2KOkqsDghgARSfN 0xJ+lWdRhuZNTunuBA85lYyMGOCc81WFtJ/ci/76NUtjKUop2uHzH+GT9KKX7M/9 2L/vo0UC549zAQ4kQnoGH860tchZ/Ed6kaMxknLqAMk7uR/Osw9K7FNZS2sLS+ZJ GWWMRv5WAWkQbSjHqARtPHpVzbTTRdKKkmm7HIzQyW8zwyoUkQ4ZT1BrX8I3AtvF NixYKGfZk+9Q6taXbBdRuIVh8/H7lSSyDACk9+cdfauh0jwFcyWCalfXa2TDDxIw 545G70zUznHk957l0qVR1PcW2p3qwLst3kbMiMXAJ3FGzjP5cYrlPiNIsGmwW4A3 TTs3HoOc/nXRpOUlYfbxJLIMuZBkRqT7dD6etZuv+FoNZ+wRzam6vCjL5r4O7PT9 a4qbUZps9evFzpOMFqeTU5o3jCl0ZQ65UkdR6itK80G+sdaGlzIBMzbUYnCuPUH0 q/Z3lwLlNIlslSZl+zt8mWfjC5z0UdePSu9z0utTw1Td7S0KGqqI7LSI+cralj/w J2YfoaoQZEy43Z7betXdcuI7jVpRCcwQgQxH1VBgfyqjFjzBnGPenH4QqP39DrvA xc+LrXPmkbJfvAAfcNTaYX/4RHxNnzP9bFjgZ6msHSNUbRtSjv7dIGljDABy2PmB H9adBq8lvpt/YokBjvWVpGLNkbTkY/OsJQbd15fmb06sYwSf978VY3Ip5Lf4f2kw 8wtHqZbGBngDirbvo3iltRnis721v1ha4LllKkjtiuZj1l49Ii00RW5hiuftAJLZ LY6H2q/J4rAtrmK00rTbN7hCkksIbcVPUD0pOD6IuNWFrN6WXTy6FjXi/wDwhnh0 jzMmKToBnqetdGpb/hYenD58fYV7DH3K4iXXDP4fi0ia1tJEhyIZju3xg9hVg+Kb r+3LbVhHbCaCNYguWwygY5+tJ05NWt3/ABKjWgpJ3/l/DcuaaX/4RnxNzJ1TGQP7 /aglz4Gsf9bn+0G7DPaqVt4lNreXksWn2At7tQs1odxjOO/51FqmvtqNtb2qWtpa WtuxdIoN2Nx7mq5ZX2/qxHtIKO+trfjc6y43f8Lbh+/j932GP9VXFaiZBqd3jzse c/ZfWtG58Vz3Gq2ep/ZbKO9t+TKm7MvGPm/Cs3U76LUr57oWttbl+SkRbGe5ohFq 110FXqQknyvq395u3xf/AIV5pn+sz9sfsM9DVrWi48Y6NjzP9RbdAMVzcurPNokG lMkAghlMqsC24kjFakPjB4xbPNpmnXF1bIEiuZA29QOn5UuSS6d/xKVSD0btt+B1 bMWHis5b06e9ciN3bf8AkKZp/iCdG1GGTyXOo8yNk5znPFL8p/u/maIxcb3OPFTU mref4ts6HVs/8I7oXDZ2t2HrVzUN3/CdWQw33YeMD0rnrrUXu7C0s3WMR2wKoQTk 59a6Sw1XUG1bT7W602EXHyqJyh37Mfl0rNppfeb06kKkrX/l/BWsVpdUtbTUtYtL 62lngnuC37sgEEGnxWdrbeINGuLITLBdASbHIJU5PFUbrU4bTWNRDWVpdpJOxHm5 4+mKgm16aXUrW8ENvH9lAEUSZCqB2pqD6f1oJ1oJ+872emmq1vudHoskEV74ge7B MCzoWB6ffP6ViajFdw+Kgbl3kZ5ldXAGGUngj2qmNYlEeopsixfkGTk8YJPH50Pr MslrZwSpE5tG3RSEncB/d+lCg07kzxFOcFC+2v4v9Dp/FqvPZymzJ8uCfN1GvUsQ MMfauLjLebH/AKz7w7D1rSTxBcJqlzfbISblSssRzsYYxWUSm4soVecgAniqpxcV ZmeKrQqz54v+un9dzq7rP/CxIfvY86Pt/s1BNn/hGdY+9/yEB2/2jUK+KZBIlw1h ZNeKu0XJB3dMZ+tQ6XqN5a2t5ItnFd2krgziRSV3HvUcskl5WN/bU3JpPfmfpdE1 /uHhDSvv/wCvk7dsUnhUn+1J87/+PSXqB6Cp9duHuPDOlySxRxFpXKxqNoVccYHp WNpmovpd59phSJztKMr5wynqKpJuDXqZzlGnXi29Eo/kjY0kWp8LX323zxD9pT/V gZzirFrf2c+p6JaWIuNlvI2WkA5zWRba4bWS622lq1tcnL2zZ2D0xSNrQF9bXMFl aW/2c5WOPOCfek4Nt/10KjiIRjFJ7WT013vubPixWmghntGb7HFI8bxqB8kuTkn6 1R1TJ8I6L9/rL2H96qcOtTRPe5SKSK8yZYmJxknOR71Bcai9xptrYssYjtt2wgnJ 3HPNOMGrLsTVr05uck9ZK34r9EddHn/hIdG+9zpv/sh61g6GW/sjWvvf8eo7D1qD +37kXtndKIlktIhCnXDKBjn606518y2c1tb2NpaJP/rTCDlvakoSWn9blyxFJvmv tf53SRsQE7fCn3upzx/tVX0sn/hK7/73+ruOuPSsd9XmaGwRRGhsf9UwJz1zzV6T xO7CdorCzhuJlKyToDuIPWjkkCxFNtNvaz9bJL9B16T/AMIdpR+b/XSZ4HpWtlv7 b8NZ3f8AHuM/r1rGsdTu7LRljfTobmxaQmMyoSFfvir+vX81pqOjXrKn2iO2DFDw AcntUtO9vUuE4KPPfblv8mjE1It/al39/wD1rY6etVgzf7f5Cieb7RcSTMEDSMWI BOOaZx6L+ZrZLQ86UrybQ/Lf7f5CimfL/s/rRTsK5yWK2vD2oJBM1ncOEhmYPG7D IjlH3WI9D0PsaxfzpK3lHmVmdMJOMuZHWpaXuo61JFdpKLe2I3ozDdKxOVQN3yeh 7Ct/S/E/mam8Ooxvew26qsc8eCqnHO7plu2fauU0zXo8W8Gol/3BHkXSjLR+gYfx L+oq5Bo5bToLZ5BJZpcGZp7Ulg6kccAZDD3Fc04dJHfSqNa0/n/wTv4tb0JBJLZ3 tum4/vYypAJHrxway5fFekQTOtnAbm4ucIu7PktjsHPb2Ari9PkcWF2XZhM9zkb5 QjY2kZIPUU/Q21Iaa9vDb/aI4phIsUsZKMO+G6LgjOcio9hFXdzb65OVklb5CXN1 /wAJKjC5uPLvEdgFMbMqKM4AOcBfXNKb6507Q4pbwqb50aOzBHzpGeC7Hr04X8aS aSw0e8uLoss91KxZbOKQmKP/AH2H3uew4rAu7ue+unubmQvK5yW/oPQV0Rjf0OKd Rx1b97+vxIafDnzhgHPt1pnanR48wZK4/wBvOP0rV7HKi58/92X81o+b+7L+lM3R /wB61/JqN0f961/Jqgof8392X8xS/N/dl/Naj3R+tr+TUbo/W1/JqAH/ADf3ZfzF Hzf3Zf0pm6P+9a/k1G6P+9a/k1FgH/N/dl/MUfP/AHZfzFM3R/3rX8mo3R+tr+TU AP8Am/uy/mtHzf3ZfzFM3R/3rX8mo3J/etfyaiwD/m/uy/mKX5v7sv5rUe6P+9a/ k1G6P1tfyagCT5wcgSgj3FbEEpmiD4bPcEisPdH62v5NVmyuI4pSrPbhG9A1S0RN XRr/ADejfmK008Q6vHb+Qt5LsxjnbuA9M9axftNv/wA9YPzNH2m3/wCesH61Dinu jOM5w+FtE/zEkkMT7kUfN6N+lQfabf8A562/5mj7Tbf89YP1p2I1J/m9G/MUfN6N +YqD7Tbf89YPzNH2m3/56wfmaLBqT/N6N+Yo+b0b8xUH2m2/56wfrR9pt/8AnrB+ ZosGpP8AN6N+Yq3ZanfacWNpNJHu+8OCD+BrN+02/wDz1g/Wj7Tb/wDPWD9aHG+6 KjKUXeLszQvb+71CYS3cskrjgZwAB7Cq3zejfmKh+02//PWD9aT7Tb/89YP1oSts hNyk7vcn+b0b9KAGJxhvxIqH7Tb/APPWD9aT7Tb/APPWD8zRYWppf2dceq/99f8A 1qP7OuPVf++v/rVPYX0E1uB50ZZODg/lVn7RD/z1T86i7OlUotXM/wDs649V/wC+ h/hR/Z1x6r/31/8AWrQ+0Q/89E/Oj7RD/wA9E/Oi7H7FGf8A2dceq/8AfQ/wo/s6 49V/76/+tWj9oh/56p+dJ9oh/wCeqfnRdh7FDbK41jT0KWt1sQnO0kMB+BFVrmC+ vJ2nnmMkjdWZqt/aIf8Anqn50faIf+eqfnS63sU4tx5W3b1M/wDs+49V/wC+qX+z rj1X/vqtD7RD/wA9U/Oj7RD/AM9U/Ondk+xiUP7On9V/76oq+LiA9ZkH40UXY/ZR Mbxv4QbQLr7ZaAnT5m4H/PJv7v09K5GiitMPNyp3Z0Y6nGnWajsFSQXE9s++CaSJ vVGIoorY5E7F/wD4SLWQAP7RmOOmQp/pVe51XULzi4vZ5B6FsA/lRRRyR7Fuc2rN sqDgUUUUyAo70UUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFABRRRQAUUUUAFFFFACYoxRRQAYox RRSAXFJiiigBcUYoooAMUmPUUUUALikxRRTAXFGKKKQFqwmENyA33X+U1t/lRRWc 1qb0XdBj/OKX8vyooqDYT8vypcf5xRRSATH0ox9KKKAsH5UY/wA4oooAWiiiqS0C x//Z ------------qZIG9w7WeoB1PNlp7ZTeCu Content-Disposition: inline; filename=image004.jpg Content-Type: image/jpeg; name=image004.jpg Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT09/posten_uke48-filer/image004.jpg Content-Transfer-Encoding: Base64 /9j/4AAQSkZJRgABAQEAYABgAAD/2wBDAAgGBgcGBQgHBwcJCQgKDBQNDAsLDBkS Ew8UHRofHh0aHBwgJC4nICIsIxwcKDcpLDAxNDQ0Hyc5PTgyPC4zNDL/2wBDAQkJ CQwLDBgNDRgyIRwhMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIy MjIyMjIyMjIyMjIyMjL/wAARCABYAM4DASIAAhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEA AAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIh MUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3ODk6 Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZ mqKjpKWmp6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx 8vP09fb3+Pn6/8QAHwEAAwEBAQEBAQEBAQAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtREA AgECBAQDBAcFBAQAAQJ3AAECAxEEBSExBhJBUQdhcRMiMoEIFEKRobHBCSMzUvAV YnLRChYkNOEl8RcYGRomJygpKjU2Nzg5OkNERUZHSElKU1RVVldYWVpjZGVmZ2hp anN0dXZ3eHl6goOEhYaHiImKkpOUlZaXmJmaoqOkpaanqKmqsrO0tba3uLm6wsPE xcbHyMnK0tPU1dbX2Nna4uPk5ebn6Onq8vP09fb3+Pn6/9oADAMBAAIRAxEAPwCa CyjeUxRzLLcNvWKCJslgMkY9wAc0huraxlSa4u7e0lnGdkzfKCDzj3HArttek0/Q tKsdRt9MhWVk8sSw2+5l7Y46AjNefeKNA1XxBpujNpfh24dkiuEePbyPmX5mJ7nt UWvPlOf2Whq75msBeQpEzNjBA+VgRxz79qdJYXsiiV28ssgc7Twpx0+vNX/D2geJ fsRtZ7Y6fttljzOA8bYGAm0deec9sVS1Hw74yl04AaRDD5TF5ityAGAHUfXFYSnN R92N2HsiQW6RW6GSd9ygqUUZIq5FcLHvhlImgA2GTq2fQ+/NYlyqjQo9SdGN2IN0 kAzuifBIHuDyR9DU/h25utU0xbiOWLazHzG6YY/zwCKrWyTJ5TutE0bT5rDzpo2l ZpGQl2yMDoKyb63sUt5fLZVXaTsC4PHvVX7Tf+H7G4ms1N9bxo8rQ7+HY8H9Ofwr M0O5k1Xw3bidZRJKhjmkc4xkZ49sYGa2VSKVmU0rFzMrMpLqVyeeOPT8KXzGQOPM G5eF9zW7oHh+yk0r7WrB2nLMrOvMYXI24/DNVrnR2uhGsMduJhyu2TGTjvVKF0Lk ZUhukkGCwDEHIJ5qwpR3XO04Xdg8Ypkfhm9+TLQiQjjDZ4PH5ipx4cvUlWFVmlkw XbC4Qe2/ufaocGmJQbZZkYQ6eTLZOJyCdzDn1BFTLZwSjHmTQsY8qZY8BiACce2D VS90PX1sD/Z9vYm7yABdScYPUcfpUOot4wWzt21m58PWBaVYYWzIxaRuAOB1NWmb chpHTroXPkmEs20kMOhAweKhaGWLaJEKlvu5HWtyGxvkntzPeO92kZJIH7vPAOPY 1U1LS7x5cw3itcR5kClOAWPp9RTuKVPsZoLeZtYFGHbFODkA9wO+Kv39lNdxAIHk upIgs0iYBikxwwHpnPFTxRXB06WLyN07Ao77MbmA447VRPsjKz8vOfb2rnvF+o3N jb20UBaOaSTBJ7HBxn9TXbyWf22NLlYys7FUPynC49K858Z6J4k8QeIftEWizvGE VEkjwoYLn72T1yfyrGs3yaDVOz1Os0GK5m0bTTcLOGkgBaR1yxx3I962RaxljuWd /mzxHjFS+Df7WHh2CLWbM2txCBEqtIHZlUABiR3PPFb+KqLaRcYJHOfY1bKrZ3Tg cDJCj8KwfHfhfUfElnp9tpsTIYDljO+IwMY6dST6+1d7HFsYnJP40jzqsmzkkDtV XZSSXQ4PQ/BEOnaRa297p2n3N9HFsluDGW3/ADHA59sVpS6Tb2Efmf2bZIGbGI7N P8K6bzlACtyazdZtzqVrHEkzwYffuHXoRiptcdzYMKYACrgdtvFOwayItea4iEtv p1xIhPysSqhh68mspfGc010kEWjTAMyAu8qgBWOM0roVzT0HQo/D8FzDBPNcLc3U l0zTHJUuc7R7DtWjcRG4tpYHJRZUKEocMARjg+tS5xnj8fWquo3b2em3V1HF5rwQ vII843EDOM9qduwHKn4ZaI9q9vLc6lIJGBZ3uSWOBgc1Jb/DbQrRVRHvDGowqGbC r64A9azdA+JN9rt1bImhpDFJcRQO/wBqDFA4YhsY5+7XoJ5GKFZiaR5V8UNLh8Oe CEm0yWeGQTpbZZ8jY/3s5+nWuP8AAd/u0u7gebfB18px09cHqeB0r0T4zsI/h3JI UDhLuA7T3+b/AOvXjHh7WZdMmhWO1ggmVxucjLSA9j6cZrCtpG8UY1Ek0e0eHbie 71eCGzmMW2J5CkyHDJ0z+bD8jW8/hOXBaDUWglI4dYwdvriuX8A6yNV1OUxki58l ghdPlMYYZI9eeK7W7uNUgeEJLbMJJCpJQ8AKT6+oFaUp3jdG0dh1roSQ/Z3nnMs8 BUrJt2nA7Ee9a/HSvO77xZr0TyLHNp4KQSSEBCTlASR19qpv4t8QNdSRrfWyhJNv EI6EZFW5NlHetoNi+qHUWEpuC4f752ggDt/wEVPqGl2WqJAl5AsqwTLcRg/wyKcq 34VzvhW+1DWvD9td32pOLmV5UxHGqgkMQOMdgKsa3Hd2ek311HqV2ZLa1eVV4ALq pIzx3pJgdNjnPWmhF8xn2DceCcelchb2V42k3M82sXzmW1SRD5mPLYjccYHvj8Ko 2tneS+MbjTm1fUJLaCG3uNjS9d5k3DPpwPypgd8FVSSAAT1I707I9f1rKGkWeEz5 rZPeZjUMmiae0qOYScMRzK3c/WmBs716bhn0zTDcQp96ZF78sK4m8srW9ttRuY7E 29/bXIs4sSnDBGDbh7EE/lXH6kLqLU54bdpmXzbYIoBIAa7KtzjoU4PtQx2PYhqV ipI+2W+e48wUPqVkgBe7gUE4BLgc15h4w0mK1v7aKxgdEQ2afIucg3HOfwzn2rQv X/taXxE7W3lrFCsESAfKdkrjeOOpwPwqXcR28uv6TAcS6jbJj1cVFd6vAkcc0IE6 SAMpVgBt/vAmuDm04v4U8Q3E0BaSNbwQKy5Yqy4GB1+ldVpcSx+GdHWTbEy2MK4k 4wQgz+NMQn9vyvMwawjCIPvicHk+2Ky5PHejXDtHDfaY7Rn5jJdYAPPHA61qLd2E V0Fe6t0YckA8149ptvaLcSGPTI3JDMTlATlj+nFIbv2PUdCv7fXNInstKu4rmKNW ijk3Ydl6byD05JA9Rg1em0K7lVkVBEpVF3A9Nveub8PX+p2Om2h0m30lYLiGJkZo njcjcI8MOvHrWnYeJ/FF24X7Fo7EPtYfaGVsBsFgCORiojayuLQ7Ytk57VV1EBtL vAzJtMDgl+mNp6+1TnGTioL5lFhcl9hUQuW3LuGAO471qI8e8JS202oQy28cCp/a Ni6oibDGPLZSR/eHT869s714to3jq7vtesorfT9H+wvqFtbo6W2xykoLbh6EYxXs 5yCcYqIjucB8aFVvhrdF2CqLmA5xn+MV876c0qwFisZGc7pH5J44H5V9FfGOKS4+ Gt7FDG0khngwqgkk7x2r56h0PUFVHj0y+mPQEW5+X19qp2tYxrRuj1T4W3LDxPm6 ISNrOWQqBwg3LhF9hknHvXrbalog3+ZdIPLALb2I2Z9fSvGfhqbvTvGUVzqFvLY2 wsZUL3Pygvlcde+B0r1fUIU1fTr6K3vbTF4ibZBIDtwR19elZ01yqxpT+BE8+o+F raUxzz2McrDcQ+AxBpo1Twk8jIt1ppc9QGXJxWdqGhz6rrf2qaS0cxRyoFC87HXC Zz3Hesf/AIQbUUvRdeXaOnnLJsHUADB/HvV2ZZ2EWoeHWCtDeWeEyy+XIMDPXGKm S80Wfeq3du+MhwJQevY1jeF9DbQ7BLa5tIzL5kh3ogICliRk+uDVnSrWOw1fV5J7 dFW/u/Ph2x5LqsaqSfxBo1QGn5mkEDE8AB4A8zAxQk2jnDJcW+SMbg4yfbNV5r6K 1kna5sFSzhiVxcED5yTgrt68cH8arRa5oc93aWixxNJPnaBEMKQAeTjg1MqkYy5W 9QNVJ9LA2rcW5/7aj/GhpdMAIM1vjr/rB/jWNBBYxavJJFpMbRtatItztXY7bz+7 x6nrWa8Z1eXQLufRY7cTWszXUbKMW7ELtVvU54qwOpVtKdxiW1Z1/wCmgNTBrHZl Wt8Z6hhXOX3h7R7uxW1srS0jSG6jlkZVC5Cne3PWsTQxpn/CXamkgtio08BVVQIm G5juUH+LBwfpUSqKLswud8hsQWCyQ5PLYcH8+aUfYXKlXgOOmHFcZ4bsLOy0XTYx pdm80u1JWY/MqsGPP4AAVb8QeH9LttJupodOhWRgiLsU5454xVXuB1G2w3bswE9c 7hWdqlktzJwT5e0cKcjFM/4RXQ5FCvpcH3VB6jr+NM1OG4jjS2smNvDEqqvlvg4x 0qgKCaJGspGyTBOa8lt9AhjEqyXUDMWyArDgZbHOfevTU03UBNIxvLlt2Aoe4JAG D2rx7RtN1K4t2DRxMuSwxGpP3mGajWwHrGuMug+HbWS5fOoRW8cfkk7mVSwOSRwc Muc+1Yltr01v4bTWbTyDd7yjA8sMsBlvY4J/KuH1bUFaGytbjVtRlijXc6NKS0TD A28jNQx6nHHEyvJ5yFCipCRkDPXHcjj8TXmV5z5rw9DmlWSbSPddB8UwayrK4ERj iWRnLYD5OMgemRW1ft5emXjjnEEhx6/KeK8K0XUo5rgmCV5JHh8z9zzJvzk8NwO/ Hqa9sjuRdaAZ7VslrUlQSCVbZkBveunCVp1E1PobRd1c8F8H2txAdGaWGUMdTsJS ChyqgOGJ9gT+tfRePmP1r550Dx/4p1G/06O71VAsl7aRskcCLuR2O4E4/wBmvocn DN9a64qw+hk+Jb7T9N0Ge71WOWSzj2mRYkLN14OB6GuHb4geD44t8OianJGZFjBM BUM7DKjk9SOa7bxPb3d54duobBEku22mNZCAuQw657VyFpoHiGaCKO7s7JJE58wy ghmHfH4US3Hchk+IegQeUq+FbotJGk6CRUG5HbYp5PdiBTE+I8G65W28IAG3ExkD SoDmIgOB+JFar+ENTvZCbiLTAuU2rknG0gg9OxGam/4V+XjuEaW2UXHmeaUhJyHI L46dSBRbsF2YU3xF1gW8DW3hayzcvNHEhueT5Qyx4HT0+lOh+IXiS41w6THpmlxS K5VpTI5XAjDnA79QK31+Htsq2oe9ZDaF2hKpjaXGH6nnI/KmL4I0q3vTef2tJFdM cmZZEB5AU9fYAUtQJdK8S+JdRsDfHS9PRRJJH5AuGLko2DzjHrVX/hLL2XU7T/RJ HbzTFGkUgCsW6BiR0HP5Umu3Uvhe0W1tomks53wZlYEs7/ez3BPXI9DXOeHZLiO+ huEj+3TR5nWOGTIbHB5PcdvWvLxdeXtYwi9OoJmj4o8Uy381zp82mTW0kQVUBkw2 T13DoR3BFcpa+If7H8Q2UMEYkW3kEhjD8kMDuIz1wcnPpU2vMNR1C4ubO+aW0SXZ M82QwdQT5e369vYVyZtWvNYZ0aSOVVCqsZxtQg8sfTAz9Tiue/NVcpMznJp6HtXh zx5p93pluuoTk3gB8xVtmA4HLcdvet5fE2gyWn2oXkf2Zhv84xnYRnAOcV5R8P3K TNLbTvN9qjaz37N32WQsSBIO28AYYcV11xaappHhLR9Ok2/ZLawlt9QREDfPsHlk ewYHmvVozl7O8uhpF3VxPEXj2xs/tFvZRQNEokid/wCLfgHKgdVx39a8ktNa0t9R ilNm1xcgNIqCQpG5z0z25Gak1TXEF0tukgdp2CRK4CsgcYLMfr2FcnqGnx2cEM1r dG4t2maB5ANueAehrlhB1p3qadjCc3ex9BfD3XbPXr7V/tjWw1R5d8kUROFRQF4P Qiu+FnbOoAy2O4bPNfL3hJ0tbxbsqIbeaWLzFBziHd849sjr9K+h4fD+httuLSBk EhwDFM68AemeK7qTVuVPVGlOalG5snTosn55uf8Abqhqd2tkQqQ+awwDuY8DFVW8 OWhuDIlzqURwo2pePtPHoT1q3d/ZrQIJ5tq7QqlzknA71sWYD65fb5WNlbqqqSpB ZieDXi4S/m08vBDeqd6ggzBM43cjH1r26fVtK23AWZmKIwO2M4HynvXjuhXS2BeS +vrW4tygGYXaUhySRkdOm7mpd7DVuoy8fTtW1e7udG2SREBXhdvLblwqEqep5PA7 Lk81m2dmYIgVDCOBzl2A+Y7j932JHesyaeS5Espto1divlGIYywwCcewq5FcKwdY naGRGUs0inacngY79RzXnVoyt7p5spKRtaPfTWEMsK2sMt3PN5ZZyMsBzhu2Oc5r todT1Sx1ayjWS3lgl3GWGxGRJGBsJPfgHPr8teYPFMILiKDTJo5Q6NcHBO5ScHHo uRXR+Hrua31FWSOeOeIsXa3wWK5G0Aeo6H61g21qnqdFKdvdZW0HwT4gguNNuH0i 4VYr61k3OoXEcbtuP6rxX0Y/DkZHWvmzSpNbkvJp9R1S9mjjntvJBuiQpa4UEED1 X1r6RfBduO5r14O5umrGX4juLu10KeWxkjjuN0arJIm8LlwCdvfg15bL4s8Uwahq tteeI4rZbOeOCF0tUG8vjG4Hp1r03xZbSXfhW/ghtZbqV1XbDDII3Yhh0Y9PX8K4 GLw7qslwXHg8OzndJNqWqKzSen3R1HrTkHUz4r3xLql3Ci+NLvyniLkRKqk4JGQQ OBSQ2WqXOo38V3r2pTwKsnkH7aV525QcehzW7a+FfGMd2zx2/hu2tCSVtiHk28Y+ 8ACeeaztbudQ0m4XTLp9LEmFLyWlqUC56YLHnOMYrGtWVKHMym7K5hanpGPJR/ts +bhSzNcu/wC78hSc89C+fxqvF4chfxdLK2nzPpySqYs72XaIgB/49n8a67S3udWW Bn8U3Vo0kqxJFb2sZXLZAGSM5+Un2re1LwvJp9n5r+LdZd0O5UknUKx64woGBUxq xnT5kwv1PPA/9l2kdjLuhnDsWXdvKhsBRjsB29M81NpryaTd3DaZdSskOW3R/KGU E547+mO1F/qK3V3GbeCOCJZQkIaQSGQt94s3VgWxx7VDYRQn7XE7osSjieDKv83D bM+6n5T1zXiOzm3czvqM13VXu7GGQ7ZI7T51swApDt0dmHXbnHPNcudcNpHPAba3 luWOd6lsKeMD3AH4c1q7XjXDRkAxtmZxlVCnLEj1C8AepNc9NYzrHPDHIouHi8+W SZwDED2x2JG388V24flnfn1MZyZ0nhLUxFrlrrkrs0kUXliCL5QSPlQH+8B1574r 0DU/H2q6f4hjuI4Xm0t4/wB9ayxhXj7YXHJ7Ek8YI9a8ns1uNJt2uXnL6jAI2aMc CIHsf04q1q81758Ul6XL3Kj98knzuvGUUdunftj2rRTmptR2HGraNiLUrmPWvFry bY7C1lleZHYbzFxltx75PA7DNUFuLBIvs1nf2zb7tY988ZxIrbgXP91Rgcdc81Hd NYy3ENg4fMmDIVc7t+T94+w4qpDplpazukW27kCiE+UcgyHnd9AeOPSt42dnLQhS W7Oii0K81bV7ePTbGGeMyqJII7orE2OCwbqBww+hr6NtdBhtbC3tbaa5t0iQABZN x6dyev1r5fs43OptYG9jtrqJFWErny5pAcgEjkbhnn1Feg+EY31C8ltjqWp28YtI JyY7ttwkZ3Vhk544HHtWtNtbm1FpK57G+ly7wU1G4UjsQCDVe901bi4y4aQ4UE/Q YJrzfQ7zxHPpDXI8WXnmLJMiiSFHX5JCi5454rvtTt7iWFZJr0RwxR7pJt2wfd5Y /qa15tDXm7Hnl34z0/S9R1zStRiLX1vMyW6Km0NGeOT6gHOe9cevhtYdOG2C5c5Q LhyuRhuf1H51i3j3er+I2RGeY3QIaVoy58sZIf1xxnjtVyxjF3YsralFeu7hibqR gV2grxgjjnj8aw53FXfUhTu9Tl1vPtGoSmWAMzne5YngE549OavWxBjA+1Ltyd5O d69gAOn40UVdVaWOOcVdmj/a2oiH55DHFcfJuLfNgcAfT3966HwdDcXNjdXkMUtz cLKh2wOMuvOQV6ngYJHqPSiiuPlile3UqirzVy/o/wAO9dtJbhp7qxtUleIkXE+G /dyiQHHcYGBXsdx4g0WCRzPq1ihB6NMOOaKK7oaLQ7VFWOe8S/ELRtP0G9m03ULW 7v4490MJBKsdwHOO3NeZL8YvF8tzPbx2Gm26xrIRL5DEHaCcDJ74x+NFFMZmTfFv xzNpFzd/2hbwPDNHGFitgMhgxOc+m2jUdf1W+tLC9vrl7meWKNi+0YmyxBHHTHT6 0UVz4uKfKmZVHoRNqEkjyQbWRtrIqo5Uoynhs/Qfz9aSCO9eGK2vlDTi4Mao07ZR Qmckk8/NyPWiiuL4VZGUG2Pvr+Gygt0HlNOqhV3N0dukjHsAB27mnaY5Er2iPC8m wTSHPyFsnLcegAwPeiis+SPsOYTZR1HXVj1S6unkJiFu0VvEvRgeCSOgPU1gTTah qlgIlhy5JklnbgyjGck9wMfyoor0aUIwgmkSmaVnm2kVcsXeIPctPyvPKg/ofypu tyoZllmlMewdVYMS3AJz6UUVMIp1EyItuVmZGlX6/wBpJJ5ck8j5UKOr8H8+31qu gvYpVjVGiI+aUL3IJ5I9qKK6/tnRLR2NbRLY71uba4aO/jkBScEHg8YC92JPFe9e EZNN8Q7ZbW9ubLVbaER3VnNCnmDGeeQCRnPP9aKKz5nzjpSbujXh8Hy2dr5FtJaN EWZmTYydTkkYPUnk1yfxMl1bRtQh1qwlmjRbZrW42xmSMkgfMVPGccZPpRRVzScT WastDyTV5lS8z9pvUu3QN5j/ALscrgkAdBjjHvUOmeGdVv3ZotBuLzcu4hSSF/Lp 1oorCMnGCSOZfEf/2Q== ------------qZIG9w7WeoB1PNlp7ZTeCu Content-Disposition: inline; filename=image006.gif Content-Type: image/gif; name=image006.gif Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT09/posten_uke48-filer/image006.gif Content-Transfer-Encoding: Base64 R0lGODlhDwJDAXcAMSH+GlNvZnR3YXJlOiBNaWNyb3NvZnQgT2ZmaWNlACH5BAEA AAAALAAAAAAPAkIBhwAAAAAAAAAAMwAAZgAAmQAAzAAA/wAzAAAzMwAzZgAzmQAz zAAz/wBmAABmMwBmZgBmmQBmzABm/wCZAACZMwCZZgCZmQCZzACZ/wDMAADMMwDM ZgDMmQDMzADM/wD/AAD/MwD/ZgD/mQD/zAD//zMAADMAMzMAZjMAmTMAzDMA/zMz ADMzMzMzZjMzmTMzzDMz/zNmADNmMzNmZjNmmTNmzDNm/zOZADOZMzOZZjOZmTOZ zDOZ/zPMADPMMzPMZjPMmTPMzDPM/zP/ADP/MzP/ZjP/mTP/zDP//2YAAGYAM2YA ZmYAmWYAzGYA/2YzAGYzM2YzZmYzmWYzzGYz/2ZmAGZmM2ZmZmZmmWZmzGZm/2aZ AGaZM2aZZmaZmWaZzGaZ/2bMAGbMM2bMZmbMmWbMzGbM/2b/AGb/M2b/Zmb/mWb/ zGb//5kAAJkAM5kAZpkAmZkAzJkA/5kzAJkzM5kzZpkzmZkzzJkz/5lmAJlmM5lm ZplmmZlmzJlm/5mZAJmZM5mZZpmZmZmZzJmZ/5nMAJnMM5nMZpnMmZnMzJnM/5n/ AJn/M5n/Zpn/mZn/zJn//8wAAMwAM8wAZswAmcwAzMwA/8wzAMwzM8wzZswzmcwz zMwz/8xmAMxmM8xmZsxmmcxmzMxm/8yZAMyZM8yZZsyZmcyZzMyZ/8zMAMzMM8zM ZszMmczMzMzM/8z/AMz/M8z/Zsz/mcz/zMz///8AAP8AM/8AZv8Amf8AzP8A//8z AP8zM/8zZv8zmf8zzP8z//9mAP9mM/9mZv9mmf9mzP9m//+ZAP+ZM/+ZZv+Zmf+Z zP+Z///MAP/MM//MZv/Mmf/MzP/M////AP//M///Zv//mf//zP///wECAwECAwEC AwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwEC AwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwECAwEC AwECAwECAwECAwECAwj/ALEJHEiwoMGDCBMqXMiwocOHECNKnEixosWLGDNq3Mix o8ePIAu2OjjSYEmRJFOaVIlypcuWMAmelMmS5kubMQfO1FmT502fOQXuFNqT6E+j QbENVVqU6VGnSZdKbTr1adWoVLNa1Yp1q9eQYMOKHUu2rNmzaNOqXcu2rdu3cOPK nUu3rt27ePPq3cu3r9+OV3EKBjoYaWGohwMTXmyYMWLHihtLfjw5MuXLljNzTbwZ cufKnzGH1vyVc2nPp0H/Xc26tevXsGPLnk27tu3buHPr3s27t++HV08KByoN6Czj QKMRT44c6XHVXaOblo6aOvTp2Ktnv669O/fvolOH/7c+fnt57+fBL/3Nvr379/An 0sJ2fD5B5cXzY9NfXCitkSNdA5VyAgo434HYCBjfggw26CBE9g10IC2uJOLFhV7Q gOEgrUT44ELRJDJIImi1IqKHZbUyIooftliXZQwpJ5CM2ESIIC20XPiADjsmAMED EPiYwAwPeCFIjQliQ6ONA/VXkJPmkUaelEomAORoWgmCQAJfINZKlzSaJ5AgihA0 H5EJ2EcleldFM4gr6cW5pnpYijennHUmJRaOEybyxQOABgokBBZAcAEEiP5Iwxcs uiiQKQ8kQEOjYAWSQAJm3DdDAjtkxMqlXRJ0zaYJlClXF5dS6uiqEekn0I20WP+I wAMIEEkkjzTsmKgFQD5Aw5BeICngSREqGF80VkIAFzQ+6pBRIEFmulc0m0IAJ6vY ApbIDNxemEgiJppoIQ2JlovorzSQmC02rERKA1yfcpqRIFaGuheREKi6rnvrsTTc jdh4ccUMgniBI5ICXYuNn5ImmuvDCSQy33ECPqdkksMlzGaeUTZV5ZVICTeIDl/Y m/FlBCk8FLI7QiXcLF58sSijEZ4USKSmPiVUK4savFSYQmHxhReunIyTgNH8aq3L OrVCMg2t7HTn1BxvbGfVdOps0cHztSLIFUZ2+OR+BcWaKI8/BjlDsAIV6Cikkoq6 qQLsXmp3pBDkjKyPlO7/na9AlmIq0B6XRhqpjzKRWvjd9mJzhZWQX9ppgo+XahC9 i9tNg8JtX6os5od7ru9Ae0eeKkGsKB45BOru6+jEtAjyddQIYwNnccopV1+NPPIK qA6SPiDxQMbOh7SEjuHGsrIEoUmvu74KmfdAewRZBkJXRDsQvRCEasqsQtK6g33P ++hr9IYzj00UeEP+wOTYoOlh6tKjL+T1pKOLJsTpN0R/kEGKlH2igQXIKcp+43Od iw50oX6JKkmvwobMAlUGHeRqbbVbVbviRhAvGLB17EIT/K6RLBYtL0I3s5ySXIG5 HUTtWp+KFAjHBKi/7cdCVnKh2ARSwAco7BotSBbn/6JRPvwlCFCXmhRBnveAxiUk akR6gCJoRznIzdAUkIOfAlsDI6AIx0K065oXx0gLSAQqEZAow/mGNxw4ncxoVpsS 1hCzvILMIEhKLEgdt1cvn2Cxe07B4gOuVxKWadFxv5KWQa6AM4KkMGdIumOa2vY8 9c0khpNUktLUR5A9REqL/bqG0uaXLISQMFKQ6NjVVilHVqqylXrKiNdGAiWSfM0L AfraFQaxMBqkaz6JyJUOFPGfLlzhCgoSBBYEcZKCHfMKzPQN3PIokMe97yBA5Bvp qlWQUQHJQ4KIlCLZ9cmIPG+cmDNi2x43vQTJLyHWDNU1kAhJ0pWyId58gIcYKf84 hAjykFv8TTNpd5JaHsdrAUCAAAQxHxYotEPbcgWccOTLYCGUBQGIGi1YIAAWdKgV LMAoRhEQgCs4cDZ7HAiaUnkQK9Gtk40cSArBUJDnNQ5ZEHAWQjokCAvhSkiQhFY/ mydAgbDiVxFQCNxClTQf1dOoSHVIU5e2Th9xriDQCJIORhfQ3MwCEa2wGELs4wqH IgABV4gdAg5whTEBqEO0GMQMJNaKBJwVAQbzAkYNNoizskBEXhDAQ3uzwXcRpHJP dac2iXdPxdpQppeCZLwAeo3yhc5wgEJnHwvSQ1PF8AIK2dvk5gmoRsWQkwvBV7Ea i80SdvU1S6klUpg5MeL/NYknA0uoAJ4ZAIIxJVYzCCs2BDGI+VxBoXZd2wxKCq67 liQRGDVpHF9J3eSl9ExBYulOhHQ5K3m2WQYR5E1zWBBTbIpWEJiBBUvmuJgCzr0q DZJ96AfalMBtctRyKlDMm4D6/mSqP2TnVU8CjU9eNWuwrC6CFYwnVyYPIibiqkw4 yi2HirStr2rFMUmEIzgl4qwtmIFCWyBYZrYgACzgpVKuIIAAHKk30xQVYrEZxMfO qJzxK2pNxYk6HM/ovDrt7gM0mwB1VrGd0WgByBBi07bVsFEpXUg+9wlfrFrJsK/t zXwQcTCLiZUnOUooM8/a0RZIVClljBWSujYIFBvs/64sCK4glsuCI7XCCyiewW+i nONMGsSlB8lemkzxK4AO10fjzel9fIRa4rUgSEHVnh11fA0PXrO1OgbwQY6agKQ2 RNMD+WOj4zvULPPmpAaJFQJCiqMrBEAAJngxLYa2IfvEjqMsqNFyAxAAEkGXpHFm wQFcLGHZFLYgHlRhN2tsQivpgJ2JfSTqJEcQQbZz0YFqXJM5ayWFMQtUBqGWj0mr z02zNrXf1FQNDTIqz5n6L5apGU9GYjEnOQkLM0jxSATGAj4A6E+0ogECvjASOF0h zrSbM1oBlAgZ0JkFRkLSgRuc4OkShs+SZOmfgwSUyroPy0YRJCFnJKShmUrJV/+2 0LbOK6RxphACXvhWJOWrsRRGamjjMmCEpppY/vpXNNfoIevYRk7I6SDmF5JePanm 4AVb3OlQp7haiMW1GiXCfL7Dgod2gqAIuuI//6lRsWMzzX1GlsaLxarhEqDxHZf6 GtZ0t2JNV7gvGFJUQcxiVa9tVMVdlkvdfPJB+KzUzOkt7plLwFbfjRsmYQRgJvKl 4gE1g6+jDEkjESOCMr/nc7+zpZGCp4+F7EQ3ZVFhBZOeF0wFd6sWZGA+wvLn9YgF pXHJiTNS2sQ57WmHpL7KlbY0l4jO+IDySRHo+tEDKj/2/9BVYrGKVSJ6iuriW//6 sQnOQiZu79smDBKSfxj/86HiJBplnhYEq1ALcvStGYDNpG6cI9MrHvX5M9j+T5d6 /vFff/n7v+lxohBUxBFlxCMPYAFWggWcoyoIUjDfsigWogheMANfMANvgn0YmIG8 0TVhxxFRowO9AwG+dGa6c3nz4QoVOAgQ+AXD1ERegAUcpoEyOIOzEVbVByGukCs7 snxEQxHf0lMU4mvfAi40WIRG+CIsEQ0EdRA7lyQAI0YVAwmIIinAMhBfBhb8p3/9 B4BZ2IX/R39aGIZeyIVfeH8esxA3uBARgoKD8isxd4RwGIcM8lFrhjxmUjtuw3kM 8zBNFINjJ4eAGIir8R+cp4Yocg2IKHaJoAMKkF7c/zI8fyiIkjiJcrEUDNV19GGF yFNbwyJ2vgQBOwAsVXcSxfMRYwiGp2iGZLiKqFiG++eKW9iKrCgmBkGEW7NyNaQD MUiJvNiLr2FnzEEgF2MgYldByzckc3WItuWLzNiMdCE7SlESJ8UnwRQokgJ9fHFn 7MUQgrCNsEFEXjAIMROO4yiOiTBxY3IhkbhT5Dg04uiOMbeOgycINKA4Ioh7lXgh ieWMDHEV01dwY2QUOQI8eDQprUMjNGIsshUSSwEnnkRexkITracA8TeLr9hN4LN2 Gml0MxR0s7J0XPGQG2k44PMFrQMj3uQ+Kok4OwWLlBENs4JaqXiRsliTDMaNV//Q Ok+oiBO4KTMAgR4SkXhRPoCnEPwkj3ORX9a4lEh0OE7ET/sYEYLUlFS5doonESzT LCPyg/ykY3KxQYbGjxcxEleABWnFeR+ljbVSK1xSXBOFJMKoFw8ZQEYmY/oFG0BE c6aEJhBgRNHgQXxXEdUjL4MnbufGEI9WlOxWSWL5G3ySIznALeoFgoLSLF9QBgfT NhDkF4KEJlIken7mGuIWmIsUKb3XZ21XEYxZeIASlgeBRYQJT+DWmLUxFV3jNXI1 gRM4CIJQIVUXMsshEAsJNBqhGIOpCC8nRsjmeneYjhoyVzP0RjyTIeeIhq2wNuky Q6pBQnrpEjiVAElSad7/pSR3NoEy15IG8ZCg9Jp4c5Iq8U8XsxKEVpRD4TUWpI4z ghLNlCFfoGKkc50ZcmbAWZED0gpYMIEmaZ3YeSGWRxMAIhTq5Z+xqIo2iR4OMSFI yRfihQ1z2ShHeTmqYzqMsmjyUjmZQ01LdDeR00QQoZRRaVSiMxBHST+ZQ5oJIUhB ZpSjpxAFJikZOmd05yNG1nqfo6Jnd2gq2ZcFMVmHdSnYADc1mlhAajqGg3vs1HqH M2oY6Hi68ZDSkpgJZJeBKWiRogPq9ZN6NxA9aoCKp17hg1rRwE6SolxKgwBhyhB5 GZqv6SMvpSQFlF7ucqZrl5oJMZiuKROHmRCJ2T2Z//kQnlkkbmo4INdeCqAlgNKT QkIL/GSmwIM3kIRT6iOeEMBP9WimLNd2BCQkpYqmAXRIjFQkc+pB+EibewGb8iRC pRma1qaddeWVp0Re1XY4OYOlgXmdeCNVUfSiWalOUQQkQ3Reh5qiSxZaeFNscBc6 PxJz6NiknIIiGkZtA9FDnBJgkdM4KalFTCqjgUJVM2JNIFdJLBJOaXdoo5eh7zGT E0qTKcOhkpYg90MUoqqc4cSiB/E8RtSjl/Z6QSIEA3FahJGXCPBUQ8GdpXKO5/gm 4PKCPmKnxWJpqDUfG/Q3V6Ge6Nk52aU1ypSRkPMrtlhePIZNf1omxhUko6Wm1f+S oyQ3rXc3EB5bNtjQo39jcL+iXQobmoKGomLokvh6eayybTlbZIfllXgKlfb0AArQ KILkX1TrT1ZSA5/GcnZDpXaDs+1Vao6WbgwBnzHiqRNxZ9yior6CIqjCOuIyhN/S CnwQKfiDpXVJbibkLhECllEbm3iHtjECbQSBKglLq6/hpUsKVHuXWNfgJolwoOEj pGpqYAWLY0S6rT26A9vqaAFkJRm5JUWyeHoEmJLLThJmqPhkJeV2EaYwgWvnISg3 uiMJXtUktbnHnKLCaIuGKMRjaXXpWIllIuEoaKNLZcrGuK5hq+EFOabyoffBT4m3 OMOaqHVDmEA0reymvXr/hC8vmhArhRBKpqVChr7BOq8XkapWSzyIF7byC64BM57d pFrhVqaBS79lu4/nu3VgK7Z8hznjxHhLe8CdMZgFPCaQMx+AOUQqy59E0wqClCkj sabKGWo0u3dT8bkZbBMUSylCCbCWViY7QaTeehAk6xget2RTgbzXshTG00OKlJgR IWgmhC4q0zlXoiB3FyAl/Bjtxq425yNrE3MkgsMaI2imgsAWma+T8TablZ6lRL3+ uqPU416E9yhWorVVVm1d+7X2e8NfLBD/2xA4GiPS6z9ytxDyqkgz9hCdxW6Cp0fu Mm2Eu7UGccY/W3fYhLgDgSpm67yr4bh/bD4xG2pY/ywQ0FAtB6u5l+NjDmu+Zcxu ibmOqWqjKNwQrqsQeRqt22QlxSsqBrs9kVIDjXKtCbq7eqpJvstYwmtPsZwgxItN 1WIqguS1g9fAgzu+hJwX0IsQSsnLOUua9POyV6ylMTRC1mRjSsKXyAoovnwQ5XsQ 5+t7VyaABhS65ZUss8rF3nu7V9V6p8NDY0w8+GvHPtqw/KvHBcHHcOPMT+o+kETA Bqy0+CweDilpP1Mt2hQg4rpeFwI+rZq5ipfCprDBTDHMvvQFWCCurFMUv7p1PSGe nymRrOsUPMNeNPKQDR0zPUO7qkqgh9GVXPKgAkKPkJOavwooQ1OBa2cqM5tJJ//R VJvzvToLrAIRxBJZLQoTPovynGsHaYdF1BUKxUkrHtmCOd/MyLVbvSsJu4nwbfCz xfP8AD+XIAV0vYQbI+c1zQaBJv5ruBx6Kad51WKbOQQrEfIaOmGbpZRi0otD1lj6 VKQlz9EAuOycx2XcvVcbylHNOsucuJcyyr+8F0Lly4TmKwf2lw/DOq3zkzaUVe8z cSo9q7JzPt74EKPyK5jsBb4iuVjwPsUCKb5UEIHAh6rtK0jcvtf5K0PNJdqpR5X7 MNkZaLliQh6EuqLiKyCHLDQQZJXlK7MddDtyVbITPEMzQKN9p1cwtIcd3Y4CLq0g oNKdffl81Emt3U7M3dn/fZPfra/ijdTdTaGHcd3ond7qvd7s3d7u/d7FV97jvd3m Pd/yTd7hjd9PTN/2nd/8HcXwHeACPuAEXuAGfuAIPnX+fd//3eAM/uALHuH7DeET 7t8JfuEYnuEavuEc3uG8SOHeXeEiHuIkXt/6XeL9PeIm7uBn6OEu/uIwHuMyPuM0 vhsgvuI3nuIofuI4LuE7zuIqruO0WONEXuRGfuRInuRKLoA+3uNBzuNCHuVQPuVA /uM5TuVdtORavuVc3uVezhqo19RffhtLq4TteOYtS5xVvuJw0o0m0+Rto3VP0Y0m FLFtMwN9yuYs0Y2rV7KTGzMkoiJ55CZ9PlwOLbEm/7EocMIKQ7OZRJGFM3Kd54UA I+jkVm7hZWGi86s5YN0ajzOpcrE3hr1EVssizJIzjyYWqarGCZDne8mS8cJ6QYRf 4IvOLAmbAKy+GKHp1ug5sx0ScPfXGuhx3aMiKuIKI0KmZEsb7KPra9GrzYs91VpT u/0ucKcss0sDxOQRfzQ6LSzmiS0UIgK/3Ms9Yv6QaqIiBdHsIJGVq7w91SLmHPGQ NGjF3bTVoOzpHFSJcTdkAtiUjQbakfLXj/aqeMPNEgEpri7MMfrqrtm98PNt8mzr 0fo4+Y6VrmXLdykWWCTsuNHdxH68CXJOj6GEB3rbkzEIKhig86HmBbMo/ik1Ov8x gTswQy9/ngPB7kp4xNbNbuUJgSkxEiEC9DchbpQur01cUwLnK9zzwcjCUq0nT58y Tv0SNSePnyLBPSRC0gNhcEY9FDE0rAPyOI3jzqLyRznzoERxzSfz8v3ZFPNxyZNB P+vpnF/AUCuxnxQYnRwqQFIBoJvzRuF6dJcOF/aev/vOs27tOT236YB0H1stv3da TZxSOndDC+Ip+U2qAxsUthEdyfMrPHrkI9sStqNDOBF9SsWbZIrX5t4LozXMSciS 1YMXonZzbYRjOtFq1d7ESd8m64vL+5uCrqeDpeWqE5EftpOfEFTNEOeIIqk6v5PP LArgcfIbu/SKRCz5Y6H/j7N/FC9tHB/Ezs1KrFI3F+jG+naVVDSx00P28j8+c2e6 l6JaxSgUDLuySiJA+vjrs3ZEuP8AsQPbwIFXHiSgMQhbq1YGE3whiI0VjQQHFTHU EVEjwVaJCEKzuHGgIFoEBSWAUFJjNASKBl6bASHiNQQCRRK8hvKhR4ZYKEJwNbDV jJ8zdEC8+RILyjIiAx1UOdAU1JdXHs5cCsHjxkAQEkTFZsqryis6dOp44FLiDJRe aDH08jNo0pEVzdBNyootBLcMBcklKDYB2y+J3p58IHOk2YM6ZiDFFq1igkStFiJO ENHUWY+C1OIFHVr0aNKhHYJ1inIrtj0VP5ukOpBV/0WbOK0mCBptL+prVmlE3HNQ scmKCsDqTlD79vCXfFB+3pzgrsapCT5Ljl36pd3QgVCKnN10YAvmOS/gvQ1pY/XX UxWMhpYgQYSNMJOvlK8e27UWD2rLlo+5lwjTaLYH5iroPoKQo4E330A7TTsGHUTo o8lew+akBMSTKoH3ZmqhQo1geuC3DhXULkUVFxLJso1c1AjGiGTE6SQIPqNxoOCs Gwi56Tbqz0RsZkgsRokS2Wq2G8FjS79rbFzNMr2uYnEgImWSBpsoYoMROaSiWeo/ 4IqUii0xOWpRI5B4NJI6lFCLjM3ePtzuTKFMggxECCC7ZrOU0tzIIf0IUhJBy/+q Uykaq/K0cqw7w3qzyrCguoagLX+LpkOgmExgUDR7tOrPFwFVEsOBoGFLrep+JJQt VqvT6KnMRJJMqw4fYDRHSWcEtE1feV0xWIIipEtD8TbDtSMkl03kwf3MhDAxZqcl UMfEUIsmxNWU+i5BO7ExSDHsdlB2WhsTrYjR0rDjsFgyC5TvgZLIi0iy80rrSBAi 2ZTqATpDM1BAaNWU77P+zkT2P/vOjO+riKz6L9xpmSVSXY2I/Hc0iSdGsuJTC67P 48AiHRYhjhPRV7p++RW2ZZddfhIlBG+6wiu1ZH0AgQQQyDneyV4iz2KsUNKZZ50r Mrq2k3RAbUpTY6Jzyxr/bjo3LLZ6Rnrngw7Sz+lg1zRVpKpfjIuWJxmlIewRhxKu 6K3z9BPOpK7JCrrsAoutNxRte46gpwSUylFL39UbgqN75nmyb18aezS6iY7XbcUD 7/TFVCOSVSPysjba5wTu9VPtl0cnPVqH595rLmS9+MIL11t/nfWSslUZvcRgZ931 3L3gMDjAJWN5v1BL/jbcHis6SnfcW/8C3Qfa1S6nB1hNyjvARwdePhpoaJ0hVzXz tzRWDrLJPuqPl/NgkaIrny3oAZT34b3721N5+3nHa1XQopk53OXvF4+BTMWfDWnG Q1GxD1/+F7utREdupVORriTYK2D5KmZLGlWcipQp/0SJRn00uoYrXHQSIYHmJDuY 2VqCN6R3bel6ettBSYZSO9CY4nKf+hWawPaoNsVtVzisYBAjE6ptHW9POPEhD4UY E4cpSYbUiY2iqASkg2hKbh0cXAmXJhpd7aciw9FVzHBVlxLSpTqesoyPBhIUWK0R XO/Kn8x+qEQg1pGOd5wjBDV2txHtC4EVKeOAaMAhLxxwI8ATSHTOhw1UeWE1vjtk f96XlZJhMCINg8yVbrIH7qGrgCtiV2gEAUfShZIrIcFbxkKTMC2NUSQNUwt//HMT 9mFDkjdpGFggZkAaRkQvOiiiSFrzPLpgZziKfOUMHPmxFZIIbiTTVNhMsT3V8f9R j9e85gUfKMteQgoCAoqGhiCDquSksD+nYyKGpHe6DCWAaQW6YUSgNjg5LuiL9UIJ 4DQ0NdlQRHSh2aEJoUm6KZ2pK+kyoKgcZxUdjFKVeDud3oR2DYpYYJTXoxxYovDN i9lsRJN5YL32IrRasSydH42NYEw1Q1btaCVEhGc9/ZRCbNa0dA6J3etmcDXKiG0y NGAdW2gDRfkkbymofNbWcsfT10ASP8ErXMlowBagemE5qEEWQliHhasxx5Qqkt4i udItPS5HB7qLF/nAp9VgFqsiBxFrnCq3H/VRbWsrJFRF+gfIZSa1La1jqmiQo5qo tKKQIJvJvh6w1AtZKC3/9QnRM28HGdpVRHdCtaQDbeqyCWYwh3iMRiFztrXECccL dGFbaU2mkdyIdjIlgtNfXouSjMykNTQwlArVAiOMYSNL9Htj4iAgJBnBxHB35R5R 1dZZC3VzjoJAgELxyNwKXuFqws2IQTJGJJ0JiLksIB9NWTQVBCQqRP8pbn9q4llE VaqfSPuPbO8KgdpScEGIKW1pRUUj+U6GvkT1VI9mgABWPS5nm+oRfoXzELCYgmcp pK4d8xhhPG52RierDGmU1cUYIUm8GlnWA5UlEg+/CEkcScRcrtGRD69kWUlBUkhF U2LQjNim5apXjF2c4nXRGMaGQTGHF+Ljm5zYxDze/0iIg4UyIiUGmC2OiJJJDGQT i/fFh1SWeKNhZAt32ctfBnOYxTxmMpfZzGdGc5rVvGY2t9nNb4ZznOX82Qnbd7p2 rrNnhXhnPUuYwnmm858FjedB95nPgSZ0og0N6D0z2s+KRvSiCx1pSjd60paG9Jw1 vWlOd9rTnwZ1qEU9alKX2tSnRnWqVb1qVrfa1Ra+9KMlnWlZV7rWmJ51rm19aFzv 2tG8vnWwgT3sXxc71sQ+trFpjexlK/vVz4Z2tKU9bWpX29rXxna2tb1tbnfb22tO dribLW5d99rcwna2r8mt7nG3u9zoXve5mf3uebOb3ulu9Lf1vW9+99vf/wZ4wP8F PnCCF9zgAY83vN1tb4bLG98Kv3fC6+1wiT984hBvOMYpvvCNR/zgHwd5yEU+cpKX 3OQnR3nKVb7Zirec4xqH+cVlbnGau9zjN8/4zG2e85q/XOcrB3rQhT50ohfd6GS2 zwMS89atKV1o27ZPgNW8mcWFmn+fXo19ZByoT16zFVsPlkGU/lav8GVbeosrXUg0 dqVDYLFPJ92frTRapJE2Z2Ldecd5riudYSjvsmbFenuOc4eXpGaQ+fvEZ1MbmvAo wr0RwPnEDabTSXyYdce8reaeK/six+6Yb1fFSYMcqR+9ppvhp6n19s82t6bqZ5aM cbBpEDtNSVRLeV9ojGv/Kinu7czkaavpr7n4VMck93DeDBjijJyatkb5nFLL4VNE eloi1cz2Yb1EDKkR19dIqCVK4UkUQV7K7AEB90osy1JW1LMj4D3rHy6cQssWnb0T LzmZ60C8IFSEwF1JIyIPsCCg69g/rbG/DjmTlNGZtNkIfTkaYIqV5LiG/VtAlaBA hOC9w2oL0PCOg9iZ/yhA9guNVBks+ootitgZDMQnmVgODfFAmcA/bLnAPYmKaonB GYouizEs+YiX5gEaz/mR0AqR6HILFdmlmzgIiFg9yhPB+wsR0WkNjFqRWIuJ4NMI 2lsJtlCJ6GidRKBAmwiKgzK7BkEOlXCRwKuNgEmE/0FIhO5akIMgDEfaF0/hQkfi Kt/DIdfYjhJZw0QIEe/CiaWgQ+ubiuEQJzZ0iB9BQ18aMLMrwBgSCp6hAS8chHvK KxpAAO5ploNow7PaRJa5jS50iJVCsZiYxCQBJJQZBDe8CcuYQHdyJ0caRZzgGa1A xCSMCJ0AqkSACNdJDi9QCz1knOgCJi/ICo94RbVADi9AgC9gQ6HSJfnwQi/ExD+J BsOiCC8kjoe4Refis9YQGhtik5gQDpSBrlnKlFGhvjmqFb9rNhUZLB6UR/mojVoB ixOCHww5CcjQENTwDoW5oXa8wm6RHgFxKu2TLnDxRpy4IXAcyKcjPoIIjhmIGP82 SaKqsMgESD37yJOFiRNLShBDlI+WgivMERFssJ4sxCv5+Yz4AEmFlMKCsL7xQSff QxVR8cgIZDwtJA7pqhqrEI+CvEey8hOuYzx/iQobGRGryL5AmaURGSWyqhtfGqiQ 0TxaiSczOyeK4EqEQIgSYspc3JRrcI4BsgqVOEh7QrBJGY6asRPyaIpo4BqCiYCS IMsV0o0HwIu+iRkdEDKRII9Yko49kL39EDy9gZObBBBI/Mgje6O3hIAAGih7xKd3 0ovrKUS8iAnIMAiLgcukoLzzCQ6BuEaFABIMkp732Uex/AwWiMyVaAWFeBxlpAip 648vGQQ4eYraICe+SUz/UgqNYTqcw6mnx1RJGZuh0tuOqywzrRONotQUgggRoKIB HTir6pSWurATh0wQZWwSn1JC+WgaggQk64wL80QskYi6AYmXXVylT3oKWoiP6WgN wRwuHaBO9JQ9qoMNKcQ+kegCKpmKMgIJARkfxVCS68TPuPgJ9KgduWSniCgkuMtK AGEOhkCEuOAplXDOWHnKZzkd7JAxoHyJa2lA3+sIBuXBety+WqlOBT2r7dujElE6 GgWqmVm9PnpJAFxJRppLPZK7IblK5qrCIZqraODKEkEIJaWBB9CPpwiktRCX5ODQ vqGRriBNLumR6DqVg0jSL608kRBGobgCihitBmnF/2d5j96QCUVp05j4CC9dUjAt iUXcD3wEopxgzmF5ysU7jvn4UxTKEC9lUhtt06TYzOVMoaBwyzp6RTjJTL/y0kks 0oHQQxlZTYIQRoGko2QUsPdIR78pET7VxUnEwkzpTdmQ0yYFU2FzjucDDZFZEJ6s I+QgRYR8IsKbvgqli/gQiIgEUbDD041wyLBkz7AhUelBDZf8QbBTT14VikTYC7zw DkWID7UQhBvZjM/Q061DvZ5sEVf4T65DChKCFwGBztmIUt0z1nEdyOPrzvWYD7py JYbESVoFDhTpUOyQulZwBcP7pJwozHxFiigMPxSRy8LUU9LBwtDAvT5SgH8yLv8r NIh1FTPgW6ivqJnXGNYF8QJRGc2boAkIuEzuA049dQkIXVZAHQnBqxcsiElbspXQ ip+ZKE71RIAy2AOc3JCaQSCrOJ+JQFCEvVlIyYy0XE5UFJNawQ9ItNX1qE7NPCJr CaSRFZ3HURfp+5tDUo3lNJVM9SJLqqtZtQ5PjQx/2gg9LEMqEpIp4ZugpYGYFaYE gFX0mNoFoQgZW1uRIJYzs48yYIjKCFyGYAgoajuVZMyFqJZ2WhyrqFACQlOhGJgY PFey/Q8vUTtabZx2kttRosiHOQjomZI8maFj2RsbQZApaQoCqq+FoEe8IVBS+r8T 4dj0pJmuk6XWbQW1oov/fckTZ1GSrMOMWMJXUd1JdgKerCskEyFRLwpdy5XOKYoM oWI88SQUXOQI95kRf3XQ18NI6tk9jihcnIgsVxBc8x2l5y2dWFOvzxut6EKNc9qt BcGC6PJK9Q2K4CCumMIoh3C7aqQsPmIJr6pfObXdCkpP/y0RVpQwWDJJAQmKVqjf /+XBz7DTl3AwAwZF7UGau4WUxGWkgVo8BEkZr0DBCKWjqIzbkkGJBT4i9zKSVywk Ewak+0ocM6UMWe07rhWOktjhBQmR+32IoJhAAhOwBICu/81BfOLgJFRKpbDf6WCF AlZS220YvNORZjw0AukSfGUFAViSNOIpuhuthIy5/xWZwLPSnTVWno1ghaMoFi/w RDeexN6VXtjEAtdJIbopwnrRATsRBDkuDN0rm5lohbN6stEQBEaZQNEJJ0EuIsPS QUhuEcPSYzdmnZWA4xnJ5BgJZO6BshiJi8uVYNYJ5ZJxiUAGJjh5krj4AhdBUqSY wMgdEddhmlmGk1YQhLPyQZOAQC+SPVX+uhaR477ChkvmiLNql0c+imCiKGDEi0CG u4j4C1OR48K6Zpxg4zUeZoIrWeGjNspTzuWjCHCGIDZE52VJZzZEknVW5z5kZ3ju w3aWZ3pOZ3qW1uSw53mW53h2533253ru53e+54EGaILm53826IVW6IYWaIcuaP+I TuiHpuiItsLSgVY5uwakNOfQoDAyzi/3DWnMA2mRNmmSHumSRumTVumWTumXZmmY XumZdumYtmmalumaxmmWnpW9G5GluFWfxjkI3Q+fGzyhRmq9045BGAQvaOqndkan lupBiOqnduqqnmqshmqr3uqpvmqu/mqvpmqwHmux1uqw5uqzLuu0Jmu1duu2hmuz jmu2luu6puu7zuq5zmuxNmaboupTdrNF7ujBJuzCNuzDRuzE3rTEO2qlPmPGhmyj jmxd/TnKbuzHluzMtuwgVezO9uzPBu3QFu0wA2zR+At4fZm/dDPdgDtcjrOJYJQs iYjtcdaNwIJNXp/kcjX/3ThAfjttWNPsVqCSZLuG1mCVeBNuLN7sdjtQCdOZSNbs SnOwxI2JJ9rbP5OiesVUKo1ux2a22ejpyU7qmDM/yTPqmjpCl0lvCFqUT5MMix2I t9BoV0CQ+PgX/GvKjVCs3PvHZ+tmf2vYUfOOtCsN6CLwYDmJA28z6Ew1piXb2p4J 3+gbN/He0XYZ49ZofUmMhIiK6qjR3+hQC6EPjdDw5ArZmRiEJvvlQDSOcGo7JBtU tqsNL2y7QQZN4CxT1DAIbmWbElGXUaKFiXiO9x6a2iIR/ZBLmdhBPlRPDadBVPkW uTyTHL/CJZmKjKAosnOYGJxApeskCNEKG9HHB0g9/6HQ8MTwAhzFAlD1ghcXr0Cu 8dKODGlVuqOQP31xuxWPE1oeCSzw8mDy2Qm8kjQn5pFiZTp/AB0wTY/G88TIzZko EsP68ybnSohY7/V9RwPhnrOKLvFAUq6sY5SFIuYA78WaqgRYClZJmQX1o/gW0qv5 glOfWiRlC/wUj/7AFaCyxBgWxDuhyflt7pVhdfUtCAggEqCSl29WoTKICmHUU6r6 gn2BABi5BgPJ9YOY0ApCTF8iRDLx02Oe4aNIWYoopAUdu1xeEKa8oJnZjF4eEvmI i/27u4ggj5GS9WUO4niXxKL2rKhkdcQyvMbg9HehSXxSOjme4KZwxUJaXqDal//5 BZPo4h6h4thad3hropFzineKp0Vjt6ypii6XOMMFjHYiSfXKJh3+AEn7jorg4BPr NaARR8jaRZGLVNyI2ovaZY721s6LwcO8kvl2+lCUzMjHesOuO6w/NRENeY1xBR6F gqG8AknEWBz+3Mb/qFYyitP7HrvXGJ7enZ4EKaH+Dkl4qtkE0nmcqIh2ycm5eUKq PJ3NtQp+osyZBxGjfyP1I5m2v/npsPkZgrJLZ3D8g/r0LhVqHqo3e1q6GHCxTKFI bSVGPvnpRWG2lM6hVyHEn46YqXDNsaSH2NmocE27tAqpE0eykN0iMZ7T3ApRj4hS eJfPTD+4Iw8V25DQJwj/FqjLxUQXhVp8tQypHDVSyLD6aGhqkahUW8L8gpdJO+na uVnim/h9gsCCMgiKYJfZ92GJ8ikkMdHTrah7PIEIKYJU4OSI409bBNNT6HGPwYEe tIszDem/tuL5/eCj2VXZsbKJWikMp2ZDLwAIQQkgYMN2bUYCRQUXXkuggNbCKw++ LIyW4OIDL4kWcuxY0FSCMh8fKIKWwMzHBBSxWXzo8aCCjdgErqw4cMaDhC8RKmSZ EyJHkwRZOvSILdCDHUYXghSJDWTJkymdPn1AY6FJBRwbJgCKtejSgjMgULWosqAg q0ZbDfLiBSEESAUP6uTYEmI0hHI9djkbdubFBDS+/7jqyGpg4bAWIeBN8KCMl0GD EkVO27XglZAd816e+WDo0sVfKA8a7SUt6L/YWlH28uAzULNeCwqd+9NjoARKVfPu 3WotcI6tBCHI+QABjY3R0ErFRqshhJ6rqw6FPrvgYZRPITgujgBj8QQLx1KljZBh bu0Fo7XC+R0BhKsFf3vMS/DaFYLR8rPkjz3nQvSx5EUCe0m023SswOVaZxy1QNJc iHVkymfrDTQfRzQt9Zt9mGm1333+YadbbBdOxxlQ9C2GYX2ZSVeVTiB94ZVE7zn2 xUAKQfSgTNNBA6BBOXZUGFJKgSRAAt8JgOA1b4WXU08U3mfUcqy8FqFx33WXU/9M BhH4YkFCXiMQgkZR6Fh3SR4H4HJL1YhRRhIaBF9iTD2gVZCMecQKAuoFGFxHAgrX G6GBCoLFRVRlVhNX14EUgW0NLpTbbibJ9xddYEZzJ41+GdXWRakZtUdCDTmFVFTq LXadQTwVRGBNFuopkJ4MuUrUA9cdBilRkhZEapmjFmiRdntEl12GgmF151YXgfkj nmHh5OdTzpIZkZxzuTjXrTa5lKlRixo02mST9SjcIDhpJhSrdg3UmKhuerqeXr8m cMFfKxbKUAsJ6FAnS2MB1WhHtfnk61G67bsww3t+EWtKCKbHkZAc7VEhZhN5xEef 9BboUStf6LAQjwWft5D/QNpFIwgN10F37ksI7FBKdBGWkZ9X+NXFkSkIAXXghCZi c7GoLUAgE3QAU0cyWR3pDHF9fQYCQWINmYEzR4chuGpFPm/2blg6gzl0TgTuBlK8 i1HlGJhWipdxsHnC7HRyHkkZ8M4LfSeSlaAZDTU2WMzoZd4GGS0T1zxfhPfYIY+8 FFKX2lRznkpTGG0UGm+VGbUNe95bQ491JC5m82ZW5pmgLXauQEmhDHaACGkHrrsu ZVwTqaKizZtAM0iemcKKQxjgRepp6O7vynJbl2yGCX0Y5QaR6rpqEo3FkETzVntp Vs362v1f+ZWHrWM1yAqwWXXR7m2Jmi8vuVHX9Pvi/zWkOiWQpJkNlTj059KFYGbG hyJslYkz94OdxzrHFMHMphVoGthFrmMwohwtWcH73F8E9SeQhQYjXqCBF4ojOT7F ZwcQ6RlyQDgQ1LjLMR9ECIH8FAiE0ACE6uoJRHBCld9A42QpgcAMdqMuHdgwghwM ynH8dCZWCYKGNsxJeYCWNYyNh4psixDV/nS3uRzmNW8p27w0SBtncQQp8dKaV4oD AS+IZIB2gc91BLSfwkUkJyY0CHGs8hYaqAQnNSkZEt+2nn4l4IMhhMDIrgGongkG hDRAyB0hcjF/gVCNC3GbcNBkSPgoRZFNao6AhMShQxaxOWhx4hfpKEdExectCP/5 wliQRqfpjORD6/lORmYAw47RMlCAGhQG/9KW1xxNjO2h4phwcrTnUI8jg8DCZyhC IYhdIxFYgIBVBjGba0BTUwLjCCLGAprhjCUjcwuLsbY5A8AZxJo0eIAOBuGRtAgw iE7ToUG6Sa9aXbKZc2FZNod2wfDxs1VQo1ABofkAlBwki3ahQbxGFz2P4KRMrXCN VQb3o91wM1eb+aZwMHo0pWGqFdeMJkmT+ZrR2AWe1xlmNpXmhabZ5Zpx/OJgWFXN k+bUNyeN5wk1dw2IXmdT8JsJNAdTFXYGs6lOfSpUoyrVqX7uCjoY27aoqtWtcrWr Xv0qWMMq1rGStaxbzQz/Deo0JgSata1ufStc4ypVMfYSmL484l3zate9blCvfeUr i/waWMDW9a+GHexhC4vYxfbyogMRzGtkVhi6UvaXia0sXgmLWcEqtrOb1axlGfvZ y4bWs6UdrWhPq9rMklaurn0tbDcjCCImp12xvS1uc6vb3fK2t779LXCDK9zhEre4 xj0ucpOrXN+slrOoNS1rUxtd6Dq3uaCd7nOza93WVhe725Vud8N7XfFyd7zmLS96 wXte9aaXust9L3zjK9/50re+9r0vfvOrX6n2K6IFyY1/5doKkjoVerbVqln22zBg NSwa5/RcNFqggLE5TZ5aNQV8cAtg+2pXW47xL0ju/8jeEbu3r3O0bYff2DLykpg+ 14BjiVv83RjT+Llr9dNoSWU+7+K1PQjD0O5kzFoW8pjFNK6WRWec4vUeuWHq8uek ErDj2F6DU1Q1sFgbEi0FFyo3TEWn9jDYUAovMG75FcjjuKwanREIytjQ2oY6q8g6 /ebAGLKzYfhIC7ouh652UaxFdOCVyg6aufFj65/w/Bs6J/bOzCWwHLFB4MAuB9JL Ecj4/qRBRQKN0KqpM97sbMYma5DPkg6LnxvtS0sfEc4G6eygWD0dWfM2P2YwifvQ opaQ5iQwdcMKAiLAzcDEh6SMTJJgyMwRhLymeBlCSGAE7TRG4pIwl7xQ9i7yr/9k fYEVNNASIpkIbcdI21uGQRSyf90Ry1wkrdfCBumyJrQNEQgjFSxjAhKRme88ODf6 RrZTTHqcdlv4dcEyaWDaHSU0hUo46P4ODcY2pl7Hpz0TDUp4QuWVtwQmI7NpCTbq 7RgRfyTDwhm3vz6Ocgh8eYJzMdo2+wWRtOigFW+ayE07fvHM/JvfTOFjqNLK1SVj Tyf9UxzJkRKSRLgiEa2jyG/c9hlFJOKY+XNMIhJBC46TnK5NTEiP5qiDGTkdPmWZ AXJmJAgCUW4x/iI72yd7FO7EhxZV/3Czpl717EnnxfycZNZp8XWH9uftgkcUH7Vz pg1yjrHACzzLYIwZ7tD/QJteMGx+BmJ57MDHC00/ZmpSxhGJPCDrTWe7QlpBi/y0 TEC5ybfWWTbQHuom9ojymolXDxvEfZjqNocSQx67RrsfMvWeUR1ayU6ctg/E83tf 3FKuwYePTQr41T+bYGoveD4SnlSw377MCgKRzCfnoiQbSNaHY32iM7ap02IO4Sll E19B7ytQPh220ry8L7fKdgaJ9yA5FP7hm54cxkDB2wXRCv08iFPQBcQoiPoYEWAU FAIC0AHiT00AYOIYxYaNTgIimlHQymxAj9K8W8LURJAlC4KQSqygzXWwILZAjAL+ RYjxi2ZMUWeYBfykYA3C37qBTQB1xAdl2rWVSX7M/wCvlA5QWAb9yM4PXYeXLQTb XccAdg0dyZXY/BMDRQxhXU4/+UoPuhHPAIli6JlNmBk0hB90aMqenU9HjNp/UZGH 9QSRvSHGWEc+UZ9deE3SbEbjjdGKlQ5TiWFFmCG8yWFYSISoZA6FGQ0d3iBjweEh MklmsEqHEMW27eGPVR9oSKLF3GHFFB0d3uHhOM10rJW6EcpY9IRFKMIe2E40hB8X jo7G6Iwl4kQdiYqCRNQW3Zb4jF7wCMRRXdQeEdvkQKGUjUhEEUzVDVjVJYZ9SEdu WMVrUCM2VQiWhUX9BQ2CmGAM/leYUZCF4Mmm+B8wikQKAiOjZJV9HBjIGQVCHP8Q /zFHmdAFNr3Ta+BjXRwPQ1AGNI2bxHhK6FQjPloFGYHElI3exQXNlAHgV+zPvBHQ iMhHNkYfug1E5aXata3E1NACsdiLV6CZR4jLQBbkOyHEhDHHAzoGNeZjswUYVKVY FlqhkZDIQuwB2nHHB7lCL1rJA9iNLN5NmzCEnilDAiCJklQK7gFGDb2FIc3AB1HE YWQioCEHFFJR5HhEDMENSxQMs8xJAZIhhnySQvBJQs7FVtrJUIgecPyIIMnRl3Al Y42fP0GHIzmlI7HUjY1eTryTFwiaJEoRNrglXhbmivHJbsDlJv5GYEJZ1N1hsIXg DW7RYsgdXq2de7xGA93/k3h0CH7ox/WUGUcURn4oBWHakCE50s9AmdI9ZWp+kJE9 l+e8nyZ+gUBMmQt+jeog2m3KiiVaWdjMgP+BxFE5DwWuBtO9GaL1IGDEjUSsBHMq TnWABcFw5ka43Hhoj4vgYdhI4FbcCj/+RXjSBZ6dYJRRIHPCYIRs4rVF1CrSYDLS o5nEp754oFO4WoR5VKAk51roj2rkRlREyYQJxIuIpH0GiX7+Baw4j/751kziIB9x FIGOJHf0U7z0oM50jiKqhhi+jN34xYMEiwE2htCVEVbumihix1KSDPVwJ3HEDYX8 ZEH8TZ5BIm3ITJHwBqmAAW5QkWCGD5QRzUtUDKZ5/wyriFMdlYk3qqjf0BRTrGiP ggYEskq/rAR0QIxbogwVjUWw0B4kRIMhBh/hHdoXYE2QlAELJOGIOKfmqGfWQFSS fhQd1WFs/eKH5uPr8BNnUNEGguOUuc06emf0vecCsVzR1YpZ1ARnrMQ2Ip3BjSQk 4k/YwYW5vU9IWt9gDkRN4E+u/d+HlWeE2SRz7MySXtoBYkN/DVqiPGrpSI4DlU+U FRBClJty7gyuUQVIhKJRNCpg5JsV7uZKvc7OHMalJGrs+AXa9IjOFOcP+pP+gEla HBXpcMYO1IkBSkd4jkhIeEXulKfnsF/hvYjr2VGnpInM+Nhz1OoGYVhisgQWaP/J wMEPXa3VcWxNvzyJzHwcIQ3czsSinghI7nRlB57iH54Q2mUJBNSj5OERvH4HBZqF d8BTXE7IcfAoZ0XDu66Jw85GZjQoYnVsuGjscRjq65THvmpJty2OIlmJljBECIGH oLLEva6JF1QiX+WFlgAFCoEHyc4FfAhExnUGY84bXQRteaRFw8LTq+GVSUjK7ihS mVFhM0VDCK1JYADF+F2QgLDCFUSsw7aXbAaTIFjbUpgCSwVKZPQIK3xBTzTJ3ITM OYWM5y0M1U6G01zU2cYPaWhQNJQGyGhEgHjB2IwthY0t2W6F34JMWzzYelCGTPyh 93grugDu3ypbSCnbcJT/BqvA7WaQRp2MLcC0xeBMLn9SieOixehmkBccLuqm7uTM x+quBeVuxUUNgp/VLevyhikUHMqQFOcGSu6uxuL6ruD+xSksrpolL1xdgwA4qXkg TI4qL29xp/RWr/X2Vu70yNdBTUVeb2zVp/fiFriOr5KVb5ExGfmeb2KtjGMgJaYO 5gMIgGair/nGZv3Sr/qOGPNSYPrab/7W2P2CbWmFb/WyRtZtyAETcG4lsAI3sAM/ MARHsARPMAVXsAWHVf/ir/9usAZ3sAD/bwZ/MAeLsAcL2QibcAkDMAgHMAq31wW/ MAzHMAxfA2uohta9Fw0z7l/csFNdQ9Pl1oBppAwb/0QNT1UQdxUPD/H5bWIVJteL sedSMBjvMKuYSi5ZReH0CgIR4hZXWK7nNLEgZEFUOeSeUHFvhTBi6Qwi0sfxoLEK 2y/VXgpqZWth9aJdQcvSnvAb8+XBsfAeS2QKu/FvXMMgBGL/rp1I/EYpUBG4Zihf ZekKR7KRfdVBUBwHnqqaleqexGd3Hqdc0bEvmhIBI+QYi45iRKQDz1ErPEi80DF7 aATgCMINs0bxohplKIK3GjDslu41UG3pNu7lzVMi1EQtA8ZKyLIXfJy+fcYwKwYZ akSqtcJFVR2hXNRzTLMGmQJlsMrUmBkyu0wxC+Hg3vKmmR9aNLNwJMJYJIcOh/+N LwfzuiWnLEMMLXtxRVDGPRMzA5/zOcnyRuiygykiOscz//lz6SgQEXdBTuCzXUxz O+cXTigCVwSL/F1bYICbWjnEqyacx+KPloDgD9pmwiUj/vha5HKEyIVKo+aGDhBH wrUdvGaL0wwEKxCSloDJq370FXbExXgBITXHHCHbyHGbJgp1z4YqVnnKsem0Wgln OI10ueVRZMFk/IwbuMUKz330AV208mAKGVFQSQdGTWBnr2StUsRir2VLSWtJiVph wpVppwYfRnw1Z1wEyr6WIAPHHCnEi+UaPx7dehBIW6NJtVqI6wxy11IlE0ZiTtxb 6KCf3kztbeBNYeOKqLb/TgJUDa3USS/SlVt29ddJB4bd25s5YV7Ra5rhRTx2Cmhc zFnXqrLixKUIKc+EJoxwLBmCKd6p6EDlB1P52ZVWRBdJR/YEXOHtgIBYhl8NVWe4 Zc8utqf2BH2wq1wuDV/qJw1DNm/XRCvAhyhzBETgsU24D8IRXl5P11iNmbZKY/DI z8WR5/J0qdCUam6WLVvV90QGn34uaehcCp16qno8yprdSME4BLy4DJTaoag4Mk/7 xfFwRlL3yFfby+x0y3hET0UZhhwG4cI0MYXn6Q/CKCp/ZwSacpQlYTo2VGLwIykX an3ADofr9xaPEWjIj4kDMpfN0V4oJ+WAcoA4EGlj/51XCtIVUVTP4gYE6M5XPqnq TLYjfqiI0fFYoCAi1odYLkTmUIRrh6yZsSpDWOWL48vc7YZFmJmrIdkxhs1M1Iu7 Fg71+rZTtYJFNFNpdsSTe8SdUwnuuaUEcTI2xNJN0nnCciJDTKjTZIZc9GGDI/R/ RIsdL4sgcdmDFCjYVHRgP5JQ58RewLe77E+CY0NfzPiS8qpylhvBlON8Xoqle5h6 kPqQRpSGpPRHa0mXg2OwnAlXJxyeHA+72fVIqw7uefhF+U5MU876rMdkIyCjqwbL IERMUwWBlMem5MSsz7Xl3kqfWvcscroxL9CUVXLC6fRZkPVRxHXtiOaQmmNcnf93 irqsVR7PNaBN5Q2CK/wGoIfJ8HwhFp3Tc+ZVVkLt0gzl3SjSplwG9RbhEobZlKsl oODxUE6eUuTHvzCd7TId0/3GvGYrsVYdxbNG0yWGFIUYx7tCxZM8wOSoG81cTuiA RsjTNfTFXuj2jmMRjXTqZ835A7RFDW85V7oY+pG8x9P7xQMHcwMFJMsbydkimsfp b/Sibqdfx1O8zx4nWyLW0Y/awx+MH4MrJRNq0e1ARWc7hC9PUVFnVpG4skVnpupi V4cORDzoTYL2qULuYZzlq7PKtmjyqf3FqlOQbSU8dI64+DULQchIUCCae0uHhfuE /5Hxms0PpG7qvMA9eGP/yq0cfLWIyrV4fbenREI6/lbIHKTOuDj65iZTNX3peH0w G7Ii4loF+cUd/aM354Fl5RhumbYX/BIiorddtsL37OxvRk48YLCFd7L77E6r5Eii 6D/JYjezaLDsBy+9TiLAnIpJrfogCpi8+ZH3RsG/uKBTNGwYxiyFxp4ff6ba/Qoh omB6or+2jQTStp18t4ZHy7BBTYgqb0Tr+UVw1IPQAEC0EihoxoMHCRRhw3ZtRgJa CiFGSwABIrYrCRKUSSTwIgRXFUFiE5RgB0hWE00m0AHxGsaHCvdg3NjKSwKDNCAG Igny2sWECqFN3Pgx5EKbQmm16kgUmymMOxK5ajUy/8GXohUFPSjJsyGEmYka0ng5 0qrClglozCS4E2S0gw9WVmSINlFSghAwljHb8GfEgy+x6dzRKpFCQTRwXlXYceja hluxdakakuqXVrQS1fSoWGELhAolQgCs0NQDiiCdHoQEkizEoF4vk8b4RSpNjH0t CuVo80HZq2eHYosWtu7Up5yRJ1cOslXR5iGfM3c+ffhnbNEVsnqAADLDGQIw0lgZ 8zQ2BJ+jO00gHKKpmgkEGIwKETtE8iBLJVAAUmd5iQ6xouE8tL44CTJBBNgqOhYm a+4aQQbEraKg1rtiu9lGu86LgwbUoTDoWIIQMtZowCi+B3C7qKRoIPJCQPhMw/8t uosAbOs9BA76ghZTEgStodUqigYBBZhqBYsBDUNAtOsUO2xACMRyar/F2ELNi/Nw rCrD+hgSAEgKabmmIlYQiCDD4coMScUQBwRyoRlmwBLKopzEyMORzLjqOaoQyHOh Vmzq8EP6pgPRUOkOXU7RRbHJ8CpHsWFKIUmZhA7SRjFdrj6FNq0UIkkJe4kpwUCC lNJJL+V0tFQVkibSRVlV6CFIO5VVuVo/LYopVy49NdPsykuOUlpGw3XSX5Pb8tFY E/30UmZfhQjaaIualtFrsc1W22257ZbRKExrq0RrvS3X3HPRXS6QEdNt19134Y1X 3nnprfc/rxLJbLZ6+e3/11/SxPpX4IEJjrfTgwtFVOGKEG6W04QZhphQhz2N+Cov sAAPAcQcbXjhiT9+mGKPLQ65YpBLThnllUU22ViXJW5ZZZlZPpnmm23OmeSad8a5 Z51jBprigoku2uijkU5a6aWZbtrpp6GOWuqpqa7a6quxzlrrrblG9+evgwZ75LDJ HttsmM+eWWi02VZb7LZ5Lhtun+V2u+6408Z77rXtzpvurgEPXPDBCS+c32hcvBoL CSHC4gsaXHzcCy+0xSJyyGn4Iq52M/fV8Gxf5ozFiGgog9x53fONacBSN9dyzwEP 7fSCe6qyIvUwyn2i2bGhUHeMNkv3P94/b+uKxK4d/6kvp4I12kB/TZlB9atGYt32 bc9y89+3+xbOlcJG35t7vSM6yk+RybosqvVrFrMop6D6HrPvxU84qofG/7t+v/mu OZBwu+ejGimkLr7KX/9oVhrkBZB8hKrdT2rVEq/k5AELRODJWuEKA95Nf8XblpEm 0pDpKQRcjFNMNMSjGJ94sGpBqQG2GKIA4vHref26iF5E1xDrsYuFyJlKBXUQpqyQ LjGlwaFcsPAA7QliQzqgAezolBUa9GZQnDlJRkSCRZBA4yCLuoaSIIXC9VzreA85 DBUhIogkfmEQcpmBDogiEasoZYpfqKJiZvBEbHhBB2gMEg1K4qLeAEaNcPGCo/+u QZM+Qu5STISLHseEkGi0Io8PyBfpTIOW5gkiK320Y4gMopLPuEVHrGkiJCuSx4cI cgdtXA4n4dIbV6bxAS90pA5GmMYNcSwkeZQQK3RwmlaEso5XOR5vSheYCjZFikGk 3ikdlUeitMQMDzLk02jkxIbowDMvkZ1wXNIWlGQHIxWkQVeYBaiJOLFE4xTdoLqg lZAEZQcPyqOHUjWc5rmGJNEgCGLuWJTaaQYx4QEUlNqJvOGREwJhKSgAFTOXmgAR eICR4AygNIOtjMQ0iNmmRTsinoZcTz2PRCcF26lNm5TlGufsqDOxoR2bIEYHwEtj icxZGOZhpZwqhUBfJDr/EcQcxDqKoeRMxVNRiJzknEId6fSoAgEdwGkiTJlLhk5y GlPU1DS4FOgZ0UKDhDilqSI9Dk+RetK91CirBZlqLr11wIdYCHmJnAhbu7gYeVbE QgpSEnZaoaSPRFBJR9QrZF72oAScDyIWCtR2DjJBgSbgAlfZw1uytJ0Jhq8iDylI UVtyEKBOBIdfDJ5EIGqU3iSsBQcxrIUoIiYuXk9EkjIFd8wCvyBdoU9LFSzDfpvF vTJ0UKUJlmnv2FdMVQcwBnrJbYOXHSUN6rMpSu3ETGtYi8izOYLACyqP+hPFQiA6 12DeoGwiIePylHHYkeCoDrIDpsjUTWSKbkzBiKmJ/4h3pvszWbd2ihr9eHN3oCkw Q/fy05DoVjFb1W5Troeci0zvQR4qEhb2a2CDvOUokSXKYQZRJI6a0Cxr4utkKsKH xZrlLwzNEKkiKkI1rRicKArSgXnqp5hsTqAYZRyD+8OTFZIzAmPy6hYpy5IZKGB5 aDFLCxQs4CK/CcXlW9JVgDnCoFRWNlduzzhDc6qRbGUu2uudO7cL14jo8MtephJL oewop7CUzWcuqtNas8UW927P18BwX/jQ25jKRxCJGMRUEpGVKSFHTISZnE2mrBzF Pvg3YwbN477waKlKjsdXCfBVCqJdC01v1GbJMDgDVpHLvpAzPg5JDWfLH9Mg+v/Q hYatWbKkAy9oEDUGUUShB5HoRD9gSpYGCUZ9s96QNDozE/VPnWNKkocoe4t4gUhr 7xjr5DD70RDNCqvlIhRl7pPPY8TGqdtDbJYMOaLo/t8+8UQa0wi71ol4N0TSa2BU Oq3UPAknOL38GgPLkJxEHVACBkTwE44U4WipCQ85Y2LlCDwk+mSUW8y97D+DRDLT U3Fp/51VykTYjQq/3TglOBqqYOTgA4q0SBi+0qUepeEsx0ixI3yR8zkF3KChUTlp gOHuLHl5AOT5ZJc0FwlJxORFicbPw4NhLkebh1fNIsRbQnCrTwjNN0QOc7/Mw37j ruY1P83WKV6vtymWsQL/fIl2HrCQa0MgT5eFjHbIrSeuS9VT1FYb2/smJGHe+AJQ rDiO61MQUkOAXcpdSHAlAkdC/Q95nYLyqRg829H8r9PJIcxndzDt6y47z6mEgG9K kVrBryQ6qX/2AJ3bFIhGR9vYKMigmgONhrBs9UlJd3kUWJQM35uz5ca3jdMTLhZd QzIQ/I24FUL5kOjET35XzKm/GLAD/ixbn/6ywr8583pi1KJQZtw1vKBm299ZISqG uAqrTM4BNpbkab8x+7Fxn9+wm0raVbGfzuLt0MwwSE7J8M/rjMLNXsNREOcnBKGU goTNrsH8Ks4LcAjG1o3Gou3l+GLkIi2GmiwxwmzB/1CuA2+s6UACAXmqPJjq1cAM x75syspMwIJlwr4O2hjsxMpiBG3kQ9AOBp3GM0YktGqk9swCw2oCDGhQUiZwuCpu 43hq9CJqJB7MsUbDCqmnLorishJAUrAQjx5A1FaLr8ZQgn5CIlLNPmoJOTAqAbTn ssrDCBfC/UYjNArjQXDrxjZjvJiwtcqi9CAC2X6PJaAwjSbi9ZpL2hZiJNzsoI4I 20wirwQKw9qOecojK2ynOsSLEYsF+rZrgUJj0R6I0aqKguANxRRLvuQCynwj31DN 8I5mLnrDC7aJ2AjMzaLt39AKAibnPdQvFyHnC7pCMxZF4lLpd5QKWxzrd3BRyP/Y zwZTTIsWKtpO8f3WqkQg5z2OCwhrp4ImB6eAqiHgItO6AjeoIhvf44iM7cSOCLUg 5yOuKBsxLAE0AzA6Iv0grDzQLzwmZ6QGRenECQW5zuEw5iDqkZzOSapoMS9A4j0y ZyElS/4eoB/pEaNUbSK8wBprB3LGKueckEbkkSHXSgDzzms4yFOYSKhooTqWyiCK AqMqryExTD6io1MGi6Oqwir8rEY8BvCKghWyAi8+Se+axTiE0jc6xbMg4Ig+4gpO L1eckqVKEZxUsSKk71AubzhyZJZyb8+wA3FKBErmQ2SUIrLSAlIwxiZgg6dGKCoZ pg0hKChzciEu4gpLpCT/Yq8iXESotND0sq1EEqYVBiGTvkAnLwJIgu8wHE5hsCAs 0+JiwvKQGKJ5sKArVAZxbKIkpI+z4k0m1XIs9SvKWiINO6iByoUVMnKeBrCHWHPZ oK01YTM2pUZIwhAk/FA2cVMhXC03ebM3jUY9pKqpntI3W3PriPM4kVNRDuiWzlLu +Gf7ThI6nzM6qZNifMm/GKg0tfOCpBM7TZM7q9M7t7M7szNnkvM80TM91XM92bM9 3fM94TM+5XM+k5M8v9M+xzM8yxM/wXM6/VM8+xNA+XNA9fM+CzQ//7M86XNBGbRB HfRBkaPQZkhPMsPQuEVC34UwAqpfNJQzaGJCITRE/9VzAucPe1ZOdywJhl4TXaAr QEBUdBzHKm3Hu3SwXADlRUWUUQg0QQ2URxFUQCVmKusHTcTSC5oNRyii+HDmIYTU PgljlkpjP5Q0QOVC58bkkuRNFJWHKP/rvXoUSH2USr90P4MmR41mApsRW3SCNE1N ixTFOOUlNOBFBYvC/uhUW4ZDIM10T+vFcSjFFCCwPfARKyKnPqKhMGNqEJpTSK+j c76lNn+SLRJJrEIi/aJjwETCRXiNYRB1kjJnUCbJcWaJNPARcdpQc5QDNXHpkHyo oJzoJwDVKqJhED5Lc4QI/6YClzaUMghqKNPocTaCT4UVXeh0LhhrFBdiJmnOxv9M DQIuwiBiq7VeYrxIjDM4UTmgMSK6aa0EobVojseCggaogqhEY1xzZ4dUK5SY1emU dcPQIlWyIpTYwtKIEFoTgk5xR14pbd3U1TqerpyIik2H1fMOVEx/lEzDtD64KFhQ i2HZojqqsikawk9mi7zCbTOi4UhCD27wcKUGgRZ8xSdZQkn64q58gyEgSqYi0rFW NlzE5N6AQt1UpicQIFARJw9TRidwg/NcQ2YXsahu6zE55Up4yL1wLHoSADT/p0TH tGkP1mkN9oIGdsbcxCm9qy/qkgB5CExUq+3QNKYaYl+VM4lQVGjpb3qqA0jmgsI8 4wxd0cDuLOVkAzLkVHT/lknPSvLNeAoy7FQagTA3zKwtbJH+2i6L8nZqEVcxTkIJ hUOjqClmy8MmNtQtMc5RMHJiy0VM8iWP1HJaO5MloAy9mrEzZWo0dG/+wE6ZkEc7 Fk1TaCElX27ZaoKxrlL2tNQ6LgsnLqM5msPxnu/Kwu9iqzVxibctLBLC5uo0trRx mTaL9EJu3Sg8DIJ4okEq9g+istVHriyG6ORhYdAt3MxLIYxvV5P0Pgt4oFXCxlBr +akGteg9bC5+rZF5n6t84bR4japgdxRM+fd/9KIFuOx/EgJnr2HeiqLUNM998O0p MfE7m0JJVAaj7rAznwNNE4JJvew5bmsr8M4kdm9M/+oMZm2XPUAETXSNMHBtyjqF +TQw/+520G73J5yS9ZiEd18lgqZS8CDFgJ+2h6N2fxH2vxC3JS6AlExtB5wiRVp4 rRICekG3PPTv4g6icLNjz7K3cR9gWn9kxvwkeMGp6aA3B+2ve3koSiUs/taxb3HI KWIXNPryKir3yZiWdXEUf0N0JGrCcxPgeL9s/lLxIeIYJIT01q4lJqrijtaCzNbx ZyNSLVnDZ+Fui8YlAmukdllXfdmFFdTqYu6sds3YLJZXE3niPIbXieGwLTDsF+0Y fyF2IBmHKlop0dTKiZ8si0F3uP6DilmjnHiDqDIxPOzoLshvrURoc3HMi8F3NP/E NwdDy4485z88xJg/Czn6w0KvjiVWaj5U8KhOL1/SkdEeYyxpxI4SYR7nF3+BGGrT 2YdtMv/cVCFYIIPpgyrig1L5qURNiwnDwyzAg106JRrAIk4Owok6hp4zx/YkK+sE wkQO+uTWQ4FLN5IqGc3USQD8ZFNQdkA+iUG0qz4sRABO4z5G54oWC1nN4qjOozd2 hhVeJNJQU05SbZ1/WH9pemhW+aZxOqd1eqd5uqd9+qeB2l1keqhrmn+D+KjVuaiR mp2VOqkTtqmZ+qn5J6ipuqqt+qqxOqu1equ5OmqIWqqN2qnDOqrHeqbBeqnNuqy/ Wq2hWmq7+q3hOjcTwQL/goCu7bqu8RoydGAHhvcn93pgCEMH8Np0rmKv69heMGOu 67oMygASYEew86kMLOBFgWlzrkGyD5tqCnhjryV0vIWzWkLyhNULLKC0S/sBTBu1 6dosgul0tGPq+KUVdMACICC1S/sC7ugaaDuz4+UaEMECVBu4bZuzg6S0WWW2dXlR hmmyIWK2+9pw6taLrkBPz6X0phE29/cayMACzMCGmwN/fmW2N9RjarKptVu1FeG7 RaKPSltasMG4xRqtn2O5LYCxiYVJEqEMKoC2g0CZHyAIiqSooyMaWlu+2zp/TEtZ DkWmSBhITVp809rAw1ReSFts5WK2edtdBKG0d7UV/0o7CFgCvqGGtOvbh2abuKOh vQUGw3GT6a7FxeNFBb3YTBGB7pbDuZkjEWYbtXVAe37bAiIimK6jDFQbNPWSvXtc 0lDbwocJtyECtS1Kx4E7CGDqyE1bI4oiX1Qby8fEAioLEYi8tCEhQ3z7vwEjv7VC JzEccR5ACCpCKwAjGsjAzIWDDCAgcCvix0MCER7AT1hBxRfCzpMizHs8VlIcyBFh zjkcUsC8yA1PsSDBn0x2Q00BJ9lo22AQ/SZqLgUIL/aMVO/KSG0TAmbhJEwDUlLj rkoi5ShpoCkHOu5CqHBjH+1i0nGzwiWNxVuktBm7DEgcxDmF8ULcAk68DMhgtv8t AKhIXAcYu48uIFZIG7YFaraB/RoK/Do+nLGPfbU5pbSZnbGX/MJ5nbFNO86JPdtJ /Nm7HNix3bYtYK65zNqZWzh0Xba5uyJwXHG5XS+5PRogQN0VYrYF3thn+wJK2duJ vdlFvNsT3tc//IxxanLMOXqrgiLT1MrQalW1sUU2hBdZlS4xohdtipgrvsoZZiEz Ry8wbpsmh6hGw5An5wtopOcuIuLTMv4Au621+7TdHbjV/SHEO40AHTRmG0j+HMiJ 3gI6wKp+uwPMYs7brslxBv3uvWY2HOnf2wKIgs+PtY/8ZAaSXS5Quy94vSFpe6ke PsgrgLEeAOALmNjRvrT/747bCxjAseG3r8xB5hxIOuXqeWLD/RzQCbzs6aMCAF46 UpzOn77N6aPt72i/EWvkIBU0SPba4AIkuLBQEly67gsbbjNmM87zr0eEp9lhamK0 rstCpi6KBWgTPZEaB+vAC4bETbv2TZsldB0b8ttRSPui9z3r2+7Qu13aDaPqC7vE kePP413ESVsjZ9vCf5v49wj5Dz1DNnzuS+v5TULMQxzYU7yyor0o8l1PLICHcB3b iRu5K9X4l620f8nLmzvs22Lhp++6kNX76M8aoxtQT4X6yqd1AcLUAwjYChrEdiWB GWzXZiQoczBixCsPvhiMluABrYimEtQweMrLxokP/w1SvBCxYQJFElu6fAkzpsyZ MxFBYDlThwWcEVsl8lJGJwRIBRFZsHBRh8aUDy5sFHT0ZxkvUnWidHnNy4OFMaEi LfjAwshrYR/s0AGpVUSjYS2USZSSDASuEVk9EFKQ1VGJrR4EMWh0pNeWTUdia6Vj R0GyRy0MlRjNy+OXer8eRLQ1796C0YBAMGwQ6tWW0TYfjOZ3Y2mCkHVMlnhNkEKJ MyBAxCb7dt0EO0AfvJbgc0/cX2Zgyai4ILQHCQ7K3uHlC9XoXrzwLjjjAVyZ1xLy BC78YKmBLX1WbwFhNkPrdA3W3k4zvvz59Ft6cUtTJ2i2jd3qvN2KBckxdJRvpf99 RUZ/Ch7110v3jYaVTg1eo99BPymoW0GJ6HRUWLrdl6FBejVYWm9rCWhQhdjc115B AQ54mAVcRcPhhjtJpBNPLY3o230kWgChige9+NI1BdYFJGdJ2nejSwnByJB3BVFk kUSsJEDDSxixVlBHCWQU3BfHVYnNlgdR9ABzX6qZ5kcq6QhTQrphtNRBV3KJm5oZ QVBcRSYlQCZnDhFVX6EyqcVXeYomuliCLRqEaIoWwNdFgZFiYxShRllGY3gGGekU bijSdKmR+DHa140bHcnXLF4o1eBv2CRSRlh/RSNXe4j21WBlfPm12H3u3RhpVhYQ il2oDD3QAUt6ecoQGQ//IAspYEle8ylUXPnKmWugqSVatac5ZqBZSiKF7W+eUeti QbJVGWltEMVWkrisIJDcpYshIBy9OgSKzR7m5sVcme6qB1N2uunb7jVdrPRpcK5U KxCXFEHgyqWBqEfvo+jB1y6jw4k85KKGFgriTBSKdS5sRwFoQazYsHrRZqUpO6QO cEq0aYiQMvgpq2QEYeBe0QQBZZlL6gWhpDMC6ZtRA943UsqX0axtzZZtClqOMBEZ 0X8uCmiY2L/dx+5vNGs2mk6PBoizRA9D2R3E2HSE559JX5SAAot96ZtKZGLkt0F4 tySIzgw5tLOTgPIN7d0ecfYlbC34OeXjvzF+cuee/xdqkxlqjX5Y6ZF6vewFIK88 V1Gm0Vjnp4UxhFkQxfZ1wcTt6nsNZlGRjggQYUEZ1ka9+6U7Q4kAi80MMUd034A5 jCqpZdwOyfysk1VWhlqIKGWa2QaZZdh9nMpFrb6IHXvQfZlhc/010p5a5vIyk95y RKgRvZiHv/mPldzQxjbuCc5EHlA4rARHNZyDlHUGho3lNOdMAwGNIAqGHe2oTEp/ w1hExsMa8GQoGrXRXFYQ5h4IgOxzLGwhk/rTFgUZz1vWOooObgiBIPjIRRA0FZwO 9KlNWeCGromb73xzGJ3EsDE7WKGRwmOsIRIRAiYqE4duCASgtY9BNzxKFZUWN/9M LUlpW1tQIhpjlR+uzXyS4gnXriZFHVTgAkYh0ewKohPzBYFD/KvhWCDAMjuNMUZc 5JDPSEK3BmYOSzSgwZcipz8Ddok5EKCBUrD0nE9l5wE04Mo1jsNIRy5wMYqMycYe 4JoyAW43XPISJ2ngEB1YRwd/AhgJE5A2F5LKZCUjmbhScsY9CjNmOhimQbwQhBUK Iggxuw2F+McKpF2kDGJJ12Ji5htaxewL38IUM3/polkUUwdvGUk0whaE5GELEcwM QhmQ6JOYHWuFLtoQMxWRPBdJ05oxMkP5xhjPt7honGOZVYrKkE9sFHNe0kIWYmxn kI3Ec48bmQX7DrPHaSL/JRr25GbIvLnRMn0zZEYCkEESYU8dwJNnD9jZFWiwwla0 YgZKSQTDxEUWE02MozNoJErLJBnQvKqlQ5ppTVeIBZjyMjRaUUxDdpBQUzQyIolD ZZWeqpbYELV02KEBS24K1qV+tJe6LKtZz4rWtKJsbTCJzPPigzq1ynWudK2rXe+K V5gwaIjylBBfmenXwPZ1sIAl7F8PK9jCKhaxhk0sYxfr2Mg2drKQpexjL7tXyTKz P5o9bGYt29nQgna0lS3tIfOK2tSqdrWEaUwMX+va2HZIthaA7WxvW1va2ja3uN2t b3UL3N4Gl7fE/a1wj1vcBSl3ucjdLQyHa9zkNhe6/9SdLv1Yi93sahec3B1rd7kK 3kiJ95fj/Wh5w0ve9JpXvehdr3vbC9/zype9832vWmh1w7K8DC0SpS9gytCb+sbX v/Yl8IAL7EvvKhi8ZG3wd8OaYAY/WKwSXjCER4ZhB1uYwjfdroc/DOIQi3jEJC6x iU+M4hSreMUsbrGLXwzjGMt4xjTe7oU1XOEc33jCEd7xhnvM4SADecgZ5nGRfzwT H+tYyEde8i6JjGMlS5nJUaaykasM5StrucZc7rKXvwzmMIv5xHUzlCCQaKiZPgAB dtPfFdicETYjIE06oGeKr4EABaB5zHzus589F43jQJI7M1BA4+pDpy/4BCubTP8T BNKUpi/RYM8lJksCKP3nTJ9syllGMpabzGlQW9nTRr5gcCYoakFd2iUdfskFucTP i3DwNK3Y03xa3WknY3iUrI4PmkP96WBvWdfCJrWxiT1sXGu6xV6iwZ0o3YpfFxou mD4ILW7qCtnQwBWYdshpgXOdllx7JtyOybjFbZho8wWJKhmJumPC7YS6yN3VXra9 763dnsJlOQ9oyUvl/GjddYdfXxLAo04jmwTAuc4GKcWaCn7wKLXZShL7VK0V/iWG S+Tfks5ST9IEZ6WKCAFfYAUWQm4RVnhBzpb8TXBakXB+QVLlX5rzQwwDjZfXPAL4 7rnPQ7wl0AguYzB3CFf/ZPqecrvklnXOWMIHlG0scZvS2QHYaRqokjpf++KBwkgC dED0hEDxODT4AtEdMiCBpImbMM+II83eiiuFe1mQTkTGrDNx2Wgn2q2wTnjoBKiM 2fnnLAZ2skeN7GMbXvGID6sEKUYeO+nA42VySDd/I6eUXI5MFTNZNGbdkqozJJMR +djfMPcn1pCeglW6U4bwlqErQdUgtj6IQFB9e9/cKzkSjPjiEw/83wu/8cSPMOFh HHQ7ZcTsRSr0ofOCJSTmvJVzf4m3tcQ5M0kk51c5nETGgh52S9L7Bpk+KzW5apJU CfQmWcqWnn/8+Mtfro//TUeYw5wyDEJ/jsR0IDjZ/xL1hw3/lzeQwX4u9wAQcXuO REmnhkGrF4DM4UjpMYFgshGyBxraxzeT1kFI1BFVAiYMeGrpwScRhEHzh4IpqFbJ xxeC4BBfojmLcxMwAYEREx4d8REw0RCoZyXMcYHBUR1BKIRV8n+URxpAKIRDuBEC YYQmmEAEA2sIhDjmknVJKISqwWsqGGPDl2tcmGpfWGzBZ2UCSIPMQSi3tGdq0Xkf JRB+c06v9l2fN3HF8iQXGHkw0REQohYc5QWVh2qUwRsZmIWqNHsFMUqXIhtccTnw Bz8nyHhdWHxgeHiQSImSqIUmxoKZY3UU4UzOp4OX40RPYjjV5xLXBxsJYTc7aP91 ecgZZsgRkkQRSXMnXYIlEWF+ygdrDmFLqyQ5BRgNLbBqmXiJw0iM9MFvdeFtybMx CRQNjsSI0MAvZDJT+KKMd4gVTzIdPzEI2REcIzRntMQZgsAvyvglOHEN96JCp8eB ZWIK/LIdGHgaksQ3KtVBgcgQtVaCiyF28OGCCIATElRvxSiQAymMfohxj2RBMMhz WoKKMBiDXcIvMbGDDgmDzEGPbkaRtYiMNfdIOvJJB4mQo5g3OfeE8COPXtcKwAiD M0hVHLkmPFGQAzliXhiGNDmJliiGlVgyHCWNETEIPyFvO/UTONFq0dB3NlUeibB/ ImOUP0kVTomUOniUgxe+GonQk78RGT+VEl6gdMekCL4hCPhUlRJllTEhU1SRUBy1 f7H2iDhpk21Zk5EYlzJJl3Vpl3eJl3mpl3vJl33pl3+ZV2+Zk24plzc5l4Spk4ap mHC5mIN5mI/ZmIIpmYXJmMcGmJeJmZmpmZvJmZ3pmZ8Jmp85mYlZmY4ZmZRpmqU5 mojJmpCpmqi5mq6ZmrMpmKFpm7eJm7mpm7vJm73pm7+5abApnKRJm8PZmqdJnLGJ nMf5mslpnLKpnKoZEAA7 ------------qZIG9w7WeoB1PNlp7ZTeCu Content-Disposition: inline; filename=image008.gif Content-Type: image/gif; name=image008.gif Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT09/posten_uke48-filer/image008.gif Content-Transfer-Encoding: Base64 R0lGODlhvQBkAHcAMSH+GlNvZnR3YXJlOiBNaWNyb3NvZnQgT2ZmaWNlACH5BAEA AAAALAAAAQC9AGMAgwAAAJ3c+arDU6vf8MfQadHT1MHo++yIt+6fxP///wECAwEC AwECAwECAwECAwECAwT/EMhJq704azvG/mAojmRZFYWprpXHvnAco3INuraMA3sO 075ga9ITjnBFIwmoFCKbpSR0xJzGdlLrjaj9VLs1TxY8dI3BX/JVjel0KGK2BZVa 0eVcohvPc7/5Enc/aV1nfIZagjKKVn5/gC2Pe2SMNYQ5fnmIWn+bRpU+oI2eSpKk OZdBoj5Fp5idEq4zqZ+0NrKcuCp0dWqrkJyJv8JVBMYEwKyUw74oxxLGa8k8Xby9 0wAFxkDRL7rYIAYGFLy3OdHl3eDg4uLZzCrfFerv2sjr2O4A4rYsTyz3Tmi7ho+P PhT6oHwLeIEAvIJN3AlKSOJRBjMr6FkIWA4iGH4E/ykeaYMFIMONFx56fIEwwzgT WGLGyjNC4zwNHVcuoiOSQs8QZpLswWVzQtGUKnWSszbhpwSnHCbFufji5DyrXpJC tBby5QWoG1pZtEjiKACsVLQC44oBrNcjncjOPHXsqNkSXPuhybnBbRRqGqaSqvvs pqq8BCkgWLwYVV4Sby1EDosxMOCyhOtCm4LYGuMCjJd0ZmvCKVjLqOlmXo2H12I6 n0fLZgrD9OQtQDGv3o2nsWIE02y3u91GhOrdrNn4rrAckrvh0NsZN4Kct3LgFprL ic4dOqDq1tVgvzDeYPfubMBX751BO5vz6LWony/H/QT7ZOBznzK/P9op+AEQYP8X +kUHhX/01Vcecwu+V+BwSiCI4HXtNajGg/HVIOGG4lXoHIbnxbDhiGRYKIGJ+YEI n0kjctiFfQNqoeKDKrTYIoCM5ahjjg7OiCEJAgRpYwIJTNjEjkjymKKPIIoQ5JMC jEikhEcmmeRHTPoYApRcPrnblMaA6V+VVu5IYJZMftDlmkKGeQyYRbooRJlIyohm mhoQwCaXRCYQZZxh9kmAoGPOSaeOVtyJpgZ7dtmnAIAGSqiRQRyK6BRMEqloBo06 +ihhkbrZn6GWxigDmpouekGnaz4a5ZuZhbpepaUqKcSdqbaTwIyrsgppn8C2OSio siJnQ61l3orqrsMlEMD/s9AWaIGvbBL5pKxiqlcDsof6AGKfzToLrbjQlmuuudNS 26qfkL4qKbDavsBtqTb4SGS55JJ77r7lpquup+3+OumoLMyL7Kkgjpsvvwzv+xa1 rnoK7MTFhleCwfPG8OC+9wYgrr4N80vBv9ZKDGVd2c5qAsYZv6BfyM7GHPLMI5NM 8cQnv1kxYSqwbDAL582ssL4TC/1szTa7am3JwhZKgs8Yr9Cd0eNS3XAFrN7MJ7tM u0vw0ywnEHVp0DF8M8VW74u1zXxC2TWlIkCNgNg/QzZc2ubKjDe0a6vLrttbw/t1 CD7TTWTddhuwN77Pgmx13xA7ujWXg4Mg99x0tzyC/ziLe9y4wnv7+++1Ev/ttcWW c5v53IsdztjqdJag+OILM5626L5qDXjEp2cGdq197ug667WW0DnRIDsecq9+c921 86arnDrwwOroeuawX0kC7ch3fjTuJP8aZNddov4BxtWLDXvwlm6Pd8egd47B6Ndy rW5yhKu+2AEH9Ml/AvzrX/Xa5z7veUx5VOMU/chHLZ6NYF79C+D//EexA9CrgN6D H94YRb8OeqkwcbOUBAN4Nv+NkH/dGoEBVxiADXjwhXfBwAlnSEMJTqyGErSS8Vgo Pxe+sIP/yQAOcXhDYJFwiBa8lAp5GDoQ/JB+JkDiCStIQSJJcYYmYOIGt/REaump 4Io2NGEEAShAMkbwilnUYgJH0EVWrQCMJLTi/+Y4QTmCUQVqNFoJ2rgnFsCRjmcU YByNiMY05vFqJuBjl17wxzqGMZBilOIKDimyFygySDBo5AwpqEn+vYCS6JJBF4NI gk6GEYBmbCQMQPm9HHTQB6YcZCBVucpDNoFVpMxkLMsYSxnkUSl+3KUwc8BEYDJS mL0MgveMqUtkarIJa2RmDZxJS2laUwPUhOM1t4nNbEqSm+C0gDeHGM5yVmCcNDSn OiWAzhOu853sRCc85wmAcdKTntm8pz6Hqc9+1vOZ/gwoBXAoUApEAAA7 ------------qZIG9w7WeoB1PNlp7ZTeCu Content-Disposition: inline; filename=image010.jpg Content-Type: image/jpeg; name=image010.jpg Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT09/posten_uke48-filer/image010.jpg Content-Transfer-Encoding: Base64 /9j/4AAQSkZJRgABAQEAYABgAAD/2wBDAAgGBgcGBQgHBwcJCQgKDBQNDAsLDBkS Ew8UHRofHh0aHBwgJC4nICIsIxwcKDcpLDAxNDQ0Hyc5PTgyPC4zNDL/wAALCACr AIUBAREA/8QAHwAAAQUBAQEBAQEAAAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgED AwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIhMUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2Jy ggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3ODk6Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1 dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZmqKjpKWmp6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJ ytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx8vP09fb3+Pn6/9oACAEBAAA/APdc0ZNGTRk0 mT60mTSZNGfelDH1NLvPrS7zml3mjdS7j70jBZFKuAQeoNQ/ZFX/AFLlB/d6r+VI jSQ5UKw/3RuH/wBapCQOpA5xzTqM0hpM01nCjLEAepqFbuF1ZlkUheW9h6/SuT8U fEbS/DoZFH2m4XqqthR+Pf8ACuCf426tI5aHTLRY+27dz+taFp8cFDquoaOyL3eB 936HFdponxG8Na3tWHUY4pm/5ZS5Ug+nNdWrq6hlYMrcgg5BpwNLmlzRmlAVvvAE +9NIBxkDilpDSVDdXUNnbSXFzKsUMalndjgKK8S8XfFaW7u2g0x/JtEOA275pPc+ griLzxTqF3ulNzNLIw2lmkPT069Kw7rULiZt0nzP6tzis2QXLybi2SfenLJdRjGS R3HWnLelWyy7W/vLXX+GfiLrnh90SC8Z7bOTDJ88Z/A9PwxXvPhfx3pniS1R1kWC c/KyM3Ab0z2P1/DNdWMU6jFOXgdcU3NL2ppNMd1RC7sFVQSWJ4A7mvm34mfEqbxH cvZWEjR6TE2I1HBnI/jb29BXmJmd23Esfc1qafKS+CD0qveRTBi4JxmqolZSA6n6 1dhLEZB3D19KWRQy4IBz3qnuaJyB+XrWvpOr3WlXS3VpIVboQeVb2Yd6+j/AXjS1 8RWKqrssoADRNyUbuufTuD6e4NdyDS05e9NoNNNed/F/xEdI8Kf2fC5W41ImIkHl Yhy5/EYX8a+a5o/O3Sv8vPC+gqO3tmlfCKSDXYaRoLMoJXn6V0Nr4VM0hBjGMdxR qXgY3EeFRfbaK5y58Caha/NErOmMkjqPwrAvtOvrMlSpcdxtIIrGklbODkEVNFcD eATgP19jXReGtduNC1eG7gkZMMNwB4P1/wA+tfVuiapBrOkW1/bMDHMgbr0PcfhW lmnIw5pDTTnFMdtoJPSvl34oeKR4j8WyvDJus7f/AEaAg8MFOWb8W/QCuKnmBGFr ovDdkJVVyDk969H0u1SPaDzXSW+xTjAx2rQiEW3BXGe4p32aLBPUVjajo9lc5aSN S2euOa848W+B42Rp7M7JlGQD0b2ry91aNmRgQynkHsavJISqH1Gfxr234MeLVjL6 HdSYWU7oCT0f0/H+f1r24GpFHU0hNNJrivihr7aD4KvJInZJ7jFvEy8EFup/AA18 pXM4aUbeijAp9tC13MqLnHevSdGtRBbRqBjAFdRaSeWRjr9K3YZMqvzdOat/aOMU wXLjHOc9TUTTs2QQMDrzWRqbB0O48dMV4v4t0/7Jq5lUHZNz+PesmMnyxx0bitzQ 9QOm6pb3G5lRXG8qcHbnqPcdfwr620e9N9p0ErOruVAdl6Fh1/x/GtRDxTTTSa+f vjz4jW51O10SBsraAyzHP8bDgfgP514soLyADucCvRdF0SGyt1JAaUjLMfWuhiZI FDOVVe2TirttdRO2VYEDv2rXhu0RMbt1Sm9U42nOeKRbwM2M9B+tDXQJz79RWfeP uBywrz7xlb+daFgOUO4GuKiOYM55zU0L7lHNfQ/wm8QC60SKGWTLIfIYehAyrH6r xn/Zr1dDxSMawfF3iSDwr4bu9VmwXjXbCh/jkP3R/U+wNfH2q6lcapfzXdzIZJpX Lux7k9ai09fN1K2THWRf516ePM8seW/lk9Wxkj6VDLbWBG66XzCP45HOaxL7T4Uf zdL1NY2/55tLx+Bp2nXmrwyKZZjIn+9mu5s7jz1HPUCpLq6+zqzv264rjb7xRqok b7LDhM91zTIL3xHfY8xobdPVl5P4VV1sXUdq6tdJMr8MpTB/CuNWQrGy+9Ot34I9 69I+GWsNY6u9tvISXBIz1I6fzr6XtZRJArA5yAc+tTHpXhPx1u7m91C206NiLeyt jdOv99mbb+gH868Jc5YkdK1/Dlo76rbzFf3YJwffFehTRv5G5BkjsK5HVY7me+RL oukB/u9hVNNEuZL1ooXBgLDbJnjb9a6iDR3t7r/RCxtjgHJ6e+PSuj0WNhceSx4B o10Mr+SvO7jIPSuWutOvrp3iG+CFUOxwMB27DPpmubS31Pz/ACXLpx85OflGe/5V U+1TM5heRmA45NZz8Owp8BGWHrXReHLo2mt28gbGGA5754I/Wvq/TZH+wRc7to2Z 9ccVqtXhHxxuFtNXgYH95NbtG+R/CQCv6hvzrwpuuK6PRJmSbTwhzGWIb6816PbD fGBT5tNWdfug/hUUGhRo2REvHoKttapAp+XFLYfJPlQTnvUWqDM4JFNS2M8IB5A6 VQvdEWc4ZSfXJrHvPDMEUbOsYViOorz+6QxXLqR0NRocNWlbyFJY3HBHP5V9b6Zq CSWqzLMoimRJEx3BUVvTyJDE8kjBUUFmZjgADqTXyV8QfFD+KvEVxfbiYUYxwDsE BOP8fxri2Oa09DuVhvAHPB6fWvT7GYGNSO9a8EhBArSRg3GO1Z+qSLHb/IDvY4FP 0qAFlUOMkck9KZrNvsLZK8dxUejkzWwLDBBINXJ0U89jWRqO0xOB0ryfW4wt8+Bj JzWbH98Zq6rBUU9ga+jvh5ez3HgjTpEYNhDG2RnBVio/8dCn8au/F3Wn03wjLbxM Q9zlTg4+Udf1Ir5bcs4PoOtQGlUlWB9K9R0uUtbIwPUA1uwSDI5rVikyAc9Kz9Y8 4WolhTzXHOz1rn9M1m7hd/tEGzngHj86h1PWLya5VViLR98HNdHo7yCyUsCpPJFa Es2FBOOKwdUuVWF+nSvLtYl8y8NZ44NWIzuUr6ivfPgveSR+FrlWXzEWfaqkZxxn P6gfhUPxyuNi2ERIzMhOO+Ac/l0/KvDgoSzkYkZZ9pGO3rVAjmivS/DrrNp0DZ/g FdHEnzVaE/lNg8fWkkvokXErqv1rPmOn3R4nRXB5J6U2I6fHgCZGb17Vd+1RrGNr Ar7UNIZo9yniuc1dzsk54Arze6fzLlz71CeDzUsbEEEV7H8NdRW00GYW84jkaXMo c4B9CPw/lWJ8V9bXWvEryQyh4IFMUWOhAY8j68157JKfs5Q9N2aq46k0jDmux8H6 gvlNas3zIcr7iu8hkUgelSzxxToQ43e3SqCaNZ5OE/ByW/nUkmj6a0RWWCMnoCAR j8qjl0WxKAJbxIMe9QQ6PaQyhyGJHRd52j8M1qTukNsqoK4zxFeLFbMoPzNXCY3N 70Py/FKp2123hC6gOnzRT/wSZX5scEf/AFqo6tAXdX2qp2qGx/Exzkj+X4VneIrM WGoyW6psEYVCvoQoz+uaxhz+dEgw1PtrmS1nSaJsMpyDXoej69HewoSdr9CprpIp 0kHXnFWokHU8ipDaKwJJYenNRtbheDz9aqzYRgM8Gs7UL5Iojz0rzrWb83VywByo NZathqCcmlRtrBsdK9A+HPhs67FqUzALHGyKuT3O4n+lOhjfUrddQKb7XTzCZycd 2Ax78Zrl/FFyt1q88oBy7s5JGC25iQfyxWRGNsbSYBH3R9ahJyaStzRT8o5NdVa3 727jcSymujtNRVh1+WtFb2Nh94GoZ7uNfQnFc5qmrx25Ys4B9OprjNU12W6ykfyr 3Pc1hkknNJRS81638KdZ03TdHvYb67Ns7TKwzCzhhj2+lZ80Q0dF09Lm3lg1CEGZ WJC203QrJjuP8K4C9GXdiScHGT3qsyMLdX42sxA59Mf41FRW7oy/ICK6EplRWjZs QoFaGQBkZqhfSuFOGIrjr9WYuSScckmsRzknimUY4opwrs/B95cQ290ttfQW2WUs ssYbPBwRXq3xF8M6Zo2hvdWqIFkGyVJTl5WAz5it2I7joc18/TOTuBqruO0L2HNJ RW5okoGFPrXSj5hVu3OBxkVfDED1qjeHIINczqEe2Cbnlq51xgmmY4NIemKKUZq1 byOm7acZxXVeIPFF/qssr3t211K3y72OQo9F9BXITNk5qCiirenymOcY7111pPvW tWBcgGrgHy81VnQtXO38BlmlYjEUfA/2jjrXLy53n61Hmm04nJ6AcdqF71ah6EAU SMx4qs9Moop8LbJVb0NdVprbyCOhrprWMkDFXViJHeopYCT7VhajBiG5wOfvVx9z CEPXg81TYYptLQvWrUH8VMLHnmoSTTaKKUdRXS6Gx2Dmu4sADjI7VpADjioplGzO OTWLdKDNtI4ZGBHrXB3/APq4z/sisxqb3opR1qzEcZxX/9k= ------------qZIG9w7WeoB1PNlp7ZTeCu Content-Disposition: inline; filename=image012.jpg Content-Type: image/jpeg; name=image012.jpg Content-Location: http://web.ift.uib.no/~janp/IFT09/posten_uke48-filer/image012.jpg Content-Transfer-Encoding: Base64 /9j/4AAQSkZJRgABAQEAYABgAAD/2wBDAAgGBgcGBQgHBwcJCQgKDBQNDAsLDBkS Ew8UHRofHh0aHBwgJC4nICIsIxwcKDcpLDAxNDQ0Hyc5PTgyPC4zNDL/2wBDAQkJ CQwLDBgNDRgyIRwhMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIy MjIyMjIyMjIyMjIyMjL/wAARCAJnAZYDASIAAhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEA AAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIh MUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3ODk6 Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZ mqKjpKWmp6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx 8vP09fb3+Pn6/8QAHwEAAwEBAQEBAQEBAQAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtREA AgECBAQDBAcFBAQAAQJ3AAECAxEEBSExBhJBUQdhcRMiMoEIFEKRobHBCSMzUvAV YnLRChYkNOEl8RcYGRomJygpKjU2Nzg5OkNERUZHSElKU1RVVldYWVpjZGVmZ2hp anN0dXZ3eHl6goOEhYaHiImKkpOUlZaXmJmaoqOkpaanqKmqsrO0tba3uLm6wsPE xcbHyMnK0tPU1dbX2Nna4uPk5ebn6Onq8vP09fb3+Pn6/9oADAMBAAIRAxEAPwCi enTFIRgEHgUEck9Dj1oJGOcGkxAo3MPmxV2ytn+2pkDbnqKohecgnFbGj7jIwP3Q DXPXlJQbQ9TSlbdIcdqj/i4pG6k0vbI54rylexoBOGwKkT942GHy+o7fWmA9j1qa ADy3J444qZaAI8gU7EXHqahOc1LlSMHt3qNhtJJ6diOlKKfUZiaoGW5UkDkcVXt4 mmuEjVeTVrUpUedApBK8HNX9GtQsTXRKk/dUf5+tenzuFG5JdlwiLFGRtUdB0rnb 6IRXT56PyB6V0jL/AA7TvrN1e2Jtt5GZE5Hv061yYeTjO76jZiAnkZJUcKD2/wDr U6BrVSBcxSuuRnyzg4700BmbhdxB7dKsw6ZdTf8ALPbk9X4r1HVhHVsm3QbKLBpX 8k3Sw4+Teozn0qWC2097fL3pSUj7r8YP+FW49DRQDcT59oz/AFqnqkFvb3EaW4YA p8249xURxMZSshcrJV0sHlL+yfI4xJ1qpPA1tJ5bOjk85RsioEVQeg49akUDngV1 Rd0KzGjOOTz9aBnJyKU4GRQBztPU0rDEPrgU5wpfMYKqccMc0uPlIOB7UgBz/OgR JHDEGxK+B1wKupdwQIAnzA9/Q1SlwcVGFxyBnnoe9WpNEShzGrMq6nBLPJKWu41U RD/nov8Aj1rJIJPRgR2PFW4r2W3ZcKAF5GByK07uF9aaS5ghiR4Yd7rHxvA7gVVu YSbi7MwULRvlTgkEU3BCkAkA4zg9R705lyxBUjHakIyOBWTVjVDcc/LSY4Hr9acQ QB06UY9B0pDGgkfL696CDj0JpRwSRQBgfe6HrRYYgHbac9c0hHzdeadkcjjn3pR1 OSCaLCGYxS4yvJApQBn1pyoXYKFyfb0oQxm0KOlH3SOOP5UpB5B5x70rAHr0x60J MBgXHFKMnJx9a0Le2iliBZSW780T2GwAx9feuv6pJx5kQprYz8lffn1pwJyOf160 rKV4III7DtTRycdu2a5WrOzKJ4HSOdWdQ6A5ZfWnysJZWcKEUnIUdqrdBwceuatI NxAAyKtPQCLb6Hil24H+FPwMf0oUEgg07AQsCF9T7VEB055qyyYGQe1QcBccflUS QDCW6YJop55OORj0orPUofx0H3u9AwPr60pwTmkKY7ZpmaDOM1u6Un+jvKTjIwKw hkcjAGK6O1URWEa4znNcmLlaI0h5GBSA4AoJPalA6buPavPLAEMTU5BS25/i6VCP v4xipZUbaiYrGrKzSHsQEhD1yKpajM0MG1HIBOKvmEgkcE9gaydVV/lbqua3w+s1 cTMwkk/Nye1bOkXfyC3++rHkAYIrHzz0+hrW0Lb57yHIYLwPWvQxDSpu5KRsH5ZC xJXB+7nJFTJcxSMVmhEufXjNVxgwsxXLf3s0kQyx3dAK8ltpXLLdtb6bIWXKWpzg fJup76XK4DQyLKDwMNjP4Gs3kEn160uW4YMQe+KtVbq0kJpkk9vLbttmUqT2rnL1 JLjUykYLEgKqgdetdBJM0g+dy+0cZPSuWkkf7U7o5Vt5KsONtdWFinO4a2GAMspR htYcHNS9eD0NTWUEF3OiS3nlyM+PmTI+uat6hpUlgofzY5Yj0eM/0r14LQzuZ2Oe KMdD/kUpHOeaRQeM4oGKeR/WjgnHelwQPr39aMUxAEJzwTgZJHpSYJbOeD0FSI8i BgjFdy7T7iow20Ed+lAI0hcRaiIYLmNI5lxGs44GO2QKtTrdaFcBJIzG2Mq6nIYV iHlfU0+SaR1SN3Yov3QTwKqLsQ4XFn+eQyKPkbuBUI7/AMqeshRiR06EU5k43pyv Uj0NJ6jWmhAV9jSE5NSEHt9aTFTYsZtORSHG7pmrcFm8zAYKr6mpn04orMJOACen pW0cNNq5DqxTsZ+DjPBFKQuQducU4Drj8KvxHTBATKZRME4Azhm781ly9C7mbgGp YkLK7h9pTjGeTn0pgB7jrT0iZ2yuflpwjd2G3oNMTBjhSBUkKKJRvQH2xWgsgSMF 1wQOaq3Ugc/u+nciuyVGNNc1zNSb0LitCpO0qPpUb3kS7lH3+xxWdjjPpSAEn2NT LGStZIPZjfm3EsTz1zSD3HXgCnkc4xRzjAyfXJrjlq7s0sNUDJz044qxbTNGW2HG QRyM1XIGCMVJD9714ojoDJsZ+tKBtpTg07b3zW1iCNx8p4qoAAT+dXmAKnIzVIDB x/kVnNFJi9/Sihhu/i/KipsO4vOMDG6kAwO/vSnkDoT1o4BABGT0rMkfGm5lXk9K 6eSIoiRIDgdK5VXaL5geQe9dPDcm4gWVT14I9DXBjIt2tsWmOELDO4jnrmgqir1y aYWJJyxOOtMI9OBnNcLT2Hck+Q84JPvUjszRggnjg1AOpHrUsBAbackHiolEYw5O Ryapagyi2cHv04q8w2sVFc/f3JmnKKcIp/OuihDmldEsLC2+2XSxseDyTW+ixwgJ CgUJxnvmsbRm2ajHg885rYY5dsHGDVYyT9oo9CkShd4yCA3pQhKoeCM1Xkl8rLF8 Ad81DBqsdy5hdgrH7jE8H61y+znJXS0C5bOO1NJIWjOG5HNLxyOcUr3ArXsvlWUk noOlc5k4+v8AOtrWHxbpGP4zn8qxc8H1FephI2hcTFQEt14xUwXGaZHgcjoenFPH I4yfrXoR0RmwOMfXmgfMfr6VKyKqZ79eajXqfSqWoDiP/rZpDjPQ0pGTRx3pgKBj rV+Gxt7i1jZLuKO5YkGOQ44rPzRjJ6de9NAWJrG4gQO0Z8thlXHIP41Xxx71J582 PL85/L/uljioyB170MEJgcelKpZTkf8A66COlAJ9aQbikB+Y+T3FEG0TJ5mdueg7 0hJU/KcH2qzatCz75AA68getaU/iVyJtqJoBiy5xj6iq14ri1k+dVUj0p73sIBO7 5h0U1nzXE1ygWXAA5wPWvRrV4KNkzjpQlKV2QqMClI3c09VOCKUbY+eCa81Rud9x qpxkgAVLBMIZCQvB9aiO4nPHpSDJ7dKalyu8QtcutdxtGw2nJqj+BpwBzRgk+4pz qSqbiSSG4BPP4U6NPMkVGcICeWPQUvuRSY9elZ2HcJQqykI25RwD60wjPXrT2O45 pCOfSpYEbDjmnQKVcD2oc4xSwf6wc5NC3K6FvA46UtGPajb79K3sZ3Gt0NVCFJPH NXHHymqox37VnPUpDeDxgiincfSio0KGHGcAc4ppG0k+9Kc0EdwOtZEgOuT+daWl XAWXyGOFYED2NZh6ZxSqzAhweRzWc4cysNM6Vl2sRkjBxSDjr0ptvcC5tlcEZUDd TwxPHSvHkuV2KE53Hjj1p24hhjrSZPTtUkUfmSADvUSdkUQX8kggDRxksR1rm2bG CVI57iuunk2kRoeB1qHccbWIb2IrWhXcFohNGFpjf8TOHjjODW5ezpbGR2wMHgVE 1vbsc+SA3YqSDWHeO8l1Jvfdg4GR2rZWxFRMNgubuW5Y54XOQKgxye2KQnGcdKTO MDPFehGMYqyEzWsdUVSkNzzH0EncfWtZhhsH06jvXJ4GOOnrV6x1OW0XyZFM0A6D OCvuK4q+Fu+aA7kmqBpbqKNATsUkj/P0rNA7Ae/NT3kqTXBuIn5btyCoxSQwmRTI B90etddCHLBITYKMLtAp3Tmmg/l60HA5xXUSPd92PTFC5x7HpTB245p6+gppCAUY OeeKBnsSaCPemAZBPTFL34FJRz24FAC80vam5PpSgAcZ+tMLikduppMEAk0Ae9Hb rz2oHYQjmlwR7e9ChmfA711OlaNbS6ejzxfvGzk5NVCPMyow5jmziSIlx8w/i/xq 3HpTvF5gmiJ67dwrR1TQjGoa1VmHcelc4UB6gE5605LlZE6co6IvJY3ExZYwpC9T kUwWFw6s6xblXgnNV+QoBGacHI4HA+tTcm0h62kzIWEZ2jvxQLebYWEZ2+tNM0gG N7Yz0zTjczMoBlYr6GgPeNXQNITULthc7lgRdxx3rbk8I2cz5huZI1AyQVB/Wucs 9bvrIFYpAVPGGArSfxZcyWzxCFFZht356evatVJWscVZYjnvHYXw9o9vfi4a4DFI 8Bcd85/wrTn8Kaf5TuryghSeMVL4cjefTRcSNncxCqOMY4rbICqSzBR0yelVpY5a uIqKo0nseWzQSRYEiMvpkVDjPNdP4wu4nu4reIq2xcsw7ZzxXNYxWMkrnqUJucE2 RSD5vYUtvky4Ixx0pJRyKkteZCfbpWcVdmz2Lfej8KUjvigc10kEcpwuaqKOatTZ CVCPugVlIaGewop/T3oqCiuSSfWhj93OTnoRSN2+tHPJyOtYXEOBH3eCT1OaYM7e Ovp70EEZKkUo5OT60INy7pdyLecB+EbrW0Vw/UEe3pXME4GAOa3tOm+0WXP304P0 rgxVL7SLTLHVuT+dWFXyoS2csajhQMw9BzRIxdsZwO3tXnNXdihhGM45OaTOT0oI bGKRc45PNNuzsA5QD97I9xXP30QS5mbeMk9Mda31zyeKytSjAuA2PvCu3Bx94TMk gZyDzS981KYlJz0NNMTBSRye2K9LlJuMHOMkDPalRXZwicseg9aXB78fUdKbkZ6Z A5Hr9aLAKgGSTxjjBHNP4xUfJJOfpShsYBqlYm5KFOM4Iz0z3pvTOTxTlMkzRwhy ecLuPFNkVo3KNjcDg+9VcYo+97U8njI/Co8k47YpfTkmncB6sy9DQXJPIOTTc4Ud sUvr1APemA5TuGePrSqC7be/8qWGKWU7Yo2f1wM1qw6fY2Sl9TuG3jB8mEgt+NNC dkUbi2igiVvPV5CSCi9vfNVsDGP1q1fXEF3dKba2WCNF2hR94+596aLcldytxVpN 7AtSDn8aXHPPFKSsYPUt0+lRk7mJPX+dRexSROkiiVQeF4ya7y2likgUQuroqgZB rzvJz1rTsNZm09CqIjIeSMVpTnbc0pzSOyuJkt7aSWThFHJrzwEk57da2r7xCb3T 3tzDsZ8ZI6YzmsYHk+9OpJS2HUkmKSTR9KXPr0rU0/QLzUIGuE2RQLn97Kdq/gah K5hdGZ1b6UnY1tS21tpdjIlwI5b2Q4RQwIRcdT71icjqTTegk7ijj3pTkdKTjj+V KSOoFIotQX1xbLthmdF9Aafcape3UAhnuGeMHIBAqj1HJpe/tRdmbpQbvYUnmikw eMdKDwueaTLStsQyHnnpn8cV1qro7wxGHZ5eQCinDNx79BXIHdng1ft0KRAcZ606 b1FK50ElrYlpCschLkrCichiPfNRyaXDGUjaRllYZcEcR8d/5VnRPKCpjdgUOVwf un2qT7ZOC+9/M3sCxfnOD3re5m0yHUbaOGdYoZDIuAd5GBTY9PaS+W0jkQuSPmJ+ X86kfVT5kpeCJ3boW6L7Co4Z7dZgZVcRgcFepP8AnNZPcrWwmo28NvcfZ06pwx7k 96KhklV5C68Z55opFJMoDkZ6U1geAOlOOAuKTAwcDB9c1zDAk9cexoxgAjke1J94 daBwPU+tAIDxzVqwu/sk25sFDwR7VUOMYBzmgAHr07is5RUlYZ1a3VsyYhkVs009 DgGuV2qT05HfpT0keMjZIyj2NcksJ2ZVzpctj0NLxkHjFYC6heL0nP0IFWI9RlK7 yc+o9ax+pyT3Hc2MgnHH0rN1QfMh59DSrqbbsNFx2w1Q3d2lwgUAqwPeuqlSlBoi 5R+hPTrThk5Oc47UnqRSAA5713iHEnI4yO9IyK/bB9hSDj8aljVV+Zu3SkAwQH72 RgetRGNgenSp3fcfbtTBncOOnaiwyHnHTBzTjKxjWMkEIdw455GKl69QDnqaa0SM DjijlAZk57Yo3DdilMTgHGGpuCp9M0WAXcME8ng1dmt1tdnmyrIXjEgEfOM9jnvV NVzxjip7a0a5mWNOhOCew+tUkxMvvrjsogs4VtIiMMU+82eOTUsGkzTo07MBGBuL uecD+dV7dbTTpGe7QzXEb4WFehx3zS3WuT3c26YAIOEQYwgrSLW0hLfQum5tbMNF axq5YFWklXOfp6VmyuYYsq3yiq9xcCRjjnPWq+9vWpc+XRGjsPeQu2TjmgFsccY9 KjLYGOvbNGCM889azuIeWAHNAbII7UnHagnK4NFwY4enpTz+VRqOd2fwp2apMRIj bGBPIBzjsauXmr3N4oiLeVboNqwxkhR+FZ6nB/zxS55p3E1ceWJO5iST3J5oJGQM /nTVy3bNAA7jkdKLjsOzilz0PQU3oRnuaMkD05pgL396OgIpMj0zind87utIGiSK QRyqzKHXOSp71FPJvkY4Ayeg6CjII9cVCx3OTjntSkwSHxjdIo6nNaKjC9OKqWic lscdBVsNWtNWRMi1D8sTN0qs7dWzT/PJj2Diq074XireiEQk5YnJwaBnHApAPelG M/0rIoUccHj6UUh64xRTGVe2FPHeghTleCMUvUZHekIIPX5e9cwhO2cYyOBRnHf/ AOtQPmUjp6UbgxPY+9IYZ4JHWkP3RzyRnFB3dgMD1o25U4BJouAAZHPX1pMEdOeK dtPQnj9aaOg9M96SQwOCvPHPU1YTAUjIHFQEDocY96AxUkDGMcGiwEoO3p0HpQPX 8qZ5gJ5/lShlb5e3tWiJH9skfhSf0pTnaPrxTScHHNWMXqaTGDS4zil2nuckUCDv wePSkI7tS4JbqMUD8aAF9+ppBxR756UvJ5zQFwyQevWkOZHCAbiTgADOaQnC1JaT va3EdxHt81DkbxkflRcEXYNGn85Bdt9khz87SYBx9DzVqbXWt7WWw00LFBkqZQMm QdM89Misy7u7i+uWmuJWkduuTwPpUAOMnk/Sncm19xBjGB+WaeAHZVVfmbgAetM+ 8RtH4CtY2sen2m64DG6lXMKqfue5oSuVexWOmsZPspgLXUgBUBsle/IqjNaSwSMj YLA4JU5BrSWW502+iuZiTLKu8Bj82D/Kqlzcm4uGlZETceFUYAoaQJspMCuMjFHO 7IPHerRl3IqEL8pJzjk/WkIU84H4VLiNMrlh0xQCSelSmFSODimNC/1ye1TytDuA P5Uu7HANRlWTOQcUvb3o1AkThc0oPB+tR5+tKPu9aLhYmW4lRHjSTEcmNy464qS0 NubyI3hcQA/PtGTj0/Gqox1PSlznsc9aaYrHQS61pYhaCDRVCZPzmX5iO1Y8kMsJ XzVK7hkZHaoM5FaNvqnlxGG6gW4UdJGGWA44+g5/OqUu4rWKR+vNKenSta5i0e8u T9im+zx4G0ScZPv+NF14fuLeBZllilR+gjbcadg5l1MZmBIGf0pqoWIAzzUz206r uMTYzgkA4FSQRbMkjn+VKMW2PREyLtUAcU7p2/CjoKMgmuhaEAf1qCZgWx196mZ9 qk+1UwxYkk96znIaQ/HOaO/NITj6+lL1PNRcdgNFBP1ophcrAjGeppeRjPQ9RQCM LjgetI4GeR9TmsegIQ4yWz+FOCKy+9N7cnFB4G4cc1I0KQRgZpuSp4/WnttfAyM4 pmQCwYmgAOTSEY4z15/Ck+93+tGBxgYGeR60DDPUZxSknPHekPU4596Tv70gFOe/ FKpAOM59sU0DgEmjuMdqYiQShDxz9RTvNy53AY7YqHPzEgfnQWIC+3T2pptA0Wcg nrTsY6cCqgJHA6GniQgYbmqUgsT9TRggUwSZOBwTSgnsapCFz7CjqPb0pOPWkbKj 5evpTuA1gWOB0pw654pq9eev8qcDj60gFPX0pO3UA+ppcHr3q9BY7rR7yVgIkO0A HlmpoGEMUVrGZpmIlUgxxEcn3rR04Cdp9Zv9rxxAEIwB3nsAPwrPgW61m/XzW3Nj 524+VB3pmoyg3H2WCQyW0BxGemT3P51WxL1diC6uZL26kuJRyzEgDoo7AegqL68n 1o696OnSpLtZB07UdR2pO3Xil6jI/wD10AKOv4UoJGeaQZIpexJpgLnPUA+xFIVR j0xScHofxpT04oYIYYQeVb8D0prxyAZxx7VLjHTr61onULK6iMd1abZMKiyRngY6 kj1pWQnJmKT6CnZ4GPxFaGoafBbxLPa3QljZsYIwRWcB6DNZtNFJou26WMwCy3hh k77l4H44rR/4Rm8ZsJJCVKb8lugrBAOB3/DpUkEslsSYZCmeODxVJ9wJprea3fZN GytjOPSoxNIjDZM685ADGrK6ne7Zg028S48wsoJbHvUy3Uc5Jmtguccq3bPPFNai fmLYalcwwhG8uSPOdrrnJrZj1HSrkYu7NojjrEAapXg0uRwLJyo6EMD0x1pJdImj gEqlXTGSQen/ANetloS1chlEbzlYAdhbC7uOKPscvmugAJQZbnpTbhy0UeIwiqNu R/EagMjRo2GIDcHnrTuIZPuAC4x9ah7DHSrCahKHkaTbIZCN+eMgdvahp45Xkkkj IBA8tB0H4/Ssm7lorj1OM1NFE0xbGMKu4knHFNn8pZNsTFxjlumT6YqPJzwaVwHZ UE8gjtRTTnjHP1oouFiHI7daG6BQaC3GMc+vaj05FZiQnPGOtIc8kjil5PtmjIJP HakMQjOBng0bvpikKgHrmjH0yBkZpAIAOlGQMjpml6Hnv6imnjrz9KAuG7GTxQRk ZBP+NO3jaAAMgU0nLHmkkFwx79+tBIJHGDRjJz/KgjIyBTGIOmaDjBOaOQcY5pGA 74BNGwC5wetG4ngcYo6HIoAyckYpAKcfdz160BmA4OKQjLcUnJPoaoCYS5YbuPep DIuRsOaq5OaQEYzyKOYLFrO5snrR1I5GO1QCUgjIP5VKrg8gAVakIejKrA7d2D93 PX2zU0873MuQm0HhUHYdvrUHBztx+B5qSCbyJllUKzL03DIqkJmtNOul6Y9nGMXU 5Pmkj7qYxisQY247DpSszuxZ3ZmPUsaO5zg+nNO5KQc55oPTj8qBwRxTgRjIxmhF hjgE9RRwOlGOnNKT6UWBiZ4/rR16cUY45zSjGKBCDIJ/lQBz70vNLznPFAxGOBzR bISdx5H86jY7mx37VdjUIgXFNK7E9BSgI6ZGfSongB5Ax24qfPrQRnmtGkxXsJaW NtKzie68nj5flzuP9KqTQGKRo0bzFB+8BgGrmAOvNJxzU8gczKarg9MU7cB0qyUB 7DFMaIYwMUuSw73Gbu+cmnBztwGIB6iiGFfPQSsViJwzDqBWrcaZZtDLcWt6mxBn Y7De30FHqK6RnNcPIiKzZCDAFF7ew3KJHDbLAF5bDbsmlubC6t0UtEcuOB3qpGPs typubd2XqUbIyKiTZWm4wMM5z9OaVTnpTrq4FzctMsSxIx+VE+6oqLPpx3qLjH8d x70E5A55phPHHP8AKlPA4/Wi4DgNx4zn2opFbHKhjn0oo5gGnGTwKTqBxS4BpMAH n9akkD168+lJxgjoPehSN/I7daQ9Cvp3oQwIGOuBR81KCABg5H86bg4xmkwDn2o6 jjqP1oIpOpGeQO1FwF96RcZx19c0dfagsc5JwPpSuAZ9OvT2pDwcZ/8A10YPPH19 DR2GODTuAZ3fU0o6noaQkZz3HUUhOe1IoUE59aAe5zmjkjJ7Um44NArhzuIFAPfv QDyOx7+1DHk+mevrQCEz7e9BGRjp6UpPPPFJxnkfhTAUjpik6Dpj60d8jihScdaQ xVJU5qQS9dwGPao8dz+dJznpTTsKxZ3KzAg/gacMZz6/pVQEg8U8SMOeatTuJosY 6ilA7enNQiVWHPHrUikEdeKq9xD8ZOB0pMAc+lJzk0dapDFOKP4jgc0dPpRgdcda ADmkdvlz+GKXNRkl3Cgd6VwJbaPc3mMMY6VbzzTUARAvYdqdW0VZEMXFGc0gNL2x TAB/KjnFJxS/Si4Cnp9aOfSg4wKTpTAdxTSAMtxxRnjJqu7liR0FTJjSuTreTrIr eaxK9AxyBTtSvp9TUecsQIbOUGM+1VgenP1ozish2GyLAtsojWQzdH3Yx+FRxwSP GW+UfNgDPJP0qXPOaXPOQcEd6nlTHchlt5I2ZQjEjrtGQKizkcmr5nla3a2DkRM2 4qO5+tRwxReanmqxjHUCk4DTKuAQAOAOmKKlnCecxijKx5+XnORRUOLGmRHIGexO DSd+lKVPTP596QHgg9OmP8KFYgCB36e3akPfj86UjHbI7YNIMfdHWhjFzyeODTCS vPYe9OYAd/rTeD360gF4A5H1NIGzx3x0pcDdgkc+p4pOQT0wKAFGcf8A1qTGDxRk FcHr1pCec5HPWiwAMflQTx160Ecgd/Sg+2PoaQxD9KUYBPWkJ96CSOe1MQcjn1pD 2JNQTXMUK5kfpWTc68oGEwealjRug+nT+VITg/UVzDa+4bJAxntU48QIU4B3Y6Gj YDoAQeR0pcZ4J/KuaXXHBAIPuK0bTVUm+Rhg+uadwNPJ5FPggkuJFjiG52OMVFG6 sAdwAPGfSuv0q2toIF+zyxyEjJdT1rkxWI9lC6V2UlqY0ug3kfzoFmPdQdpH+NZs mUYq3ysDyDXcPJg7QQT6/wCFYmr3sMSmHYkkjdARnb9a48Liq83aSNnSVrnPgetK OO+aBwAoyKCeetesjAAcnrSg45BOelNzRnnjNO4EqzHp1PQ1Ksqk8nn0qtkA0Z57 U1JoC5u5+lGApJHGe+aqqxUHnnNSLPxyM+9aKZLRKx49zT7VMlnx7Cq27zJBg4rQ TaqgLjAq42bFsP6kmjPekBpRwetbEhSmk5paADBzS00HNKcZ4oAU5HNIWAGSelMe QIfWoWcseTUuVh2HNJ5jYHApvb2FIMflS9Bgms2x2FJ6HpQevtSDA60d6AuOzxTS BS9OaM9P6UDAEDvQQP8AJo+n0oNAhfm7UUH2NFAyqeADnjsKQ47dKXAxn8OtIQRj v/SshBkngEAUnzenHalxgU3cR1HT9KSAXHpSYGRkfTFICO3TvinDG7tSGN4I54NH XOTz2pO5JH4UvHbA+tAAemf84pD8p9fQ0Z3D+VDDA60ABAI64pOOhoGBkYz70jDA ycDHr3pN2GL0Uk/nWXfakkIIQ8jv2puoX2IyFbgd/WufuJWfLFuMcA9qjmbBCXd1 LOx3N8voKoOwB4PP1pskxdx1C9gKgJxkkc1aAkJIz780inbhjn8BUeSW9fapDkFQ xByKAHrMSRjOevIqzBctEwOSPcVT2qT8r4b608AqeTx/OgDqdP1LJVWHB71vwO0L b4HaNieqHbmuBtptuPT0z0rrtJuWuiluDl2OFyevNRJK2pS1Ohj1i9ZPK2RySNwp AO6ibRNQCGZgspbkqrEuPwNa+n6XHZANIBJcHqxH3fpWm0uwZGN31rx6uOUKnLSR qlKehwZJDEEEH0PUfWgnI56dq6XUksxbvLcxoT2IGCT+Fcyxz0BUdgTXp0K/tY3a InDlDPrzQRgYpB70DrXQQHT2oHv+FKRkjpSUrgKOBjNGcnGcUgIBPFLnHei4CgkH j1qRJSD1wKh6c0A8kn8KfNYLF1LogAHmrEcyHnIBPrWWPrz3pctWkarRPKa+7Joy OtZizSL0fAxTxOf4uDWnthcpeMqrznn0FMMpIwBUIkU0pbvRzXCw7AJySaT6dBR2 9/ajpnnpQNC0uB3NNH3ev40vbFIQuDx+tB4NA64oGcimAZyBkGjPP1o6/Sk4HGOR 2oAXHPvS570mad1FMAz6UUh9utFIZVHJyRk0NwM56UuCBgYpD78gnFZbEoCQMjr2 /Wm7jj5cj0wacwB575pFPYfrSGID8pGeO/vScgcUpwARzSAdjQAZ5GBt/WjofcUn PUnNGSf8aBgQpUc96DjH4UNwfXPTikI56UgAdjnFUb242gqD+tS3c4hiJ6t2Fc/e XJIJJ5z09Kyk76DKl3c7yWz8gPyis+efzCOwHamXEwduvy9BUDEDBJB/rVpBck29 fX1pjDkipERpB8uRV6Ow2qTjk5x7mk2kUk2UVhY4I7UrREnJPatL7HuJGB+NP+wq RknI+tLmRSgzCEDbt3QY7VPEWPFbRslC5xkmqU9sYiWGBjqaOdA4NFNwY23DlfpW rp915bI+48HpVNSr8Nz70kIMUu09KbJWh6RpuuXUFurJJviwPkbnH0Nao1y0aAlt 6yEZ8sqTz9elcRo1zvj8ticr0NazZx7mueWGpzd7FKbiTXVxJdzebKeRwq9lFQ4N IeRRknpW8YqKsiW23cUkZ/zxQpzx0oBFISO1MQ49/wCVNwM470E96MemabAXHAFG OScdKQHPalPvQMM0pxikB5x+VBz0NFgDBBpeA3PU0gIxSgdKSAXntxQPm464pDjj FGc/Wm2Aq5B4P0p6ysO+R2qME55oxjNF7BYsrcZ4IwfrUwYHkHkVR7jml3YOeav2 ltxcpd570vU1VWdwMHpUomUjnA960U0KxL2pO2KUYIGDRntjmndCFIzS9/am9cZI zSjnpxTFcTJB96d179KTqaOcUwF60UmOPeigZW74HWg9+uaXaMYyRjqcUhGOB1rF okTBGcjikJzn5Qfw4/CnDGTn8abjgjBxjrQxhxjHH40c56Y9qMcg496BjkdQaOgA cdMUgw3y9KM88mkz6D86kYHr6/0prthSSDgDNOAPYZFU9Rn8m1c5xn1pPQDI1G8L XBXP3egH0rDvJjkhfqT1pxuyZGdjyORVGSRpXORyfSlFDGct8gH4kc1PbWBdgxGP rVmzsizbsfLjvWslsqx9M570pSsXGDZXt7VFC4TkcZPWrIUAY3VJswBj8qeVA5H0 zWTdzojGxAF5H6U7gHpmn4BOCuB60hAJBwfwqOpokKDnAxnJx9KrzoCh4/D1q0Fy flNMmiLIeo9KaauEloYci7JenBpsoBCsOoPNS3YKsSe3FQ5G0DqTxWqdzlluamnT eXNGR0zgmuoB3LnNcRbyFCME8Hp612Vs5e3jY9doz6U1uS9UTHPpSdMf0pSeM9qb kkjAq2SKetJ2oPXrRxkUgDOeMU7NN6GlBzz2pIAzg9KOKQ9Pal4x60wAHJ9aD9R+ NJk4xjjtQDjtSGKMYz3pScDOaaDj6U4eo60IYE98fhR3HrRwDjvRjigQdaBmk6c8 5p3Whagg59OaO1IThqDwRkUhjs9M0DGOOnakHWgYxjPSnsA8SEeoNSrOc4Yceoqu eT70uTnjtTUmKxbV1c8Hj19akzg89DVAH61IJGGD1rRT7k8pbH60dep4qFZweSMV IrqQNpBzVqSYrD9wBwcn6UUgHqaKq4EAPzY5IoI5zn86bnnOeT1pTk4A5FZkinGP 8KaBxnt0peOfWgD5d2CM8HPelYBCR3P1pDgYJPB6Gl2jb0P5UhGBz60ajDk4BHPe k/hOOtOH3T7dqQ4ODxxSC4hyc+vrWD4hlKRBBzu4H5VvgZHGB6VzHiTPnDAIAbn8 qljWrOcFvIwZ/MAJ/h9as2OlT6jN5UG0yf3CwBP501fmcIMk/Sr9rYrJMWYA44NF 7FWNOS2ksswuhjZeCCOlVJZGGSMbe5z0qzdW/mrk4Zh0JPNUp4JWVQWBUelZXTdz VXSIXvCj4DcjkUi6lIWAKZ981BNYqVyXKn0x1qJoCAAO3XirSTQuaVzXjuQ5AxjN ThxtrItkmMvlxnHHJxU9w1xAi7pC4J4wKiUUaxqOxPNqKoflQk59aYL1pOCQFNZb pNIxGRzU0NrcKmSyE9gTT5UifaNl6a3Lxls7h14FZBJUle2ODW3bglNrrye45rJu 4hCxZuMHpjrSixTK6uwu4sDgkc12elsWtcE5INcOiFrxSBkDkH0rsdHkzEVHaqkt UZ9DWz+Aoz6UEnrSdcZqiR1N+nWg+uc0f5xQwF7ZzSD9aBk5o6/WkAEg8d6MgDFN Zu2KZnd9aLjHlielAbJ/pTQcGlxnnNIYvOM04NximZ4OaTPHFJBYmz+NHao1Yg4p 4aqTCwpAxwPrRg4zRgHoMGkwT3oAf0Ht3pMqTgdaTt60mSOBQwHepBoHP4Un1o6n pQwFOB796dn5uvamnpxR2qbgLnPRTSk89KAwOQV/GkJyOSKYAOc4/CngsAMZxToi uz5h34xStAApYNn8KFKzFYPPbpnp60VEeOOtFXzC5SXqoOcGlzyCfSgjH1NL3Hcf zrUzQ3d15/Kn8Bfp0powFIGPcgd6TnGeue+KSAf1PFNOSR9M08Y49aQ/eBxj0oC4 zqCKCpx07U7sMYzmnBcA5pWC4m3dgd+9cn4hlDTLgcnnmusJ2rkGuJ1uUPfYU9Bi oe40Z8W77QvJGeK3dOU7W46n86wWbY6uT0610di6vGjKRggcilPY1iWWXJPFQSQq ScEipnfHQVCZGzgjFYWSOmCTWpTmhOOQDjpgcGqwQ4x8vtmr0sgPGeO9V0XDFm5P vVpilFdBbeIRZY8k+lSTIJYdoxkdCe3pQhRgQDjHfNTmMGPJ+Wk7lKKsZ21RjcgB HGQKlhAx82TntT3UxtgjcPerMAU9hmk5MShqKkYI+VcH1NUNdCx2akgcnAPvityO MADisLxQCsECju/9KmG4qi0Mi1+7nA56Guh0ZiJyD07/AJVhW/MiKo6citfSX/07 qMbyMfhWreph0OkJpPXrRzSZ7GtL6EDhjHXmk7e9ISKXBA96TYB0FNZsfWlLEc9a jJyOTQ3oNAT3NHb+tJnP1oJqRigjtSg4yKaPaipBC5wMHpS9BxTc5oJ5pgOzzS9K ZkDtS849KSYyVWyBQeBgVEG2t/jUpx17UwFzikJB6ZoGaO/PFMQuOf1pQcHignJw aToMCmIUnn+lBPbtQSMD+dJ36YpAh/boaBjvTcnvS84wDimMkib5uoFSKRkgdKgD FXBAyfpUgkHBqGgIznNFK7fMcAYoqkIubO/ek2ZOR1H6166zWzHD28Lf8BFRta6d J96whP4Yru5UcXtjyV1xwePxpNoH3Tg5r1Z9J0Y53acnP+2w/rUR0HQif+QeB9JW /wAaORD9sjy8Lyc9TS7fbPvXpbeGdCYnFq659JW/xqJvCeit91Jl/wCBZpezQe2R 5zsO7JoK84NehN4O0uRSVuJlx2IFYGs6TpulxlkunduyFBn+dTKFkVGomcrfS+TA QOO9cDOxmui3UHpmun1y9Zl2RqTuOOR2rnZF+yrvfBcjgDtXOndnQtindsFOAeR6 1d0K4cTNEx+XGQOvNZczljk8/SpbK5+z3qSYO0cHB9qpq6BPU6p/Q8iqdxPtO3P5 1bJBXjB+lVbhVdl7GuZrU6k9NCqLqBm4kUk9alDRSLgnIqGWxR5crkPjg496nhKK AskH4jrWjSJuwhQRjKDHWpSu45J5PWpNtmNvBU96GNkgyFZuc8E1DNVoMKh168/z pschglCsOCeB6VnS2U91KXEjRxjJ2mrNhbN5hDMSq460mkkCk7m5G5OM81z3iiTd c2qA45ya314HsK4jWroXesyOrAxphR+AFKmtbk1XZGhZD5ixwQBWlpAb7SzZ+Xca ytPcPkE88fjW7oybZHPTBrR7mHQ2TxyaTAJo+6KMHOaqxAuKQdKB+dHCg9qdg3Gu eMUzpQxJIx0pDyahjDOeO9Lj1oHsaTkUx3F6jFJml+tIpPc/jU2YADn607603Oel HPTFFmAq4PWnYxkZ4pmc9qUHPWhDFyOlPTr1qPrT1OM4600A/HIoPH+NIvenj2qi ROh6Ucd6apweaXBPfNLcLijrj9KUmkpc0IaFPOOeKOvIpPpQDTQhfbp7UKcYpCec frTs54FFguHToaKQ/WikM9WE0yOS0Zz9DR9rk3coR+NdH9lU/wDPT9DSG2j7jH1U V6HOjyuVnPSXhyBz9SaX7XkcVutaxH+GM/VKYbSI8eXB/wB8Yp86DkZjG5I71G16 6jKgH61sSWMeDiKL8Kxr9BBn/R8f7vNPmQuTUoT61cIW2kKPUdRXG6pqCSOzFi7Z 6k1ranHdSITGjRhuMk4FclfRiN2ElwrPnkJzj8a5asjtpQSVzNvZ15bADZrnLqRp ZSck1pXzJu4ORmssocFvUdzWcUjeT6IqP8vXp6CoScNkZyKnfHI9OtV8AscmrMzp dLuS9uqt1HerrjPPQVi6ZnhOfWtlW3KQQM1zzWp1QloMIwT3z60wkEkcmpmGO2TT CBnt9Kg2ViNlGOQT+NTIkYAGAf1NGwEjBOO+KVUIf5QaGWkKQGbAXjPapI0CA457 miMAVHPOIwSucmo3FoijreqC1tjBEf3zj5eegrjhzyCc+3ereoyGW8d2Off0qqBu P+AwK6oRSRxVJXZp2EoDoSfqK6vTJACSuCCema4qBgpABxW9p94IiOdvv2qZIad0 dapDClJ9KpwTlzncv4VYWVWGAKaaYmiQn0prN8uD+dKCM4FNfvTYkRn8aKB170p4 zmoGJnFJjJyTxS8GjPGKYwPPHajNJ7UuMDB61LAUcCkPAzQDxR1FO4Ck80DgU37p 70vTFIYuaenXOeajB9alXpSQCil5BwaM47UE5qrEi9eRRyBRnFKCBVAJz3pc4FIT kYoBOaQxQPejOT0oPXkUAjPAosIB9aUk52449aOB1zS4+XOOtFgsBGenaikx9RRS auM+hsUo46VGJVPXP5UeYvqfyroszjuh7Gq5I3YyoPvUjOp/iqFhGzfMFP1qokSG yzCFGcLux2zWDqF/OqkvdLBGeyqM/nWreyxQWzkAY9M9a831q5mvLh8DCg9PSqbs iYx5mZ+t6lFPI6DfOf7zsQK5edS+NqkEnCgdzXa2/hWQ2ourpWyxxFB/ePatfTvD 8Vj/AKVKoEwGMkZ2DuAKzcHLc6OdR2PLX0S5kVpJF8oDklh1rJvbYwx7twxnH1HW u78T61HI7W1uw2hvmIPLHnqa4O6YyyEjPTFS0o6IqMnIyZsjPpVU8SZHpzVyX7x5 4+lVSMt0pobNOwb5lZce9bMQ+XPt61gae3z49K34RuTaaxnobw1LIUEYz+NKLfc2 R9KWNeQPzq0vAHFZ7mydiuluQxNKVwOeTmrWeKrSng9jUyRakQscZGeazrtwkbHj B7VblcYyc1hapc/IU7N1FOCuRNmNcBnkY7scnio1Vg3v608DzGyfpT2TbgDnHauj ocr1EZSrA+lX7c9M8CqTtgYxUsbNjg5/rSepS0OjsvKZckfr3rYiICjAwa5CGdoz xyfY4q/FfzrxuOP5VNmO504cHnpSM3PNY0Wpsjf6vLf3s/0q3HfozYf5T71VmK6L hI9KPYioxNG+QGX86f1HWoswuHej1pDS9OTSsMB976UmQWoz7UZ5JoGLQOhFJn5a PpRYVhQOfSl5J4pPxoz0FPoMU1IjZ4qLvUq5HakhXHdDSjg803vmjrwRVCHEd6Bj Oe9J14oGaTELz36+lKD6UgGM80cZwTQMdnPPrSjBpO2aByufSqAXkUEDHXOaTNKe 3vSAOCOtFBBwME/lRQkB755jg/NBJ+AFHnHvFKB/uUu6ZRnDH8KVJp+pwM/7NdRw DTMnfcPqpo8yLHLJ+NTRSu6ksMc0SGGNcymNV9WouHKYustH9nyuDwSAPWuUWxRx ArAEyvvYe3pXX6rfaZDbh2eF+fupjJrhb263ybrfMah8pn7wFVZgmkdDf3UNrO0l xNHFHGmQCfm6VxfiLxkJrNrXT4pVU5DysMFh7YNSTLLc5EskkjMMbnYk1j6hZCAh VBIfg5GcfpTdwikcnI8k7tlWUVWuYpdhLRupHPSuxisYgQoUNxyzDv7Ut1aQsjrj 7ynoOlc03Y6ou55zICZW6dO1VWABYHNdamnIJmR4kJB6kdax9RsPJZ1UKPm4I9Ca UZp6FMqafkSjp/jXSW6HAbHaoI9CNlLAWlVw207hnaM/Wuyi8I6iY0kQQujjIw/8 +KqtTadi6U01c59Mg47+tSqTW63hHV0Gfshb/cOapTaJqVvnzNOu1x1Plkj9KwUG je6M92wCaoyS7mK9+5q/cQyRk+YjJ7OpH86zLjcisQp7EcVLi7lXKNzcCNMbizHt WJcknMjZ59a1Gt2yGcEZ6ZrOvhl0QcjvWkVYwk2yrGMDc34YoA5JJPtT9pCbR+tN H3+MVRmNILrwOtKsbqcbSKm5iAPbqBUiyMfmagYsQx1/Kp1DDvUSqc571KckjjP9 KpIQ9XO7njPrTxIc4z+tR5PQ800enXPWgkvRSHkluccZrStrrIAYj61ixNg8k1Mk uWwMgZ/CgDoQwIGKXGRms+1uOiMc54zV8kHgH8aykrGidxQfXrSUdTx2oJ9aFqMO 3pS9utIcfU0npjpSGO4zQRjmm9O+TSgnv+FF7gL3A5qbnb6VGgG7FS47GqsJh096 CTn+VBBB9qB65osIcDzyKD1pOoxS9D7UwF6deKDyabkkjPSnEk+lIBQMcUgAoycD NHJ6UwFzxR9KOOmDSgcYoAASO5oo7c8UUwPoB5gqbgC3p701LhjgeVwep3dKcY43 XGM596UQqmNoxjtmujQ4NQ80Zwo3fjiuc125L3JQ8BR0JroHjG3c7cL14ri9adbu 6d85J4/DFXBXZMmZsiebISzKeaYYkzxUb2sQPPOeKi+zKo+Un8DWxBcEO1cnp2rK vlGTvHfNWmFwF2h2Hseayr8zlCu/J/3al7DitSPpGShA71lw3Ra4YkkluCM9afLf tDBtbG48VjXE7QzBSMhjkHPeuCtud1JGxPa7wHXJB7gdKx761d/vqWVRgiuj0i7S e3Ebr0HXNTXttDsLOpGfQVnHRmjMKS4W7tIEYYZRg4HXpXr3gqX+0fDELyIpaPKN 74YivIZokhhGxyeeK9E+G15utrq2bopUj8c10VanNJEU6fLBndrbxMMNGDikktIs HCkfRjU+fmQRr7E560sy7Nytww61mNMwdStEEbMz5AHGQDXMP4djvVMkkUZ3ngYw T+VdVqSG42xZ4Y4qZURNqIufLUDI7VF2aJ2R51f+G7K0WRlh8tgP75Irzi801J72 Z0BCA8Yr1bxFOWne2Q/M6n9a5SO0X7Wtqo3FBl+KG2kTuzkrXw1cXrkRbggOC2OB 3qve6bBpwOJd7n+HGCK9BvYnhtd0jeXAvAX1riLzddO0kiBeflXOcelRzO+pVjBM ckzFsAD0q1DYzFQ/lPt7HacVtWenpGsYZMEnJrurC2WOwiTLqduSd1dVJKRhUnyn l4hZP4PxIxSBGIORXq72ImIDMCD2ZAapS+HbOVyGtomz6Er/AFrf2SMvbo8zI6DP ak29TkdPToa9FfwfYyAgWzqPRZSf51Rm8GwrnbJKg65KZAqXRKVWJxkf3efm/p70 oJxg4z2+ldBP4bkgJEE6SEkYBG0n86zrjR723YmSDA9QwP8AKo9m0acyZDBIVGWO c9DitOCU7Rnn+lZJDIcHI9iMVYgm2NjNZuDKTNjOBnNJgkk/pTY3ygp+RjmsmjS4 AYpM89OKBzzQOuM/jSVwAEA0ueBTeo5FL2FK1xjlIHSpA3HWovvDBo609kDRYzkc mgcVEMjvUoOeooQmOA4p2ccU05FGCTV3EKMUDnOBjNJjmnZIPTikxC9j60Zz0pOe 1GD3pjDcCPel96OuSaUdqVmxAfmooJoqh3Pd2CnuV+qmhRGvAdcnrzVP7dcDqPzF H9ott+aNSfYV2cp5nMVdf1A2mnmNJAZDzw3OK8puNRnLsRO2c8fMc12Ov3puZptq 7QqlcY6V5xcCUORG2O5K8GuimrLYzlrqaA1G9TkzPxxyakTWbwEgMnHqDWHi4DEL luTkCpFedSCQenYVpbyI1OjXxBKzhXiHp8tXiDLGHxywzzWBp8Rnuowfqa29Qums 7R3jUMR0FZ1UlsXC9zltalSOYxg5XOSO1VvPhngCMceh9Ko6jMz3TM3BySc+5oKH y9yjcMZPrXnSjzM9GLtE6bQFVPOwc4Ax610kckb2kRx25Brz7T71oHZNxG8DPatq C9fylAkPHaj2TKUy7qVlEbgqCnHPH86k0G5m0u/3xOVDDBHrWRaaru8QBJFVvMTy zn3xir9k0cWoyW91uPZSp6dx1/CipRcdUVConoep6bqUt5GrxsCccgjpWytzIpDG KMkHtXm+hal9hv1heYgHnHqP8a9IgkWWFXXBUjr61PK1uJ26GTcSF9b8yWJxGRkK o46VZuJ4vsrbdyk+oxU15GmRJgDbUErxNb5ZgB1JJqbXHc861i9jk1qW3hyZXXCk duAKiS3SwYQxv5kgAMjnGWJ9an0ZEm1DWtQnAKbCId3QAAcj8qn0xI7suCwDHJJP alNWGmYd9BJd3HmSNhQMcnoK5820dzeNtI8qPkj1rpNeZOYIuw+ZweBz0rnhHsj+ XKn16ZrDdlrYtWUH2q9ACnCkbiemK6kEKoG3AHFZGi2ksFu02W3Seo7CtIvOGzhD 68GvRoxsjhrSuywqknI4FSL8p6c1XS5dV+ePJH900pvkLZKOB9K6EczRbTrmkuZc QnOOKhjuYpEz5gBHY8VV1KdI7N3V1J7YbvQ2NLUIWWZugPPeq15FEu7Cqpz1HHNP 0dxJa+YVLHJzimaq4C78YUVPQvW9il9iRlLNhyezgEVRn0iOR8mJVyOBHx/OtS2c nqeKW4Yqv9RUtFqTTOc2GGZoT2/On9D9KW7INwWwB6saYuQOprkmtTrpybWo7Ixz 0ozyOOKTjpSE5PHas72NRSTS5/WkxxjOTSZ7VOox2eMGjIGaQ4x70YyOeaQDwxBp 6yc81COenBpwJJp6iLKuCOKXOarq3HympkZWABq7iY8Gjk0g64H6U/HHuaZKADHF B9MUgOaeeSBTVgEA5FLjH/16Tb3yfpS8dSKLAISKKUY//XRRYD3jf/eiIH501vs5 B3J+G2ps+uKQjIrquec0ea6rzqF4o4UyHFco2mzt91M9s5rtPEEflatMCOCdwxWZ GAH4HPpXTGViGrrU53+y7pRlI2z1JBFJ9guU+bYwz2rrNvA3DFDAYxir9qRyIyNG s2WRpHAzjANSasUitn80fL34zmtSIbBjHBqtfRJKuGwR3qJPmKSszhbi0Wdiygcn pjNQRR+VLsYnB4HtXarpymPKoAKw9Vs4o4ywPJPFcyaudLvoYE8DeacDHTmrNo5X 5GOc9DU7WjSWqyN2/wAcVLa2UkqkDGR36Yqbe9c1i7qxgec8GvJIzEMrqSR+Fdls WW+WZTvhYfeI9q4q+hkjviJFIYMPxrsYrj/iS28w+/xwD6H/AArpqQtG5FOXvWRt WMLXF/BH1bOM45r1e3iEMCIvAUYrhvClsss8dyBlAN2fUkf/AF67veNmfQVy1ZX0 RrG5i+JbvyLMRKSHk9D2GK851PV7iCIW6yyEt2DdBXS+J9RV7yRmceXEMDP6152Z mnkur48qvCA/p/OuqlRtDmZjUn73KhZNWnWNoY5WVHOCqtxipre8nghJjlYF8ZIP SsK3RsBmyWI79q1Bxbf7fr2FcnLzO50N8qsJPcyycO5JzwD3qxpsD3t0DIvyLzz3 5qlGvm3Cxg5J7V1VpbpbRCPZjuSKSopu5nOrZE7yC2g+Y4RRVJdatD13jnutVdYu eRAHwBy/07Vzj3pDMAoAHv1FdygktTid5PQ7P+17Fvl84ZPqCKBcQycqQa4lZvtA BzgelKshHRqORBqd4ioVzgH3xWdq8CizkKAZVS3ArnoL68hb5Jce55/nUsmsXMkb pIwcMMcgClKGgRd2a3h5pH00lZWDKSDg0/UhKlu29g6+4965/QdXFhd3FtNwrsCr dee9a+ralA1owRs5HTFZpXiavSQaddq1vl0PXGRz/KppJ4pOPNAzVfRowmlIvGWJ Y+wqWSJG3bjnj0qUtCmlcyb0DzMKAfWoUb5cEc1PdxbemelVkPydOawqHRTY7Gec 0A80dSKCSBxXMboUsAM0c9ulIOOMZp2SenFVYYg64pxzmm8kc0oOM5HSpYrjgtLT dwzRye9DAd34FPHrnmmKPenYwQc96aAsKeAc04ZzUcbfN1qwK0ViBpBzxxSnOM/5 FLj1pcZOe1OwDcZIHelAB5pdvIx0p3I+XHHTFFhDRx0opSOSOlFOwXPZo9Tjmk2R XKyN6L0rSU5UH1FcN4aUfaz6bf8ACu6AGwfSuhqxwWOK8X25S9imUHDLg/XmudBG 4Edq7fxZb+Zp8cg6o/8AQ1wpIXPParixE4ugGwTU6SbjxzmuevLwRSKecfTk1uWc fm26SZwCAetVcllhgSCQORWfNuPU5Ga0iA2VB9s1Xnth1B47UCuiK1m8vKMMqa5j XV2MzA/xA49BXRbGUkZyaq31h9tjb5eSOorKUHujeE1szMtF83TolX7xBz+datnG llFuMe/jkevFVtOt5LaLyHVcL90jrV2ThD9KuEea1yZTcdjkNXgtpZHnhJHzcqTk rSLdyGxhtt3yL0A+tLOpSRxjncc49Kq4AkABIBPQ9q78bR5cPoZYGup17M9j8PzR xaPaCNdqmJT068VtmYtAy7sEg8jtXJ6FP/xJ7UEY2xqP0p2u66NO053VwJXG2MZ/ iIOK8OlGVSSUT1aloptnNeLHjl1D+z4pmYAbpCD34x/Wub1iRbG0SwgYOHG9yOec 45NWIJWZzcXHzyN99mHU1Pa6L9snFxOB5bHOwD+levi06cFSXzPNw0lUk6stuhX0 /Rrma1WeTA3HgMMGpZdMuyPLSNiPUV1K7Yo1VQNq9BSb+cgVxxhyms6t9jH0bS/s jefKhE2Tt3dq1Jn8uB5ME7VJAHU1IyFyGz0p8hUJtIFamN7nGXcryTSSOOW61mSI GbgYyK7Ke2hkzmNST7VRl0q3P3Rt9cVfOmJJrU5xYhEAFJAx0qpNbF8dODnr3rpH 0ctkxsMf7RqudGnHRkb0AJo91jUmmYarOH3k5I9DxTlml+beRkDoavzWssOQUI9S elVJpoQMuygAc5pNRXU1i79DKumkW+trhQfvjfx7jFaskyXbbTuC571l3l/BIoSM qdvPGCR9a0Uh2Ikm47ioJHQZxWMLu9i520bLcTujAg4HoDwK6CLe1mmRmQjt9a52 EHeqgEkmum3La2aNg7iO9aTVkZJ3ZnXTBFIPLYx+NUUHyfjV11aVCzd+eap7SMj8 a5KiOmnuN3ZxjoaXG3ijoOBx7UZ545rmZ03ANu7cUpIIHNNJ47UZ6dKVwHfQ0oPU mkzkcUHkUhjvf1oIJHBIJ9O1HHbJApcjPenYGLz37+lKAC3ejsDSjAPrTs+gh4H/ ANataxsbu9h8y3tpZFBwXVcjNZSnBGa9X+FwWTw7cIxyY7lhj0yAf61vSUeplUbS 0OBk0u8jPz2sw/7ZmoDA6EM8cgPoUIr3l7SFusaE+61Wk0azl+/bQn/gI/wrS8DL ml2PDguOMH2yKXYT9PavZpPDGmSD5rOIHPZB/hVKXwXpcnSFl+nFO0GHtH1R5NtJ GMdPaivTX8A2LH5ZJE/4F/8AWoo5I9w9ojWtNJgtDmC28sngktk1p7cAULLC4+WR TTwuelDbZhYzNYgafTLhEGW2kge9eDzeIbojeu3BGcY6cV9FMmFORXzZ4kSG11q8 hgyEWQ7TnPvSbZUIptpkLa3PNLH5sajPv+taR16/jULFcAIOgCg1zttam4nLN9wH JFXrseUFCY4HWlzMt04moPFGpKMmdce6CkPjK8QZkWJl/KueJbG1se59KgZgSNo4 7+9LnY/ZROqXxmBgS2fXur//AFqsW/jGyclWEkbYztwT/SuJL4IwMjOPwphcMfu4 wOO9CqSB0Yno8GvabM+BcDdjJDAitA3ttPHmF42bHABBryjcNrAdeOKjduO+farj VaaZMqF1udhOCJ3zxk4+tU5IJWw6AlE+8fSuRSaSNj5bsuO4NaVhrmoWcv7u4+9w Qyhh+v1r06mNU6XJJHn08JOlU50z0C08Sta2ccH2fcUUL96su+vp9VuhJKSEHKp6 dOa5WfWJg2/arew4qWHxEVBL2oLHjO+owUqFP3mbYp16i5UdNYWsl5qaxhT5MS5c Z46cV1Kr5ShVGAP0rlNB8R6bb2zGV2jkY5fKk/yrdi1/S7gZS7T3yCKxr4iNSo5E 0qUoRUWXi/oM0KT1Ipq3UD9JFbHoaebjjI6dqz5kaNNDwW28CoXJY8nNDSluB074 ppiyCc07oRGwwcA5qPZu42596mZOcg896awZVpMoaFVV96zL7UVtx8gLNg4x2NWp jKflXv1qJLIBizHOfakUjnWt9U1VyzOYoicZyKcfC9nDGXup3mb05X+RroJ5Y7SP JIGBwK5XUtTku2KRkiPqT/Sok0jSN5PQ5+/isrfVYEgjCxBgZOSeMjP9a7T+xvtK rLBMrROMjA6gjiuD1BfLmi5yW7nvXYeF9SkmsfsJbZIh4PX5cf8A66mlUcXYutC6 uS/Y5beVVVQz7h17VtLFJKBJc8sP4T2p8UaxsAo567u9Tqm5GLHJxW0pORzx0M6c rubaM49KoSDb3rSKgOwB6ms24Ro2yfXGKxlsbwepA2cYJpq8U4rkBu/pSE5HNcT3 OwTGQaM4HNAAxwaMkHGeOwpDQ7OQKUDPX9ab1XJ+tKRn3pgO+73p386aB+VKaYXF BPepF6U0AnrTgCDTjcTHr7ivS/hXMV/tG1P8REv6KK81B9Otdv8ADS5ePxFcxqAw e1zyf9of4VtTRjVfunrVLUfmN/c/WjzQOoP5UWJUkSUVGJkPf9KcHU9x+dFh8yHZ NFGR2NFKw9Dx6Dx9jHm2rEeqY/xrTt/HVjIPmEkZ9wP8a8zKMP4sD35pd0gxgFvx rTnMHTR6rL4ws2gIiu13HsSK8Vu7kz7gz5fcWyPU85/M1qEucggVgajvjuH2jaMZ HFEpXRUYWZasLkhWTHzKemOtOuJWdCPl4OeewrJhuykikgc8ZBrSc4U46nr71Jp1 K7n5sEjJ45qE5J6inMwLZGPrUTEdRgH+dShjunGOKbkjJwAMUzu2CfbNLyc88dea Bjs7iPzqN2BHXPHWg8DBPSmseDgce1MCmxy2B2PfpUkBAfGeB/nioWPJbIx2pN+w cDtzjrXQ17pl1JndWkPJxjAx0pI/mYZ6dcUzIx0+U8jFSQ4HIHNTJ2VhrVlwEjgc CjOG74zmowW5POKMk5GMA1gaEyvg9WGPQ4qxFqN7Ev7q5kUD8f51RD56Zx6ml3E8 56+lO5PKnubaeJtVTA+0KwHGGjH+FXYvGN8o+aGBvXgj+tcvv+tBYdgOKOZoTpxO 0h8ZRn/XwMM/3Mf1q5H4nsJ25lMfs4xXAgnPr3pQ2ckimpsl0UenR39pMV2XMLZ7 K4zUd5fxwA7cMQDXnCOVwd2D2I61ZSedT/rpD2+8TVe0ZPsS9f3011M24kAHgCqI 2qTx25qUsxyWJyelROfkx39azbubRVjJ1PO5Gy2Ac1seFJQNaiUg4dWHH0rNu4xK CCcdx61f8LMja9aKzAH5gP8Avk047hL4WeirEoG7FB5XCirbIoQ9qz5JliGF5PpX UzhQxkSMeYxPFYeoyvIdxXA64FbpiJw8mS2OF7Csu9QBMHkdqiS0NY7lANuUNx9B SKRng/nS4UDFNPbAyK45aM7YvQGPqPypw4xzye47U1cYII5oCnOeagod6inLxwab ijJHJ6dsUwHKdwz09KeOmc0wYP4+lSD0xTQrjhz1pwI/GmqOKcBzyKpAOX1rrfh5 L5XjCPHAkhZW9+9cmOTxW54WuPsviGzmPA34ranuZVNYnuE08UADSOFB9TTVurd8 YlQ59GFYviyVYbWEuepc/wAq5dLpmAKNj6HtXVTw6mr3PNq4qVN2sejBkPRgfxpS insK8/S/mQ4E8gPs1TjV7xGXFy//AALkU3g30ZP1+PVHb+SpPf8AOiuTXxBdxjll P1FFR9VmWsbTPFX5ABpw+XBJqNuRmjllyBzjg56Vy9T0EiT0xWPq4UY7n+KtUkZ9 gKxNVlPnswHBAH1oYWMmQKvK5HetVHWSzjfcSQvPPHFY8r7TleM9RWjYS77dl7jB ApDFcjJPGDx04qFyMfd7Yp7qQSSMAdqjKnAB6Uhjdy847DHFJvAGME470hQZ96aS BnsKAHFx0xn60kjZUjv7U3Jy3cU0kFCoPHrQtwKu45GACKAQSfTvTGPJxx0NKpXl j7cCupbGTHF/l9B9KngJVdpA5FQAM0ikAYqwuT1BH1rGbuzSKJclR36dKUMc5x7V HzRu+U4POeB61BQ4DIwKUFsdMYNM7DkD2oU5PXmkFiQknrSnpnP4VGCV9cDtT9y4 IzyaAAHp7elLn5utIBz7U5Tz7igCRQanTI6ZzxVdcjjt2NThiAp28etICRnOfaml xjJPA6VE74qHJOcnPvTAbdzZjbYvJBH0qhp11NaXkNxGR5sT5G6rrR7xis5/3c7A L365oCx2w8b30kZWS3t8Y5KAj+ZNT2fiuJSTcWjDkcqwPHr0ri0ZioIHHrmpQzAc 8c1SkzP2UT0IeJ9Ol+7JtP8AtKaiDHU2EduysCcFs9PeuGDZwWbipVvDEcxZznjF PnkyfZW2OwvbKDTwkIlMkpBJJPX8KqcgDjvWJaPPJOZZ5CXP3fatxc7AO+ORUT11 NYabid/f3pT09KUep60A1lY0Ae4pQO5/CkJ59qevI4px8wuC/SnDnPqKTGR1pRnG O1OwhQSD0qQU1cHmlXPOapCHrxmp4ZWhnikU42uD+uP61CvXGOe9PYZXp05/EEGt IbkS2PaPE/l3Wn27NyGyR+lcmLUAbQSB7V3FrBFqekWkkq53Rg4qN/D9u/Q4/Ou6 lXjBWZ49anVk7xOIa2Y8lzjNSJBMExv49TXWP4dyMCQVWk8PzgcENW6xEGc7p1Vu jn1WXbgngdKK2W0W6XAEfH1oqvaw7k2l/KeJBx6EA9u9BcE+lNyN3TkUhHUnGBXk OJ76kTK+eBWXqVsWTzl+bttq+ADwMYzzikmQeQ+OgpNWKjqzkpMAZYY9iOlaOhRI wlcHGBj19KJ4lIZiOc0un5guPlUAN+AqFIuUGhbhGSRlIxjvVfLdgSO3vV+8YFmz wfSqD5HT+dMS2GFsNnGcGo2PP0ppY8n1OTg9KjY4OM9evNFhknXuOe1NL/p2qNiN owwGM5zUe/5eetNCEblucGl4U4GT9TTB8xyP/rGgnBJx+NdCehD3JIvv5x14qwCT znI9KqpIAQpPU9qlEoAHJ/Cud7miWhOG+bgUmAeB37daiEwPOcntRvB/ix9DUgS5 wBnHTsaPoPoc9aiLDC5IHqM07egG4nI9qBkgbJ9hT1+8c1DnJwCMY604MBxkg/zo AmUc9Rj0qQDBGCB9agUncRn/AOtThIMFRjOe/WgCyuOmM470rZ9etVxLtOc9O1NM xOAM4zTsInY9fbqKQNk4/Gol65bOO9SABTkHp0pAK5XBwSBnr2rHeQG5c44zWlKx 2HqAevtWQjEOxUA4JoAuByQMDj2qRcgck+3FQRyMOWUAAdKd5zgHapJPt0pgWQqn DMAf5ipl8tWycdaoBpCfu4HWrEalsE5Iz3oEaME3zgIvQ9a20nPlhickjmuejkEe MY46en41q6fNuicKM4OT7/Sna6EXVmK8EZp4mTB96pfbFBxJGD9DilN1bnqGx7DO KztYu7LodCSM08FNuQcn61TD27c+aB9eKeApyElU57g0rME+5bGOvWnYwaqL5mc7 qkDPiqSBNE6gjOKfg8VW8xgakWYnnacd6aQrlhev1qTBxwfyqBGLHPNTxgnhQeen 1q43uQ3oe86KoGh2QUcCIYq+BWT4VnFz4dsznlV2sO/WtrFXPcxgroYBRin4o21B pyjMUU/FFF2LkR8tklSAeo4HvTT0yDgHse9J5u5QffHWnb0LLz1o52VyCZwp5I9x SSsRCwzyetPwCAyjg0r8wMM7lwePWpm7oqEbMxZOW6jd/Kq4cqwPOc1YmPJAxgcc Uy1tvOkIJwq8kjmsom8mT3CCRiwJG4DH5VlypMhbOCCe1a9z8ifJyueB3qntlY52 ceua1MNjN8w7j8rdPwqElwACR3wSec1rMg2ZKd+9QyQq3TGPTtRcZnJHJL0ZcjsR 1o+yTKwLFWPp1q/5exiccUOcZyvbtTQzOXCIQCTgimvlxgd6mcYYjPXt600gAgAc kcVt9kz6kQj2E8805Yy/XtUoyT/SnLGW/CsDQhVcHGWLdMUpxjH8qshApx0POKUR BcE9exoDYr+WW5POeM04WuATnrU4+/wenWn8OCDx70XArCPYOSRj0qTKjIOTinOi tgn8acI12gY6dBjpRcZH5rtjoAOTjrShvn/2sZGamWPjAGKcsa9O1FxESoWOc9ql jTDZPORUhChcgDr1zSFuCehPWgBwB3HjHegkYxnmmDOOOR60BWPAWmBFOHdNg7/n WcqbJCuM4rWkdIQNzfhWdexeXchg+1JPmGKkAAJHynKn9KAxxgED155NQrs2ghif zqVFTGACTTGSRzSFhsG7r16dKnGUH7x+R6VCPMYAA4XutSgIg6859M0CJk3SqoA2 qD+Jq7BO0AKwnL8/QVQEjNwvSrcClBnkD0Ap3QjQuIiFV8jJxn0qDY2MZBqZJGmj +Y4K9qjIbOegHc+lS3qNEZYryy5xwcU5WKnocUvVj7HjmlJwcYAGe1AALhxgh22+ uamF1IG/1hOfU1BgOQQBg9qQxjJyMc9KaYFwX8wBJVW571YTUB/GnA7DvWbjJPzE DGc460oU8jOR6U0I3ItVtxjchUe4rTstXsfMAwfxFcn823GPl9qfDI4IDLg+xqk7 EyimexaZ4z0y2t0iNwY9vX5SK6K18VWc4Gy9znnqa8FFx0yTg96mSUEfNz9a25k9 zD2eujPohNaDdJFI+hqwmph8fKv5188xX00GPJkK49DWhD4k1KIfJdtgdAQDRaDD lmtme+C+Q9VOfaivFbfxtqsa/NIkh/3QtFHJEL1DizED0GPc1CYxkk5GPU1q3L29 vbvK+FVeSSa5x5ZdTfEcghtweWB5b0riUjr5SaW9giyplUHPQHNQxal5h2oHfPBY Dgj+lSiytYcFYxMfV+tGG3EgKB7cUudFKDIrlVEmOcZ7VLpwdWLbflxRdA5LjofS n6e58hwehxz604bjnsWGmiYY+6CcEe1VZHQ8KcnoKdLbkncGxzmqk0Dgk71xjoDW rMAd+OQPTOaic5JJxzTWDDPPA/WmEnBOQQemetSWBBOeetVp8qpbPQVKchsc571B cklduOvtQnqIpmblSQcf0prNvk6UowVBGCD60xevGPbmr5tLCsW0Hyjccn0FTR/K oBGcd89KZECMA9h685qUZ4UioKQ7kj5uaCue3FHzAjjr60biARSGNYtnA6ClUkDB PWnKPl6Z+tNxk4H4UxDiOduRg0bl3dOT1ppXGQSck0BWzkgH3oAmDZ9vehsf3qao 55P60qrz68/hQAu5T0B/DmkEZJPUrT1Vd/cLUiggMegp3ARUAA/LGaR3OMDr9acz ccL17ntUZBA4z07j3pAVpwWBHc1WkgYWqszfdOAK0Cm4ZP41M9olzaBQcNjINIaM RCh6k8ngYqRZQOQM0j2zQOVc8jpzxTlCAZJBPbPamIXfI3IBX174qaONQRzvJznn pSRRyyjABx344rUtrJVOSOemMd6lySKUWxtta7uSta9vEqBcr07VHAvljsKsg8cD gVhOR0wppFhYUkTgAMKxpE8t9r/eHY1sxvtwRg/WqmqwkSiUAc9c1cJaGdWNtTPy MnHJ6Y9accA9vxpuFXr1P6Uh65bGfatbmKHH5Qe3Hf1oOOO57UgLFcjJ/wAaTJPU 89h2poGPABfrznr705ScZIx61GG7BRxycUbx7/40xWJFOGyeR6etS5546elQqwwV xn69qeGGOOlO4ItK/IJIYY7VIpUEdOarRthiBgjjipe3TOapMlomwrDjpSqCp4zi olLZxkZ70/eTgHtRcTRKNw+6xxRTNxGMGiquFiS4h+0JtYZXrg9KpizCcAAfStfY R1FMMfJzyOteZzs7kkZQgCqfXGKaYsqPkGc9a0/KKg/Lk9qaVyMYwKV2VZGRdRMS oyM57VaWIRxKpAAA57c0+QATKeu0kYI9qCfNJI4wcV00tUctbQrvIwXgrj2qhM+5 ulX5MYORj3rOlO4EAZ9K2MkQOW4IOfamMw3AgZPqKC2AQTgfypOSSBx9KVyhrDGS OB+tVbkkIckc8fSrPHTPFVrleCducdPemlqDKu4bBhsDsPQ02EAyYAJPUE9qXAds 4zgdfSnwBi78YJxVuNhJlyMdN3JqQnPIzTcMVAck8dKCOcDp/L3rMoGJ3AHkCgYB GMZ9Pagrt68g96ACOM59KADqDg/U0dTu747UnI4Y8+lICwJ4+WgCTJGe9KMk45wK bt3Pk8cYzT+g60CsKOMDHXr9KUDLdwKB97P+RUi4Dj19aBiouRjNOOQxGcgDinKV 2+pz1pMMD3yD0oAZt3KcigKMcZ9KlyFGQfmBx9KYeMkCi4hrnbG3HX0qOwnKzNGx +U9KbKwY47+lEKMJM4GRSew0GqW7yFWVdx9u9VYLPcRvGCOxrfO4DJ6DkAVUnTbJ u3devFTfQqyuSW0CoAfSryAZ5ABxyR0qpFJnA7VYDZAyvHpWUjaNkWBgdM++aepy P6VDuBAwOKkU/Ln8KzeprFky8c8kd6nni+0WhHVlBxmquT3zgdqtQtgjp7inBimr owGZlbDckelJuPTHfOauX0flXDKw+U8/SqffJOcV0rU5HoOLhm4/+tSbsHr1pMA8 EYx2oKADP5c4piHqc9+R1IpRjHeotgLDaSKApI45A/CmBORkADGPrQvJ9c+1RKWP JHGaQFkADDLY5PpSuIsqPlADYHpUw3BeBwarB+2cY5IqZHUhQDz296oGSK5z3pzP 3HboKYrZyF5Y9aOACCCxPf1ouFicNu/+vRTDu9Bmii4WN0xsvBWmMPk6cVam1y1K kRBT6nrxWZLr218JCsg5A+XBH15rk5YvZm6myfbxzwKYUyflqq2tKD81q2D/AHTm om1X94wEDhcZ6jNL2UnoivaRW5Ncx8A9SOhFZ7vsY5PNW5rgSR5TcM+vBFUZE3jp lsf5NdFODirM55y5mQTvlCCxIPSqLsABluPQ1OwI4wpI7ioXcYA5yO+emasSImfe CuccZHuKapwRnOO1BQDBHOO1NJJBPcDt0pADEbvfrVOcncRuxirTEHk9B27VVnOW XJJOO3QVcNxPYh3ZJJXB44J5qW3GQCxyOo5qADbxyO2KtQZ2gkdMd60qPQUdSYe2 V9D1p244POaRifvAc/rQFGfYetYljSWMgHcdPalIOPX6GkI/OjaCDlT7mjcBcAnn NGcADnFKxIA4GfYdaRTwCcDPQYouAvbgZPtTgMcHn0NJnIA2/kKVRkkcevNJAPA+ XHtg08HGM4Jpg4IB/Cnow698+nSgCwu0jJH0pSV9cZqMckBm59ulKTkkYzTAXcRg hh161E4JXA4PpmnYZjxzQAQPvcUCIlTC9M++al81Y+o+XuaVzlQoAFVpB/ADye9I aLi3sDdG69zTvMSQYyD+FYTK6Drn1o3Sj+E4pWLsbKP5bYHJz61cUqejA5rno7sq wDZA9D1rXt5c4JOamSKiaCt8vBJp6HB56Gq6yY5xxUqMTnngc1i0bJlhctyDwPap 0b7vPXoarR5PX9KkXOf51L0L6CapHvhDjgjg96yyQPXjk1vbfPt2UjOfSufdQGII OQa3pvQ5ZqzBznrncOcCl6YzzkdPSm5xnofrSElTk9M8mrJRJ16D3pAchj0HcUzv tII9xTty4HseQetFxMcDknHX9Kd1I4AwcUzIIGAfw5p5yrZB+mDTBIcD8uCvsakj xztAzxk1EuR+NPU8YOF/Ci4WJcbGwGwAOT1P0pApHIxk9vSmqCpwenWpFLH0IHTN K4Dg7J2z9KKTgEgNmimFjUj0iNXOHZj7c1bk02Z4CoiUAdxHg1px3MsfChT26dKV 728LHEoAPQbRWXLApudjmTBdIDD9n3DOckH86beW4ht9/lFcfxYOeK6WO6niBKrH vY5Jxyfeo7jULmWB4pFjcMOWC0+WC2ZPvNWaOVjIljG0nb0ORimyvsG0ZyBgBetP nlSMvGhBPeqZ+fg446VotiLEMrZ4/M1TYgHJzjp0qzISSTnk9cfT/wCtVZmOCCvT rTGMbAOSc846UhAP3Sf6UuCMkimFVONr5x7UDB+WLEYA7VTm/wBZgEkY7VbcbVwB +FVJM7jkccc1dPcmRF1Ock1biHyjJz9aqrwx9B+lWlIK5HUdPeqqCjoSK3I4K4pM Y6E+9AxgnGW74pQR1AGegPrWJYhyCB687v8AGnEEA5IwKQk855PXFNz8vvj8qBjs epOaX5QCAQccVGpwvHH1o2qMFRkDkZpgOGC4IPPSpcDJIPHeotykEdFXqO2akGR0 zj1pCHBueORT1wVPQU326gdacuTwvTrTQEi/Lz3pclj2HrUYY5B6k0/IwWzj1oYD lA3HBOfrStwAPx6VGWJ4PSlU4x0x6UgEYtke9RHPm/0qVjlstxUbscigaJDAjdVz k+lMa2GOmff1qeMh1DdRn19qd975ucVi20zVbFA2mSCQOfTrU0SmI46jOc1ZAyAD 0oZVB559KLgSxSfKMDJNWUbngelZ/OecZ7Y4qdHahoadi8rnA657ipVY575H61WR 8cE98VLGeOtZyRsmXYmweTwe1YOshrS8JHCPyMnFbCsOGbj2qtrVuLmzVucq3Pfi qhJJ2IqR0MEXo6E9DwamS6Q9Rz6+tZrQMOCCMehzTGR1I21voYWNhZ0/vg9+TzTw 0ZyR1/SsbdKjdeo64pUlZHxxgc9aYjY91P5VIBjOCRWOLtk65OelSi+bAzyfQ8Ug NJSeQeoFPRux6DvWet90ycn+VSrdocE9R0OaAL4fpmng4wcnngYP86qrdKVyWBPS pfMRgMN9RSAnDcDnJ70U2Mh22quAB6/40UBc7TO0A56nj60hG5l57ntXmcGu6lbn KXchXsGO7+dalv40u0H+kRwunUkZB/nUum+hamdt/FtwSBUMr7VPfI61j2fiyxvH WLyJ45CB2BGfwq3cTEjA/D2qHFrcpSuY2pKjXQK5BOS1V8FlySCR3NWZ0Mkg6E5N QSR+UmemTWy2OdvUpSHG5SBn61X27mwTxU0jDe23GOOKgJ/OqAjIGQBnOenrSEgN wcYz2pSMEsO1NYk4YdB1xQMYxGCc/iapHBcsGx2Her+NzY5qrcRNDKCVJyMg9jVQ dnqTIhUZIw2KuQj2NRW8SMWDhhxwe1OQjOD1Peick2CROxA49abg5JJ60YGSpzj1 owFAIyTj1qLFClFI5U8Zxg0bMd88dKX+HoenHem7yfu9uOaAHY+XpmgcAHpTcngA +tC9ceh70DJcEnoaXPOO4qPLE4z1p/KkHGcnHHagRIDx3BoGcYHXtTQfmLHvTgQc ZBoTAeCTnI69aGxjvj2700Hv0xQCSSB1Hc0mAvRiR6k0KxAHakOfvcAUp4c4IyRw TTAdknI7Y4AqvK5Xk8+lSs/UMMVAATKW4x2pgX7VcwjPPPC+tPCHA7Y6im27Botv p6VLg4Bxj8ayktTWL0ECseB17U0qQOcn3pxyBj86cMbAeQT7VBRCVBBGc0ivtfnj Pf1qxnIAxnHrTTGHAx1JpoCRHYfdqcNnBxWcrbcAnr3q3GxIGDwOtKSKiy4HwAeh qwjCROTwRge9U0boTwPWrEb4IOc1k9GaboxZIVR2BH1HpUXkq3Ixx04rUvocSmT+ EjNVApLbSCf61re5lYpNApyeh9Kja1yOxGK0GTIP8jTQuVyBnFO4rGebXg8VC0B5 3Dj+da4Xkg5puwn+6DT5mFjJaJgemG9jmm4fGBx61rmPjp+lN+z59PaqUyXAy/Nd OCcD0p63DJjcSBV42646DA7U0Wu8dCO/tRzC5SNbtj90k+/rRRJaAY4Yg9sUU+ZE 8jG/2arIWjljbHbdz+FQS2VwgwYiy9iRkVtvaRk52ADOARUf2WQKfLmIwcZIBpKo inTZX0OIRXv7xemeTW9JfZBAHOOtZcSvG58zBAHUKBUzsSqnHHt60n7zuC91DjOd 2cjnmq8kzS+px6mo3BB5z6j/AOvTPu5zxz0HStTGwjJ15/TFRFRj6frUzbienbrm oH3Adf8A61AyJsknIP8AKmdiTn2xTm3EYP4UwsR3xx9aVh2EEuDkqCR7VagnE7Ks 8COVXA45IqmTs5OSe2O9WbDHnHf0oAddXkciNDHaxRYP3l61TUKSMdaa7Eys3XJ6 YoJxlsdfShASggkZyG7Dt+NHQDkE+3SkP3A2f0zSL8q8YAHagY7LckdeeKTseevP WnD7u4/kaaASB0+g6UBYUnBPJ+7nApyNgjcvH0pq8fh70pYhuehOMZoEOOc8DpTt +7pnHr2NRsxHTJp/TqR9aQyQk4BIHHt1pgOG7kD060oIHU9OlAbkqRwe9NsQ87uw P5UgI8zj8aUtk/L1+tIAB97Gf5UAxc4DA4x70xpM54BI9KUjeuM0YCtkdqQ0RqDJ 1OCf71Sf6s7eOuM5prOFBwM+hzTRuJHcY596YMu27neFAwSPzqyWx1OT7VQtSBNg Hn0q8OO304rOejLhsKRjIz15yaX1GQcUhySOOO9GB2Oc+oqCgUDb1Jb+tO+9gbRn 0pNvy54B9KPmHb9aYEM0YKhk6DselLFIuAalzkYXpwMetQSx7GyOntQBeRsgZHTt 61YUgE989Pas+KQ8etXY+m7PtWcom0WWZE86DHcc1mmNhyG59q0ImwQGOV71XnQB vlHy0RkKSK3JP4U0LtP+AqUKVOc+9BXJLd/T1qrkWIimOcH39ab5fOWx+FWQCevU 03aPx70rjsRgY9ge+KTZjPfPSpio3EDp0FKsfI9M8UXCxCq4GSBnpnFIF44HHQZq UxHPHSlCEDkYWncViBlJyAO/WirGw47UUtxgcfwjBPvTck8jmpCDyMZ4poHy5GMj rU6ljSRgHGccE08N+5C8kdDzUUzhIvnPAOcg8fSs+LUt0xVwRngFvWt6aMarLjqp DDue4qFsYI6nrT/MyOSMHqfWoyxc+3X3rU5xWJGQPTJqs+Oqrt555zmpOn8JB6j0 pknC9dp9+AaBkRbGOx9PaojnBHOcE8cVKQBwwqNgA3A+XHekMaiBpMOSqnqanupo IGRbbJ2qMsfX0qDfsO5hkd/pUhtPPYeWxKtyQBzSGVj80ZZlwc5ZhxmmDIG5enUC ty60dotODhCu3qM9qw87AD3HpTQtycNnjGDTQRu57d6QtjjOaXJHfPt1NDGKQeSe O9IrHkckHvTgcqSQOnU0mAf0oGBBJJ9vWlAJwGGD6A0gy3OT+NKOfx6D0ouIUjge 4xTsd89smmg+v8qVdxHr7gUDH5G0du3NGcHkfU0oHB9R6d6NxUkjrmkSOyAee3H0 pMDrjGeSKQEepyaQkKcAjP5igBwkU5yefSo2kG3avQUgLAlCML9aNrEY4x7U0AyP LYA5yeDUwG3qeaaFK89Oajnu1jyqHL/pQMtRSLHMgY8twBWlliB6+/pXN2++4ukZ jlsj8K6IDAwMdOKia1KgOwCPQ+nrQVzgtwfT0oXhl6ZpcgL1z2yOwrKxoHzBeT1z TScDGMZ96XGD97jvmkPUYwQPxpisOGCPu9+tDgMBu+7igHkA9DzQhZgORkdSaLDK 4XyX6/KKuRyZGM1GRvBGM/SmQvtO1scUPUadjRj4I/WnzKjRbweQfQ1WVmYfSrKu AADjpWeqZruir+HSgHB+UYJFTzQqo4Oe3rUWw4AB4NGpAh5AIP4+lGBjJ4zTgCev 04pQvv09aNRoQICfwpQvGOM0/bwAeC3QDtQBjtj60h2GAZPTI9xTsDtT+pyR9DSg 4P6fSi4WIn4OWABPv1oqVjwOM/hRSuwsVXxjn9BTfmIAPANOcgRjP4fWmnO3Ib8/ WqQ2QXLqkLM2NuO/SuZa5BJzkH2OK2NZnEUOwclm6H0rnvTFdNJWRy1XqaUN8yBV l+50BPpVxLhSN0bZ9BWGZHaMIWyoPANIjMhyrEH2rQzOgaRWOQTk9s8VG5PTjnPt WZHfunJUZ9atpciQrgjJpBcsEgkHBOPX1phJIxkbqA45IB6/nV7T7CS9lBAwCOtD GR2to852IrFmPYV0ml6Qlr87ruc8kmrNpZR2MZYY9z61MskjZI4XvzU3GhLyATwS Rj+NSv6V51PAbe5kiOfkOAvrXo6S/vFB45rjvFFsIdXZwPll+YHsTii4zJ54Ix0y adgh9vfnvTUHX5uR3p5wrEAgDOOKAGhTjAx0Oc80oXPA4+tO3EDpn60mT3+8f4cU CBVYD5unqOtPC5GCcDp70DI+hpCrBjhs57UwHcKxxz7mnD5jtGB74pgIPY0oOBz2 9qQDxwCAQCP1phHOevrSk+3tTd4VGweDzn0FMB2CR2/KmhcEDPfnHWomu41+6ST6 A1Va8kP3eKYNl5iFJO8DHrUJvVRcA7jVBmZ+rEnOeaQeuKdiSy11K5wTx0+WoVPX PT0NNyMd/agMQOOaYjR0lQ1wxIzgce3PWtwZwo4OPTvXNWV0LaQkjIIrWj1GBsDz AKymmzWDVi/zjqQB6daf756dfSokljJwHHPapQwxnsKy2NBcgj1+tKAMcHnrTQcr 0wD60D5VGOaTYxSuRgkHI4waQKSOnAHpRjPJ+lKck8YPrmmmFhpOACOKjl6blAzn 8M1I3IxnGOPpUTkKSSfamIsRNn+IevWpw/owx+tZUcpjYgH86upLllJ//XUtFKRo Ry5GDgnuac0WTlRn6CqiNjp+OKtRytkYzj61F2irXGCHBO1jn0Ip4iO7I5X0xTi6 ngHHuKYXKgkNmjcEiTy2Bx19KPL4+br2zRHMSBuX8aWXEg25Iz6HmmkMBFkDBYr2 xSbOTwf5U9flThuM0I69GP40nELjdu3j8+aKnZcY28D6UUh3MlpN6c9fQ9/xpN3y 49BxQ4JXLHnPWmZCpknp15600Js57WZFN0MHkcfTmsz8as30nmXcjH1IFVf1rsjo jjk7sXJAx/WjtSA4Bo7UyQ/zilBwf8KCec0H3/KmBIs7LjBwBxg811PhfUI2nMB4 ZhkdfyrkRV3SbprXUIXHI3YIpNDTPTjIFx/KqUkjCUqGwvXGKmEyyQI/3Qw6msHV dcit8xwjfMON3pUcoy5f6nb6ZCTIwaXsvNc/cXr6jF5kwwyn5R2H0qC3sLjUpvNk baD95yTVm7uLGwhMEJDyHqwPSnyiuZ4I3An8aOwINQ+cj/MXI6de1KJkwfnB4oKu TA/NzxSnkHbgHvmoPPjUHDYIHBHfNNNzHjDZPqKLBdFkEgkn0xigknpjd2qobsY+ VST3J71E1w7e2epHNHKK5e3qPvMPWo2vFwdvzEdulUSxbqc+9IenWnYLlh7xmIK/ LjpUDSNISWYmm9TQetMm4UAgZFAFGKYBkn8KNx6ZpKWkAYpKXuKVsZNMBB9KcAcZ 6+vtQqkjIB4peTyfzpXKsaOkKGkdSoJHY1sDYY8kleQOP8a562mkhkLoevBB71oD VDtIkgDDoMGsKkG3dGkZWRpAqeBOCwPTaRT9r5O0BscHBqhFqdqEI2yRk8HvVy2u rYn5ZkGR0YgE81jJTRommSbivy7SD9KaWwSpGf0xU8rPJtCMG4zmmM5AG6JW6Zx2 qVN21GRZx1/CmvllOT254qw0UWwEKy5AJNNESlOZCMnODTVQLGa+UlBI471ajkRh hRx3NSS2btkDDD2+lVDazwsSqk9wMVoppisaEUiqdvOc9u9aMe2RMHkg8Vz0dyVk +bI7DIrQS4B2sDinLyKTsTTXJhfbICPSoTfwncxYH2FSSyR3K7GGD/erJuNFdeUm 3D27Ukk9wba2NkXqHKlsHHAoF0h5B5Hr1rANtdgEeZx7d6Q290NpL5x046U7IfMz oGvFUfe254z6mpopkJ+bg461zDx3QTIY+nSpop54j86nAFPlQr6nUmfavOMdqKwI 75v7rH6UVPKVcvNnGSevFVbqTZayP3A4xRRUx3JkcozbiT3JpucdO4oorsORig9O BSUUUCDOKKKKADHFKrbWDdxzRRQM3n1id7KOBTtAHJHpU2naV9oT7RMw2jPGck0U UAQalreFa2tF2IOC1Y0cbzNkHn1JoooAJFaFyjgdMcc1HwOD1oopgwPFJnjGBRRQ IMnoKM0UUAFFFFIYdKKKKAEooooAKXNFFABR7UUUAaMMYVAGA6VKIUK5wADRRWLe p0pKwgtFZGI4APOKQ2bAnYxx15PWiildg4oYIWKncB2xTVVcqSuCD2ooq+ZmbikS p5qfclcH03VOt5eJkLIGA7GiijlT3EXjqf7sNNHnGBxT4tQtXYON24DHI4oorKVO NilJltEO0kOTg5PahjIMkEY96KK55JI0TFIimO1oVIUZziopLSNV3KWG0Zxniiis uZplWIdwjw3Y9DViF/NbjoKKK7I6q4kwkRQ5ApRECBgZ9c0UUmh31F8hT0Ax0wR3 oNmpIyq9fTvRRUstIQ6cudvlLx6UUUVHMxWP/9k= ------------qZIG9w7WeoB1PNlp7ZTeCu--