Nyheter:

Bedriftsbesøk Clariant

NKS-logo

NKS Bergen

Torsdag 8 oktober, 2015
Clariant, Marineholmen

Clariant holder til på Marineholmen i Bergen, vi møtes derfor ved hovedinngangen på Realfagbygget kl17.30 og går ned i lag. Clariant er et verdensledende kjemiselskap som blant annet produserer finkjemikalier til pigment, tensid- og polymerindustrien. I Bergen blir det hovedsakelig laget kjemikalier til petroleumsindustrien. Vi vil få omvisning i Clariant sine lokaler og laboratorier, etterpå blir det servert mat og drikke. Om du ønsker mer informasjon om Clariant ta en kikk på deres nettsider www.clariant.com
Påmelding til alette.viken@uib.no
Mer informasjon: Bedriftsbesøk Clariant

Bedriftsbesøk Toro

NKS-logo

NKS Bergen

Onsdag 18 mars, 2015
Toro, Arna

NKS Bergen inviterer til et spennende bedriftsbesøk hos TORO i Arna. Vi vil lære om fabrikkens historie samt utvikling i matproduksjon de siste årene. Deretter følger en omvisning av fabrikken hvor fabrikksjefen vil svare på de spørsmål vi måtte ha om virksomheten.

Mer informasjon: Bedriftsbesøk TORO

Grønn Skismøring!

NKS-logo

NKS Bergen

Torsdag 19.februar, 2015
Tripletten, Realfagbygget

Nå som det nærmer seg ski VM passer det utmerket med et foredrag om skismøring. Monika Pilz fra SINTEF skal holde et foredrag om Grønn Skismøring, dette er en storsatsing for SWIX og TOKO for å finne fremtidens skismøring. Målet er å utvikle skismøring med redusert miljøbelastning som fremdeles gir den beste ytelsen. Det vil bli servering av pizza og noe godt å drikke. Etter foredraget vil det holdes generalforsamling i NKS Bergen.
Ingen påmelding. Vel møtt!
Mer informasjon: Grønn Skismøring

NKS-Bergen inviterer til Nobelprisfest!

NKS-logo

NKS Bergen

Fredag 28.november, 2014
Tripletten, Realfagbygget

NKS-Bergen inviterer til tradisjonell Nobelprisfest fredag 28.november kl.18:00. Årets prisvinnere i kjemi er Eric Berzig, Stefan W. Hell og William E. Moerner for "...the development of super-resolved fluorescence microscopy". Prof. Bodil Holst vil holde foredrag om emnet. Det vil som vanlig bli servert skalldyr og drikke. Se vedlagte innbydelse.
Påmelding sendes til Inger Høstmark.

Mer informasjon: Nobelfest 2014

NKS-Bergen inviterer til ØLSKOLE!

NKS-logo

NKS Bergen

Torsdag 16.oktober, 2014
Kalfaret Brygghus, Kalfarveien 76

Torsdag 16. oktober kl. 19:00 inviterer NKS-Bergen til Ølskole på Kalfaret Brygghus. Ølskolen vil gi et innblikk i kunsten bak ølbrygging og du vil kunne lære om Hansas unike historie på Kalfaret. Det blir smaking av 8 ulike brygg i et autentisk bryggerimiljø i full drift.
Påmeldingsfristen er satt til fredag 10. oktober. Arrangementet har begrenset med plasser, så her gjelder det å være tidlig ute dersom man vil sikre seg plass.
Påmelding sendes til Inger Høstmark.

Mer informasjon: Ølkurs og ølsmaking

NKS-Bergen inviterer til QUIZKVELD!

NKS-logo

NKS Bergen

Torsdag 15.mai, 2014
Café Opera, Engen 18

NKS Bergen inviterer til quizkveld på Café Opera torsdag 15.mai kl.19:00. Quizen blir holdt av Café Operas og BTs kjente quizmaster, Jan Arild Breistein. Ta med en venn eller flere og møt opp! Lagene kan ha inntil 5 personer. Premier til vinnerlaget! Arrangementet er selvfølgelig gratis.
Eventuelle spørsmål til NKS kan sendes til Alette Viken.

Mer informasjon: Quizkveld 2014

Tidligere saker.

MiSwaco-logo Clariant-logo
Valid CSS! Valid XHTML 1.1

Design © 2012
Fredrik R. Hansen