Nyheter:

Grønn Skismøring!

NKS-logo

NKS Bergen

Torsdag 19.februar, 2015
Tripletten, Realfagbygget

NNå som det nærmer seg ski VM passer det utmerket med et foredrag om skismøring. Monika Pilz fra SINTEF skal holde et foredrag om Grønn Skismøring, dette er en storsatsing for SWIX og TOKO for å finne fremtidens skismøring. Målet er å utvikle skismøring med redusert miljøbelastning som fremdeles gir den beste ytelsen. Det vil bli servering av pizza og noe godt å drikke. Etter foredraget vil det holdes generalforsamling i NKS Bergen.
Ingen påmelding. Vel møtt!
Mer informasjon: Grønn Skismøring

NKS-Bergen inviterer til Nobelprisfest!

NKS-logo

NKS Bergen

Fredag 28.november, 2014
Tripletten, Realfagbygget

NKS-Bergen inviterer til tradisjonell Nobelprisfest fredag 28.november kl.18:00. Årets prisvinnere i kjemi er Eric Berzig, Stefan W. Hell og William E. Moerner for "...the development of super-resolved fluorescence microscopy". Prof. Bodil Holst vil holde foredrag om emnet. Det vil som vanlig bli servert skalldyr og drikke. Se vedlagte innbydelse.
Påmelding sendes til Inger Høstmark.

Mer informasjon: Nobelfest 2014

NKS-Bergen inviterer til ØLSKOLE!

NKS-logo

NKS Bergen

Torsdag 16.oktober, 2014
Kalfaret Brygghus, Kalfarveien 76

Torsdag 16. oktober kl. 19:00 inviterer NKS-Bergen til Ølskole på Kalfaret Brygghus. Ølskolen vil gi et innblikk i kunsten bak ølbrygging og du vil kunne lære om Hansas unike historie på Kalfaret. Det blir smaking av 8 ulike brygg i et autentisk bryggerimiljø i full drift.
Påmeldingsfristen er satt til fredag 10. oktober. Arrangementet har begrenset med plasser, så her gjelder det å være tidlig ute dersom man vil sikre seg plass.
Påmelding sendes til Inger Høstmark.

Mer informasjon: Ølkurs og ølsmaking

NKS-Bergen inviterer til QUIZKVELD!

NKS-logo

NKS Bergen

Torsdag 15.mai, 2014
Café Opera, Engen 18

NKS Bergen inviterer til quizkveld på Café Opera torsdag 15.mai kl.19:00. Quizen blir holdt av Café Operas og BTs kjente quizmaster, Jan Arild Breistein. Ta med en venn eller flere og møt opp! Lagene kan ha inntil 5 personer. Premier til vinnerlaget! Arrangementet er selvfølgelig gratis.
Eventuelle spørsmål kan sendes til Alette Viken.

Mer informasjon: Quizkveld 2014

Alumnusdagene ved UiB, Mat.Nat. og Kjemisk institutt 9. og 10. mai 2014

NKS-logo

Universitetet i Bergen

9. og 10.mai, 2014
Realfagsbygget, Allégaten 41.

Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet og Kjemisk institutt ønsker alle alumner velkommen til alumnusarrangementet 9. og 10. mai. Dette blir en helg med mange hjertelige gjensyn, faglig påfyll og sosialt samvær. Det blir et spennende program både på Kjemisk institutt og på MN-fakultetet.
Eventuelle spørsmål til NKS kan sendes til Hege Ommedal.

Tidligere saker.

MiSwaco-logo Clariant-logo
Valid CSS! Valid XHTML 1.1

Design © 2012
Fredrik R. Hansen